Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.04., 23:14Nem, dehogy. Csevegés jellegű multitematikus beszélgetés volt valakivel telefonkészüléken keresztül.
Nem, dehogy. Csevegés jellegű multitematikus beszélgetés volt valakivel telefonkészüléken keresztül.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.04., 23:08Ma volt fizetésnap, ki is vettem a felét a pénzrobotból.
Voltam boltban is, a kékhajú húsoscsaj már nem tetszik annyira.
És éppen írom a dokumentációt a
maitegnapi napi fejlesztéshez, amit elpatópálkodtam du 5 óta, igaz ebből 1óra 40perc nagyon kellemes és értelmes célokra ment el.
Ma volt fizetésnap, ki is vettem a felét a pénzrobotból.
Voltam boltban is, a kékhajú húsoscsaj már nem tetszik annyira.
És éppen írom a dokumentációt a mai tegnapi napi fejlesztéshez, amit elpatópálkodtam du 5 óta, igaz ebből 1óra 40perc nagyon kellemes és értelmes célokra ment el.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.04., 23:01Idézet tőle: Johnny FirpoSzia!
Nem is rád gondoltam, oda is írtam zárójelbe, hogy akinek bármilyen egyéb okból problémája van az alkohollal az megint egy másik eset. Nagyon sajnálom, hogy így alakult a gyerekkorod. Addiktológián jártál vagy próbáltál valamilyen leszokási módszert? Elvileg van az a kapszula is amit ha beültetnek az megoldhatja az alkoholproblémádat.
Nem részletezem, de egy frászt oldja meg! Mankó, annak is gyenge...
Idézet tőle: Johnny FirpoSzia!
Nem is rád gondoltam, oda is írtam zárójelbe, hogy akinek bármilyen egyéb okból problémája van az alkohollal az megint egy másik eset. Nagyon sajnálom, hogy így alakult a gyerekkorod. Addiktológián jártál vagy próbáltál valamilyen leszokási módszert? Elvileg van az a kapszula is amit ha beültetnek az megoldhatja az alkoholproblémádat.
Nem részletezem, de egy frászt oldja meg! Mankó, annak is gyenge...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.04., 22:57Nekem papírom van róla! ALKOHOL OKOZTA DEPENDENCIA SZINDRÓMA.
Szerintem erről a témáról (és rólam) le lehetne röppenni.
Nekem papírom van róla! ALKOHOL OKOZTA DEPENDENCIA SZINDRÓMA.
Szerintem erről a témáról (és rólam) le lehetne röppenni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 22:39Idézet tőle: Johnny FirpoÉn nem voltam ott, arra gondolok amit Kiscsillag megosztott itt reggel.
Ital mennyiségekre visszatérve.
A sajátomról tudom, h mennyi volt. Nem sok.
Kleóéról annyit tudok, h neki több volt, mint amivel még jól érzi magát.
A többiekéről nem tudok nyilatkozni mennyiségben. Részegnek nem tűntek.
Azt nem tudom, h rajtam, Kleón és Kriszen kívül szed-e bárki gyógyszert.
Idézet tőle: Johnny FirpoÉn nem voltam ott, arra gondolok amit Kiscsillag megosztott itt reggel.
Ital mennyiségekre visszatérve.
A sajátomról tudom, h mennyi volt. Nem sok.
Kleóéról annyit tudok, h neki több volt, mint amivel még jól érzi magát.
A többiekéről nem tudok nyilatkozni mennyiségben. Részegnek nem tűntek.
Azt nem tudom, h rajtam, Kleón és Kriszen kívül szed-e bárki gyógyszert.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 22:32Ha olyat erőltetek magamra, ami túlmutat a határaimon vagy olyat erőltet rám más, ami túlmutat rajta (és az általánosan elvárható normáison is), akkor az élmèny VAGY ANNAK FLASHBACKJE (ami lehet rövid időn belüli vagy hetekkel később megjelenő) a biztonsági zónám csökkenti.
Ha olyat erőltetek magamra, ami túlmutat a határaimon vagy olyat erőltet rám más, ami túlmutat rajta (és az általánosan elvárható normáison is), akkor az élmèny VAGY ANNAK FLASHBACKJE (ami lehet rövid időn belüli vagy hetekkel később megjelenő) a biztonsági zónám csökkenti.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 22:24Az megint más kérdés, hogy hova szeretnék, hova tudok, hova merek menni.
Ha pszichésen teljesen egészséges lennèk, akkor is igyekeznék kimaradni mindenből, amit elfogadhatatlannak tartok.
Mivel nem vagyok az, azon a határon belül mozgok, amin képes vagyok.
Hatnak ràm a velem történtek pozitív és negatív irányban is.
Hatnak rám a korábbi és friss élmények flashback formájában. Ez értelemszerűen a negatívakra vonatkozik.
Lényegében a meglévő flashbackes tüneteim erősödhetnek, enyhülhetnek, módosulhatnak.
Az megint más kérdés, hogy hova szeretnék, hova tudok, hova merek menni.
Ha pszichésen teljesen egészséges lennèk, akkor is igyekeznék kimaradni mindenből, amit elfogadhatatlannak tartok.
Mivel nem vagyok az, azon a határon belül mozgok, amin képes vagyok.
Hatnak ràm a velem történtek pozitív és negatív irányban is.
Hatnak rám a korábbi és friss élmények flashback formájában. Ez értelemszerűen a negatívakra vonatkozik.
Lényegében a meglévő flashbackes tüneteim erősödhetnek, enyhülhetnek, módosulhatnak.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 21:56Idézet tőle: genevyEveIdézet tőle: Gray5Olvasom, hogy mi volt a találkozón. Mivel nem voltam ott konkrétan nem szólok hozzá.
Csak 1 mondatot szeretnék mondani, ami nem mindenkinek fog tetszeni, de vállalom a következményeit.
