Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.11., 10:57Vettem megint két csomag spóros sajtot. Neki is esek.
Inkább legyek sajtoholista, mint alkoholista.
Vettem megint két csomag spóros sajtot. Neki is esek.
Inkább legyek sajtoholista, mint alkoholista.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.11., 06:44
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.11., 01:17Na itt mi a baj? Valaki rád kérdezett, te meg teljes választ adtál. Ehhez nemigen lehet hozzáfűzni másvalamit. Írjál csak nyugodtan! 😉
Na itt mi a baj? Valaki rád kérdezett, te meg teljes választ adtál. Ehhez nemigen lehet hozzáfűzni másvalamit. Írjál csak nyugodtan! 😉
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.10., 22:19Idézet tőle: IvyWestonRákaptam a Sp* lapka sajtra. Valószínűleg kalcium hiánynom is van. Meg ugye egér vagyok. 🙂
Az Sp* mifelénk eddig spermiumot jelentett.
Idézet tőle: IvyWestonRákaptam a Sp* lapka sajtra. Valószínűleg kalcium hiánynom is van. Meg ugye egér vagyok. 🙂
Az Sp* mifelénk eddig spermiumot jelentett.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.10., 09:16Asse tudod mit eszel, csak tömöd a majmot állandóan. 😛 😀
Asse tudod mit eszel, csak tömöd a majmot állandóan. 😛 😀
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.09., 22:10Az ad blocker ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!
Az ad blocker ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.02.09., 22:06Kedves fórumozók!
Támogassátok a bura költségeit azáltal, hogy rákattintotok néha 1-2 reklámra/hirdetésre, és rámentek oldalra, és mozogtok ott 1 - 2 percig adott hirdetés oldalán belül.
Amennyiben megnyeritek lottót, vagy bőrötök alatt is pénz lapul utalhattok is bura bankszámla-számlára.
Kedves fórumozók!
Támogassátok a bura költségeit azáltal, hogy rákattintotok néha 1-2 reklámra/hirdetésre, és rámentek oldalra, és mozogtok ott 1 - 2 percig adott hirdetés oldalán belül.
Amennyiben megnyeritek lottót, vagy bőrötök alatt is pénz lapul utalhattok is bura bankszámla-számlára.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.09., 21:06Idézet tőle: John DoeSajtleves.
Imádom.
Idézet tőle: John DoeSajtleves.
Imádom.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.09., 20:48Hízlaló. Az is baj vele.
Hízlaló. Az is baj vele.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.02.09., 20:46Én is szeretem a sajtokat, de már egyre drágább. Az igazán jó sajt meg lassan aranyárban van.
Egyszer szedtem olyan gyógyszert amire nem szabadott sajtot enni.
Én is szeretem a sajtokat, de már egyre drágább. Az igazán jó sajt meg lassan aranyárban van.
Egyszer szedtem olyan gyógyszert amire nem szabadott sajtot enni.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.09., 20:42Sajtimádó vagyok.
Camambert, füstölt sajt, fűszeres sajt, lapka sajt, egyéb sajtok.
Sajtimádó vagyok.
Camambert, füstölt sajt, fűszeres sajt, lapka sajt, egyéb sajtok.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.09., 16:55Mindjárt küldök messengeren egy képet ami nem fórum kompatibilis. 😀
Mindjárt küldök messengeren egy képet ami nem fórum kompatibilis. 😀
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.09., 16:49Edami van otthon! 😀
Edami van otthon! 😀
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.09., 11:57Igen, az a valamilyen -taler, de most nem jut eszembe.
Én az édes sajtokat nem szeretem. Inkább a már rohadó, kicsit keserű darabokat.
Mondjuk ez a spóros nem tudom, milyenből van, de zabáljuk a hörivel.
A trappista, meg a füstöltek azok jöhetnek. Edami is.
A camembert is kedvenc, kivéve ezt a nulla ízű magyart.
Igen, az a valamilyen -taler, de most nem jut eszembe.
Én az édes sajtokat nem szeretem. Inkább a már rohadó, kicsit keserű darabokat.
