Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.25., 10:08Idézet tőle: dopaminLiliána, Limonádé mentalevéllel, Zöld tea? Kakaó pillecukorral ? Ásványvíz,
Itt van egy barátnőnk nagy nevetések vannak csak öröm, hogy itt van.
Hú, a kakaó nagyon hangzik! Köszönöm. Eszembe se jutott volna.
Idézet tőle: dopaminLiliána, Limonádé mentalevéllel, Zöld tea? Kakaó pillecukorral ? Ásványvíz,
Hú, a kakaó nagyon hangzik! Köszönöm. Eszembe se jutott volna.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.25., 09:59Én is alkoholmentest koktélt kérek. Valami tejes turmixot.
Sok vidámságot cserébe dopaminnak!
Én is alkoholmentest koktélt kérek. Valami tejes turmixot.
Sok vidámságot cserébe dopaminnak!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.25., 09:49Liliána, Limonádé mentalevéllel, Zöld tea? Kakaó pillecukorral ? Ásványvíz,
Liliána, Limonádé mentalevéllel, Zöld tea? Kakaó pillecukorral ? Ásványvíz,
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.25., 09:49Liliána, Limonádé mentalevéllel, Zöld tea? Kakaó pillecukorral ? Ásványvíz,
Liliána, Limonádé mentalevéllel, Zöld tea? Kakaó pillecukorral ? Ásványvíz,
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.25., 09:45Szép jó reggelt mindenkinek!
Süt a nap, kánikula van. A vérnyomásom/pulzusom az egekben.
Bármilyen innivalót szívesen látok, csak ne legyen benne alkohol.
Dopamin, hogy telik eddig a karácsony?
Szép jó reggelt mindenkinek!
Süt a nap, kánikula van. A vérnyomásom/pulzusom az egekben.
Bármilyen innivalót szívesen látok, csak ne legyen benne alkohol.
Dopamin, hogy telik eddig a karácsony?
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.25., 07:48Nap ezt tetted ezzela bélés hellyel Roxit elüldözted irl adatokat közöltél, kiscsillagot is kóstolgatod menj a dühöngőbe vagy ahova akarsz amíg nagyon szépen kérlek
Nap ezt tetted ezzela bélés hellyel Roxit elüldözted irl adatokat közöltél, kiscsillagot is kóstolgatod menj a dühöngőbe vagy ahova akarsz amíg nagyon szépen kérlek
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.25., 07:32Jonny kedves sok a jani benned az a szép sárgás Jonny walker? Vagy már Bajok lettél?fejfájással kábán?
Jonny kedves sok a jani benned az a szép sárgás Jonny walker? Vagy már Bajok lettél?fejfájással kábán?
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.25., 00:25.
.
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2017.12.24., 21:53Nap, ne provokalj es ne celozgass irl adatokra. Utolso dobasod volt, kitiltas jon.
Nap, ne provokalj es ne celozgass irl adatokra. Utolso dobasod volt, kitiltas jon.
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.12.24., 21:24Idézet tőle: KiscsillagHelyesírást szoktam javítani vagy ha még eszembe jut valami, azzal kiegészítem.
Hát eszedbe jutott a 3. módosításra hogy provokállak..
jó,ha "eszedbe jut" ilyen a sima kommentemre,akkor nem is merek írni neked.
Idézet tőle: KiscsillagHelyesírást szoktam javítani vagy ha még eszembe jut valami, azzal kiegészítem.
Hát eszedbe jutott a 3. módosításra hogy provokállak..
jó,ha "eszedbe jut" ilyen a sima kommentemre,akkor nem is merek írni neked.
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.12.24., 21:15Idézet tőle: KiscsillagNem módosítottam.
jájj na..nem az a baj ha módosítod...
De ez nagyon erős határozatlanságra utal,döntésképtelenségre
Az vagy?
Én is :/
Idézet tőle: KiscsillagNem módosítottam.
jájj na..nem az a baj ha módosítod...
De ez nagyon erős határozatlanságra utal,döntésképtelenségre
Az vagy?
Én is :/
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.12.24., 21:13Kiscsillag.
