Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 535 / 569Következő

Aranyosak vagytok!

Ja, a 6. ... Ez vajon mit jelenthet? :O

Ha jol veszem az adast itt a 6. szallt el.  De igy van, koveteljuk, latod Kleo! Egyre tobben! 🙂

Kleo, tudom hogy bosszantó, ha elszáll egy írás, de írd le újból, a második jobb lesz. Engem is érdekel! A hét részből nem maradhat ki az ötödik, ez nem StarWars :):) (Jó, abból sem maradt ki rész, csak van amit utólag raktak bele)

Idézet tőle: Kleó

Pedig egész jó lett. Mindegy, úgysem érdekel senkit, leszarom crying

Gyorsan iszom valamit.

tudod hogy ez nem igaz, hogy senkit nem erdekel! en (is) varom a folytatast Kleo!!! 

Idézet tőle: akbar

Szia!

Engem érdekel,tetszik. Kitartás, ess neki újra,várom!

Köszönöm. Megpróbálom, talán holnap, most elment a kedvem 🙁

Szia!

Engem érdekel,tetszik. Kitartás, ess neki újra,várom!

Belehalok... nekem volt fontos. Másodjára úgysem lesz olyan 🙁

Pedig egész jó lett. Mindegy, úgysem érdekel senkit, leszarom crying

Gyorsan iszom valamit.

Nem hiszem el... megírtam a 6.-at, és nem mentettem el, eltűnt, basszus...crying crying crying

Nem tudtok valamit Dopaminról? Telója kicsöng, de nem veszi fel, meg vissza se hív, pedig régen ilyenkor azt szokott.

Csak nem orvosi tanácsra leszokott a Búráról?

Most már biztos, hogy még két rész lesz: "a hetedik te magad légy" (J. A.)

Ez az "instant öröm" nagyon jó kifejezés.

A legjobb azert az lenne, ha nem lenne olyan tünetem, amit piaval v mással (pl falcolás) szeretnék átmenetileg eltűntetni és nem ez lenne az egyik örömforrásom. INSTANT örömnek hívom, eleinte keveset kér, majd idővel sokat elvesz.

Ja, tapasztalattal... Egyszer egy (kocsma)tulajnő azt mondta, engem benevezne egy női sörivó versenyre. Viszont engem csak az abszolút kategória (meg vodka) érdekel.

Idézet tőle: Csak

Rosszul fogalmaztam, de a lényeget gondolom érted.

ertem persze!!! en ne ertenem............................................................................

Rosszul fogalmaztam, de a lényeget gondolom érted.

Ah nem, tenyleg nem ittunk! Egyutt- es en- legalabbis semmikepp. Szoval nincs mit tudniuk bent rolam.

Azert a mindent tulzasnak tartok. Sok mindent maradjunk annyiban es azert azon is mulik epp mennyire vagyok ovatos. De az nem ezt a temat erinto dolgokra ertendo, nem is feltetlen rajuk. Erted asszem. Az se baj ha nem... Csak ne ragozzuk itt kerlek! 😉

Á, Jolán meg Murray sem kapott koktélt, te tequilát, én meg Hennesseyt.

Most önkiszolgáltam, de url bénán sikerült, ezért mentem le irl...

Ha így fogok haladni, lassan majd nekem sem lesz rá lóvém... A világ összes delláját el bírnánk inni.

Én, meg a volt férjem (sőt, a volt élettársammal is) Fortuna bőségszaruját két nap alatt ki tudnánk üríteni. A lányom szerint a harmadik napon a szarut is áruba bocsátanánk. laugh

Ivóversenyen gazdagodhatnál. 🙂

Idézet tőle: connie0510

Lehet hogy en is onkiszolgalok ma egyet ----> ilyenkor eskuszom elkepzelem az aterem (paranoia?!) ahogy titkon olvassa ezt es akkor buktam a gyszer irast nala. Ugyh nemnemnemnem iszom !!!
Majd privatban beszeljuk meg hova menjunk el egyszer nem inni.  😉

Ilyen paranoiam nekem is van, de ott mindent tudnak...szval sok újat nem tudhat meg.

Jó nemivást!wink

Pl. én...

Mexikói préripusztán cowboy lovagol / seggében egy pávatoll és vígan így dalol: / szúr, szúr, szúr, szúr a pávatoll / beljebb tolja pár centivel / s tovább lovagol.

Sajnos ezen a gépen nem tudok kottát írni...

Kérek szépen egy igazi kapucccsínót! Fahéj is legyen rajta.

Ki is az, aki iszik, mióta a vedelést feltalálták?!

wink

Lehet hogy en is onkiszolgalok ma egyet ----> ilyenkor eskuszom elkepzelem az aterem (paranoia?!) ahogy titkon olvassa ezt es akkor buktam a gyszer irast nala. Ugyh nemnemnemnem iszom !!!
Majd privatban beszeljuk meg hova menjunk el egyszer nem inni.  😉

Á, Jolán meg Murray sem kapott koktélt, te tequilát, én meg Hennesseyt.

Most önkiszolgáltam, de url bénán sikerült, ezért mentem le irl...

Ha így fogok haladni, lassan majd nekem sem lesz rá lóvém... A világ összes delláját el bírnánk inni.

Én, meg a volt férjem (sőt, a volt élettársammal is) Fortuna bőségszaruját két nap alatt ki tudnánk üríteni. A lányom szerint a harmadik napon a szarut is áruba bocsátanánk. laugh

Zugiszom. Lesunnyogtam érte a sparba, amíg ezek híradót néznek 🙂 Már nem merek rájárni a konyakra meg a borra, így is aggasztó, hogy lebukok...

