Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.04., 10:38Nincssemminekértelme, szarazélet.
Kaptam töltöttkáposztát szilveszterkor, fagyasztóban volt, most enged ki a hűtőben.
Fel kellene mondani a munkahelyen. Aztán szerezni valami heti 2-3 napos minimál munkát 150ezer nettóért, és beköltözni a féllakásom egyik kisszobájába vegetálás céljából.
Nincssemminekértelme, szarazélet.
Kaptam töltöttkáposztát szilveszterkor, fagyasztóban volt, most enged ki a hűtőben.
Fel kellene mondani a munkahelyen. Aztán szerezni valami heti 2-3 napos minimál munkát 150ezer nettóért, és beköltözni a féllakásom egyik kisszobájába vegetálás céljából.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.04., 07:15Idézet tőle: Robo-sanPedig van egy jó kis szarvasos pólóm. Meg volt egy oldaltáskám, olyan vadásztáska, amin egy vadkacsa vagy vadliba volt ábrázolva. Igazából olyan átmenet volt, amiről sosem tudtam eldönteni, miféle. Igy lettem én Sóstó körzet gilisztalelkű kacsasámánja. A cica, hal szimbolika is pont erős nálam, a skorpió is elég hangsúlyos, a csillagjegyemből adódóan. Most a kobrát használom inkább helyette. József Attilát én is bírom, meg valahogy az egész középiskolás tankönyvben szereplő kánont. Valahogy mindig csak az éppen aktuális uralkodó irodalmi irányzattal állok egy kissé hadilábon. Több állat szimbólumot nem biztos, hogy szeretnék magammal cipelni. Ja, még van az egér (fehér, szürke), és a patkány. Ezek pedig az orvostudomány elleni gyanakvásomat hivatottak érzékeltetni. Ma rendeltem egy robotot, amit valamiért kutyának szeretnék beprogramozni pythonban, ez a hosszabb távú tervem. Hálistennek, elvagyok így a saját világomban, bár a jövő héttől vagy ezen a héten, sajnos már dolgoznom kellene. Ma voltam aláírni a munkaszerződést, és körülbelül, mintha valami nehézfiú és vadállat keveréke lennék, úgy jöttek hozzám oda a munkatársaim, akiknek elvileg informatikailag intézném a dolgaikat, mondjuk 10-étől. Bár, lehet, plusz munkát is vállalok. Sok gyógyszert nem kapok, havi 100 mg Xepliont, meg van estére Frontinom, de anélkül is be szoktam kábulni, ha úgy van... Én jól érzem magam... Sokat csavargok, egy kis polgárpukkasztás, egy kis duduzás... szerintem még belefér... De jövő héttől már tényleg meló lenne...
Szarvassal semmi baj, csak evvel a gombszemű rajzfilmszerű izével (nekem). Rudolf, vagy ki.
A hörcsögöm biztos tetszik 🙂 Vagyis az enyém nem ez, hanem hófehérke nagy gombszemekkel.
Dolgozás: még mindig nem találtam-tuk ki a gombolyagvarrás technikáját, amit te vetettél fel. De majdcsak beugrik valami.
Szép napot!
Idézet tőle: Robo-sanPedig van egy jó kis szarvasos pólóm. Meg volt egy oldaltáskám, olyan vadásztáska, amin egy vadkacsa vagy vadliba volt ábrázolva. Igazából olyan átmenet volt, amiről sosem tudtam eldönteni, miféle. Igy lettem én Sóstó körzet gilisztalelkű kacsasámánja. A cica, hal szimbolika is pont erős nálam, a skorpió is elég hangsúlyos, a csillagjegyemből adódóan. Most a kobrát használom inkább helyette. József Attilát én is bírom, meg valahogy az egész középiskolás tankönyvben szereplő kánont. Valahogy mindig csak az éppen aktuális uralkodó irodalmi irányzattal állok egy kissé hadilábon. Több állat szimbólumot nem biztos, hogy szeretnék magammal cipelni. Ja, még van az egér (fehér, szürke), és a patkány. Ezek pedig az orvostudomány elleni gyanakvásomat hivatottak érzékeltetni. Ma rendeltem egy robotot, amit valamiért kutyának szeretnék beprogramozni pythonban, ez a hosszabb távú tervem. Hálistennek, elvagyok így a saját világomban, bár a jövő héttől vagy ezen a héten, sajnos már dolgoznom kellene. Ma voltam aláírni a munkaszerződést, és körülbelül, mintha valami nehézfiú és vadállat keveréke lennék, úgy jöttek hozzám oda a munkatársaim, akiknek elvileg informatikailag intézném a dolgaikat, mondjuk 10-étől. Bár, lehet, plusz munkát is vállalok. Sok gyógyszert nem kapok, havi 100 mg Xepliont, meg van estére Frontinom, de anélkül is be szoktam kábulni, ha úgy van... Én jól érzem magam... Sokat csavargok, egy kis polgárpukkasztás, egy kis duduzás... szerintem még belefér... De jövő héttől már tényleg meló lenne...
