Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.20., 08:18Jaj, elesni nem kellemes. Ki hagyta a dolgokat az útban?
Ne ríjj. Rossz kedv ellen jók a youtube-os "fail" videók. Más kárán nevetni nem szép, persze, de ártani nem ártunk vele senkinek.
Jaj, elesni nem kellemes. Ki hagyta a dolgokat az útban?
Ne ríjj. Rossz kedv ellen jók a youtube-os "fail" videók. Más kárán nevetni nem szép, persze, de ártani nem ártunk vele senkinek.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.20., 08:14Útban volt a fürdőben minden,aztán majdnem elestem.
Csak olyan sírhatnékom van napok óta,de nem tudom mitől....
Útban volt a fürdőben minden,aztán majdnem elestem.
Csak olyan sírhatnékom van napok óta,de nem tudom mitől....
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.20., 08:13Olyasmi technika is van benne sok, mint amivel a keresztény karizmatikus szekták ugráltatják meg földre ájultatják, remegtetik az áldozataikat.
Olyasmi technika is van benne sok, mint amivel a keresztény karizmatikus szekták ugráltatják meg földre ájultatják, remegtetik az áldozataikat.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.02.20., 08:07Idézet tőle: John DoeSok féle van, a kundalini egyedül ami veszélyes, ha az ember hipnábilis (szerintem).
Miért veszélyes az?
Idézet tőle: John DoeSok féle van, a kundalini egyedül ami veszélyes, ha az ember hipnábilis (szerintem).
Miért veszélyes az?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.20., 07:41Hello Kitty!
Én nem jól, holnap hétfő.
Picit feltekertem a fűtést, most 28 fok van, a 27et nem éreztem 27nek, biztos mert a padlószint hidegebb.
És te hogy vagy?
Hello Kitty!
Én nem jól, holnap hétfő.
Picit feltekertem a fűtést, most 28 fok van, a 27et nem éreztem 27nek, biztos mert a padlószint hidegebb.
És te hogy vagy?
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.02.19., 21:45Már csak a legfontosabb kérdés maradt hátra:
Részegen ki visz majd haza!?
Már csak a legfontosabb kérdés maradt hátra:
Részegen ki visz majd haza!?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.19., 18:31Kappbe!
Haloperidol a legvadibb AP, nekem azonnal hullik tőle az 5 szál hajamból 3, akkor vágtam le én...
Kappbe!
Haloperidol a legvadibb AP, nekem azonnal hullik tőle az 5 szál hajamból 3, akkor vágtam le én...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.19., 18:29Persze, híznék, de így nem, szerencsére 3 havonta nézik a TSH-mat... Van, mikor "túlmegy", akkor csökkenteni kell a gyszert. Nekem a liticarb generálta, habár addig is látszott hajlam, csak az endós azt mondta, ilyen kis eltérésnél nem kell beavatkozni.
Persze, híznék, de így nem, szerencsére 3 havonta nézik a TSH-mat... Van, mikor "túlmegy", akkor csökkenteni kell a gyszert. Nekem a liticarb generálta, habár addig is látszott hajlam, csak az endós azt mondta, ilyen kis eltérésnél nem kell beavatkozni.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.19., 18:26Idézet tőle: KleóIdézet tőle: IvyWestonLevágtam a hajam...
Megőrültél? Berúgtál? Haloperidolt szedtél?
Semmi ilyesmi 🙂
Mi az a Haloperidol?
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: IvyWestonLevágtam a hajam...
Megőrültél? Berúgtál? Haloperidolt szedtél?
Semmi ilyesmi 🙂
Mi az a Haloperidol?
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.19., 18:23Idézet tőle: KleóAz én pajzsmirigyem meg fázást okoz... (alultermel). Persze szedek rá gyszert.
Igen,mindenkinek más ráadásul Autoimmun is utálom.
Jársz Endokrinologiára?Mit szedsz?Fogysz vagy hízol?
Idézet tőle: KleóAz én pajzsmirigyem meg fázást okoz... (alultermel). Persze szedek rá gyszert.
Igen,mindenkinek más ráadásul Autoimmun is utálom.
Jársz Endokrinologiára?Mit szedsz?Fogysz vagy hízol?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.19., 18:16Idézet tőle: KleóJa, a Bosin még iccakai buszok is mennek.
Hüm, az olyan instabil környék képében él emlékeimben. Vagy nem vészes este + a törzsközönség?
Idézet tőle: KleóJa, a Bosin még iccakai buszok is mennek.
Hüm, az olyan instabil környék képében él emlékeimben. Vagy nem vészes este + a törzsközönség?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.19., 18:09Idézet tőle: KleóNa ja, én egyiptomi vagyok. 😉 Se tél, se csapadék, se szél...
Üdv.
Idézet tőle: KleóNa ja, én egyiptomi vagyok. 😉 Se tél, se csapadék, se szél...
Üdv.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.19., 18:08Idézet tőle: IvyWestonTél, eső, szél - hmmmm. Mintha élnék 🙂
Fázni imádok, amikor van valami bebugyola a közelben, vagy forró ital, fürdő.Egy jacuzziban nekem is megfelel télen. Máshogy nem.
Idézet tőle: IvyWestonTél, eső, szél - hmmmm. Mintha élnék 🙂
Fázni imádok, amikor van valami bebugyola a közelben, vagy forró ital, fürdő.
Egy jacuzziban nekem is megfelel télen. Máshogy nem.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.19., 18:07Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: IvyWestonIdézet tőle: gb.kittyNekem addig jó mig nincs nyár,meg az a nagy kánikula.
Sajnálom, jobbulást!
A nyarat én sem nyalom 🙂 Maximum az estéket.
