Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 71 / 569Következő

A töltött káposzta igen, a többi nem annyira.

Szuper jól hangzik! 🙂 

Nincssemminekértelme, szarazélet.

Kaptam töltöttkáposztát szilveszterkor, fagyasztóban volt, most enged ki a hűtőben.

Fel kellene mondani a munkahelyen. Aztán szerezni valami heti 2-3 napos minimál munkát 150ezer nettóért, és beköltözni a féllakásom egyik kisszobájába vegetálás céljából.

Idézet tőle: Robo-san

Pedig van egy jó kis szarvasos pólóm. Meg volt egy oldaltáskám, olyan vadásztáska, amin egy vadkacsa vagy vadliba volt ábrázolva. Igazából olyan átmenet volt, amiről sosem tudtam eldönteni, miféle. Igy lettem én Sóstó körzet gilisztalelkű kacsasámánja. A cica, hal szimbolika is pont erős nálam, a skorpió is elég hangsúlyos, a csillagjegyemből adódóan. Most a kobrát használom inkább helyette. József Attilát én is bírom, meg valahogy az egész középiskolás tankönyvben szereplő kánont. Valahogy mindig csak az éppen aktuális uralkodó irodalmi irányzattal állok egy kissé hadilábon. Több állat szimbólumot nem biztos, hogy szeretnék magammal cipelni. Ja, még van az egér (fehér, szürke), és a patkány. Ezek pedig az orvostudomány elleni gyanakvásomat hivatottak érzékeltetni. Ma rendeltem egy robotot, amit valamiért kutyának szeretnék beprogramozni pythonban, ez a hosszabb távú tervem. Hálistennek, elvagyok így a saját világomban, bár a jövő héttől vagy ezen a héten, sajnos már dolgoznom kellene. Ma voltam aláírni a munkaszerződést, és körülbelül, mintha valami nehézfiú és vadállat keveréke lennék, úgy jöttek hozzám oda a munkatársaim, akiknek elvileg informatikailag intézném a dolgaikat, mondjuk 10-étől. Bár, lehet, plusz munkát is vállalok. Sok gyógyszert nem kapok, havi 100 mg  Xepliont, meg van estére Frontinom, de anélkül is be szoktam kábulni, ha úgy van... Én jól érzem magam... Sokat csavargok, egy kis polgárpukkasztás, egy kis duduzás... szerintem még belefér... De jövő héttől már tényleg meló lenne...

Szarvassal semmi baj, csak evvel a gombszemű rajzfilmszerű izével (nekem). Rudolf, vagy ki.
A hörcsögöm biztos tetszik 🙂 Vagyis az enyém nem ez, hanem hófehérke nagy gombszemekkel.
Dolgozás: még mindig nem találtam-tuk ki a gombolyagvarrás technikáját, amit te vetettél fel. De majdcsak beugrik valami.
Szép napot!

Idézet tőle: Kleó

Hát, nem lehetetlen...

szívás akkor mindig olyan rohadt álmos vagyok azóta és a lépcsőházakban is nehezebb felmászni a negyedikre mint régebben pedig edzett takarító vagyok

Hát, nem lehetetlen...

Megnéztem még 1x: több kis afta, v ciszta. De nem vagyok orvos 🙁 Azért mondom, menj el.

Persze elmegyek, egy hónapja voltam covidos (engem nem döntött úgy le, el is mentem dolgozni mert csak megfázást éreztem, később derült ki hogy az volt), nem tudom lehet e köze. Apám pl azóta se érez szagokat, ízeket. 

Valszeg az, de nem szabad kezeletlenül hagyni!

Több aftám is volt, nem a nyelven hanem a szájban de sose kezeltem, elmúlt magától. Mivel a nyelven eddig nem volt, persze hogy ijesztó, jó hát felhívom

Megnéztem még 1x: több kis afta, v ciszta. De nem vagyok orvos 🙁 Azért mondom, menj el.

https://femina.hu/egeszseg/leukoplakia-a-szajban/

ilyesmi (a képek között van az a kis fehér folt a nyelven, az a kép)

Valszeg az, de nem szabad kezeletlenül hagyni!

Lehet, h azt mondja a doki: á, egy kis afta, kitekeri (fáj), oszt annyi. Nekem csak 1x volt ez, de én is betojtam, huszonévesen...

Eddig aftának gondoltam, de most beijesztettél. Nem fogok tudni aludni megint

Lehet, h azt mondja a doki: á, egy kis afta, kitekeri (fáj), oszt annyi. Nekem csak 1x volt ez, de én is betojtam, huszonévesen...

Nyelvbigyó, fájás, nem evés, nem beszélés, áttét a gégébe... Az első férjem volt, tavaly temettük.

Hát nem tudom mi lesz velem, dokihoz se olyan könnyű bejutni

Nyelvbigyó, fájás, nem evés, nem beszélés, áttét a gégébe... Az első férjem volt, tavaly temettük.

Már több mint egy éve neki semmi sem... De cigizett meg ivott. Meg hát sokkal idősebb volt, de egy ilyen nyelv alatti aftaszerű volt az első tünet, de nem ment el orvoshoz, hiába zavartuk volna.

Belehalt? Vagy mi lett vele?

Ez a jobbik eset! Nem a struccolás.

Már több mint egy éve neki semmi sem... De cigizett meg ivott. Meg hát sokkal idősebb volt, de egy ilyen nyelv alatti aftaszerű volt az első tünet, de nem ment el orvoshoz, hiába zavartuk volna.

Én viszont hipochonder vagyok minden kis szarért el szoktam menni, ismernek már. 

Ha csak afta, akkor is doki! Le kell kezelni.

1.) Azt is ki kell pucolni, mert rosszabbodhat. 2.) Annak talán túl nagy.