Szarvassal semmi baj, csak evvel a gombszemű rajzfilmszerű izével (nekem). Rudolf, vagy ki.
A hörcsögöm biztos tetszik 🙂 Vagyis az enyém nem ez, hanem hófehérke nagy gombszemekkel.
Dolgozás: még mindig nem találtam-tuk ki a gombolyagvarrás technikáját, amit te vetettél fel. De majdcsak beugrik valami.
Szép napot!
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 22:53Idézet tőle: KleóHát, nem lehetetlen...
szívás akkor mindig olyan rohadt álmos vagyok azóta és a lépcsőházakban is nehezebb felmászni a negyedikre mint régebben pedig edzett takarító vagyok
Idézet tőle: KleóHát, nem lehetetlen...
szívás akkor mindig olyan rohadt álmos vagyok azóta és a lépcsőházakban is nehezebb felmászni a negyedikre mint régebben pedig edzett takarító vagyok
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 22:40Idézet tőle: KleóMegnéztem még 1x: több kis afta, v ciszta. De nem vagyok orvos 🙁 Azért mondom, menj el.
Persze elmegyek, egy hónapja voltam covidos (engem nem döntött úgy le, el is mentem dolgozni mert csak megfázást éreztem, később derült ki hogy az volt), nem tudom lehet e köze. Apám pl azóta se érez szagokat, ízeket.
Idézet tőle: KleóMegnéztem még 1x: több kis afta, v ciszta. De nem vagyok orvos 🙁 Azért mondom, menj el.
Persze elmegyek, egy hónapja voltam covidos (engem nem döntött úgy le, el is mentem dolgozni mert csak megfázást éreztem, később derült ki hogy az volt), nem tudom lehet e köze. Apám pl azóta se érez szagokat, ízeket.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 21:05Idézet tőle: KleóValszeg az, de nem szabad kezeletlenül hagyni!
Több aftám is volt, nem a nyelven hanem a szájban de sose kezeltem, elmúlt magától. Mivel a nyelven eddig nem volt, persze hogy ijesztó, jó hát felhívom
Idézet tőle: KleóValszeg az, de nem szabad kezeletlenül hagyni!
Több aftám is volt, nem a nyelven hanem a szájban de sose kezeltem, elmúlt magától. Mivel a nyelven eddig nem volt, persze hogy ijesztó, jó hát felhívom
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 21:03https://femina.hu/egeszseg/leukoplakia-a-szajban/
ilyesmi (a képek között van az a kis fehér folt a nyelven, az a kép)
https://femina.hu/egeszseg/leukoplakia-a-szajban/
ilyesmi (a képek között van az a kis fehér folt a nyelven, az a kép)
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 21:01Idézet tőle: KleóLehet, h azt mondja a doki: á, egy kis afta, kitekeri (fáj), oszt annyi. Nekem csak 1x volt ez, de én is betojtam, huszonévesen...
Eddig aftának gondoltam, de most beijesztettél. Nem fogok tudni aludni megint
Idézet tőle: KleóLehet, h azt mondja a doki: á, egy kis afta, kitekeri (fáj), oszt annyi. Nekem csak 1x volt ez, de én is betojtam, huszonévesen...
Eddig aftának gondoltam, de most beijesztettél. Nem fogok tudni aludni megint
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.03., 20:59Lehet, h azt mondja a doki: á, egy kis afta, kitekeri (fáj), oszt annyi. Nekem csak 1x volt ez, de én is betojtam, huszonévesen...
Lehet, h azt mondja a doki: á, egy kis afta, kitekeri (fáj), oszt annyi. Nekem csak 1x volt ez, de én is betojtam, huszonévesen...
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 20:59Idézet tőle: KleóNyelvbigyó, fájás, nem evés, nem beszélés, áttét a gégébe... Az első férjem volt, tavaly temettük.
