Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.03., 20:12Ha élőben is zaklat és megy utánad akkor meg kell fenyegetni azzal, hogy feljelented. Jobb tippem nincs, de ez alapján valami súlyos gond lehet az agyában.
Ha élőben is zaklat és megy utánad akkor meg kell fenyegetni azzal, hogy feljelented. Jobb tippem nincs, de ez alapján valami súlyos gond lehet az agyában.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.02.03., 19:56Idézet tőle: Johnny FirpoJaaaa, hát erre férfi profilképpel nem gondoltam, ebben az esetben biztos enni való, szeretem a linzert. 😀 Na de hogy komolyabban is megközelítsük a dolgokat. Azt is megteheted, hogy egyszerűen kineveted, nem veszed komolyan. Akik ilyeneket írnak általában súlyos önértékelési problémával küzdenek vagy valami miatt irigyek rád.
Muszáj tartani az illetővel a kapcsolatot? Ha nem, akkor simán letiltanám, kikerülném, úgy csinálnék, mintha nem is írt volna semmit, egyszerűen látványosan eljátszanám, hogy az ő véleménye számomra semmit nem jelent. Általában az ilyen embereket ez össze szokta zavarni, nem tudják hova tenni a dolgot és leállnak.
Már nem vagyok a csoportban, de amúgy nem lehetne ezt csinálni mertt nagyon megszállott, nagyon brutál
Idézet tőle: Johnny FirpoJaaaa, hát erre férfi profilképpel nem gondoltam, ebben az esetben biztos enni való, szeretem a linzert. 😀 Na de hogy komolyabban is megközelítsük a dolgokat. Azt is megteheted, hogy egyszerűen kineveted, nem veszed komolyan. Akik ilyeneket írnak általában súlyos önértékelési problémával küzdenek vagy valami miatt irigyek rád.
Muszáj tartani az illetővel a kapcsolatot? Ha nem, akkor simán letiltanám, kikerülném, úgy csinálnék, mintha nem is írt volna semmit, egyszerűen látványosan eljátszanám, hogy az ő véleménye számomra semmit nem jelent. Általában az ilyen embereket ez össze szokta zavarni, nem tudják hova tenni a dolgot és leállnak.
Már nem vagyok a csoportban, de amúgy nem lehetne ezt csinálni mertt nagyon megszállott, nagyon brutál
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.03., 19:53Jaaaa, hát erre férfi profilképpel nem gondoltam, ebben az esetben biztos enni való, szeretem a linzert. 😀 Na de hogy komolyabban is megközelítsük a dolgokat. Azt is megteheted, hogy egyszerűen kineveted, nem veszed komolyan. Akik ilyeneket írnak általában súlyos önértékelési problémával küzdenek vagy valami miatt irigyek rád.
Jaaaa, hát erre férfi profilképpel nem gondoltam, ebben az esetben biztos enni való, szeretem a linzert. 😀 Na de hogy komolyabban is megközelítsük a dolgokat. Azt is megteheted, hogy egyszerűen kineveted, nem veszed komolyan. Akik ilyeneket írnak általában súlyos önértékelési problémával küzdenek vagy valami miatt irigyek rád.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.02.03., 19:48Idézet tőle: John DoeLinzer lány (ha még nem olvastad valahol ahol leírta), nem az erősebb fajtából, szóval nála ez az opció nem játszik. 🙂
Aki írta, az is lány, egyébként is rendszeres verekedő voltam a suliban, nem számított a méret, nem kaptam ki. Már nem szokásom a verekedás de itt nem is ez a lényeg. A lényerg hogy megszállottan rám volt szállva, szilveszterkor is szétalázott és kigúnyolt, aztán manipulálni akart és úgy megváltoztatni, kijelentette h amiket én csinálok az szar és tengerimalacos, és azzal gúnyolt ki a csoportban hogy olyan képeket rakott be miközben megfjelölt rajta. Le volt tiltva csak ugye a közös csoport. Kérdezősködött, ha válaszoltam azt mondta mekkora kamu meg nekem nem lehet hinni. Minek ragaszkodik hozzám ilyen megszállottan, nagyon beteges. Mikor letiltom másokon keresztül üzen, tegnap egyszer csak mikor beléptem egy közös beszélgetésben voltam benne vele és egy másik személlyel akin keresztül üzengetett. Ki is léptem és megmondtam az üzengetőnek hogy nem beszélek ezzel a kis döggel úgyhogy ne erőltesse.
