Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 544 / 569Következő

Ez meg még vicces szerintem.Ma rákerestem egy szóra,hogy pontosan mit jelent,erre kidobálta az oldal ezeket a hülye kapcsolt reklámokat,amiket néhány helyen kisatíroztam,mert nem az a lényeg,de hogy ha valaki nem tud választani ,hogy a "8649 jacht közü" melyiket válassza, az már nagy probléma,nem?Te melyiket választanád?

Sillitoe regénye, a Szombat este, vasárnap reggel (Saturday Night and Sunday Morning) úgy kezdődik, hogy egy gazdag partin a lépcsőn lemenet a srác telibehány egy jólöltözött figurát. Mikor bejött a film is, no, mondom, ezt megnézem, hogy oldják meg filmen. Na hát ott csak ráesik. Semmi naturalizmus 🙁

Erről a hányásról jutott eszembe, nem tudom meséltem-e már ezt a  sztorit?  A kórházban tavaly megismertem egy gyereket,sem nevét sem életkorát nem tudom elmondani,de az volt a lényeg,hogy "előző" életében pesti vagányként az éjszakát járta,és egyszer-kétszer felöntött a garatra finoman fogalmazva.És akkor már voltak a combino villamosok,és ő felszállt a villamosra valahol a blaha lujza téren este atom részegen,és egyszer csak érezte,hogy már nincs tovább,jöjjön aminek jönnie kell.Annyi reflexe már nem volt,hogy félre álljon tehát  az előtte lévő társaság oszlopos igen kigyúrt tagját egy az egyben lehányta a villamosra felszállva.Ekkor ő elnézést kért,és várta,hogy mi lesz? Mondjuk eddig jutott a történetnél,mikor már szakadtam a röhögéstől.Ez a "telibehánytam a tagot a kombínón" sztori ez nekem feldobta akkor a napomat...

Na jó' van, telehánytam mindent, kérek egy white ladyt!

Idézet tőle: murray head

Idézet tőle: dopamin

mély depresszió,

71 nm2 sikáltam fel már csak a fiam szobája hiányzott felsepertem

amikor beesett hogy a vizsgát benézték és délután 2 kor lesz hazajött mórról aludni.

Reggel fél öt óta takarítok mindegy.

a másik hogy 13 kor el kell indulni az adományért és mostmár tele van a tököm

mert tök egyedül cipelem haza és sokszor nagyon nehéz

itthon elpakolás zaba

és gyerünk be a kórházba a volt szobatársamnak való cuccal.

És én úúúgy de úúúgy utálom a pünkösdöt.

ráadásul elkurvultam és a szulejmánt nézem a sorozatbarárton mert már kinéztem a grace klinikát a walking deadt mindegyik formáját és a gyilkoselméket

hogy jön ebbe a szulejmán brrrhhhh grgrrrgghh

kész valaki kisikálta az eberi tartásom utolsó porcicáját mely szerint török meg spanyol, brazil sorozatot nem nézek

ezen sürgősen változtatni kell mielőtt végignézem a sorozatot

ráadásul pár nappal ezelőtt pörögtem jól voltam mostmeg a fenébe lent vagyok

mostmár kezdek a bipopárisra gyanakodni de nekem naponta is fordul a hangulatom csak azért nem vásárolok semmit mert ninics miből de vennék ilyenkor tervezgetek mire lenne szükségem nekem vagy a családnak ( elképesztő haszontalan cuccok jutnak eszembe)

zárom panaszom még visszatérek nem ígéret devilwink

MÉÉÉ nincs tematikus topik az emberektől hogy nézd ezek a bajaim ezek a tüneteim és ez a diagnózis nem mondom a szakmai rész szuper de valahogy többet tanulnék ha ilyen tematikusan lenne emberként leírva mert velem valami nagyon nincs rendben.

Engem nem lehet elképzelni, engem ki kell próbálni! 

Jöttem, láttam, írtam és most nem győzök bocsánatot kérni

Nehogy bocsánatot kérj!! 

Basszus de miért nem kéred meg a fiadat, hogy segítsen cipekedni?  Jó, értem, ma nem tud.