Már háromszor módosítottad a hsz-od.(Számoltam :/ )
Miért vagy ilyen határozatlan?
Én is írtam,hogy amit leírsz elsőre,azt próbáld fenntartani.
Rosszindulatúnak nézel az írásaim alapján?
Nem akarok az lenni veled. Van bennem empátia.
Kiscsillag.
Már háromszor módosítottad a hsz-od.(Számoltam :/ )
Miért vagy ilyen határozatlan?
Én is írtam,hogy amit leírsz elsőre,azt próbáld fenntartani.
Rosszindulatúnak nézel az írásaim alapján?
Nem akarok az lenni veled. Van bennem empátia.
Idézet tőle: liliána-roxy ekkor: 2017.12.24., 20:23Idézet tőle: KiscsillagHurrá! Itt egy új Liliána és már csak 1 Nap van.
🙂
Idézet tőle: KiscsillagHurrá! Itt egy új Liliána és már csak 1 Nap van.
🙂
Idézet tőle: soulborder ekkor: 2017.12.24., 18:42Sziasztok!
Minden kedves búra tagnak békés ünnepeket kívánok!
Sziasztok!
Minden kedves búra tagnak békés ünnepeket kívánok!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.24., 05:05
Mi a szeretet? Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok mélysége és komolysága sok esetben a kérdezőket is meglepte: "Amikor nagyinak begyulladtak az izületei, nem tudott már előrehajolni, hogy kifesthesse a lábán a körmeit. Most mindig a nagypapa festi a nagyi körmeit, pedig neki is izületgyulladása van. Ez a szeretet."
Rebeka - 8 éves"Amikor szeret valaki, akkor máshogy mondja ki a neved. Valahol érzed, hogy az ő szájában biztonságban van a neved."
Zsolti - 4 éves"A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig borotválkozó arcszesszel bekeni magát, aztán elindulnak, hogy szagolgassák egymást."
Karesz - 5 éves"A szeretet az, amikor az étteremben odaadod másnak a sült krumplidat, anélkül, hogy te kérnél az övéből."
Kriszti - 6 éves"A szeretet az, amikor két ember állandóan csókolózik. Amikor pedig már belefáradtak a csókolózásba, még akkor is együtt akarnak maradni és beszélgetnek. Apa és anya ilyenek. Szerintem gusztustalan, amikor csókolóznak."
Emília - 8 éves"A szeretet az, ami Karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani."
Robi - 7 éves"Ha jobban szeretnél szeretni, akkor egy olyan baráttal kezd, akit utálsz."
Nikolett - 6 éves"A zongoravizsgámon egyedül voltam a színpadon és nagyon féltem. Odanéztem a közönségre, és apu ott mosolygott és integetett. Csak ő mosolygott. Ezután már nem féltem."
Csilla - 8 éves"A mamim jobban szeret engem mindenkinél. Senki más nem ad nekem esti puszit mielőtt elalszom."
Klári - 6 éves"A szeretet az, amikor apa izzadt és büdös, de anya akkor is azt mondja neki, hogy sokkal helyesebb, mint Robert Redford."
Krisztián - 7 éves"Amikor szeretsz valakit, akkor sokat pislogsz, és apró csillagocskák jönnek ki belőled."
Judit - 7 éves"A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan."
Márk - 6 éves"Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kéne kimondanod, hogy szeretlek. De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell mondani. Az emberek hamar elfelejtik."