Nem olyan nagy amúgy csak ráközelítettem és kivágtam az oda nem illő dolgokat h csak a lényeg látszódjon. 

1.) Azt is ki kell pucolni, mert rosszabbodhat. 2.) Annak talán túl nagy.

Ismerősödnek is fáj?

A rák effektíve nem, de ami elrákosodhat, az igen.

És nem lehet h csak sima afta? 

A rák effektíve nem, de ami elrákosodhat, az igen.

Azért azt így, ebben a formában, nem gondolnám. De megelőző állapot lehet, szövettan, ilyenek, kérlek, holnap menj el a szájdokihoz!

de arra azt írják hogy nem fáj

Azért azt így, ebben a formában, nem gondolnám. De megelőző állapot lehet, szövettan, ilyenek, kérlek, holnap menj el a szájdokihoz!

Asszem azt sejtem jól, h nem művelsz ilyeneket.

tudom h rákos vagyok akkor legalább meghalhatok

Te ugye nem cigizel és nem iszol? Mert akkor (asszem jól sejtem) kb. tegnap orvos.

egyik sem

most eszek és vért izzadok

Asszem azt sejtem jól, h nem művelsz ilyeneket.

Te ugye nem cigizel és nem iszol? Mert akkor (asszem jól sejtem) kb. tegnap orvos.

Fuj. Orvos.

Visszatérve a tegnapira, megtaláltam mi van a nyelvemen

https://kepkuldes.com/image/JBDypH

https://kepkuldes.com/image/JBDwgP

az alsó részen van oldalt.

Még 1x BUÉK!

A épater le bourgeois mindig belefér, sőt!

varjú, veréb, galamb is érdekel mostanában... de amennyi állat van itt nyíregyházán az állatparkban (Sóstó Zoo), nem csoda, hogy magamba szívtam mindenféle állatságot... habár én magam nem vagyok nagy állatkertbe járó... a kötelező alkalmakkor is, hacsak tehetem, lelépek... 1-1 kv vagy sör után... vagyis nem kötelező, de ajánlott, ingyenes alkalmak vannak, egy évben 1x-2x... plusz, sóstón járok át... a szarvasok figyeltek fel rám először... talán szabadon már nem is élnek errefelé... vagy ki tudja... aztán a galambok... rigók... a kutyafalkák nem csípnek, annyi biztos, bár eddig még megúsztam mindig nagyjából a velük való találkozást...

Pedig van egy jó kis szarvasos pólóm. Meg volt egy oldaltáskám, olyan vadásztáska, amin egy vadkacsa vagy vadliba volt ábrázolva. Igazából olyan átmenet volt, amiről sosem tudtam eldönteni, miféle. Igy lettem én Sóstó körzet gilisztalelkű kacsasámánja. A cica, hal szimbolika is pont erős nálam, a skorpió is elég hangsúlyos, a csillagjegyemből adódóan. Most a kobrát használom inkább helyette. József Attilát én is bírom, meg valahogy az egész középiskolás tankönyvben szereplő kánont. Valahogy mindig csak az éppen aktuális uralkodó irodalmi irányzattal állok egy kissé hadilábon. Több állat szimbólumot nem biztos, hogy szeretnék magammal cipelni. Ja, még van az egér (fehér, szürke), és a patkány. Ezek pedig az orvostudomány elleni gyanakvásomat hivatottak érzékeltetni. Ma rendeltem egy robotot, amit valamiért kutyának szeretnék beprogramozni pythonban, ez a hosszabb távú tervem. Hálistennek, elvagyok így a saját világomban, bár a jövő héttől vagy ezen a héten, sajnos már dolgoznom kellene. Ma voltam aláírni a munkaszerződést, és körülbelül, mintha valami nehézfiú és vadállat keveréke lennék, úgy jöttek hozzám oda a munkatársaim, akiknek elvileg informatikailag intézném a dolgaikat, mondjuk 10-étől. Bár, lehet, plusz munkát is vállalok. Sok gyógyszert nem kapok, havi 100 mg  Xepliont, meg van estére Frontinom, de anélkül is be szoktam kábulni, ha úgy van... Én jól érzem magam... Sokat csavargok, egy kis polgárpukkasztás, egy kis duduzás... szerintem még belefér... De jövő héttől már tényleg meló lenne...

azt izente Ronald Reagan
hogy basszunk ma oldalt, sréhen

Nehéz volt elásni?

Ez a tipikus kérdés amúgy, amikor valaki szóba került: És? Meghalt?
F.O.S.

Hát akkor fuck ... (tetszés szerint)

Ki mondta? Mi mondta?

A szeméjjiségi jogok tiltják, hogy elmondjam.
Egy felfújt hólyag, maradjunk ennyiben.

Ki mondta? Mi mondta?

Aszongya nőjek fel.
21 év házassággal, egy felnőtt (nagyban általam felnevelt) gyermekkel.
Ma az anyám temetési papírjait intéztem egyedül, gyalogosan, elég súlyos depressziós betegként.
Hát Fuck Off the System!

Ez jogos.

De mondom, tényleg lehet semmiség.

azért aggódom (nem azért mert ezt leírtad, már előtte is) meg minden ilyennél ami korábban nem volt de most van elváltozás

De mondom, tényleg lehet semmiség.

Nem közvetlenül velem történt... Csak egy kis aftaszerűséggel nem ment orvoshoz, abból lett nagy baj. Ennyi elég.

ijesztő

Nem közvetlenül velem történt... Csak egy kis aftaszerűséggel nem ment orvoshoz, abból lett nagy baj. Ennyi elég.

Ha nem javul, hamarabb menjél. Lehet, h túlspirázom, de ilyesmiről van rossz emlékem.

elmeséled mi volt az?

ElőzőOldal 71 / 569Következő