És miért utálod a Pünkösdöt? Én az összes kurva 4 napos ünnepet és a kibaszott ünnepeket mind utálom. Mindig az a fantáziaképem, hogy mások milyen remekül mulatnak. Hehe. Pedig biztos nem, vagyis nem mindenki.

Nekem a Miért éppen Alaszka? a kedvenc sorozatom. Annyira sokat lehet rajta nevetni és annyi gondolkodnivaló van benne. Láttad már? Egy rész 45 perc kábé és 110 rész van. Én már többször végignéztem, megint tervezem, hogy nézni fogom. 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Mi%C3%A9rt_%C3%A9ppen_Alaszka%3F

https://en.wikipedia.org/wiki/Northern_Exposure

Dopamin, veled nagyon sok minden rendben van! Ne keseredj el, amíg cselekvésképes vagy, még nem olyan mély az a depi. Nem is lesz! 😉

Idézet tőle: nestea_zero

Tudtok olyan helyet Pesten, ahol van ingyenes pszichoterápia, de nem kell befeküdni? Heti 1-2 alkalom.

Gyere át a terápia topikba. 

Tudtok olyan helyet Pesten, ahol van ingyenes pszichoterápia, de nem kell befeküdni? Heti 1-2 alkalom.

mély depresszió,

amikor beesett hogy a vizsgát benézték és délután 2 kor lesz hazajött mórról aludni.

itthon elpakolás zaba

ráadásul elkurvultam és a szulejmánt nézem a sorozatbarárton mert már kinéztem a grace klinikát a walking deadt mindegyik formáját és a gyilkoselméket

kész valaki kisikálta az eberi tartásom utolsó porcicáját mely szerint török meg spanyol, brazil sorozatot nem nézek

mostmár kezdek a bipopárisra gyanakodni de nekem naponta is fordul a hangulatom csak azért nem vásárolok semmit mert ninics miből de vennék ilyenkor tervezgetek mire lenne szükségem nekem vagy a családnak ( elképesztő haszontalan cuccok jutnak eszembe)

MÉÉÉ nincs tematikus topik az emberektől hogy nézd ezek a bajaim ezek a tüneteim és ez a diagnózis nem mondom a szakmai rész szuper de valahogy többet tanulnék ha ilyen tematikusan lenne emberként leírva mert velem valami nagyon nincs rendben.

Nehogy bocsánatot kérj!! 

Basszus de miért nem kéred meg a fiadat, hogy segítsen cipekedni?  Jó, értem, ma nem tud.

És miért utálod a Pünkösdöt? Én az összes kurva 4 napos ünnepet és a kibaszott ünnepeket mind utálom. Mindig az a fantáziaképem, hogy mások milyen remekül mulatnak. Hehe. Pedig biztos nem, vagyis nem mindenki.

Nekem a Miért éppen Alaszka? a kedvenc sorozatom. Annyira sokat lehet rajta nevetni és annyi gondolkodnivaló van benne. Láttad már? Egy rész 45 perc kábé és 110 rész van. Én már többször végignéztem, megint tervezem, hogy nézni fogom. 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Mi%C3%A9rt_%C3%A9ppen_Alaszka%3F

https://en.wikipedia.org/wiki/Northern_Exposure

mély depresszió,

itthon elpakolás zaba

Idézet tőle: Tribute78

Szerintem a balassa az röhejes hely.Amit én hallottam róla.Aki nem akar hosszú ideig kórházazni ,annak biztos jó.Nem mintha a másik jobb lenne.

Hát ez az, a kettő közül még mindig inkább ez... Egyébként a két hét is szörnyű, mert a gyógyi-beállítási osztályon nem történik semmi, az ég-világon semmi, olykor beszél veled a kijelölt dokid negyedórácskát, az ebédlő-társalgóban, úgyhogy aki épp ott van (beteg, látogató, szerelő, bárki) akkor is hallja, ha nem akarja. Egyféle gyógyszer hatását megnézni elég a két hét, és amit kitaláltak, azon csak mennyiséget változtatnak. Viszont utána van esély átkerülni a rehab. osztályra, és az tényleg jó. Mondjuk többeket (engem is, de nem mentem) átpasszolnak a déltepsibe vagy a merényibe (ez Pesten a legtrébb), de ha sikerül bekerülni a 4 hetes rehabra, akkor jó.

