Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2018.05.20., 15:11hogy lehet ide képet beilleszteni?
hogy lehet ide képet beilleszteni?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.05.20., 14:52https://videa.hu/videok/zene/fesd-feketere-roling-stones-0CxCydpuU1hxXgTG
https://videa.hu/videok/zene/fesd-feketere-roling-stones-0CxCydpuU1hxXgTG
Idézet tőle: nestea_zero ekkor: 2018.05.20., 13:27Ti milyen színűre festenétek a szobátok falát? Hogy jobb kedvetek legyen tőle, mikor bementek.
Ti milyen színűre festenétek a szobátok falát? Hogy jobb kedvetek legyen tőle, mikor bementek.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.20., 09:51Idézet tőle: Tribute78Muray Head!
Mondjuk keress rá a "man lace underwear" szóra...asszem túl beteg ez a világ már nekem.....
Dehogy keresek. Csak vicces próbáltam lenni.
Idézet tőle: Tribute78Muray Head!
Mondjuk keress rá a "man lace underwear" szóra...asszem túl beteg ez a világ már nekem.....
Dehogy keresek. Csak vicces próbáltam lenni.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.05.20., 08:57elkezdtem a miért éppen alaszkát nézni köszönet a tanácsért muszáj az agyam kikapcsolni úgy tünik bevállik.
elkezdtem a miért éppen alaszkát nézni köszönet a tanácsért muszáj az agyam kikapcsolni úgy tünik bevállik.
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.20., 08:50Muray Head!
Mondjuk keress rá a "man lace underwear" szóra...asszem túl beteg ez a világ már nekem.....És pl. nem tudom eldönteni,hogy a képen látható valaki milyen nemű? Sok a gondom,csinálok még többet.
Muray Head!
Mondjuk keress rá a "man lace underwear" szóra...asszem túl beteg ez a világ már nekem.....És pl. nem tudom eldönteni,hogy a képen látható valaki milyen nemű? Sok a gondom,csinálok még többet.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.20., 07:47Idézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóRendes lányt? Nősülni akarsz?
lehet rendetlen is! ez esetben szívesen vállalok félmeztelen takarítást is nála,ha úgy adódik. 🙂 bár még izmosodnom kéne, de majd koxolok egy kicsit,bár a szívemnek nem tesz jót,de mindent a cél érdekében!
Alul vagy felül lennél meztelen? Nem mindegy.
Idézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóRendes lányt? Nősülni akarsz?
lehet rendetlen is! ez esetben szívesen vállalok félmeztelen takarítást is nála,ha úgy adódik. 🙂 bár még izmosodnom kéne, de majd koxolok egy kicsit,bár a szívemnek nem tesz jót,de mindent a cél érdekében!
Alul vagy felül lennél meztelen? Nem mindegy.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.05.19., 18:56Idézet tőle: Tribute78közönségességfaktor alsó határértékét ezennel elértük
Ugyan! Még csak végtelenül megközelíteni sem...
Idézet tőle: Tribute78közönségességfaktor alsó határértékét ezennel elértük
Ugyan! Még csak végtelenül megközelíteni sem...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.05.19., 18:00Na, mék politizálni (kötözködni) a fészre. Ma úgyis olyan napom van, hogy a car sem elég büdös...
Na, mék politizálni (kötözködni) a fészre. Ma úgyis olyan napom van, hogy a car sem elég büdös...
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.19., 17:54Idézet tőle: KleóNa neee...
A filmedről eszembe jutott egy régi vicc... de azt már tényleg nem merem itt...
Idézet tőle: KleóNa neee...
A filmedről eszembe jutott egy régi vicc... de azt már tényleg nem merem itt...
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.19., 17:45Idézet tőle: KleóAz nem csak a szívnek nem tesz jót... rövid idő után izom ugyan lesz, de lány már nem kell, de még fiú sem.
Láttam filmben olyan jó nőket múltkor,csak mikor lekerült a bugyi,kivillant a k...i ..
szerintem feladom itt...shemale leszek 🙂
Idézet tőle: KleóAz nem csak a szívnek nem tesz jót... rövid idő után izom ugyan lesz, de lány már nem kell, de még fiú sem.
