Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 65 / 569Következő
Idézet tőle: Kleó

Ahhoz ki kéne számolni egységnyi alkoholban... 2-10 sör helyett 2-4 dl vodkakoktél.

Már 5 dl tiszta vodkában... Tegnap reggel nem tudtam, mitől vagyok gyenge. Ma kiderült, mert már remegett a kezem is. Csökkenteni kell, mert aztán jön a kh., addiktológia, fuj.

Ha nagyon jóban leszünk, főzök neked olyan spenótot, hogy csak na! 🙂

Ez mind jöhet! Nyammmm....

Idézet tőle: IvyWeston

Természetesen a spenóthoz is illik a fasírt 🙂

Az a fasírozott megszentségtelenítése! Jó kis krumplipüré, vagy sárgaborsó főzelék, hmm... Esetleg kelkáposzta főzelék.

Én is szeretem a tükör tojást. Lágy tojást is. Azt szeretem, ha a sárga része folyik.

A spenót főzelék sós, fokhagymás ízű.

Imádom a tükörtojást. Olyan jól nézek ki benne 😀
Nem, de tényleg, pont a folyós részét, és pont allergiás is vagyok rá. Érdekes.

Sóskaspenót biztos nincs, vagy az nagyon elvetemült, aki ilyet csinál.
Természetesen a spenóthoz is illik a fasírt 🙂

Na, hát ez ismét nagyon mély gasztrozófilológiai kérdéseket vet fel.
Nem elég, hogy savanyú, de még tejföllel habarják, hogy még savanyúbb legyen.
Nooooormáliiiiis?

A sóska az sós nem? Benne van a nevében! #okosnégerfej 😀

Én ilyen plazma állapotú sóskaspenótra emlékszem, amire raktak tükörtojást (aminek undi a fehérje része).

Idézet tőle: John Doe

A spenót és a sóska között mi a különbség? Az egyiket mintha közepes utálkozással, de megettem volna anno.

Én a sóskát nem szeretem, az savanykás, a spenót édesebb. Mindkettő nagyon egészséges.
Mondjuk vadsóskából csináltam salátát, ott nem volt baj, hogy savanyú.
Ja, és hát a friss zsenge csalán, szigorúan kesztyűben szedve. A szúróssága elmúlik, ha megdinszteled. Anyukám jó fokhagymás csalános sajtot csinált belőle.
Sajnálom, ha nem jók az emlékeid. A spenót az kifejezetten finom tud lenni tejszínesen, borssal, fokhagymával, valami "töltőanyaggal" (áztatott zsemle, bulgur, kuszkusz pl.).

Arra értettem, hogy gépen tudnak, de mégsem írnak.

A spenót és a sóska között mi a különbség? Az egyiket mintha közepes utálkozással, de megettem volna anno.

Nem ilyen hjumoros. Állítólag fölösleges megtanulni.

Mi a baj a spináttal?

Akkor gátlás lehet, trauma, stressz. Talán gyerekkorukban írással fenyegették őket, ha nem ették meg a spenótot.

Szalááámi,

Meg kéééne

Zabááálni! 😀

Idézet tőle: IvyWeston

de cuki 😀

Állítólag gépen tudnak a fijjjatalok, csak kézírással nem... ...

Lehet, hogy a többség csak olvasni tud, írni nem.

Köcce, látod, magánál van... Kicsit rozoga, dereka fáááj. És hisztis.

De sztem mindkettőnknek van egy enyhe omikronja...

Jó fél óráig kellett buzeráljam a mámmá lepitopiját. Megmondtam: még egy mezei rendszergizda sem jönne át a másik szobából 5 ezer alatt, és ez még csak a kezdet. Ráadásul ott kárál a fejem fölött.

Wie geht Mamma?

B + ! Tényleg, lehet, h fölösleges ez az oldal, ma még senki meg sem kukkant... Privizni meg messen stb. is lehet. 🙁

Hali! És neked?

szörnyen unalmasan

Áh, csak a frissítéseket kellett aktiválni, addig zárolta a fiókját. Kész halál!

Mit (nem) csinál a lapos?

Jó fél óráig kellett buzeráljam a mámmá lepitopiját. Megmondtam: még egy mezei rendszergizda sem jönne át a másik szobából 5 ezer alatt, és ez még csak a kezdet. Ráadásul ott kárál a fejem fölött.

Hali! És neked?

Mizu? Hogy telt a napotok?

Ahhoz ki kéne számolni egységnyi alkoholban... 2-10 sör helyett 2-4 dl vodkakoktél.

Mennyivel több a pia? 

Mennyi volt előtte? Mennyi most?

Afranz,tényleg nem tom, mi bajom, de a sok pia bajra utal... És az nálam nem pusztán az alkeszség szok lenni.

