Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 70 / 569Következő
Idézet tőle: Kleó

Kérdeztétek a mámmát. 86 éves, és mintha épülne lefelé, fizikailag.

Sajnálom. Ez miben nyilvánul meg?

Ha kicsi a tét a kedvem sötét! 😀

Lehet benne valami, nekem az áter ajánlgatta, de úgy, h csakis szakemberhez (lógus képzettségű) menjek, mert a többi tényleg humbug.

Nagyon én se hiszek az ilyenekben de legalább megpróbálom, hátha lesz vmi

Lehet benne valami, nekem az áter ajánlgatta, de úgy, h csakis szakemberhez (lógus képzettségű) menjek, mert a többi tényleg humbug.

Idézet tőle: John Doe

Humbuggal kevert szemfényvesztés.

Én azért kipróbálom

Humbuggal kevert szemfényvesztés.

Családállításról mi a véleményetek?

Ej. 🙁 Nem csak ilyen tavaszi fáradtság?

Szed annyiféle vitamint stb.

Valami konkrét példát tud mondani?

Hátha itt még ki lehet adni magamból és nem raktározni magamban (igazából már ez is elvárás)

Hogyan lehetne megszabadulni attól hogy felépítek valamit ami jól működik, de mindig elégedetlen vagyok hogy többet, jobbat és többet majd elkezdem lerombolni ami működött és végül tönkremegy?

Ej. 🙁 Nem csak ilyen tavaszi fáradtság?

Kérdeztétek a mámmát. 86 éves, és mintha épülne lefelé, fizikailag.

Néha szükséges, beilleszkedni egy környezetbe. Ameddig nem lesz belőle megfelelési kényszer.

nekem az szokott lenni de általában nem is sikerül

Néha szükséges, beilleszkedni egy környezetbe. Ameddig nem lesz belőle megfelelési kényszer.

Mi a véleményetek a megfelelésről?

Idézet tőle: Roxy.

Fujj, most sört ittam egy kicsit és ez is undorító. 🙁

Én régen, egyáltan nem ittam alkoholt.Fiataton,próbálkoztam párszor,de legtöbbször,rókázás lett a vége(Még a gyógyszer előtt füveztem egy kicsit,az nem volt rossz érzés,de azt is abbahagytam, szerencsére)Tavaly nyár óta,ha buli van akkor iszok egy kicsit és tök jól érzem magam becsípve de, ennyi.Sima hétköznapokon egyáltalán nem kívánom az alkoholt sőt, sosem bírtam a rövid italt meg a sört sem és ennek igazán örülök, mert egyáltalán nem ízlik.Szerintem, mindenképpen örülni kéne annak, ha valaki nem alkoholizál és mindannyian tudjuk, hogy miért.(Egyébként, társaság nélkül szerintem még be sem csípnék mert, nekem a társaság adja meg az alaphangulatot,anélkül nem is akarnék)Persze,ha valaki úgy érzi, hogy ellazul és segít neki az alkohol feloldódni meg miegymás az igyon,de semmiképpen sem kéne  erőltetni.

Idézet tőle: Roxy.

Én sehogy nem bírok alkoholizálni. Nem tudom, örüljek-e vagy szomorkodjak. Ma ittam egy korty vodkát és azt hittem, hogy kirohanok a világból, annyira rossz volt. 

Nem tudom, nekem mi kéne, hogy már ne akarjak inni úgy egyáltalán, vagy csak néha kicsit.

Lóf@szt! Krumplipálinka! Nem aceton.

Maximum rósejbnibe a krumplit.
Tényleg, mi van a Mammával?!

Mi a baja a mámmának, Kleó?

Ezt kp.-ra venné. Már bebuktam 2 kecót, ez lesz a 3. 

De 1edül én nem bírom. És van is még 2 hitelem...

Értem. Nálunk a lakás a szűk keresztmetszet. Még 8 év hiteltörlesztésem van, a gyerek addig kiskorú. Én meg már alig élek.

Azt megoldja, de én 1gyedül 3 hét alatt magamtól kipurcanok. Vagy lehúzós csövesekkel veszem körül magam, és olyasmiket csinálok, amiket nem is akarok.

Akkor hagyjuk a fenébe azt a kis kecót, oszt ámen.

Lakhatási dolog?

Úgy néz ki, h anyám nem sokáig húzza. + önző módban: mi lesz velem???

Miért?

Amúgy: nyüsz, nyüsz nyüsz.

😀

Jó neked 🙁

Lóf@szt! Krumplipálinka! Nem aceton.

Hát az amúgy is körömlakk-lemosó, szóval inkább ne igyuk.

Fujj, most sört ittam egy kicsit és ez is undorító. 🙁

Én sehogy nem bírok alkoholizálni. Nem tudom, örüljek-e vagy szomorkodjak. Ma ittam egy korty vodkát és azt hittem, hogy kirohanok a világból, annyira rossz volt. 

Hát úgy lapka, hogy spar sajtválogatás szeletelve, vagyis ilyen jó nagy sajtszeletek.

Az Étkezés az jó, nem?
https://www.bura.hu/forumok/etkezes

Kellene egy "Zabálás, receptek" topic...

+ a házi lapka?

Nem, azt nem bírnám. 4 sima hambi, sajttalan.

4 db dupla + a sajt??? :O

Azt nem tudom, csak arra emlékszem, hogy ők így utazgatnak, azt mondták. 🙂

Nekem ma este 4 hamburger fekütte meg a gyomromat, amit feldúsítottam a maradék lapka sajttal amit találtam itthon.

És? Milyen az idő ufóéknál? 😉

Jaj-jaj. Mivel a tonic kezdte kikezdeni a gyomromat, most facsart citrommal és ásványvízzel iszom a votttkát. Erre már fél pohárral megittam, mire rájöttem, h azért ilyen savanyú, mert kvázi limonádét iszom cukor nélkül. 2 pohárkával később nagyon vigyáztam, belehörpintek: citromos vodka. Lehet, h nem kéne ennyire cizellálni a citrommal meg a bubis vízzel, üvegből sutty le a krumplipálinkát, oszt halálamájra!

Du5-től aludtam most 3ig. Vagyis ha hazajövök megint álmos leszek, elalszok, felébredek hajnalban, ésatöbbi.

Ufósat álmodtam, hogy a konyhából ki akartak jönni ilyen árnyékok, de én a partvissal ütöttem őket, mire kiderült, hogy az egy lány meg egy pasi egy másik bolygóról, akik így utazgatnak. Aztán beszélgettünk is valami semleges témákról valamit.

A fizikai fájdalmak így működnek, a lelkiek fordítva. Úgy kb.: csak.

Este miért fájdalmasabb?

Esetleg svédcseppes ecsetelés.
Jobbulást!

Corsodyl-al öblögesd napi 2 vagy 3x.

Hál'isten, az elmúlik!

Az orvos határozottan mondta hogy afta, ma már elég aftás kinézete is lett, már ott van a tipikus "piros udvar" körülötte. Kaptam rá valamit ami nem sokat ér, csak akkor enyhíti amikor felkenem de még egy óráig se tart

Disznófülő kócos kalamászjeti - lehetne esetleg ez az új nickem? (Egri Mónika által)

ElőzőOldal 70 / 569Következő