Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.23., 09:18Kuma! Jobbulást!
Kuma! Jobbulást!
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2022.01.22., 23:23Igen, próbálkozok, köszönöm a bíztatást, bár igazából már jól vagyok, vagyis jól lennék ezek nélkül az utóhatások nélkül...3-4 napig voltak a klasszikus tünetek a hidegrázástól a hasmenésig, de amolyan 1-től 10-ig skálán kb. 4-5 erősséggel, rövid ideig...na de ami most van...hát, ez botrányos! Asszem két napja felpattintottam a kefíres doboz tetejét, erre megcsap a nitrohígító szag! Hát, mondom, ilyen nincs, frissen szűrt kefír, aztán ilyen szaga van??? Totálisan behülyült a szaglásom, ma már ugyanannak a kefírnek szagtalan szaga volt...van ez a gyógyszertári mentolos inhalálós stift, ennek még valamennyire érzem a szagát, ezzel próbálom ébresztgetni a receptorokat...
Jajj, tényleg, ha már itt tartunk, valaki volt már ebben az omikronos ganéban? Valami jó tipp esetleg?
Igen, próbálkozok, köszönöm a bíztatást, bár igazából már jól vagyok, vagyis jól lennék ezek nélkül az utóhatások nélkül...3-4 napig voltak a klasszikus tünetek a hidegrázástól a hasmenésig, de amolyan 1-től 10-ig skálán kb. 4-5 erősséggel, rövid ideig...na de ami most van...hát, ez botrányos! Asszem két napja felpattintottam a kefíres doboz tetejét, erre megcsap a nitrohígító szag! Hát, mondom, ilyen nincs, frissen szűrt kefír, aztán ilyen szaga van??? Totálisan behülyült a szaglásom, ma már ugyanannak a kefírnek szagtalan szaga volt...van ez a gyógyszertári mentolos inhalálós stift, ennek még valamennyire érzem a szagát, ezzel próbálom ébresztgetni a receptorokat...
Jajj, tényleg, ha már itt tartunk, valaki volt már ebben az omikronos ganéban? Valami jó tipp esetleg?
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.22., 20:30Jobbulást Kuma úr!
Jobbulást Kuma úr!
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2022.01.22., 20:13Még egy ilyen idegesítő szrt, mint ez az omikron...valahogy megfertőzött, és napok óta nem érzek semmilyen ízt, vagy szagot, se egy jó szivar, se egy jó pálinka nem tudja feldobni a napomat 🙁 Amelyik büdös gyökér kiengedte ezt a rohadt vírust a világba, fúúúú, de tarkónbsznám egy bádogvödörrel 🙁
Még egy ilyen idegesítő szrt, mint ez az omikron...valahogy megfertőzött, és napok óta nem érzek semmilyen ízt, vagy szagot, se egy jó szivar, se egy jó pálinka nem tudja feldobni a napomat 🙁 Amelyik büdös gyökér kiengedte ezt a rohadt vírust a világba, fúúúú, de tarkónbsznám egy bádogvödörrel 🙁
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.21., 17:56Persze ez így van. 🙂
Persze ez így van. 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.21., 17:03Mindjárt kész a túlélőcsomag. D3, pálesz, hagyma.
Mindjárt kész a túlélőcsomag. D3, pálesz, hagyma.
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.01.21., 15:18napi üveg pálesz
és a nátha pá lesz
na most hogy másfél lityi vagy három, az attól függ hogy izzadol
ebben igazad van csillagom
XD XD XD
napi üveg pálesz
és a nátha pá lesz
na most hogy másfél lityi vagy három, az attól függ hogy izzadol
ebben igazad van csillagom
XD XD XD
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.21., 14:24Idézet tőle: Johnny FirpoVan olyan, de nekem ezt a mennyiséget tanították amit írtam is. Hogy ez igaz-e az átlagemberekre is vagy csak arra aki rendszeresen sportol, na ezen lehetne vitatkozni. 🙂
Gondolom az sem mindegy, hogy tél vagy nyár van. Sportolónál pedig gondolom nem mindegy, hogy aznap 4 órát futott (közben izzadt 3 litert) vagy aznap nem csinált semmit.
Idézet tőle: Johnny FirpoVan olyan, de nekem ezt a mennyiséget tanították amit írtam is. Hogy ez igaz-e az átlagemberekre is vagy csak arra aki rendszeresen sportol, na ezen lehetne vitatkozni. 🙂
Gondolom az sem mindegy, hogy tél vagy nyár van. Sportolónál pedig gondolom nem mindegy, hogy aznap 4 órát futott (közben izzadt 3 litert) vagy aznap nem csinált semmit.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.21., 08:16Nem is írtam ilyet, bojkott, szólásszabadságot! 😀
Nem is írtam ilyet, bojkott, szólásszabadságot! 😀
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.21., 08:15Van olyan, de nekem ezt a mennyiséget tanították amit írtam is. Hogy ez igaz-e az átlagemberekre is vagy csak arra aki rendszeresen sportol, na ezen lehetne vitatkozni. 🙂
Van olyan, de nekem ezt a mennyiséget tanították amit írtam is. Hogy ez igaz-e az átlagemberekre is vagy csak arra aki rendszeresen sportol, na ezen lehetne vitatkozni. 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.21., 07:42Igaz, én az ún. vízmérgezésre gondoltam, amikor homeosztázis zavarok vannak a túl sok létől.