FINOM!

Kedves egeszsegedre! En bezzeg ket napja kertem itt egy virtualis tequila-t, nem kaptam. Hat igy jartam. Lehet nekem is le kene "sunnyogni" erte irl? Ja hogy nekem nincs ki elott sunnyogni, mert full egyedul ihatnek otthon es abba is beleszarna a vilag osszes letezo embere ha a vilag osszes piajat meginnam. A penz..  a penz nincs meg hozza. Szoval marad ez a kocsma, hatha kiszolgalnak idovel 🙂

Ez a családregényem, úgy látom, még nem fog befejeződni. Legalább még 2-3 rész... Majd kiadatom 🙂

Zugiszom. Lesunnyogtam érte a sparba, amíg ezek híradót néznek 🙂 Már nem merek rájárni a konyakra meg a borra, így is aggasztó, hogy lebukok...

FINOM!

Mert megérdemlem!

Zeneterápia rovatba azért mégsem illene.De van benne minden.Falu,buli, vidámság, értelmetlen megnyilvánulások,hazafi elesése,mélybe zuhanása,és a végén a fekvés,ülés,ki tudja....Rokon lelkek! 🙂

Most kukáztam, hogy a rák egye ki a belét!

Megint kattintgatok, ugyi. Nos, a fiatalos és a fiatal közt van úgy 30 év...

Kérek...

Ezen akadt ki a nárci...

Lilith legendája

2013.04.16. 08:48 Kleó

Lilith Ádám első párja volt, akit Isten – hozzá hasonlóan – a földből teremtett. Ám ők hamarosan veszekedni kezdtek. A nő így szólt a férfihoz: „nem akarok alattad lenni”. A férfi azt mondta: „nem akarok alattad lenni, inkább feletted, mert megérdemled, hogy alul maradj, én pedig felül”. A nő így válaszolt: „egyformák vagyunk, mivel mindketten a földből vétettünk”; egyikük sem akart engedni. Ekkor Lilith kimondta Isten különleges nevét, és felemelkedett a levegőbe. Ádám, az ember, erre hívta teremtőjét: „Világ Ura, a nő, akit nekem adtál, elment tőlem”. A Mindenható Lilith után küldött három angyalt, hogy hozzák vissza.

Lilith természetesen igazi nő volt, aki nemet mondott, és nem engedelmeskedett. Ádám ezután megkapta, amit szeretett volna, egy engedelmes kis feleséget, Évát. De bármennyire is ez volt a kívánsága, azért továbbra is az elérhetetlen, betörhetetlen nő, a démonná vált Lilith vonzotta. Olyannyira, hogy néhány vallási nézet szerint gyermeke is született tőle, ő volt Káin.

Naná! Ha egy nő ellentmond vagy önállóan gondolkodik, akkor egyből démon lesz belőle. Mégis hozzá vágyik a férfi, és hiába marad hű akár egy életen át testben, az álmait elviszi az EGY, a NŐ,

LILITH!

Kiemelések tőlem...

Forrás: angellilith.worldpress.com

Hat eskuszom feludules Titeket olvasni ma!! Koszi, dobott a napomon egy par komment 🙂 Tovabbra is egysiku, de kevesbe depresszios napomon.. Lehet elmozdulok mar .. ???  Ideje lenne. 

Markaszolo (na jo márka szőlő, mielott megint kapok, hogy alien vagyok), tenyleg kurvajo! Meg a traubi. AMugy a foci engem is erdekel, nem, de most komolyan, mostmar tenyleg megnezek egy meccset!

Elkezdtem jovo idoben is fogalmazni! A regi aterem ennek rendkivul orult egyszer, mikor eloszor hallott tolem ilyet, szoval hurra! 

Ez meg a 3. gyongyszem itten: "Így az egész pszichiátria nem orvostudomány, hanem farmakológia." igen igen... 

Tequila-t kerek szepen amugy. Ha lehet? 

Én is kérek egy kibaszott nagy pohár koktélt, de lehet két kisebb pohárnyi is vagy esetleg sok pici pohárkányi. 

No, adjunk/jatok Jolánnak egy édesg.cit, izé, káktélt!

Nr71,sok márka szőlő-t ittam ,ez egy cukros üdítőital.:) Kleóval mi így k.rogatjuk egymást a fórumban,meg amúgy is néha privátba'.:)

Nem áter-agyat akarok!!! Mondjuk Marie Sklodowskáét... Vagy Sharone Stone-ét, de azt testátültetéssel együtt. Dr. majdnem lettem... Lódoktor.

Láttam egyszer egy Drakula-filmet, agyátültetés, aztán tiszta agresszív idióta lett a faszi. Drakula kérdi az inasát: Milyen hullát hoztál te? Mi volt írva a koporsóra? – Hát vmi Norman. Ab Norman... Így járnék én is. Amúgy elvi lehetőség van agyát-ra, önként vállalom a kísérletet, jó pízér'.

Nr. 71, nem, nem nálad van a baj...

Idézet tőle: Panda63

És kiét kzeretnéd? Pl az aterét? Nem biztos, hogy jól járnál

Jó neked, nekem a nyakam sem egészséges. Agyátültetés?

És akkor "Dr. Kleó,az első agyátültetett mentális beteg pszichiáter agyú ember válaszol" fórumot is megnyithatnánk?

És kiét kzeretnéd? Pl az aterét? Nem biztos, hogy jól járnál

Idézet tőle: lucyliu

😀

Te meg az állatos csopiban röhögjé'!

Most már ne csak kapd be, nyeld is le!

😀

ElőzőOldal 535 / 569Következő