Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 69 / 569Következő

Nekem is hiányzik a Martini! 😀

Nekem nagyon, nem is láttam már...fél napja. 😀

Idézet tőle: Gray5

Idézet tőle: IvyWeston

Karcsi (Karola) holnap megy a csokigyárba, úgyhogy kipucolta a cipőjét, kilakkozta a körmét, megmosta a fogát 🙂

Lehet nem rám tartozik, de ezt magyarázd már meg 😛

Ha láttad vagy olvastad a Karcsi és a csokigyár c. művet, akkor abban van, hogy Picúr Karcsi aranybilétát nyer és elmehet Willy Wonka csokigyárába. Ott mondja a nagypapa előtte, hogy pucold ki a cipőd, keféld le a nadrágod, moss fogat ilyesmi 🙂

A Matiri mindenkinek IS hiányzik! 🙂

"És Bástya elvtársat már meg sem akarják merényelni?"
Bezzeg a Matiri nem hiányzik senkinek. 🙂

De ha ez kívánságműsor én is kérek pénzt! 😛

Oh, én ezen már túl vagyok, mit ne mondjak, remekeltem!

Persze, azon dolgozom, hogy tudnám még jobban tönkretenni az életemet.

Tényleg, te amúgy melózol?

Pénz.

Végülis fertőtlenítesz alkohollal.... Mi kell még? 😛

Nem belülem gyün, mit növeljem a csatornadíjat, meg fogy a szappan...

Amúgy megvan a disznó, egy félig beszáradt pofakenőcs. Már a szemétben bűzlik. 😛

Idézet tőle: Kleó

A francba. Itt vminek nincs jó szaga, már végigszagolgattam mindent, magamat v 5-ször, és nem jövök rá... Nem is vmi jellegzetes. Na már most, ha fújok vmit, az se jó, mert keveredik a szag meg az illat... Szellőztettem így este is már 2x.

Én kipróbáltam ma ezt a zuhanyzás nevű dolgot. 😛 Kiderült, hogy nem is olyan nagy hülyeség, csak macerás és sok vizet fogaszt. Nem tudom megéri-e végül is 😛

A francba. Itt vminek nincs jó szaga, már végigszagolgattam mindent, magamat v 5-ször, és nem jövök rá... Nem is vmi jellegzetes. Na már most, ha fújok vmit, az se jó, mert keveredik a szag meg az illat... Szellőztettem így este is már 2x.

Nemsoká jön az étterem is.

Behoztam magamnak a bárt.

Áj, keverek magamnak egy italt.

Énisénis! 😛

Na jó, az egy dolog, hogy te igen, de sokan nem. 🙂

Én nem, csak alkoholmentes sör. 🙂

Borozgatunk, borozgatunk?

Háhá, simán felismerem kicsoda. 🙂

Mini búra tali. 🙂

Idézet tőle: Kleó
Idézet tőle: Linzer

Ez egy kicsit bonyolultabb, mint hogy itt le tudjam írni, de igen, persze, dolgozott evvel a teap egy ún. wingwave módszerrel.
De azért ez eléggé felzaklatott.
Most a covid miatt nem járok hozzá.

Nem az a cél hogy jól érezd magad? Ha felzaklat akkor csak rosszabbat tesz. Nem?

De, csak nem azonnal. Előbb fel kell dolgoznod az ott hallottakat... Nem mondom, a volt barinőm egyik nevelt fia volt, teljesen magánkívül volt tőle...Azt mondta a volt barinő, h nekem nem ajánlja, teljesen kész lennék tőle 🙁

Nem hangzik valami jól

Este 8tól reggel8ig aludtam, a szokásos kis mexakításokkal.

Nekem már nemigen lesz... Nem bírjuk sétáltatni, pedig mozgás, élmények pelenkára szoktatott kutyának is kellenek... Mámmá sem bánná, etetni, játszani vele még jót is tenne neki. De még egy degut v madarat sem tudnék vállalni, mert mi lesz vele, ha pl. kh-ba kerülök? Panzió drága, kutyás-vigyázós haver tavaly meghalt.

A samoyed... Nekem is tetszik.

Bárcsak egyszer 🙂

Na itt van, szerelmetes kutyusom volt...

Nem, de volt ilyen... Krisz berakta már ide a bulltype-ot.