AZ ITTAS VEZETÉST ÉS A ZAKLATÁS MINDEN FORMÁJÁT ELÍTÉLEM!!!Ezzel én is teljesen egyetértek,de nem tudom melyik összejövetelről beszéltek mert,amin én is ott voltam arról másnap mindenki úgy írt, hogy jól érzte magát meg hogy, legközelebb is buli stb..olvassátok vissza.
Ugyanarról beszélünk.
A bulin jól éreztem magam. Ott, a szórakozóhelyen jó volt.
A hazaútról nem szerettem volna beszélni, de ment itt a poénkodás...
Az ittas vezetést nem erkölcsileg ítélem el, hanem veszélyesnek tartom.
Idézet tőle: genevyEveIdézet tőle: Gray5Olvasom, hogy mi volt a találkozón. Mivel nem voltam ott konkrétan nem szólok hozzá.
Csak 1 mondatot szeretnék mondani, ami nem mindenkinek fog tetszeni, de vállalom a következményeit.
AZ ITTAS VEZETÉST ÉS A ZAKLATÁS MINDEN FORMÁJÁT ELÍTÉLEM!!!Ezzel én is teljesen egyetértek,de nem tudom melyik összejövetelről beszéltek mert,amin én is ott voltam arról másnap mindenki úgy írt, hogy jól érzte magát meg hogy, legközelebb is buli stb..olvassátok vissza.
Ugyanarról beszélünk.
A bulin jól éreztem magam. Ott, a szórakozóhelyen jó volt.
A hazaútról nem szerettem volna beszélni, de ment itt a poénkodás...
Az ittas vezetést nem erkölcsileg ítélem el, hanem veszélyesnek tartom.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.02.04., 19:53Köszönöm!
Köszönöm!
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.04., 19:52Tessék, erre gondoltam: http://sanitatem.hu/szolg/pszichiatria/alkoholfuggoseg-kezelese/
Tessék, erre gondoltam: http://sanitatem.hu/szolg/pszichiatria/alkoholfuggoseg-kezelese/
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.02.04., 19:50Errol a kapszularol nem halottam. Én a stressz miatt iszom. Gyerekkorom óta. Azóta skizofrén is lettem. Nemniszom kevesebbet.
Kapszuláról van valami linked? Nem ismerem.
Errol a kapszularol nem halottam. Én a stressz miatt iszom. Gyerekkorom óta. Azóta skizofrén is lettem. Nemniszom kevesebbet.
Kapszuláról van valami linked? Nem ismerem.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.02.04., 19:48Ok. Én nem voltam, ott csak általánosságban. Végigolvasadom mindjárt.
Ok. Én nem voltam, ott csak általánosságban. Végigolvasadom mindjárt.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.04., 19:47Szia!
Szia!
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.04., 19:42Én nem voltam ott, arra gondolok amit Kiscsillag megosztott itt reggel.
Én nem voltam ott, arra gondolok amit Kiscsillag megosztott itt reggel.
Idézet tőle: Wildflowers ekkor: 2022.02.04., 19:26Szia Johhny!
Egyrészt, igazad van. Másrészt, én is iszom, pedig 3 féle gyógyszert szedek. Perdox, scippa, frontin. Nem azért iszom, mert nem értek egyet veled. Hanem mert ezzel nőttem fel. Gyerekkorom óta iszom gyermekkori bántalmazás miatt.
Viszont! Igazat neked kell adnom. Nem jó így...
Ez nem jó így! Csak nincs megoldás...
Szia Johhny!
Egyrészt, igazad van. Másrészt, én is iszom, pedig 3 féle gyógyszert szedek. Perdox, scippa, frontin. Nem azért iszom, mert nem értek egyet veled. Hanem mert ezzel nőttem fel. Gyerekkorom óta iszom gyermekkori bántalmazás miatt.
Viszont! Igazat neked kell adnom. Nem jó így...
Ez nem jó így! Csak nincs megoldás...
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.02.04., 19:12Ne haragudj,de rád nem emlékszem!sorry
Ne haragudj,de rád nem emlékszem!sorry
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.04., 18:49Hát nem egészen hogy ha itt visszaolvasol.
Hát nem egészen hogy ha itt visszaolvasol.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.02.04., 18:06Idézet tőle: Gray5Olvasom, hogy mi volt a találkozón. Mivel nem voltam ott konkrétan nem szólok hozzá.
Idézet tőle: Gray5Olvasom, hogy mi volt a találkozón. Mivel nem voltam ott konkrétan nem szólok hozzá.
AZ ITTAS VEZETÉST ÉS A ZAKLATÁS MINDEN FORMÁJÁT ELÍTÉLEM!!!
Ezzel én is teljesen egyetértek,de nem tudom melyik összejövetelről beszéltek mert,amin én is ott voltam arról másnap mindenki úgy írt, hogy jól érzte magát meg hogy, legközelebb is buli stb..olvassátok vissza.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.04., 17:13Kiscsillag, tudod akinek nem inge... 🙂
Kiscsillag, tudod akinek nem inge... 🙂
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.02.04., 16:55Idézet tőle: ElijahShadeÉn is futottam már ilyenbe bele a neten, a legjobb módszer ellenük az, hogy ignorálod őket, törlés, tiltás.
Amúgy az ilyen élőben egy komplett lúzer valószínűleg, aki meghunyászkodva remeg, mint a kocsonya és mindentől fél és teljesen boldogtalan, de frusztrációit úgy éli ki, hogy beleköt másokba.
Pár tipp az ilyenek leszerelésére:
''Hát igen, nem lehet mindenki olyan tökéletes mint te.''
''Köszönöm, hogy a tengerimalacokhoz hasonlítasz, nagyon kis aranyos és találékony kis cuki állatok.''
Ekkor el fog durranni agya, ugyanis bárki, ha belédköt, azt várja, hogy majd te is visszahőbörögsz.
Ám ha nem így történik, majd összezavarodik, és elgondolkodik - kivéve, ha egy éretlen paradicsom értelmi szintjén van - ez esetben törlés, tiltás.
Velem is történt már pár eset, konkrét példával alátámasztom.
