Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.05., 20:13Ha jol veszem az adast itt a 6. szallt el. De igy van, koveteljuk, latod Kleo! Egyre tobben! 🙂
Ha jol veszem az adast itt a 6. szallt el. De igy van, koveteljuk, latod Kleo! Egyre tobben! 🙂
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.07.05., 20:10Kleo, tudom hogy bosszantó, ha elszáll egy írás, de írd le újból, a második jobb lesz. Engem is érdekel! A hét részből nem maradhat ki az ötödik, ez nem StarWars :):) (Jó, abból sem maradt ki rész, csak van amit utólag raktak bele)
Kleo, tudom hogy bosszantó, ha elszáll egy írás, de írd le újból, a második jobb lesz. Engem is érdekel! A hét részből nem maradhat ki az ötödik, ez nem StarWars :):) (Jó, abból sem maradt ki rész, csak van amit utólag raktak bele)
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.05., 20:02Idézet tőle: KleóPedig egész jó lett. Mindegy, úgysem érdekel senkit, leszarom
Gyorsan iszom valamit.
tudod hogy ez nem igaz, hogy senkit nem erdekel! en (is) varom a folytatast Kleo!!!
Idézet tőle: KleóPedig egész jó lett. Mindegy, úgysem érdekel senkit, leszarom
Gyorsan iszom valamit.
tudod hogy ez nem igaz, hogy senkit nem erdekel! en (is) varom a folytatast Kleo!!!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.05., 18:11Idézet tőle: akbarSzia!
Engem érdekel,tetszik. Kitartás, ess neki újra,várom!
Köszönöm. Megpróbálom, talán holnap, most elment a kedvem 🙁
Idézet tőle: akbarSzia!
Engem érdekel,tetszik. Kitartás, ess neki újra,várom!
Köszönöm. Megpróbálom, talán holnap, most elment a kedvem 🙁
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.05., 14:21Nem tudtok valamit Dopaminról? Telója kicsöng, de nem veszi fel, meg vissza se hív, pedig régen ilyenkor azt szokott.
Csak nem orvosi tanácsra leszokott a Búráról?
Nem tudtok valamit Dopaminról? Telója kicsöng, de nem veszi fel, meg vissza se hív, pedig régen ilyenkor azt szokott.
Csak nem orvosi tanácsra leszokott a Búráról?
Idézet tőle: Csak ekkor: 2018.07.05., 12:19A legjobb azert az lenne, ha nem lenne olyan tünetem, amit piaval v mással (pl falcolás) szeretnék átmenetileg eltűntetni és nem ez lenne az egyik örömforrásom. INSTANT örömnek hívom, eleinte keveset kér, majd idővel sokat elvesz.
A legjobb azert az lenne, ha nem lenne olyan tünetem, amit piaval v mással (pl falcolás) szeretnék átmenetileg eltűntetni és nem ez lenne az egyik örömforrásom. INSTANT örömnek hívom, eleinte keveset kér, majd idővel sokat elvesz.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.05., 11:25Ja, tapasztalattal... Egyszer egy (kocsma)tulajnő azt mondta, engem benevezne egy női sörivó versenyre. Viszont engem csak az abszolút kategória (meg vodka) érdekel.
Ja, tapasztalattal... Egyszer egy (kocsma)tulajnő azt mondta, engem benevezne egy női sörivó versenyre. Viszont engem csak az abszolút kategória (meg vodka) érdekel.
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.05., 10:33Idézet tőle: CsakRosszul fogalmaztam, de a lényeget gondolom érted.
ertem persze!!! en ne ertenem............................................................................
Idézet tőle: CsakRosszul fogalmaztam, de a lényeget gondolom érted.
ertem persze!!! en ne ertenem............................................................................
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.05., 09:53Ah nem, tenyleg nem ittunk! Egyutt- es en- legalabbis semmikepp. Szoval nincs mit tudniuk bent rolam.
Azert a mindent tulzasnak tartok. Sok mindent maradjunk annyiban es azert azon is mulik epp mennyire vagyok ovatos. De az nem ezt a temat erinto dolgokra ertendo, nem is feltetlen rajuk. Erted asszem. Az se baj ha nem... Csak ne ragozzuk itt kerlek! 😉
Ah nem, tenyleg nem ittunk! Egyutt- es en- legalabbis semmikepp. Szoval nincs mit tudniuk bent rolam.
Azert a mindent tulzasnak tartok. Sok mindent maradjunk annyiban es azert azon is mulik epp mennyire vagyok ovatos. De az nem ezt a temat erinto dolgokra ertendo, nem is feltetlen rajuk. Erted asszem. Az se baj ha nem... Csak ne ragozzuk itt kerlek! 😉
Idézet tőle: Csak ekkor: 2018.07.05., 09:32Idézet tőle: KleóÁ, Jolán meg Murray sem kapott koktélt, te tequilát, én meg Hennesseyt.