Szia Kleó! Ez még mindig nem a te kutyusod igaz? 🙂

Komolyan mondom, nem hiszem el! Oké, nincs ébren mindenki éjfélig, de ma fél 8-kor jöttem föl, és azóta nincs egy nyikk sem... Mindenkit megbántottam? vagy ignoráltok?

Ez egy kicsit bonyolultabb, mint hogy itt le tudjam írni, de igen, persze, dolgozott evvel a teap egy ún. wingwave módszerrel.

Nem az a cél hogy jól érezd magad? Ha felzaklat akkor csak rosszabbat tesz. Nem?

De, csak nem azonnal. Előbb fel kell dolgoznod az ott hallottakat... Nem mondom, a volt barinőm egyik nevelt fia volt, teljesen magánkívül volt tőle...Azt mondta a volt barinő, h nekem nem ajánlja, teljesen kész lennék tőle 🙁

Karcsi (Karola) holnap megy a csokigyárba, úgyhogy kipucolta a cipőjét, kilakkozta a körmét, megmosta a fogát 🙂

Lehet nem rám tartozik, de ezt magyarázd már meg 😛

Idézet tőle: Johnny Firpo

Ha kicsi a tét a kedvem sötét! 😀

Fanfárock 🙂

Egy pisztáciát kérnék! 🙂

Mivel nem ismerlek, meg nem is nagyon olvastam a történeted, bevallom, nem tudom, mit írjak.
Amit tudok, hogy ha hibáztatás van, akkor nem csak az egyik fél a ludas, az tuti.
A nárcisztikusokra és a pszichopatákra jellemző, hogy másra kenik a szart. Ők meg teljesen tiszták.
Az állandó önelemezgetés, hogy vajon én hol rontottam el, meg hogy vagyok hibás, szintén nem túl jó dolog.
Itt válaszolok a terápiával kapcsolatos dologra is.
Hát egy ideig kurva nehéz, aztán vannak fellélegzések, aztán megint munka önmagunkkal, és ez így évekig is eltarthat.
Csak nem vagy segítő nélkül, nem a pusztába kiáltasz, hanem tanulsz módszereket, meg tudod, hogy a jövő héten ezt majd elmondhatod a terapnak.

Hát ez elég speciális eset és igen bonyolultnak tűnik. Nagyon sajnálom.
Ne haragudj, hogy konkrétan nem elemezgetem, mert nem ismerem őket, sem téged.
De nyilván ez nem csak rajtad múlt.
Én nagyon nem szeretem a netes kapcsolatokat, mert valahogy torz kép. Ti találkoztatok is?
Én törekszem arra, ha valakit megsimerek neten, minél előbb találkozzunk személyesen. Akárhogy is alakul, mert az a valóság.
Ha itt jól érzed magad, annak örülök, és én speciel szívesen látlak.

Végül is itt is elhitették hogy velem van a baj pont ez volt otthon is. Mindenért én voltam a hibás magamnak csinálom csak a bajt és mindig csak másokat hibáztatok és én vagyok a tökéletes. Legalábbis ezt gondolják hogy én így állok hozzá.

Nem, a pszichoterápia nagyon kemény meló szerintem, én sosem vártam el, hogy egy ülés után pillangókat kapkodjak. Sőt.

Feltárás van és akkor azokat nem tudja feldolgozni az ember? Sose jártam még ilyenen. Én régebben igyekeztem elkerülni az olyat hogy önismeret magammal való foglalkozást. De akkor jobban is éreztem magam

Nem, a pszichoterápia nagyon kemény meló szerintem, én sosem vártam el, hogy egy ülés után pillangókat kapkodjak. Sőt.

Hát ez elég speciális eset és igen bonyolultnak tűnik. Nagyon sajnálom.
Ne haragudj, hogy konkrétan nem elemezgetem, mert nem ismerem őket, sem téged.
De nyilván ez nem csak rajtad múlt.
Én nagyon nem szeretem a netes kapcsolatokat, mert valahogy torz kép. Ti találkoztatok is?
Én törekszem arra, ha valakit megsimerek neten, minél előbb találkozzunk személyesen. Akárhogy is alakul, mert az a valóság.
Ha itt jól érzed magad, annak örülök, és én speciel szívesen látlak.

