Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 59 / 569Következő

Ez hajnal vóót... 🙁

Aki éjjel legény nappal lepény! 😛

Tegnap majdnem egész nap aludtam, most meg 11- től 5-ig. Én ilyen betegségkialvós vok.

Oszt Maga mé' nem alszik???

Kleó, hajnal 5kor még/már aludni kellene.

Igen, úgy hívják KFC kétszemélyes kosár, és burgerking chicken bacon king. 🙂

Erről jut eszembe egy klassz Gálvölgyis videó, amelyben szerepet kap a sajt szócska is. 😉

És basszus, mennyibe kerül már egy doboz margarin?!
Lassan én fogok olajat sajtolni.

Csak hogy olyan legyek, mint John Doe: elfogyott a sajt! 🙂

Nem ilyen volt John? 😛

Idézet tőle: John Doe

Magamra minek? Egyek pörköltet 3 napig? Régen voltak ilyen mirelit csirkemell sütős hétvégék, de mivel csupa olaj lett minden a művelet során, leszoktam róla.

Azért a 21. században már vannak olyan módszerek, gépek, hogy nem kell annyi zsír/olaj a sütéshez 😉

A francba ezzel a sok nyavalyával, azt se tudni, melyik van éppen. Nátha, köhögés, hőemelkedés, fáradtság.

Magamra minek? Egyek pörköltet 3 napig? Régen voltak ilyen mirelit csirkemell sütős hétvégék, de mivel csupa olaj lett minden a művelet során, leszoktam róla.

A keddi kosár jó volt alapvetően, csak van benne egy "csirkerész" elnevezésű tétel, ami jó esetben csirkecomb, rossz esetben valami farhát jellegű gusztustalanság, és nem lehetett tudni aktuálisan éppen mi.

Rendes főtt ételt nem szoktál csinálni? Sült hús, pörkölt, köret, valami ...stb?

Mi van a KFC-vel?

Egy héten egy virsli nekem belefér. Van még burgerkink nap, amikor be kell menni az irodába, és hazafelé. A többi a szokásos szendvicsezés (sonka, tarja, kacsamájas, borjúpárizsi, sajt, kőrözött), zacsis leves (a drágább fajta abból is finom), ritkábban valami tojás kaja, konzerv babgulyás és társai.

Ha bulit tartok, akkor csinálok általában nagy tál salátát mindenféléből, tejföl-majonéz alappal, ha ittalvós és/vagy sokáig maradnak akkor meg feltuningolt mirelit pizzát is sütök.

Én voltam kollégista, sok virlsi fogyott csak mikrózva mikor nem volt kedvünk más kaját csinálni. Egy idő után látni sem akartunk virslit. Főleg ha gazdagási megfontolából valami nagyon olcsót vettünk, ami borzalmas volt. 😛

Előtte nincs, utána van 2-3 óráig.

Nincs még virsli undorod?

Virsli lett, most van a hűlési fázis.

Banán is jó.

Hát, olyat nem tartok itthon. Mármint nyers krumplit, főzés céljára.

Főtt krumpli!

Danone áfonyás joghurt van, mint emésztés javító, az imént ettem meg a harmadikat.

Pirítós, de mivel?

Lassan evésidő. Mivel folytassam a (sanszosan feszkó eredetű) hasmenéses állapotomat? Van csirkevirsli főzni, és kacsamájas meg kőrözött vajas kenyerezni.

Probio, Bolus Adstr, + pirítós. 

Lassan evésidő. Mivel folytassam a (sanszosan feszkó eredetű) hasmenéses állapotomat? Van csirkevirsli főzni, és kacsamájas meg kőrözött vajas kenyerezni.

Na megkerült a szomszédlány. Hallottam, hogy ordibálva beszél kint, meg a falon á a konyhábant, aztán elkezdett zörögni valamivel.

Kár, hogy már totál nem érdekel. Illetve nem kár annyira. Bár talán kabátot venni eljött volna velem egyszer.

Kinézek az erkélyre spontán, hátha kint van spontán, vagy ilyesmi.

Te nyertél. Gyakran van ez?

Az semmi. Nekem hányingerem van és kib.szott éhes vagyok egyszerre!

Erről ennyit 😛

Nem segít itt már, csak a piócás ember!

Hívjuk a piócás embert? 😀

A tegnapi babos cucc és az általános egészséges táplálkozás (chips + nápolyi), meg egy doboz grapefruit lé, meg egy most hajnali lilahagymás sajtos hungarocel reggeli után kissé gyötör a hasfájás.

Lustaság fél egészség. Minek csinálni bármit, amikor semmit is lehet? Pörögjenek csak a kényszeresek.

A rest kétszer fárad.
A virgonc huszonkétszer.

Lustaság fél egészség. Minek csinálni bármit, amikor semmit is lehet? Pörögjenek csak a kényszeresek.

Úgy szeretek semmit sem csinálni, lusta is vagyok.

Nem, de túl sok  volt róla a téma.

Idézet tőle: Kleó

Nekem papírom van róla! ALKOHOL OKOZTA DEPENDENCIA SZINDRÓMA. 

Szerintem erről a témáról (és rólam) le lehetne röppenni.