Mostanság a Nyírő tűnik a legjobbnak, de ez Nestea-nál nem volt opció.

Én a Merényiben voltam egyedül Magyarországon, ahol nagyon szarul bántam velem. Pl a gyulai kórház remek. A zárt osztály is.

4. emeleten a rehabon, 2016. júliustól 2017. februárig

Én inkább nyomnék a jahn-ban egy hónap zártat,mint ott fent ennyi időt.....és olyan nagyképű embereket szoktam látni lejárkálni onnan,és az a stílus...nekik van ping-pong asztaluk,mit keresek én ott,  az az ő részlegük,meg hasonló szövegek.....és fel sem lehet oda menni,közben meg az egész kórházban oda mehetek ahova akarok,még a koraszülőtt osztálynál sem küldtek el soha,ha ott lézengtem a nagy épületben este a kilencediken,vagy akárhol,mert ott nyugalom volt .Meg ott vannak azok a furcsa orvosok is,akiket nem értek,meg mikor hangsúlyozzák,hogy ők már egy "magasabb színvonalat" képviselnek,akik ott vannak,közben meg ugyanúgy vannak ott is skizók,meg még hajléktalan szintű emberek is kényszerből (sajnos),de ha azt írod te (is),hogy borzasztó a hely,akkor tényleg egyet értünk.És egyébként úgy váltogatják mostanában az orvosokat,hogy az valami követhetetlen,elvileg a fiatalabbak mennek ki,vagy szóródnak szét az ország más pontjaira.Eléggé hardcore az a közeg,és nagyon addiktív ott lenni , nagyon bele lehet ragadni abba a miliőbe......

4. emeleten a rehabon, 2016. júliustól 2017. februárig

kalózkodtam egy kicsit,lehet,hogy el fog tűnni a kedvenc filmem kedvenc részlete a kedvenc szövegekkel....

http://indavideo.hu/video/Torrente_5_a_kezdo_tizenegyreszlet

Köszi. A dél pestiben én is voltam 2016-17ben. Az tényleg borzasztó.

harmadik emelet "a" vagy "b"?vagy negyedik emelet rehab?  melyik hónap? én április,május ,június ,november, a 2017-es termés.....de már nagyon elegem volt a végén , mert nem pszichotikus lettem,hanem influenzás attól a mocskos szar légkörtől,meg az immunerősítő/gyengítő sz.roktól.Hazajöttem télen , fázva és gyengén,és két hét alatt itthon helyre jöttem úgy,hogy a kórházból való kimenetelkor a beállított gyógyszert eldobtam a francba,irány aznap még onnan a bejárattól egyből a szakorvosi rendelő,  a kinti dokim,és felírattam vele ÉN két új másik gyógyszert,és csodák csodája, elvagyok....szóval ennyit a nagy beállításokról....

Szerintem a betegség az oka illetve az hogy a kapott infót mennyire érzi önmaga számára hasznosnak de jó hogy rávilágitottál mert én is néha elfelejtek egy köszit mondani ezentúl jobban odafigyelek

Igen, persze, aki nincs jól, az nem tud erre figyelni, csak én mindig magamra veszem.

Figyelmetlen vagyok, de köszönöm szépen az összes eddigi válaszodat!:)

Ó, nagyon szívesen. 🙂 Akkor elástam a csatabárdot. 🙂

Szerintem a betegség az oka illetve az hogy a kapott infót mennyire érzi önmaga számára hasznosnak de jó hogy rávilágitottál mert én is néha elfelejtek egy köszit mondani ezentúl jobban odafigyelek

Figyelmetlen vagyok, de köszönöm szépen az összes eddigi válaszodat!:)

Mitől függ, hogy valakinek reagálsz-e / megköszönsz-e valamit? Érdekel, mert elég sokszor válaszoltam neked és soha semmi reakció nem volt. 