Engem is... Csak még nagyon keveset tudok. 🙁

Igen, engem érdekel.

Magyarország a negyedik helyen!! Büszke vagyok.

Írjátok alá ti is!

https://eci.ec.europa.eu/012/public/#/screen/home

Célok

Annak ellenére, hogy tilos az uszonyok uniós hajók fedélzetén és uniós vizeken történő leválasztása, és a cápákat természetes módon hozzájuk kapcsolódó uszonyokkal kell kirakodni, az EU a világ egyik legnagyobb cápauszony-exportőrének és a globális uszonykereskedelem fontos árutovábbítási központjának számít.

Az EU fontos szereplője a cápák kizsákmányolásának, és mivel a tengeri ellenőrzések ritkák, a cápauszonyok illegális tárolása, valamint át- és kirakodása továbbra is zajlik az EU-ban.
Célunk, hogy véget vessünk a cápauszony-kereskedelemnek az Unióban, ideértve az uszonyok importját, exportját és továbbítását is, kivéve, ha az uszonyok természetes módon kapcsolódnak az állat testéhez.
Mivel a cápauszony-leválasztás gátolja a hatékony cápaállomány-védelmi intézkedéseket, kérelmezzük, hogy a 605/2013/EU rendeletet terjesszék ki az uszonyok kereskedelmére is, és ezért arra kérjük a Bizottságot, hogy dolgozzon ki egy új rendeletet, amely a „természetesen kapcsolódó uszonyok” követelményét kiterjeszti a teljes uniós cápa- és rájakereskedelemre.

Érdekel itt vkit az asztrológia? ha igen írjatok ha érdekelne egy csoport ahol az asztrológia a téma, privátban elküldöm a meghívó linket hozzá. (ez egy discord szerver)

Hát a krumplipájinka.

Na, még csak a 3. decinél tartok, de főzés közben ettem 2 falatot...

3 dl miből?

Mennyi időnként szedeted?

Sokaig szedetésről beszélni sem lehetett mert azt sem tudtam, hogy szokàs leszedni. Ugyanis az orvosomnak nem volt szokása bárkinek is leszedni. Soha nem mondta, h fogkövem van. 

Aztán rájöttem, hogy van. Kértem, h szedje le. Nem tetszett neki...Erre szánt kb 5 percet és kb 6 fogamnàl leszedte. 

Utána máshol tényként jelentették ki, h szinte nincs is fogkövem.

Utána kb 1 évvel rájöttem, hogy nem kicsit fogköves az ínyem és ekkor már nem ínygyulladásom, hanem kezdődő fogínysorvadasom volt a fogkőtől. Leszedettem. Akkor volt először leszedve minden fogamról egy olyan helyen, ahol erre kb 45 perc jut. Annak is, akinek szinte alig van. Olyan precízek.

3 napig alig tudtam enni utána mert a fogkő helyén, az íny és a fogam között szabadon volt a fognyak, idegek. Íny alatt is sok helyen volt.

3 hét alatt gyógyult meg az ínyem.

Azóta még1x volt leszedetve ugyanott.

Utoljára 1,5 éve. Az nem sok idő, de olyan szert fogyasztottam, amivel foga sem mindenkinek marad hosszú távon...

Na, még csak a 3. decinél tartok, de főzés közben ettem 2 falatot...

Mennyi időnként szedeted?

Most próba szerencse. Sokat nem remélek kőleszedés előtt.

Fluorid nem jó. Elmex fuj, de a lányom voét fogdokija meg arra esküdött.

Az én régebbi fogdokim is favorizálta. Oszt még a vááájteningestől is besárgult a fogam.

Itt is csak 1 féle volt a 8 változatából. 

Sajnos még nem szakértettem meg, hogy a fluoridos jobb vagy az kerülendő. Bnőm szerint, ha nem vérzik, jó a fluoridos is.

Az Elmex fogkrémről is hol ezt hallok, hol a fordítottját 

Ja, ha fíling a könyvtár és kupi keveréke... 😀

Feeling!

Májacskát is szeretik...

Ja, a Pedigree-t csípte. 

*

Az a baj, h mostanában itt a kínjainál sincs paro, eddig ott vettük...

Máshol nem néztem. Sensodyne fogkrèmem és kefém volt.

Ja, ha fíling a könyvtár és kupi keveréke... 😀

Májacskát is szeretik...

Ja, a Pedigree-t csípte. 

*

Az a baj, h mostanában itt a kínjainál sincs paro, eddig ott vettük...

Darlingot nem ette? Az már extrán válogatós kutty.

Az alutasakossal az is baj, h néha kihányja. Marhásakat abból sem igazán szereti, ráadásul kihányja.

Házi kosztot kunyerálja. 

Karácsonyra lazacot evett.

ElőzőOldal 65 / 569Következő