Nekem is van ilyen diagom!! 

Amúgy ahogy olvasom a hozzászólásokat, nem szállt rád senki. 

Kialvatlanság szempontból az, mert kb. punnyadtabb vagyok mint lefekvés előtt.

De most már kezdek éhesebb lenni, mint álmos. Csak még fáj a gyomrom a torokfertőtlenítőtől amit lenyeltem (nem az összeset persze).

Vettem valami babos húhos konzervet, hogy "rendes" ételt is egyek, szerintem az lesz a mai menü.

Az vacak dolog...

És természetesen folyamatosan ettünk is közben!!!

Atyaég!

John Doe-t kifelejtettem!

Negyedikként érkezett és minden ott lévővel hamar szót értett

Egy dobozos sör mellett ült kb 18tól 23óráig

GenevyEve-nek felborult véletlen a talpas pezsgős pohara és a nedü John Doe nadrágja felé vette az irányt

De szerencsére nem ért el odaáig csak pár csepp

Remélem más fontos valamiket nem hagytam ki

Ja igen egy telefonos fotó is lett

Sajnálom hogy Kiscsillag kellemetlen helyzetbe sodródott

Egy rendkívül szimpatikus tüneményes okos érzékeny valaki!

Ahogy genevyEve és Kleó is nagyon jó fejek.

John Doe udvariasan kedvesen és szívesen válaszolt bárki bármiről kérdezte.

Krisz mint szervező narrátorkodott és jót akart az ott lévőknek. Nos, ez valahogy a végén félrement rossz irányt vett.

Jóreggelt!

Én már vagyok, alvást színlelve aludtam eddig.

Nincs igaza Roxynak, h éjfélkor hiányolom a társaságot. Ha nappal jövök fel, akkor sincs senki... 🙁

Jobbulást!

Eltelt már néhány nap, most kipróbáltam egy kis búzás kaját, csak a szokásos szelet kenyér, ami a betegség előtti, átlag reggeli szereplője volt, utána egy kis keksz...még az ízük is jó volt, remélem, hogy nem okoznak problémát...sokat javult a szaglás+ízlelésem is, ugyan még nem az igazi, de alakul, meg persze a kedvem is jobb, mert végre nem egy füstölgő, betekert jógamatrac ízére hajaz a kedvenc szivarom, visszatért az igazi aromája 😆

Most néztem, hogy pl. Kleó kérdezte, hogy miért gluténmentes, hát, fogalmam sincs, ez csak tapasztalat, valami fórumon olvastam, ahová kigyógyult covidosok írtak, akiknek szintén emésztőrendszeri gondokat okozott ez a vírus. Kipróbáltam, működik, igazából ennyi a dolog. Eddig semmi bajom nem volt a búzával, valószínűleg ez ideiglenes állapot, de ha délután megint gondjaim lennének, akkor visszaállok a puliszkára, meg a homlokzati szigetelőlemezre, aztán két hét múlva újabb kísérlet...ha meg permanens lenne ez az állapot, akkor szívás, és felírom a rokkantsági listámra, bár a tapasztalatok szerint ez megszűnik napok, vagy hetek múlva...

Szerintem senki nem szállt rád, én biztos nem, mert egy hozzászólásban sem említettelek. 🙂

Én csak olvastam róla, nem értek hozzá, gondoltam megosztom hátha.

Nahát! Miket olvasok itt!

A találkozó jó volt! Semmi de semmi gond nem volt!

Hogy el tud ferdülni egy esemény leírása ha sokan sokszor mesélik el!

Ami történt

17 04kor megérkezik 4dim teát fogyaszt

Kb 30perc múlva megérkezik Kleó csevegés indul szimpátia rögtön megvan kicsi tömény itókát fogyaszt pohárkában üdítővel

Később még egyet meg pezsgőt talpas pohárban

Kis idő múlva genevyEve is odaér nagy üditővel kis (vizezett) szeszt fogyaszt

Megérkezik Krisz viszi a prímet beszél-pezsgőt vesz

Kiscsillag telefonon jelzi hogy bár a napja nehezen indult és gondja adódott a talira igyekezve a hévnél, de úton van jön

Kiscsillag megérkezik ismerkedünk beszélgetünk tovább Kiscsillag egy koktélt iszik amiben 40deka jég van

4dim elfogyaszt egy második citromos teát és két pohár pezsgőt

Mindenki jól van pereg a szó Krisz pezsgőt fogyaszt kínálja másoknak

23 40kor Krisz kitessékeli 4dim-et John Doe-t és genevyEve-t a találkahelyről hogy Kleót Kiscsillag segítségét kérve rendben hazajuttassa

Innen nincs több infóm csak az itt olvasottak mert nem voltam szemtanu

John Doe és 4dim nem szed gyógyszert

Szóval

Minden leírt szó ellenség és ferdítés is lehet az éppen írogató szándéka szerint

Jóakaró Rosszakaró média tanonc satöbbi satöbbi mindenki lehet itt

A tali jó volt! -mondja ezt egy szinte abstinens 68éves szavahihető embernő

Multitematikus beszélgetés...

Nekem tetszik ez a jelző.

ElőzőOldal 59 / 569Következő