Júlia - 8 éves
Mi a szeretet? |
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok mélysége és komolysága sok esetben a kérdezőket is meglepte:
"Amikor nagyinak begyulladtak az izületei, nem tudott már előrehajolni, hogy kifesthesse a lábán a körmeit. Most mindig a nagypapa festi a nagyi körmeit, pedig neki is izületgyulladása van. Ez a szeretet." "Amikor szeret valaki, akkor máshogy mondja ki a neved. Valahol érzed, hogy az ő szájában biztonságban van a neved." "A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig borotválkozó arcszesszel bekeni magát, aztán elindulnak, hogy szagolgassák egymást." "A szeretet az, amikor az étteremben odaadod másnak a sült krumplidat, anélkül, hogy te kérnél az övéből." "A szeretet az, amikor két ember állandóan csókolózik. Amikor pedig már belefáradtak a csókolózásba, még akkor is együtt akarnak maradni és beszélgetnek. Apa és anya ilyenek. Szerintem gusztustalan, amikor csókolóznak." "A szeretet az, ami Karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani." "Ha jobban szeretnél szeretni, akkor egy olyan baráttal kezd, akit utálsz." "A zongoravizsgámon egyedül voltam a színpadon és nagyon féltem. Odanéztem a közönségre, és apu ott mosolygott és integetett. Csak ő mosolygott. Ezután már nem féltem." "A mamim jobban szeret engem mindenkinél. Senki más nem ad nekem esti puszit mielőtt elalszom." "A szeretet az, amikor apa izzadt és büdös, de anya akkor is azt mondja neki, hogy sokkal helyesebb, mint Robert Redford." "Amikor szeretsz valakit, akkor sokat pislogsz, és apró csillagocskák jönnek ki belőled." "A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan." "Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kéne kimondanod, hogy szeretlek. De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell mondani. Az emberek hamar elfelejtik." |
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.23., 18:06Idézet tőle: dopaminHoldfénnyel tegnap sokat beszélgettem sajnos közelre nem lét biztatják hogy javulni fog Őme g mindenkit üdvötöl és szép karácsonyt boldog új évet kíván! MINDENKINEK! A maga kedves módján amit nem tudo visszaadni.
ezt meg nem vette észre senki annyira öltétek egymást
Idézet tőle: dopaminHoldfénnyel tegnap sokat beszélgettem sajnos közelre nem lét biztatják hogy javulni fog Őme g mindenkit üdvötöl és szép karácsonyt boldog új évet kíván! MINDENKINEK! A maga kedves módján amit nem tudo visszaadni.
ezt meg nem vette észre senki annyira öltétek egymást
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.23., 17:48Hiszem,
Hogy a jó erősebb a gonosznál
A szeretet hatalmasabb a gyűlöletnél
A megbocsátás erősebb a bosszúnálHiszek
Az ember jóságában mely minden hamisságon,
Minden álnokságon, rosszindulaton és gonoszságon,
Minden emberi durvaságon és önzésen túl létezik.mert hiszem, hogy az ember eredendöen jó!
Jobb annál, mint amit tesz,
igazabb annál, mint amit mond,
finomabb annál, mint amilyennek látszikHenri Boulad
Hiszem,
Hogy a jó erősebb a gonosznál
A szeretet hatalmasabb a gyűlöletnél
A megbocsátás erősebb a bosszúnál
Hiszek
Az ember jóságában mely minden hamisságon,
Minden álnokságon, rosszindulaton és gonoszságon,
Minden emberi durvaságon és önzésen túl létezik.
mert hiszem, hogy az ember eredendöen jó!
Jobb annál, mint amit tesz,
igazabb annál, mint amit mond,
finomabb annál, mint amilyennek látszik
Henri Boulad
Idézet tőle: Nap ekkor: 2017.12.23., 14:56Kiegyensúlyozottabb jövőt,újévet nektek! Aki egyedül érzi magát,gondoljon arra,hogy sokan,egészségesek is egyedül érzik magukat! Puszi
Kiegyensúlyozottabb jövőt,újévet nektek! Aki egyedül érzi magát,gondoljon arra,hogy sokan,egészségesek is egyedül érzik magukat! Puszi
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2017.12.22., 22:06Kocsmatársak, nincs itthon alkohol és én szomorú vagyok megint... még mindig nem írtam le képességeket. És nincs kedvem az egész karácsonyi herce-hurcához. Még mindig az online illuziómon rágódok, hogy mit ronthattam el, miért alakult így. Hiányzik a vele való csetelés. Nem találom a helyem. Hideg van és sötét. Pedig most a családommal KELL lennem. Mit csináljak? Annyit kell majd hazudoznom az elkövetkező napokban...
Mit iszunk? Remélem nem menekültetek el a múlkori cirkusz miatt. Már feltöröltük a hányást a vécében...