Szerintem a balassa az röhejes hely.Amit én hallottam róla.Aki nem akar hosszú ideig kórházazni ,annak biztos jó.Nem mintha a másik jobb lenne.Én úgy tudom,hogy a balassában képesek egy durva hanghalló semmilyen gyógyszerre addig pozitívan  nem reagáló skizót két hét alatt "beállítani".Két hét,és viszlát.Ami önmagában nem  hangzik rosszul,de két hét alatt mi a lóf.szt lehet levenni valaki állapotán aki évek óta szenved?Hogy megeszi a reggelijét,és tud széken ülni nyugodtan? És a vizitnél meg bólogat,hogy jól van? Én azt szoktam csinálni,mert a másik verzió,ha panaszkodni kezdek,akkor az általában azzal szokott járni,hogy visszakérdez a medika,hogy "és akkor most mennyi rivotrilt is adunk neki este? ja csak másfelet? akkor legyen kettő mg!" Velem ezt játszották tavaly novemberben a jahn ferenc kórházban.Ezt csak most példaként említem.Úgy mentem be,hogy kérnék egy másik antipszichotikumot,mert az arisppa mellett simán halluzok.Mondom neki,most is,mikor beszélünk,halluzok simán.Leült velem szemben a csinos fiatal zsír új frissen végzett dokicsaj,mert nálam egy tizessel biztos fiatalabb volt,és felírt mű gonddal mindent egy papírra amit fontosnak gondolt,és másnap reggel már hozták is a nővérek az abilify-t reggel,ami ugyanaz mint az arisppa,csak más néven.Jól beállítottak,hogy félre állítsanak?Szóval van az a szint,ahol már a szavak nem igazán számítanak.

Gyógyszert beállítani ambulánsan is lehet,nekem mindig ezt mondja ,ha lehet ilyet írni,mert elég sok a kilengés a részemről: -szeretett- orvosom,aki a legkeményebb dolgokra is rálát,lévén nem ma kezdte a szakmát.És ebben neki maximálisan igazat adok.A kórház az egy mesterséges környezet,hazaérve jönnek a megszokott régi rossz beidegződések, és egészen biztosan két hét bentfekvés alatt szinte 100%,hogy a -kezdő- gyógyszeren nem tudnak ,nem is szabad változtatni,antipszichotikumnál ez elvileg nem lehetséges,hiszen várni kell a hatását.Tehát szavaimmal élve céllövölde effektus,ami annyit tesz,hogy vagy eltalálják vagy sem -elsőre-,hogy mit kéne adni.Nem hiszek a sorozatban, futószalagon gyártott betegkezelési formában,mint írtam van egy konkrét példa amiről tudok,az ország másik végéből kapott az illető egy időpontot,hogy két hét dögunalom után hazaengedjék kb. ugyanúgy a balassából.Persze van akinek pont ez a lényeg,hogy elmondhassa magáról,hogy volt bent pszichiátrián,kéééét hetet,húúúú....

Balassa. Mindenképp.

Ti Balassa utcát vagy inkább Szt. Imre kórházat választanátok gyógyszer beállításra?

Idézet tőle: ggabor

Én is gondolkodtam, hogy örökbefogadok egy gyereket. Nemzeni nem szeretnék, azért, hogy ne örökölje a betegségeimet. Én is apámtól kaptam őket. Mentális beteg volt. 

2. Amíg nincs fix megélhetésem, örökbe sem fogadok. A gyerek nem játék, el kell tartani, nem vihetem vissza. Csak biztosra vállalnék. 

gábor ezt nem gondolhatod komolyan!

én ezt simán átírtam magamban gondolatban eképpen:

Nem gondolok arra,hogy gyereket fogadjak örökbe.Szeretem az aktust,de abból gyerek lesz.Apám a legjobb fej akivel valaha is találkoztam.Teljesen jó fej.

Pénzem ugyan  nincs, de nőzni jó dolog.A gyerekjátékok drágák, de sokáig tartanak ,ha vigyázunk rájuk, vissza is lehet őket vinni.Kicsit bizonytalan vagyok már....

Dopamin, ismerek olyan mentális beteget, aki hivatásos nevelőszülő... Mondjuk megvan hozzá a "képesítése".

"betegségeinket egyre hamarabb fogják pszichésnek diagnosztizálni így előfordulhat hogy valós testi tüneteinket nem veszik komolyan" – hát én folyton így járok, tudod. (Anyám erre azt mondja, hogy nem tudni, hogy betegség-e, vagy "csak dili".)

Vicc 10 pontos.