Most önkiszolgáltam, de url bénán sikerült, ezért mentem le irl...
Ha így fogok haladni, lassan majd nekem sem lesz rá lóvém... A világ összes delláját el bírnánk inni.
Én, meg a volt férjem (sőt, a volt élettársammal is) Fortuna bőségszaruját két nap alatt ki tudnánk üríteni. A lányom szerint a harmadik napon a szarut is áruba bocsátanánk.
Ivóversenyen gazdagodhatnál. 🙂
Idézet tőle: KleóÁ, Jolán meg Murray sem kapott koktélt, te tequilát, én meg Hennesseyt.
Ha így fogok haladni, lassan majd nekem sem lesz rá lóvém... A világ összes delláját el bírnánk inni.
Én, meg a volt férjem (sőt, a volt élettársammal is) Fortuna bőségszaruját két nap alatt ki tudnánk üríteni. A lányom szerint a harmadik napon a szarut is áruba bocsátanánk.
Ivóversenyen gazdagodhatnál. 🙂
Idézet tőle: Csak ekkor: 2018.07.05., 09:30Idézet tőle: connie0510Lehet hogy en is onkiszolgalok ma egyet ----> ilyenkor eskuszom elkepzelem az aterem (paranoia?!) ahogy titkon olvassa ezt es akkor buktam a gyszer irast nala. Ugyh nemnemnemnem iszom !!!
Majd privatban beszeljuk meg hova menjunk el egyszer nem inni. 😉Ilyen paranoiam nekem is van, de ott mindent tudnak...szval sok újat nem tudhat meg.
Jó nemivást!
Idézet tőle: connie0510Lehet hogy en is onkiszolgalok ma egyet ----> ilyenkor eskuszom elkepzelem az aterem (paranoia?!) ahogy titkon olvassa ezt es akkor buktam a gyszer irast nala. Ugyh nemnemnemnem iszom !!!
Majd privatban beszeljuk meg hova menjunk el egyszer nem inni. 😉
Ilyen paranoiam nekem is van, de ott mindent tudnak...szval sok újat nem tudhat meg.
Jó nemivást!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.05., 07:50Mexikói préripusztán cowboy lovagol / seggében egy pávatoll és vígan így dalol: / szúr, szúr, szúr, szúr a pávatoll / beljebb tolja pár centivel / s tovább lovagol.
Sajnos ezen a gépen nem tudok kottát írni...
Mexikói préripusztán cowboy lovagol / seggében egy pávatoll és vígan így dalol: / szúr, szúr, szúr, szúr a pávatoll / beljebb tolja pár centivel / s tovább lovagol.
Sajnos ezen a gépen nem tudok kottát írni...
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.04., 19:17Lehet hogy en is onkiszolgalok ma egyet ----> ilyenkor eskuszom elkepzelem az aterem (paranoia?!) ahogy titkon olvassa ezt es akkor buktam a gyszer irast nala. Ugyh nemnemnemnem iszom !!!
Lehet hogy en is onkiszolgalok ma egyet ----> ilyenkor eskuszom elkepzelem az aterem (paranoia?!) ahogy titkon olvassa ezt es akkor buktam a gyszer irast nala. Ugyh nemnemnemnem iszom !!!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.04., 19:09Á, Jolán meg Murray sem kapott koktélt, te tequilát, én meg Hennesseyt.
Á, Jolán meg Murray sem kapott koktélt, te tequilát, én meg Hennesseyt.
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.04., 18:49Idézet tőle: KleóZugiszom. Lesunnyogtam érte a sparba, amíg ezek híradót néznek 🙂 Már nem merek rájárni a konyakra meg a borra, így is aggasztó, hogy lebukok...
FINOM!
Kedves egeszsegedre! En bezzeg ket napja kertem itt egy virtualis tequila-t, nem kaptam. Hat igy jartam. Lehet nekem is le kene "sunnyogni" erte irl? Ja hogy nekem nincs ki elott sunnyogni, mert full egyedul ihatnek otthon es abba is beleszarna a vilag osszes letezo embere ha a vilag osszes piajat meginnam. A penz.. a penz nincs meg hozza. Szoval marad ez a kocsma, hatha kiszolgalnak idovel 🙂
Idézet tőle: KleóZugiszom. Lesunnyogtam érte a sparba, amíg ezek híradót néznek 🙂 Már nem merek rájárni a konyakra meg a borra, így is aggasztó, hogy lebukok...
FINOM!