Mondjuk ez a spóros nem tudom, milyenből van, de zabáljuk a hörivel.
A trappista, meg a füstöltek azok jöhetnek. Edami is.
A camembert is kedvenc, kivéve ezt a nulla ízű magyart.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.09., 11:26Idézet tőle: John DoeSpotify sajt? 🙂
Én a Sp* szörpöket szeretem. Meg a Sp* sajtválogatást, ami ilyen 3 féle szeletelt sajt összezárva.
Milyen sajtok?
Idézet tőle: John DoeSpotify sajt? 🙂
Én a Sp* szörpöket szeretem. Meg a Sp* sajtválogatást, ami ilyen 3 féle szeletelt sajt összezárva.
Milyen sajtok?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.09., 10:47Spotify sajt? 🙂
Spotify sajt? 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.09., 10:38Rákaptam a Sp* lapka sajtra. Valószínűleg kalcium hiánynom is van. Meg ugye egér vagyok. 🙂
Rákaptam a Sp* lapka sajtra. Valószínűleg kalcium hiánynom is van. Meg ugye egér vagyok. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.09., 10:30Nagyon jó lenne ma du. 5kor abbahagyni a munkát, és nem kis alvás után hajnal 4ig folytatni.
Holnap be kell menni az irodába ráadásul.
Nagyon jó lenne ma du. 5kor abbahagyni a munkát, és nem kis alvás után hajnal 4ig folytatni.
Holnap be kell menni az irodába ráadásul.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.08., 22:02Antidepik többségét jól bírom. Csak épp alig vagy nem hatnak. Kevertben nem minden esetben szerencsés szedni, hipománban tilos.
Hangstabom le lett állítva mert lehet az okozott hőemelkedést, nyirokcsomó gondot és még várakozàst javasolt vele az orvosom.
Antidepik többségét jól bírom. Csak épp alig vagy nem hatnak. Kevertben nem minden esetben szerencsés szedni, hipománban tilos.
Hangstabom le lett állítva mert lehet az okozott hőemelkedést, nyirokcsomó gondot és még várakozàst javasolt vele az orvosom.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.08., 21:59Idézet tőle: Johnny FirpoAhhoz képest, hogy mennyi mindent kipróbáltál már életedben tök furcsa, hogy a gyógyszerek meg így kiütnek.
Kezdetektől fogva így hatottak rám.
Hiába lenne x mg nyugtató hatása szükséges, ha szétcsap. Más kérdés, h orvosom nem nyugtató párti.
Kezdetekhez viszonyítva hatás gyengült, mellékhatás alig.
Idézet tőle: Johnny FirpoAhhoz képest, hogy mennyi mindent kipróbáltál már életedben tök furcsa, hogy a gyógyszerek meg így kiütnek.
Kezdetektől fogva így hatottak rám.
Hiába lenne x mg nyugtató hatása szükséges, ha szétcsap. Más kérdés, h orvosom nem nyugtató párti.
Kezdetekhez viszonyítva hatás gyengült, mellékhatás alig.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.08., 21:25Ahhoz képest, hogy mennyi mindent kipróbáltál már életedben tök furcsa, hogy a gyógyszerek meg így kiütnek.
Ahhoz képest, hogy mennyi mindent kipróbáltál már életedben tök furcsa, hogy a gyógyszerek meg így kiütnek.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.08., 20:34Elijeszteni senkit nem akarok.
Ram hatnak így. Minden jobban kiüt, altat, mint mást.
Pia is. Másnak ami becsípéshez alig elég, az nekem már hánytató adag.
Elijeszteni senkit nem akarok.
Ram hatnak így. Minden jobban kiüt, altat, mint mást.
Pia is. Másnak ami becsípéshez alig elég, az nekem már hánytató adag.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.08., 20:24Flashbackre olanza sem hat, de egy próbát megért.
Kevertre ilyen áron nem szedem tovabb. Arra vmi más kellene. Kventivel ugyanez van.
Flashbackre olanza sem hat, de egy próbát megért.
