Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 67 / 569Következő

Nálunk ez úgy volt, hogy 20:55kor születtem, de a doki azt mondta, hogy akkor már írjunk be 21:00át. Így akkor 5 percig úgy voltam, hogy nem is voltam? Hát Maaaargit, nóóórmális? 😀 Lenni miközben nem lenni, ez itt a nagy válasz! 😀

Idézet tőle: Kleó

Idézet tőle: Kiscsillag

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni, de nehezen áll össze a kép.

Kleó!

Jó a képed! 

Most mániás vagy vagy afele tartasz? Vagy jól vagy és ez gyanús?

Köcce, csak sajnos nem éppen új.

Tulképp igen, az a gyanús, h jól vagyok, és iszom mint barom, ez máncsiban szokott... No problem, ha súlyosbodik, hívom a dokit v beesek hozzá. (Ő tojik ip.-re, csak a nővérek morognak, de az áterem szerint az a dolguk. )

Azért légy óvatos és variáljanak gyógyszeren, ha mániás vagy. Ez kevert vagy tiszta mània szerinted? Nem kevert, hanem sima mániád mikor volt utoljára?

Ezzel az ivászattal nem lenne nagy aggodalmam, ha bírná a gyomrod, nem baszta volna szét a májad.

De erősen aggaszt, mert apunak nagyon durván szétcseszte a máját (2liter, később még 8 dl vízet szívtak le a hasából), a vízesedés miatt légszomja is volt. Közölték vele, h ha azonnal nem áll le, nagyon közel a halál. Fájni, zsibbadni kezdett a lába. Érszűkületet állapítottak meg, de nekem már fél éve gyanús lett, h komolyabb a gond, mert egyensúlyzavara is lett és kiderült, h igazam van. Érszűkület mellett van neuropátiás lábfasztudjamilye. Amiatt szar az egyensúlyérzéke és amiatt zsibbad. Az érszűkület a kisebb gond.

Gyomrát szétcseszte a pia. Polipja is lett. Időpontot kapott műtétre. Addigra nagyon sokszorosára nőtt és majdnem elvérzett műtét közben. Pia véralvadási gondot is okozhat, de érszűkület miatt is lehet szed vérhigítót.

Mindezt köszönheti az ivászatnak.

40 éve ismert vérnyomásgondjára 2 éve eldöntötte, h elkezd gyszert szedni. Túllőttek a célon. Állandóan szédült. Vett mérőt. 80/akármennyiket mért. Azóta méri és ahhoz igazítja az adagot.

Nyáron kórházban láttam egy palit, aki 3-5 méter séta után mindig elesett. Kérdeztem mi a baja. Pia okozta (valószínűleg tartós) egyensúlyzavar. Másik osztályon nő csoszog. Kérdeztem, h miért. Pia. Azt mondta, h még vízszintesen ok, de lejtőn elesik.

Rémisztő, h ilyeneket okozhat.

Mondom, negyedórára kerekítik... Sztem anyukádnak van inkább igaza.

Az enyém már összement a 19 év kondizástól, mert mint tudjuk ettől összemegy...úgyhogy kicsi, de legalább puha, hogy ne fájjon. 😀

Írtam a kórháznak (kérem, hogy adják ki a pontos szül. időpontomat), 1-2 héten belül megküldték az adatot. 

Mondjuk a kórházi adat azért érdekes, mert aszerint még az egyik jegy legvégén van az aszcendensem, anyukám szerinti időpont szerint a köv. jegy legelején.

A 12-01 órásat nézd még meg!

Idézet tőle: Johnny Firpo

Én szerencsére tudom percre pontosan, anyukám nem felejtette el, sajnos sokat szenvedett velem.

Nekem is mondja határozottan hogy este 11 de ha asztrológiára használom fel, nem igen stimmel rám az aszcendens de még az előző is alig, meg a házhelyzetek se stimmelnek

Á, csak úgy tippeltem... 😀

Idézet tőle: Roxy.

Idézet tőle: Linzer

Kért ki vki kórházból születési időpontot?

Igen. Én igen. 

Mi volt a menete és melyik kórház volt az? (ha vidék, akkor írj csak annyit h vidék).

