Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: toth ekkor: 2018.01.11., 15:59Hat, mine egeszsegugyi dolgozo, azt szeretnem mondani, ha valakinek TBC-je
van annak ugy kell segiteni, hogy a segito el ne kapja a TBC-t, mert ha igen, akkor
a segito nem tud segiteni,
Namost, mas peldaval mondva, repulogepen ha nincs oxigen akkor adagolnak
maszkkal. Eloszor mindenki sajat magara kell felvegye a maszkot es csak utana
tud segiteni masoknak, mert ha valakii ott oxigen nelkul kapkod masok javara, az
elveszitheti a kepesseget arra, hogy sajat magan vagy masokon segitsen.
Hat a gyerekedert meg felelos vagy, hogy kiket viszel haza hozza.
Alkoholistaval szilveszterezni: alkoholizmus.
Nem mindenki tud alkoholt inni. Ez is olyan, hogy leallsz vagy mehalsz.
Olyan mint a Beatles dal: amikor fiatal voltam es a szivem meg egy nyitott konyv
volt, azt mondogattam: elj es hagyj elni masokat. De ebben a mindig valtozo
vilagban, amiben elunk, az ember feladja a probalkozast."
Elj, es engedd maghalni.
Hat, mine egeszsegugyi dolgozo, azt szeretnem mondani, ha valakinek TBC-je
van annak ugy kell segiteni, hogy a segito el ne kapja a TBC-t, mert ha igen, akkor
a segito nem tud segiteni,
Namost, mas peldaval mondva, repulogepen ha nincs oxigen akkor adagolnak
maszkkal. Eloszor mindenki sajat magara kell felvegye a maszkot es csak utana
tud segiteni masoknak, mert ha valakii ott oxigen nelkul kapkod masok javara, az
elveszitheti a kepesseget arra, hogy sajat magan vagy masokon segitsen.
Hat a gyerekedert meg felelos vagy, hogy kiket viszel haza hozza.
Alkoholistaval szilveszterezni: alkoholizmus.
Nem mindenki tud alkoholt inni. Ez is olyan, hogy leallsz vagy mehalsz.
Olyan mint a Beatles dal: amikor fiatal voltam es a szivem meg egy nyitott konyv
volt, azt mondogattam: elj es hagyj elni masokat. De ebben a mindig valtozo
vilagban, amiben elunk, az ember feladja a probalkozast."
Elj, es engedd maghalni.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.01.11., 08:31Dopamin, durva ez a szilveszteri sztorid, sajnálom. 🙁 Ezek szerint függő emberről van szó? (alkohol meg gyógyszer). És hogy nő létére ilyen zaklató legyen... Ne sajnáld ezt a barátságot, több kára volt, mint haszna szerintem.
Dopamin, durva ez a szilveszteri sztorid, sajnálom. 🙁 Ezek szerint függő emberről van szó? (alkohol meg gyógyszer). És hogy nő létére ilyen zaklató legyen... Ne sajnáld ezt a barátságot, több kára volt, mint haszna szerintem.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.01.11., 06:40Akkor itt az ideje volt nekem egy páciensem akinek az alagút szindrómáját nem tudta megnyitni az orvos éppen véletlen egy taxisnak elmondtam hogy mi a második tudásom nem telt bele pár nap jött a hölgy nagyon sokat dolgoztam vele még a jelképes összeget is leszállítottam hogy tudjon jönni 3 hónap küzdelem után leállt a karjában a fájdalom és a zsibbadás én és a családom addigra barátként tekintett rá szívünkbe zártuk nem azért mert riporter volt hanem mint ember. Közben alkoholos állapot miatt kirugták a munkahelyéről mi ott voltunk az édesanyja marosvásárhelyről engem kért hogy segítsem vigyázzak rá amennyire engedi. AZtán rá egy hónapra elhunyt az anyukája nagy gyászában igyekeztünk jelen lenni biztatni felhívni végighallgatni a sírását. Karácsonyra meghívtuk hogy ez az első karácsony nállunk békét oltalmat talál ránktukmált egy gyökeres fenyőfát amit a gyerek nem bír allergiás rá hozott olyan dolgokat amikre neki van szüksége pl alkohol. Mi közöltük nincs karácsonyi ajándék osztás mert a gyerek megkapta amire szüksége volt nekünk meg nem futja. Erre ideállított mindenkinek egy bonbonnal belefért ha jó szívvel adja én egy saját készítésű angyalkát adtam kézmüves készségem a béka segge alatt de ezt profin megcsináltam. Tudjátok hogy december 24. én halt meg a tesóm szeretett édespja ott előtte? Mikor a dalt feltette hogy amlékezzen rá... beleszólt hogy ne ilyen bús nótét tegyen fel pedig jeleztük...miért szól az a dal...csak a saját fájdalmával és a saját nagyszerüségével volt elfoglalva senkit nem hallgatott végig azt gondoltam egy riporter tud hallgatni. 26. án elment mért máshová is hívták közölte hogy ez a karácsony 150 ezerbe van neki...
szlveszterre megbeszéltünk főzünk egy nagy lábas lencse főzeléket kettőnknek mert a gyerek vidékre ment szilveszterezni. Vettünk az utolsó fillérünkön egy friss kenyeret. Pezsgőt nem vettünk mindek a tesóm nem iszik én is megvagyok nélküle koccintottunk mi már áskor is egy pohár vizzel.
30 án este bejelentkezett a barátnőnk hogy befogadjuk e szilveszterre mondtuk gyer de nekünk lencse van kenyér és slussz ha valamit szeretnél fogyasztani azt prezentáld. 31. én pedig megérkezett a pszichiátriáról egy barátom pár órát maradt nem tudta merre megy mondtam éjfélig jöhetsz aztán nem ezzel búcsúztunk el ót orakkor.
6 ra megérkezett a barátnőnk már volt az arcában elmondtam hogy előfordulhat hogy jön egy fiú vendég éjfélig várható de nem figyelt rám mint később kiderült. Egész végig kötözködött az erdélyiséggel azonnal adtunk lencsét kenyeret kávét meg amit hozott unikumot nállunk minden tűzijátékot lehetet látni az ambakokból semmire nem figyelt teljesen szét volt csúszva azt gondoltam a piától nem lehet ez plussz agrasszíven viselkedett felsorolta miket hozott virslit üdítőt pezsgőt kenyeret mustárt és ezek tételes árait plusz hozzávette a taxi költségét Mondtam neki ha mi adunk valamit nem hánytorgatjuk fel nem forintosítjuk és olyan természetes adni számunkra mint a légvétel...lehet busszal is jönni 3 busznak ez a végállomása. fél 11 kor megjött a zárkózott halálra készülő pszichiátriás barátom szó ami szó kitett megáért felszines fecsegésből. Annyit kért éjfél előt szeretne letusolni koccint velünk és lefekszik aludni. Este nekem adta emlékbe a gyűrűjét. Mondtam a barátnőmnek egy szobába alusznak válasszanak ágyat. A barátom aludni szertne ez nállunk megszokott. De azt nem képzeltem hogy bemászik az ágyába a csaj és hajnalban hasimogatással ébreszti, szinte semmit nem aludt mert a csaj beszélgetett vele. Ő a békéért és oltalomért jött hozzánk tudta hogy nem issza le magát és békében lehet mikor hajnalban ez mesélte lesült a pofámról a bőr azt gondoltam két inteligens felnőtt két agyon egy hatalmas szobában jól elfér és ha mégis lesz szex( tudtam hogy nem) az az ő dolguk.