Hát nem tudom mi lesz velem, dokihoz se olyan könnyű bejutni
Idézet tőle: KleóNyelvbigyó, fájás, nem evés, nem beszélés, áttét a gégébe... Az első férjem volt, tavaly temettük.
Hát nem tudom mi lesz velem, dokihoz se olyan könnyű bejutni
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.03., 20:55Nyelvbigyó, fájás, nem evés, nem beszélés, áttét a gégébe... Az első férjem volt, tavaly temettük.
Nyelvbigyó, fájás, nem evés, nem beszélés, áttét a gégébe... Az első férjem volt, tavaly temettük.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 20:53Idézet tőle: KleóMár több mint egy éve neki semmi sem... De cigizett meg ivott. Meg hát sokkal idősebb volt, de egy ilyen nyelv alatti aftaszerű volt az első tünet, de nem ment el orvoshoz, hiába zavartuk volna.
Belehalt? Vagy mi lett vele?
Idézet tőle: KleóMár több mint egy éve neki semmi sem... De cigizett meg ivott. Meg hát sokkal idősebb volt, de egy ilyen nyelv alatti aftaszerű volt az első tünet, de nem ment el orvoshoz, hiába zavartuk volna.
Belehalt? Vagy mi lett vele?
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 20:51Idézet tőle: KleóMár több mint egy éve neki semmi sem... De cigizett meg ivott. Meg hát sokkal idősebb volt, de egy ilyen nyelv alatti aftaszerű volt az első tünet, de nem ment el orvoshoz, hiába zavartuk volna.
Én viszont hipochonder vagyok minden kis szarért el szoktam menni, ismernek már.
Idézet tőle: KleóMár több mint egy éve neki semmi sem... De cigizett meg ivott. Meg hát sokkal idősebb volt, de egy ilyen nyelv alatti aftaszerű volt az első tünet, de nem ment el orvoshoz, hiába zavartuk volna.
Én viszont hipochonder vagyok minden kis szarért el szoktam menni, ismernek már.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.03., 20:49Már több mint egy éve neki semmi sem... De cigizett meg ivott. Meg hát sokkal idősebb volt, de egy ilyen nyelv alatti aftaszerű volt az első tünet, de nem ment el orvoshoz, hiába zavartuk volna.
Már több mint egy éve neki semmi sem... De cigizett meg ivott. Meg hát sokkal idősebb volt, de egy ilyen nyelv alatti aftaszerű volt az első tünet, de nem ment el orvoshoz, hiába zavartuk volna.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 20:48Idézet tőle: Kleó1.) Azt is ki kell pucolni, mert rosszabbodhat. 2.) Annak talán túl nagy.
Nem olyan nagy amúgy csak ráközelítettem és kivágtam az oda nem illő dolgokat h csak a lényeg látszódjon.
Idézet tőle: Kleó1.) Azt is ki kell pucolni, mert rosszabbodhat. 2.) Annak talán túl nagy.
Nem olyan nagy amúgy csak ráközelítettem és kivágtam az oda nem illő dolgokat h csak a lényeg látszódjon.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 20:43Idézet tőle: KleóA rák effektíve nem, de ami elrákosodhat, az igen.
És nem lehet h csak sima afta?
Idézet tőle: KleóA rák effektíve nem, de ami elrákosodhat, az igen.
És nem lehet h csak sima afta?
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 20:39Idézet tőle: KleóAzért azt így, ebben a formában, nem gondolnám. De megelőző állapot lehet, szövettan, ilyenek, kérlek, holnap menj el a szájdokihoz!
de arra azt írják hogy nem fáj
Idézet tőle: KleóAzért azt így, ebben a formában, nem gondolnám. De megelőző állapot lehet, szövettan, ilyenek, kérlek, holnap menj el a szájdokihoz!
de arra azt írják hogy nem fáj
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.03., 20:37Azért azt így, ebben a formában, nem gondolnám. De megelőző állapot lehet, szövettan, ilyenek, kérlek, holnap menj el a szájdokihoz!
Azért azt így, ebben a formában, nem gondolnám. De megelőző állapot lehet, szövettan, ilyenek, kérlek, holnap menj el a szájdokihoz!
