Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.29., 10:20Kocsmatársak! Nehéz ez. Még nincs két napja, hogy Pesten vagyunk, és már sikerült kiborulnom, most éppen azért lettem lecseszve, mert a számítógép előtt ülök. Ahelyett, hogy... Rángatnak dróton, mindenkinek el kelő kell adnom a művigyort, belül rohadok, fuldoklok, a kutyát nem érdekli, és mosolyogva karácsonyozunk... bazdmeg! Elég!
Kocsmatársak! Nehéz ez. Még nincs két napja, hogy Pesten vagyunk, és már sikerült kiborulnom, most éppen azért lettem lecseszve, mert a számítógép előtt ülök. Ahelyett, hogy... Rángatnak dróton, mindenkinek el kelő kell adnom a művigyort, belül rohadok, fuldoklok, a kutyát nem érdekli, és mosolyogva karácsonyozunk... bazdmeg! Elég!
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.28., 13:12Idézet tőle: dopaminRoboman ez is igaz 🙂 nekem 3 kedvenc kocsmám van egy Pesten maradt ott lehetett nettezni így vettem egy hosszabbítókábelt és a hátsó teraszon vígan éltem egy sörrel .
A másik kettő ítt van bázis egy és bázis kettő mert ugyanannak a tulajnak sikerült megtalálnom két kocsmáját igazi kocsmák ahová azúrihölgyeknek csak kísérettel javasolt belépni. ebből következik úrihölgy nem vagyok talán a hölgy szó is erős maradjunk a sima nem meghatározásnál = nő bemegyek én és mindkét kocsmában tudják mit iszok egyedül mit iszok ha a párom is ott van és a helyiek köszönnek. Néha nem tudom ezen szégyenkezzek vagy büszke legyek rá de végül az utóbbit teszem annak van több értelme.
És igen fizettem már 1200 ft-ot kávéért kaptam én ahhoz tejet tejszint habot sütit ilyen meg olyan cukrot meg vizet nem volt jobb mint a kocsmai kávé
Bázis 1 és bázis 2. :))
Walkie-talkie-val akár pároddal külön is kocsmázhattok, ha éppen összevesztek valamin, de tudtok dumálni. 🙂
https://www.mall.hu/walkie-talkie
Nekem van itthon (ajándékba kapta egyik gyerek), imádtam használni, de a) nem igazán volt kivel b) a taxisokat mindig zavartuk.
Szerintem veszek beléjük elemet és megint üzembe helyezem őket. Nem tudom, hány kilométer lehet a hatósugaruk.
Idézet tőle: dopaminRoboman ez is igaz 🙂 nekem 3 kedvenc kocsmám van egy Pesten maradt ott lehetett nettezni így vettem egy hosszabbítókábelt és a hátsó teraszon vígan éltem egy sörrel .
A másik kettő ítt van bázis egy és bázis kettő mert ugyanannak a tulajnak sikerült megtalálnom két kocsmáját igazi kocsmák ahová azúrihölgyeknek csak kísérettel javasolt belépni. ebből következik úrihölgy nem vagyok talán a hölgy szó is erős maradjunk a sima nem meghatározásnál = nő bemegyek én és mindkét kocsmában tudják mit iszok egyedül mit iszok ha a párom is ott van és a helyiek köszönnek. Néha nem tudom ezen szégyenkezzek vagy büszke legyek rá de végül az utóbbit teszem annak van több értelme.
És igen fizettem már 1200 ft-ot kávéért kaptam én ahhoz tejet tejszint habot sütit ilyen meg olyan cukrot meg vizet nem volt jobb mint a kocsmai kávé
Bázis 1 és bázis 2. :))
Walkie-talkie-val akár pároddal külön is kocsmázhattok, ha éppen összevesztek valamin, de tudtok dumálni. 🙂
https://www.mall.hu/walkie-talkie
Nekem van itthon (ajándékba kapta egyik gyerek), imádtam használni, de a) nem igazán volt kivel b) a taxisokat mindig zavartuk.
Szerintem veszek beléjük elemet és megint üzembe helyezem őket. Nem tudom, hány kilométer lehet a hatósugaruk.
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.28., 13:06Idézet tőle: robomanJa, pár helyen drágább a kv, mint a sör, és ha mondjuk akarok üldögélni egy órát, világos, hogy inkább sört veszek, mint kv-t.
Úgy döntöttem, hogy a legolcsóbb itthon sört inni.
