Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.01., 06:38Idézet tőle: John DoeKrisz kért ki 2x pezsgőt. Vagy 3x? 🙂
Most inkább piros grapefruit levet innék, de persze nincs itthon.
Krisz kérte. Szerintem 2 pezsgő volt.
Idézet tőle: John DoeKrisz kért ki 2x pezsgőt. Vagy 3x? 🙂
Krisz kérte. Szerintem 2 pezsgő volt.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.31., 23:53Csendes hétfőkedd van.
Viszont Pötty eltűnt, pedig mintha szombaton is akart volna jönni. Gray, hol a Pötty?
Csendes hétfőkedd van.
Viszont Pötty eltűnt, pedig mintha szombaton is akart volna jönni. Gray, hol a Pötty?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.31., 23:52A franc, utoljára 22 éves koromban jöttem itt föl 4kézláb... Jók az esélyek. De akkor nappal volt.
A franc, utoljára 22 éves koromban jöttem itt föl 4kézláb... Jók az esélyek. De akkor nappal volt.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.31., 23:52Elő kellene fizetnem Netflixre. Most van egy új ilyen pszichotriller félkomédia egy pszicho nővel, a Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban. Sima tv-ben úgyis csak a comedy centralt meg a tlc-t nézem néha, meg snookert ha éppen van, de már az sem köt le túlzottan.
Elő kellene fizetnem Netflixre. Most van egy új ilyen pszichotriller félkomédia egy pszicho nővel, a Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban. Sima tv-ben úgyis csak a comedy centralt meg a tlc-t nézem néha, meg snookert ha éppen van, de már az sem köt le túlzottan.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.31., 23:49Idézet tőle: John DoeKrisz kért ki 2x pezsgőt. Vagy 3x? 🙂
Úgy rémlik, 3x 1. Az uccsó pohártól eltereltek. 😀
Idézet tőle: John DoeKrisz kért ki 2x pezsgőt. Vagy 3x? 🙂
Úgy rémlik, 3x 1. Az uccsó pohártól eltereltek. 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.31., 23:46Krisz kért ki 2x pezsgőt. Vagy 3x? 🙂
Krisz kért ki 2x pezsgőt. Vagy 3x? 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.31., 22:50Ital észbe' van... Még az ásványvíz is. Alapvetőek vannak itthon, kell klotyipapír, de mi mééég???
Ital észbe' van... Még az ásványvíz is. Alapvetőek vannak itthon, kell klotyipapír, de mi mééég???
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.31., 22:46Pont fogyósak...
*
Mit kell még holnap vennem? Nem írtam fel rögtön, most + nem jut az eszembe/fejembe...
Pont fogyósak...
*
Mit kell még holnap vennem? Nem írtam fel rögtön, most + nem jut az eszembe/fejembe...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.31., 22:42Csökkenteni kell az adagokat, hogy az elvonási tüneteket megelőzzem.
Holnap már csak ilyen kukac chipset és csokis nápolyit kellene magamhoz vennem.
Csökkenteni kell az adagokat, hogy az elvonási tüneteket megelőzzem.
Holnap már csak ilyen kukac chipset és csokis nápolyit kellene magamhoz vennem.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.01.31., 20:05Idézet tőle: 4dimDesloratadine Actavis
Suprastin
Én ezeket kaptam mikor a hasamba szurkált vérhigítótól piros pöttyös lettem
Idézet tőle: Kleókb. stimmel, már reggel wiszketett
🙂 2 Suprastinnal jelentősen javult.
Idézet tőle: 4dimDesloratadine Actavis
Suprastin
🙂 2 Suprastinnal jelentősen javult.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.31., 18:12Idézet tőle: Johnny FirpoDe csak a fehér kacsákat, azok a kedvencei. 😀
Nem is igaz! A zöld fejű hímkacsákat szeretem.
Idézet tőle: Johnny FirpoDe csak a fehér kacsákat, azok a kedvencei. 😀
Nem is igaz! A zöld fejű hímkacsákat szeretem.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.31., 17:03Én a desloratadint szedem kb 15 éve napi szinten. Jól bevált az allergiámra.
Én a desloratadint szedem kb 15 éve napi szinten. Jól bevált az allergiámra.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.01.31., 17:02De csak a fehér kacsákat, azok a kedvencei. 😀
De csak a fehér kacsákat, azok a kedvencei. 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.31., 16:07Áh, dolgozást színlelve szenvedtem, aztán a főmökömmel chateltem aki ment már haza. És még lenne munka.
A szenyával leszek öngyilkos, már biztos az eü határértéken felül vannak benne a patogének.
Áh, dolgozást színlelve szenvedtem, aztán a főmökömmel chateltem aki ment már haza. És még lenne munka.
A szenyával leszek öngyilkos, már biztos az eü határértéken felül vannak benne a patogének.
Idézet tőle: 4dim ekkor: 2022.01.31., 16:02Desloratadine Actavis
Suprastin
Desloratadine Actavis
Suprastin
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.31., 14:08Idézet tőle: John DoeCsináltam 2 szelet vajas kőrözöttes reszelt sajtos kenyeret, de csak az egyiket tudtam megenni. Eltettem alufóliában a másikat estére, remélem nem romlik meg túlságosan.
Nem hinném.
Idézet tőle: John DoeCsináltam 2 szelet vajas kőrözöttes reszelt sajtos kenyeret, de csak az egyiket tudtam megenni. Eltettem alufóliában a másikat estére, remélem nem romlik meg túlságosan.
Nem hinném.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.01.31., 12:19Csináltam 2 szelet vajas kőrözöttes reszelt sajtos kenyeret, de csak az egyiket tudtam megenni. Eltettem alufóliában a másikat estére, remélem nem romlik meg túlságosan.
Csináltam 2 szelet vajas kőrözöttes reszelt sajtos kenyeret, de csak az egyiket tudtam megenni. Eltettem alufóliában a másikat estére, remélem nem romlik meg túlságosan.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.01.31., 10:34Idézet tőle: John DoeIgen, a tojástól és sajttól hánynék, de a majonézes tormás virslitől nem.
Jó, hogy írod, legalább nem felejtettem el venni a boltban.
Persze sajt. Tojás.
Idézet tőle: John DoeIgen, a tojástól és sajttól hánynék, de a majonézes tormás virslitől nem.
Jó, hogy írod, legalább nem felejtettem el venni a boltban.
Persze sajt. Tojás.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.01.31., 10:10Banánkenyeret csináltam tegnap, mára szinte nem maradt belőle semmi, pedig csak hárman voltunk rá. Nyami.
Banánkenyeret csináltam tegnap, mára szinte nem maradt belőle semmi, pedig csak hárman voltunk rá. Nyami.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.01.31., 07:08Idézet tőle: Kleótegnap, Krisz bosszúja, h belezabáltam a barbekjújába
szóval aszpartám lehetett a sauce-okban
A sajtosban is lehetett.
Idézet tőle: Kleótegnap, Krisz bosszúja, h belezabáltam a barbekjújába
szóval aszpartám lehetett a sauce-okban
A sajtosban is lehetett.