Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.19., 12:48Idézet tőle: gb.kittyNekem addig jó mig nincs nyár,meg az a nagy kánikula.
Sajnálom, jobbulást!
A nyarat én sem nyalom 🙂 Maximum az estéket.
A szelet szeretem. Egy időben ebben éltem (Ny-M.o.).
És marha jókat tudok mulatni, ha elfúj.
Idézet tőle: gb.kittyNekem addig jó mig nincs nyár,meg az a nagy kánikula.
Sajnálom, jobbulást!
A nyarat én sem nyalom 🙂 Maximum az estéket.
A szelet szeretem. Egy időben ebben éltem (Ny-M.o.).
És marha jókat tudok mulatni, ha elfúj.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.19., 12:33Megagyok,húz a fejem néha kicsit szédelgek!
nem tesz jót sztem az időjárás változás,sem az évszak váltás,pláne a szeles idő!Nekem addig jó mig nincs nyár,meg az a nagy kánikula.
Megagyok,húz a fejem néha kicsit szédelgek!
nem tesz jót sztem az időjárás változás,sem az évszak váltás,pláne a szeles idő!
Nekem addig jó mig nincs nyár,meg az a nagy kánikula.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.19., 12:05Kihalt a család.
De majd a mennyországban kopoltyúznak egymásnak.
Ha már ezt így ledaráltan, panírozva lehet.
A halak halhatatlanok?
Kihalt a család.
De majd a mennyországban kopoltyúznak egymásnak.
Ha már ezt így ledaráltan, panírozva lehet.
A halak halhatatlanok?
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.19., 12:00Megfordítottam a távirányítót.
Így már csinál is valamit. Meg el is tudom olvasni, hogy mit.
Megfordítottam a távirányítót.
Így már csinál is valamit. Meg el is tudom olvasni, hogy mit.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.19., 10:57Hát a dobozon belül családot alkottak, ez biztos. Meg most az emésztőrendszeremben is. A halrúd létének célja, hogy feláldozza magát a magasabb jó érdekében, így a halrúd lelkeik most boldogok a halrúd mennyországban.
Hát a dobozon belül családot alkottak, ez biztos. Meg most az emésztőrendszeremben is. A halrúd létének célja, hogy feláldozza magát a magasabb jó érdekében, így a halrúd lelkeik most boldogok a halrúd mennyországban.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.19., 10:53Idézet tőle: John DoeTegnap vettem családi halrudat, az volt ma a reggeli megsütve, majonézzel.
Egy egész halcsalád?! Ez már tömegmészárlás 🙂
Idézet tőle: John DoeTegnap vettem családi halrudat, az volt ma a reggeli megsütve, majonézzel.
Egy egész halcsalád?! Ez már tömegmészárlás 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.18., 08:00Idézet tőle: gb.kittyMondjuk gyerekkoromban is voltak rémálmain,de riitkán.
Most nagyon sűrün,vagy menekülök,vagy zuhanok,próbálok kiabálni de nem tudok.
Általában felriadok rá.
Este 6 után nem nagyon eszek, a reflux miatt,de így is úgy is sokat fáj a gyomrom.
Te mit szedsz?
Gyerekeknél hogy úgy mondjam, normális a rémálom, ha nem is minden alváskor.
Felnőtteknél már nem annyira.
Nekem is van refluxom, arra szedek pantoprazolt, de az esti AD is savas hatású.
Paroxetine-t, Mianserine-t, Xanaxot és altatót szedek.
Az AP az borzalmas álmokat okozott néha.
Azt mondta a dokim, hogy az alacsony vércukorszint okozhat rossz alvást. Szóval ezért kell tartalmas vacsora. Mondjuk én is inkább végigeszem a délutánt, nem vacsorázok konkrétan időre.
A pajzsmirigyhez nem értek, de el tudom képzelni, hogy az is beleszólhat, mint minden, ami hormonális.
Nekem a pia is hozzászól, hogy mikor és mennyit iszom.
Elég összetett kérdés ez.
Idézet tőle: gb.kittyMondjuk gyerekkoromban is voltak rémálmain,de riitkán.
Általában felriadok rá.
Este 6 után nem nagyon eszek, a reflux miatt,de így is úgy is sokat fáj a gyomrom.
Te mit szedsz?