Barátnőm úgysem iszik, hát akkor majd a konyhában lesz a buli.
Kocsma helyett konyha, koktél helyett sör.
Idézet tőle: robomanJa, pár helyen drágább a kv, mint a sör, és ha mondjuk akarok üldögélni egy órát, világos, hogy inkább sört veszek, mint kv-t.
Úgy döntöttem, hogy a legolcsóbb itthon sört inni.
Barátnőm úgysem iszik, hát akkor majd a konyhában lesz a buli.
Kocsma helyett konyha, koktél helyett sör.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.28., 12:35Roboman ez is igaz 🙂 nekem 3 kedvenc kocsmám van egy Pesten maradt ott lehetett nettezni így vettem egy hosszabbítókábelt és a hátsó teraszon vígan éltem egy sörrel .
Roboman ez is igaz 🙂 nekem 3 kedvenc kocsmám van egy Pesten maradt ott lehetett nettezni így vettem egy hosszabbítókábelt és a hátsó teraszon vígan éltem egy sörrel .
Idézet tőle: Robo-san ekkor: 2017.12.28., 12:10Ja, pár helyen drágább a kv, mint a sör, és ha mondjuk akarok üldögélni egy órát, világos, hogy inkább sört veszek, mint kv-t.
Ja, pár helyen drágább a kv, mint a sör, és ha mondjuk akarok üldögélni egy órát, világos, hogy inkább sört veszek, mint kv-t.
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.28., 10:01Idézet tőle: dopaminlegalább virtuálisan fogalmam sincs manapság adnak e pezsgőt de jobb mint a halálfélelem még a vodka is jobb. Olyan csóresz vagyok hogy én is csak a virtuálba vedelek de itt aztán bármennyit . Hazajön Jolán? Ez is milyen nagy dolog. Mekkora váltás remélem jól érzi magát itt
Csak látogatóba.
Idézet tőle: dopaminlegalább virtuálisan fogalmam sincs manapság adnak e pezsgőt de jobb mint a halálfélelem még a vodka is jobb. Olyan csóresz vagyok hogy én is csak a virtuálba vedelek de itt aztán bármennyit . Hazajön Jolán? Ez is milyen nagy dolog. Mekkora váltás remélem jól érzi magát itt
Csak látogatóba.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.28., 09:56Én vígan elkávézok vagy kólázok egy valódi kocsmában is bár a kóla lassan drágább mint a sör
Én vígan elkávézok vagy kólázok egy valódi kocsmában is bár a kóla lassan drágább mint a sör
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.28., 09:49Idézet tőle: tothMeg hat az sem biztos hogy te tudod hogy en honnan jottem vissza.
Valóban nem, de érdekel, ha van kedved hozzá.
Idézet tőle: tothMeg hat az sem biztos hogy te tudod hogy en honnan jottem vissza.
Valóban nem, de érdekel, ha van kedved hozzá.
Idézet tőle: toth ekkor: 2017.12.28., 09:43Talaltunk egy macskat. Him, vagy nosteny.
Nem nagyon baratsagos. Lehet, hogy megijedt.
Nincs rajta nyakorv.
Sajnos nem szobatiszta.
Talaltunk egy macskat. Him, vagy nosteny.
Nem nagyon baratsagos. Lehet, hogy megijedt.
Nincs rajta nyakorv.
Sajnos nem szobatiszta.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.28., 09:24legalább virtuálisan fogalmam sincs manapság adnak e pezsgőt de jobb mint a halálfélelem még a vodka is jobb. Olyan csóresz vagyok hogy én is csak a virtuálba vedelek de itt aztán bármennyit . Hazajön Jolán? Ez is milyen nagy dolog. Mekkora váltás remélem jól érzi magát itt
legalább virtuálisan fogalmam sincs manapság adnak e pezsgőt de jobb mint a halálfélelem még a vodka is jobb. Olyan csóresz vagyok hogy én is csak a virtuálba vedelek de itt aztán bármennyit . Hazajön Jolán? Ez is milyen nagy dolog. Mekkora váltás remélem jól érzi magát itt
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.28., 09:21Remélem, Jolánunk éppen vidáman pezsgőzik a repülőgépen.
Remélem, Jolánunk éppen vidáman pezsgőzik a repülőgépen.
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.28., 09:16Ma pedig megyek egyik barátnőmmel piálni, egészen pontosan két lehetőség van (ami három): sör pálinka koktél.
Még nem tudom, melyik, de asszem költséghatékonyan a sör lesz.