Kevertre ilyen áron nem szedem tovabb. Arra vmi más kellene. Kventivel ugyanez van.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.08., 20:07Idézet tőle: Johnny FirpoAz olanzapint a Lyrica mellé? Xanax sr-ből mondjuk a 2mg-os nem lenne jobb esetleg alváshoz?
Nem alvásra javasolta. Flashbackre. + bipol kevertbe csúszok. Arra nem hat a nyugtató.
Nyugtatóból elhagyást javasolt.
Idézet tőle: Johnny FirpoAz olanzapint a Lyrica mellé? Xanax sr-ből mondjuk a 2mg-os nem lenne jobb esetleg alváshoz?
Nem alvásra javasolta. Flashbackre. + bipol kevertbe csúszok. Arra nem hat a nyugtató.
Nyugtatóból elhagyást javasolt.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.08., 17:29Az olanzapint a Lyrica mellé? Xanax sr-ből mondjuk a 2mg-os nem lenne jobb esetleg alváshoz?
Az olanzapint a Lyrica mellé? Xanax sr-ből mondjuk a 2mg-os nem lenne jobb esetleg alváshoz?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.08., 15:25Napokig alig tudtam egyhuzamban 6 órát aludni. Tegnap próbáltam Olanzát. Legkisebb terapiás asdag felét. Ejjel 1-2 között elaludtam. Felebredtem 15:50-kor...
Napokig alig tudtam egyhuzamban 6 órát aludni. Tegnap próbáltam Olanzát. Legkisebb terapiás asdag felét. Ejjel 1-2 között elaludtam. Felebredtem 15:50-kor...
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.02.08., 13:39Hiába feleim, látjátok, az ember nem más, mint egy fejlett agyú állat, habár magát piedesztálra emeli, hogy ő sokkal különb, okosabb stb. mint amazok.
Ezt a tézist rögvest be is bizonyítom.
Van egy online ismerősöm, hívjuk G-nek (semmi köze a valós nevéhez), aki mindig azzal van megáldva, hogy emberek nem szeretik, rossz neki, senki nem veszi komolyan stb.
Téveszméit ismertetem:
- nem kell egy nőnek se, mindig ezzel van megáldva, nem elég nőknek stb. - ennek ellenére volt 3 párkapcsolata - tehát akkor is szemetek voltak, kihasználták - nos, ő vett meg nekik mindent és hordozta tenyerén őket igazából, mint kiderült elbeszéléseiből - oké, termete alacsony, de kb. kutyát nem érdekli, szerinte igen, de valóságban nem - ez is nyilvánvaló általa kommunikált dolgokból
- nem képes funckionálni munkahelyen - mégis dolgozik - akkor ezek szerint mégis tud
- ha rossz passzban van, akkor szétveri szüleinél berendezést, akik nem megértő ''rohadékok'' - mégse dobják ki
- amikor ismerősei, akiknek ''nem kell'', ítélkeznek felette, kóstolgatják, akkor visszakóstolgat - mégse hagyják el!!!!
Még ha én ''nyígnék'', az logikus lenne, mert nekem olyan kisugárzásom van, hogy nem kellek senkinek, csak hogy kölcsönadjanak dolgokat, ill. meghallgassam mások problémáit - valóban nem voltam szükséges soha semmi másra. Nem arról szól, hogy én lennék Gollam reinkarnációja, egyszerűen csak valami olyan kisugárzásom van, ami nem tetszik férfiaknak, nőknek meg ugye dolgok kölcsönadása meg meghallgatás céljából kellek. Igen, ezt sehogy nem tudom bizonyítani neten át, mert ahhoz, hogy érzékeljük másik egyén auráját, ahhoz élőben kell látni.
Egy férfi lógus szerint én nagy drabális medve vagyok, DE nőies gesztusok, metakommunikáció - nem, nem gesztikulálok meg semmi - de ezt mondta.
