Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 545 / 569Következő

Nekem még 2 év fogyókúra, míg leapad a lábszáram és a bokám. Utána talán húzok szoknyát. És elfelejtek minden rosszat. Gyermeket már nem tervezek. 

Idézet tőle: murray head

Idézet tőle: Tribute78

Na akkor okkulj. A bokák úgy vannak megalkotva a nőnemű lényeknél, hogy 80 éves mámikáknak is szebb bokájuk lehet (genetikán múlik), mint egy 15 éves szűz(?)lánynak. Csak járj nyitott szemmel.

Ez igaz. 
De mi van az olyan nőneműekkel, akik SOHA, semmiféle szoknyát nem hajlandók viselni/hordani?

Murray Head! Tőled mindig tanul az ember.

Igen... szolidan mosolygó szmájli, meg ezek: devilangel .

Murray Head! Tőled mindig tanul az ember.

Na akkor okkulj. A bokák úgy vannak megalkotva a nőnemű lényeknél, hogy 80 éves mámikáknak is szebb bokájuk lehet (genetikán múlik), mint egy 15 éves szűz(?)lánynak. Csak járj nyitott szemmel.

Szerintem ez poén.Viszont vannak fejlődőképes nők is,pl. mostanában tűnt fel a régi kedvencem Sophie Ellis Bextor,hogy ő pl.  mekkorát "ugrott" az évek alatt szinpadi kiöltözés/leöltözés-ben.Másik nagy kedvencem Tove Lo,aki egyenesen kiteszi a mellét a pólója alól néhány pillanatra  "poénból" a koncertjei közben egy bizonyos szám (Talking body) egy bizonyos részénél....Erről inkább nem tennék be fotót.Elnézést a hölgyektől akiket ez megbotránkoztat, de itt a nyár,és lehet alulöltözni,szóval aktuálisnak gondolom a témát.

Ma már majdnem minden oké. Feljöttem a mélyből igen igen majdnem ott vagyok ami a rendes állapotom. Most nekiállhatok takarítani 🙂 Ráadásul a fiamnak érettségi vizsgája van igy iftrmtudja  hányszor fordult meg a kerék hogy kiírom magam az életből na de a gyerek éretségizik....szóval kussolva szenvedtem      Ma még jövök

Imadom:)))) 

Örülök hogy hír an felöled Jolán aggódtam érted.

Jolán, ha nem gond, akkor ide beírom, amit a krízis topikba írtál.

"Az ideális eset az lenne, hogy "váltott felügyeletbe" veszük a gyerekeket, itt ez az általános szokás (egy hét itt, egy hét ott). Ehhez az kéne, hogy itt találjak jó munkát, amivel legalább egy albérletet fent tartok. De most olyan rosszul vagyok, hogy szerintem semmit sem tudok dolgozni. Le vagyok bénulva. Mindenesetre majd leülök vele beszélni, hogy valami megoldást találjunk. Jövő héten végre látom a pszichiátert is. Köszönöm a támogató hozzászólásokat. Nem terhelem tovább a krízis-topicot, mert már egy kicsit jobb (rendszeresen vannak öngyilkos rohamaim, és a 8.-on lakunk, félek az erkélytől, húzz le a mélység, de szerintem nem fogom megtenni...). Megyek a kocsmába!"

Amik úgy random eszembe jutnak. 

Hogyhogy csak a férjedé a lakás? Nincs vagyonközösség a házastársak között? 

Nyilván nem fogsz tudni most dolgozni és albit fenntartani.

Előbb jobban kell lenned. 

Az új áterhez drukkolok. 

Idézet tőle: dopamin

ki vgyok nyuvadva elhúzódó születésnapi krizisem még nem is húzódott el. de miért kell ennyire letottyanni

még jó hogy szünetel az evés ivás büntudatom lenne.Köszönet.

Jobbulást!

Majd helyettesítünk, ne aggódj. 

ki vgyok nyuvadva elhúzódó születésnapi krizisem még nem is húzódott el. de miért kell ennyire letottyanni

még jó hogy szünetel az evés ivás büntudatom lenne.Köszönet.

"Az ember számára az elfogadott szabályok követése mindennél fontosabb. Ha mégis megszegjük ezeket, akkor ezt egy erősebbnek ítélt szabályrendszer jegyében tesszük." (Dr. Csányi Vilmos: Bukfenc és Jeromos – Hogyan gondolkodnak a kutyák? Vince Kiadó, 2000, 92. o.)

Idézet tőle: Kleó

Egy ideig igen.

Ah, értem.

Idézet tőle: PhilC

Macskásban nincs ilyen? Lehet, azt én is érteném. 🙂

ezt tudom ajánlani a macskásoknak jó sok van

ezt tudom ajánlani a macskásoknak jó sok van

Egy ideig igen.