Barátnőm nem nagy piálós (kábé semennyire), úh. nem lesz nagyon durva a szitu.
Ma pedig megyek egyik barátnőmmel piálni, egészen pontosan két lehetőség van (ami három): sör pálinka koktél.
Még nem tudom, melyik, de asszem költséghatékonyan a sör lesz.
Barátnőm nem nagy piálós (kábé semennyire), úh. nem lesz nagyon durva a szitu.
Idézet tőle: toth ekkor: 2017.12.28., 08:55Erdekes, hogy egyszer egyes szam elso szemelyben (en) irod a tortenetet,
aztan valtasz egyes szam masodik esetbe (te) aztan megint vissza (en)be.
Van ennek valami jelentosege?
Amugy sok sikert kivanok. Semmi esetre se akarok ravenni senkit semmire:
se a leszokasra, se a felszokasra, se az eszmecserere, se a hallgatasra.
Ami nem tetszik azt nyugodtan el lehet hanyagolni.
Erdekes, hogy egyszer egyes szam elso szemelyben (en) irod a tortenetet,
aztan valtasz egyes szam masodik esetbe (te) aztan megint vissza (en)be.
Van ennek valami jelentosege?
Amugy sok sikert kivanok. Semmi esetre se akarok ravenni senkit semmire:
se a leszokasra, se a felszokasra, se az eszmecserere, se a hallgatasra.
Ami nem tetszik azt nyugodtan el lehet hanyagolni.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.28., 08:35Idézet tőle: tothSzeretnem megemliteni, hogy mind az alkoholrol le lehet szokni, es
mind a tobbi pirulakrol es kabitoszerekrol is le lehet szokni.
nevtelenul
Természetesen le lehet szokni az italról de ez virtuális mindenes kocsma amely a kikapcsolódást humort szolgálja meg bármit (szinte)
a gyógyszerről is le lehet jönni amit mondjuk a pszichiáter állított be . Nem azért szedem mert felírta hanem mert így vagyok képes mozdulni reagálni. 6 hónapig kerestük a megfelelő adagot egyre tehetetlenebbül mikor végre beállt egyik napról a másikra. Egyszer elfogyott és nem tudtam kiváltani egy hét kellett és már csak az agyam tudta hogy el kell indulni pisilni de képtelen voltam rá ahogy nem ettem és nem is cigiztem mikor ki tudtuk váltani másfél hét alatt állt vissza nagyjából. És pokol volt mindenkinek a család nem értette és tehetetlen volt én meg tudtam de képtelen voltam mozdulni tenni, senkinek nem kívánom. Lejönni a gyógyszerről ami éppen beállt és nem hallucinálsz annyit és a depid is eléggé közepes valamint a fene tudja milyen személyiségzavarod sem észlelhető és tudod kezelni végre a dolgaid hülyeség. Épp 5 hónapja vagyok kint éppen szokom az új létem. Ezalatt az idő alatt munkahelyet vesztettem barátom halt meg és 3 hát alatt el kelett a régi albérletből egy újba költözni , tegnap véletlenül hazamentem a régi lakásba és csak az ajtó előtt jöttem rá hogy már nem itt lakom.
Hogy nem jutnak eszedbe dolgok mit akartál csinálni minek hívják amit pucolsz és hogy kell főzni egy paprikás krumplit hagyma és paprika nélkül mert csak ezt felejtetted el beletenni. Rengeteg agyvérzésem van nem nagyok lábon kihordtam őket de teli van sérüléssel az agyam egész életemet végigküzdöttem a halucinációval és a depresszióval kőkemény felelőségteljes munkát végeztem és vagyunk itt páran ezzel
Kábszerekről annyit hogy akár diller is lehettem volna amennyit elkoboztunk a betegektől mégis egyszer szívtam egy mariskát csak mert semmihez soha nem nyúltam úgy gondoltam 30 évesen csak kipróbálom.
Megjegyzem nincs leszokott alkoholista,csak nem ivó alkoholista és így van ez a többi függőséggel is.
Lehet okosnak lenni. Én is láttam már nem ivó alkoholistát és akkor mi van?