Reggel éppen a bécsi újévi koncertre ébred a csaj az volt a vágya hogy azt megnézze de igazából nem nézte sajnos a két box egy szobában van a tesóm sít nézett őneki meg felhangosítottam a tévét és odaültettem a tévé elé. Közben a barátom vicces képeket mutatott a telefonján azon néha kuncogtunk erre hátraszólt ne nevessük ki őt mondtuk eszünkbe sincs addigra ő már 2x reggelizett egyszer 5 kor egyszer fél 11 kor bepuszilta a maradék unkumot plusz azt is amit pár hónapja a gyereknek hozott nevenepjára és őrizte a szekrényén ahol az alkoholjai vannak a gyerek. Na fura volt mert agresszív volt aztán dödögöt közben találtam olyan gyógyszereket amiket mi nem szedünk a barátom megkérdeztem de közölte semmilyen gyógyszert nem szed aztán egyszer bementem a szobába és a nő a hátizsákjából ette a gyógyszert elmondása szerint vitamint meg fájdalom csillapítót csak azzal nem számolt hogy a legtöbb dobozt felismerem.
Szóval délben elkezdett ordítani tételesen ismét felsorolta mit vett mit hozott mibe került és élete legszarabb szilvesztere vol és hogy éhezett nállunk. Láttam ahogy a testvéremnek kikerekedik a szeme emelkedik a kerekesszékből megelőztem megmondtam megaláztál minket nemcsak a befogadott vendég de a barát jogoddal is visszaéltál. A barátom kinjában kiment az erkélyre. Aztán a csak mellém ült dünnyögött ölelgetet puszilgatott
Nem tudom megállítani a lejtőn pedig hozzánk nemcsak ünnepelt sztárként hanem kirugott alkoholistaként is jöhetett mi az embert nézzük. Fáj. Január elsején egy barát egy befogadott mert nem mi hívtuk vendég ordított velünk mert neki nem volt elég az amit mi nyújtottunk
Hát ennek a barátságnak sajnos vége úgy össuetört hogy nem gyógyítható
ráadásul amikor elmeséltem a gyerekemnek azt mondta már 16 évesen is rámászott de nem történt semmi mert inkább megoldott gyorsban a wc-n egy 47 éves nőnek nincs önkontrolja? Ha ezt előre tudom isten irgalmazzon neki
Szóval ez volt szilveszterkor a kígyó megmelegedett és marni kezdett, sajnos még alánk tehet máshol akár a lakásunkba is kerülhet...
Akkor itt az ideje volt nekem egy páciensem akinek az alagút szindrómáját nem tudta megnyitni az orvos éppen véletlen egy taxisnak elmondtam hogy mi a második tudásom nem telt bele pár nap jött a hölgy nagyon sokat dolgoztam vele még a jelképes összeget is leszállítottam hogy tudjon jönni 3 hónap küzdelem után leállt a karjában a fájdalom és a zsibbadás én és a családom addigra barátként tekintett rá szívünkbe zártuk nem azért mert riporter volt hanem mint ember. Közben alkoholos állapot miatt kirugták a munkahelyéről mi ott voltunk az édesanyja marosvásárhelyről engem kért hogy segítsem vigyázzak rá amennyire engedi. AZtán rá egy hónapra elhunyt az anyukája nagy gyászában igyekeztünk jelen lenni biztatni felhívni végighallgatni a sírását. Karácsonyra meghívtuk hogy ez az első karácsony nállunk békét oltalmat talál ránktukmált egy gyökeres fenyőfát amit a gyerek nem bír allergiás rá hozott olyan dolgokat amikre neki van szüksége pl alkohol. Mi közöltük nincs karácsonyi ajándék osztás mert a gyerek megkapta amire szüksége volt nekünk meg nem futja. Erre ideállított mindenkinek egy bonbonnal belefért ha jó szívvel adja én egy saját készítésű angyalkát adtam kézmüves készségem a béka segge alatt de ezt profin megcsináltam. Tudjátok hogy december 24. én halt meg a tesóm szeretett édespja ott előtte? Mikor a dalt feltette hogy amlékezzen rá... beleszólt hogy ne ilyen bús nótét tegyen fel pedig jeleztük...miért szól az a dal...csak a saját fájdalmával és a saját nagyszerüségével volt elfoglalva senkit nem hallgatott végig azt gondoltam egy riporter tud hallgatni. 26. án elment mért máshová is hívták közölte hogy ez a karácsony 150 ezerbe van neki...
szlveszterre megbeszéltünk főzünk egy nagy lábas lencse főzeléket kettőnknek mert a gyerek vidékre ment szilveszterezni. Vettünk az utolsó fillérünkön egy friss kenyeret. Pezsgőt nem vettünk mindek a tesóm nem iszik én is megvagyok nélküle koccintottunk mi már áskor is egy pohár vizzel.
30 án este bejelentkezett a barátnőnk hogy befogadjuk e szilveszterre mondtuk gyer de nekünk lencse van kenyér és slussz ha valamit szeretnél fogyasztani azt prezentáld. 31. én pedig megérkezett a pszichiátriáról egy barátom pár órát maradt nem tudta merre megy mondtam éjfélig jöhetsz aztán nem ezzel búcsúztunk el ót orakkor.
6 ra megérkezett a barátnőnk már volt az arcában elmondtam hogy előfordulhat hogy jön egy fiú vendég éjfélig várható de nem figyelt rám mint később kiderült. Egész végig kötözködött az erdélyiséggel azonnal adtunk lencsét kenyeret kávét meg amit hozott unikumot nállunk minden tűzijátékot lehetet látni az ambakokból semmire nem figyelt teljesen szét volt csúszva azt gondoltam a piától nem lehet ez plussz agrasszíven viselkedett felsorolta miket hozott virslit üdítőt pezsgőt kenyeret mustárt és ezek tételes árait plusz hozzávette a taxi költségét Mondtam neki ha mi adunk valamit nem hánytorgatjuk fel nem forintosítjuk és olyan természetes adni számunkra mint a légvétel...lehet busszal is jönni 3 busznak ez a végállomása. fél 11 kor megjött a zárkózott halálra készülő pszichiátriás barátom szó ami szó kitett megáért felszines fecsegésből. Annyit kért éjfél előt szeretne letusolni koccint velünk és lefekszik aludni. Este nekem adta emlékbe a gyűrűjét. Mondtam a barátnőmnek egy szobába alusznak válasszanak ágyat. A barátom aludni szertne ez nállunk megszokott. De azt nem képzeltem hogy bemászik az ágyába a csaj és hajnalban hasimogatással ébreszti, szinte semmit nem aludt mert a csaj beszélgetett vele. Ő a békéért és oltalomért jött hozzánk tudta hogy nem issza le magát és békében lehet mikor hajnalban ez mesélte lesült a pofámról a bőr azt gondoltam két inteligens felnőtt két agyon egy hatalmas szobában jól elfér és ha mégis lesz szex( tudtam hogy nem) az az ő dolguk.
