Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.02., 20:17Idézet tőle: Kleó* lát
Valószínűleg "semmi", de nem kell megvárni, hogy valami lesz-e belőle.
Ha nem múlik el én is terveztem menni de kb várok egy hetet vele
Idézet tőle: Kleó* lát
Valószínűleg "semmi", de nem kell megvárni, hogy valami lesz-e belőle.
Ha nem múlik el én is terveztem menni de kb várok egy hetet vele
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.02., 19:52Idézet tőle: KleóMenj el szájsebészhez, az többet át, mint te a tükörben... Komolyan menj el!
Ennyire súlyos lenne a helyzet?
Idézet tőle: KleóMenj el szájsebészhez, az többet át, mint te a tükörben... Komolyan menj el!
Ennyire súlyos lenne a helyzet?
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.01.02., 19:30Mitől fáj ennyire a nyelvem, semmi sincs rajta?
Oldalt fáj de brutálisan hogy sajnos ma le kellett mondanom miatta a vacsorámat, már enni is alig lehet vele. Viszont semmi se látszik rajta, nincs ott semmi.
Mindig rá szoktam harapni, tök megszokás már, szokott fájni de meg se érzem tehát ennyire durván még nem fájt. A beszéd is nehéz vele. Mi lehet ez mert semmit se látok rajta?
Mitől fáj ennyire a nyelvem, semmi sincs rajta?
Oldalt fáj de brutálisan hogy sajnos ma le kellett mondanom miatta a vacsorámat, már enni is alig lehet vele. Viszont semmi se látszik rajta, nincs ott semmi.
Mindig rá szoktam harapni, tök megszokás már, szokott fájni de meg se érzem tehát ennyire durván még nem fájt. A beszéd is nehéz vele. Mi lehet ez mert semmit se látok rajta?
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.01.02., 11:39Én is depis voltam az ünnepek alatt (nem kórosan csak simán)de, szilveszterkor elmentem szórakozni és szuper jól feltöltődtem mert,szeretek társaságban lenni,főleg ha vannak ott barátok is.Szóval most nagyon jól vagyok és nem is szorongok amiatt, hogy holnap már meló.
Boldog új évet mindenkinek és jobbulást annak aki,nincs jól!
Én is depis voltam az ünnepek alatt (nem kórosan csak simán)de, szilveszterkor elmentem szórakozni és szuper jól feltöltődtem mert,szeretek társaságban lenni,főleg ha vannak ott barátok is.Szóval most nagyon jól vagyok és nem is szorongok amiatt, hogy holnap már meló.
Boldog új évet mindenkinek és jobbulást annak aki,nincs jól!
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.02., 09:50Idézet tőle: Robo-sanBoldog Újévet Kívánok!
Megvolt a szilveszter, levettem a szarvasos pólómat, átöltöztem, és bekuckóózom egy jóó meleg kávéval a nagyszóbába a tévé elé.
😀
Robi, ne hordj szarvasos pólót! 🙂
De ilyen ágyneműt se használj, sőt, a bögréden is inkább cica, meg hal, meg skorpió meg ilyesmi legyen.
Nekem József Attila szignó van, de azért annyira komolyan nem veszem a karmát.
Idézet tőle: Robo-sanBoldog Újévet Kívánok!
Megvolt a szilveszter, levettem a szarvasos pólómat, átöltöztem, és bekuckóózom egy jóó meleg kávéval a nagyszóbába a tévé elé.
😀
Robi, ne hordj szarvasos pólót! 🙂
De ilyen ágyneműt se használj, sőt, a bögréden is inkább cica, meg hal, meg skorpió meg ilyesmi legyen.
Nekem József Attila szignó van, de azért annyira komolyan nem veszem a karmát.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.01., 18:03Idézet tőle: Roxy.Jobbulást!
Köszönöm!
Több hónapja majdnem mindig beteg vagyok. Jobban lettem decemberben, 20-án elszaladtam oltásra. Azóta újra beteg vagyok.
Idézet tőle: Roxy.Jobbulást!
Köszönöm!
Több hónapja majdnem mindig beteg vagyok. Jobban lettem decemberben, 20-án elszaladtam oltásra. Azóta újra beteg vagyok.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.01.01., 15:35Sajnálom. 🙁
Én is nagyon depis vagyok és egyre rosszabb. Mintha fájna a depi. Csak még nem tudtam megállapítani, hogy hol.
Sajnálom. 🙁
Én is nagyon depis vagyok és egyre rosszabb. Mintha fájna a depi. Csak még nem tudtam megállapítani, hogy hol.
Idézet tőle: interfunk100 ekkor: 2022.01.01., 13:400 óra 40-kor feküdtem le aludni, atom depisen..Alig várom hogy tudjak beszélni az orvossal.