''Ez így eléggé vinnyogás, amit itt le nem vágsz. Nem kellene itt rabolni időnket, meg amúgy is rasszista vagy.'' - írta nekem valaki arra, mikor tényleg nagyon rosszul voltam és minden bajom volt.
Nem vagyok rasszista, csak tárgyszerűen leírtam, hogy megvertek kamaszkoromban nem napon barnult emberek, és emiatt vannak rossz emlékeim, amik néha kínoznak. Nem szidtam őket meg semmi, csak tárgyszerűen közöltem mindent.
Ezt egy olyan illető írta, aki pár nappal korábban bekamuzta, hogy férje rabságban tartja lakásban, nem mehet ki semmilyen okból és minden. Ahhhh, nah, persze. Ha én tartanék valakit fogságban, akkor netet nem adnék neki, megváltoztatnám legalábbis wi-fi jelszót, hogy nehogy már itt lebuktasson. Ez persze csak példa, mert én nagyon kedves és aranyos vagyok, de a lényeg, hogy mondta, férje enni se ad meg minden, kínozza stb. Mi a szösz? Persze netet ad?
Szóval én válaszoltam is: ''Hát jah, nem mindenki lehet olyan ügyes, mozgékony és leleményes, mint te.''
Erre már elkezdett személyeskedni, meg feljentett adminnál, hogy promózom öngyilkossági módszereket.
Komolyan mondom xD Persze adminoknak nem tudta bizonyítani meg semmi, mert ő hazugsága volt.
Szóval engedd el - az ilyenek valóban elmebetegek, frusztáltak, kicsinyesek, unalmasak.
Csináltam ezt a módszert de nem veszi komolyan
Idézet tőle: ElijahShadeÉn is futottam már ilyenbe bele a neten, a legjobb módszer ellenük az, hogy ignorálod őket, törlés, tiltás.
Amúgy az ilyen élőben egy komplett lúzer valószínűleg, aki meghunyászkodva remeg, mint a kocsonya és mindentől fél és teljesen boldogtalan, de frusztrációit úgy éli ki, hogy beleköt másokba.
''Köszönöm, hogy a tengerimalacokhoz hasonlítasz, nagyon kis aranyos és találékony kis cuki állatok.''
Ekkor el fog durranni agya, ugyanis bárki, ha belédköt, azt várja, hogy majd te is visszahőbörögsz.
Ám ha nem így történik, majd összezavarodik, és elgondolkodik - kivéve, ha egy éretlen paradicsom értelmi szintjén van - ez esetben törlés, tiltás.
''Ez így eléggé vinnyogás, amit itt le nem vágsz. Nem kellene itt rabolni időnket, meg amúgy is rasszista vagy.'' - írta nekem valaki arra, mikor tényleg nagyon rosszul voltam és minden bajom volt.
Nem vagyok rasszista, csak tárgyszerűen leírtam, hogy megvertek kamaszkoromban nem napon barnult emberek, és emiatt vannak rossz emlékeim, amik néha kínoznak. Nem szidtam őket meg semmi, csak tárgyszerűen közöltem mindent.
Ezt egy olyan illető írta, aki pár nappal korábban bekamuzta, hogy férje rabságban tartja lakásban, nem mehet ki semmilyen okból és minden. Ahhhh, nah, persze. Ha én tartanék valakit fogságban, akkor netet nem adnék neki, megváltoztatnám legalábbis wi-fi jelszót, hogy nehogy már itt lebuktasson. Ez persze csak példa, mert én nagyon kedves és aranyos vagyok, de a lényeg, hogy mondta, férje enni se ad meg minden, kínozza stb. Mi a szösz? Persze netet ad?
Szóval én válaszoltam is: ''Hát jah, nem mindenki lehet olyan ügyes, mozgékony és leleményes, mint te.''
Erre már elkezdett személyeskedni, meg feljentett adminnál, hogy promózom öngyilkossági módszereket.
Komolyan mondom xD Persze adminoknak nem tudta bizonyítani meg semmi, mert ő hazugsága volt.
Szóval engedd el - az ilyenek valóban elmebetegek, frusztáltak, kicsinyesek, unalmasak.
Csináltam ezt a módszert de nem veszi komolyan
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.02.04., 16:48Idézet tőle: Johnny FirpoHa élőben is zaklat és megy utánad akkor meg kell fenyegetni azzal, hogy feljelented. Jobb tippem nincs, de ez alapján valami súlyos gond lehet az agyában.
Szerencsére nem, amúgy már megfenyegettem hpgy be lesz törve a fejem még októberben vagy novemberben és folyamatosan felhánytorgatta és tényleg parázott mert újévkor az egyik barátom hogy megvédjen engem megfenyegette ő is mert folyamatosan zaklatott és kigúnyolt meg lenézett szilveszterkor és ezt nem hagytuk annyiban.
Idézet tőle: Johnny FirpoHa élőben is zaklat és megy utánad akkor meg kell fenyegetni azzal, hogy feljelented. Jobb tippem nincs, de ez alapján valami súlyos gond lehet az agyában.
Szerencsére nem, amúgy már megfenyegettem hpgy be lesz törve a fejem még októberben vagy novemberben és folyamatosan felhánytorgatta és tényleg parázott mert újévkor az egyik barátom hogy megvédjen engem megfenyegette ő is mert folyamatosan zaklatott és kigúnyolt meg lenézett szilveszterkor és ezt nem hagytuk annyiban.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.02.04., 16:36Olvasom, hogy mi volt a találkozón. Mivel nem voltam ott konkrétan nem szólok hozzá.
Olvasom, hogy mi volt a találkozón. Mivel nem voltam ott konkrétan nem szólok hozzá.
Idézet tőle: Gabot ekkor: 2022.02.04., 16:35Lazíts! – 01/03 – A Silva-féle agykontroll alapgyakorlata
Lazíts! – 01/03 – A Silva-féle agykontroll alapgyakorlata
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 15:38Nem hinném, hogy az általam megitt mennyiség és az ivási gyakoriságom akadyoznà azt, h jól vagy jobban legyek.
