Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 84 / 569Következő

Anyám ápolónője lenyúlta az alkoholista filcemet.
És a katéter is szétjött.
És még ne is igyak...

Itt vagyok, csak összejött. 😀

Charlie-darling!
Van Búra!!!

Nem volt semmi extra, egy óra késéssel megérkezett Atti, hozott még két üveg bort, hogy majd jó lesz...na, én akkor mondtam, hogy szerintem majd a következő alkalomra, mert már viccesen nyitottam neki ajtót...nekem az az asztalon maradt, fél liter Cserszegi már elég volt egész éjszakára, neki meg vettem egy üveg Tréfli cuvéet, annyi neki is elég volt...közben meséltem a hét szrságairól, hogy dögvész van, meg hasonlók, Ő meg mesélt, hogy a tüdőgondozóban, ahol melózik, a héten meghalt 5 ember, minden napra jutott egy, közben meg túlóra, meg stb...aztán végül is arra jutottunk, hogy ez a hónap egy rakás szr nagyon sokmindenkinek, majd jött a nagy kérdés tőle, hogy naaa, esetleg volna-e kedvem valami...jön a válasz, hogy miiicsodaaa, közben dobtam a maradék ruhát lefelé, aztán csak annyit mondtam, hogy na gyere csak ideeee!! 😆 Hát, kb. másfél órát ugráltam rajta, máshoz nagyon nem volt kedvem, de így is 4-szer meszeltem ki a lepedőt, aztán elfáradtam, ledőltem mellé, valamit mondani akartam neki, de utána filmszakadás, és bealudtunk...reggel felébredtem, úgy nézett ki a szoba, hogy valami botrány, az egyik alsógatya az ajtóban, a pólóm az ablak alatt, a használt gumi meg a szoba közepén, a csomagolása meg 3 darabra szakítva, 3 felé szétdobálva, a papír kéztörlő végig gurítva az ágy alatt, a lepedő meg ropogósra száradt a foltoktól...méltó befejezése a hétnek 😆

Hurrá! Műxik a Búra.

Lesz 2 új szemcsim. Nekem csak a vékony, fém keretes szemcsik elfogadhatóak. A divatosban cirkuszba is ki lehetne állítani.

Szerencsére ezek csak 10 ezer Ft-ba kerülnek. Így 2 is megfizethető.

Lesz egy bordó, ami megy a hajamhoz, a télikabátomhoz, a bordó átmeneti cipőmhöz, bordó pulcsikhoz.

A másik halvány rózsaszínű. Ez főként a nyári felsőimhez, táskámhoz, szandálhoz megy. 

Fazon hasonló. Méret a gyerek és felnőtt között félúton. Ezért is nehéz szemüveget vennem. Szinte minden nagy rám.

Anyu szerint a szemüvegnek nem kell passzolni a cipőhöz...

Hadd röhögjek mán 😀

Este másfél liter Cserszegi elfogyott, a heti, csoportos siránkozás letudva, a lepedő már a mosógépben, a sggemben meg borzalmas izomláz...jól sikerült az éjszaka 😆

igyunk hát kávét! XD

egészségére mindenkinek

Idézet tőle: Kleó

Ha Tokaji aszú, akkor jó...

Nekünk van boros pincénk. Évi 10 hekto bor!

Nem kaptok 1 kortyot sem makik 😀

Ez a hét egy katasztrófa volt, kitört valami járvány a munkahelyen, és a társaság 70%-a kidőlt, hányásos-fsásos, lázas valamibe, volt 3 sofőr, ebből egyedül maradtam csapatszállító. Csütörtök délután szegény főnököm még a Szentlelket is kiokádta magából úton hazafelé, a 25km-es úton 3-szor álltam meg, mire hazaértünk..aztán mehettem a kórházba a barátom fiáért, mert eltörte a kezét az iskolában...felcsaptam kényszer-betegszállítónak. A munkahelyen is idegállapotba kerültem néhányszor, tegnap mikor hazaértem, be is vertem egy üveg bort, aztán elmentem boltba biciklivel...jól néztem ki...hazafelé már csak gyalogolni tudtam, túlzottan beütött a boriska, erre összefutottam az egyik volt barátnőmmel, leálltunk beszélgetni kicsit, hiszen 6 éve láttam utoljára, jól ki is akadt, hogy milyen szintre épültem le azóta...utána hazaértem, rámjött valami szorongásos-sírásos roham, aztán mikor lenyugodtam, írtam a másik barátomnak, hogy ma este jöjjön át borozni, és utána szétkúrjuk egymást...ilyen szr hetet nem is lehetne jobban lezárni, mint ivással meg bzulással. Csak azért írtam, mert rámjött az írhatnék...

Tokaji furmint, 2000.

Ha Tokaji aszú, akkor jó...

Asszem', nem iszok bort. Ezek olyan 10 éves, szekrény tetején 28 fokban tartott borok. Hányni még jók talán, de annyi.

Na most lövöldöznek a téren, ide hallani.

Sikerult innom egyet. Kinn mintha virradna pedig még korai. Ezek anfények....

😀

Inni kéne egy páleszt. De az előbb is szétlocsoltam... De a macska nem ébredt fel 🙂

Rumos 🙂

Rumos v konyakos kv?

Jovohet szabadsag, gyerekrevigyazas. De utan a novemberben munka utan szibesen meghivok barkit egy kavera munka utan.

szóba jöhet 🙂

Egyszer tok jo lenne osszefutni a Blahan. Nem tudom mikot

Egyszercsak.

Meg probalok jo apa lenni.

Én még nem léptrm túl a gyermekkori sérelmeimen. Az életben Jézust jázszom. Mert nincs jobb.

Passz.

Sosem voltam nagy politikus..

Mit kellene tennünk? Én a magam részéről költök, de ennyi.

Az lószar!!!

Amugy 23.a. nem megyek ki hulyet csinalni a generalt helyzetbol. Amugy melyen érző.

Reghelig mar ugysincs alvas. Ahhoz 2 feontin, 20 mg.scippa és 3 mg Perdox kell. Erre a pia szinzrr nem szabad.

Az ronthat...

Iszok egy kis paleszt. Asszony alszik. Macska gyereknalszik. Kiosonok a hutoig...

Nem tudom, 4 eve ok volt. Most passz. Nem iszom tul.gyakrak, csaka  3 gyogyszer.

Általában tűrhető, csak a gamma-GT szaladt meg. Volt már rosszabb is... De a többi májenzim mindig oké, a többi meg kb. a szokásos.

Miért? Tiéd?

Nem nekem valo a harc... El3g a démonok...

Aha, ez egy másik megemlékezés... mint amire én mennék. OFF passz.

Wow.

Én se, mert nem bírok futni! Csak a trafikig... 3 háznyi.

https://index.hu/belfold/2021/10/22/ujpest-tank-56-os-csatajelenet-oktober-23/

Úgy mittudomén. Kb?

Az, amit a bácsi beindított 2006-ban! A bácsi is ott lesz, elviszi a Corvin közbe...

Én nem megyek ki holnap.

Milyen szempontból?

Mi?

Hoztak ide hátra a térre 1 tankot, 11kor lesz vele valami harc rekonstrukció. Szerintem én akkor még alszani fogok, na nem mintha lemennék megnézni egyedül, annyira nem érdekel.

Kicsit..nekem is van. C durban. E mol, F.dur, G dur, A mol, C dur, D.mol. stb.

Kleo, neked jó a vérk3ped?

Tucc jáccani rajta?

Tök jó, a rrklámokban gitárok vannak!

Az alap.

ElőzőOldal 84 / 569Következő