Idézet tőle: John DoeLinzer lány (ha még nem olvastad valahol ahol leírta), nem az erősebb fajtából, szóval nála ez az opció nem játszik. 🙂
Aki írta, az is lány, egyébként is rendszeres verekedő voltam a suliban, nem számított a méret, nem kaptam ki. Már nem szokásom a verekedás de itt nem is ez a lényeg. A lényerg hogy megszállottan rám volt szállva, szilveszterkor is szétalázott és kigúnyolt, aztán manipulálni akart és úgy megváltoztatni, kijelentette h amiket én csinálok az szar és tengerimalacos, és azzal gúnyolt ki a csoportban hogy olyan képeket rakott be miközben megfjelölt rajta. Le volt tiltva csak ugye a közös csoport. Kérdezősködött, ha válaszoltam azt mondta mekkora kamu meg nekem nem lehet hinni. Minek ragaszkodik hozzám ilyen megszállottan, nagyon beteges. Mikor letiltom másokon keresztül üzen, tegnap egyszer csak mikor beléptem egy közös beszélgetésben voltam benne vele és egy másik személlyel akin keresztül üzengetett. Ki is léptem és megmondtam az üzengetőnek hogy nem beszélek ezzel a kis döggel úgyhogy ne erőltesse.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.03., 19:33Linzer lány (ha még nem olvastad valahol ahol leírta), nem az erősebb fajtából, szóval nála ez az opció nem játszik. 🙂
Linzer lány (ha még nem olvastad valahol ahol leírta), nem az erősebb fajtából, szóval nála ez az opció nem játszik. 🙂
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.03., 19:25Pofánbsznám úgy, hogy kifeküdne, aztán utána nem írna többet ilyet. De én csak egy bunkó csőcselék Fradista vagyok. 😀 Mondjuk mivel ezzel általában mindenki tisztában van hogyan reagálnék, így nekem nem szoktak ilyeneket írni.
Pofánbsznám úgy, hogy kifeküdne, aztán utána nem írna többet ilyet. De én csak egy bunkó csőcselék Fradista vagyok. 😀 Mondjuk mivel ezzel általában mindenki tisztában van hogyan reagálnék, így nekem nem szoktak ilyeneket írni.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.02.03., 19:13Sziasztok, ti mit szólnátok, ha ilyet írna nektek valaki? (most mindegy mennyire igaz ez amit írt, nem ez a lényeg, aztán erre is kitérünk)
https://kepkuldes.com/image/J85xIc
Sziasztok, ti mit szólnátok, ha ilyet írna nektek valaki? (most mindegy mennyire igaz ez amit írt, nem ez a lényeg, aztán erre is kitérünk)
https://kepkuldes.com/image/J85xIc
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.03., 13:54Igazán tudhatnád, hogy a bátyám, Charlie kamionjában élek amit "kölcsönvettem" tőle, amikor leállt a Nimfas Corporations embereivel pofozkodni. Egyébként teljesen kényelmes és mobil életet biztosít.
Ja és megér vagy 40 ezret! 🙂
Igazán tudhatnád, hogy a bátyám, Charlie kamionjában élek amit "kölcsönvettem" tőle, amikor leállt a Nimfas Corporations embereivel pofozkodni. Egyébként teljesen kényelmes és mobil életet biztosít.
Ja és megér vagy 40 ezret! 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.03., 11:08Jogos, de van aki józanul rosszabbul vezet. Amúgy a buszsofőrök jó része is egy felessel kezd...
Jogos, de van aki józanul rosszabbul vezet. Amúgy a buszsofőrök jó része is egy felessel kezd...
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.03., 10:18Engem se mozgatott meg addig amíg egy ilyen barom frontálisan nem ütközött a szabályosan közlekedő apámmal, akit úgy kellett kivágni az autóból, amiről nem nagyon lehetett megállapítani, hogy melyik az eleje és melyik a hátulja. Aztán ha nincs krva nagy mázlija akkor itt maradok anyámmal ketten úgy, hogy voltam 5 éves, biztos jó lett volna... Úgyhogy igazából aki bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt vezet annak én először letépném a fszát, megetetném vele, utána meg feldugnám a fejét a seggébe ahova való, erről ennyit. 🙂
Engem se mozgatott meg addig amíg egy ilyen barom frontálisan nem ütközött a szabályosan közlekedő apámmal, akit úgy kellett kivágni az autóból, amiről nem nagyon lehetett megállapítani, hogy melyik az eleje és melyik a hátulja. Aztán ha nincs krva nagy mázlija akkor itt maradok anyámmal ketten úgy, hogy voltam 5 éves, biztos jó lett volna... Úgyhogy igazából aki bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt vezet annak én először letépném a fszát, megetetném vele, utána meg feldugnám a fejét a seggébe ahova való, erről ennyit. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.03., 09:42Köszi. 🙂
Ja, ha azt mondja, h senki sincs ott, mittudtamvolna... Meg amúgy is éreztem a hazamenetel szükségességét (taxával).