Láttam filmben olyan jó nőket múltkor,csak mikor lekerült a bugyi,kivillant a k...i ..
szerintem feladom itt...shemale leszek 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.05.19., 17:43Az nem csak a szívnek nem tesz jót... rövid idő után izom ugyan lesz, de lány már nem kell, de még fiú sem.
Az nem csak a szívnek nem tesz jót... rövid idő után izom ugyan lesz, de lány már nem kell, de még fiú sem.
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.19., 17:41Idézet tőle: KleóRendes lányt? Nősülni akarsz?
Idézet tőle: KleóRendes lányt? Nősülni akarsz?
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.19., 17:37Köszönöm a hasznos tanácsokat Kleó mama!Most már gyűjtök inkább 10-15-öt keresek egy rendes lányt,(aki nem a pénzemért szeret!) Vagyis elhívom moziba..
Köszönöm a hasznos tanácsokat Kleó mama!Most már gyűjtök inkább 10-15-öt keresek egy rendes lányt,(aki nem a pénzemért szeret!) Vagyis elhívom moziba..
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.19., 17:33Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóCsak annyira ismerem, hogy priviből is... erőszakos egy qrva kölök.
Én pont egy fizetős nőt keresek,akkor próbálkozzak nála? De ha kölök,akkor hogy lehet qrva?
Már mért ne? Tudod, hány éves romaqrvák voltak errefelé? (Most már nincsenek, a ferdeszeműek a menők, és a feketebőrű fiúk futtatják őket. Koruk megállapíthatatlan európai szemmel.)
gyengéim a romaqrvák,egyel haverokdatam a nyugatinál mindig, julcsi a neve...azt mondta 5ezerért szeretni fog a király utcában...én hezitáltam ...szerinted?
Extra vagy sima? Egy extrát lealkudhatsz 3-ra a kapualjban.
de én szégyellős vagyok,meg ő a "barátnőm" is volt...már messziről rohant hozzám mint egy kiskutya,ha meglátott, de ez most tényleg komoly!
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóCsak annyira ismerem, hogy priviből is... erőszakos egy qrva kölök.
Én pont egy fizetős nőt keresek,akkor próbálkozzak nála? De ha kölök,akkor hogy lehet qrva?
Már mért ne? Tudod, hány éves romaqrvák voltak errefelé? (Most már nincsenek, a ferdeszeműek a menők, és a feketebőrű fiúk futtatják őket. Koruk megállapíthatatlan európai szemmel.)
gyengéim a romaqrvák,egyel haverokdatam a nyugatinál mindig, julcsi a neve...azt mondta 5ezerért szeretni fog a király utcában...én hezitáltam ...szerinted?
de én szégyellős vagyok,meg ő a "barátnőm" is volt...már messziről rohant hozzám mint egy kiskutya,ha meglátott, de ez most tényleg komoly!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.05.19., 17:31Idézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóCsak annyira ismerem, hogy priviből is... erőszakos egy qrva kölök.
Idézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóCsak annyira ismerem, hogy priviből is... erőszakos egy qrva kölök.
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.19., 17:31Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóCsak annyira ismerem, hogy priviből is... erőszakos egy qrva kölök.
gyengéim a romaqrvák,egyel haverkodtam a nyugatinál mindig, julcsi a neve...azt mondta 5ezerért szeretni fog a király utcában...én hezitáltam ...szerinted?
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóCsak annyira ismerem, hogy priviből is... erőszakos egy qrva kölök.
gyengéim a romaqrvák,egyel haverkodtam a nyugatinál mindig, julcsi a neve...azt mondta 5ezerért szeretni fog a király utcában...én hezitáltam ...szerinted?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.05.19., 17:26Idézet tőle: LinzerMert honnan tudod hány éves vagyok?
Mintha te tudtad volna, hogy én mennyi; eddig úgy szóltál.
Idézet tőle: LinzerMert honnan tudod hány éves vagyok?
Mintha te tudtad volna, hogy én mennyi; eddig úgy szóltál.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.05.19., 17:23Idézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóCsak annyira ismerem, hogy priviből is... erőszakos egy qrva kölök.