De mindegy is, én már lemondtam mindenről, meg nagyjából gyógyszer-és-terápiarezisztens is vagyok, kivéve egy hangulatstabilizáló, benzodiazepin meg 2 antipszichotikum, plusz még imaginációs terápia működne, ha lenne, aki elvállalna eme kelet-magyarországi megyében. Azért kell ennyiféle, mert borderline, bipoláris, szorongásos, alvászavaros vagyok, és ugyebár border meg bipoláris AIDS megfelelője mentális betegségek körében - és nagyon félnek tőle áterek, lógusok, és nem szívesen vállalják.
Én mondok el példákat életemben:
- 16 éves koromban belémkötöttek ok nélkül, megvertek, kondom felfújására meg ablak lenyalására köteleztek, és végül ragasztót nyomtak szemembe, és fejemet belenyomták szökőkútba - sosem öltözködök feltűnően, nem hordok sok pénzt magamnál, nem vagyok rikító, kihívó és nem kóstolgatok másokat és berendezést se verem szét, nem segítettek felnőttek - érthető, hogy megrendült emberekben hitem
- utána fősulin mikor kiderült, hogy szuicid meg border, akkor elpletykálta 3 jómadár csaj ismi egész fősulinak - megint összeomlás
- volt egy jó terap meg tündérhegyi terapok - a jó terapnál az tette be kiskaput, hogy annó falcoltam meg szuicid voltam, most már nem 10 éve, csak közömbös, és hívtam éjszaka, ha épp nagyon rosszul voltam
- akkor ugya apám masszív alkesz volt 16 évig, és nem lehetett megszólalni, mert folyton csendben kellett lenni olyan házban, ahol egybe van nyitva étkező és hálószobájuk meg konyha
- ugyanakkor szimpi vagyok olyan nőknek, akiket abuzáltak nagyon durván (zenéket osztunk meg, ill. szidjuk gonosz abuzálókat), mindenféle módon, meg szórakozott művészlelkeknek és filozófusoknak (velük világ általános romlásán és szerkezetén, meg működésén értekezünk) - igen, csak ezen emberekkel diskurálok ilyenekrők, tudok felszínes bájcsevegni is, csak nem szeretek
- igen, vannak krónikus fizikai betegségeim is, melyek korlátoznak szabad mozgásban
- verseket, narrációkat, audió drámákat gyártok, DE egyedül ezekből nem tudok megélni, és nem vagyok mobilis túlzottan betegségek és fájdalmak miatt, melyekre nincs igazán hatásos gyógyszer - így anyám segít egy szinten pénzügyileg
- ezen művek tetszenek vagy elgondolkodtatóak 100-ból 65 ember számára, még egy online hely is elismerte, ahol szakemberek döntik el, hogy kinek közlik le műveit ingyen és bérmentve, ÁM értékelik emberek olyan helyeken, ahova annó feltöltöttem, hogy megvehetik, csak nem veszik meg - így pontosan ugyanúgy jártam, mint Virginia Woolf, aki szintén tehetséges volt, DE mégis megnyomoríttták fizikai és mentális betegségei - nem is lett jó vége neki se
- Kelet-Magyarország amúgyis szellemi és kulturális sivatag, kisszerű emberekkel, akik imádnak pletykálni, valamint orvosok finoman szólva nincsenek toppon errefele
Igen, csak online kapcsolataim vannak ismertetett okok miatt. Persze van olyan ismi külföldön is meg egy megyében is, akivel elvagyunk, ÁM sosem ér rá, mert elfoglalt és messze lakik. - de már megszoktam
Hiába feleim, látjátok, az ember nem más, mint egy fejlett agyú állat, habár magát piedesztálra emeli, hogy ő sokkal különb, okosabb stb. mint amazok.
Ezt a tézist rögvest be is bizonyítom.
Van egy online ismerősöm, hívjuk G-nek (semmi köze a valós nevéhez), aki mindig azzal van megáldva, hogy emberek nem szeretik, rossz neki, senki nem veszi komolyan stb.