(Amúgy én annyi kifejezetten részeg, betépett sofőr mellett ültem, h ez szín józanul sem mozgat meg. Erről ennyit.)
Köszi. 🙂
Ja, ha azt mondja, h senki sincs ott, mittudtamvolna... Meg amúgy is éreztem a hazamenetel szükségességét (taxával).
(Amúgy én annyi kifejezetten részeg, betépett sofőr mellett ültem, h ez szín józanul sem mozgat meg. Erről ennyit.)
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.03., 09:16Nyilván ha mi maradunk ott, mi is hazaviszünk. De Krisz kb. zavart mindnekit haza (genevyEve. 4dim, én), hogy addig te sem indulsz el ameddig mi ott vagyunk, és már ott a taxi (amivel elmentek a kocsijáig, amivel hazavisz téged, majd Kiscsillagot)
Nyilván ha mi maradunk ott, mi is hazaviszünk. De Krisz kb. zavart mindnekit haza (genevyEve. 4dim, én), hogy addig te sem indulsz el ameddig mi ott vagyunk, és már ott a taxi (amivel elmentek a kocsijáig, amivel hazavisz téged, majd Kiscsillagot)
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.03., 09:12Az egyik részéhez én sem tudok érdemben hozzászólni, főleg, hogy ott se voltam, illetve az ittas vezetéshez meg nem akarok, mert ha kitör belőlem amit gondolok, akkor innen örökre ki leszek tiltva (édesapám pont egy ilyen esetnek köszönhetően halt meg majdnem, amikor még kicsi voltam).
Mindenesetre nagyon szép tőled Kiscsillag, hogy így vigyáztál Kleóra, főleg úgy, hogy azon a héten írtad, hogy te sem vagy éppen top formában.
Az egyik részéhez én sem tudok érdemben hozzászólni, főleg, hogy ott se voltam, illetve az ittas vezetéshez meg nem akarok, mert ha kitör belőlem amit gondolok, akkor innen örökre ki leszek tiltva (édesapám pont egy ilyen esetnek köszönhetően halt meg majdnem, amikor még kicsi voltam).
Mindenesetre nagyon szép tőled Kiscsillag, hogy így vigyáztál Kleóra, főleg úgy, hogy azon a héten írtad, hogy te sem vagy éppen top formában.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.03., 08:41Én csak ezekere alapozva írtam:
csillagot bevittem a budai erdőbeeeeeeeeeee
ááááááááá
nem vót semmiÉn is nagyon jól éreztem magam! Köszönöm mindenkinek!
Kanyargós volt a hazaút. Eltévedtünk. De legalább láttuk magasból a kivilágított várost.
Kriszért is aggódtam. Messze az út falujáig kocsival.
Amúgy nincs hozzá közöm, hogy kit miért visz el Krisz bárhova, és az illető miért megy vele bárhova, és a továbbiakban sem szeretnék ezzel foglalkozni.
Én csak ezekere alapozva írtam:
csillagot bevittem a budai erdőbeeeeeeeeeee
ááááááááá
nem vót semmi
Én is nagyon jól éreztem magam! Köszönöm mindenkinek!
Kanyargós volt a hazaút. Eltévedtünk. De legalább láttuk magasból a kivilágított várost.
Kriszért is aggódtam. Messze az út falujáig kocsival.
Amúgy nincs hozzá közöm, hogy kit miért visz el Krisz bárhova, és az illető miért megy vele bárhova, és a továbbiakban sem szeretnék ezzel foglalkozni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.03., 07:37Idézet tőle: John DoeHát valaki már nagyon akart vinni valakit kocsikázni az erdőbe, fel kellett gyorsítani a hazamenési folyamatot. 🙂
Azért mentem el vele, hogy segítsek neki, hogy Kleó hazajusson épségben.
Nekem a legegyszerűbb és leggyorsabb az lett volna, ha busszal hazamegyek. Nem fizetek egy taxit, h eljussak a Westendig (ahova hármunk közül egyedül nekem nem lett volna gond eljutni gyalog), aztán bolyongjak a városban, mert hiába mutatom az irányt, nem arra megy. Kleó be akart szállni pénzzel, nem vele van bajom.
Ráádásul még zaklat is és nem áll le.