Idézet tőle: Tribute78Idézet tőle: KleóCsak annyira ismerem, hogy priviből is... erőszakos egy qrva kölök.
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.19., 17:20Idézet tőle: KleóCsak annyira ismerem, hogy priviből is... erőszakos egy qrva kölök.
Idézet tőle: KleóCsak annyira ismerem, hogy priviből is... erőszakos egy qrva kölök.
Idézet tőle: Tribute78 ekkor: 2018.05.19., 17:11Idézet tőle: KleóAnyád háborodott föl, de kötözködni nem csak te tudsz! 😉
Ti ismeritek egymást? Jó fej anyukája van?És tényleg 12 éves? Szerintem lehet,hogy fiú! Egy kisfiúval nem illik ám így beszélni!:)
Idézet tőle: KleóAnyád háborodott föl, de kötözködni nem csak te tudsz! 😉
Ti ismeritek egymást? Jó fej anyukája van?És tényleg 12 éves? Szerintem lehet,hogy fiú! Egy kisfiúval nem illik ám így beszélni!:)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.05.19., 16:57Hát ez az, nem tudják! Az egyik kh.-ban 7 éven át kötötték az ebet a karóhoz, hogy nem vagyok bipol, hanem kevert szem.zavaros. Aztán a másikban kijelentették, hogy tipikus bipol vagyok és border.
Hogy mit jelent, és főleg mi a különbség? ÉN mint LAIKUS, úgy fogalmazom meg, hogy a bipol hosszanti hullámzás, a border meg keresztirányú. (Függőleges, ill. vízszintes irányú.)
Hát ez az, nem tudják! Az egyik kh.-ban 7 éven át kötötték az ebet a karóhoz, hogy nem vagyok bipol, hanem kevert szem.zavaros. Aztán a másikban kijelentették, hogy tipikus bipol vagyok és border.
Hogy mit jelent, és főleg mi a különbség? ÉN mint LAIKUS, úgy fogalmazom meg, hogy a bipol hosszanti hullámzás, a border meg keresztirányú. (Függőleges, ill. vízszintes irányú.)
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.19., 16:39Idézet tőle: KleóIdézet tőle: murray headA hullámzás szerintem inkább a bipol. Megjegyzem, nem hiszek abban, hogy "csak úgy" jön-megy a depi, a kevert fázis, a hipománia/mánia. Van azoknak oka, csak nagyon nehéz előásni, hogy micsoda.
Laikus vélemény, laikus olvasmányok alapján, beszéld meg az átereddel-terapoddal:
A bipol-t gyógyival LEHET kezelni. Csökkenteni a tüneteket.
A bordi-t viszont nem nagyon lehet gyógyival kezelni, inkább terápiával.
Mi az új gyógyi?
A bordit is megpróbálják kezelni hangstabikkal. A hullámzás maga tulajdonképp mindkettőnél egy tőről fakad. A bipol hangulati, a bordi érzelmi hullámzás. Általában van konkrét oka, hogy mi fordítja át az embert, de olyan jelentéktelen dolgok, hogy azok önmagukban nem tekinthetők oknak. (Csak tapasztalat alapján mindez.)
"A bipol hangulati, a bordi érzelmi hullámzás."
Ez mit jelent bővebben Kleó?
Am. honnan a fenéből tudják, hogy valaki bordi, bipol vagy mindkettő vagy egyik sem?
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: murray headA hullámzás szerintem inkább a bipol. Megjegyzem, nem hiszek abban, hogy "csak úgy" jön-megy a depi, a kevert fázis, a hipománia/mánia. Van azoknak oka, csak nagyon nehéz előásni, hogy micsoda.
Laikus vélemény, laikus olvasmányok alapján, beszéld meg az átereddel-terapoddal:
Mi az új gyógyi?
A bordit is megpróbálják kezelni hangstabikkal. A hullámzás maga tulajdonképp mindkettőnél egy tőről fakad. A bipol hangulati, a bordi érzelmi hullámzás. Általában van konkrét oka, hogy mi fordítja át az embert, de olyan jelentéktelen dolgok, hogy azok önmagukban nem tekinthetők oknak. (Csak tapasztalat alapján mindez.)
