Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.30., 23:45tegnap, Krisz bosszúja, h belezabáltam a barbekjújába
szóval aszpartám lehetett a sauce-okban
tegnap, Krisz bosszúja, h belezabáltam a barbekjújába
szóval aszpartám lehetett a sauce-okban
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.30., 22:07GM: Green Monsters 😀
GM: Green Monsters 😀
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2022.01.30., 21:39Jó ég, csorog a nyálam, jó kis hagymás bundáskenyér...most ilyen gluténmentes szrokat kell ennem, és az ízekkel van egy kis baj...már éppen kezd egész jó lenni az ízlelésem, erre ilyen horgászcsali kajákat vagyok kénytelen enni...bár most csináltam tejbegrízt kukoricadarából, az egész ehető, az az extrudált kenyér viszont borzalmas, inkább beraknám a laminált padló alá zajcsökkentő szigetelésnek...
Jó ég, csorog a nyálam, jó kis hagymás bundáskenyér...most ilyen gluténmentes szrokat kell ennem, és az ízekkel van egy kis baj...már éppen kezd egész jó lenni az ízlelésem, erre ilyen horgászcsali kajákat vagyok kénytelen enni...bár most csináltam tejbegrízt kukoricadarából, az egész ehető, az az extrudált kenyér viszont borzalmas, inkább beraknám a laminált padló alá zajcsökkentő szigetelésnek...
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.30., 21:13Győzelem!
Győzelem!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.30., 21:12Idézet tőle: John DoeEzt mind most gyártottam és megettem, picit rosszul vagyok.
Bundáskenyér sajttal lilahagymával.
Testsúlykontrollos vacsi, rájöttem!
Idézet tőle: John DoeEzt mind most gyártottam és megettem, picit rosszul vagyok.
Testsúlykontrollos vacsi, rájöttem!
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.30., 20:17Nem egy kanári adag. 😀
Nem egy kanári adag. 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.30., 20:06Most heti 1x kell bemenni. Ameddig be kellett rendesen, addig általában kínait ettem, vagy vettem ilyen sonkát sajtot pékárút kakaót csirkemájas táskát. Gyros tálat is egy darabig, ameddig volt pénzt a szép kártyán.
De felesleges, mert elélek egy zacskó kekszen is akár. Csak akkor meg itthon vagyok éhes hazajövetelkor, és megyek egyenesen a burgerkingbe.
Most heti 1x kell bemenni. Ameddig be kellett rendesen, addig általában kínait ettem, vagy vettem ilyen sonkát sajtot pékárút kakaót csirkemájas táskát. Gyros tálat is egy darabig, ameddig volt pénzt a szép kártyán.
De felesleges, mert elélek egy zacskó kekszen is akár. Csak akkor meg itthon vagyok éhes hazajövetelkor, és megyek egyenesen a burgerkingbe.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.30., 19:59Munkahelyen miket szoktál enni? Vagy állandó homeoffice van?
Munkahelyen miket szoktál enni? Vagy állandó homeoffice van?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.30., 19:36Volt még 5 tojás, abból 1 feljött a víz tetejére és kidobtam, a maradékból meg ennyi bk lett. Egy személyre nehéz csinálni bonyolult kaját, hogy ne legyen sok de maradék se maradjon. Jövő hétre már csak hideg kaja van, illetve egy csomag virsli, azokat könnyebb optimálisan adagolni.
Volt még 5 tojás, abból 1 feljött a víz tetejére és kidobtam, a maradékból meg ennyi bk lett. Egy személyre nehéz csinálni bonyolult kaját, hogy ne legyen sok de maradék se maradjon. Jövő hétre már csak hideg kaja van, illetve egy csomag virsli, azokat könnyebb optimálisan adagolni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.30., 19:22Jó az étvágyad, ha ennyit ettél.
Jó az étvágyad, ha ennyit ettél.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.30., 18:05Ezt mind most gyártottam és megettem, picit rosszul vagyok.
Ezt mind most gyártottam és megettem, picit rosszul vagyok.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.30., 14:19Idézet tőle: Kleó1.) Sőt! 2.) CSODÁK CSODÁJA, NEM IS VOK MÁSNAPOS. Véletlenül megnyomtam a kepszlokot.
