Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.09., 19:11Idézet tőle: KleóSzupi!!! Akkor most lazíts! Haverok, buli, Fanta. Keksz, kompót, madártej.
Én már olyan jól vagyok,hogy ezt olvastam majdnem:
Szupi! Akkor lazulj el, haverok ,b.zulás, f.szok, szex, kankó,apatej
Idézet tőle: KleóSzupi!!! Akkor most lazíts! Haverok, buli, Fanta. Keksz, kompót, madártej.
Én már olyan jól vagyok,hogy ezt olvastam majdnem:
Szupi! Akkor lazulj el, haverok ,b.zulás, f.szok, szex, kankó,apatej
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.09., 12:06Szellentettem egyet, ami az előzményeket tekintve igen rizikós volt... De eszembe jutott egy vicc:
– Jean, meg lehet fogni a fingot kézzel?
– Nem, uham!
– Akkoh én beszahtam!
Szellentettem egyet, ami az előzményeket tekintve igen rizikós volt... De eszembe jutott egy vicc:
– Jean, meg lehet fogni a fingot kézzel?
– Nem, uham!
– Akkoh én beszahtam!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.08., 18:56Csak holnap és holnapután ne legyen gond! Ha minden ok, berúgok, begyógyszerezek, ünneplek és utána visszafogott leszek.
Csak holnap és holnapután ne legyen gond! Ha minden ok, berúgok, begyógyszerezek, ünneplek és utána visszafogott leszek.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.08., 08:10Vártam azért a másnap-szindrómát, mert csak bepusziltam 7,5 deci 14,4 fokos vermutot, de szinte semmi; azonkívül, hogy a szemem kicsit olyan, mint az angóranyuszié, és ébredéskor olyan volt a szájam íze, mint egy kiszippantatlan kerti budié. De egy kv-val rendeződött, rendesen bírok dohányozni is. Sikeres kísérlet volt...
Vártam azért a másnap-szindrómát, mert csak bepusziltam 7,5 deci 14,4 fokos vermutot, de szinte semmi; azonkívül, hogy a szemem kicsit olyan, mint az angóranyuszié, és ébredéskor olyan volt a szájam íze, mint egy kiszippantatlan kerti budié. De egy kv-val rendeződött, rendesen bírok dohányozni is. Sikeres kísérlet volt...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.07., 23:12Hétszer Kleó... Hipózok meg kezdek bebaszni. Van még egy deci (a 7,5-ből), ezt már nam hagyom veszni.
Hétszer Kleó... Hipózok meg kezdek bebaszni. Van még egy deci (a 7,5-ből), ezt már nam hagyom veszni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.07., 23:01Erősen fogy a Cinzano... Ezt az ütemet nem fogom győzni anyagilag. Ráadásul egy nagy zacsi dohány két nap. És akkor még kellene a fogorvos, ugyebár.
Aztán van még egy blogtémám, vázlat három éve elkészült hozzá. Ez csak egy lélegzet...
Erősen fogy a Cinzano... Ezt az ütemet nem fogom győzni anyagilag. Ráadásul egy nagy zacsi dohány két nap. És akkor még kellene a fogorvos, ugyebár.
Aztán van még egy blogtémám, vázlat három éve elkészült hozzá. Ez csak egy lélegzet...
Idézet tőle: Jolán ekkor: 2018.07.07., 19:56Sziasztok! Itt vagyok, szét vagyok esve, pedig most már jobban kéne éreznem magam. Utálom a "megmagyarázhatatlan" rosszkedveket.
Sziasztok! Itt vagyok, szét vagyok esve, pedig most már jobban kéne éreznem magam. Utálom a "megmagyarázhatatlan" rosszkedveket.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.07., 18:32Idézet tőle: connie0510Idézet tőle: CsakIdézet tőle: ZnationIdézet tőle: CsakHurrrrááááá!
Murray előkerült!!!
Ő a tanum. Egyszer vele ittam. Sztem nem sokat. Hazaúton még egy hakléktalannal ittam boroskólát az aluljáróban. Kb 2 decit. Rendőr is jött, de csak a cigiért szólt. Hazaúton már hánytam.
Mar csak dopamint várjuk vissza.
Te sem sokat változol.Kérlek mutass példát az újaknak! Szarkazmus idáig.
Volt egy másik kérdésed.Én az orrba felszívott rivotrilt ismerem,én frontin-nal is hallottam.De a tuti receptet nem árulom el.(haloperidol kb. 1,5mg+ 0,5l sör bőven elég + 1,5 liter kóla) És estére nincsenek gondjaid.Vagyis utána két napig igen.
Majd igyekszek!
Gondoltam a piának úgy nincs rossz íze, nem károsítja a fogakat. Talán a nyugtatóval is lehetne takarékoskodni...