Hogy mikre nem gondolsz, elhatárolódom! 😀

És ez csak a farkad, tudjuk!

3 kiló 57 deka, 54 centi, mármint én. 😀

A lányom rövid idő alatt megszületett, de én direkt megnéztem percre pontosan az időt.

Én szerencsére tudom percre pontosan, anyukám nem felejtette el, sajnos sokat szenvedett velem.

Idézet tőle: Linzer

Igen. Én igen. 

Csak negyedórás pontosságú 🙁

Idézet tőle: Kiscsillag

Sziasztok!

Kleó!

Jó a képed! 

Köcce, csak sajnos nem éppen új.

Tulképp igen, az a gyanús, h jól vagyok, és iszom mint barom, ez máncsiban szokott... No problem, ha súlyosbodik, hívom a dokit v beesek hozzá. (Ő tojik ip.-re, csak a nővérek morognak, de az áterem szerint az a dolguk. )

Akkor nagyon jól sikerült 😛

Festettem egy kaméleont, de valahogy sehol nem találom.

Sziasztok!

Kleó!

Jó a képed! 

Az idő egy fura dolog. A filozófia és a tudomány számára egyaránt.

* beláthatatlannak

Érdekes, egyemen az az 5 év beláthatatlathatatlannak tűnt.. Ott is hagytam a tüdöbe.

Atyagatya! Majd' 7 éve lakom itt megint...

Mielőtt fölvetődne: a profilképemen igen, az én kutyusom volt, a cigiző asszonyság meg én valék.

Ja, és engedélyeztem magamat!

A' jó is, csak legyen megfelelő bevételed.

Nem emlékszem, hogy kérdezted-e. Nem.

Gray! Lehet, h már kérdeztem, akkor kismedve, de te melózol vmit?

?

Amúgy jó orvosnő, ami ritkaság.

Ne leszbi, csak érdeklődő.

Gray! Lehet, h már kérdeztem, akkor kismedve, de te melózol vmit?

Csak a gyszer, de ez személyesen óhajtozik megszemlélni... (Nem leszbi, csak kb. 120 kg.)

Elfogyott otthon a reuma? Kell íratni 😛

Fáj itt-ott, de Hofi megmondta: bizonyos kor után, ha felébredsz és nem fáj semmid, akkor halott vagy...

Tényleg, el kéne menni a reumatológusnőcihez is, jó, h mondod!

Mittomén valami köhögés, vagy fáj a lábam. Sokkal jobb lenne vele felhívni az orvost 😀

Hát ennél a bipolnál sajnos tényleg minden baj...

Mire gondolsz? Egy jó kis rák? Azon vagyok, de neeem.

Az is baj, ha jól van az ember... Miért nem tudtunk valami rendes betegséget beszerezni? 😛

Sajnos a mááániára az a jellemző, hogy úgy érzed, h jól vagy... De egyedül nem variálok, ő meg 2 perc teló alatt leveszi, h kell-e.

Ja hát ha jól vagy akkor kell valami variálni, mert még a végén továbbra is jól leszel 😛

áááá, megvan! ha rossszabbodik, felhívom, h lefelezzem-e a brintit

Basszus, annyi jó kis sztori jut az eszembe... Tán el kéne mennem a dokihoz, csak ugye kvázi nem érzem rosszul magam... Ez már kezd mániásos tünet lenni. 🙁

Úgy-úgy!

Na, fenn vagytok ezren, oszt egy sör se...

Mielőtt fölvetődne: a profilképemen igen, az én kutyusom volt, a cigiző asszonyság meg én valék.

Na, fenn vagytok ezren, oszt egy sor se...

Köszönjük, megvagyunk. Nekem egy hete kezdődött szemgyulladással. Ma a torkom kezdett kaparni, meg a gyereknek is. A gyerek vasárnap volt lázas, azóta semmi.

Idézet tőle: Wildflowers

Nekem is ez lett a nap vége. Coviddal itthon, gyerek is, dolgotunk is home officeban, stb. Nekem már szerintem nem árt a sör...

Jobbulást kívánok!! 

Ma hogy vagytok? 

jó éjt!

ja, hát valami(ki)ért, akire nem vagyok (már) kíváncsi...

jó éjt!

ElőzőOldal 67 / 569Következő