A szelet szeretem. Egy időben ebben éltem (Ny-M.o.).
És marha jókat tudok mulatni, ha elfúj.Tavaszt szeretem, de nem az esős, szeles napokon. Nyári éjszakákat is imádom.
Tél, eső, szél pfujjj
Mindenki mást bír 🙂
A pajzsmirigy mioatt,rólam mindig szakad a víz.
Legszivesebben Alaszkában laknék,vagy Kanadában. 🙂
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: IvyWestonIdézet tőle: gb.kittyNekem addig jó mig nincs nyár,meg az a nagy kánikula.
Sajnálom, jobbulást!
És marha jókat tudok mulatni, ha elfúj.Tavaszt szeretem, de nem az esős, szeles napokon. Nyári éjszakákat is imádom.
Tél, eső, szél pfujjj
Mindenki mást bír 🙂
A pajzsmirigy mioatt,rólam mindig szakad a víz.
Legszivesebben Alaszkában laknék,vagy Kanadában. 🙂
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.02.19., 18:04Idézet tőle: IvyWestonIdézet tőle: gb.kittyNekem addig jó mig nincs nyár,meg az a nagy kánikula.
Sajnálom, jobbulást!
És marha jókat tudok mulatni, ha elfúj.
Nyáron én is azt várom,hogy besötétedjen,hogy ne legyen meleg,addig lent van az összes redőny és megy a ventilátor.
Már az őszt várom,hogy ne legyek rosszul a melegtól :)De az eső illat az jó 🙂
Idézet tőle: IvyWestonIdézet tőle: gb.kittyNekem addig jó mig nincs nyár,meg az a nagy kánikula.
Sajnálom, jobbulást!
Nyáron én is azt várom,hogy besötétedjen,hogy ne legyen meleg,addig lent van az összes redőny és megy a ventilátor.
Már az őszt várom,hogy ne legyek rosszul a melegtól :)De az eső illat az jó 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.19., 17:56Idézet tőle: John DoeGenevie vetette fel, jönne ő + én + aki még akar (te, 4dim, eve egy ismerőse eddig akikre mint konkrétum gondoltunk). Szóval valami könnyen megközelíthetős - hazamenős hely.
(Múltkor sem ittál volna, ha nem itatnak vele.)
Ha van érdeklődés majd beírom a talis topicba is.
🙁
A Bosnyákhoz közel, elég jól megközelíthető, kaja is van, finom, meg ún. terasz, ahol ugyan nyitva az ablak, de szabad dohányozni. Kb. olyan árban, mint a te helyed a 32-esek terénél.
Idézet tőle: John DoeGenevie vetette fel, jönne ő + én + aki még akar (te, 4dim, eve egy ismerőse eddig akikre mint konkrétum gondoltunk). Szóval valami könnyen megközelíthetős - hazamenős hely.
🙁
A Bosnyákhoz közel, elég jól megközelíthető, kaja is van, finom, meg ún. terasz, ahol ugyan nyitva az ablak, de szabad dohányozni. Kb. olyan árban, mint a te helyed a 32-esek terénél.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.19., 17:52Genevie vetette fel, jönne ő + én + aki még akar (te, 4dim, eve egy ismerőse eddig akikre mint konkrétum gondoltunk). Szóval valami könnyen megközelíthetős - hazamenős hely.
Genevie vetette fel, jönne ő + én + aki még akar (te, 4dim, eve egy ismerőse eddig akikre mint konkrétum gondoltunk). Szóval valami könnyen megközelíthetős - hazamenős hely.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.19., 17:43Idézet tőle: John DoeKleó, hozzád közel van valami beülős hely búrás talira, ilyen 6-8 emberes asztalokkal?
Nem annyira közel, de a kedvencem, Zuglóban! Milyen taliiii??? (Megígérem, pezsit nem iszom.)
Idézet tőle: John DoeKleó, hozzád közel van valami beülős hely búrás talira, ilyen 6-8 emberes asztalokkal?
Nem annyira közel, de a kedvencem, Zuglóban! Milyen taliiii??? (Megígérem, pezsit nem iszom.)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.02.19., 17:40Mindenkinek köszönöm az értem való kedves aggódást!
Megvagyok, csak a szokásos, energiálatlanul, kedvtelenül...
Mindenkinek köszönöm az értem való kedves aggódást!
Megvagyok, csak a szokásos, energiálatlanul, kedvtelenül...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.02.19., 17:10Lehet beülök egykád forróvízbe. Holnap akartam a hétfő miatt, de majd holnap zuhanyzok akkor.
Lehet beülök egykád forróvízbe. Holnap akartam a hétfő miatt, de majd holnap zuhanyzok akkor.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.19., 17:05Tél, eső, szél - hmmmm. Mintha élnék 🙂
Tél, eső, szél - hmmmm. Mintha élnék 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.02.19., 16:53Idézet tőle: IvyWestonIdézet tőle: gb.kittyNekem addig jó mig nincs nyár,meg az a nagy kánikula.
Sajnálom, jobbulást!
Tél, eső, szél pfujjj
Idézet tőle: IvyWestonIdézet tőle: gb.kittyNekem addig jó mig nincs nyár,meg az a nagy kánikula.
Sajnálom, jobbulást!
Tavaszt szeretem, de nem az esős, szeles napokon. Nyári éjszakákat is imádom.
Tél, eső, szél pfujjj
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.02.19., 12:48Idézet tőle: gb.kittyNekem addig jó mig nincs nyár,meg az a nagy kánikula.
Sajnálom, jobbulást!
Idézet tőle: gb.kittyNekem addig jó mig nincs nyár,meg az a nagy kánikula.
Sajnálom, jobbulást!