Igaz, én az ún. vízmérgezésre gondoltam, amikor homeosztázis zavarok vannak a túl sok létől.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.20., 23:00Én téli időszakban 1,5-2 liter folyadékszükségletről olvastam. Kg-tól függetlenül. Sosem ittam ennyit.
Én téli időszakban 1,5-2 liter folyadékszükségletről olvastam. Kg-tól függetlenül. Sosem ittam ennyit.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.20., 09:49
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.20., 09:37Idézet tőle: Johnny FirpoA hiperhidrózis az a túlzott izzadás nevű betegség szaknyelven. 😀 Hát, nem szakad rólam a víz. Egyébként az emberi szervezet akkor megfelelően hidratált (főleg sport mellett), ha 20 testsúlykilogrammonként 1 liter vizet fogyasztunk. Na most én 120 kiló vagyok, így könnyen kiszámolható (még neked is, pedig nem vagy matektanár 😛 😀 ), hogy semmilyen veszély nem fenyeget. 🙂
Na, ezt visszakapod, mint Döbrögi.
Idézet tőle: Johnny FirpoA hiperhidrózis az a túlzott izzadás nevű betegség szaknyelven. 😀 Hát, nem szakad rólam a víz. Egyébként az emberi szervezet akkor megfelelően hidratált (főleg sport mellett), ha 20 testsúlykilogrammonként 1 liter vizet fogyasztunk. Na most én 120 kiló vagyok, így könnyen kiszámolható (még neked is, pedig nem vagy matektanár 😛 😀 ), hogy semmilyen veszély nem fenyeget. 🙂
Na, ezt visszakapod, mint Döbrögi.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.20., 09:35Nyakleves. 😀 Amúgy borsó. 🙂
Nyakleves. 😀 Amúgy borsó. 🙂
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.20., 09:34A Demszky ásványvízzel? Semmi, csak a palackoshoz szoktam hozzá. Meló mellett nem kell félóránként felállni és kirohangálni a gép elől és a kondiban se folyik csapvíz a súlyzókból, így ez a praktikus. 😀
A Demszky ásványvízzel? Semmi, csak a palackoshoz szoktam hozzá. Meló mellett nem kell félóránként felállni és kirohangálni a gép elől és a kondiban se folyik csapvíz a súlyzókból, így ez a praktikus. 😀
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.20., 09:32A hiperhidrózis az a túlzott izzadás nevű betegség szaknyelven. 😀 Hát, nem szakad rólam a víz. Egyébként az emberi szervezet akkor megfelelően hidratált (főleg sport mellett), ha 20 testsúlykilogrammonként 1 liter vizet fogyasztunk. Na most én 120 kiló vagyok, így könnyen kiszámolható (még neked is, pedig nem vagy matektanár 😛 😀 ), hogy semmilyen veszély nem fenyeget. 🙂
A hiperhidrózis az a túlzott izzadás nevű betegség szaknyelven. 😀 Hát, nem szakad rólam a víz. Egyébként az emberi szervezet akkor megfelelően hidratált (főleg sport mellett), ha 20 testsúlykilogrammonként 1 liter vizet fogyasztunk. Na most én 120 kiló vagyok, így könnyen kiszámolható (még neked is, pedig nem vagy matektanár 😛 😀 ), hogy semmilyen veszély nem fenyeget. 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.20., 07:50Idézet tőle: Johnny FirpoMa megittam eddig 4 és fél liter ásványvizet+ leves. 🙂
Azért a hiperhidrózisra vigyázz. Lásd Dr House, mikor már annyi vizet ivott, hogy meglátta Istent is.
Idézet tőle: Johnny FirpoMa megittam eddig 4 és fél liter ásványvizet+ leves. 🙂
Azért a hiperhidrózisra vigyázz. Lásd Dr House, mikor már annyi vizet ivott, hogy meglátta Istent is.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.20., 07:00Jobbulást!
Jobbulást!
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.19., 19:45Ma megittam eddig 4 és fél liter ásványvizet+ leves. 🙂
Ma megittam eddig 4 és fél liter ásványvizet+ leves. 🙂
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.01.19., 18:47Jobbulást. Engem a covid csapott ki mult penteken. Azóta is csak vegetálok. Még inni sem bírok. Örülök, ha nem köhögök.