Idézet tőle: tothSzeretnem megemliteni, hogy mind az alkoholrol le lehet szokni, es
nevtelenul
Természetesen le lehet szokni az italról de ez virtuális mindenes kocsma amely a kikapcsolódást humort szolgálja meg bármit (szinte)
a gyógyszerről is le lehet jönni amit mondjuk a pszichiáter állított be . Nem azért szedem mert felírta hanem mert így vagyok képes mozdulni reagálni. 6 hónapig kerestük a megfelelő adagot egyre tehetetlenebbül mikor végre beállt egyik napról a másikra. Egyszer elfogyott és nem tudtam kiváltani egy hét kellett és már csak az agyam tudta hogy el kell indulni pisilni de képtelen voltam rá ahogy nem ettem és nem is cigiztem mikor ki tudtuk váltani másfél hét alatt állt vissza nagyjából. És pokol volt mindenkinek a család nem értette és tehetetlen volt én meg tudtam de képtelen voltam mozdulni tenni, senkinek nem kívánom. Lejönni a gyógyszerről ami éppen beállt és nem hallucinálsz annyit és a depid is eléggé közepes valamint a fene tudja milyen személyiségzavarod sem észlelhető és tudod kezelni végre a dolgaid hülyeség. Épp 5 hónapja vagyok kint éppen szokom az új létem. Ezalatt az idő alatt munkahelyet vesztettem barátom halt meg és 3 hát alatt el kelett a régi albérletből egy újba költözni , tegnap véletlenül hazamentem a régi lakásba és csak az ajtó előtt jöttem rá hogy már nem itt lakom.
Hogy nem jutnak eszedbe dolgok mit akartál csinálni minek hívják amit pucolsz és hogy kell főzni egy paprikás krumplit hagyma és paprika nélkül mert csak ezt felejtetted el beletenni. Rengeteg agyvérzésem van nem nagyok lábon kihordtam őket de teli van sérüléssel az agyam egész életemet végigküzdöttem a halucinációval és a depresszióval kőkemény felelőségteljes munkát végeztem és vagyunk itt páran ezzel
Kábszerekről annyit hogy akár diller is lehettem volna amennyit elkoboztunk a betegektől mégis egyszer szívtam egy mariskát csak mert semmihez soha nem nyúltam úgy gondoltam 30 évesen csak kipróbálom.
Megjegyzem nincs leszokott alkoholista,csak nem ivó alkoholista és így van ez a többi függőséggel is.
Lehet okosnak lenni. Én is láttam már nem ivó alkoholistát és akkor mi van?
Idézet tőle: toth ekkor: 2017.12.28., 08:11Szeretnem megemliteni, hogy mind az alkoholrol le lehet szokni, es
nevtelenul
Szeretnem megemliteni, hogy mind az alkoholrol le lehet szokni, es
nevtelenul
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.28., 06:32Idézet tőle: heartandsoulA koktél jéghideg, szívószál minek?
De jó volna most koktélozni...
Biztos neked sem érzékenyek a fogaid a hidegre melegre a dal klassz válasz csak egy koktélt és szívogasd lassan vagy kortyolgasd én most valami kókuszosra vágyom alkoholosan de kemény legyen
Idézet tőle: heartandsoulA koktél jéghideg, szívószál minek?
Biztos neked sem érzékenyek a fogaid a hidegre melegre a dal klassz válasz csak egy koktélt és szívogasd lassan vagy kortyolgasd én most valami kókuszosra vágyom alkoholosan de kemény legyen
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.28., 06:30mindent ki lehet próbálni szerintem nem te vagy a egyetlen aki pezsgőt kér a reggelihez kérjél mellé epret is
mindent ki lehet próbálni szerintem nem te vagy a egyetlen aki pezsgőt kér a reggelihez kérjél mellé epret is
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.28., 06:27Szia Kiscsillag , minden elfogyott tegnap egy 60 mg dulodet meg egy 60 db kiszerelésű 25 mg kventit sikerült beszereznem a bankkártyák maradékaiból nem sikerült a patikával a biznisz hogy adjanak egy doboz 100 as kventit( mert 4 doboz 25 mg kventiax volt a recepten) mert akkor az meglett volna így viszont csak egy hetet tudom kitolni vagy próbálok kevesebbet szedni hátha kihúzom és miért ne húznám ki 12 ig csak kurva szar lesz nekem is és a családnak is.
Szia Kiscsillag , minden elfogyott tegnap egy 60 mg dulodet meg egy 60 db kiszerelésű 25 mg kventit sikerült beszereznem a bankkártyák maradékaiból nem sikerült a patikával a biznisz hogy adjanak egy doboz 100 as kventit( mert 4 doboz 25 mg kventiax volt a recepten) mert akkor az meglett volna így viszont csak egy hetet tudom kitolni vagy próbálok kevesebbet szedni hátha kihúzom és miért ne húznám ki 12 ig csak kurva szar lesz nekem is és a családnak is.