Reggel éppen a bécsi újévi koncertre ébred a csaj az volt a vágya hogy azt megnézze de igazából nem nézte sajnos a két box egy szobában van a tesóm sít nézett őneki meg felhangosítottam a tévét és odaültettem a tévé elé. Közben a barátom vicces képeket mutatott a telefonján azon néha kuncogtunk erre hátraszólt ne nevessük ki őt mondtuk eszünkbe sincs addigra ő már 2x reggelizett egyszer 5 kor egyszer fél 11 kor bepuszilta a maradék unkumot plusz azt is amit pár hónapja a gyereknek hozott nevenepjára és őrizte a szekrényén ahol az alkoholjai vannak a gyerek. Na fura volt mert agresszív volt aztán dödögöt közben találtam olyan gyógyszereket amiket mi nem szedünk a barátom megkérdeztem de közölte semmilyen gyógyszert nem szed aztán egyszer bementem a szobába és a nő a hátizsákjából ette a gyógyszert elmondása szerint vitamint meg fájdalom csillapítót csak azzal nem számolt hogy a legtöbb dobozt felismerem.
Szóval délben elkezdett ordítani tételesen ismét felsorolta mit vett mit hozott mibe került és élete legszarabb szilvesztere vol és hogy éhezett nállunk. Láttam ahogy a testvéremnek kikerekedik a szeme emelkedik a kerekesszékből megelőztem megmondtam megaláztál minket nemcsak a befogadott vendég de a barát jogoddal is visszaéltál. A barátom kinjában kiment az erkélyre. Aztán a csak mellém ült dünnyögött ölelgetet puszilgatott
Nem tudom megállítani a lejtőn pedig hozzánk nemcsak ünnepelt sztárként hanem kirugott alkoholistaként is jöhetett mi az embert nézzük. Fáj. Január elsején egy barát egy befogadott mert nem mi hívtuk vendég ordított velünk mert neki nem volt elég az amit mi nyújtottunk
Hát ennek a barátságnak sajnos vége úgy össuetört hogy nem gyógyítható
ráadásul amikor elmeséltem a gyerekemnek azt mondta már 16 évesen is rámászott de nem történt semmi mert inkább megoldott gyorsban a wc-n egy 47 éves nőnek nincs önkontrolja? Ha ezt előre tudom isten irgalmazzon neki
Szóval ez volt szilveszterkor a kígyó megmelegedett és marni kezdett, sajnos még alánk tehet máshol akár a lakásunkba is kerülhet...
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.01.10., 17:41🙂 aranyosak
🙂 aranyosak
Idézet tőle: Guest ekkor: 2018.01.10., 09:26amelyik kutya ugat, az nem harap 😀
amelyik kutya ugat, az nem harap 😀
Idézet tőle: Herlick ekkor: 2018.01.10., 00:37Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: heartandsoulIdézet tőle: dopaminE volt az egyik munkahelyemen az indulónk 😀
Hová indultatok ezzel a dallal?
Nekem ez a kedvenc indulóm:
Ezel székletet pucolni vagy igazi büdi felfekvést
hülye vagy teljesen felspanol főleg ha kicsit edzek
én nagyon autoriter vagyok ezért nekem ez fain
Idézet tőle: dopaminIdézet tőle: heartandsoulIdézet tőle: dopaminE volt az egyik munkahelyemen az indulónk 😀
hülye vagy teljesen felspanol főleg ha kicsit edzek
én nagyon autoriter vagyok ezért nekem ez fain
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2018.01.09., 20:00uhh az kemény! Ahhoz tényleg kell a Pálinka dal, vagy egy-két kupica is,
meg egy Darth Veder maszk. 🙂
uhh az kemény! Ahhoz tényleg kell a Pálinka dal, vagy egy-két kupica is,
meg egy Darth Veder maszk. 🙂
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.01.09., 13:05Idézet tőle: heartandsoulIdézet tőle: dopaminE volt az egyik munkahelyemen az indulónk 😀
Idézet tőle: heartandsoulIdézet tőle: dopaminE volt az egyik munkahelyemen az indulónk 😀
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.01.08., 21:16Jó estét kocsmatársak. Mi történt, miért üres a kocsma?
Én szeretek veletek beszélgetni, mégha kicsit negatív is vagyok mostanában...
Jó estét kocsmatársak. Mi történt, miért üres a kocsma?
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.01.08., 21:16Jó estét kocsmatársak. Mi történt, miért üres a kocsma?
Jó estét kocsmatársak. Mi történt, miért üres a kocsma?
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2018.01.07., 20:31Idézet tőle: dopaminE volt az egyik munkahelyemen az indulónk 😀
Idézet tőle: dopaminE volt az egyik munkahelyemen az indulónk 😀
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.01.06., 23:45Meg csak januar 6-a van es en mar utalok mindent, meg akarok halni. Na jo, nem, csak el akarok menni a vilagvegere. De nem lehet, mert gyerekeim vannak. Visszajottunk a bortonombe, nem lett jobb. Aludni akarok. Harom even keresztul. Utana majd meglatjuk. A kenyszereim nagyon erosek, folyton agyalok, folyton mindenkinek megmondon a Nagy Igazsagot a fejemben.
Meg csak januar 6-a van es en mar utalok mindent, meg akarok halni. Na jo, nem, csak el akarok menni a vilagvegere. De nem lehet, mert gyerekeim vannak. Visszajottunk a bortonombe, nem lett jobb. Aludni akarok. Harom even keresztul. Utana majd meglatjuk. A kenyszereim nagyon erosek, folyton agyalok, folyton mindenkinek megmondon a Nagy Igazsagot a fejemben.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.01.06., 15:14„Egy alkalommal beszélgettem Pilinszky Jánossal, és a költő megjegyezte:
– Utállak benneteket, pszivel kezdődő foglalkozásúakat.
– Miért utálsz János?
– Mert nagyon nagy terheket raktok az emberekre. Azt hirdetitek, hogy minden emberi problémának van megoldása. Ezzel sikerül elérnetek, hogy az emberek többsége úgy érzi, csak ő olyan hülye, hogy nem tudja megoldani a szexuális problémáit, a szüleivel való viszonyát, a házasságát, az egzisztenciális ügyeit, a politikai orientációját stb.- és összeomlik. A valóságban, – mondta Pilinszky – az élet dolgainak többsége nem megoldható. Legfeljebb jól- rosszul elviselhető. Óriási a különbség közöttünk. Ti úgy gondoljátok, hogy az életben problémák vannak és megoldásokra van szükség, én meg úgy gondolom, hogy az életben tragédiák vannak, és irgalomra van szükség.
Szíven döfve tántorogtam ki Pilinszkytől.” (Popper Péter)
„Egy alkalommal beszélgettem Pilinszky Jánossal, és a költő megjegyezte:
– Utállak benneteket, pszivel kezdődő foglalkozásúakat.
– Miért utálsz János?
– Mert nagyon nagy terheket raktok az emberekre. Azt hirdetitek, hogy minden emberi problémának van megoldása. Ezzel sikerül elérnetek, hogy az emberek többsége úgy érzi, csak ő olyan hülye, hogy nem tudja megoldani a szexuális problémáit, a szüleivel való viszonyát, a házasságát, az egzisztenciális ügyeit, a politikai orientációját stb.- és összeomlik. A valóságban, – mondta Pilinszky – az élet dolgainak többsége nem megoldható. Legfeljebb jól- rosszul elviselhető. Óriási a különbség közöttünk. Ti úgy gondoljátok, hogy az életben problémák vannak és megoldásokra van szükség, én meg úgy gondolom, hogy az életben tragédiák vannak, és irgalomra van szükség.