Örülök, h ma már jól vagy.
Nekem sokszor volt olyan, h aznap jól voltam, másnap arra keltem, h szétrobban a fejem. Rosszabb esetben émelygés, hányás társult hozzá.
Több ilyen eset után + gyszer miatt óvatosan iszok.
Idézet tőle: Kleó1.) Sőt! 2.) CSODÁK CSODÁJA, NEM IS VOK MÁSNAPOS. Véletlenül megnyomtam a kepszlokot.
Örülök, h ma már jól vagy.
Nekem sokszor volt olyan, h aznap jól voltam, másnap arra keltem, h szétrobban a fejem. Rosszabb esetben émelygés, hányás társult hozzá.
Több ilyen eset után + gyszer miatt óvatosan iszok.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.30., 13:31Idézet tőle: KleóMég mindig nem jön ki a töltött kápi a fagyidobozból... 🙁
Másnaposan kápi?
Idézet tőle: KleóMég mindig nem jön ki a töltött kápi a fagyidobozból... 🙁
Másnaposan kápi?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.30., 13:23Bundásos kenyeret akarok majd csinálni, ráreszelt sajttal. De még tart a reggeli (11 órás) füstölt sprotni.
Bundásos kenyeret akarok majd csinálni, ráreszelt sajttal. De még tart a reggeli (11 órás) füstölt sprotni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.29., 00:51Idézet tőle: KleóNídd'a, a reklámban kéthengeres turbó dízel klozettpapír-tartó!
Hurrá!
Idézet tőle: KleóNídd'a, a reklámban kéthengeres turbó dízel klozettpapír-tartó!
Hurrá!
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.01.27., 12:27https://i.imgur.com/MOrvFe8.png
Kép leírása: Mikor a mentális egészséged minden eddiginél rosszabb, mégis azt kell tettetned, hogy minden rendben.
Kép leírása: Mikor a mentális egészséged minden eddiginél rosszabb, mégis azt kell tettetned, hogy minden rendben.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.26., 21:40És mit kapsz el? A fehér kacsát vagy a vízivarjút? 😀
És mit kapsz el? A fehér kacsát vagy a vízivarjút? 😀
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.26., 17:57És ha valaki állandóan neked megy sétálás közben azzal mi a helyzet? 😉 😀
És ha valaki állandóan neked megy sétálás közben azzal mi a helyzet? 😉 😀
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.26., 17:45Most már bocsássatok meg, de ez arról szól, hogy éppen ki sértődik meg min és akkor ki az, aki azt mondja, hogy naaa, neeee, maradj már, nekem hiányoznál?!
A metrón ha valaki a sarkamra lép, akkor esedekel, hogy bocsássam meg neki?
Most már bocsássatok meg, de ez arról szól, hogy éppen ki sértődik meg min és akkor ki az, aki azt mondja, hogy naaa, neeee, maradj már, nekem hiányoznál?!
A metrón ha valaki a sarkamra lép, akkor esedekel, hogy bocsássam meg neki?
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2022.01.24., 20:23Jó ég...hát, nekem Tesóm egyik haverja volt még ebben, és neki fél évig tartott, mire visszajött az ízlelése, meg a szaglása...Anyámnak egy hét volt... Én azért tartom furcsának, mert igazából ez nekem betegség utáni dolog, mikor hidegrázós, köhögős tüneteim voltak, akkor simán éreztem mindent... Egyébként nem nagyon tudtam enni én sem.
Jó ég...hát, nekem Tesóm egyik haverja volt még ebben, és neki fél évig tartott, mire visszajött az ízlelése, meg a szaglása...Anyámnak egy hét volt... Én azért tartom furcsának, mert igazából ez nekem betegség utáni dolog, mikor hidegrázós, köhögős tüneteim voltak, akkor simán éreztem mindent... Egyébként nem nagyon tudtam enni én sem.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.01.24., 19:50Nekem az ízlelés még viszonylag hamar visszajött (még jó, mert amíg nem jött vissza, addig alig bírtam enni). Viszont a szaglásom még mindig sehol, ami azért nagyon durva. Dec. elején voltam beteg.
Nekem az ízlelés még viszonylag hamar visszajött (még jó, mert amíg nem jött vissza, addig alig bírtam enni). Viszont a szaglásom még mindig sehol, ami azért nagyon durva. Dec. elején voltam beteg.