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.27., 20:38Idézet tőle: JolánLiliana, lehet es en szerintem fogok is kerni, bar reggelihez egy kicsit furcsa..
Mit fogsz kérni? Pezsgőt?
Idézet tőle: JolánLiliana, lehet es en szerintem fogok is kerni, bar reggelihez egy kicsit furcsa..
Mit fogsz kérni? Pezsgőt?
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2017.12.27., 18:53A koktél jéghideg, szívószál minek?
A koktél jéghideg, szívószál minek?
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.27., 17:53Idézet tőle: JolánKocsmatársak, holnap hajnalban repülünk, ez mindig kihozza a legdurvább (kényszeres) szorongásaimat, de valahogy túlélem (ha Isten is úgy akarja...) Viszont a repüléshez kéne nekem kemény ital, vodka, vagy ilyesmi. Attól lehet, hogy hányok, de legalább bealszom, és nem fog lepörögni előttem az elmúlt 10 év összes légikatasztrófája.
Addig is jó bulit nektek!
Nyilván nem nyugtat meg, hogy nagyon biztonságos közlekedési módszer. Igaz, semmi beleszólásod, kontrollod a történő dolgokba, de ez az életben általában is így van. (Vagy nem?)
Tényleg, a repülőn lehet még piát kérni?
Idézet tőle: JolánKocsmatársak, holnap hajnalban repülünk, ez mindig kihozza a legdurvább (kényszeres) szorongásaimat, de valahogy túlélem (ha Isten is úgy akarja...) Viszont a repüléshez kéne nekem kemény ital, vodka, vagy ilyesmi. Attól lehet, hogy hányok, de legalább bealszom, és nem fog lepörögni előttem az elmúlt 10 év összes légikatasztrófája.
Nyilván nem nyugtat meg, hogy nagyon biztonságos közlekedési módszer. Igaz, semmi beleszólásod, kontrollod a történő dolgokba, de ez az életben általában is így van. (Vagy nem?)
Tényleg, a repülőn lehet még piát kérni?
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.27., 17:28Kocsmatársak, holnap hajnalban repülünk, ez mindig kihozza a legdurvább (kényszeres) szorongásaimat, de valahogy túlélem (ha Isten is úgy akarja...) Viszont a repüléshez kéne nekem kemény ital, vodka, vagy ilyesmi. Attól lehet, hogy hányok, de legalább bealszom, és nem fog lepörögni előttem az elmúlt 10 év összes légikatasztrófája.
Kocsmatársak, holnap hajnalban repülünk, ez mindig kihozza a legdurvább (kényszeres) szorongásaimat, de valahogy túlélem (ha Isten is úgy akarja...) Viszont a repüléshez kéne nekem kemény ital, vodka, vagy ilyesmi. Attól lehet, hogy hányok, de legalább bealszom, és nem fog lepörögni előttem az elmúlt 10 év összes légikatasztrófája.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.27., 13:49Szuper jól összeszedted. És ezentúl próbálj magadról úgy gondolkodni, hogy jóból és rosszból vagy összegyúrva. Mint minden ember, csak az arányok mások. Van akinek kevés jó, másnak kevés rossz tulajdonsága van. Ne degradáld le magad, vedd észre a jó tulajdonságaidat is, bőven akadt.
Szuper jól összeszedted. És ezentúl próbálj magadról úgy gondolkodni, hogy jóból és rosszból vagy összegyúrva. Mint minden ember, csak az arányok mások. Van akinek kevés jó, másnak kevés rossz tulajdonsága van. Ne degradáld le magad, vedd észre a jó tulajdonságaidat is, bőven akadt.
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.27., 11:09Idézet tőle: dopaminElmúlt hát ez a karácsony is viszonylag békében talán volt öröm is. Nállunk vendégeskedett egy életvidám barátnőnk így sokat nevettünk nem volt túl nagy etikett. Dec 23. án este kérdezték nincs szükség földlabdás karácsonyfára de tőle kérdezték el is hozta nekünk most locsolgatjuk feldíszítettük finoman mert valahová ki lesz majd ültetve. Dec. 24. én kopogtak leküldtek minket a földszintre nagy szatyorral adományokat kaptunk hús meg zöldségfélét főként egész meglepő volt ezen az új helyen ez. Igaz mindennap eszembe jutott egyszer hogy felvágom a csuklóm de aztán lebeszéltem magam. Fogyik a tabletta és már félbe szedem vagy úgy sem hát rohadtul érzem. Na de ezt is túlélem az tuti.