"A bipol hangulati, a bordi érzelmi hullámzás."
Ez mit jelent bővebben Kleó?
Am. honnan a fenéből tudják, hogy valaki bordi, bipol vagy mindkettő vagy egyik sem?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.05.19., 13:48Idézet tőle: Tribute78Ezt nem merem betenni az ital drogok fórumba,de én ezeken szakadok!
talán tökön rúg? 😀
Idézet tőle: Tribute78Ezt nem merem betenni az ital drogok fórumba,de én ezeken szakadok!
talán tökön rúg? 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.05.19., 13:48Idézet tőle: Tribute78Ezt nem merem betenni az ital drogok fórumba,de én ezeken szakadok!
talán tökön rúg? 😀
Idézet tőle: Tribute78Ezt nem merem betenni az ital drogok fórumba,de én ezeken szakadok!
talán tökön rúg? 😀
Idézet tőle: babarczyeszter ekkor: 2018.05.19., 11:38Szia Jolán!
Miért nem akarod bevenni a gyógyszeredet?
Szia Jolán!
Miért nem akarod bevenni a gyógyszeredet?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.05.19., 11:33Idézet tőle: murray headA hullámzás szerintem inkább a bipol. Megjegyzem, nem hiszek abban, hogy "csak úgy" jön-megy a depi, a kevert fázis, a hipománia/mánia. Van azoknak oka, csak nagyon nehéz előásni, hogy micsoda.
Mi az új gyógyi?
Idézet tőle: murray headA hullámzás szerintem inkább a bipol. Megjegyzem, nem hiszek abban, hogy "csak úgy" jön-megy a depi, a kevert fázis, a hipománia/mánia. Van azoknak oka, csak nagyon nehéz előásni, hogy micsoda.
Mi az új gyógyi?
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.05.19., 08:15Idézet tőle: JolánDopamin, és nagyon hullámzok, de olyan szinten, hogy ez már nem bipolár, hanem borderline... régóta gyanítom. Új gyógyszerem van, és nem akarom beszedni.
A hullámzás szerintem inkább a bipol. Megjegyzem, nem hiszek abban, hogy "csak úgy" jön-megy a depi, a kevert fázis, a hipománia/mánia. Van azoknak oka, csak nagyon nehéz előásni, hogy micsoda.
Mi az új gyógyi?
Idézet tőle: JolánDopamin, és nagyon hullámzok, de olyan szinten, hogy ez már nem bipolár, hanem borderline... régóta gyanítom. Új gyógyszerem van, és nem akarom beszedni.
A hullámzás szerintem inkább a bipol. Megjegyzem, nem hiszek abban, hogy "csak úgy" jön-megy a depi, a kevert fázis, a hipománia/mánia. Van azoknak oka, csak nagyon nehéz előásni, hogy micsoda.
Mi az új gyógyi?
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.05.19., 07:44Dopamin, és nagyon hullámzok, de olyan szinten, hogy ez már nem bipolár, hanem borderline... régóta gyanítom. Új gyógyszerem van, és nem akarom beszedni.
Dopamin, és nagyon hullámzok, de olyan szinten, hogy ez már nem bipolár, hanem borderline... régóta gyanítom. Új gyógyszerem van, és nem akarom beszedni.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2018.05.19., 06:39Idézet tőle: murray headIdézet tőle: dopaminmély depresszió,
71 nm2 sikáltam fel már csak a fiam szobája hiányzott felsepertem
amikor beesett hogy a vizsgát benézték és délután 2 kor lesz hazajött mórról aludni.
Reggel fél öt óta takarítok mindegy.
a másik hogy 13 kor el kell indulni az adományért és mostmár tele van a tököm
mert tök egyedül cipelem haza és sokszor nagyon nehéz
itthon elpakolás zaba
és gyerünk be a kórházba a volt szobatársamnak való cuccal.