Jobbulást. Engem a covid csapott ki mult penteken. Azóta is csak vegetálok. Még inni sem bírok. Örülök, ha nem köhögök.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.19., 17:26Ma majd' felfordultam. Nem pia, nem is volt remegés, csak gasztroenteriális rohamok + hőemelkedés. Valszeg amíg aludtam de., láz is, mert nagyon leizzadva ébredtem. Meg másképp köhögök, mint a cigitől... Még zuhizni sem volt erőm, mámmá elé odabacctam a kész kaját, annyi. Most jobb, de előre szólok, h a szegfűt és a gerberát nem szeretem.
Ma majd' felfordultam. Nem pia, nem is volt remegés, csak gasztroenteriális rohamok + hőemelkedés. Valszeg amíg aludtam de., láz is, mert nagyon leizzadva ébredtem. Meg másképp köhögök, mint a cigitől... Még zuhizni sem volt erőm, mámmá elé odabacctam a kész kaját, annyi. Most jobb, de előre szólok, h a szegfűt és a gerberát nem szeretem.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.19., 16:00Idézet tőle: IvyWestonAmúgy ha valami nincs, az azért pótolható manapság 😉
Mármint a feltét, vagy a jobban jóban-levés? 🙂
Idézet tőle: IvyWestonAmúgy ha valami nincs, az azért pótolható manapság 😉
Mármint a feltét, vagy a jobban jóban-levés? 🙂
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.19., 14:53Nekem nem jön be, porallergiás vagyok. 🙂
Nekem nem jön be, porallergiás vagyok. 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.19., 14:43A másik ilyesmi a kapor.
Vagy utálja valaki vagy imádja.
Én imádom.
De az anyósom tudott volna tenni róla, hogy ne.
A másik ilyesmi a kapor.
Vagy utálja valaki vagy imádja.
Én imádom.
De az anyósom tudott volna tenni róla, hogy ne.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.19., 14:22Már csak a falra hányt borsó kéne oda mellé 😀
Persze, nem vagyok hittérítő, csak én nagyon szeretem, és el sem tudom képzelni, ki és hol rontotta el azt, hogy más meg nem.
Amúgy ha valami nincs, az azért pótolható manapság 😉
Már csak a falra hányt borsó kéne oda mellé 😀
Persze, nem vagyok hittérítő, csak én nagyon szeretem, és el sem tudom képzelni, ki és hol rontotta el azt, hogy más meg nem.
Amúgy ha valami nincs, az azért pótolható manapság 😉
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.19., 12:20Köszönöm, inkább ne hozzzál, valószínűleg nem szeretném (pláne üresen). Van már tőled egy J betűm a falon, az elég. 🙂
Köszönöm, inkább ne hozzzál, valószínűleg nem szeretném (pláne üresen). Van már tőled egy J betűm a falon, az elég. 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.19., 10:13Nem. Pont ez az. Hazaviszi, utálja vagy szereti, kidobja, kihányja. Az már nem az én dolgom.
Nem. Pont ez az. Hazaviszi, utálja vagy szereti, kidobja, kihányja. Az már nem az én dolgom.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.19., 09:53Feltétel nélkül meg kell ennie? 😀
Feltétel nélkül meg kell ennie? 😀
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.19., 09:07Idézet tőle: John DoeMost mennyire vagyunk jóban? 🙂
Csak kicsit. De ha jönnél a talira, akkor viszek neked egy dobozzal, feltét nélkül. És feltétel nélkül.
Idézet tőle: John DoeMost mennyire vagyunk jóban? 🙂
Csak kicsit. De ha jönnél a talira, akkor viszek neked egy dobozzal, feltét nélkül. És feltétel nélkül.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.18., 21:43https://m.youtube.com/watch?v=IsgQ939la4E
😀
😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.18., 18:50Idézet tőle: Johnny Firpohttps://www.youtube.com/watch?v=Ozgkg1upjfk
Ő az, tessék egy kis rántott citrom. 😀
Különösen, h jó hatással van a fogakra. 😀
Idézet tőle: Johnny FirpoŐ az, tessék egy kis rántott citrom. 😀
Különösen, h jó hatással van a fogakra. 😀
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.18., 17:52https://www.youtube.com/watch?v=if4C9q9N4gs&t=63s
Azért főzésből még mindig ez a top. Nem bírom röhögés nélkül úgy sem, hogy már vagy 50szer láttam. 😀
Azért főzésből még mindig ez a top. Nem bírom röhögés nélkül úgy sem, hogy már vagy 50szer láttam. 😀
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.18., 17:46https://www.youtube.com/watch?v=Ozgkg1upjfk
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.01.18., 17:36https://www.blikk.hu/valasztas-2022/varga-iren-mahiana-rosszallo-valasztas-2022-video/ntphcxg
https://www.blikk.hu/valasztas-2022/varga-iren-mahiana-rosszallo-valasztas-2022-video/ntphcxg
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.18., 17:23Varga Irén konyháját ajánlom youtube-ról ha akarsz elvetemült dolgokat látni. 😀
Varga Irén konyháját ajánlom youtube-ról ha akarsz elvetemült dolgokat látni. 😀