Kedves egeszsegedre! En bezzeg ket napja kertem itt egy virtualis tequila-t, nem kaptam. Hat igy jartam. Lehet nekem is le kene "sunnyogni" erte irl? Ja hogy nekem nincs ki elott sunnyogni, mert full egyedul ihatnek otthon es abba is beleszarna a vilag osszes letezo embere ha a vilag osszes piajat meginnam. A penz.. a penz nincs meg hozza. Szoval marad ez a kocsma, hatha kiszolgalnak idovel 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.04., 17:50Ez a családregényem, úgy látom, még nem fog befejeződni. Legalább még 2-3 rész... Majd kiadatom 🙂
Ez a családregényem, úgy látom, még nem fog befejeződni. Legalább még 2-3 rész... Majd kiadatom 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.04., 16:35Zugiszom. Lesunnyogtam érte a sparba, amíg ezek híradót néznek 🙂 Már nem merek rájárni a konyakra meg a borra, így is aggasztó, hogy lebukok...
FINOM!
Zugiszom. Lesunnyogtam érte a sparba, amíg ezek híradót néznek 🙂 Már nem merek rájárni a konyakra meg a borra, így is aggasztó, hogy lebukok...
FINOM!
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.03., 11:27Zeneterápia rovatba azért mégsem illene.De van benne minden.Falu,buli, vidámság, értelmetlen megnyilvánulások,hazafi elesése,mélybe zuhanása,és a végén a fekvés,ülés,ki tudja....Rokon lelkek! 🙂
Zeneterápia rovatba azért mégsem illene.De van benne minden.Falu,buli, vidámság, értelmetlen megnyilvánulások,hazafi elesése,mélybe zuhanása,és a végén a fekvés,ülés,ki tudja....Rokon lelkek! 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.02., 17:25Ezen akadt ki a nárci...
Lilith legendája
2013.04.16. 08:48 Kleó
Lilith Ádám első párja volt, akit Isten – hozzá hasonlóan – a földből teremtett. Ám ők hamarosan veszekedni kezdtek. A nő így szólt a férfihoz: „nem akarok alattad lenni”. A férfi azt mondta: „nem akarok alattad lenni, inkább feletted, mert megérdemled, hogy alul maradj, én pedig felül”. A nő így válaszolt: „egyformák vagyunk, mivel mindketten a földből vétettünk”; egyikük sem akart engedni. Ekkor Lilith kimondta Isten különleges nevét, és felemelkedett a levegőbe. Ádám, az ember, erre hívta teremtőjét: „Világ Ura, a nő, akit nekem adtál, elment tőlem”. A Mindenható Lilith után küldött három angyalt, hogy hozzák vissza.
Lilith természetesen igazi nő volt, aki nemet mondott, és nem engedelmeskedett. Ádám ezután megkapta, amit szeretett volna, egy engedelmes kis feleséget, Évát. De bármennyire is ez volt a kívánsága, azért továbbra is az elérhetetlen, betörhetetlen nő, a démonná vált Lilith vonzotta. Olyannyira, hogy néhány vallási nézet szerint gyermeke is született tőle, ő volt Káin.
Naná! Ha egy nő ellentmond vagy önállóan gondolkodik, akkor egyből démon lesz belőle. Mégis hozzá vágyik a férfi, és hiába marad hű akár egy életen át testben, az álmait elviszi az EGY, a NŐ,
LILITH!
Kiemelések tőlem...
Forrás: angellilith.worldpress.com
Ezen akadt ki a nárci...
Lilith legendája
2013.04.16. 08:48 Kleó
Lilith Ádám első párja volt, akit Isten – hozzá hasonlóan – a földből teremtett. Ám ők hamarosan veszekedni kezdtek. A nő így szólt a férfihoz: „nem akarok alattad lenni”. A férfi azt mondta: „nem akarok alattad lenni, inkább feletted, mert megérdemled, hogy alul maradj, én pedig felül”. A nő így válaszolt: „egyformák vagyunk, mivel mindketten a földből vétettünk”; egyikük sem akart engedni. Ekkor Lilith kimondta Isten különleges nevét, és felemelkedett a levegőbe. Ádám, az ember, erre hívta teremtőjét: „Világ Ura, a nő, akit nekem adtál, elment tőlem”. A Mindenható Lilith után küldött három angyalt, hogy hozzák vissza.
Lilith természetesen igazi nő volt, aki nemet mondott, és nem engedelmeskedett. Ádám ezután megkapta, amit szeretett volna, egy engedelmes kis feleséget, Évát. De bármennyire is ez volt a kívánsága, azért továbbra is az elérhetetlen, betörhetetlen nő, a démonná vált Lilith vonzotta. Olyannyira, hogy néhány vallási nézet szerint gyermeke is született tőle, ő volt Káin.
Naná! Ha egy nő ellentmond vagy önállóan gondolkodik, akkor egyből démon lesz belőle. Mégis hozzá vágyik a férfi, és hiába marad hű akár egy életen át testben, az álmait elviszi az EGY, a NŐ,
LILITH!