És én úúúgy de úúúgy utálom a pünkösdöt.
ráadásul elkurvultam és a szulejmánt nézem a sorozatbarárton mert már kinéztem a grace klinikát a walking deadt mindegyik formáját és a gyilkoselméket
hogy jön ebbe a szulejmán brrrhhhh grgrrrgghh
kész valaki kisikálta az eberi tartásom utolsó porcicáját mely szerint török meg spanyol, brazil sorozatot nem nézek
ezen sürgősen változtatni kell mielőtt végignézem a sorozatot
ráadásul pár nappal ezelőtt pörögtem jól voltam mostmeg a fenébe lent vagyok
mostmár kezdek a bipopárisra gyanakodni de nekem naponta is fordul a hangulatom csak azért nem vásárolok semmit mert ninics miből de vennék ilyenkor tervezgetek mire lenne szükségem nekem vagy a családnak ( elképesztő haszontalan cuccok jutnak eszembe)
zárom panaszom még visszatérek nem ígéret
MÉÉÉ nincs tematikus topik az emberektől hogy nézd ezek a bajaim ezek a tüneteim és ez a diagnózis nem mondom a szakmai rész szuper de valahogy többet tanulnék ha ilyen tematikusan lenne emberként leírva mert velem valami nagyon nincs rendben.
Engem nem lehet elképzelni, engem ki kell próbálni!
Jöttem, láttam, írtam és most nem győzök bocsánatot kérni
Nehogy bocsánatot kérj!!
Basszus de miért nem kéred meg a fiadat, hogy segítsen cipekedni? Jó, értem, ma nem tud.
És miért utálod a Pünkösdöt? Én az összes kurva 4 napos ünnepet és a kibaszott ünnepeket mind utálom. Mindig az a fantáziaképem, hogy mások milyen remekül mulatnak. Hehe. Pedig biztos nem, vagyis nem mindenki.
Nekem a Miért éppen Alaszka? a kedvenc sorozatom. Annyira sokat lehet rajta nevetni és annyi gondolkodnivaló van benne. Láttad már? Egy rész 45 perc kábé és 110 rész van. Én már többször végignéztem, megint tervezem, hogy nézni fogom.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Mi%C3%A9rt_%C3%A9ppen_Alaszka%3F
Én 4 éve nem nézek filmeket. Nagyon beleélem magam abba, amit látok, sajnos a nagyon súlyos filmekbe is. Csak akkor nézek filmet, ha előtte tutti biztosra tájékozódom, hogy nem fogok sérülni tőle. Csak úgy beülünk moziba valamire: ez tavalyelőtt volt utoljára, megnéztünk a barátnőmmel Kolozsvárott egy román filmet, amit végigszorongtam, és a végén győzött a rossz. A normi barátnőm tíz perc múlva már a gyerekek vacsorájáról beszélt, én még 2 napig rosszakat álmodtam. "csak egy film" " csak egy könyv" "csak egy előadás" Nekem ezeket kell ismételgetni, hogy be tudjam állítani a határaimat.
Idén szerettem meg az ünnepeket. Jubileum.
Ha írtam volna a búrára 15 éve, valszeg be kellett volna valljam, hogy kidobtam a karácsonyfát a tizedikről. Még aznap kijött a rendőrség és a mentő természetesen... ennél még mindig jobb ha az ember képes csendben, nyugodtan utálni az ünnepeket, és nem értesül az összes szomszéd és a fél kisváros arról, hogy megőrültem. Az azt követő szégyenről nem is beszélve. Voltam én már másfél évig depressziós amiatt, amit zakkantan tettem. És ebben nagy szerepe van/volt a kisvárosnak: annyira nem történik semmi, hogy 4 év múlva még arról beszélnek, hogy te mit. Ezért szerettem Budapesten: mikor minden barátom látta, hogy újra jól vagyok, egyszerűen elfelejtetteték az egészet. Tényleg elfelejtették.
(valaki kérdezte valahol a stigmát, most ide beszéltem róla)
Idézet tőle: murray headIdézet tőle: dopaminmély depresszió,
71 nm2 sikáltam fel már csak a fiam szobája hiányzott felsepertem
amikor beesett hogy a vizsgát benézték és délután 2 kor lesz hazajött mórról aludni.