Téveszméit ismertetem:
- nem kell egy nőnek se, mindig ezzel van megáldva, nem elég nőknek stb. - ennek ellenére volt 3 párkapcsolata - tehát akkor is szemetek voltak, kihasználták - nos, ő vett meg nekik mindent és hordozta tenyerén őket igazából, mint kiderült elbeszéléseiből - oké, termete alacsony, de kb. kutyát nem érdekli, szerinte igen, de valóságban nem - ez is nyilvánvaló általa kommunikált dolgokból
- nem képes funckionálni munkahelyen - mégis dolgozik - akkor ezek szerint mégis tud
- ha rossz passzban van, akkor szétveri szüleinél berendezést, akik nem megértő ''rohadékok'' - mégse dobják ki
- amikor ismerősei, akiknek ''nem kell'', ítélkeznek felette, kóstolgatják, akkor visszakóstolgat - mégse hagyják el!!!!
Még ha én ''nyígnék'', az logikus lenne, mert nekem olyan kisugárzásom van, hogy nem kellek senkinek, csak hogy kölcsönadjanak dolgokat, ill. meghallgassam mások problémáit - valóban nem voltam szükséges soha semmi másra. Nem arról szól, hogy én lennék Gollam reinkarnációja, egyszerűen csak valami olyan kisugárzásom van, ami nem tetszik férfiaknak, nőknek meg ugye dolgok kölcsönadása meg meghallgatás céljából kellek. Igen, ezt sehogy nem tudom bizonyítani neten át, mert ahhoz, hogy érzékeljük másik egyén auráját, ahhoz élőben kell látni.
Egy férfi lógus szerint én nagy drabális medve vagyok, DE nőies gesztusok, metakommunikáció - nem, nem gesztikulálok meg semmi - de ezt mondta.
De mindegy is, én már lemondtam mindenről, meg nagyjából gyógyszer-és-terápiarezisztens is vagyok, kivéve egy hangulatstabilizáló, benzodiazepin meg 2 antipszichotikum, plusz még imaginációs terápia működne, ha lenne, aki elvállalna eme kelet-magyarországi megyében. Azért kell ennyiféle, mert borderline, bipoláris, szorongásos, alvászavaros vagyok, és ugyebár border meg bipoláris AIDS megfelelője mentális betegségek körében - és nagyon félnek tőle áterek, lógusok, és nem szívesen vállalják.
Én mondok el példákat életemben:
- 16 éves koromban belémkötöttek ok nélkül, megvertek, kondom felfújására meg ablak lenyalására köteleztek, és végül ragasztót nyomtak szemembe, és fejemet belenyomták szökőkútba - sosem öltözködök feltűnően, nem hordok sok pénzt magamnál, nem vagyok rikító, kihívó és nem kóstolgatok másokat és berendezést se verem szét, nem segítettek felnőttek - érthető, hogy megrendült emberekben hitem
- utána fősulin mikor kiderült, hogy szuicid meg border, akkor elpletykálta 3 jómadár csaj ismi egész fősulinak - megint összeomlás
- volt egy jó terap meg tündérhegyi terapok - a jó terapnál az tette be kiskaput, hogy annó falcoltam meg szuicid voltam, most már nem 10 éve, csak közömbös, és hívtam éjszaka, ha épp nagyon rosszul voltam
- akkor ugya apám masszív alkesz volt 16 évig, és nem lehetett megszólalni, mert folyton csendben kellett lenni olyan házban, ahol egybe van nyitva étkező és hálószobájuk meg konyha
- ugyanakkor szimpi vagyok olyan nőknek, akiket abuzáltak nagyon durván (zenéket osztunk meg, ill. szidjuk gonosz abuzálókat), mindenféle módon, meg szórakozott művészlelkeknek és filozófusoknak (velük világ általános romlásán és szerkezetén, meg működésén értekezünk) - igen, csak ezen emberekkel diskurálok ilyenekrők, tudok felszínes bájcsevegni is, csak nem szeretek
- igen, vannak krónikus fizikai betegségeim is, melyek korlátoznak szabad mozgásban
- verseket, narrációkat, audió drámákat gyártok, DE egyedül ezekből nem tudok megélni, és nem vagyok mobilis túlzottan betegségek és fájdalmak miatt, melyekre nincs igazán hatásos gyógyszer - így anyám segít egy szinten pénzügyileg
- ezen művek tetszenek vagy elgondolkodtatóak 100-ból 65 ember számára, még egy online hely is elismerte, ahol szakemberek döntik el, hogy kinek közlik le műveit ingyen és bérmentve, ÁM értékelik emberek olyan helyeken, ahova annó feltöltöttem, hogy megvehetik, csak nem veszik meg - így pontosan ugyanúgy jártam, mint Virginia Woolf, aki szintén tehetséges volt, DE mégis megnyomoríttták fizikai és mentális betegségei - nem is lett jó vége neki se
- Kelet-Magyarország amúgyis szellemi és kulturális sivatag, kisszerű emberekkel, akik imádnak pletykálni, valamint orvosok finoman szólva nincsenek toppon errefele
Igen, csak online kapcsolataim vannak ismertetett okok miatt. Persze van olyan ismi külföldön is meg egy megyében is, akivel elvagyunk, ÁM sosem ér rá, mert elfoglalt és messze lakik. - de már megszoktam
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.08., 11:18Én alapjában nagyon jól alszom, most 2 napig túlaludtam magam, de javult is ez francsetudja milyen betegség.