Gyerekeknél hogy úgy mondjam, normális a rémálom, ha nem is minden alváskor.
Felnőtteknél már nem annyira.
Nekem is van refluxom, arra szedek pantoprazolt, de az esti AD is savas hatású.
Paroxetine-t, Mianserine-t, Xanaxot és altatót szedek.
Az AP az borzalmas álmokat okozott néha.
Azt mondta a dokim, hogy az alacsony vércukorszint okozhat rossz alvást. Szóval ezért kell tartalmas vacsora. Mondjuk én is inkább végigeszem a délutánt, nem vacsorázok konkrétan időre.
A pajzsmirigyhez nem értek, de el tudom képzelni, hogy az is beleszólhat, mint minden, ami hormonális.
Nekem a pia is hozzászól, hogy mikor és mennyit iszom.
Elég összetett kérdés ez.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.18., 07:50Mondjuk gyerekkoromban is voltak rémálmain,de riitkán.
Általában felriadok rá.
Te mit szedsz?
Mondjuk gyerekkoromban is voltak rémálmain,de riitkán.
Általában felriadok rá.
Te mit szedsz?
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.18., 07:39A pajzsmirigyem novemberben lett bemérve, tudtommal jó.
Rémálom sem a nyugtatótól lehet nálad, gyanús nekem.
Az AP, AD, altató tud rémálmokat okozni. Meg a kábszer állítólag, de én ezt nem tudom, nem nyomtam sosem.
Ja, meg állítólag a rossz emésztés is okozhat rémálmokat, mert hogy toxinok...
Múltkor elég sok sajtot megettem, attól nem jól aludtam. Anyukám erre azt szokta volt mondani, hogy "vaddisznókkal álmodsz".
A pajzsmirigyem novemberben lett bemérve, tudtommal jó.
Rémálom sem a nyugtatótól lehet nálad, gyanús nekem.
Az AP, AD, altató tud rémálmokat okozni. Meg a kábszer állítólag, de én ezt nem tudom, nem nyomtam sosem.
Ja, meg állítólag a rossz emésztés is okozhat rémálmokat, mert hogy toxinok...
Múltkor elég sok sajtot megettem, attól nem jól aludtam. Anyukám erre azt szokta volt mondani, hogy "vaddisznókkal álmodsz".
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.18., 07:34Éjszakai fetrengés,szokásos rémálmok stb.
Nincs pajzsmirigyed véletlen?
nekem sajna autoimmun.Végre sikerült idetalálnom,azért élj még 🙂
Éjszakai fetrengés,szokásos rémálmok stb.
Nincs pajzsmirigyed véletlen?
nekem sajna autoimmun.Végre sikerült idetalálnom,azért élj még 🙂
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.18., 07:34Sajnálom!
Nem hinném, hogy a Rivó okoz hányingert. Elvileg lazítania kéne a simaizmokat is.
Mondjuk ha nem vacsoráztál, akkor lehet. Akkor minden gyógyszer basztatja a gyomrot.
Sajnálom!
Nem hinném, hogy a Rivó okoz hányingert. Elvileg lazítania kéne a simaizmokat is.
Mondjuk ha nem vacsoráztál, akkor lehet. Akkor minden gyógyszer basztatja a gyomrot.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.18., 07:15Szia, én jót, kivéve, hogy hajnalban fájt a jobb lapockám és a jobb nyaki nyirokcsomóim. Nem is értem, miért.
Néha anginázok is.
Persze vegetatív.
Aztán vegetatívan beledöglök egyszer....
És te?
Szia, én jót, kivéve, hogy hajnalban fájt a jobb lapockám és a jobb nyaki nyirokcsomóim. Nem is értem, miért.
Néha anginázok is.
Persze vegetatív.
Aztán vegetatívan beledöglök egyszer....
És te?
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.17., 15:26😀
Mondd egy orvosnak, hogy valaminek nincs patologikus jelentősége!
Ki is hajít.
Megkérdőjelezed az ő hippopotámuszi esküjét?
Hahhh.
😀
Mondd egy orvosnak, hogy valaminek nincs patologikus jelentősége!
Ki is hajít.
Megkérdőjelezed az ő hippopotámuszi esküjét?
Hahhh.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.17., 11:38Mondjuk igen nálam is,csak nyár ne leszen,addig attól sem vagyok rosszul
a 25 fok is sok már nekem,a pajzsmirigy miatt is.