Jesszusom Dopamin. 🙂 Szerintem az egész napomat bearanyoztad te és a tuja. Ki fog ez tartani estig. 🙂

Szerintem egy mentális betegnek nem adnak örökbe gyereket

néha a hétköznapiaknak is egy évtizedet kell várni mire kap

sajnos mi háttérben vagyunk ott van rajtunk egy jel amit nem tudnak mások jól definiálni. Idegenek és félelmetesek vagyunk másoknak sokszor még az egészségügyön belül is elitélnek vagy ők sem értik mik vagyunk mi,betegségeinket egyre hamarabb fogják pszichésnek diagnosztizálni így előfordulhat hogy valós testi tüneteinket nem veszik komolyan

Ezen komoly beszéd után amivel ugy gondolom az adoptáló szobe visszanyeri mindenes szerepét wink

elmesélem én és a barátságtalan tuja esetét

Murray head nem röhög, együttérez.laugh

Szóval az úgy volt hogy a múlthéten voltam adomány osztásért az egyik bentefvő átadta nekem az élelmiszer adomány jegyét cserébe aznap beviszek neki olyan gyümölcs és zöldségfélét amit tud használni.szóval ugy kidöglöttem a 31 fokban és annyit mentem hogy kétóra alatt nem tudtam magam összeszedni mindenkinek megirtam holnap van randi. Holnap azaz szombat reggel elindultam elindülás előtt a tesóm belémborította a napi gyógyszart azaz fél 6 kor a 8  helyett először elmentem a volt kedvesemhez az ibolya kocsmába hiába a felirat szeint ételbár ja lehet benne pár csokit pár ropit venni kértem egy kávét

majd mégegy kávét a nyelvem meg akadozott össze vissza a felállásssal nem volt gond hüségesen legyalogoltam a kórházig a piros spáros szatyrommal vittem mint jézus a keresztjét....

közben azon elmélkedtem ez a nő gyakorlatilag idegen mit tennék teszek a barátaimért ( bármit)

na ő is megkávéztatott , 

de ő már emberségesebb félliteres bögrentyübe hozta a kávét eldumcsiztunk egy félórát vagy kicsit többet elindultm a Kva buszhoz még mindig holt fáradtan fel szállok rá lerogyok

mikor leszállok az én lábaim csak balra vittek vagy a fejem? nem tudom de hamarosan egy útszéli tujába gabajodtam ha már ott voltam megpihentem de barátságtalan volt azt persze mifelénk nem tisztességes megkérdezni rosszul van e mert élből részegnek nézik az embert 3 kocsma is megél egymás mellett szóval nagy keservesen kigubancoltam magam a tujából hazavánszorogtam lerogytam elő a vérnyomás mérőt 60/ 40 volt ülve a vérnyomásom az állva 50 jó esetbe persze ez együttérzésében nem zavarta meg a testvérem leküldött a boltba "pár dologért "( na ettől kapok agyfaszt mert a pár db mindig minimum két kuva nehéz szatyor) mert majd utánna pihnek tudtam már mindent ráfeküdtam a bevásárló kocsira óvatosan hajoltam óvatosan emelkedtem kijövök két csurig lévő spáros cvekkerrel a 30 fokba és bele a tujába már már otthonosan pihentem benne. Igaz ha nem lett volna elájulok de így hogy csóri tuja megtartott én is meg tudtam tartani magam.

Én is gondolkodtam, hogy örökbefogadok egy gyereket. Nemzeni nem szeretnék, azért, hogy ne örökölje a betegségeimet. Én is apámtól kaptam őket. Mentális beteg volt. 

2. Amíg nincs fix megélhetésem, örökbe sem fogadok. A gyerek nem játék, el kell tartani, nem vihetem vissza. Csak biztosra vállalnék. 

Sziasztok! Milyen a debreceni pszichiátria és a nappali kórházuk? Van valakinek személyes tapasztalata? Szóbeli terápia és csoportok vannak?

Sziasztok! Milyen a debreceni pszichiátria? A nappali kórházuk? Van valakinek személyes tapasztalata?