Úgy tudom, hogy a 2 mg-osat szokták orrba mert az nem keserű. Sztem sokáig varhatok mire nekem 2 mg-ot felírnak... Mirtazapint is szívták a Nyírőben.
Eppen fel lehet szivni orrba a 2es rivot, megcsak nem is keseru egyatalan. Miert lenne, amugy sem az. De pontosan ugyanolyan hatasa van mint mikor beveszed. Valamiert en is szivogattam egy idoben, de inkabb a cselekmenysor miatt. Vagyhogymondjak ezt..
Akik szívták, azt mondták, hogy a 0,5 mg-s keserű, a 2 mg-nem. Nem tudom, nem próbáltam.
Csak/Kiscsillag
Idézet tőle: connie0510Idézet tőle: CsakIdézet tőle: ZnationIdézet tőle: CsakHurrrrááááá!
Murray előkerült!!!
Ő a tanum. Egyszer vele ittam. Sztem nem sokat. Hazaúton még egy hakléktalannal ittam boroskólát az aluljáróban. Kb 2 decit. Rendőr is jött, de csak a cigiért szólt. Hazaúton már hánytam.
Volt egy másik kérdésed.Én az orrba felszívott rivotrilt ismerem,én frontin-nal is hallottam.De a tuti receptet nem árulom el.(haloperidol kb. 1,5mg+ 0,5l sör bőven elég + 1,5 liter kóla) És estére nincsenek gondjaid.Vagyis utána két napig igen.
Majd igyekszek!
Gondoltam a piának úgy nincs rossz íze, nem károsítja a fogakat. Talán a nyugtatóval is lehetne takarékoskodni...
Úgy tudom, hogy a 2 mg-osat szokták orrba mert az nem keserű. Sztem sokáig varhatok mire nekem 2 mg-ot felírnak... Mirtazapint is szívták a Nyírőben.
Eppen fel lehet szivni orrba a 2es rivot, megcsak nem is keseru egyatalan. Miert lenne, amugy sem az. De pontosan ugyanolyan hatasa van mint mikor beveszed. Valamiert en is szivogattam egy idoben, de inkabb a cselekmenysor miatt. Vagyhogymondjak ezt..
Akik szívták, azt mondták, hogy a 0,5 mg-s keserű, a 2 mg-nem. Nem tudom, nem próbáltam.
Csak/Kiscsillag
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.07., 18:28Idézet tőle: CsakIdézet tőle: ZnationIdézet tőle: CsakHurrrrááááá!
Murray előkerült!!!
Majd igyekszek!
Idézet tőle: CsakIdézet tőle: ZnationIdézet tőle: CsakHurrrrááááá!
Murray előkerült!!!
Majd igyekszek!
Idézet tőle: Csak ekkor: 2018.07.07., 17:21Idézet tőle: ZnationIdézet tőle: CsakHurrrrááááá!
Murray előkerült!!!
Majd igyekszek!
Idézet tőle: ZnationIdézet tőle: CsakHurrrrááááá!
Murray előkerült!!!
Majd igyekszek!
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.07., 17:15Idézet tőle: CsakHurrrrááááá!
Murray előkerült!!!
Idézet tőle: CsakHurrrrááááá!
Murray előkerült!!!
Volt egy másik kérdésed.Én az orrba felszívott rivotrilt ismerem,én frontin-nal is hallottam.
De a tuti receptet nem árulom el.(haloperidol kb. 1,5mg+ 0,5l sör bőven elég + 1,5 liter kóla) És estére nincsenek gondjaid.Vagyis utána két napig igen.
Idézet tőle: Csak ekkor: 2018.07.07., 16:39Idézet tőle: KleóDopamint letiltotta az átria, szerintem is...
Kispálya. Minek iszik, aki nem bírja? Egyébként meg félig berúgni csak pénzkidobás.
🙂
Ma már ittam picit és ezzel folytatom.
Idézet tőle: KleóDopamint letiltotta az átria, szerintem is...
Kispálya. Minek iszik, aki nem bírja? Egyébként meg félig berúgni csak pénzkidobás.
🙂
Ma már ittam picit és ezzel folytatom.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.07., 16:22Dopamint letiltotta az átria, szerintem is...
Dopamint letiltotta az átria, szerintem is...
Idézet tőle: Csak ekkor: 2018.07.07., 16:09Hurrrrááááá!
Murray előkerült!!!
Hurrrrááááá!
Murray előkerült!!!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.07., 13:02Olvasok werbungokat. Mindjárt eszembe jutott egy sutka.
Két pasi összefut.
– Szia! De jól nézel ki!
– Igen, tavaly nyáron megszabadultam 80 kg súlyfeleslegtől.
– Ez fantasztikus! És hogy csináltad?
– Egyszerű. Elváltam a feleségemtől.
Olvasok werbungokat. Mindjárt eszembe jutott egy sutka.
Két pasi összefut.
– Szia! De jól nézel ki!