Mondjuk igen nálam is,csak nyár ne leszen,addig attól sem vagyok rosszul
a 25 fok is sok már nekem,a pajzsmirigy miatt is.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.17., 09:30Én már soha többet nem akarok pelenkázni, maximum a saját unokámat.
Elég volt. Akármennyi idős is az illető.
És lelki pátyolgatást sem vállalok.
Elfogyott a Pamper's.
Én már soha többet nem akarok pelenkázni, maximum a saját unokámat.
Elég volt. Akármennyi idős is az illető.
És lelki pátyolgatást sem vállalok.
Elfogyott a Pamper's.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.17., 09:01Na, ez az: Migrénaura
Nekem pont az első volt, a cikk-cakk vonalalas.
" Fejfájás nélkül, kizárólag látási zavarok formájában is jelentkezhet. Szokásos időtartama fél óra."
Na, ez az: Migrénaura
Nekem pont az első volt, a cikk-cakk vonalalas.
" Fejfájás nélkül, kizárólag látási zavarok formájában is jelentkezhet. Szokásos időtartama fél óra."
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.16., 23:40Már megint el kellett mennem az Astoriáig, de nem buktam le! Ráadásul gyalog, mert ez az oldal, és annyira még én sem hibbantam meg, h átmenjek buszhoz, aztán vissza. Persze hazafelé busz...
Már megint el kellett mennem az Astoriáig, de nem buktam le! Ráadásul gyalog, mert ez az oldal, és annyira még én sem hibbantam meg, h átmenjek buszhoz, aztán vissza. Persze hazafelé busz...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.16., 16:07Színes vibráló káprázat, ami lassan növexik, és mindkét szemet érinti (csukott szemmel is látom), vagyis nem szemprobléma. Egyszer már volt ilyen, most lusta vagyok utána olvasni, mi is volt a diag. Elég idegesítő, mert mennék postára, gyszertárba, kajaboltba, de így nem merek.
Színes vibráló káprázat, ami lassan növexik, és mindkét szemet érinti (csukott szemmel is látom), vagyis nem szemprobléma. Egyszer már volt ilyen, most lusta vagyok utána olvasni, mi is volt a diag. Elég idegesítő, mert mennék postára, gyszertárba, kajaboltba, de így nem merek.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.16., 11:46Tökből a sült tököt és a sós pirított tökmagot szeretem.
Hát, elég nehezen bírom, a túlélésre összpontosítok, hogy semmi sem tart örökké (munkaidő). Sajnos ez igaz a hétvégékre és az egyéb munkaszüneti napokra, szabadságra is. 🙁
Tökből a sült tököt és a sós pirított tökmagot szeretem.
Hát, elég nehezen bírom, a túlélésre összpontosítok, hogy semmi sem tart örökké (munkaidő). Sajnos ez igaz a hétvégékre és az egyéb munkaszüneti napokra, szabadságra is. 🙁
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.16., 11:32Közepes depressziós epizód,Nem meghatározott szorongás,Nem meghatározott személyiségzavar,
Autoimmunn Pajzsmirigy,csontritkulás.Schizotopyás rendellenesség. 2019 óta.
Tök krém leves volt.Most jön a lecsó.
Te hogy bírod a mindennapokat?
Közepes depressziós epizód,Nem meghatározott szorongás,Nem meghatározott személyiségzavar,
Autoimmunn Pajzsmirigy,csontritkulás.Schizotopyás rendellenesség. 2019 óta.
Tök krém leves volt.Most jön a lecsó.
Te hogy bírod a mindennapokat?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.16., 11:11Mivel százalékoltak le, és mióta?
Milyen leves? Én sajnos csak zacskós ipari levest tudok csinálni.
Mivel százalékoltak le, és mióta?
Milyen leves? Én sajnos csak zacskós ipari levest tudok csinálni.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.16., 11:04Az evés megvolt, hungarocel kenyér vajjal, kacsmájassal, sajttal. 🙂
Pihenni nem lehet, home office munka. 🙁
Nálad mi a helyzet?
Az evés megvolt, hungarocel kenyér vajjal, kacsmájassal, sajttal. 🙂
Pihenni nem lehet, home office munka. 🙁
Nálad mi a helyzet?