Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 72 / 569Következő

Ha nem javul, hamarabb menjél. Lehet, h túlspirázom, de ilyesmiről van rossz emlékem.

Idézet tőle: Kleó

* lát

Valószínűleg "semmi", de nem kell megvárni, hogy valami lesz-e belőle.

Ha nem múlik el én is terveztem menni de kb várok egy hetet vele

* lát

Valószínűleg "semmi", de nem kell megvárni, hogy valami lesz-e belőle.

Menj el szájsebészhez, az többet át, mint te a tükörben... Komolyan menj el!

Ennyire súlyos lenne a helyzet?

Menj el szájsebészhez, az többet át, mint te a tükörben... Komolyan menj el!

Mitől fáj ennyire a nyelvem, semmi sincs rajta?

Oldalt fáj de brutálisan hogy sajnos ma le kellett mondanom miatta a vacsorámat, már enni is alig lehet vele. Viszont semmi se látszik rajta, nincs ott semmi.

Mindig rá szoktam harapni, tök megszokás már, szokott fájni de meg se érzem tehát ennyire durván még nem fájt. A beszéd is nehéz vele. Mi lehet ez mert semmit se látok rajta?

Aki hisz a reinkarnációban, meg az újra felmelegített káposztában, az valószínűleg téved.

Én is depis voltam az ünnepek alatt (nem kórosan csak simán)de, szilveszterkor elmentem szórakozni és szuper jól feltöltődtem mert,szeretek társaságban lenni,főleg ha vannak ott barátok is.Szóval most nagyon jól vagyok és nem is szorongok amiatt, hogy holnap már meló.

Boldog új évet mindenkinek és jobbulást annak aki,nincs jól!

Idézet tőle: Robo-san

Boldog Újévet Kívánok!

Megvolt a szilveszter, levettem a szarvasos pólómat, átöltöztem, és bekuckóózom egy jóó meleg kávéval a nagyszóbába a tévé elé.

😀
Robi, ne hordj szarvasos pólót! 🙂
De ilyen ágyneműt se használj, sőt, a bögréden is inkább cica, meg hal, meg skorpió meg ilyesmi legyen.
Nekem József Attila szignó van, de azért annyira komolyan nem veszem a karmát.

BUÉK és jobbulást mindenkinek!

Idézet tőle: Roxy.

Jobbulást!

Köszönöm!

Több hónapja majdnem mindig beteg vagyok. Jobban lettem decemberben, 20-án elszaladtam oltásra. Azóta újra beteg vagyok.

Sajnálom. 🙁 

Én is nagyon depis vagyok és egyre rosszabb. Mintha fájna a depi. Csak még nem tudtam megállapítani, hogy hol. 

Jobbulást!

Boldog Új Évet mindenkinek! 

0 óra 40-kor feküdtem le aludni, atom depisen..Alig várom hogy tudjak beszélni az orvossal. 

Hőemelkedéssel, náthával, torok és nyirokcsomó fájdalommal aludtam el este 10-kor. Nem ittam.

Egy ilyen borzalmas évet nem is tudtam volna máshogy lezárni, csak úgy, hogy egy szál fszban, hegesztőszemüvegben kiálltam az ablakba, és pezsgőztem...a szomszéd háztömbből okádva röhögtek, és csattogtak a vakuk 😆

Boldog Újévet nektek is! 🙂

Boldog Újévet Kívánok!

Megvolt a szilveszter, levettem a szarvasos pólómat, átöltöztem, és bekuckóózom egy jóó meleg kávéval a nagyszóbába a tévé elé.

Boldog Új Évet!

Bridget Jones újévi fogadalmai:

• Kevesebbet inni
  • Nem beszélni tök idegen embereknek a magánügyeimről
  • főleg ha szarvasos pulcsiban vannak

BÚÉK!

BUÉK!

És sok locsolót! Ja ez nem az.

Ez nem egy vidám kávéházba való,tudom...

https://wmn.hu/cikk/56631/

Szilágyi Liliána interjú

Hát, jobb híján.

Egyedül? 🙁

Iszogatni jó.

áj, itt sem történik semmi...

sehol sem

olvasni már nincs érkezésem, aludni még nem kell, éhes sem vagyok, hát iszogatok

Sok nincs, csak a sajtos, annál meg van bőven holtidő, kel meg ilyenek.

Nem azért, hanem a sok tennivaló közben. 🙂

Azért annyira öreg még nem vagyok... 😀

Kell is, mert aztán az ember elfelejt napközben berúgni.

Na, biztos, ami biztos: elkezdem a bérúgást. Krumplipálinkával, ahogy a mámmá híja. Ő meg hozatott szőlőpálinkát 😛 pezsi is van, kaja is, még összeütök egy sajtos rudit.

Szegény kutyusok... Sokuk sokkos állapotba kerül, persze van, amelyik lekutyagumizza.

Igen, már nagyban megy majd a petárda meg a tüzijáték.

Juhé! Holnap már jövőre lesz!

malac farka kunkorodik
babám ágyba kucorodik
sok szerencsét, csupa jókat
Boldog Új Évet Kívánok!

Mindenkinek legyen boldog 2022-es éve!
(Legalábbis nekem biztos, ezután a szar év után 🙂 )

Egy kicsit megkésett vele a Főnök, de lőtt róla képet, ezt a két gyertyatartót neki csináltam karácsonyra 🙂 35 centi magasak, ezüst porfestés van rajtuk. Ez a hópehely egy agybaj volt, szögvas hulladékból készült, vagy két hetet agyaltam rajta 😆

Á, órákkal később, nagyrészt megemésztődött, de ennek tényleg nem volt kifejezett élvezeti értéke.

Kár a finom kajáért, bár annak úgyis csak evés közben van élvezeti értéke. 🙂

Én sem, csak tudom miről szól, a Brad Pitt nem öregszik hanem fiatalodik benne.

nem láttam 🙁

Jaj-jaj, tegnap elfogyott fél liter, ma meg telezabáltam magam töltött káposztával meg bejglis töltelékkel. Bele is kukkantottam a nagy fehér kagylóba...

Inkább úgy, mint a Benjamin Button különös élete filmben. 🙂

😀 , persze, mindjárt jön a második csecsemőkor. Totyogás, pelus, cumi...

Fiatalodsz Kleó! 🙂

Basszus. Most nézem egy 2,5 évvel ezelőtti képemet, azóta is sötétedett a hajam... Tudom, tudom, másnak meg őszül... De ez mi a szentszartól lehet?

Átaludtam a napot. 🙁

Ráadásul focipályán. 😀

Kuporgó Kutya.

Utóbbit tom... Pont, mint az új profilképem. De kösz.

ElőzőOldal 72 / 569Következő