Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.16., 07:10Idézet tőle: John DoeMeg a xopogató tabletták.
Húsvétkor bexopogtatott valaki, hogy szabad-e locsolni.
Idézet tőle: John DoeMeg a xopogató tabletták.
Húsvétkor bexopogtatott valaki, hogy szabad-e locsolni.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.16., 06:46Idézet egy fórumról:
Egy gyógyszer nevében van x akór az hat a szexre is?Ja, igen, pl. a Viagxra.
Idézet egy fórumról:
Egy gyógyszer nevében van x akór az hat a szexre is?
Ja, igen, pl. a Viagxra.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.02.15., 22:07Méltatlankodva megjegyzi a páciens a pszichiáternek:
Még hogy én Napóleon lennék!?
Kikérem magamnak!
Én, kérem szépen, Julius Caesar vagyok! 😉
Méltatlankodva megjegyzi a páciens a pszichiáternek:
Még hogy én Napóleon lennék!?
Kikérem magamnak!
Én, kérem szépen, Julius Caesar vagyok! 😉
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.15., 06:25De, Corsodyl nevű cuccal. Járvány szerű járvány lehet, mert múlt héten vagy előtte nagybátyám volt megfázva (telefonban), most pénteken meg a barátbarátnő is (itt volt). De nekem már péntek reggel is fájt nyeléskor a torkom, szóval nem tőle kaptam el.
Köszi!
De, Corsodyl nevű cuccal. Járvány szerű járvány lehet, mert múlt héten vagy előtte nagybátyám volt megfázva (telefonban), most pénteken meg a barátbarátnő is (itt volt). De nekem már péntek reggel is fájt nyeléskor a torkom, szóval nem tőle kaptam el.
Köszi!
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.15., 05:19Ja, fél órája ébren vagyok. Amúgy sem aludtam jól az általános nemjólalváson felül, torokfájás miatt.
Ja, fél órája ébren vagyok. Amúgy sem aludtam jól az általános nemjólalváson felül, torokfájás miatt.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.14., 22:11Idézet tőle: GenevieEgyszer,de szeretnék 15 órát aludni egyhuzamban, persze tudom, hogy az nem jelent jót,de néha akkor is jól esne:)
Nem olyan egybe', ahogy a dokim írja: töredezetten. Olykor felébredek, pisi, cigi, víz...
Idézet tőle: GenevieEgyszer,de szeretnék 15 órát aludni egyhuzamban, persze tudom, hogy az nem jelent jót,de néha akkor is jól esne:)
Nem olyan egybe', ahogy a dokim írja: töredezetten. Olykor felébredek, pisi, cigi, víz...
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.02.14., 15:32https://tenor.com/view/m%C3%B3nika-show-ne-idegejj%C3%A9-maunika-gif-12366350
https://tenor.com/view/m%C3%B3nika-show-ne-idegejj%C3%A9-maunika-gif-12366350
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.14., 14:34Aha, kifigyeltem, nemcsak a kevés fog menő náluk, hanem a minél nagyobb hasra minél feszesebb felső is. Úgy szexi.
Aha, kifigyeltem, nemcsak a kevés fog menő náluk, hanem a minél nagyobb hasra minél feszesebb felső is. Úgy szexi.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.02.14., 14:28https://www.youtube.com/watch?v=YJY57v763tA
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.14., 14:16Teljesen K. O. lettem, haver itt volt másfél napig, na, egyre súlyosabb a nárcija, ennyi időt kvázi egyfolytában 1 helyiségben lenni vele iszonyú, alig bírtam kialudni.
Teljesen K. O. lettem, haver itt volt másfél napig, na, egyre súlyosabb a nárcija, ennyi időt kvázi egyfolytában 1 helyiségben lenni vele iszonyú, alig bírtam kialudni.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.02.14., 14:12Híít, ossszál meg szorozzzal lelkem, mer azírt mindénre néncsen mígoldás feld körein belül.
Híít, ossszál meg szorozzzal lelkem, mer azírt mindénre néncsen mígoldás feld körein belül.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.14., 11:26Idézet tőle: IvyWeston
Megfejtéseket a szerkextőségbe kérjük!Na, végre megvan a pasim! Megtanítom írni.
Idézet tőle: IvyWeston
Megfejtéseket a szerkextőségbe kérjük!
Na, végre megvan a pasim! Megtanítom írni.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.02.13., 16:12Idézet tőle: John DoeLegyél simán csak Polaris, az az éppen aktuális sarkcsillagunk neve is. 🙂
Rendben John:) és jobbulást.