Nem hinném, hogy az általam megitt mennyiség és az ivási gyakoriságom akadyoznà azt, h jól vagy jobban legyek.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 15:35Idézet tőle: Johnny FirpoÖsszegezve a leírásokat én nagyon nem bánom, hogy nem értem rá. Én azt hittem ez alap, hogy mindenki figyel a másikra és gyógyszerszedés mellett nem gondoltam volna, hogy kb ivóversenybe csap át az egész. Ezek szerint én lettem volna az egyedüli aki szürcsölgeti az alkoholmentes sörét? 😀
Szerintem én figyeltem másokra, nem ivóversenyeztem.
Idézet tőle: Johnny FirpoÖsszegezve a leírásokat én nagyon nem bánom, hogy nem értem rá. Én azt hittem ez alap, hogy mindenki figyel a másikra és gyógyszerszedés mellett nem gondoltam volna, hogy kb ivóversenybe csap át az egész. Ezek szerint én lettem volna az egyedüli aki szürcsölgeti az alkoholmentes sörét? 😀
Szerintem én figyeltem másokra, nem ivóversenyeztem.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.04., 15:06Lehet ebből viccet csinálni, de én mondjuk egy szem 0.25mg-os xanaxot se semmit nem adnék annak, aki pszichiátriai gyógyszeres kezelés alatt pusztán szórakozásból iszik (és nem arra gondolok akinek alkoholproblémái vannak és ez a betegsége, az megint más eset). Ilyen jól vagyunk, hogy pusztán szórakozásból elmegyünk inni? Hát akkor gratulálunk, ön meggyógyult, nem kell ide semmilyen ad meg ap meg egyéb gyógyszer, ha meg mégis, akkor sajnálom, agonizáljon otthon élete végéig, megérdemli. Mondom ezt én úgy, hogy 2003 óta nem volt olyan hétvége amikor ne csaptam volna szét magam vagy akár hetente többször, ha úgy alakult, mégis több, mint egy éve, amióta beteg vagyok egy cseppet sem. Be tudok menni akoholmentes sörrel a kezemben a B-középbe is... Most akkor hogy van ez? Pedig nem 2-3 sör volt a mérce, hogy felmegy a buborék a fejembe aztán jól vagyok.
Mondjuk nekem aztán tök mindegy, ésszel él az ember, már aki...
Lehet ebből viccet csinálni, de én mondjuk egy szem 0.25mg-os xanaxot se semmit nem adnék annak, aki pszichiátriai gyógyszeres kezelés alatt pusztán szórakozásból iszik (és nem arra gondolok akinek alkoholproblémái vannak és ez a betegsége, az megint más eset). Ilyen jól vagyunk, hogy pusztán szórakozásból elmegyünk inni? Hát akkor gratulálunk, ön meggyógyult, nem kell ide semmilyen ad meg ap meg egyéb gyógyszer, ha meg mégis, akkor sajnálom, agonizáljon otthon élete végéig, megérdemli. Mondom ezt én úgy, hogy 2003 óta nem volt olyan hétvége amikor ne csaptam volna szét magam vagy akár hetente többször, ha úgy alakult, mégis több, mint egy éve, amióta beteg vagyok egy cseppet sem. Be tudok menni akoholmentes sörrel a kezemben a B-középbe is... Most akkor hogy van ez? Pedig nem 2-3 sör volt a mérce, hogy felmegy a buborék a fejembe aztán jól vagyok.
Mondjuk nekem aztán tök mindegy, ésszel él az ember, már aki...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.04., 12:49Idézet tőle: genevyEveHát nagyszerű John,te is mindent kikotyogsz XD
Jóvan na, nekem is csak másnap realizálódott a nedves folt a nadrágomon, akkor és ott nem tűnt fel, hogy mi történik.
Idézet tőle: genevyEveHát nagyszerű John,te is mindent kikotyogsz XD
Jóvan na, nekem is csak másnap realizálódott a nedves folt a nadrágomon, akkor és ott nem tűnt fel, hogy mi történik.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.02.04., 12:29Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: genevyEveNem csak ittunk hanem hugyoztunk is,de ne mondd senkinek!köszcsike
Sőt, egymásra, annyira be voltunk állva, ugye.
Hát nagyszerű John,te is mindent kikotyogsz XD
Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: genevyEveNem csak ittunk hanem hugyoztunk is,de ne mondd senkinek!köszcsike
Hát nagyszerű John,te is mindent kikotyogsz XD
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.04., 12:02Idézet tőle: genevyEveNem csak ittunk hanem hugyoztunk is,de ne mondd senkinek!köszcsike
Idézet tőle: genevyEveNem csak ittunk hanem hugyoztunk is,de ne mondd senkinek!köszcsike
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.02.04., 12:00Idézet tőle: Johnny FirpoÖsszegezve a leírásokat én nagyon nem bánom, hogy nem értem rá. Én azt hittem ez alap, hogy mindenki figyel a másikra és gyógyszerszedés mellett nem gondoltam volna, hogy kb ivóversenybe csap át az egész. Ezek szerint én lettem volna az egyedüli aki szürcsölgeti az alkoholmentes sörét? 😀
Nem csak ittunk hanem hugyoztunk is,de ne mondd senkinek!köszcsike
Idézet tőle: Johnny FirpoÖsszegezve a leírásokat én nagyon nem bánom, hogy nem értem rá. Én azt hittem ez alap, hogy mindenki figyel a másikra és gyógyszerszedés mellett nem gondoltam volna, hogy kb ivóversenybe csap át az egész. Ezek szerint én lettem volna az egyedüli aki szürcsölgeti az alkoholmentes sörét? 😀
Nem csak ittunk hanem hugyoztunk is,de ne mondd senkinek!köszcsike
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.04., 11:17Összegezve a leírásokat én nagyon nem bánom, hogy nem értem rá. Én azt hittem ez alap, hogy mindenki figyel a másikra és gyógyszerszedés mellett nem gondoltam volna, hogy kb ivóversenybe csap át az egész. Ezek szerint én lettem volna az egyedüli aki szürcsölgeti az alkoholmentes sörét? 😀
Összegezve a leírásokat én nagyon nem bánom, hogy nem értem rá. Én azt hittem ez alap, hogy mindenki figyel a másikra és gyógyszerszedés mellett nem gondoltam volna, hogy kb ivóversenybe csap át az egész. Ezek szerint én lettem volna az egyedüli aki szürcsölgeti az alkoholmentes sörét? 😀
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 10:04Idézet tőle: Johnny FirpoAkkor összefoglalva a lényeget, ami kb. mindenkit érdekelt: NEM VÓT SZEgSZ! 😀
Nem volt szegsz. Se erdő, se hegy.