0 óra 40-kor feküdtem le aludni, atom depisen..Alig várom hogy tudjak beszélni az orvossal.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.01., 13:24Hőemelkedéssel, náthával, torok és nyirokcsomó fájdalommal aludtam el este 10-kor. Nem ittam.
Hőemelkedéssel, náthával, torok és nyirokcsomó fájdalommal aludtam el este 10-kor. Nem ittam.
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2022.01.01., 12:26Egy ilyen borzalmas évet nem is tudtam volna máshogy lezárni, csak úgy, hogy egy szál fszban, hegesztőszemüvegben kiálltam az ablakba, és pezsgőztem...a szomszéd háztömbből okádva röhögtek, és csattogtak a vakuk 😆
Boldog Újévet nektek is! 🙂
Egy ilyen borzalmas évet nem is tudtam volna máshogy lezárni, csak úgy, hogy egy szál fszban, hegesztőszemüvegben kiálltam az ablakba, és pezsgőztem...a szomszéd háztömbből okádva röhögtek, és csattogtak a vakuk 😆
Boldog Újévet nektek is! 🙂
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2022.01.01., 11:57Boldog Újévet Kívánok!
Boldog Újévet Kívánok!
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.01., 10:09Bridget Jones újévi fogadalmai:
- Kevesebbet inni
- Nem beszélni tök idegen embereknek a magánügyeimről
- főleg ha szarvasos pulcsiban vannak
Bridget Jones újévi fogadalmai:
- Kevesebbet inni
- Nem beszélni tök idegen embereknek a magánügyeimről
- főleg ha szarvasos pulcsiban vannak
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2021.12.31., 17:24Ez nem egy vidám kávéházba való,tudom...
https://wmn.hu/cikk/56631/
Szilágyi Liliána interjú
Ez nem egy vidám kávéházba való,tudom...
Szilágyi Liliána interjú
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.12.31., 00:00
áj, itt sem történik semmi...
sehol sem
olvasni már nincs érkezésem, aludni még nem kell, éhes sem vagyok, hát iszogatok
áj, itt sem történik semmi...
sehol sem
olvasni már nincs érkezésem, aludni még nem kell, éhes sem vagyok, hát iszogatok
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.12.30., 23:24Na, biztos, ami biztos: elkezdem a bérúgást. Krumplipálinkával, ahogy a mámmá híja. Ő meg hozatott szőlőpálinkát 😛 pezsi is van, kaja is, még összeütök egy sajtos rudit.
Na, biztos, ami biztos: elkezdem a bérúgást. Krumplipálinkával, ahogy a mámmá híja. Ő meg hozatott szőlőpálinkát 😛 pezsi is van, kaja is, még összeütök egy sajtos rudit.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.12.30., 22:04malac farka kunkorodik
babám ágyba kucorodik
sok szerencsét, csupa jókat
Boldog Új Évet Kívánok!
malac farka kunkorodik
babám ágyba kucorodik
sok szerencsét, csupa jókat
Boldog Új Évet Kívánok!
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2021.12.29., 23:22Egy kicsit megkésett vele a Főnök, de lőtt róla képet, ezt a két gyertyatartót neki csináltam karácsonyra 🙂 35 centi magasak, ezüst porfestés van rajtuk. Ez a hópehely egy agybaj volt, szögvas hulladékból készült, vagy két hetet agyaltam rajta 😆
Egy kicsit megkésett vele a Főnök, de lőtt róla képet, ezt a két gyertyatartót neki csináltam karácsonyra 🙂 35 centi magasak, ezüst porfestés van rajtuk. Ez a hópehely egy agybaj volt, szögvas hulladékból készült, vagy két hetet agyaltam rajta 😆
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.12.29., 23:10Á, órákkal később, nagyrészt megemésztődött, de ennek tényleg nem volt kifejezett élvezeti értéke.
Á, órákkal később, nagyrészt megemésztődött, de ennek tényleg nem volt kifejezett élvezeti értéke.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2021.12.29., 22:57Jaj-jaj, tegnap elfogyott fél liter, ma meg telezabáltam magam töltött káposztával meg bejglis töltelékkel. Bele is kukkantottam a nagy fehér kagylóba...
Jaj-jaj, tegnap elfogyott fél liter, ma meg telezabáltam magam töltött káposztával meg bejglis töltelékkel. Bele is kukkantottam a nagy fehér kagylóba...
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2021.12.29., 16:11Fiatalodsz Kleó! 🙂
Idézet tőle: KleóBasszus. Most nézem egy 2,5 évvel ezelőtti képemet, azóta is sötétedett a hajam... Tudom, tudom, másnak meg őszül... De ez mi a szentszartól lehet?
Fiatalodsz Kleó! 🙂
Idézet tőle: KleóBasszus. Most nézem egy 2,5 évvel ezelőtti képemet, azóta is sötétedett a hajam... Tudom, tudom, másnak meg őszül... De ez mi a szentszartól lehet?