Ha ezt előre tudom, akkot be se szállok abba az autóba.
Már a terv sem tetszett, hisz ivott.
Ha ilyen ára van annak, hogy másnak segítek hazajutni, akkor inkàbb nem megyek több talira.
Nem Kleóval van bajom.
Ha ezt előre tudom, akkor taxit hívok és Kleóval kettesben megyek el hozzájuk. Nem hagyom ott azt, aki nincs jól és kedvelem. De ennek az lett volna a kockázata, hogy ha bármi gond van út közben, akkor senki nincs ott aki segítsen.
Idézet tőle: John DoeHát valaki már nagyon akart vinni valakit kocsikázni az erdőbe, fel kellett gyorsítani a hazamenési folyamatot. 🙂
Azért mentem el vele, hogy segítsek neki, hogy Kleó hazajusson épségben.
Nekem a legegyszerűbb és leggyorsabb az lett volna, ha busszal hazamegyek. Nem fizetek egy taxit, h eljussak a Westendig (ahova hármunk közül egyedül nekem nem lett volna gond eljutni gyalog), aztán bolyongjak a városban, mert hiába mutatom az irányt, nem arra megy. Kleó be akart szállni pénzzel, nem vele van bajom.
Ráádásul még zaklat is és nem áll le.
Ha ezt előre tudom, akkot be se szállok abba az autóba.
Már a terv sem tetszett, hisz ivott.
Ha ilyen ára van annak, hogy másnak segítek hazajutni, akkor inkàbb nem megyek több talira.
Nem Kleóval van bajom.
Ha ezt előre tudom, akkor taxit hívok és Kleóval kettesben megyek el hozzájuk. Nem hagyom ott azt, aki nincs jól és kedvelem. De ennek az lett volna a kockázata, hogy ha bármi gond van út közben, akkor senki nincs ott aki segítsen.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.03., 00:24Egyszer kajáldában hallottam másik aztalnál, hogy mondta egy pasi a másiknak, hogy azok az emberek depressziósak akik nagyon unatkoznak. Kb. ennyit tud egy kívülálló, meg esetleg közhelyeket mondani, hogy legyél vidám és akkor nem leszel depressziós.
Egyszer kajáldában hallottam másik aztalnál, hogy mondta egy pasi a másiknak, hogy azok az emberek depressziósak akik nagyon unatkoznak. Kb. ennyit tud egy kívülálló, meg esetleg közhelyeket mondani, hogy legyél vidám és akkor nem leszel depressziós.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.02., 23:46Fújja a szél a szomszédlány hülye ponyváját, az meg csapkodja a fa keretet az erkélyen meg zörög, mert ilyen vaskarikák csúszkálnak egy acélsodrony kötélen. Szomszédlány meg lent lehet vidéken egy ideje, mert nem látom. Sőt a szél kidöntötte a másik oldali erkélydísz izét is nála, lent van a földön.
Fújja a szél a szomszédlány hülye ponyváját, az meg csapkodja a fa keretet az erkélyen meg zörög, mert ilyen vaskarikák csúszkálnak egy acélsodrony kötélen. Szomszédlány meg lent lehet vidéken egy ideje, mert nem látom. Sőt a szél kidöntötte a másik oldali erkélydísz izét is nála, lent van a földön.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.02.02., 22:12https://www.youtube.com/watch?v=wCHOqsHACWU
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.02.02., 21:06péntek ill szombat tali lehetne!
nézzetek be a tali topikba
várunk mindenkit szeretettel
döntsetek melyik nap legyen inkább!
péntek ill szombat tali lehetne!
nézzetek be a tali topikba
várunk mindenkit szeretettel
döntsetek melyik nap legyen inkább!
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.02., 17:37Azért ez nem egészen így megy sajnos. Gondolom a haver nem pszichoterapeuta vagy klinikai szakpszichológus. A Tihanyi féle távgyógyításban is lehet hinni, csak minek. 😀
Azért ez nem egészen így megy sajnos. Gondolom a haver nem pszichoterapeuta vagy klinikai szakpszichológus. A Tihanyi féle távgyógyításban is lehet hinni, csak minek. 😀
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.02., 13:57Telefon egy havertól:
Te, figyelj ez a depis hülyeség ez olyan baromság! Erről dumáljunk még, jó?
Telefon egy havertól:
Te, figyelj ez a depis hülyeség ez olyan baromság! Erről dumáljunk még, jó?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.02., 10:31Hát valaki már nagyon akart vinni valakit kocsikázni az erdőbe, fel kellett gyorsítani a hazamenési folyamatot. 🙂
Hát valaki már nagyon akart vinni valakit kocsikázni az erdőbe, fel kellett gyorsítani a hazamenési folyamatot. 🙂
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.02.02., 09:54A r.d b.ll szárnyakat ad, a voda négykerékmeghajtást....