Ma mit is innék a kávén kívül? Málnaszőrt mindg így hívtam gyerekkoromban a málnaszörpöt
Ne locsoljátok. Legalábbis ne sokat és ne alkohollal.
Ültessétek ki a lehető leghamarabb. Ha a gyökerei sérültek (márpedig sérültek szoktak lenni), nincs sok esélye. De azért meg kell próbálni.
Idézet tőle: dopaminElmúlt hát ez a karácsony is viszonylag békében talán volt öröm is. Nállunk vendégeskedett egy életvidám barátnőnk így sokat nevettünk nem volt túl nagy etikett. Dec 23. án este kérdezték nincs szükség földlabdás karácsonyfára de tőle kérdezték el is hozta nekünk most locsolgatjuk feldíszítettük finoman mert valahová ki lesz majd ültetve. Dec. 24. én kopogtak leküldtek minket a földszintre nagy szatyorral adományokat kaptunk hús meg zöldségfélét főként egész meglepő volt ezen az új helyen ez. Igaz mindennap eszembe jutott egyszer hogy felvágom a csuklóm de aztán lebeszéltem magam. Fogyik a tabletta és már félbe szedem vagy úgy sem hát rohadtul érzem. Na de ezt is túlélem az tuti.
Ma mit is innék a kávén kívül? Málnaszőrt mindg így hívtam gyerekkoromban a málnaszörpöt
Ne locsoljátok. Legalábbis ne sokat és ne alkohollal.
Ültessétek ki a lehető leghamarabb. Ha a gyökerei sérültek (márpedig sérültek szoktak lenni), nincs sok esélye. De azért meg kell próbálni.
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.27., 11:06Idézet tőle: JolánDopamin, karácsonyi ajándékként, meg hogy végre elhitessem magammal, hogy vannak jó képességeim, írok néhányat. Nem biztos, hogy lesz 10, de igyekszem 🙂
- Szerintem jól írok, jó fantáziám. Szépírónak nem lennék jó, de forgatókönyvírónak, vagy reklámfilmírónak igen. Sőt, videóklip-gyártónak is, többször van olyan, hogy hallgatok egy zenét, és pörögnek a képek a szemem előtt. Kár, hogy ezt sosem hasznosítom.
- Jó az analizáló képességem is, azaz jó lennék pl. szociológusnak (bár az kb. annyira piacorientált, mint a művészet-terapeuta, amit szintén nem csinálok), de amikor formában vagyok, a világ globális problémáit is simán megoldom
- Érdeklődő vagyok, könnyen összeszedem a világról az infókat, ezért eléggé műveltnek is hatok, bár ez van, hogy csak "wikipédia-műveltség" (mindegy, azon is látszik, hogy nyitott vagyok a világra) Ez milyen képesség? Memória? Nem tudom..
- Intelligens vagyok, bár ezt már a pozitív tulajdonságokhoz írtam. Kiegészíteném azzal, hogy intelligenciámat nem használom fel mások megszégyenítésére, legalábbis nem direkt. Azaz képes vagyok az objektivitásra.
- Empatikus vagyok, ha jó formában vagyok, nagyon élesen meg tudom érezni, ki az, akinek tényleg szüksége va segítségre (ha nem vagyok jó formában mondjuk, akkor csak magamat sajnálom)
- Jó a vizuális képességem, a szépérzékem.
- Kreatív vagyok, tudok a szarból is várat építeni. Néha a szar szar is marad, de legalább vár, de néha el tudom hitetni, hogy márványból van. Ezt a képességemet dekoratőr koromban igen jól hasznosítottam, de még animátorként is előnyömre válik.
- Ha odafigyelek, jól be tudom osztani a pénzt.
Na, ez máris 8. Majd még kettőt összekaparok. 🙂
Nem, nem memória. Nyitottság. Ahogy írtad. 🙂
Idézet tőle: JolánDopamin, karácsonyi ajándékként, meg hogy végre elhitessem magammal, hogy vannak jó képességeim, írok néhányat. Nem biztos, hogy lesz 10, de igyekszem 🙂
- Szerintem jól írok, jó fantáziám. Szépírónak nem lennék jó, de forgatókönyvírónak, vagy reklámfilmírónak igen. Sőt, videóklip-gyártónak is, többször van olyan, hogy hallgatok egy zenét, és pörögnek a képek a szemem előtt. Kár, hogy ezt sosem hasznosítom.