Szíven döfve tántorogtam ki Pilinszkytől.” (Popper Péter)
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2018.01.05., 16:47Pálinka szerelmem légy az enyém!
Pálinka szerelmem légy az enyém!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.01.05., 16:12Idézet tőle: heartandsoulKedvem szittyan, illa berek, odaverek,
hol a helyi kocsma?
Bármi van is odamegyek!
Mindenki őrizze meg a pánikját,
nyugalomra semmi ok,
a pálinkát mint egy linket,
nyomom, ami innen mutat egy vészkijáratot!Sa la la la héj!
Sa la la la hó!
Egyszer élünk,
egyszer nem!
Hát jó napot,
hello!
Sa la la la héj!
Sa la la la hó!
Nincs a szesszel semmi baj,
csak nélküle hej-hó!
Na ez odatett nekem 😀 egye fene a pálinka régi szerelmem 🙂
Idézet tőle: heartandsoulKedvem szittyan, illa berek, odaverek,
hol a helyi kocsma?
Bármi van is odamegyek!
nyugalomra semmi ok,
Sa la la la hó!
Egyszer élünk,
egyszer nem!
Hát jó napot,
hello!
Sa la la la héj!
Sa la la la hó!
csak nélküle hej-hó!
Na ez odatett nekem 😀 egye fene a pálinka régi szerelmem 🙂
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2018.01.05., 15:46Kedvem szittyan, illa berek, odaverek,
hol a helyi kocsma?
Bármi van is odamegyek!
nyugalomra semmi ok,
Sa la la la hó!
Egyszer élünk,
egyszer nem!
Hát jó napot,
hello!
Sa la la la héj!
Sa la la la hó!
csak nélküle hej-hó!
Kedvem szittyan, illa berek, odaverek,
hol a helyi kocsma?
Bármi van is odamegyek!
nyugalomra semmi ok,
nyomom, ami innen mutat egy vészkijáratot!
Sa la la la héj!
Sa la la la hó!
Egyszer élünk,
egyszer nem!
Hát jó napot,
hello!
Sa la la la héj!
Sa la la la hó!
csak nélküle hej-hó!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.01.05., 15:43Idézet tőle: JolánDopamin, mi történt Szilveszterkor? Arra gondolsz, ami itt volt a Búrán?
Ez az oldal maradt fent a gépen. (Itt Magyarországon nem tudok saját számítógépet használni.) Mindegy is, nem fogok most ezen aggódni. Nem kérdezett rá anyám a konkrétumokra, én meg nem mondtam. Úgy döntöttem, hogy ha majd muszáj lesz elmondani (mert konkrétan összejövök valakivel, vagy valahogyan kiderül, hogy tényleg ez az irány), akkor majd mondom, addig felesleges. Csak nehéz ez, sokmindenkivel találkoztam, és csak nagyon kevés emberrel tudok őszinte lennoi, a többieknek művigyorogni kell. Egyre jobban terhel ez. Olyan, mintha idegen lennék a saját életemben. és nem csak szexuális témában.
Szia Jolán,
Nem pontosan tudom mi történt a búrán, a saját életem facsarintott nyakon olyan ember akart bántani akinek oltalmat adtam már két éve jóban és rosszban barátként tekintettem rá. Most visszaélt ezzel. Így vége egy barátságnak. Természetesen fáj.
Ezt az idegenséget én is többször észlelem lefelé menet táján. Szar érzés. Jogos majd kiderül egyszercsak szerintem ez attól fogg függeni ki adja meg a gyengédséget , szeretetet, és szexuális örömöt.
Idézet tőle: JolánDopamin, mi történt Szilveszterkor? Arra gondolsz, ami itt volt a Búrán?
Ez az oldal maradt fent a gépen. (Itt Magyarországon nem tudok saját számítógépet használni.) Mindegy is, nem fogok most ezen aggódni. Nem kérdezett rá anyám a konkrétumokra, én meg nem mondtam. Úgy döntöttem, hogy ha majd muszáj lesz elmondani (mert konkrétan összejövök valakivel, vagy valahogyan kiderül, hogy tényleg ez az irány), akkor majd mondom, addig felesleges. Csak nehéz ez, sokmindenkivel találkoztam, és csak nagyon kevés emberrel tudok őszinte lennoi, a többieknek művigyorogni kell. Egyre jobban terhel ez. Olyan, mintha idegen lennék a saját életemben. és nem csak szexuális témában.
Szia Jolán,
Nem pontosan tudom mi történt a búrán, a saját életem facsarintott nyakon olyan ember akart bántani akinek oltalmat adtam már két éve jóban és rosszban barátként tekintettem rá. Most visszaélt ezzel. Így vége egy barátságnak. Természetesen fáj.
Ezt az idegenséget én is többször észlelem lefelé menet táján. Szar érzés. Jogos majd kiderül egyszercsak szerintem ez attól fogg függeni ki adja meg a gyengédséget , szeretetet, és szexuális örömöt.
Idézet tőle: toth ekkor: 2018.01.04., 19:08Probalj meg nem inni, es figyeld meg az erzeseidet.
Probalj meg inni es figyeld meg az erzeseidet.
Probalj meg inni es hirtelen abbahagyni, es figyeld meg az erzeseidet.
Probald ezeket megtenni tobb alkalommal.
Probalj meg nem inni, es figyeld meg az erzeseidet.
Probalj meg inni es figyeld meg az erzeseidet.
Probalj meg inni es hirtelen abbahagyni, es figyeld meg az erzeseidet.
Probald ezeket megtenni tobb alkalommal.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.01.04., 14:14Egy rossz színész vagyok egy rossz színdarabban, és külön ijesztő, hogy sosem lesz vége, millió felvonásos, minden reggel újból kezdődik.
Egy rossz színész vagyok egy rossz színdarabban, és külön ijesztő, hogy sosem lesz vége, millió felvonásos, minden reggel újból kezdődik.
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.01.04., 14:13Dopamin, mi történt Szilveszterkor? Arra gondolsz, ami itt volt a Búrán?
Dopamin, mi történt Szilveszterkor? Arra gondolsz, ami itt volt a Búrán?
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.01.04., 07:53Biztos hogy jó adag tapasztalatom van a virtuál léttel való összekapcsolódással de nyomaimat és lépéseim mindig törlöm a saját gépemről is.
Érdekelne, hogy tudott azonosítani? Volt e szembesítés vagy valami ?
Én még emésztem a szilveszteri történést addig gyakorlatilag annyi marad ami őszinte hogy igyunk 😀
Biztos hogy jó adag tapasztalatom van a virtuál léttel való összekapcsolódással de nyomaimat és lépéseim mindig törlöm a saját gépemről is.
Érdekelne, hogy tudott azonosítani? Volt e szembesítés vagy valami ?
Én még emésztem a szilveszteri történést addig gyakorlatilag annyi marad ami őszinte hogy igyunk 😀
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.01.03., 14:42Sziasztok kocsmatársak!
Pörgessük már meg a bulit, milyen dolog az, hogy január elején ennyire leül minden... én ma inni fogok, meg barátokkal találkozni. Aztán visszarepülök, és nem tudom mi lesz, de be vagyok tőle tojva. Mindegy, lehet, hogy csak Franciaországból jelentkezem újra, és blogolni is fogok, de itt, nenm a saját gépemen egy kicsit kényelmetlen... (a család egyik tagja megtalálta az itteni írásaimat a "szexuális orientációs" kérdésekkel együtt...)