– Igen, tavaly nyáron megszabadultam 80 kg súlyfeleslegtől.
– Ez fantasztikus! És hogy csináltad?
– Egyszerű. Elváltam a feleségemtől.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.07., 12:55Tessék fenyőket ellenőrizni! 😉
Itt, úgy látszik, rajtam kívül senki nem bír piálni, vagy néhányan tagadják
*
Köszönöm szépen!
Tessék fenyőket ellenőrizni! 😉
Itt, úgy látszik, rajtam kívül senki nem bír piálni, vagy néhányan tagadják
*
Köszönöm szépen!
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.07.07., 12:48Hüm, hüm. Ezért most feltápászkodom és kimegyek a kurva jó életbe az udvarra két percre kábé.
Meg átmegyek szembe és veszek (vagy sem) némi piát.
Hehe, még csak nem is bírok inni, na ez aztán a jópofa.
*
Kleó, a pszi-pályafutásodról szól írásaid tök jók lettek!!
Hüm, hüm. Ezért most feltápászkodom és kimegyek a kurva jó életbe az udvarra két percre kábé.
Meg átmegyek szembe és veszek (vagy sem) némi piát.
Hehe, még csak nem is bírok inni, na ez aztán a jópofa.
*
Kleó, a pszi-pályafutásodról szól írásaid tök jók lettek!!
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.07.07., 11:52Köszönöm az érdeklődést, depis vagyok, mint a fene, egész nap fekszem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire unalmas és fárasztó lehet egész nap feküdni.
Köszönöm az érdeklődést, depis vagyok, mint a fene, egész nap fekszem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire unalmas és fárasztó lehet egész nap feküdni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.07., 09:57Ebből a kedvencem a "ha szőlőérzékeny vagy, igyál tablettást". Egyébként egyikük ott lakott a környékünkön, vajon honnan ismertük? Néha a többiek is bejártak... És az egyiküknek volt pofája egy újságban azt nyilatkozni, hogy ő SOHA nem ivott. Pedig elég volt a fotóra nézni. Az a baj, hogy most már ők is "megélhetésiek" lettek.
Ebből a kedvencem a "ha szőlőérzékeny vagy, igyál tablettást". Egyébként egyikük ott lakott a környékünkön, vajon honnan ismertük? Néha a többiek is bejártak... És az egyiküknek volt pofája egy újságban azt nyilatkozni, hogy ő SOHA nem ivott. Pedig elég volt a fotóra nézni. Az a baj, hogy most már ők is "megélhetésiek" lettek.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.07., 07:41Ez utóbbit gyanítom én is, lásd lejjebb.
Tényleg más is kapott ilyet, azóta még csak nem is e-mail-ezünk.
Én ugyan említést sem teszek a Búráról, elvégre nem kérdezik 😀
Murray, ahogy szokott, gondolom majd visszatér.
Ez utóbbit gyanítom én is, lásd lejjebb.
Tényleg más is kapott ilyet, azóta még csak nem is e-mail-ezünk.
Én ugyan említést sem teszek a Búráról, elvégre nem kérdezik 😀
Murray, ahogy szokott, gondolom majd visszatér.
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.07., 07:38Csak! Murray-t meg kell látogatni. Nekem sem veszi fel a telefont. Viszont én ,és még egy inneni nőnemű tag valamelyik nap a héten meglátogattuk stb. stb. Gondolom van elég problémája. Én sem szeretek mindenkivel telefonon értekezni.
Dopamin valószínűleg megkaphatta az ukázt,hogy nem szabad burázni, ezt (is) szokták javasolni pszichiáterek. 🙁
Csak! Murray-t meg kell látogatni. Nekem sem veszi fel a telefont. Viszont én ,és még egy inneni nőnemű tag valamelyik nap a héten meglátogattuk stb. stb. Gondolom van elég problémája. Én sem szeretek mindenkivel telefonon értekezni.
Dopamin valószínűleg megkaphatta az ukázt,hogy nem szabad burázni, ezt (is) szokták javasolni pszichiáterek. 🙁
Idézet tőle: Csak ekkor: 2018.07.07., 06:55Murray!
Eltűntél! Remélem nincs nagy baj!
Dopamin!
Hát veled mi van?
Valaki tud róluk valamit?
Murray!
Eltűntél! Remélem nincs nagy baj!
Dopamin!
Hát veled mi van?
Valaki tud róluk valamit?
Idézet tőle: Csak ekkor: 2018.07.06., 18:22Én már olvastam az 5. és 6. részt. De el kellett mennem, lestrapálták az idegrendszerem, majd hazaertem, ittam egy gyümis sört és egy felest, elaludtam es még nem tudtam írni.
Én már olvastam az 5. és 6. részt. De el kellett mennem, lestrapálták az idegrendszerem, majd hazaertem, ittam egy gyümis sört és egy felest, elaludtam es még nem tudtam írni.