- Jó az analizáló képességem is, azaz jó lennék pl. szociológusnak (bár az kb. annyira piacorientált, mint a művészet-terapeuta, amit szintén nem csinálok), de amikor formában vagyok, a világ globális problémáit is simán megoldom
- Érdeklődő vagyok, könnyen összeszedem a világról az infókat, ezért eléggé műveltnek is hatok, bár ez van, hogy csak "wikipédia-műveltség" (mindegy, azon is látszik, hogy nyitott vagyok a világra) Ez milyen képesség? Memória? Nem tudom..
- Intelligens vagyok, bár ezt már a pozitív tulajdonságokhoz írtam. Kiegészíteném azzal, hogy intelligenciámat nem használom fel mások megszégyenítésére, legalábbis nem direkt. Azaz képes vagyok az objektivitásra.
- Empatikus vagyok, ha jó formában vagyok, nagyon élesen meg tudom érezni, ki az, akinek tényleg szüksége va segítségre (ha nem vagyok jó formában mondjuk, akkor csak magamat sajnálom)
- Kreatív vagyok, tudok a szarból is várat építeni. Néha a szar szar is marad, de legalább vár, de néha el tudom hitetni, hogy márványból van. Ezt a képességemet dekoratőr koromban igen jól hasznosítottam, de még animátorként is előnyömre válik.
Nem, nem memória. Nyitottság. Ahogy írtad. 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.27., 06:52Elmúlt hát ez a karácsony is viszonylag békében talán volt öröm is. Nállunk vendégeskedett egy életvidám barátnőnk így sokat nevettünk nem volt túl nagy etikett. Dec 23. án este kérdezték nin szükség földlabdás karácsonyfára de tőle kérdezték el is hozta nekünk most locsolgatjuk feldíszítettük finoman mert valahová ki lesz majd ültetve. Dec. 24. én kopogtak leküldtek minket a földszintre nagy szatyorral adományokat kaptunk hús meg zöldségfélét főként egész meglepő volt ezen az új helyen ez. Igaz mindennap eszembe jutott egyszer hogy felvágom a csuklóm de aztán lebeszéltem magam. Fogyik a tabletta és már félbe szedem vagy úgy sem hát rohadtul érzem. Na de ezt is túlélem az tuti.
Elmúlt hát ez a karácsony is viszonylag békében talán volt öröm is. Nállunk vendégeskedett egy életvidám barátnőnk így sokat nevettünk nem volt túl nagy etikett. Dec 23. án este kérdezték nin szükség földlabdás karácsonyfára de tőle kérdezték el is hozta nekünk most locsolgatjuk feldíszítettük finoman mert valahová ki lesz majd ültetve. Dec. 24. én kopogtak leküldtek minket a földszintre nagy szatyorral adományokat kaptunk hús meg zöldségfélét főként egész meglepő volt ezen az új helyen ez. Igaz mindennap eszembe jutott egyszer hogy felvágom a csuklóm de aztán lebeszéltem magam. Fogyik a tabletta és már félbe szedem vagy úgy sem hát rohadtul érzem. Na de ezt is túlélem az tuti.
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.26., 17:54Idézet tőle: JolánDopamin, karácsonyi ajándékként, meg hogy végre elhitessem magammal, hogy vannak jó képességeim, írok néhányat. Nem biztos, hogy lesz 10, de igyekszem 🙂
Te nem vagy az én hasonmásom? 🙂
Idézet tőle: JolánDopamin, karácsonyi ajándékként, meg hogy végre elhitessem magammal, hogy vannak jó képességeim, írok néhányat. Nem biztos, hogy lesz 10, de igyekszem 🙂
Te nem vagy az én hasonmásom? 🙂
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.26., 17:45Dopamin, karácsonyi ajándékként, meg hogy végre elhitessem magammal, hogy vannak jó képességeim, írok néhányat. Nem biztos, hogy lesz 10, de igyekszem 🙂
Dopamin, karácsonyi ajándékként, meg hogy végre elhitessem magammal, hogy vannak jó képességeim, írok néhányat. Nem biztos, hogy lesz 10, de igyekszem 🙂
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.26., 17:27Idézet tőle: JolánSziasztok kocsmatársak! Mindenkinek nagyon boldog, békés, bla-bla-bla. (Bocsánat, egy kicsit apatikus vagyok már a nagy jókivánság-özönben. Nem a fészbukon vagyunk, itt lehet őszíntén nyomni. Dzsingül-belsz, dzsingül-belsz, kifolyik már a fülemen...)