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2022.01.24., 18:41Igen, lehetséges. Azért most történt egy még hajmeresztőbb, még leírni is borzalmas...ma reggel tettem egy kísérletet, elővettem a pálinkásüveget a hűtőből...gondoltam, hogy egy kicsit le van kormosodva a torkom, ki kéne dugítani a hagyományos módon...mikor a második kortynál konkrétan annyit sem éreztem, mint este, fogmosáskor, az Amodent-nél szoktam, na, majdnem a sírás jött rám... 🙁
Most ugyan valamit már éreztem vacsoránál a maradék fokagymakrémlevesből, de a jótól még messze van...
Igen, lehetséges. Azért most történt egy még hajmeresztőbb, még leírni is borzalmas...ma reggel tettem egy kísérletet, elővettem a pálinkásüveget a hűtőből...gondoltam, hogy egy kicsit le van kormosodva a torkom, ki kéne dugítani a hagyományos módon...mikor a második kortynál konkrétan annyit sem éreztem, mint este, fogmosáskor, az Amodent-nél szoktam, na, majdnem a sírás jött rám... 🙁
Most ugyan valamit már éreztem vacsoránál a maradék fokagymakrémlevesből, de a jótól még messze van...
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.23., 23:23Idézet tőle: John DoeHa nem csípi a nyelvem a lilahagyma csak enyhén, meg nem könnyeztem amikor szeleteltem, az lehet covidos tünet? Vagy gyenge volt a hagyma?
Mind2 eset lehetséges. Lilahagymától nem könnyezek. A simától nagyon.
Idézet tőle: John DoeHa nem csípi a nyelvem a lilahagyma csak enyhén, meg nem könnyeztem amikor szeleteltem, az lehet covidos tünet? Vagy gyenge volt a hagyma?
Mind2 eset lehetséges. Lilahagymától nem könnyezek. A simától nagyon.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.23., 22:35Ha nem csípi a nyelvem a lilahagyma csak enyhén, meg nem könnyeztem amikor szeleteltem, az lehet covidos tünet? Vagy gyenge volt a hagyma?
Ha nem csípi a nyelvem a lilahagyma csak enyhén, meg nem könnyeztem amikor szeleteltem, az lehet covidos tünet? Vagy gyenge volt a hagyma?
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2022.01.23., 21:41Jaajj, tényleg, mikor kiharapott egy kis falat templomfalat 😆
Hát, hallod, szerintem most simán kicserélhetném a kenyeret XPS-lapra, bár így azért jobb, hogy már dereng valami a nyelvemnek...
Jaajj, tényleg, mikor kiharapott egy kis falat templomfalat 😆
Hát, hallod, szerintem most simán kicserélhetném a kenyeret XPS-lapra, bár így azért jobb, hogy már dereng valami a nyelvemnek...
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.23., 21:27Homlokzati szigetelőanyag? Ez ilyen Bartos mester konyhája, aki megette a templom oldalát, úgy bizony dá! 😀 Na de nem akarom elviccelni, baromi rossz lehet, kitartás!
Homlokzati szigetelőanyag? Ez ilyen Bartos mester konyhája, aki megette a templom oldalát, úgy bizony dá! 😀 Na de nem akarom elviccelni, baromi rossz lehet, kitartás!
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2022.01.23., 21:20Ma nyomattam egy kis fokhagymakrémlevest ebédre meg vacsorára, hát, talán valami már kezd érződni... A reggeli egy kis vajas kenyér volt egy kis eperlekvárral, hát, annak most olyan íze volt, mintha füvet szívtam volna! 😯 Na, de inkább az, mint a homlokzati szigetelőanyag íz, amit tegnap reggel éreztem...hmm, majd csak alakul a dolog...
Ma nyomattam egy kis fokhagymakrémlevest ebédre meg vacsorára, hát, talán valami már kezd érződni... A reggeli egy kis vajas kenyér volt egy kis eperlekvárral, hát, annak most olyan íze volt, mintha füvet szívtam volna! 😯 Na, de inkább az, mint a homlokzati szigetelőanyag íz, amit tegnap reggel éreztem...hmm, majd csak alakul a dolog...