Idézet tőle: Johnny FirpoAkkor összefoglalva a lényeget, ami kb. mindenkit érdekelt: NEM VÓT SZEgSZ! 😀
Nem volt szegsz. Se erdő, se hegy.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.04., 08:57Akkor összefoglalva a lényeget, ami kb. mindenkit érdekelt: NEM VÓT SZEgSZ! 😀
Akkor összefoglalva a lényeget, ami kb. mindenkit érdekelt: NEM VÓT SZEgSZ! 😀
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 02:29Nekem eléggé aggasztó, hogy Búra talikon nincs jó stratégia olyan esetre, amikor vki rosszul van. Máskor is volt ilyenre példa (nem Kleóval)
Taxis dönthet úgy, hogy nem viszi el. Vagy kiteszi félúton, ha hànyni kezd.
Nekem eléggé aggasztó, hogy Búra talikon nincs jó stratégia olyan esetre, amikor vki rosszul van. Máskor is volt ilyenre példa (nem Kleóval)
Taxis dönthet úgy, hogy nem viszi el. Vagy kiteszi félúton, ha hànyni kezd.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 01:52Idézet tőle: John DoeNyilván ha mi maradunk ott, mi is hazaviszünk. De Krisz kb. zavart mindnekit haza (genevyEve. 4dim, én), hogy addig te sem indulsz el ameddig mi ott vagyunk, és már ott a taxi (amivel elmentek a kocsijáig, amivel hazavisz téged, majd Kiscsillagot)
Jeleztem, hogy problémának tartom, h Krisz ivott és úgy vezet. Úgy viszi őt is, engem is.
Azt a választ kaptam, h jobb, mintha ottmarad, aztán nem tud hazajutni.
Annál jobbnak tűnt.
Nem úgy tűnt, mintha bárki más tudott vagy szándékozott volna segíteni neki hazajutni később.
Ha aggodalmamra azt a választ kaptam volna, hogy szükség esetén te vagy ti is segítetek neki, akkor hazamentem volna busszal.
Azt tudtam, h Krisz ivott. Azt nem, h végtelenségig fog ostromolni.
Idézet tőle: John DoeNyilván ha mi maradunk ott, mi is hazaviszünk. De Krisz kb. zavart mindnekit haza (genevyEve. 4dim, én), hogy addig te sem indulsz el ameddig mi ott vagyunk, és már ott a taxi (amivel elmentek a kocsijáig, amivel hazavisz téged, majd Kiscsillagot)
Jeleztem, hogy problémának tartom, h Krisz ivott és úgy vezet. Úgy viszi őt is, engem is.
Azt a választ kaptam, h jobb, mintha ottmarad, aztán nem tud hazajutni.
Annál jobbnak tűnt.
Nem úgy tűnt, mintha bárki más tudott vagy szándékozott volna segíteni neki hazajutni később.
Ha aggodalmamra azt a választ kaptam volna, hogy szükség esetén te vagy ti is segítetek neki, akkor hazamentem volna busszal.
Azt tudtam, h Krisz ivott. Azt nem, h végtelenségig fog ostromolni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 01:09Idézet tőle: KleóAzért én mindenkinek köszönöm.
Ezért jobb itthon inni... nálunk.
Egyetértek!
Ezt úgy értettem, h jobb lenne ivós alkalomkor, ha én mennék hozzád.
Búra talikat egy időre kihagynám.
Idézet tőle: KleóAzért én mindenkinek köszönöm.
Ezért jobb itthon inni... nálunk.
Egyetértek!
Ezt úgy értettem, h jobb lenne ivós alkalomkor, ha én mennék hozzád.
Búra talikat egy időre kihagynám.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 01:04Idézet tőle: Johnny FirpoAz egyik részéhez én sem tudok érdemben hozzászólni, főleg, hogy ott se voltam, illetve az ittas vezetéshez meg nem akarok, mert ha kitör belőlem amit gondolok, akkor innen örökre ki leszek tiltva (édesapám pont egy ilyen esetnek köszönhetően halt meg majdnem, amikor még kicsi voltam).
Mindenesetre nagyon szép tőled Kiscsillag, hogy így vigyáztál Kleóra, főleg úgy, hogy azon a héten írtad, hogy te sem vagy éppen top formában.
Nem merült fel egyéb opció, még akkor sem, amikor jeleztem, hogy nem a legjobb ötlet, ha olyan viszi haza (és visz engem is), aki ivott.
Azt a választ kaptam, hogy még mindig jobb, mint otthagyni.
A kettesben taxizástól tartottam, nem vagyok olyan jó kondiban, hogy problèma esetén tudjam támogatni.
Ajtóig terveztem kísérni. Ez az ötlet azért hiúsult meg, mert mozgássérúlt parkolóban állt meg Krisz. Nem mert parkolni addig, amíg átkísérjük az úton, felmegyünk vele a lépcsőházba.
Idézet tőle: Johnny FirpoAz egyik részéhez én sem tudok érdemben hozzászólni, főleg, hogy ott se voltam, illetve az ittas vezetéshez meg nem akarok, mert ha kitör belőlem amit gondolok, akkor innen örökre ki leszek tiltva (édesapám pont egy ilyen esetnek köszönhetően halt meg majdnem, amikor még kicsi voltam).
Mindenesetre nagyon szép tőled Kiscsillag, hogy így vigyáztál Kleóra, főleg úgy, hogy azon a héten írtad, hogy te sem vagy éppen top formában.