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 20:35Idézet tőle: KleóAsszem azt sejtem jól, h nem művelsz ilyeneket.
tudom h rákos vagyok akkor legalább meghalhatok
Idézet tőle: KleóAsszem azt sejtem jól, h nem művelsz ilyeneket.
tudom h rákos vagyok akkor legalább meghalhatok
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 20:35Idézet tőle: KleóTe ugye nem cigizel és nem iszol? Mert akkor (asszem jól sejtem) kb. tegnap orvos.
egyik sem
most eszek és vért izzadok
Idézet tőle: KleóTe ugye nem cigizel és nem iszol? Mert akkor (asszem jól sejtem) kb. tegnap orvos.
egyik sem
most eszek és vért izzadok
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.03., 20:15Visszatérve a tegnapira, megtaláltam mi van a nyelvemen
https://kepkuldes.com/image/JBDypH
https://kepkuldes.com/image/JBDwgP
az alsó részen van oldalt.
Visszatérve a tegnapira, megtaláltam mi van a nyelvemen
https://kepkuldes.com/image/JBDypH
https://kepkuldes.com/image/JBDwgP
az alsó részen van oldalt.
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2022.01.03., 19:39varjú, veréb, galamb is érdekel mostanában... de amennyi állat van itt nyíregyházán az állatparkban (Sóstó Zoo), nem csoda, hogy magamba szívtam mindenféle állatságot... habár én magam nem vagyok nagy állatkertbe járó... a kötelező alkalmakkor is, hacsak tehetem, lelépek... 1-1 kv vagy sör után... vagyis nem kötelező, de ajánlott, ingyenes alkalmak vannak, egy évben 1x-2x... plusz, sóstón járok át... a szarvasok figyeltek fel rám először... talán szabadon már nem is élnek errefelé... vagy ki tudja... aztán a galambok... rigók... a kutyafalkák nem csípnek, annyi biztos, bár eddig még megúsztam mindig nagyjából a velük való találkozást...
varjú, veréb, galamb is érdekel mostanában... de amennyi állat van itt nyíregyházán az állatparkban (Sóstó Zoo), nem csoda, hogy magamba szívtam mindenféle állatságot... habár én magam nem vagyok nagy állatkertbe járó... a kötelező alkalmakkor is, hacsak tehetem, lelépek... 1-1 kv vagy sör után... vagyis nem kötelező, de ajánlott, ingyenes alkalmak vannak, egy évben 1x-2x... plusz, sóstón járok át... a szarvasok figyeltek fel rám először... talán szabadon már nem is élnek errefelé... vagy ki tudja... aztán a galambok... rigók... a kutyafalkák nem csípnek, annyi biztos, bár eddig még megúsztam mindig nagyjából a velük való találkozást...
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2022.01.03., 19:34Pedig van egy jó kis szarvasos pólóm. Meg volt egy oldaltáskám, olyan vadásztáska, amin egy vadkacsa vagy vadliba volt ábrázolva. Igazából olyan átmenet volt, amiről sosem tudtam eldönteni, miféle. Igy lettem én Sóstó körzet gilisztalelkű kacsasámánja. A cica, hal szimbolika is pont erős nálam, a skorpió is elég hangsúlyos, a csillagjegyemből adódóan. Most a kobrát használom inkább helyette. József Attilát én is bírom, meg valahogy az egész középiskolás tankönyvben szereplő kánont. Valahogy mindig csak az éppen aktuális uralkodó irodalmi irányzattal állok egy kissé hadilábon. Több állat szimbólumot nem biztos, hogy szeretnék magammal cipelni. Ja, még van az egér (fehér, szürke), és a patkány. Ezek pedig az orvostudomány elleni gyanakvásomat hivatottak érzékeltetni. Ma rendeltem egy robotot, amit valamiért kutyának szeretnék beprogramozni pythonban, ez a hosszabb távú tervem. Hálistennek, elvagyok így a saját világomban, bár a jövő héttől vagy ezen a héten, sajnos már dolgoznom kellene. Ma voltam aláírni a munkaszerződést, és körülbelül, mintha valami nehézfiú és vadállat keveréke lennék, úgy jöttek hozzám oda a munkatársaim, akiknek elvileg informatikailag intézném a dolgaikat, mondjuk 10-étől. Bár, lehet, plusz munkát is vállalok. Sok gyógyszert nem kapok, havi 100 mg Xepliont, meg van estére Frontinom, de anélkül is be szoktam kábulni, ha úgy van... Én jól érzem magam... Sokat csavargok, egy kis polgárpukkasztás, egy kis duduzás... szerintem még belefér... De jövő héttől már tényleg meló lenne...