Amikor a volt férjem otthagyott (minden "bejelentés nélkül", ahogy ez náluk szokás, mert így csinálta az első házasságából született fia meg a lányunk is), szóval akkor ezt napi 100x hallgattam meg, a szomszédok nagy örömére.

Úgy érted, hogy a volt férjed fia is veletek lakott?

Ács Mari szőke volt,
ruhája barna volt,
azt mondják bolond maradt,
hogy nála sokkal jobban csinálom én,
és azt is, hogy kár, hogy benne maradt.
Ács Mari benne maradt,
bolond lett két év alatt,
láttam egy villamoson,
mit mondjak, megijedtem, hogy milyen,
jó, hogy már nem közéjük tartozom.
Mondják, hogy okos vagyok,
nézzem, hogy hova jutott,
nézzem, hogy hova jutott,
mind, aki benne maradt a régiben,
akik meg nem bocsátanak.
Kik semmit sem felednek,
és nem bocsátanak meg,
végül egy villamoson
rám ijesztenek, s én elfordulok:
benne maradtak a régiben.
Én tudom, hogy felejteni kell
a régi iskolákat,
a tanári tébolydákat,
az összes tévhitet,
mit belénk verni, mert
százezer vén bolond,
kit tönkretett a gond,
kiknek most megbocsátani kell,
érteni apánk-anyánkat,
jól bezárt tébolydákat,

amikre rámegy az,
ki szerint csak panasz,
egyetlenegy panasz,
egy végső bolond grimasz,
végső vigyor vagyunk, mi más!
Ács Mari hitte velem,
hogy nekünk nincs másmilyen,
hogy nekünk nincs csak ilyen,
csak ilyen példasértett életünk,
és benne maradt.
Váltott színű időben,
hasadt szilánktükörben,
látom, mi velünk történt,
csak meg ne sértődjek, mint Ács Mari,
félek, hogy benne maradok.
Ács Mari bolond, halott,
legvégső villamosok
szétviszik, őrült, menjen,
nincs miért szégyenkeznem,
de mégis el szeretném,
de mégis el szeretném,
most mégis el szeretném,
mielőtt még elmenne,
a helyettem őrületbe,
abba a kérlelhetetlenbe,
utoljára el szeretném
búcsúztatni őt,
én, az okos.

(Cseh Tamás)

Amikor a volt férjem otthagyott (minden "bejelentés nélkül", ahogy ez náluk szokás, mert így csinálta az első házasságából született fia meg a lányunk is), szóval akkor ezt napi 100x hallgattam meg, a szomszédok nagy örömére.

Jaj, de szeretem!!

https://www.youtube.com/watch?v=IhJMQ0RBT_U

Engem az Így jártam anyátokkal valahogy sosem tudott lekötni. Az én kedvenc vígjátéksorozatom ez volt:

https://www.imdb.com/title/tt0367279/

Ezt ismeritek?

Hú, ez nagyon jó lehet, meg fogom nézni!

Engem az Így jártam anyátokkal valahogy sosem tudott lekötni. Az én kedvenc vígjátéksorozatom ez volt:

https://www.imdb.com/title/tt0367279/

Ezt ismeritek?

Idézet tőle: Panda63

Nagyon ott van!smiley

Amúgyis imádom ezt a sorozatot

http://dmdamedia.hu/igy_jartam_anyatokkal/3.evad/1.resz

Most figyelj! - Wait for It

Én is!! Az első hat-hét évadot már háromszor vagy négyszer végignéztem és még midnig hülyére röhögöm magam rajta. Barney... Marshall... Ted... Hihetetlen figurák.

ÁÁÁÁÁ de ott van ezlaughlaugh

Látszik, hogy nincs kutyám. 😀

Az első négynél az a lényeg, hogy semmit nem csinál meg. 🙂 A "hozd visszánál" a lába elé teszi a labdát, hogy abban a pillanatban, hogy érte nyúlnál, azonnal felkaphassa. 🙂 A "maradnál" meg direkt elmegy. 🙂

Szinte el se hiszem, hogy ez tényleg ENNYIRE egyértelmű a kutyásoknak. 😀 Köszi a fordítást, murray head! 😀

winkyes

Tényleg ennyire... és rögtön jót röhögtem rajta.