Nem merült fel egyéb opció, még akkor sem, amikor jeleztem, hogy nem a legjobb ötlet, ha olyan viszi haza (és visz engem is), aki ivott.
Azt a választ kaptam, hogy még mindig jobb, mint otthagyni.
A kettesben taxizástól tartottam, nem vagyok olyan jó kondiban, hogy problèma esetén tudjam támogatni.
Ajtóig terveztem kísérni. Ez az ötlet azért hiúsult meg, mert mozgássérúlt parkolóban állt meg Krisz. Nem mert parkolni addig, amíg átkísérjük az úton, felmegyünk vele a lépcsőházba.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.04., 01:00Idézet tőle: KiscsillagMeglepődve szereztem tudomást róla, hogy John úgy tudta, hogy találka előtt beestem a HÉV alá és mások szedtek ki alóla.
Az IQOS-om egyik leszerelhető, lehúzható része esett be a HÉV alá felszálláskor. Nem találtam. A vezető segített elemlámpával keresni, nehezen, de megtaláltuk, ő szedte ki, mivel én nem értem el.
Én nem estem el, nem estem a HÉV alá, se máshova.
Hát elég hangos volt ott a zene, és Kleó (aki legtávolabb ült tőlem) mikor felhívtad azt mondta (én úgy hallottam), hogy Kiscsillag beesett a hév alá és segítettek kiszedni de csupa kosz.
Most vagy Kleó mondta így mert félrehallott téged, vagy én hallottam félre Kleót, de örülök, hogy "csak" a cigi alkatrész beesése történt meg!
Idézet tőle: KiscsillagMeglepődve szereztem tudomást róla, hogy John úgy tudta, hogy találka előtt beestem a HÉV alá és mások szedtek ki alóla.
Az IQOS-om egyik leszerelhető, lehúzható része esett be a HÉV alá felszálláskor. Nem találtam. A vezető segített elemlámpával keresni, nehezen, de megtaláltuk, ő szedte ki, mivel én nem értem el.
Hát elég hangos volt ott a zene, és Kleó (aki legtávolabb ült tőlem) mikor felhívtad azt mondta (én úgy hallottam), hogy Kiscsillag beesett a hév alá és segítettek kiszedni de csupa kosz.
Most vagy Kleó mondta így mert félrehallott téged, vagy én hallottam félre Kleót, de örülök, hogy "csak" a cigi alkatrész beesése történt meg!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 00:50Meglepődve szereztem tudomást róla, hogy John úgy tudta, hogy találka előtt beestem a HÉV alá és mások szedtek ki alóla.
Meglepődve szereztem tudomást róla, hogy John úgy tudta, hogy találka előtt beestem a HÉV alá és mások szedtek ki alóla.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.04., 00:42Idézet tőle: John DoeÉn csak ezekere alapozva írtam:
csillagot bevittem a budai erdőbeeeeeeeeeee
ááááááááá
nem vót semmiÉn is nagyon jól éreztem magam! Köszönöm mindenkinek!
Kanyargós volt a hazaút. Eltévedtünk. De legalább láttuk magasból a kivilágított várost.
Kriszért is aggódtam. Messze az út falujáig kocsival.
Amúgy nincs hozzá közöm, hogy kit miért visz el Krisz bárhova, és az illető miért megy vele bárhova, és a továbbiakban sem szeretnék ezzel foglalkozni.
Semmilyen erdőbe nem vitt.
Lehet, h neki poénos ilyeneket írni, nekem nem az.
A találkán, míg ott voltunk, jól éreztem magam.
A hazaúttal volt bajom.
Krisz rossz irányba kanyarodott (én sem jöttem rá, hogy annál a körforgalomnál melyik lett volna a jó sáv), visszafele a Dunaparthoz közel, a Budai oldalon egy magasabban fekvő úton jöttünk, onnan jól rá lehetett látni a városra. Ez tetszett. Ennyi "haszna" volt az eltévedésnek.
A hazaúton nem az eltévedéssel volt a fő bajom.
Az eltévedésről annyit, hogy én hiába tudom, hogy merre kell menni, ha ő nem hajlandó elég lassan menni ahhoz, hogy megtaláljuk, hogy melyik sáv vezet oda, vagy melyikből lehet oda kanyarodni, amerre haladni szeretnénk.
Ennek az lett a vége, hogy engem hülyézett le, amiért rossz irányba ment.
Ekkor kapcsolt GPS-t, annak instrukcióit sem tudta kiválóan követni. Végül velem veszekedett, amiért a kerületünkbe érve a bicikli sávban közlekedett.
Azért mentem vele, mert megkért, hogy segítsek neki Kleó hazajuttatásában.
Ez már kapásból sem tetszett, mivel ivott.
Több oknál fogva is elképzelhetőnek tartottam, hogy szükséges lehet Krisz mellé segítség.
1. Nem úgy tűnt, mintha jól tudnának kooperálni.
2. Tartottam attól, h Kleó rosszul lesz a taxiban, hányni kezd és emiatt nem visz el minket a taxi a parkolóig, konfliktus alakul ki.
2. Tartottam attól, hogy várakozásnál, beszállásnál, kiszállásnál, átszállásnál, gyaloglásnál Kleó elesik, megsérül, támasztani kell stb. Nem voltam benne biztos, hogy Krisz egyedül boldogulni fog. Pl a lehajlás (ha Kleó elesik és fel kell állítani) nem hiszem, hogy Krisz erőssége.
Sok éve tisztáztam Krisszel, hogy nem szeretnék semmiféle alkalmi kalandot. Ezt követően is voltak ilyen-olyan elképzelései, szóban, kulturált stílusban kommunikálta ezeket, amire elfogadta a nemleges válaszomat. Ezekkel problémám sem volt.
Azt gondoltam, hogy ennyinek elég kell lennie ahhoz, hogy a másik értse, hogy próbálkozni is felesleges. Idővel ezek a kérdésfeltevések is elmaradtak.
