Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.08., 04:31Tegnap majdnem egész nap aludtam, most meg 11- től 5-ig. Én ilyen betegségkialvós vok.
Oszt Maga mé' nem alszik???
Tegnap majdnem egész nap aludtam, most meg 11- től 5-ig. Én ilyen betegségkialvós vok.
Oszt Maga mé' nem alszik???
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.02.07., 17:54Erről jut eszembe egy klassz Gálvölgyis videó, amelyben szerepet kap a sajt szócska is. 😉
https://www.youtube.com/watch?v=BzQ9TIHHMaA
Erről jut eszembe egy klassz Gálvölgyis videó, amelyben szerepet kap a sajt szócska is. 😉
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.07., 13:02Idézet tőle: John DoeMagamra minek? Egyek pörköltet 3 napig? Régen voltak ilyen mirelit csirkemell sütős hétvégék, de mivel csupa olaj lett minden a művelet során, leszoktam róla.
Azért a 21. században már vannak olyan módszerek, gépek, hogy nem kell annyi zsír/olaj a sütéshez 😉
Idézet tőle: John DoeMagamra minek? Egyek pörköltet 3 napig? Régen voltak ilyen mirelit csirkemell sütős hétvégék, de mivel csupa olaj lett minden a művelet során, leszoktam róla.
Azért a 21. században már vannak olyan módszerek, gépek, hogy nem kell annyi zsír/olaj a sütéshez 😉
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.07., 12:13A francba ezzel a sok nyavalyával, azt se tudni, melyik van éppen. Nátha, köhögés, hőemelkedés, fáradtság.
A francba ezzel a sok nyavalyával, azt se tudni, melyik van éppen. Nátha, köhögés, hőemelkedés, fáradtság.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.07., 11:23Magamra minek? Egyek pörköltet 3 napig? Régen voltak ilyen mirelit csirkemell sütős hétvégék, de mivel csupa olaj lett minden a művelet során, leszoktam róla.
Magamra minek? Egyek pörköltet 3 napig? Régen voltak ilyen mirelit csirkemell sütős hétvégék, de mivel csupa olaj lett minden a művelet során, leszoktam róla.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.07., 11:20A keddi kosár jó volt alapvetően, csak van benne egy "csirkerész" elnevezésű tétel, ami jó esetben csirkecomb, rossz esetben valami farhát jellegű gusztustalanság, és nem lehetett tudni aktuálisan éppen mi.
A keddi kosár jó volt alapvetően, csak van benne egy "csirkerész" elnevezésű tétel, ami jó esetben csirkecomb, rossz esetben valami farhát jellegű gusztustalanság, és nem lehetett tudni aktuálisan éppen mi.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.07., 10:20Egy héten egy virsli nekem belefér. Van még burgerkink nap, amikor be kell menni az irodába, és hazafelé. A többi a szokásos szendvicsezés (sonka, tarja, kacsamájas, borjúpárizsi, sajt, kőrözött), zacsis leves (a drágább fajta abból is finom), ritkábban valami tojás kaja, konzerv babgulyás és társai.
Ha bulit tartok, akkor csinálok általában nagy tál salátát mindenféléből, tejföl-majonéz alappal, ha ittalvós és/vagy sokáig maradnak akkor meg feltuningolt mirelit pizzát is sütök.
Egy héten egy virsli nekem belefér. Van még burgerkink nap, amikor be kell menni az irodába, és hazafelé. A többi a szokásos szendvicsezés (sonka, tarja, kacsamájas, borjúpárizsi, sajt, kőrözött), zacsis leves (a drágább fajta abból is finom), ritkábban valami tojás kaja, konzerv babgulyás és társai.
Ha bulit tartok, akkor csinálok általában nagy tál salátát mindenféléből, tejföl-majonéz alappal, ha ittalvós és/vagy sokáig maradnak akkor meg feltuningolt mirelit pizzát is sütök.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.02.07., 10:15Én voltam kollégista, sok virlsi fogyott csak mikrózva mikor nem volt kedvünk más kaját csinálni. Egy idő után látni sem akartunk virslit. Főleg ha gazdagási megfontolából valami nagyon olcsót vettünk, ami borzalmas volt. 😛
Én voltam kollégista, sok virlsi fogyott csak mikrózva mikor nem volt kedvünk más kaját csinálni. Egy idő után látni sem akartunk virslit. Főleg ha gazdagási megfontolából valami nagyon olcsót vettünk, ami borzalmas volt. 😛
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.06., 17:27Danone áfonyás joghurt van, mint emésztés javító, az imént ettem meg a harmadikat.
Pirítós, de mivel?
