Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.12., 23:43Ma telóztam gyszerekért a dilinővéreknek. Lehet, h a másik doki, a drnő vette föl, mert nagyon szakszerűen kérdezgetett, h vagyok, stb.., fölmérte az állapotomat, nem kell-e mennem a dokihoz. Vagy rutinos és lelkiismeretes volt... Van, amelyik undok/ellenséges.
Ma telóztam gyszerekért a dilinővéreknek. Lehet, h a másik doki, a drnő vette föl, mert nagyon szakszerűen kérdezgetett, h vagyok, stb.., fölmérte az állapotomat, nem kell-e mennem a dokihoz. Vagy rutinos és lelkiismeretes volt... Van, amelyik undok/ellenséges.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.12., 23:37No, akkor vígan dumálgatok egymásmagammal... Uncsi társaság, ismerjük egymás minden gondolatát. 🙁
No, akkor vígan dumálgatok egymásmagammal... Uncsi társaság, ismerjük egymás minden gondolatát. 🙁
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.12., 23:26Olyankor én behunyom az egyik szemem, és csak a másikkal stírölöm a képernyőt. Egy ideig megy...
Olyankor én behunyom az egyik szemem, és csak a másikkal stírölöm a képernyőt. Egy ideig megy...
Idézet tőle: pötty ekkor: 2022.01.12., 23:08egyelőre nem tudom mivel gazdagíthatnám a búra közösségét és a nyilvánosságot, de igyekszem gyakrabban ráhangolódni a beszégetésekre
egyelőre nem tudom mivel gazdagíthatnám a búra közösségét és a nyilvánosságot, de igyekszem gyakrabban ráhangolódni a beszégetésekre
Idézet tőle: pötty ekkor: 2022.01.12., 22:58szia kleó, a chaten már elkoptattam a szám 🙂 az a nyilvánosságnak egy fokkal eldugottabb felülete
szia kleó, a chaten már elkoptattam a szám 🙂 az a nyilvánosságnak egy fokkal eldugottabb felülete
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.12., 22:45A Pöttyke megszólalhatna már... bátorság! Nem idétlenkedni kell (de szabad), komolyra komolyan válaszolunk, akár fórumban, akár blogban, kinek mi megy könnyebben. 🙂
A Pöttyke megszólalhatna már... bátorság! Nem idétlenkedni kell (de szabad), komolyra komolyan válaszolunk, akár fórumban, akár blogban, kinek mi megy könnyebben. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.12., 22:31Ezért volt fura, amúgy én is csak ritkán, pláne ilyen durvákat... meg ha rém- is, nemigen szoktam félni, ettől meg de.
Ezért volt fura, amúgy én is csak ritkán, pláne ilyen durvákat... meg ha rém- is, nemigen szoktam félni, ettől meg de.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.12., 22:27Nagyon ritkán álmodok rémet, általában semleges a tipikus, már amire emlékszem. Fél Stilnox pont jó, de nem érzem magam kipihentebbnek reggel. Szerintem ugyanúgy felriadok félóránként, csak nem emléxek rá.
Nagyon ritkán álmodok rémet, általában semleges a tipikus, már amire emlékszem. Fél Stilnox pont jó, de nem érzem magam kipihentebbnek reggel. Szerintem ugyanúgy felriadok félóránként, csak nem emléxek rá.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.12., 22:19Dehogy szól ritkán, reggel már ő ébreszt. 😀 😛 😉
Dehogy szól ritkán, reggel már ő ébreszt. 😀 😛 😉
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.12., 22:18Idézet tőle: John DoeÁh, az pocsékolás. Csak lejárt dolgokat szoktam kidobni, ill. most van egy doboz lejárt Stilnox-om, azt sajnálom mert most nem tudok iratni ha kéne. Meg a lejárt gyógyszer nem liposzomatikus peronoszporotikus mint a lejárt étel, csak kevésbé hat esetleg, gondolom.
Nem mondom, nekem a Stillnoxtól és az azonos hatóanyagúaktól szabályos rémálmaim voltak a kh.-ban. Dormicum=0, de volt egy jó, csak a francz tudja, mi.
Idézet tőle: John DoeÁh, az pocsékolás. Csak lejárt dolgokat szoktam kidobni, ill. most van egy doboz lejárt Stilnox-om, azt sajnálom mert most nem tudok iratni ha kéne. Meg a lejárt gyógyszer nem liposzomatikus peronoszporotikus mint a lejárt étel, csak kevésbé hat esetleg, gondolom.