Sziasztok kocsmatársak!
Pörgessük már meg a bulit, milyen dolog az, hogy január elején ennyire leül minden... én ma inni fogok, meg barátokkal találkozni. Aztán visszarepülök, és nem tudom mi lesz, de be vagyok tőle tojva. Mindegy, lehet, hogy csak Franciaországból jelentkezem újra, és blogolni is fogok, de itt, nenm a saját gépemen egy kicsit kényelmetlen... (a család egyik tagja megtalálta az itteni írásaimat a "szexuális orientációs" kérdésekkel együtt...)
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2018.01.02., 06:55Mágikus képesség_csekk: https://www.nlcafe.hu/horoszkop/20180101/istensegek-kulcsok-magikus-kepesseg-szemelyiseg-teszt/
Mágikus képesség_csekk: https://www.nlcafe.hu/horoszkop/20180101/istensegek-kulcsok-magikus-kepesseg-szemelyiseg-teszt/
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.31., 19:24Idézet tőle: JolánKiscsillag tényleg elment most a Búráról... 🙁 Remélem azért majd visszajön. Minden jót kivánok neki itt is!
Furcsa lelkiállapot. Szilveszterkor nem először jön elő. Lepereg előttem az elcseszett életem, illetve azon agyalok, hogy mégis hogyan kéne (kellett volna) másképp... Szerelemre vágyom, szexre, boldogságra. És van mellettem valaki, aki igyekszik, odafigyel rám, most épp megint, és ilyenkor lelkifurdalásom van, hogy én már lélekben nem vele vagyok. De hát mit akarok én? Mi ez a telhetetlenség? Még a gyerekeim is egészségesek, és hogy rettegtem attól, hogy ez nem így lesz...és láttam most közelről, hogy milyen az, amikor valakinek nem így van, és ez mit jelent a családnak... de közben 40 vagyok, és nem fogytam annyit vissza, mint amennyit kéne, hogy szépnek érezzem magam. A depresszióm megzabálta az életem felét minimum. Na mindegy, BUÉK!
Minden egyes nap el lehetne (el kellene?) számolnunk az életünkkel. Ez a szilveszter egy pont ugyanolyan nagy marhaság, mint a karácsony. Jó, a karácsony tulképpen indokolt valahol, mert az év legrövidebb napja és leghosszabb éjszakája (dec. 21. téli napforduló) környékén van, ezért mondják, hogy Jézus ekkor született. Mert honnan lehetne tudni, hogy mikor született? És az emberek ezt élték át valahol, valamikor, hogy a legrövidebb nap után szép lassan kezdenek hosszabbodni a nappalok.
De a szilveszter? Egy mondvacsinált dolog. Egyszer valaki kitalálta, hogy legyen december 31., de lehetne május 18. is. Vagy bármi.
Jól be kell rúgni, számot kell vetni az életünkkel, petárdázni kell, bulizni kell. Minek? Miért?
Én csak azért nem fekszem le 9-kor, mert a petárdák miatt úgysem tudok aludni.
Idézet tőle: JolánKiscsillag tényleg elment most a Búráról... 🙁 Remélem azért majd visszajön. Minden jót kivánok neki itt is!
Furcsa lelkiállapot. Szilveszterkor nem először jön elő. Lepereg előttem az elcseszett életem, illetve azon agyalok, hogy mégis hogyan kéne (kellett volna) másképp... Szerelemre vágyom, szexre, boldogságra. És van mellettem valaki, aki igyekszik, odafigyel rám, most épp megint, és ilyenkor lelkifurdalásom van, hogy én már lélekben nem vele vagyok. De hát mit akarok én? Mi ez a telhetetlenség? Még a gyerekeim is egészségesek, és hogy rettegtem attól, hogy ez nem így lesz...és láttam most közelről, hogy milyen az, amikor valakinek nem így van, és ez mit jelent a családnak... de közben 40 vagyok, és nem fogytam annyit vissza, mint amennyit kéne, hogy szépnek érezzem magam. A depresszióm megzabálta az életem felét minimum. Na mindegy, BUÉK!
Minden egyes nap el lehetne (el kellene?) számolnunk az életünkkel. Ez a szilveszter egy pont ugyanolyan nagy marhaság, mint a karácsony. Jó, a karácsony tulképpen indokolt valahol, mert az év legrövidebb napja és leghosszabb éjszakája (dec. 21. téli napforduló) környékén van, ezért mondják, hogy Jézus ekkor született. Mert honnan lehetne tudni, hogy mikor született? És az emberek ezt élték át valahol, valamikor, hogy a legrövidebb nap után szép lassan kezdenek hosszabbodni a nappalok.
De a szilveszter? Egy mondvacsinált dolog. Egyszer valaki kitalálta, hogy legyen december 31., de lehetne május 18. is. Vagy bármi.
Jól be kell rúgni, számot kell vetni az életünkkel, petárdázni kell, bulizni kell. Minek? Miért?
Én csak azért nem fekszem le 9-kor, mert a petárdák miatt úgysem tudok aludni.
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.31., 19:15
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.31., 19:10Kiscsillag tényleg elment most a Búráról... 🙁 Remélem azért majd visszajön. Minden jót kivánok neki itt is!
Kiscsillag tényleg elment most a Búráról... 🙁 Remélem azért majd visszajön. Minden jót kivánok neki itt is!
Idézet tőle: heartandsoul ekkor: 2017.12.31., 17:33Konkrétan arra gondoltam, hogy csinálni kellene egy kis bólét,
Mehet bele mindenféle gyümölcs, pezsgő, lehet hígítani egy kis rummal.
Szilveszterkor ezt szoktam kortyolgatni, egész éjjel, szép lassan, finoman
szeretem érezni az ízeket a nyelvemen.
Konkrétan arra gondoltam, hogy csinálni kellene egy kis bólét,
Mehet bele mindenféle gyümölcs, pezsgő, lehet hígítani egy kis rummal.
Szilveszterkor ezt szoktam kortyolgatni, egész éjjel, szép lassan, finoman
szeretem érezni az ízeket a nyelvemen.
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2017.12.31., 13:01Idézet tőle: dopaminKedves Fórumlakók a vidám halottmosó kocsma és kávéház feltöltötte készleteit alkohol , kávé, tea, bármilyen ital, Turmix, gyümölcs, csokoládé, édes ,keserű, és sós cuccal,
Vizipipával, tabikkal amikre szükséged lehet van itt cigi, pia, kaja dögivel zene amit szeretnél arra kérlek amit viszel írd le csapd be a zene linkjét hogy tudjam jövőre mit töltsek fel nehogy rögtön leltároznom keljen
Jippi 😀 Jó, hogy van, de én ma este alszom. Zúzós lesz a 2018! Mondjuk attól még nektek jó bulit, és
Mindenkinek Szebb Jövőt 2018-ra!