Danone áfonyás joghurt van, mint emésztés javító, az imént ettem meg a harmadikat.
Pirítós, de mivel?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.06., 17:21Idézet tőle: John DoeLassan evésidő. Mivel folytassam a (sanszosan feszkó eredetű) hasmenéses állapotomat? Van csirkevirsli főzni, és kacsamájas meg kőrözött vajas kenyerezni.
Probio, Bolus Adstr, + pirítós.
Idézet tőle: John DoeLassan evésidő. Mivel folytassam a (sanszosan feszkó eredetű) hasmenéses állapotomat? Van csirkevirsli főzni, és kacsamájas meg kőrözött vajas kenyerezni.
Probio, Bolus Adstr, + pirítós.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.06., 17:10Lassan evésidő. Mivel folytassam a (sanszosan feszkó eredetű) hasmenéses állapotomat? Van csirkevirsli főzni, és kacsamájas meg kőrözött vajas kenyerezni.
Lassan evésidő. Mivel folytassam a (sanszosan feszkó eredetű) hasmenéses állapotomat? Van csirkevirsli főzni, és kacsamájas meg kőrözött vajas kenyerezni.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.06., 12:15Na megkerült a szomszédlány. Hallottam, hogy ordibálva beszél kint, meg a falon á a konyhábant, aztán elkezdett zörögni valamivel.
Kár, hogy már totál nem érdekel. Illetve nem kár annyira. Bár talán kabátot venni eljött volna velem egyszer.
Kinézek az erkélyre spontán, hátha kint van spontán, vagy ilyesmi.
Na megkerült a szomszédlány. Hallottam, hogy ordibálva beszél kint, meg a falon á a konyhábant, aztán elkezdett zörögni valamivel.
Kár, hogy már totál nem érdekel. Illetve nem kár annyira. Bár talán kabátot venni eljött volna velem egyszer.
Kinézek az erkélyre spontán, hátha kint van spontán, vagy ilyesmi.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.06., 09:27Hívjuk a piócás embert? 😀
Hívjuk a piócás embert? 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.06., 09:26A tegnapi babos cucc és az általános egészséges táplálkozás (chips + nápolyi), meg egy doboz grapefruit lé, meg egy most hajnali lilahagymás sajtos hungarocel reggeli után kissé gyötör a hasfájás.
A tegnapi babos cucc és az általános egészséges táplálkozás (chips + nápolyi), meg egy doboz grapefruit lé, meg egy most hajnali lilahagymás sajtos hungarocel reggeli után kissé gyötör a hasfájás.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.06., 08:46Idézet tőle: John DoeLustaság fél egészség. Minek csinálni bármit, amikor semmit is lehet? Pörögjenek csak a kényszeresek.
A rest kétszer fárad.
A virgonc huszonkétszer.
Idézet tőle: John DoeLustaság fél egészség. Minek csinálni bármit, amikor semmit is lehet? Pörögjenek csak a kényszeresek.
A rest kétszer fárad.
A virgonc huszonkétszer.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.06., 06:50Lustaság fél egészség. Minek csinálni bármit, amikor semmit is lehet? Pörögjenek csak a kényszeresek.
Lustaság fél egészség. Minek csinálni bármit, amikor semmit is lehet? Pörögjenek csak a kényszeresek.
Idézet tőle: Roxy. ekkor: 2022.02.05., 17:17Idézet tőle: KleóNekem papírom van róla! ALKOHOL OKOZTA DEPENDENCIA SZINDRÓMA.
Szerintem erről a témáról (és rólam) le lehetne röppenni.
Nekem is van ilyen diagom!!
Amúgy ahogy olvasom a hozzászólásokat, nem szállt rád senki.
Idézet tőle: KleóNekem papírom van róla! ALKOHOL OKOZTA DEPENDENCIA SZINDRÓMA.
Szerintem erről a témáról (és rólam) le lehetne röppenni.
Nekem is van ilyen diagom!!
Amúgy ahogy olvasom a hozzászólásokat, nem szállt rád senki.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.05., 14:32Kialvatlanság szempontból az, mert kb. punnyadtabb vagyok mint lefekvés előtt.
De most már kezdek éhesebb lenni, mint álmos. Csak még fáj a gyomrom a torokfertőtlenítőtől amit lenyeltem (nem az összeset persze).
Vettem valami babos húhos konzervet, hogy "rendes" ételt is egyek, szerintem az lesz a mai menü.
Kialvatlanság szempontból az, mert kb. punnyadtabb vagyok mint lefekvés előtt.
De most már kezdek éhesebb lenni, mint álmos. Csak még fáj a gyomrom a torokfertőtlenítőtől amit lenyeltem (nem az összeset persze).