Csak a magam példája: elkerülöm, ha lehet.
Milyen típusú közösség ez, ha nem titok?
És miért érzed így?

Önismereti netes közösség jelenleg discordon több ilyen csoport van mindenki ismer mindenkit szinte nagyjából ha belépett egy csoportban sok ismerős arcot fogsz látni. Ez megy két éve de akkor Facebookon majd messengeren voltunk. Két év alatt azért cserélődnek az emberek de régi arcok mindig bukkannak fel. Már az elején kinéztek veszekedtem velük majd lett egy "jó" hírem ami szépen elterjedt és elfajult. És azért mert nem tudtam elfogadni hogy el lettem utasítva nem látnak szívesen és próbálkoztam valaki mindig szóba állt velem vagy bevett a csoportjába. És akkor igyekeztem megfelelni de mostanra már ott tartunk hogy ősszel vkivel csináltam egy csoportot az ő ötlete volt így ő rendelkezett felette de azon kívül hogy létre hozta semmit nem csinált. Én építettem fel hívtam új embereket botok színek rangok témák stb. Nem olyan mint egy Messenger csoport hogy kivalasztok húsz embert és kész a csoport. Ez egy ideig működött be is indult és népszerű lett később mert hívtam népszerű embereket is. Én szeretem ha népszerű. De ekkorra már a szavaimnak a szemükben nem volt hitelessége egy elmebetegnek tartottak. Ha mondtam vmit semmibe vették vagy el se hitték nem vették komolyan. Aztán a népszerű emberek elmentek mert lett egy rivális aki szintén népszerű és hozzá mentek én meg ezt nem tudtam elviselni. Meg már az volt hogy nem sok mindent engedhettem meg magamnak igazságtalsn bánásmódok (de hát én szolgáltam rá végül is nem?) Majd tegnap kidobott kibannolt. És ezt nekem le kell nyelni holott már két éve is tudtam hogy semmi keresni valóm ott mert nem fogadnak el és megváltozni nem tudok az ő elvárásaik szerint. Ugye otthon is ez volt a helyzet hogy elvárták a változást

Csak a magam példája: elkerülöm, ha lehet.
Milyen típusú közösség ez, ha nem titok?
És miért érzed így?

Ez egy kicsit bonyolultabb, mint hogy itt le tudjam írni, de igen, persze, dolgozott evvel a terap egy ún. wingwave módszerrel.

Hogyan fogadjam el, hogy nekem bizonyos helyeken, közösségekben nincs helyem?

Idézet tőle: John Doe

Humbuggal kevert szemfényvesztés.

Én azért kipróbálom

Én voltam egyénin, kisütötte a doki, hogy volt egy ikertesóm még a méhben és a szemem láttára halt meg majd sorvadt el. Ezért lettem anorex és halálvágyas.
Nekem ez horror, még ha nem is igaz.
Meg a kényszerházasságok, meg hogy egy férfi ősömet homoerotikusan megerőszakolták. Meg a nagymamámat az oroszok.
Meg hát minden ősünk azért kapott a háborúkból is, ezt is valahogy ki kell pucolni. Már ha igaz ez, hogy a DNS-ben örököljük.

És utána mi lett? Hogy dolgoztatok rajta? Vagy csak megállapított a tényt és ennyi?

Idézet tőle: Johnny Firpo

Ha kicsi a tét a kedvem sötét! 😀

Fanfárock 🙂

Meg nekem az szokott gyanús lenni, hogy azt érzem, sokkal több terhem van, mint ami kéne, hogy legyen. Szóval mintha nem tiszta lappal indultam volna.
Egy kicsit ezért hiszek benne.

Idézet tőle: John Doe

Humbuggal kevert szemfényvesztés.

Én azért kipróbálom

Én voltam egyénin, kisütötte a doki, hogy volt egy ikertesóm még a méhben és a szemem láttára halt meg majd sorvadt el. Ezért lettem anorex és halálvágyas.
Nekem ez horror, még ha nem is igaz.
Meg a kényszerházasságok, meg hogy egy férfi ősömet homoerotikusan megerőszakolták. Meg a nagymamámat az oroszok.
Meg hát minden ősünk azért kapott a háborúkból is, ezt is valahogy ki kell pucolni. Már ha igaz ez, hogy a DNS-ben örököljük.

ElőzőOldal 69 / 569Következő