Viszonylag jól telt a hétvége, féltem a karácsonyozástól és a kötelező művigyoroktól, de egész jól töltöttem a családdal a napokat. Most mondjuk egy kicsit nihil van. De pezsgőt is ittunk. És társasoztunk a gyerekekkel. Nekem mondjuk úgy lett ajándékom, hogy vettem magamnak, mert szombaton a párom kijelentette, hogy nem vett nekem semmit, de aztán becsomagoltam az új sminkkészletem, és a fa alá tettem. Még mindig az online szerelemre gondolok, bár már távolodik az élmény, de még erős. Írni akarok a blogomba, de nem megy, ezt a feszítő érzést utálom. Holnapután megyünk Magyarországra, ott aztán mindenkivel vigyorgás, műmosoly, hazugság, persze jól vagyunk, szép családi idill, stb. De most összeszedem magam, a szüleimnek nagy ünnepe lesz (50 éves házassági évforduló, Aranylagzi) Viszont legalább futottam minden nap, és kitakarítottam az egész lakást. Az élet tud szép is lenni! Igyunk, és ne döntsük fel a karácsonyfát! 🙂
Örülök nagyon, hogy viszonylag jó volt a karácsonyod!!
Hátha itthon sem lesz annyira borzasztó.
Idézet tőle: JolánSziasztok kocsmatársak! Mindenkinek nagyon boldog, békés, bla-bla-bla. (Bocsánat, egy kicsit apatikus vagyok már a nagy jókivánság-özönben. Nem a fészbukon vagyunk, itt lehet őszíntén nyomni. Dzsingül-belsz, dzsingül-belsz, kifolyik már a fülemen...)
Viszonylag jól telt a hétvége, féltem a karácsonyozástól és a kötelező művigyoroktól, de egész jól töltöttem a családdal a napokat. Most mondjuk egy kicsit nihil van. De pezsgőt is ittunk. És társasoztunk a gyerekekkel. Nekem mondjuk úgy lett ajándékom, hogy vettem magamnak, mert szombaton a párom kijelentette, hogy nem vett nekem semmit, de aztán becsomagoltam az új sminkkészletem, és a fa alá tettem. Még mindig az online szerelemre gondolok, bár már távolodik az élmény, de még erős. Írni akarok a blogomba, de nem megy, ezt a feszítő érzést utálom. Holnapután megyünk Magyarországra, ott aztán mindenkivel vigyorgás, műmosoly, hazugság, persze jól vagyunk, szép családi idill, stb. De most összeszedem magam, a szüleimnek nagy ünnepe lesz (50 éves házassági évforduló, Aranylagzi) Viszont legalább futottam minden nap, és kitakarítottam az egész lakást. Az élet tud szép is lenni! Igyunk, és ne döntsük fel a karácsonyfát! 🙂
Örülök nagyon, hogy viszonylag jó volt a karácsonyod!!
Hátha itthon sem lesz annyira borzasztó.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.26., 16:12Sziasztok kocsmatársak! Mindenkinek nagyon boldog, békés, bla-bla-bla. (Bocsánat, egy kicsit apatikus vagyok már a nagy jókivánság-özönben. Nem a fészbukon vagyunk, itt lehet őszíntén nyomni. Dzsingül-belsz, dzsingül-belsz, kifolyik már a fülemen...)
Sziasztok kocsmatársak! Mindenkinek nagyon boldog, békés, bla-bla-bla. (Bocsánat, egy kicsit apatikus vagyok már a nagy jókivánság-özönben. Nem a fészbukon vagyunk, itt lehet őszíntén nyomni. Dzsingül-belsz, dzsingül-belsz, kifolyik már a fülemen...)
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2017.12.26., 12:15Idézet tőle: dopaminNeked is áldott békés szép ünnepet szeretettel , békével telit Csilla96.
köszönöm dopamin!
Idézet tőle: dopaminNeked is áldott békés szép ünnepet szeretettel , békével telit Csilla96.
köszönöm dopamin!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.26., 06:20https://www.google.hu/amp/femina.hu/terasz/legjobb_karacsonyi_viccek/amp
https://www.google.hu/amp/femina.hu/terasz/legjobb_karacsonyi_viccek/amp