Pedig van egy jó kis szarvasos pólóm. Meg volt egy oldaltáskám, olyan vadásztáska, amin egy vadkacsa vagy vadliba volt ábrázolva. Igazából olyan átmenet volt, amiről sosem tudtam eldönteni, miféle. Igy lettem én Sóstó körzet gilisztalelkű kacsasámánja. A cica, hal szimbolika is pont erős nálam, a skorpió is elég hangsúlyos, a csillagjegyemből adódóan. Most a kobrát használom inkább helyette. József Attilát én is bírom, meg valahogy az egész középiskolás tankönyvben szereplő kánont. Valahogy mindig csak az éppen aktuális uralkodó irodalmi irányzattal állok egy kissé hadilábon. Több állat szimbólumot nem biztos, hogy szeretnék magammal cipelni. Ja, még van az egér (fehér, szürke), és a patkány. Ezek pedig az orvostudomány elleni gyanakvásomat hivatottak érzékeltetni. Ma rendeltem egy robotot, amit valamiért kutyának szeretnék beprogramozni pythonban, ez a hosszabb távú tervem. Hálistennek, elvagyok így a saját világomban, bár a jövő héttől vagy ezen a héten, sajnos már dolgoznom kellene. Ma voltam aláírni a munkaszerződést, és körülbelül, mintha valami nehézfiú és vadállat keveréke lennék, úgy jöttek hozzám oda a munkatársaim, akiknek elvileg informatikailag intézném a dolgaikat, mondjuk 10-étől. Bár, lehet, plusz munkát is vállalok. Sok gyógyszert nem kapok, havi 100 mg Xepliont, meg van estére Frontinom, de anélkül is be szoktam kábulni, ha úgy van... Én jól érzem magam... Sokat csavargok, egy kis polgárpukkasztás, egy kis duduzás... szerintem még belefér... De jövő héttől már tényleg meló lenne...
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.03., 17:10Idézet tőle: KleóKi mondta? Mi mondta?
A szeméjjiségi jogok tiltják, hogy elmondjam.
Egy felfújt hólyag, maradjunk ennyiben.
Idézet tőle: KleóKi mondta? Mi mondta?
A szeméjjiségi jogok tiltják, hogy elmondjam.
Egy felfújt hólyag, maradjunk ennyiben.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.03., 15:50Aszongya nőjek fel.
21 év házassággal, egy felnőtt (nagyban általam felnevelt) gyermekkel.
Ma az anyám temetési papírjait intéztem egyedül, gyalogosan, elég súlyos depressziós betegként.
Hát Fuck Off the System!
Aszongya nőjek fel.
21 év házassággal, egy felnőtt (nagyban általam felnevelt) gyermekkel.
Ma az anyám temetési papírjait intéztem egyedül, gyalogosan, elég súlyos depressziós betegként.
Hát Fuck Off the System!
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.02., 21:16Idézet tőle: KleóDe mondom, tényleg lehet semmiség.
azért aggódom (nem azért mert ezt leírtad, már előtte is) meg minden ilyennél ami korábban nem volt de most van elváltozás
Idézet tőle: KleóDe mondom, tényleg lehet semmiség.
azért aggódom (nem azért mert ezt leírtad, már előtte is) meg minden ilyennél ami korábban nem volt de most van elváltozás
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.02., 21:04Idézet tőle: KleóNem közvetlenül velem történt... Csak egy kis aftaszerűséggel nem ment orvoshoz, abból lett nagy baj. Ennyi elég.
ijesztő
Idézet tőle: KleóNem közvetlenül velem történt... Csak egy kis aftaszerűséggel nem ment orvoshoz, abból lett nagy baj. Ennyi elég.
ijesztő
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.02., 20:59Nem közvetlenül velem történt... Csak egy kis aftaszerűséggel nem ment orvoshoz, abból lett nagy baj. Ennyi elég.
Nem közvetlenül velem történt... Csak egy kis aftaszerűséggel nem ment orvoshoz, abból lett nagy baj. Ennyi elég.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.02., 20:31Idézet tőle: KleóHa nem javul, hamarabb menjél. Lehet, h túlspirázom, de ilyesmiről van rossz emlékem.
elmeséled mi volt az?
Idézet tőle: KleóHa nem javul, hamarabb menjél. Lehet, h túlspirázom, de ilyesmiről van rossz emlékem.
elmeséled mi volt az?