Az utóbbi 1-2 évben többször is utaztam vele egy autóban ( kettesben is ),de soha nem viselkedett úgy, ahogy aznap. Azokon a találkákon sem, amik náluk voltak.
Aznap is csak az autóban kezdte.
Állandóan csókot akart és nyúlkált a combomhoz, rátette a kezét, csípkedte. Számtalanszor kértem, hogy fejezze be, időnkènt úgy tűnt, hogy sikerült leállnia, de újrakezdte.
Ő a NEM-et úgy értelmezte, hogy MÉG NEM akarom, azaz tovább kell próbálkozni. Én viszont a NEM-et úgy értettem, hogy egyáltalán nem akarom, se most se máskor. Figyelmen kívül hagyta, hogy egyre jobban idegesít, a combom sokadszori érintése pedig már átment zaklatásba.
Azt szeretnèm tisztázni, hogy nem a fenekem, nemi szervem fogdosta, de az is zaklatásként értelmezhető szerintem, ha vkire állandóan rá kell szólni, hogy ne érjen a combomhoz.
Mivel a taxira kiadtam 3 ezret, nagyon bíztam benne, hogy visszavesz magából, nem szerettem volna még BKK jegyekre is költeni a pénzem, és a város olyan pontján kiszállni, ahonnan azt sem tudom, hogy milyen jármű visz haza.
Ha a buliban kezdte volna ezt a nyomulást, be sem szállok az autóba.
Nem volt cèlom megosztani ezt másokkal, de már nem az első hozzászólást olvasom azzal kapcsolatban, hogy hova vitt, mi célból, melyrkből még az sem derül ki,m hogy történt-e valami köztünk.
Ez poénos lehet annak, aki nem tudja, hogy ez nekem borzasztó élmény volt.
Akkor is zavart volna, ha makk egészséges vagyok.
De PTSD-m van, ami mellé érintésfóbia is társult idővel.
Az utóbbi fél évben voltak olyan időszakok, amikor dolgozni sem tudtam volna, de olyanok is, amikor igen, de ezzel nem sokra megyek, ha üzemorvosi vizsgálatot nem tudok elviselni. Ha mégis ráazántam volna magam, akkor munkaképtelenné váltam volna a flashbackektől.
Eléggé ötdögi kör, h a vizsgálatokkal kapcsolatos problèmámra nem megoldás az elkerülés, Az sem, ha elmegyek rá és újratraumatizál. A korábbi vizsgálatok mind mélyítették a problèmám.
Onnan indult a mostani orvosommal a terápiám, hogy a kórház és vizsgálat szavakat sűrűn hozta szóba, hátha idővel ezekre adott erzelmeim kioltódnak, nem vált ki flashbacket.
Az érintésfóbiával próbálunk kezdeni valamit. Most ott tartunk, hogy pulcsin keresztül megpróbálja meg megérinteni a vállam. Sztem ezt is csak úgy engedem, ha ígéri, h azonnal abbahagyja, amikor szólok. + fogom a csuklóját, hogy el tudjam rántani.
Gondolom így már mindenki érti, hogy mennyire jelent problèmát, ha vki tolakodóan közeledik és állandóan a combomhoz èr, belecsíp stb.
Kieg: legkevésbé az orvosok érintését tudom tolerálni.
Az arcom, hajam, alkarom érinthető.
Ölelés nem mindenkinél probléma. Pl ex terapom, és az egyik barátnőm ölelésével nem volt bajom.
Idézet tőle: John DoeÉn csak ezekere alapozva írtam:
csillagot bevittem a budai erdőbeeeeeeeeeee
ááááááááá
nem vót semmiÉn is nagyon jól éreztem magam! Köszönöm mindenkinek!
Kanyargós volt a hazaút. Eltévedtünk. De legalább láttuk magasból a kivilágított várost.
Kriszért is aggódtam. Messze az út falujáig kocsival.
Amúgy nincs hozzá közöm, hogy kit miért visz el Krisz bárhova, és az illető miért megy vele bárhova, és a továbbiakban sem szeretnék ezzel foglalkozni.
Semmilyen erdőbe nem vitt.
Lehet, h neki poénos ilyeneket írni, nekem nem az.
A találkán, míg ott voltunk, jól éreztem magam.
A hazaúttal volt bajom.
Krisz rossz irányba kanyarodott (én sem jöttem rá, hogy annál a körforgalomnál melyik lett volna a jó sáv), visszafele a Dunaparthoz közel, a Budai oldalon egy magasabban fekvő úton jöttünk, onnan jól rá lehetett látni a városra. Ez tetszett. Ennyi "haszna" volt az eltévedésnek.
A hazaúton nem az eltévedéssel volt a fő bajom.
Az eltévedésről annyit, hogy én hiába tudom, hogy merre kell menni, ha ő nem hajlandó elég lassan menni ahhoz, hogy megtaláljuk, hogy melyik sáv vezet oda, vagy melyikből lehet oda kanyarodni, amerre haladni szeretnénk.
Ennek az lett a vége, hogy engem hülyézett le, amiért rossz irányba ment.
Ekkor kapcsolt GPS-t, annak instrukcióit sem tudta kiválóan követni. Végül velem veszekedett, amiért a kerületünkbe érve a bicikli sávban közlekedett.
Azért mentem vele, mert megkért, hogy segítsek neki Kleó hazajuttatásában.
Ez már kapásból sem tetszett, mivel ivott.
Több oknál fogva is elképzelhetőnek tartottam, hogy szükséges lehet Krisz mellé segítség.
1. Nem úgy tűnt, mintha jól tudnának kooperálni.
2. Tartottam attól, h Kleó rosszul lesz a taxiban, hányni kezd és emiatt nem visz el minket a taxi a parkolóig, konfliktus alakul ki.
2. Tartottam attól, hogy várakozásnál, beszállásnál, kiszállásnál, átszállásnál, gyaloglásnál Kleó elesik, megsérül, támasztani kell stb. Nem voltam benne biztos, hogy Krisz egyedül boldogulni fog. Pl a lehajlás (ha Kleó elesik és fel kell állítani) nem hiszem, hogy Krisz erőssége.