Nem mondom, nekem a Stillnoxtól és az azonos hatóanyagúaktól szabályos rémálmaim voltak a kh.-ban. Dormicum=0, de volt egy jó, csak a francz tudja, mi.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.12., 22:06kb. +2 év van rájuk... Én sem saját kútfőből. Kenőcsöknél, cseppeknél jobb betartani. Ha pl. helytelenül volt tárolva egy gyszer, az meglátszik rajta, színváltozás pl.
kb. +2 év van rájuk... Én sem saját kútfőből. Kenőcsöknél, cseppeknél jobb betartani. Ha pl. helytelenül volt tárolva egy gyszer, az meglátszik rajta, színváltozás pl.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.12., 21:56"A lejárati időt jobb szigorúan betartani. Van amelyik gyogyszeren latszik, ha mar nem jo, valamelyiken nem. Főleg lebomlik a hatoanyag, nem lesz hatasos. inkabb nem hasznalnam lejarat utan."
Ezt írta a gyógyszerész ismerös akit említettem. 🙂
"A lejárati időt jobb szigorúan betartani. Van amelyik gyogyszeren latszik, ha mar nem jo, valamelyiken nem. Főleg lebomlik a hatoanyag, nem lesz hatasos. inkabb nem hasznalnam lejarat utan."
Ezt írta a gyógyszerész ismerös akit említettem. 🙂
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.01.12., 21:55Idézet tőle: Johnny FirpoNe edd meg, húzd le a wc-n... 😀 (ezért a pokolra kerülök)
Ejnye, még rossz ötleteket adsz 😛
De hát akkor én a ma esti adagot leöblítem. A csatornapatkányoknak legalább jó kedvük lesz 😛
Idézet tőle: Johnny FirpoNe edd meg, húzd le a wc-n... 😀 (ezért a pokolra kerülök)
Ejnye, még rossz ötleteket adsz 😛
De hát akkor én a ma esti adagot leöblítem. A csatornapatkányoknak legalább jó kedvük lesz 😛
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.12., 21:49Áh, az pocsékolás. Csak lejárt dolgokat szoktam kidobni, ill. most van egy doboz lejárt Stilnox-om, azt sajnálom mert most nem tudok iratni ha kéne. Meg a lejárt gyógyszer nem liposzomatikus peronoszporotikus mint a lejárt étel, csak kevésbé hat esetleg, gondolom.
Áh, az pocsékolás. Csak lejárt dolgokat szoktam kidobni, ill. most van egy doboz lejárt Stilnox-om, azt sajnálom mert most nem tudok iratni ha kéne. Meg a lejárt gyógyszer nem liposzomatikus peronoszporotikus mint a lejárt étel, csak kevésbé hat esetleg, gondolom.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.12., 21:37Ne edd meg, húzd le a wc-n... 😀 (ezért a pokolra kerülök)
Ne edd meg, húzd le a wc-n... 😀 (ezért a pokolra kerülök)
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.12., 21:36Nekem mondjuk ezeket az oldalakat nem is kéne néznem. Az egyik legjobb barátom felesége gyógyszerész és mindenben segít egyből így szerencsés vagyok, csak ráírok messengeren és annyi. 🙂
Nekem mondjuk ezeket az oldalakat nem is kéne néznem. Az egyik legjobb barátom felesége gyógyszerész és mindenben segít egyből így szerencsés vagyok, csak ráírok messengeren és annyi. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.12., 21:34Annyi féle gyógyszerem nincs, nem is akarok tartani, mert csak megenném feleslegesen. Donalgintól azért tartottam, mert nem valami vény nélküli enyhe cucc, jobb volt megkérdezni.
Annyi féle gyógyszerem nincs, nem is akarok tartani, mert csak megenném feleslegesen. Donalgintól azért tartottam, mert nem valami vény nélküli enyhe cucc, jobb volt megkérdezni.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.12., 21:29Nincs mit. 🙂 Kicsit hiányos egyébként, illetve néha elég furcsa dolgokat ír, ha profi szinten szeretnél utánanézni a gyógyszerinterakcióknak akkor a drugs.com oldalt ajánlom, ott van olyan, hogy check interactions (vagy valami ilyesmi, fejből most nem tudom pontosan, de meg fogod találni). Annyi csak, hogy mivel külföldi oldal így több esetben érdemes a hatóanyagot beírni a gyógyszer neve helyett. Pl escitalopram, mert a Scippára nem dob ki semmit, az ott Lexapro néven fut (külföldön).