Idézet tőle: KleóHú de menő lettem! 4kézláb menő...
A r.d b.ll szárnyakat ad, a voda négykerékmeghajtást....
Idézet tőle: KleóHú de menő lettem! 4kézláb menő...
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.02., 06:44Ez a menő a szórakozóhelyeken is, vodka szóda. 🙂
Ez a menő a szórakozóhelyeken is, vodka szóda. 🙂
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2022.02.01., 23:58Egyébként a robotom időközben megtanult beszélni. Éddig nem sokat mondott, csak ennyit:
Jó éjszakát! pic.twitter.com/TOLaxUfvRf
— Ry'lëh, a barbár, fél-troll anticsend-őr Жoлдoщ (@imnotill) January 30, 2022
Na, menjünk sétálni. 🙂 pic.twitter.com/jedR20YGWD
— Ry'lëh, a barbár, fél-troll anticsend-őr Жoлдoщ (@imnotill) February 1, 2022
Egyébként a robotom időközben megtanult beszélni. Éddig nem sokat mondott, csak ennyit:
Jó éjszakát! pic.twitter.com/TOLaxUfvRf
— Ry'lëh, a barbár, fél-troll anticsend-őr Жoлдoщ (@imnotill) January 30, 2022
Na, menjünk sétálni. 🙂 pic.twitter.com/jedR20YGWD
— Ry'lëh, a barbár, fél-troll anticsend-őr Жoлдoщ (@imnotill) February 1, 2022
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2022.02.01., 23:39Idézet tőle: KleóIgyatok pezsit! Nekem is az rakott be!
Van 2 Törley-m + 1 2 literes Kőbambim (immár megkezdve), viszont ma Debrecenben kontroll. Próbálok nem sokat inni. Amúgy mindenkinek vidám készülődést a holnapi napra. Kleó, nálad mi a mai napi menü?
Idézet tőle: KleóIgyatok pezsit! Nekem is az rakott be!
Van 2 Törley-m + 1 2 literes Kőbambim (immár megkezdve), viszont ma Debrecenben kontroll. Próbálok nem sokat inni. Amúgy mindenkinek vidám készülődést a holnapi napra. Kleó, nálad mi a mai napi menü?
Idézet tőle: pötty ekkor: 2022.02.01., 17:46Idézet tőle: John DoeCsendes hétfőkedd van.
Viszont Pötty eltűnt, pedig mintha szombaton is akart volna jönni. Gray, hol a Pötty?
pötty meghatározatlan ideig búra-szünetet tart. legyetek jól!
Idézet tőle: John DoeCsendes hétfőkedd van.
Viszont Pötty eltűnt, pedig mintha szombaton is akart volna jönni. Gray, hol a Pötty?
pötty meghatározatlan ideig búra-szünetet tart. legyetek jól!
Idézet tőle: Gácsi Krisztián ekkor: 2022.02.01., 16:50Hóember sztorija a történetek menüpontban / fülön!
Kellemes olvasgatást!
https://www.bura.hu/szakmai-informaciok/torteneteink/hoember-tortenete
Hóember sztorija a történetek menüpontban / fülön!
Kellemes olvasgatást!
https://www.bura.hu/szakmai-informaciok/torteneteink/hoember-tortenete
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.01., 16:35Ez jó! 😀 Köszi! 😀
Ez jó! 😀 Köszi! 😀
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.02.01., 16:21Ezt nézzétek!
Fájdalommentes halál egy perc alatt: Svájcban legalizálták az „eutanázia dobozt”
https://filantropikum.com/fajdalommentes-halal-egy-perc-alatt-svajcban-legalizaltak-az-eutanazia-dobozt/
Ezt nézzétek!
Fájdalommentes halál egy perc alatt: Svájcban legalizálták az „eutanázia dobozt”
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.01., 14:59Pont ma van 1 éve, hogy beteg lettem. Valami szülinapi torta vagy ilyesmi nem jár ilyenkor, hogy egy éves hüje lettem? 😀 🙁
Pont ma van 1 éve, hogy beteg lettem. Valami szülinapi torta vagy ilyesmi nem jár ilyenkor, hogy egy éves hüje lettem? 😀 🙁
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.01., 10:34Kettős látás? 😀
Kettős látás? 😀
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.01., 10:09Nekem 2 rémlik.
Nekem 2 rémlik.