Kocsmatársak, nincs itthon alkohol és én szomorú vagyok megint... még mindig nem írtam le képességeket. És nincs kedvem az egész karácsonyi herce-hurcához. Még mindig az online illuziómon rágódok, hogy mit ronthattam el, miért alakult így. Hiányzik a vele való csetelés. Nem találom a helyem. Hideg van és sötét. Pedig most a családommal KELL lennem. Mit csináljak? Annyit kell majd hazudoznom az elkövetkező napokban...
Mit iszunk? Remélem nem menekültetek el a múlkori cirkusz miatt. Már feltöröltük a hányást a vécében...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.22., 06:27Idézet tőle: dopamin
Eladó egy karácsonyfa.Mióta mevan,megjelet Szüzmária,Szent József.Néha még a három királyok is
🙂
Idézet tőle: dopamin
Eladó egy karácsonyfa.Mióta mevan,megjelet Szüzmária,Szent József.Néha még a három királyok is
🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2017.12.22., 06:26Idézet tőle: dopaminNemannyira nevetséges ez az én nevemen volt az össze telefon a családból a fiam éppen elhagyta ő pedig minden kódot ismert ezért, amikor a kimenő hívásait letiltottam .ő letiltotta az egész telefonom kaqtam egy kölcsön mobilt hogy éjjel tudja HÍvnI a rendörséget ez meg is történNet MERT akart törni a lakásba. a GYERKEKM ONNTRÓL FOGVA RETTEG VOLT 1300nem fogadott hívásom éjjel m,ennyire szeret -től a fenyegetésig hogx it fog velem csinálni néhe több is ezért aztán boldog boldogtalant hívott és figyelmeztették sok lesz a dzámla legyontett úgyis dopamin fizeti aha volt összesen 272 ezres számlám és csak két nam múlva jutotm el azolgáltatóhoz lértem sim mkértyát teljes tiltást a régiekre és kértem részéletfizetfizets a régire. Bíródsági tárgyalás egy év múlva ahol elmarasztaltál. És figyelmezezzeék ha megint bajt csinál szigorűbb intézkedést foganosítanak.....
Jó ég!
Idézet tőle: dopaminNemannyira nevetséges ez az én nevemen volt az össze telefon a családból a fiam éppen elhagyta ő pedig minden kódot ismert ezért, amikor a kimenő hívásait letiltottam .ő letiltotta az egész telefonom kaqtam egy kölcsön mobilt hogy éjjel tudja HÍvnI a rendörséget ez meg is történNet MERT akart törni a lakásba. a GYERKEKM ONNTRÓL FOGVA RETTEG VOLT 1300nem fogadott hívásom éjjel m,ennyire szeret -től a fenyegetésig hogx it fog velem csinálni néhe több is ezért aztán boldog boldogtalant hívott és figyelmeztették sok lesz a dzámla legyontett úgyis dopamin fizeti aha volt összesen 272 ezres számlám és csak két nam múlva jutotm el azolgáltatóhoz lértem sim mkértyát teljes tiltást a régiekre és kértem részéletfizetfizets a régire. Bíródsági tárgyalás egy év múlva ahol elmarasztaltál. És figyelmezezzeék ha megint bajt csinál szigorűbb intézkedést foganosítanak.....
Jó ég!
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.22., 06:05
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.22., 05:06Holdfénnyel tegnap sokat beszélgettem sajnos közelre nem lét biztatják hogy javulni fog Őme g mindenkit üdvötöl és szép karácsonyt boldog új évet kíván! MINDENKINEK! A maga kedves módján amit nem tudo visszaadni.