Idézet tőle: John DoeLegyél simán csak Polaris, az az éppen aktuális sarkcsillagunk neve is. 🙂
Rendben John:) és jobbulást.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.13., 15:19Péntek óta fáj a torkom ha nyelek, ma megjött a taknyosság is. Nem érzem a 28 fokot, ami a hőmérők szerint a szobában van (idesütött a nap, ilyenkor felmelexik), szóval lázam is lehet. Beülök egy kád majdnemforró vízbe, és diagolom magam különféle halálos kórságokkal. A torokgyík már biztos.
Péntek óta fáj a torkom ha nyelek, ma megjött a taknyosság is. Nem érzem a 28 fokot, ami a hőmérők szerint a szobában van (idesütött a nap, ilyenkor felmelexik), szóval lázam is lehet. Beülök egy kád majdnemforró vízbe, és diagolom magam különféle halálos kórságokkal. A torokgyík már biztos.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.02.13., 07:17Egyszer,de szeretnék 15 órát aludni egyhuzamban, persze tudom, hogy az nem jelent jót,de néha akkor is jól esne:)
Mostanában hallgatok pszichó témájú podcast-et és azt vettem észre, hogy minél több információval rendelkezem a mentális betegségekkel kapcsolatban,annál inkább nem tudom eldönteni, hogy bipoláris vagyok e vagy mégsem:) Egyébként nem hiszek a címkékben,de azért,nagy valószínűséggel én mégiscsak bipoláris lehetek viszont, azonkívül mêg oly sok minden is meg nem is:)
Egyszer,de szeretnék 15 órát aludni egyhuzamban, persze tudom, hogy az nem jelent jót,de néha akkor is jól esne:)
Mostanában hallgatok pszichó témájú podcast-et és azt vettem észre, hogy minél több információval rendelkezem a mentális betegségekkel kapcsolatban,annál inkább nem tudom eldönteni, hogy bipoláris vagyok e vagy mégsem:) Egyébként nem hiszek a címkékben,de azért,nagy valószínűséggel én mégiscsak bipoláris lehetek viszont, azonkívül mêg oly sok minden is meg nem is:)
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.12., 19:08Idézet tőle: KleóMár megbocsáss, de az éhes cápa is csak undorodva enne meg... 😀
(+ ne sértődj, kihagyhatatlan volt.)
Rád mindig számíthatok 🙂
Idézet tőle: KleóMár megbocsáss, de az éhes cápa is csak undorodva enne meg... 😀
Rád mindig számíthatok 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.12., 14:11Torokfájás, meg lázam is lehet. Leginkább nyeléskor fáj (tudom, ne nyeljek). Persze hétvégén, nem ám hétköznap. Már tegnap is volt csak enyhe.
Torokfájás, meg lázam is lehet. Leginkább nyeléskor fáj (tudom, ne nyeljek). Persze hétvégén, nem ám hétköznap. Már tegnap is volt csak enyhe.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.12., 14:03Már megbocsáss, de az éhes cápa is csak undorodva enne meg... 😀
Már megbocsáss, de az éhes cápa is csak undorodva enne meg... 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.12., 10:51Nem hinném, h 1,5 dl vodkától aludtam tegnap du.-tól reggelig 15 órát, ettem is előtte. Mi a fax bajom lehet???
Nem hinném, h 1,5 dl vodkától aludtam tegnap du.-tól reggelig 15 órát, ettem is előtte. Mi a fax bajom lehet???
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.11., 11:59Én anyai ágon Duna-menti vagyok és régen nagyon sok halat ettem. Aztán a gyerekemmel is sokat ettünk, pl. halrudacskákat. És rohadtul meguntuk.
Még a heket megeszem, mert azon nem látszik sem a feje, sem a farka.
De a szagát is már utálom, meg magát az állatot is, élőben is.
Nem tudok magyarázatot adni rá. Hormon....
A gombát is megutáltuk a fiammal együtt.
Én anyai ágon Duna-menti vagyok és régen nagyon sok halat ettem. Aztán a gyerekemmel is sokat ettünk, pl. halrudacskákat. És rohadtul meguntuk.
Még a heket megeszem, mert azon nem látszik sem a feje, sem a farka.
De a szagát is már utálom, meg magát az állatot is, élőben is.
Nem tudok magyarázatot adni rá. Hormon....
A gombát is megutáltuk a fiammal együtt.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.11., 10:57Vettem megint két csomag spóros sajtot. Neki is esek.
Inkább legyek sajtoholista, mint alkoholista.
Vettem megint két csomag spóros sajtot. Neki is esek.
Inkább legyek sajtoholista, mint alkoholista.