Sok éve tisztáztam Krisszel, hogy nem szeretnék semmiféle alkalmi kalandot. Ezt követően is voltak ilyen-olyan elképzelései, szóban, kulturált stílusban kommunikálta ezeket, amire elfogadta a nemleges válaszomat. Ezekkel problémám sem volt.
Azt gondoltam, hogy ennyinek elég kell lennie ahhoz, hogy a másik értse, hogy próbálkozni is felesleges. Idővel ezek a kérdésfeltevések is elmaradtak.
Az utóbbi 1-2 évben többször is utaztam vele egy autóban ( kettesben is ),de soha nem viselkedett úgy, ahogy aznap. Azokon a találkákon sem, amik náluk voltak.
Aznap is csak az autóban kezdte.
Állandóan csókot akart és nyúlkált a combomhoz, rátette a kezét, csípkedte. Számtalanszor kértem, hogy fejezze be, időnkènt úgy tűnt, hogy sikerült leállnia, de újrakezdte.
Ő a NEM-et úgy értelmezte, hogy MÉG NEM akarom, azaz tovább kell próbálkozni. Én viszont a NEM-et úgy értettem, hogy egyáltalán nem akarom, se most se máskor. Figyelmen kívül hagyta, hogy egyre jobban idegesít, a combom sokadszori érintése pedig már átment zaklatásba.
Azt szeretnèm tisztázni, hogy nem a fenekem, nemi szervem fogdosta, de az is zaklatásként értelmezhető szerintem, ha vkire állandóan rá kell szólni, hogy ne érjen a combomhoz.
Mivel a taxira kiadtam 3 ezret, nagyon bíztam benne, hogy visszavesz magából, nem szerettem volna még BKK jegyekre is költeni a pénzem, és a város olyan pontján kiszállni, ahonnan azt sem tudom, hogy milyen jármű visz haza.
Ha a buliban kezdte volna ezt a nyomulást, be sem szállok az autóba.
Nem volt cèlom megosztani ezt másokkal, de már nem az első hozzászólást olvasom azzal kapcsolatban, hogy hova vitt, mi célból, melyrkből még az sem derül ki,m hogy történt-e valami köztünk.
Ez poénos lehet annak, aki nem tudja, hogy ez nekem borzasztó élmény volt.
Akkor is zavart volna, ha makk egészséges vagyok.
De PTSD-m van, ami mellé érintésfóbia is társult idővel.
Az utóbbi fél évben voltak olyan időszakok, amikor dolgozni sem tudtam volna, de olyanok is, amikor igen, de ezzel nem sokra megyek, ha üzemorvosi vizsgálatot nem tudok elviselni. Ha mégis ráazántam volna magam, akkor munkaképtelenné váltam volna a flashbackektől.
Eléggé ötdögi kör, h a vizsgálatokkal kapcsolatos problèmámra nem megoldás az elkerülés, Az sem, ha elmegyek rá és újratraumatizál. A korábbi vizsgálatok mind mélyítették a problèmám.
Onnan indult a mostani orvosommal a terápiám, hogy a kórház és vizsgálat szavakat sűrűn hozta szóba, hátha idővel ezekre adott erzelmeim kioltódnak, nem vált ki flashbacket.
Az érintésfóbiával próbálunk kezdeni valamit. Most ott tartunk, hogy pulcsin keresztül megpróbálja meg megérinteni a vállam. Sztem ezt is csak úgy engedem, ha ígéri, h azonnal abbahagyja, amikor szólok. + fogom a csuklóját, hogy el tudjam rántani.
Gondolom így már mindenki érti, hogy mennyire jelent problèmát, ha vki tolakodóan közeledik és állandóan a combomhoz èr, belecsíp stb.
Kieg: legkevésbé az orvosok érintését tudom tolerálni.
Az arcom, hajam, alkarom érinthető.
Ölelés nem mindenkinél probléma. Pl ex terapom, és az egyik barátnőm ölelésével nem volt bajom.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.04., 00:21Jó' van, igazi alkesz vagyok, aki olykor túltölt, de általában szinten tartja magát, ha remegni fogok, jön az elvonó... De amíg mámmá él, az se megy. Vigyáznom kell. Utána, hááát... Mi lesz?
Jó' van, igazi alkesz vagyok, aki olykor túltölt, de általában szinten tartja magát, ha remegni fogok, jön az elvonó... De amíg mámmá él, az se megy. Vigyáznom kell. Utána, hááát... Mi lesz?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.03., 23:41Musz. volt lemennem éjjeli-nappali trafikba (most egy másik lett az), odaérek délben, erre 23:40-től 00:15-ig "éjszakai szünet". Ez miért nincs fenn a neten??? Ráadásul az összes éjszakai busz első ajtós, el kellett használnom egy jegyet... Drága buli volt, h lusta voltam napközben lemenni a sarki trafikba...
Musz. volt lemennem éjjeli-nappali trafikba (most egy másik lett az), odaérek délben, erre 23:40-től 00:15-ig "éjszakai szünet". Ez miért nincs fenn a neten??? Ráadásul az összes éjszakai busz első ajtós, el kellett használnom egy jegyet... Drága buli volt, h lusta voltam napközben lemenni a sarki trafikba...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.03., 23:35Minden hsz.-szel 1etértek, az ilyenen keresztül kell nézni, mint az üvegen, mintha nem is létezne. Épp azért csinálja, h felidegesítsen, visszaszóljál...
Minden hsz.-szel 1etértek, az ilyenen keresztül kell nézni, mint az üvegen, mintha nem is létezne. Épp azért csinálja, h felidegesítsen, visszaszóljál...
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.02.03., 22:18Én is futottam már ilyenbe bele a neten, a legjobb módszer ellenük az, hogy ignorálod őket, törlés, tiltás.
Én is futottam már ilyenbe bele a neten, a legjobb módszer ellenük az, hogy ignorálod őket, törlés, tiltás.