Koszonom Dopamin, fincsi 🙂

Jolán te mindig kihívás vagy ital ügyben tessék a koktélod

A gyerek az döntés. Elsősorban. Igen, valóban fogadhatok örökbe. Azt akármikor. De előbb meg kell bizonyosodnom afelől, hogy tudok róla gondoskodni. Az örökbefogadási procedúra elég komplex, nem valószínű, hogy megítélnének nekem gyereket, ha jelenleg betegnyugdíjas a státuszom a pszichózisok miatt. De ez nem keresít el.

Sziasztok! Jöttem kocsmázni, mint régen, kérek koktélt. Legyen benne alkohol és málna is.

Murray, most láttam csak, amit lejjebb írtál. Nem vagyunk összeházasodva, a lakás az ő nevén van, mert ő vette. Ez szerintem rendben van. De csak úgy nem dobhat ki, a gyerekek anyja vagyok. Persze az sem jó, ha kényszerből élünk együtt. Én szeretnék békét, még a szétmenéshez is jobb lenne. Meg a gyerekeknek. A nagy olyanokat mond, hogy nem akar élni, és hogy nem jó semmire. 🙁 Még nincs 7 éves 🙁 (Neked egyébként volt másik nickneved is?)

Szarul vagyok, de felállok majd megint. Nagyon fontos lenne írnom!! Nem tudom miért, de ez tök fontos. (Aztán meg nem írok)

Sziasztok! Jöttem kocsmázni, mint régen, kérek koktélt. Legyen benne alkohol és málna is.

Murray, most láttam csak, amit lejjebb írtál. Nem vagyunk összeházasodva, a lakás az ő nevén van, mert ő vette. Ez szerintem rendben van. De csak úgy nem dobhat ki, a gyerekek anyja vagyok. Persze az sem jó, ha kényszerből élünk együtt. Én szeretnék békét, még a szétmenéshez is jobb lenne. Meg a gyerekeknek. A nagy olyanokat mond, hogy nem akar élni, és hogy nem jó semmire. 🙁 Még nincs 7 éves 🙁 (Neked egyébként volt másik nickneved is?)

Szarul vagyok, de felállok majd megint. Nagyon fontos lenne írnom!! Nem tudom miért, de ez tök fontos. (Aztán meg nem írok)

Panda, nem volt ez belepofázás, de a lábgyantát nem bírtam kihagyni. 🙂

Én orvosi újságból vettem az adatot. Egyébként minél idősebb, pláne első gyereknél, annál magasabb a fejlődési rendellenesség kockázata. Lelkük rajta. 
45 voltam, amikor azon "ment el" egy kapcsolatom, hogy a 42 éves agglegény gyereket szeretett volna. Egyébként azóta sem talált anyánakvalót... 48-ban én már kaptam olyan gyógyit, hogy game over, legalább nem húzódott évekig a banyanyavalya.

Ez nem volt belepofázás sztem. Mindenki elmondhatja a véleményét, nem? 🙂

Első gyereket 40 felett szülni sztem fura, de a mai világban... bármi előfordulhat.

Ismerek egy nőt, aki 46 évesen fogadott örökbe egy bébit (a férje fiatalabb nála és mindig a fiatalabb házastársat nézik, 45 éves korig lehet bébit örökbe fogadni) és nem sokkal később teherbe esett és 47 évesen szült. 🙂

Pár napja olvastam angol wiki-n, hogy 49-52 év. 

Magyar wiki-n: "Magyarországon átlagosan 50-52 éves kor körül marad el végérvényesen a menstruáció."

Már megint olyanba pofáztam bele, amibe nem kellett volna. Csak arra akartam utalni, hogy még van ideje, a 48 meg onnan jött, hogy egy ismerősöm 48 évesen szülte első gyermekét. De így valóban pontosabb ahogy írtad. 

Idézet tőle: Kleó

Idézet tőle: Panda63

Bartika soha sem késő. Szoknyában vagy nadrágban, de még 48 évesen is szülhetsz. Addigra a dolgaid is rendeződhetnek.

Egyébként lassan én is horhatok szoknyát. Igaz a bokáim szőrösek, de lassan úgy érzem magam, mint egy vén asszony a macskáival.

Idézet tőle: bartika

Nekem még 2 év fogyókúra, míg leapad a lábszáram és a bokám. Utána talán húzok szoknyát. És elfelejtek minden rosszat. Gyermeket már nem tervezek. 

Ha csak a szőr zavar, gyanta, aszt hordhatsz! Ezen ne múljék!