Vettem valami babos húhos konzervet, hogy "rendes" ételt is egyek, szerintem az lesz a mai menü.
Idézet tőle: 4dim ekkor: 2022.02.05., 14:01És természetesen folyamatosan ettünk is közben!!!
Atyaég!
John Doe-t kifelejtettem!
Negyedikként érkezett és minden ott lévővel hamar szót értett
Egy dobozos sör mellett ült kb 18tól 23óráig
GenevyEve-nek felborult véletlen a talpas pezsgős pohara és a nedü John Doe nadrágja felé vette az irányt
De szerencsére nem ért el odaáig csak pár csepp
Remélem más fontos valamiket nem hagytam ki
Ja igen egy telefonos fotó is lett
Sajnálom hogy Kiscsillag kellemetlen helyzetbe sodródott
Egy rendkívül szimpatikus tüneményes okos érzékeny valaki!
Ahogy genevyEve és Kleó is nagyon jó fejek.
John Doe udvariasan kedvesen és szívesen válaszolt bárki bármiről kérdezte.
Krisz mint szervező narrátorkodott és jót akart az ott lévőknek. Nos, ez valahogy a végén félrement rossz irányt vett.
És természetesen folyamatosan ettünk is közben!!!
Atyaég!
John Doe-t kifelejtettem!
Negyedikként érkezett és minden ott lévővel hamar szót értett
Egy dobozos sör mellett ült kb 18tól 23óráig
GenevyEve-nek felborult véletlen a talpas pezsgős pohara és a nedü John Doe nadrágja felé vette az irányt
De szerencsére nem ért el odaáig csak pár csepp
Remélem más fontos valamiket nem hagytam ki
Ja igen egy telefonos fotó is lett
Sajnálom hogy Kiscsillag kellemetlen helyzetbe sodródott
Egy rendkívül szimpatikus tüneményes okos érzékeny valaki!
Ahogy genevyEve és Kleó is nagyon jó fejek.
John Doe udvariasan kedvesen és szívesen válaszolt bárki bármiről kérdezte.
Krisz mint szervező narrátorkodott és jót akart az ott lévőknek. Nos, ez valahogy a végén félrement rossz irányt vett.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.05., 11:22Nincs igaza Roxynak, h éjfélkor hiányolom a társaságot. Ha nappal jövök fel, akkor sincs senki... 🙁
Nincs igaza Roxynak, h éjfélkor hiányolom a társaságot. Ha nappal jövök fel, akkor sincs senki... 🙁
Idézet tőle: kuma33 ekkor: 2022.02.05., 08:57Eltelt már néhány nap, most kipróbáltam egy kis búzás kaját, csak a szokásos szelet kenyér, ami a betegség előtti, átlag reggeli szereplője volt, utána egy kis keksz...még az ízük is jó volt, remélem, hogy nem okoznak problémát...sokat javult a szaglás+ízlelésem is, ugyan még nem az igazi, de alakul, meg persze a kedvem is jobb, mert végre nem egy füstölgő, betekert jógamatrac ízére hajaz a kedvenc szivarom, visszatért az igazi aromája 😆
Most néztem, hogy pl. Kleó kérdezte, hogy miért gluténmentes, hát, fogalmam sincs, ez csak tapasztalat, valami fórumon olvastam, ahová kigyógyult covidosok írtak, akiknek szintén emésztőrendszeri gondokat okozott ez a vírus. Kipróbáltam, működik, igazából ennyi a dolog. Eddig semmi bajom nem volt a búzával, valószínűleg ez ideiglenes állapot, de ha délután megint gondjaim lennének, akkor visszaállok a puliszkára, meg a homlokzati szigetelőlemezre, aztán két hét múlva újabb kísérlet...ha meg permanens lenne ez az állapot, akkor szívás, és felírom a rokkantsági listámra, bár a tapasztalatok szerint ez megszűnik napok, vagy hetek múlva...
Eltelt már néhány nap, most kipróbáltam egy kis búzás kaját, csak a szokásos szelet kenyér, ami a betegség előtti, átlag reggeli szereplője volt, utána egy kis keksz...még az ízük is jó volt, remélem, hogy nem okoznak problémát...sokat javult a szaglás+ízlelésem is, ugyan még nem az igazi, de alakul, meg persze a kedvem is jobb, mert végre nem egy füstölgő, betekert jógamatrac ízére hajaz a kedvenc szivarom, visszatért az igazi aromája 😆
Most néztem, hogy pl. Kleó kérdezte, hogy miért gluténmentes, hát, fogalmam sincs, ez csak tapasztalat, valami fórumon olvastam, ahová kigyógyult covidosok írtak, akiknek szintén emésztőrendszeri gondokat okozott ez a vírus. Kipróbáltam, működik, igazából ennyi a dolog. Eddig semmi bajom nem volt a búzával, valószínűleg ez ideiglenes állapot, de ha délután megint gondjaim lennének, akkor visszaállok a puliszkára, meg a homlokzati szigetelőlemezre, aztán két hét múlva újabb kísérlet...ha meg permanens lenne ez az állapot, akkor szívás, és felírom a rokkantsági listámra, bár a tapasztalatok szerint ez megszűnik napok, vagy hetek múlva...