Idézet tőle: dopaminKedves Fórumlakók a vidám halottmosó kocsma és kávéház feltöltötte készleteit alkohol , kávé, tea, bármilyen ital, Turmix, gyümölcs, csokoládé, édes ,keserű, és sós cuccal,
Vizipipával, tabikkal amikre szükséged lehet van itt cigi, pia, kaja dögivel zene amit szeretnél arra kérlek amit viszel írd le csapd be a zene linkjét hogy tudjam jövőre mit töltsek fel nehogy rögtön leltároznom keljen
Jippi 😀 Jó, hogy van, de én ma este alszom. Zúzós lesz a 2018! Mondjuk attól még nektek jó bulit, és
Mindenkinek Szebb Jövőt 2018-ra!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.31., 06:03Kedves Fórumlakók a vidám halottmosó kocsma és kávéház feltöltötte készleteit alkohol , kávé, tea, bármilyen ital, Turmix, gyümölcs, csokoládé, édes ,keserű, és sós cuccal,
Kedves Fórumlakók a vidám halottmosó kocsma és kávéház feltöltötte készleteit alkohol , kávé, tea, bármilyen ital, Turmix, gyümölcs, csokoládé, édes ,keserű, és sós cuccal,
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.31., 05:48Idézet tőle: Jolánnagyon rossz... nem tudom, mi lesz ebből, el akarok menni a világ végére....
segítség!
Építs egy házat ami meg véd !
tedd csutkára és hallgasd végig kérlek Jolán drágám,
Úgy nézz rám, mintha utoljára
Úgy nézz, mintha először
Ha egyszer elcsúszom a jégen
Ne sírj értem, ne sírj értem
Ne sírj értemőrizd a házat, őrizd a képeket
A lelkedben építs egy várat
Ami megvéd, ami megvéd, ami megvéd, ami megvéd, ami megvédHegyeken és völgyeken át
Utazom, az égen egy csillag
Bejárom veled a földet
Boldog vagyok és boldog vagyBárhová is mennél, utolérhet
A kés hegyén táncol az élet
Bárhová is mennél, utolér
Táncol a az élet a kés hegyénSzoríts magadhoz, ha nagyon félek
Szoríts magadhoz, ha nagyon félek
A kés hegyén táncol az életReggelre alma, estére körte
Tegyünk mindent a helyére
Még egy kis cukrot a tetejére
Mindig előre sohase hátraMindig előre sohase hátra
Minden hiába, minden hiába
Bizonytalan a végtelen
Csak a szerelem biztos a többi nemBárhová is mennél, utolérhet
Táncol a az élet a kés hegyénSzoríts magadhoz, ha nagyon félek
A kés hegyén táncol az életSzoríts magadhoz, ha nagyon félek
Idézet tőle: Jolánnagyon rossz... nem tudom, mi lesz ebből, el akarok menni a világ végére....
segítség!
Építs egy házat ami meg véd !
tedd csutkára és hallgasd végig kérlek Jolán drágám,
Úgy nézz rám, mintha utoljára
Úgy nézz, mintha először
Ha egyszer elcsúszom a jégen
Ne sírj értem, ne sírj értem
Ne sírj értem
őrizd a házat, őrizd a képeket
A lelkedben építs egy várat
Ami megvéd, ami megvéd, ami megvéd, ami megvéd, ami megvéd
Hegyeken és völgyeken át
Utazom, az égen egy csillag
Bejárom veled a földet
Boldog vagyok és boldog vagy
Bárhová is mennél, utolérhet
Táncol a az élet a kés hegyén
Reggelre alma, estére körte
Tegyünk mindent a helyére
Még egy kis cukrot a tetejére
Mindig előre sohase hátra
Mindig előre sohase hátra
Minden hiába, minden hiába
Bizonytalan a végtelen
Csak a szerelem biztos a többi nem
Bárhová is mennél, utolérhet
Táncol a az élet a kés hegyén
Idézet tőle: toth ekkor: 2017.12.30., 20:28En meg abbahagytam a kuzdelmet. Nem koll. Onkentes egyszeruseg.
Voltam boltban, megneztem, nem koll. De hat meg esetleg ki is tudnam fizetni.
Akkor se koll.
Egyszer azt almodtam, hogy vettem egy korso sort, es kihoztak, es ugy dontottem, hogy nem akarok inni, es kifizettem a sort es halapenzt is fizettem a csaposnak es mindezek utan ugy tavoztam hogy hozza se nyultam semmihez. Tisztelettel;
En meg abbahagytam a kuzdelmet. Nem koll. Onkentes egyszeruseg.
Voltam boltban, megneztem, nem koll. De hat meg esetleg ki is tudnam fizetni.
Akkor se koll.
Egyszer azt almodtam, hogy vettem egy korso sort, es kihoztak, es ugy dontottem, hogy nem akarok inni, es kifizettem a sort es halapenzt is fizettem a csaposnak es mindezek utan ugy tavoztam hogy hozza se nyultam semmihez. Tisztelettel;
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.30., 15:59Dopamin, szépeket írsz.
Én most nagyon benne vagyok a múlton való rágódáson, mit és hol csesztem el, mikor ment félre ennyire az egész... Most nincs is erőm összegezni az évet. És még mindig az online szerelem bűvkörében élek, bármennyire is tudom, hogy az is illuzió csak. Közben a családban olyan balhék vannak, hogy már szinte én vagyok a nyugalom szigete. Valahogy vége lesz ennek is... De az életem is így múlik el. "Egy nappal rövidebb lásd a fogság, és egy nappal az élet is." Meddig leszek fogságban?
BUÉK mindenkinek!
Dopamin, szépeket írsz.
Én most nagyon benne vagyok a múlton való rágódáson, mit és hol csesztem el, mikor ment félre ennyire az egész... Most nincs is erőm összegezni az évet. És még mindig az online szerelem bűvkörében élek, bármennyire is tudom, hogy az is illuzió csak. Közben a családban olyan balhék vannak, hogy már szinte én vagyok a nyugalom szigete. Valahogy vége lesz ennek is... De az életem is így múlik el. "Egy nappal rövidebb lásd a fogság, és egy nappal az élet is." Meddig leszek fogságban?
BUÉK mindenkinek!
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.30., 15:53Szépeket írtál.
Ez jutott eszembe:
kétszeresen győz, aki önmagát győzi le {Publilius Syrus}
Szépeket írtál.
Ez jutott eszembe:
kétszeresen győz, aki önmagát győzi le {Publilius Syrus} |
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.30., 10:24Idézet tőle: babarczyeszterSzia dopamin! Köszönet ezért a szép bejegyzésért. Tudom, hogy milyen borzalmakon mentél keresztül, de ilyenkor csaknem irigyellek, hogy a belső erőforrásaid ilyen gazdagok, és meg tudod teremteni a lelki egyensúlyodat.
Szia Eszter, Köszönöm, hogy megértettél nem voltam biztos,hogy érthetővé tudom tenni azt a világosságot és békét amit hirtelen megéltem és még élem.
Nem tudom honnan van ez az erő de lefordítani valahogy így tudnám : Hogy van amikor felismered önmagad istenségét vagy isteniségét a teremtő erőd ( nem hiszek az egyházakban de hiszem hogy van egy hatalmas erő ami mindenkiben megvan .
Azt a hatalmas csodát ami vagy azáltal hogy létezel.
Természetesen küzdök , láthattad , ha figyeltél, megküzdök mindenért és mindennel néha a saját taknyomon csúszva de végigcsinálom azt hiszem ez az erő és ez megvan mindenkiben itt is ahogy a percekért így vagy úgy megharcolnak. Az mindegy hogy amig felálsz csorog a könnyed, taknyod véres a térded a kezed a lelked, ezekre valahogy soha senki nem kiváncsi csak a szép képre amikor feláll
a győzelem képére.