Holdfénnyel tegnap sokat beszélgettem sajnos közelre nem lét biztatják hogy javulni fog Őme g mindenkit üdvötöl és szép karácsonyt boldog új évet kíván! MINDENKINEK! A maga kedves módján amit nem tudo visszaadni.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.22., 04:38Nemannyira nevetséges ez az én nevemen volt az össze telefon a családból a fiam éppen elhagyta ő pedig minden kódot ismert ezért, amikor a kimenő hívásait letiltottam .ő letiltotta az egész telefonom kaqtam egy kölcsön mobilt hogy éjjel tudja HÍvnI a rendörséget ez meg is történNet MERT akart törni a lakásba. a GYERKEKM ONNTRÓL FOGVA RETTEG VOLT 1300nem fogadott hívásom éjjel m,ennyire szeret -től a fenyegetésig hogx it fog velem csinálni néhe több is ezért aztán boldog boldogtalant hívott és figyelmeztették sok lesz a dzámla legyontett úgyis dopamin fizeti aha volt összesen 272 ezres számlám és csak két nam múlva jutotm el azolgáltatóhoz lértem sim mkértyát teljes tiltást a régiekre és kértem részéletfizetfizets a régire. Bíródsági tárgyalás egy év múlva ahol elmarasztaltál. És figyelmezezzeék ha megint bajt csinál szigorűbb intézkedést foganosítanak.....
Nemannyira nevetséges ez az én nevemen volt az össze telefon a családból a fiam éppen elhagyta ő pedig minden kódot ismert ezért, amikor a kimenő hívásait letiltottam .ő letiltotta az egész telefonom kaqtam egy kölcsön mobilt hogy éjjel tudja HÍvnI a rendörséget ez meg is történNet MERT akart törni a lakásba. a GYERKEKM ONNTRÓL FOGVA RETTEG VOLT 1300nem fogadott hívásom éjjel m,ennyire szeret -től a fenyegetésig hogx it fog velem csinálni néhe több is ezért aztán boldog boldogtalant hívott és figyelmeztették sok lesz a dzámla legyontett úgyis dopamin fizeti aha volt összesen 272 ezres számlám és csak két nam múlva jutotm el azolgáltatóhoz lértem sim mkértyát teljes tiltást a régiekre és kértem részéletfizetfizets a régire. Bíródsági tárgyalás egy év múlva ahol elmarasztaltál. És figyelmezezzeék ha megint bajt csinál szigorűbb intézkedést foganosítanak.....
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2017.12.22., 04:26Nemannyira nevetséges ez eműn nevemen volt az össze telefon ő pedig minden kódot ismert ezért amikor a kimenő hívásait letiltottam .ő letiltotta az egész telefonom kaqptam egy kölcsön mobilt hogy éjjel tudja mívn a rendörséget ez meg is történzét br akart törni a lakásba. VOLT 1300nem fogadott hívásom éjjel m,ennyire szeret -től a fenyegetésig hogx it fog velem csinálni néhe több is ezért aztán boldog boldogtalant hívott és figyelmeztették sok lesz a dzámla legyontett úgyis dopamin fizeti aha volt összesen 27í ezres számlám és csak két nem m,úlva jutootm új sihez és kértem részéetfizetást a régire. Bíródsági tárgyalás egy ée múlva ahol elmarastaltál. slussz
Nemannyira nevetséges ez eműn nevemen volt az össze telefon ő pedig minden kódot ismert ezért amikor a kimenő hívásait letiltottam .ő letiltotta az egész telefonom kaqptam egy kölcsön mobilt hogy éjjel tudja mívn a rendörséget ez meg is történzét br akart törni a lakásba. VOLT 1300nem fogadott hívásom éjjel m,ennyire szeret -től a fenyegetésig hogx it fog velem csinálni néhe több is ezért aztán boldog boldogtalant hívott és figyelmeztették sok lesz a dzámla legyontett úgyis dopamin fizeti aha volt összesen 27í ezres számlám és csak két nem m,úlva jutootm új sihez és kértem részéetfizetást a régire. Bíródsági tárgyalás egy ée múlva ahol elmarastaltál. slussz
Idézet tőle: Liliána ekkor: 2017.12.21., 23:31Legyetek jók gyerekek. Menjetek szépen aludni. NAGYON rendes voltam és töröltem az utolsó hozzászólásaimat. De legközelebb nem fogom.
Legyetek jók gyerekek. Menjetek szépen aludni. NAGYON rendes voltam és töröltem az utolsó hozzászólásaimat. De legközelebb nem fogom.
Idézet tőle: Antropomorf ekkor: 2017.12.21., 22:44--
--
Idézet tőle: Antropomorf ekkor: 2017.12.21., 22:44----------------
----------------