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.05., 05:51Szerintem senki nem szállt rád, én biztos nem, mert egy hozzászólásban sem említettelek. 🙂
Szerintem senki nem szállt rád, én biztos nem, mert egy hozzászólásban sem említettelek. 🙂
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.05., 05:41Én csak olvastam róla, nem értek hozzá, gondoltam megosztom hátha.
Én csak olvastam róla, nem értek hozzá, gondoltam megosztom hátha.
Idézet tőle: 4dim ekkor: 2022.02.05., 02:29Nahát! Miket olvasok itt!
A találkozó jó volt! Semmi de semmi gond nem volt!
Hogy el tud ferdülni egy esemény leírása ha sokan sokszor mesélik el!
Ami történt
17 04kor megérkezik 4dim teát fogyaszt
Kb 30perc múlva megérkezik Kleó csevegés indul szimpátia rögtön megvan kicsi tömény itókát fogyaszt pohárkában üdítővel
Később még egyet meg pezsgőt talpas pohárban
Kis idő múlva genevyEve is odaér nagy üditővel kis (vizezett) szeszt fogyaszt
Megérkezik Krisz viszi a prímet beszél-pezsgőt vesz
Kiscsillag telefonon jelzi hogy bár a napja nehezen indult és gondja adódott a talira igyekezve a hévnél, de úton van jön
Kiscsillag megérkezik ismerkedünk beszélgetünk tovább Kiscsillag egy koktélt iszik amiben 40deka jég van
4dim elfogyaszt egy második citromos teát és két pohár pezsgőt
Mindenki jól van pereg a szó Krisz pezsgőt fogyaszt kínálja másoknak
23 40kor Krisz kitessékeli 4dim-et John Doe-t és genevyEve-t a találkahelyről hogy Kleót Kiscsillag segítségét kérve rendben hazajuttassa
Innen nincs több infóm csak az itt olvasottak mert nem voltam szemtanu
John Doe és 4dim nem szed gyógyszert
Szóval
Minden leírt szó ellenség és ferdítés is lehet az éppen írogató szándéka szerint
Jóakaró Rosszakaró média tanonc satöbbi satöbbi mindenki lehet itt
A tali jó volt! -mondja ezt egy szinte abstinens 68éves szavahihető embernő
Nahát! Miket olvasok itt!
A találkozó jó volt! Semmi de semmi gond nem volt!
Hogy el tud ferdülni egy esemény leírása ha sokan sokszor mesélik el!
Ami történt
17 04kor megérkezik 4dim teát fogyaszt
Kb 30perc múlva megérkezik Kleó csevegés indul szimpátia rögtön megvan kicsi tömény itókát fogyaszt pohárkában üdítővel
Később még egyet meg pezsgőt talpas pohárban
Kis idő múlva genevyEve is odaér nagy üditővel kis (vizezett) szeszt fogyaszt
Megérkezik Krisz viszi a prímet beszél-pezsgőt vesz
Kiscsillag telefonon jelzi hogy bár a napja nehezen indult és gondja adódott a talira igyekezve a hévnél, de úton van jön
Kiscsillag megérkezik ismerkedünk beszélgetünk tovább Kiscsillag egy koktélt iszik amiben 40deka jég van
4dim elfogyaszt egy második citromos teát és két pohár pezsgőt
Mindenki jól van pereg a szó Krisz pezsgőt fogyaszt kínálja másoknak
23 40kor Krisz kitessékeli 4dim-et John Doe-t és genevyEve-t a találkahelyről hogy Kleót Kiscsillag segítségét kérve rendben hazajuttassa
Innen nincs több infóm csak az itt olvasottak mert nem voltam szemtanu
John Doe és 4dim nem szed gyógyszert
Szóval
Minden leírt szó ellenség és ferdítés is lehet az éppen írogató szándéka szerint
Jóakaró Rosszakaró média tanonc satöbbi satöbbi mindenki lehet itt
A tali jó volt! -mondja ezt egy szinte abstinens 68éves szavahihető embernő