Most győztes vagyok. Holnap meglehet azt élem, vesztes vagyok. De fel fogom ismerni, hogy éppen a győzelemért kúszok (előbb vagy utóbb de az mindegy)
Én azt látom hogy itt mindenki megküzd minden pillanatért sőt mindenhol nemcsak a búrán egy vagyok közzülük és egy velük egy Veled.
Mert látom azt a hatalmas küzdelmet és munkát amit ide beletesztek mindennap te is a módik is a tagok is és amikor rend van egy kicsit az bizony a GYŐZELEM és ha kicsit káosz van az a győzelem felé lépéseink.
Köszönöm, Hálás vagyok amiért idetaláltam és mély hálával köszönöm azt akik itt az én küzdelmeimben segítettek a saját módjuk és képességeik szerint.
Idézet tőle: babarczyeszterSzia dopamin! Köszönet ezért a szép bejegyzésért. Tudom, hogy milyen borzalmakon mentél keresztül, de ilyenkor csaknem irigyellek, hogy a belső erőforrásaid ilyen gazdagok, és meg tudod teremteni a lelki egyensúlyodat.
Szia Eszter, Köszönöm, hogy megértettél nem voltam biztos,hogy érthetővé tudom tenni azt a világosságot és békét amit hirtelen megéltem és még élem.
Nem tudom honnan van ez az erő de lefordítani valahogy így tudnám : Hogy van amikor felismered önmagad istenségét vagy isteniségét a teremtő erőd ( nem hiszek az egyházakban de hiszem hogy van egy hatalmas erő ami mindenkiben megvan .
Azt a hatalmas csodát ami vagy azáltal hogy létezel.
Természetesen küzdök , láthattad , ha figyeltél, megküzdök mindenért és mindennel néha a saját taknyomon csúszva de végigcsinálom azt hiszem ez az erő és ez megvan mindenkiben itt is ahogy a percekért így vagy úgy megharcolnak. Az mindegy hogy amig felálsz csorog a könnyed, taknyod véres a térded a kezed a lelked, ezekre valahogy soha senki nem kiváncsi csak a szép képre amikor feláll
a győzelem képére.
Most győztes vagyok. Holnap meglehet azt élem, vesztes vagyok. De fel fogom ismerni, hogy éppen a győzelemért kúszok (előbb vagy utóbb de az mindegy)
Én azt látom hogy itt mindenki megküzd minden pillanatért sőt mindenhol nemcsak a búrán egy vagyok közzülük és egy velük egy Veled.
Mert látom azt a hatalmas küzdelmet és munkát amit ide beletesztek mindennap te is a módik is a tagok is és amikor rend van egy kicsit az bizony a GYŐZELEM és ha kicsit káosz van az a győzelem felé lépéseink.
Köszönöm, Hálás vagyok amiért idetaláltam és mély hálával köszönöm azt akik itt az én küzdelmeimben segítettek a saját módjuk és képességeik szerint.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.30., 09:46Idézet tőle: tothVan egy sanda gyanum: hogy a multon filizofalni nem elonyos.
Namindegy. Valami olyasmi, hogy egy sakk jatekban a kovetkezo lepes mi lesz a jo,
nem abbol jon hogy mit rontottam el idaig.
Teljesen igazad van a múlton néha nem előnyös filózni mert beleragadhatsz és nem látsz ki belőlle. Az hogy mi a jó lépés szintén azt gondolom mindig az amit akkor abban a pillanatban eldöntök hiszen a számomra elérhető öszes információmmal a legjobb döntést hozom abban a pillanatban ha ezt a lépést később hibásnak érzem az már egy több tudás több tapasztalat miatt van ezt kell felismerni nekem, tökéletes ahogy ezt elmondtad . Köszönöm.
Idézet tőle: tothVan egy sanda gyanum: hogy a multon filizofalni nem elonyos.
Namindegy. Valami olyasmi, hogy egy sakk jatekban a kovetkezo lepes mi lesz a jo,
Teljesen igazad van a múlton néha nem előnyös filózni mert beleragadhatsz és nem látsz ki belőlle. Az hogy mi a jó lépés szintén azt gondolom mindig az amit akkor abban a pillanatban eldöntök hiszen a számomra elérhető öszes információmmal a legjobb döntést hozom abban a pillanatban ha ezt a lépést később hibásnak érzem az már egy több tudás több tapasztalat miatt van ezt kell felismerni nekem, tökéletes ahogy ezt elmondtad . Köszönöm.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.12.30., 09:21Szia dopamin! Köszönet ezért a szép bejegyzésért. Tudom, hogy milyen borzalmakon mentél keresztül, de ilyenkor csaknem irigyellek, hogy a belső erőforrásaid ilyen gazdagok, és meg tudod teremteni a lelki egyensúlyodat.
Szia dopamin! Köszönet ezért a szép bejegyzésért. Tudom, hogy milyen borzalmakon mentél keresztül, de ilyenkor csaknem irigyellek, hogy a belső erőforrásaid ilyen gazdagok, és meg tudod teremteni a lelki egyensúlyodat.
Idézet tőle: toth ekkor: 2017.12.30., 08:52Van egy sanda gyanum: hogy a multon filizofalni nem elonyos.
Van egy sanda gyanum: hogy a multon filizofalni nem elonyos.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.30., 08:24Egyszer december 24. én amit több mint egy évtizeden át vállalt éjszakai műszakom volt ugyanazon orvos és csapattársakkal ( emeletenként ugyanazokkal a nővérekkel) szóval először gyere be 15 órárara dolgozni légyszí hogy hazaérjek aztán gyere be 14 órára végül elmentem 13 órára éjszakázni ezért a kollegák igen hálásak voltak .
Most hirtelen eszembe jutott , hogy a vacsora osztás annyira nem tartozott a feladataim közzé hogy párszor elfelejtettem kiadni de szerencsére minden beteghez jöttek és hoztak. Csak így utólag mikor éjfél körül rájössz , hogy nem etetted meg a betegeid az sokkoló élmény, most kacagok rajta.
Egyszer december 24. én amit több mint egy évtizeden át vállalt éjszakai műszakom volt ugyanazon orvos és csapattársakkal ( emeletenként ugyanazokkal a nővérekkel) szóval először gyere be 15 órárara dolgozni légyszí hogy hazaérjek aztán gyere be 14 órára végül elmentem 13 órára éjszakázni ezért a kollegák igen hálásak voltak .