Én alapjában nagyon jól alszom, most 2 napig túlaludtam magam, de javult is ez francsetudja milyen betegség.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.08., 10:18Sajnos ez ilyen láncreakció, ha itthon vagyok, mintha nem lenne elég az inszomniás szakasz. Hétvégén alszok sokáig (nem egyhuzamban), nem leszek este álmos, hajnalban fekszek hétfőn, délután álmos leszek, alszok estig, nem leszek este álmos, hajnalban fekszek kedden...
Nem érdekelne, de a munkámhoz kell az agyam. Így is funkcionálok ugyan, csak lassabban.
Sajnos ez ilyen láncreakció, ha itthon vagyok, mintha nem lenne elég az inszomniás szakasz. Hétvégén alszok sokáig (nem egyhuzamban), nem leszek este álmos, hajnalban fekszek hétfőn, délután álmos leszek, alszok estig, nem leszek este álmos, hajnalban fekszek kedden...
Nem érdekelne, de a munkámhoz kell az agyam. Így is funkcionálok ugyan, csak lassabban.
Idézet tőle: Johnny Firpo ekkor: 2022.02.08., 10:03Durva, de én a problémáim ellenére nagyon jól alszom, csak horkolok a gyógyszerektől, mint az állat. Lefekszem este 11 körül és reggel 7-fél 8ig, mint akit lelőttek. Emellett ebéd után is simán tudok aludni, tegnap például egy tartalmas ebéd után sikerült még 1től délután fél 4ig aludnom. Bárcsak ébren is minden ilyen jó lenne. 🙁
Durva, de én a problémáim ellenére nagyon jól alszom, csak horkolok a gyógyszerektől, mint az állat. Lefekszem este 11 körül és reggel 7-fél 8ig, mint akit lelőttek. Emellett ebéd után is simán tudok aludni, tegnap például egy tartalmas ebéd után sikerült még 1től délután fél 4ig aludnom. Bárcsak ébren is minden ilyen jó lenne. 🙁
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.08., 09:27Én is aluttam tegnap délután 5-9ig, aztán meg munka éjjel 2ig, aztán pénz befizetés a kaszinóba, 2 gyors játékon 1200ft nyerés a Blackjack-en, aztán meghallgattam egy podcast beszélgetést a szerelemről, de ilyen tudományosat.
Én is aluttam tegnap délután 5-9ig, aztán meg munka éjjel 2ig, aztán pénz befizetés a kaszinóba, 2 gyors játékon 1200ft nyerés a Blackjack-en, aztán meghallgattam egy podcast beszélgetést a szerelemről, de ilyen tudományosat.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.08., 09:23Negyed 6tól még chateltem e.-vel egy órácskát míg be nem ért a munkahelyére, meg még egy kevés forgolódás, szóval a tiszta alvásidőm lehet vagy másfél óra.
Negyed 6tól még chateltem e.-vel egy órácskát míg be nem ért a munkahelyére, meg még egy kevés forgolódás, szóval a tiszta alvásidőm lehet vagy másfél óra.