Nincs mit. 🙂 Kicsit hiányos egyébként, illetve néha elég furcsa dolgokat ír, ha profi szinten szeretnél utánanézni a gyógyszerinterakcióknak akkor a drugs.com oldalt ajánlom, ott van olyan, hogy check interactions (vagy valami ilyesmi, fejből most nem tudom pontosan, de meg fogod találni). Annyi csak, hogy mivel külföldi oldal így több esetben érdemes a hatóanyagot beírni a gyógyszer neve helyett. Pl escitalopram, mert a Scippára nem dob ki semmit, az ott Lexapro néven fut (külföldön).
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.12., 21:29Konyak! Az előző fogdokim is egyetértett vele. Azért előző, mert a BKV-Ikarustól több lépésben eljutott a Várig, amit, hát még kedvezményesen sem az én pénztárcámnak találtak ki...
Konyak! Az előző fogdokim is egyetértett vele. Azért előző, mert a BKV-Ikarustól több lépésben eljutott a Várig, amit, hát még kedvezményesen sem az én pénztárcámnak találtak ki...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.12., 21:22Köszi, Gray is innen nézhette ki, hasznos oldal nem ismertem.
Hajlamos vagyok sajnos keverni, algoflex forte-t panadol extrával is simán.
Köszi, Gray is innen nézhette ki, hasznos oldal nem ismertem.
Hajlamos vagyok sajnos keverni, algoflex forte-t panadol extrával is simán.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.12., 21:17Következőleg itt utána tudsz nézni gyorsan mindennek: https://drinfo.aeek.hu/interakcios-vizsgalat
Valóban nem lehet sajnos.
Következőleg itt utána tudsz nézni gyorsan mindennek: https://drinfo.aeek.hu/interakcios-vizsgalat
Valóban nem lehet sajnos.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.12., 21:11Van diclofenac kencém, majd odakencézem. Donalginom van meg tramadol meg még valami por fájdalomcsillapítónak, még apámtól hoztam el. Szépen megeszegetem apránként, van olyan jó gyszerfüggésre mint a NSAID-ok. 🙂
Van diclofenac kencém, majd odakencézem. Donalginom van meg tramadol meg még valami por fájdalomcsillapítónak, még apámtól hoztam el. Szépen megeszegetem apránként, van olyan jó gyszerfüggésre mint a NSAID-ok. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.12., 21:02Donalgint ettem a fogamra, de lázas is lehetek, a chaten kérdeztem lehet-e enni rá algopyrint, de Gray azt találta, hogy nem.
Donalgint ettem a fogamra, de lázas is lehetek, a chaten kérdeztem lehet-e enni rá algopyrint, de Gray azt találta, hogy nem.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.12., 20:31Idézet tőle: IvyWeston"És Bástya elvtársat már meg sem akarják merényelni?"
Bezzeg a Matiri nem hiányzik senkinek. 🙂
"... már meg sem akarják ölni? Hát én már szart sem érek?"
Idézet tőle: IvyWeston"És Bástya elvtársat már meg sem akarják merényelni?"
Bezzeg a Matiri nem hiányzik senkinek. 🙂
"... már meg sem akarják ölni? Hát én már szart sem érek?"
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.01.12., 17:58Nekem is ez lett a nap vége. Coviddal itthon, gyerek is, dolgotunk is home officeban, stb. Nekem már szerintem nem árt a sör...
Nekem is ez lett a nap vége. Coviddal itthon, gyerek is, dolgotunk is home officeban, stb. Nekem már szerintem nem árt a sör...
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.01.12., 11:06Teljesen jellemző, hogy erre érek ide, hogy a piáról van szó. Persze nem mondom, hogy nem most fogok kimenni a konyhába, hogy elővegyem a pezsgőt (háhá, undorító pezsgő), hogy egy kicsit vidámabb legyek.
Teljesen jellemző, hogy erre érek ide, hogy a piáról van szó. Persze nem mondom, hogy nem most fogok kimenni a konyhába, hogy elővegyem a pezsgőt (háhá, undorító pezsgő), hogy egy kicsit vidámabb legyek.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.12., 09:35Idézet tőle: Gray5Nekem is hiányzik a Martini! 😀
https://cdn.diffords.com/contrib/stock-images/2018/05/5af302305e75f.jpg
Idézet tőle: Gray5Nekem is hiányzik a Martini! 😀
https://cdn.diffords.com/contrib/stock-images/2018/05/5af302305e75f.jpg