Most hirtelen eszembe jutott , hogy a vacsora osztás annyira nem tartozott a feladataim közzé hogy párszor elfelejtettem kiadni de szerencsére minden beteghez jöttek és hoztak. Csak így utólag mikor éjfél körül rájössz , hogy nem etetted meg a betegeid az sokkoló élmény, most kacagok rajta.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.30., 08:06Köszönöm, hogy itt vagytok, jön az évvégi elszámolásom az én életemről jönnek az emlékek hogy tavaly ilyenkor még a kórházból engedtek ki ünnepelni és totál szedált voltam. Olyan volt mintha nem lennék otthon magamban. Aztán volt a tavaszi öngyilok, itó ,zárt ,és megint átria a leszázalékolási menet után görögország után a veszekedés a kedvessel ami nem volt komoly, de sérültem. És küzdeni és ügyintézni az egész családét kimenni csinálni majd minuszba futni mert már semmit nem kaphattam de a nyugdíj csak nem jött és a több éve bérelt lakásból csak úgy szinte azonnal kiköltözni új lakást szerezni be és kicsomagolni az otthonunkat. Na nekem nem a tárgyak adják az otthont de ...értitek,
közben megpróbáltam valamit feldolgozni az életemből ezáltal visszanéztem az egész LÉT-EZ-ÉSem és TÖRT-ÉN-ÉSem OK-ait és TEST-BE-ZÁRT LELKEM küzdelmeit és DÖNT-ÉS-EMIT
Nem jöttem rá semmire ... amit T-EHET-TE-m az , hogy mindent ami ÉN VAGY-OK azt EL-FOG-ADOM és minden pillanatban MEG-SZERET-em ÖN-MAG-am.
Ennyire egyszerű, mert MIND-EGY mi volt, van és lesz az mind ÉN-VAGY-OK .
Nincs miértek keresésére okom mert az ok én vagy-ok.
A TÖRT-ÉN -ÉSek ÉN-VAGY-OK az oka az hogy létezem. NIncs cél sem. És nincs kifogás sem és egyre kevesebbet bántom magam elfogadom magam mert minden döntésem történésem a számomra megfelelő és választott tapasztalás volt-van és lesz.
Lesz még lent és fent mert a percek múlnak és a világom zajos és a történések fárasztóak tudnak lenni az emberek pedig bántják magukat és egymást ezt nem tudom nem észrevenni MÁS-OK-ban sem . Most valahogy mégis sikerült hirtelen békét találnom és ezt megtartom igyekszem emlékezni erre. Igyekszem saját magam hatalmasságát , erejét, tisztaságát, bölcsességét felfogni és törekszem másokban is ugyanezen vagy más csodás értékeit észrevenni és tisztelni. Most ez van. Ebben a kitágult időben amikor több vagyok önmagamnál úgy érzem egyek vagyunk és engedem ezt érezni magamnak mert jó , egyszerű és világos.
Köszönöm, hogy itt vagytok, jön az évvégi elszámolásom az én életemről jönnek az emlékek hogy tavaly ilyenkor még a kórházból engedtek ki ünnepelni és totál szedált voltam. Olyan volt mintha nem lennék otthon magamban. Aztán volt a tavaszi öngyilok, itó ,zárt ,és megint átria a leszázalékolási menet után görögország után a veszekedés a kedvessel ami nem volt komoly, de sérültem. És küzdeni és ügyintézni az egész családét kimenni csinálni majd minuszba futni mert már semmit nem kaphattam de a nyugdíj csak nem jött és a több éve bérelt lakásból csak úgy szinte azonnal kiköltözni új lakást szerezni be és kicsomagolni az otthonunkat. Na nekem nem a tárgyak adják az otthont de ...értitek,
közben megpróbáltam valamit feldolgozni az életemből ezáltal visszanéztem az egész LÉT-EZ-ÉSem és TÖRT-ÉN-ÉSem OK-ait és TEST-BE-ZÁRT LELKEM küzdelmeit és DÖNT-ÉS-EMIT
Nem jöttem rá semmire ... amit T-EHET-TE-m az , hogy mindent ami ÉN VAGY-OK azt EL-FOG-ADOM és minden pillanatban MEG-SZERET-em ÖN-MAG-am.
Ennyire egyszerű, mert MIND-EGY mi volt, van és lesz az mind ÉN-VAGY-OK .
Nincs miértek keresésére okom mert az ok én vagy-ok.
A TÖRT-ÉN -ÉSek ÉN-VAGY-OK az oka az hogy létezem. NIncs cél sem. És nincs kifogás sem és egyre kevesebbet bántom magam elfogadom magam mert minden döntésem történésem a számomra megfelelő és választott tapasztalás volt-van és lesz.
Lesz még lent és fent mert a percek múlnak és a világom zajos és a történések fárasztóak tudnak lenni az emberek pedig bántják magukat és egymást ezt nem tudom nem észrevenni MÁS-OK-ban sem . Most valahogy mégis sikerült hirtelen békét találnom és ezt megtartom igyekszem emlékezni erre. Igyekszem saját magam hatalmasságát , erejét, tisztaságát, bölcsességét felfogni és törekszem másokban is ugyanezen vagy más csodás értékeit észrevenni és tisztelni. Most ez van. Ebben a kitágult időben amikor több vagyok önmagamnál úgy érzem egyek vagyunk és engedem ezt érezni magamnak mert jó , egyszerű és világos.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.12.29., 22:43Idézet tőle: JolánSokat emlegetitek ezt az IRL-t. Real Life, gondolom, de mi az I?
In Real Life.
De szerintem már megszokásból írjuk inkább így ,mint magyarul.
Idézet tőle: JolánSokat emlegetitek ezt az IRL-t. Real Life, gondolom, de mi az I?
In Real Life.
De szerintem már megszokásból írjuk inkább így ,mint magyarul.
Idézet tőle: Kiwi1.2.3. ekkor: 2017.12.29., 13:24Idézet tőle: JolánKocsmatársak! Nehéz ez. Még nincs két napja, hogy Pesten vagyunk, és már sikerült kiborulnom, most éppen azért lettem lecseszve, mert a számítógép előtt ülök. Ahelyett, hogy... Rángatnak dróton, mindenkinek el kelő kell adnom a művigyort, belül rohadok, fuldoklok, a kutyát nem érdekli, és mosolyogva karácsonyozunk... bazdmeg! Elég!
Jolán!
Megértem ,hogy baromi nehéz így jópofizni.De !Most őszintén.Mire számítottál?Az ilyen események az IRL próbái,ill az,hogy mennyire szippantott be minket a vírtuális világ.
Nagyon nehéz most neked,de nem fog mindenki úgy működni ,mindenki tekintettel lenni ránk ,hogy most per pillanat legszívesebben bárhol lennénk csak nem a családdal.Az IRL erről is szól,hogy nekünk is alkalmazkodnunk kell a családtagjainkhoz arra a kis időre, míg ott vagyunk a köreikben.
Elnézést ,ha kicsit nyersen fogalmaztam.
Idézet tőle: JolánKocsmatársak! Nehéz ez. Még nincs két napja, hogy Pesten vagyunk, és már sikerült kiborulnom, most éppen azért lettem lecseszve, mert a számítógép előtt ülök. Ahelyett, hogy... Rángatnak dróton, mindenkinek el kelő kell adnom a művigyort, belül rohadok, fuldoklok, a kutyát nem érdekli, és mosolyogva karácsonyozunk... bazdmeg! Elég!
Jolán!
Megértem ,hogy baromi nehéz így jópofizni.De !Most őszintén.Mire számítottál?Az ilyen események az IRL próbái,ill az,hogy mennyire szippantott be minket a vírtuális világ.
Nagyon nehéz most neked,de nem fog mindenki úgy működni ,mindenki tekintettel lenni ránk ,hogy most per pillanat legszívesebben bárhol lennénk csak nem a családdal.Az IRL erről is szól,hogy nekünk is alkalmazkodnunk kell a családtagjainkhoz arra a kis időre, míg ott vagyunk a köreikben.
Elnézést ,ha kicsit nyersen fogalmaztam.