Miből gondolod, hogy 48 évesen még szülhet? Elképzelhető, de korántsem biztos. A magyar nők klimaxátlaga 45-55 év.

Idézet tőle: Panda63

Bartika soha sem késő. Szoknyában vagy nadrágban, de még 48 évesen is szülhetsz. Addigra a dolgaid is rendeződhetnek.

Egyébként lassan én is horhatok szoknyát. Igaz a bokáim szőrösek, de lassan úgy érzem magam, mint egy vén asszony a macskáival.

Nekem még 2 év fogyókúra, míg leapad a lábszáram és a bokám. Utána talán húzok szoknyát. És elfelejtek minden rosszat. Gyermeket már nem tervezek. 

Ha csak a szőr zavar, gyanta, aszt hordhatsz! Ezen ne múljék!

Miből gondolod, hogy 48 évesen még szülhet? Elképzelhető, de korántsem biztos. A magyar nők klimaxátlaga 45-55 év.

Azért akad(t), aki felvette. Többnyire nem kellett volna.

Idézet tőle: Kleó

Nekem még a +30 kilóval is vékony volt a bokám meg a lábszáram, amitől még gyönyörűbb a bocitérd és a tehéncomb. Szoknya? Régebben nyáron néha matróna. A mini 13 éves koromig volt divat, utána vagy 15 éven át egyáltalán! Amikor bejött újra, olvastam, hogy "aki már hordta egyszer, az inkább ne vegye fel". Pontosan. Nyáron prűd halásznadrág, télen farmer. Még tél van nálam...

"Amikor bejött újra, olvastam, hogy "aki már hordta egyszer, az inkább ne vegye fel". Pontosan."

Hehe. 🙂

Nekem még a +30 kilóval is vékony volt a bokám meg a lábszáram, amitől még gyönyörűbb a bocitérd és a tehéncomb. Szoknya? Régebben nyáron néha matróna. A mini 13 éves koromig volt divat, utána vagy 15 éven át egyáltalán! Amikor bejött újra, olvastam, hogy "aki már hordta egyszer, az inkább ne vegye fel". Pontosan. Nyáron prűd halásznadrág, télen farmer. Még tél van nálam...

"fogyókurámra kérek egy kis tejfölös földiepret wink "

Jaj rengeteget röhögtem. 

🙂

Nekem vannak hosszú ruháim és rövid ruháim, hosszú szoknyáim és rövid szoknyáim, nyáron csak ruha/szoknya van. Ősztől tavaszig a fázás miatt úgyis csak (ronda) nadrágokban és formátlan pullóverekben tudok járni. 

Amúgy sosem szerettem a szoknyát volt pár db egy rendes egy matrónás na ennyi ezeket még hasznátem főleg a matrónás tetszet ápolt takart rendesen.

Most meg rövidgatya póló vagy atléta a menő nyáron ha bele gondolok hogy 71 évjáratú örök 36 éves vagyok talán ezzel a túlsúllyal ízlésesebben kellene öltözni de ugysem vesz nekem senki ruhát aki leszól....

hangosan nem mernek csak..... magukban 

akkor meg kapják be.... én meg bátran közlekedek a pimasz és kacér közötti nacikban

a hatalmas x lábaimmal amiből az egyiket megcsócsálta a villamos igy rettenetesen néz ki nem sebes.... formátlan duzzanat a leszakadt inak és izmok miatt.

fogyókurámra kérek egy kis tejfölös földiepret wink

Igazi tenyeres talpas nemcsak vastag bokájú hanem úgy mindenhol vastag vagyok nemrég kezdtem fogyókúrába az utolsóba mert ha jojo effektusban még 320 kg felszedek megdöglök kis sikereim vannak pl a nadrágok csusznak lefelé de a testvérem szerint kitágult a gumilaugh na de mindne?. Ráadásul én vadállatként akartam kezdeni rapid módon hogy az elsó 10-20 kg hamar lejöjjön aztán tornába is belekezdtem volna mert most nem vagyok rá alkalmas szinte a gyalogláson kivül semmire. Ha lefogyunk visszaállhat a rendes menszesz asetleg van lehetőség babára már ha akartok.

ElőzőOldal 544 / 569Következő