Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 63 / 569Következő

Pregab topictól éhes lettem. Jó kis virsli majonézes tormával...

kb. stimmel, már reggel wiszketett

Az egy nap késéssel jönne így kifelé?

tegnap, Krisz bosszúja, h belezabáltam a barbekjújába

szóval aszpartám lehetett a sauce-okban

Ettél olyat, amit ő nem?

Akkor mámmának is lenne...

Romlott lefagyasztot töltöttkáposztából kiszabaduló liposzomatikus peronoszpórák.

Enyhén viszkető piros pöttök az egész hasamon.

Mik a tünetek?

Bassz, megint kijött rajtam vmi allergia, thökömbe már!

GM: Green Monsters 😀

Jó kis izomlázat is csinált a combomba a küzdelem a tömegvonzással...

Miért kell gm? Labort néztek gluténérzékenység-ügyben?

Jó ég, csorog a nyálam, jó kis hagymás bundáskenyér...most ilyen gluténmentes szrokat kell ennem, és az ízekkel van egy kis baj...már éppen kezd egész jó lenni az ízlelésem, erre ilyen horgászcsali kajákat vagyok kénytelen enni...bár most csináltam tejbegrízt kukoricadarából, az egész ehető, az az extrudált kenyér viszont borzalmas, inkább beraknám a laminált padló alá zajcsökkentő szigetelésnek...

Győzelem!

Idézet tőle: John Doe

Ezt mind most gyártottam és megettem, picit rosszul vagyok.

Bundáskenyér sajttal lilahagymával.

Testsúlykontrollos vacsi, rájöttem!

Nem egy kanári adag. 😀

Most heti 1x kell bemenni. Ameddig be kellett rendesen, addig általában kínait ettem, vagy vettem ilyen sonkát sajtot pékárút kakaót csirkemájas táskát. Gyros tálat is egy darabig, ameddig volt pénzt a szép kártyán.

De felesleges, mert elélek egy zacskó kekszen is akár. Csak akkor meg itthon vagyok éhes hazajövetelkor, és megyek egyenesen a burgerkingbe.

Munkahelyen miket szoktál enni? Vagy állandó homeoffice van?

Volt még 5 tojás, abból 1 feljött a víz tetejére és kidobtam, a maradékból meg ennyi bk lett. Egy személyre nehéz csinálni bonyolult kaját, hogy ne legyen sok de maradék se maradjon. Jövő hétre már csak hideg kaja van, illetve egy csomag virsli, azokat könnyebb optimálisan adagolni.

Jó az étvágyad, ha ennyit ettél.

Ezt mind most gyártottam és megettem, picit rosszul vagyok.

Bundáskenyér sajttal lilahagymával.

Rudotel! Ami tegnap nem jutott eszembe.

Idézet tőle: Kleó

1.) Sőt! 2.) CSODÁK CSODÁJA, NEM IS VOK MÁSNAPOS. Véletlenül megnyomtam a kepszlokot.

Örülök, h ma már jól vagy.

Nekem sokszor volt olyan, h aznap jól voltam, másnap arra keltem, h szétrobban a fejem. Rosszabb esetben émelygés, hányás társult hozzá.

Több ilyen eset után + gyszer miatt óvatosan iszok.

Amúgy a korhelyleves is sav. kápi...

1.) Sőt! 2.) CSODÁK CSODÁJA, NEM IS VOK MÁSNAPOS. Véletlenül megnyomtam a kepszlokot.

Még mindig nem jön ki a töltött kápi a fagyidobozból... 🙁

Másnaposan kápi?

Bundásos kenyeret akarok majd csinálni, ráreszelt sajttal. De még tart a reggeli (11 órás) füstölt sprotni.

Juhí, már a lábosban van. Kb. éhenhalok.

Még mindig nem jön ki a töltött kápi a fagyidobozból... 🙁

Olcsó húsnak híg az agya.

Nídd'a, a reklámban kéthengeres turbó dízel klozettpapír-tartó!

Hurrá!

Nídd'a, a reklámban kéthengeres turbó dízel klozettpapír-tartó!

Kép leírása: Mikor a mentális egészséged minden eddiginél rosszabb, mégis azt kell tettetned, hogy minden rendben.

És mit kapsz el? A fehér kacsát vagy a vízivarjút? 😀

Örök életre szóló bocsánatkérés vagy elkapás 😀

És ha valaki állandóan neked megy sétálás közben azzal mi a helyzet? 😉 😀

Most már bocsássatok meg, de ez arról szól, hogy éppen ki sértődik meg min és akkor ki az, aki azt mondja, hogy naaa, neeee, maradj már, nekem hiányoznál?!
A metrón ha valaki a sarkamra lép, akkor esedekel, hogy bocsássam meg neki?

Jó ég...hát, nekem Tesóm egyik haverja volt még ebben, és neki fél évig tartott, mire visszajött az ízlelése, meg a szaglása...Anyámnak egy hét volt... Én azért tartom furcsának, mert igazából ez nekem betegség utáni dolog, mikor hidegrázós, köhögős tüneteim voltak, akkor simán éreztem mindent... Egyébként nem nagyon tudtam enni én sem.

Nekem az ízlelés még viszonylag hamar visszajött (még jó, mert amíg nem jött vissza, addig alig bírtam enni). Viszont a szaglásom még mindig sehol, ami azért nagyon durva. Dec. elején voltam beteg.

Igen, lehetséges. Azért most történt egy még hajmeresztőbb, még leírni is borzalmas...ma reggel tettem egy kísérletet, elővettem a pálinkásüveget a hűtőből...gondoltam, hogy egy kicsit le van kormosodva a torkom, ki kéne dugítani a hagyományos módon...mikor a második kortynál konkrétan annyit sem éreztem, mint este, fogmosáskor, az Amodent-nél szoktam, na, majdnem a sírás jött rám... 🙁

Most ugyan valamit már éreztem vacsoránál a maradék fokagymakrémlevesből, de a jótól még messze van...

Idézet tőle: John Doe

Ha nem csípi a nyelvem a lilahagyma csak enyhén, meg nem könnyeztem amikor szeleteltem, az lehet covidos tünet? Vagy gyenge volt a hagyma?

Mind2 eset lehetséges. Lilahagymától nem könnyezek. A simától nagyon.

Hagymabaj.

Ha nem csípi a nyelvem a lilahagyma csak enyhén, meg nem könnyeztem amikor szeleteltem, az lehet covidos tünet? Vagy gyenge volt a hagyma?

Köszönöm, próbálkozok 🙂

Mielőbbi gyógyulást!

Jaajj, tényleg, mikor kiharapott egy kis falat templomfalat 😆

Hát, hallod, szerintem most simán kicserélhetném a kenyeret XPS-lapra, bár így azért jobb, hogy már dereng valami a nyelvemnek...

Homlokzati szigetelőanyag? Ez ilyen Bartos mester konyhája, aki megette a templom oldalát, úgy bizony dá! 😀 Na de nem akarom elviccelni, baromi rossz lehet, kitartás!

Ma nyomattam egy kis fokhagymakrémlevest ebédre meg vacsorára, hát, talán valami már kezd érződni... A reggeli egy kis vajas kenyér volt egy kis eperlekvárral, hát, annak most olyan íze volt, mintha füvet szívtam volna! 😯 Na, de inkább az, mint a homlokzati szigetelőanyag íz, amit tegnap reggel éreztem...hmm, majd csak alakul a dolog...

ElőzőOldal 63 / 569Következő