Az első négynél az a lényeg, hogy semmit nem csinál meg. 🙂 A "hozd visszánál" a lába elé teszi a labdát, hogy abban a pillanatban, hogy érte nyúlnál, azonnal felkaphassa. 🙂 A "maradnál" meg direkt elmegy. 🙂

Szinte el se hiszem, hogy ez tényleg ENNYIRE egyértelmű a kutyásoknak. 😀 Köszi a fordítást, murray head! 😀

Nagyon ott van!smiley

Amúgyis imádom ezt a sorozatot

Nem tudom. Általában biztos így van, de engem pl. Sorkatonaság alatt is többször felmentettek a borotválkozás alól, mert lehet hogy vastag bőr van az orcámon, de annál érzékenyebb. Csak tegnap volt egy találkozóm és szép akartam lenni, de úgye a szépség belülről fakad smileydevil​​​​​​

Nem idevág, de régebben volt szó  szőrtelenítés témakörben. Namost tegnap hosszú idő után megint megborotválkoztam azóta ég és viszket a képem. Most komolyan megéri ez? 

Kérek szépen egy fél unicumot külsőleg és egy jägert belsőleg vagy fordítva. S ha már dőzsölök egy ír kávét is szeretnék, ha lehet.

🙂

De csak az elején van ez a rossz érzés, nem? Aki naponta borotválkozik, annak nincs ilyen, úgy tudom? 

Hehe. 🙂 Természetesen. De mintha úgy tudnám, hogy ha férfiak először borotválkoznak hosszú idő után, akkor a nem érzékeny bőrűeknek is csúnya nyúzott lesz a bőre.

Jaj, van egy annyira jóóó Így jártam anyátokkal rész, megkeresem. Ide vág.

Nem tudom. Általában biztos így van, de engem pl. Sorkatonaság alatt is többször felmentettek a borotválkozás alól, mert lehet hogy vastag bőr van az orcámon, de annál érzékenyebb. Csak tegnap volt egy találkozóm és szép akartam lenni, de úgye a szépség belülről fakad smileydevil​​​​​​

Nem idevág, de régebben volt szó  szőrtelenítés témakörben. Namost tegnap hosszú idő után megint megborotválkoztam azóta ég és viszket a képem. Most komolyan megéri ez? 

Kérek szépen egy fél unicumot külsőleg és egy jägert belsőleg vagy fordítva. S ha már dőzsölök egy ír kávét is szeretnék, ha lehet.

🙂

De csak az elején van ez a rossz érzés, nem? Aki naponta borotválkozik, annak nincs ilyen, úgy tudom? 

🙂

Idézet tőle: Jolán

Reg nem voltam. Forogtam az orvenyben, meg nincs vege de mar haldoklok. Tegnap koromvago olloval a kezemben fekudtem meztelenul a furdoszoba padlojan. Ez annyira teatralis. Rohej. De most mar legalabb idetalaltam megint. Ki hogy van?

Jesszusom, előkerültél? Hogy vagy? Azon kívül, amit írtál? Mármint miért volt körömvágó olló a kezedben? Miééért nem mész be valami jó kis műintézménybe? 

Reg nem voltam. Forogtam az orvenyben, meg nincs vege de mar haldoklok. Tegnap koromvago olloval a kezemben fekudtem meztelenul a furdoszoba padlojan. Ez annyira teatralis. Rohej. De most mar legalabb idetalaltam megint. Ki hogy van?

"Every night and every morn
Some to misery are born.
Every morn and every night
Some are born to sweet delight.
Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night."

William Blake-től a kedvenc sorok...

Dopamin, ezt írta Tribute78.

szép ez a fordítás mindegyik, kerestem melyik dalszöveg lenne blushde nem találtam meg, követelem hogy világosítsatok fel laugh

Az utolsó sor bőven elég.Van a neten fordítás,de szerintem a szavakat itt elég megérteni egyesével,igazából magyarul nem hangzik jól abban a verzióban  amit én felleltem,vagyis rossz fordítás,ha lehet ilyet mondani.

Minden éj s napon pedig
Lesz, ki búra születik.
Minden nappal s éjszakán
Lesz, kit sorsa kéjre szán.
Lesz, kit sorsa kéjre szán,
S lesz, kit örök éjre szán.

A szán-ról nekem a szánkó jut eszembe, a misery az nem bú-t jelent, a sweet delight is inkább egy kicsit lágyabb értelmű ebben a közegben véleményem szerint. A többit meg lehet érteni így is.

Szép a fordításod. 

"Every night and every morn
Some to misery are born.
Every morn and every night
Some are born to sweet delight.
Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night."

Minden éj s napon pedig
Lesz, ki búra születik.
Minden nappal s éjszakán
Lesz, kit sorsa kéjre szán.
Lesz, kit sorsa kéjre szán,
S lesz, kit örök éjre szán.

*

Nekem soha nem sikerül újat létrehozni, ez az én verzióm.

Minden nappal s éjszakán

Lesz, kit sorsa búra szán

Minden nappal s éjszakán

Lesz, kit sorsa örömre szán

Lesz, kit sorsa örömre szán

S lesz kit örök éjre szán.

ElőzőOldal 545 / 569Következő