Reggel fél öt óta takarítok mindegy.
a másik hogy 13 kor el kell indulni az adományért és mostmár tele van a tököm
mert tök egyedül cipelem haza és sokszor nagyon nehéz
itthon elpakolás zaba
és gyerünk be a kórházba a volt szobatársamnak való cuccal.
És én úúúgy de úúúgy utálom a pünkösdöt.
ráadásul elkurvultam és a szulejmánt nézem a sorozatbarárton mert már kinéztem a grace klinikát a walking deadt mindegyik formáját és a gyilkoselméket
hogy jön ebbe a szulejmán brrrhhhh grgrrrgghh
kész valaki kisikálta az eberi tartásom utolsó porcicáját mely szerint török meg spanyol, brazil sorozatot nem nézek
ezen sürgősen változtatni kell mielőtt végignézem a sorozatot
ráadásul pár nappal ezelőtt pörögtem jól voltam mostmeg a fenébe lent vagyok
mostmár kezdek a bipopárisra gyanakodni de nekem naponta is fordul a hangulatom csak azért nem vásárolok semmit mert ninics miből de vennék ilyenkor tervezgetek mire lenne szükségem nekem vagy a családnak ( elképesztő haszontalan cuccok jutnak eszembe)
zárom panaszom még visszatérek nem ígéret
MÉÉÉ nincs tematikus topik az emberektől hogy nézd ezek a bajaim ezek a tüneteim és ez a diagnózis nem mondom a szakmai rész szuper de valahogy többet tanulnék ha ilyen tematikusan lenne emberként leírva mert velem valami nagyon nincs rendben.
Engem nem lehet elképzelni, engem ki kell próbálni!
Jöttem, láttam, írtam és most nem győzök bocsánatot kérni
Nehogy bocsánatot kérj!!
Basszus de miért nem kéred meg a fiadat, hogy segítsen cipekedni? Jó, értem, ma nem tud.
És miért utálod a Pünkösdöt? Én az összes kurva 4 napos ünnepet és a kibaszott ünnepeket mind utálom. Mindig az a fantáziaképem, hogy mások milyen remekül mulatnak. Hehe. Pedig biztos nem, vagyis nem mindenki.
Nekem a Miért éppen Alaszka? a kedvenc sorozatom. Annyira sokat lehet rajta nevetni és annyi gondolkodnivaló van benne. Láttad már? Egy rész 45 perc kábé és 110 rész van. Én már többször végignéztem, megint tervezem, hogy nézni fogom.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Mi%C3%A9rt_%C3%A9ppen_Alaszka%3F
Én 4 éve nem nézek filmeket. Nagyon beleélem magam abba, amit látok, sajnos a nagyon súlyos filmekbe is. Csak akkor nézek filmet, ha előtte tutti biztosra tájékozódom, hogy nem fogok sérülni tőle. Csak úgy beülünk moziba valamire: ez tavalyelőtt volt utoljára, megnéztünk a barátnőmmel Kolozsvárott egy román filmet, amit végigszorongtam, és a végén győzött a rossz. A normi barátnőm tíz perc múlva már a gyerekek vacsorájáról beszélt, én még 2 napig rosszakat álmodtam. "csak egy film" " csak egy könyv" "csak egy előadás" Nekem ezeket kell ismételgetni, hogy be tudjam állítani a határaimat.
Idén szerettem meg az ünnepeket. Jubileum.
Ha írtam volna a búrára 15 éve, valszeg be kellett volna valljam, hogy kidobtam a karácsonyfát a tizedikről. Még aznap kijött a rendőrség és a mentő természetesen... ennél még mindig jobb ha az ember képes csendben, nyugodtan utálni az ünnepeket, és nem értesül az összes szomszéd és a fél kisváros arról, hogy megőrültem. Az azt követő szégyenről nem is beszélve. Voltam én már másfél évig depressziós amiatt, amit zakkantan tettem. És ebben nagy szerepe van/volt a kisvárosnak: annyira nem történik semmi, hogy 4 év múlva még arról beszélnek, hogy te mit. Ezért szerettem Budapesten: mikor minden barátom látta, hogy újra jól vagyok, egyszerűen elfelejtetteték az egészet. Tényleg elfelejtették.
(valaki kérdezte valahol a stigmát, most ide beszéltem róla)