Kiemelések tőlem...
Forrás: angellilith.worldpress.com
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.02., 13:26Hat eskuszom feludules Titeket olvasni ma!! Koszi, dobott a napomon egy par komment 🙂 Tovabbra is egysiku, de kevesbe depresszios napomon.. Lehet elmozdulok mar .. ??? Ideje lenne.
Markaszolo (na jo márka szőlő, mielott megint kapok, hogy alien vagyok), tenyleg kurvajo! Meg a traubi. AMugy a foci engem is erdekel, nem, de most komolyan, mostmar tenyleg megnezek egy meccset!
Elkezdtem jovo idoben is fogalmazni! A regi aterem ennek rendkivul orult egyszer, mikor eloszor hallott tolem ilyet, szoval hurra!
Ez meg a 3. gyongyszem itten: "Így az egész pszichiátria nem orvostudomány, hanem farmakológia." igen igen...
Tequila-t kerek szepen amugy. Ha lehet?
Hat eskuszom feludules Titeket olvasni ma!! Koszi, dobott a napomon egy par komment 🙂 Tovabbra is egysiku, de kevesbe depresszios napomon.. Lehet elmozdulok mar .. ??? Ideje lenne.
Markaszolo (na jo márka szőlő, mielott megint kapok, hogy alien vagyok), tenyleg kurvajo! Meg a traubi. AMugy a foci engem is erdekel, nem, de most komolyan, mostmar tenyleg megnezek egy meccset!
Elkezdtem jovo idoben is fogalmazni! A regi aterem ennek rendkivul orult egyszer, mikor eloszor hallott tolem ilyet, szoval hurra!
Ez meg a 3. gyongyszem itten: "Így az egész pszichiátria nem orvostudomány, hanem farmakológia." igen igen...
Tequila-t kerek szepen amugy. Ha lehet?
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.07.01., 19:45Én is kérek egy kibaszott nagy pohár koktélt, de lehet két kisebb pohárnyi is vagy esetleg sok pici pohárkányi.
Én is kérek egy kibaszott nagy pohár koktélt, de lehet két kisebb pohárnyi is vagy esetleg sok pici pohárkányi.
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.01., 16:06Nr71,sok márka szőlő-t ittam ,ez egy cukros üdítőital.:) Kleóval mi így k.rogatjuk egymást a fórumban,meg amúgy is néha privátba'.:)
Nr71,sok márka szőlő-t ittam ,ez egy cukros üdítőital.:) Kleóval mi így k.rogatjuk egymást a fórumban,meg amúgy is néha privátba'.:)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.01., 16:04Nem áter-agyat akarok!!! Mondjuk Marie Sklodowskáét... Vagy Sharone Stone-ét, de azt testátültetéssel együtt. Dr. majdnem lettem... Lódoktor.
Láttam egyszer egy Drakula-filmet, agyátültetés, aztán tiszta agresszív idióta lett a faszi. Drakula kérdi az inasát: Milyen hullát hoztál te? Mi volt írva a koporsóra? – Hát vmi Norman. Ab Norman... Így járnék én is. Amúgy elvi lehetőség van agyát-ra, önként vállalom a kísérletet, jó pízér'.
Nr. 71, nem, nem nálad van a baj...
Nem áter-agyat akarok!!! Mondjuk Marie Sklodowskáét... Vagy Sharone Stone-ét, de azt testátültetéssel együtt. Dr. majdnem lettem... Lódoktor.
Láttam egyszer egy Drakula-filmet, agyátültetés, aztán tiszta agresszív idióta lett a faszi. Drakula kérdi az inasát: Milyen hullát hoztál te? Mi volt írva a koporsóra? – Hát vmi Norman. Ab Norman... Így járnék én is. Amúgy elvi lehetőség van agyát-ra, önként vállalom a kísérletet, jó pízér'.
Nr. 71, nem, nem nálad van a baj...
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.01., 15:12Idézet tőle: Panda63És kiét kzeretnéd? Pl az aterét? Nem biztos, hogy jól járnál
Idézet tőle: KleóJó neked, nekem a nyakam sem egészséges. Agyátültetés?
És akkor "Dr. Kleó,az első agyátültetett mentális beteg pszichiáter agyú ember válaszol" fórumot is megnyithatnánk?
Idézet tőle: Panda63És kiét kzeretnéd? Pl az aterét? Nem biztos, hogy jól járnál
És akkor "Dr. Kleó,az első agyátültetett mentális beteg pszichiáter agyú ember válaszol" fórumot is megnyithatnánk?
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.07.01., 15:09És kiét kzeretnéd? Pl az aterét? Nem biztos, hogy jól járnál
És kiét kzeretnéd? Pl az aterét? Nem biztos, hogy jól járnál