Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 534 / 569Következő

Tripper, kankó, szifilisz / Mienk a párt meg a kisz! (Csak nosztalgiázok 😀 )

Idézet tőle: Kleó

Szupi!!! Akkor most lazíts! Haverok, buli, Fanta. Keksz, kompót, madártej.

Én már olyan  jól vagyok,hogy ezt olvastam majdnem:

Szupi! Akkor lazulj el, haverok ,b.zulás, f.szok, szex, kankó,apatej 

Helyes. Egészségetekre!

Bőségtál 4 személyre (kísérőknek), pia és a ma már 3 nyugibogyót bevettem.

Szupi!!! Akkor most lazíts! Haverok, buli, Fanta. Keksz, kompót, madártej.

Igen!    A pénzzel együtt.

🙂 Megérkeztél haza?

Siiiiiiikeeeerüüülllltttt! 

smiley

Szellentettem egyet, ami az előzményeket tekintve igen rizikós volt... De eszembe jutott egy vicc:

– Jean, meg lehet fogni a fingot kézzel?
– Nem, uham!
– Akkoh én beszahtam!

Soksikert, tajtsikert!

Csak holnap és holnapután ne legyen gond! Ha minden ok, berúgok, begyógyszerezek, ünneplek és utána visszafogott leszek. 

Sajnos, úgy tűnik, nem. 🙂

Agyonütni sem lehet ......

Vártam azért a másnap-szindrómát, mert csak bepusziltam 7,5 deci 14,4 fokos vermutot, de szinte semmi; azonkívül, hogy a szemem kicsit olyan, mint az angóranyuszié, és ébredéskor olyan volt a szájam íze, mint egy kiszippantatlan kerti budié. De egy kv-val rendeződött, rendesen bírok dohányozni is. Sikeres kísérlet volt...

Hétszer Kleó... Hipózok meg kezdek bebaszni. Van még egy deci (a 7,5-ből), ezt már nam hagyom veszni.

Erősen fogy a Cinzano... Ezt az ütemet nem fogom győzni anyagilag. Ráadásul egy nagy zacsi dohány két nap. És akkor még kellene a fogorvos, ugyebár.

Aztán van még egy blogtémám, vázlat három éve elkészült hozzá. Ez csak egy lélegzet...

Szia Kiscsillag! Rég láttalak itt 🙂

Üdv 🙂 

Sziasztok! Itt vagyok, szét vagyok esve, pedig most már jobban kéne éreznem magam. Utálom a "megmagyarázhatatlan" rosszkedveket.

Idézet tőle: connie0510

Idézet tőle: Csak

Idézet tőle: Znation

Hurrrrááááá!

Murray előkerült!!!

Ő a tanum. Egyszer vele ittam. Sztem nem sokat. Hazaúton még egy hakléktalannal ittam boroskólát az aluljáróban. Kb 2 decit. Rendőr is jött, de csak a cigiért szólt. Hazaúton már hánytam. 

Mar csak dopamint várjuk vissza.

Te sem sokat változol.Kérlek mutass példát az újaknak! Szarkazmus idáig.
 Volt egy másik kérdésed.Én az orrba felszívott rivotrilt ismerem,én frontin-nal is hallottam.

De a tuti receptet nem árulom el.(haloperidol kb. 1,5mg+ 0,5l sör bőven elég + 1,5 liter kóla) És estére nincsenek gondjaid.Vagyis utána két napig igen.

Majd igyekszek! 

Gondoltam a piának úgy nincs rossz íze, nem károsítja a fogakat. Talán a nyugtatóval is lehetne takarékoskodni...

Úgy tudom, hogy a 2 mg-osat szokták orrba mert az nem keserű. Sztem sokáig varhatok mire nekem 2 mg-ot felírnak... Mirtazapint is szívták a Nyírőben. 

Eppen fel lehet szivni orrba a 2es rivot, megcsak nem is keseru egyatalan. Miert lenne, amugy sem az. De pontosan ugyanolyan hatasa van mint mikor beveszed. Valamiert en is szivogattam egy idoben, de inkabb a cselekmenysor miatt. Vagyhogymondjak ezt..

Akik szívták, azt mondták, hogy a 0,5 mg-s keserű, a 2 mg-nem. Nem tudom, nem próbáltam.

Csak/Kiscsillag

Hurrrrááááá!

Murray előkerült!!!

Ő a tanum. Egyszer vele ittam. Sztem nem sokat. Hazaúton még egy hakléktalannal ittam boroskólát az aluljáróban. Kb 2 decit. Rendőr is jött, de csak a cigiért szólt. Hazaúton már hánytam. 

Volt egy másik kérdésed.Én az orrba felszívott rivotrilt ismerem,én frontin-nal is hallottam.

De a tuti receptet nem árulom el.(haloperidol kb. 1,5mg+ 0,5l sör bőven elég + 1,5 liter kóla) És estére nincsenek gondjaid.Vagyis utána két napig igen.

Majd igyekszek! 

Gondoltam a piának úgy nincs rossz íze, nem károsítja a fogakat. Talán a nyugtatóval is lehetne takarékoskodni...

Úgy tudom, hogy a 2 mg-osat szokták orrba mert az nem keserű. Sztem sokáig varhatok mire nekem 2 mg-ot felírnak... Mirtazapint is szívták a Nyírőben. 

Eppen fel lehet szivni orrba a 2es rivot, megcsak nem is keseru egyatalan. Miert lenne, amugy sem az. De pontosan ugyanolyan hatasa van mint mikor beveszed. Valamiert en is szivogattam egy idoben, de inkabb a cselekmenysor miatt. Vagyhogymondjak ezt..

Csak=Kiscsillag

Ezen a néven folytatom.

Én is....Chemotoxot is

Én láttam már öngyújtógázt is szívni... 

Hurrrrááááá!

Murray előkerült!!!

Majd igyekszek! 

Hurrrrááááá!

Murray előkerült!!!

Dopamint nem úgy ismerem, mint akit átria bármitől eltilthat. Vagy mégis???

I.v. próbált valaki alkoholt vagy Frontint/Rivót?

Idézet tőle: Kleó

Dopamint letiltotta az átria, szerintem is...

Kispálya. Minek iszik, aki nem bírja? Egyébként meg félig berúgni csak pénzkidobás.

🙂

Ma már ittam picit és ezzel folytatom.

Dopamint letiltotta az átria, szerintem is...

Kispálya. Minek iszik, aki nem bírja? Egyébként meg félig berúgni csak pénzkidobás.

Hurrrrááááá!

Murray előkerült!!!

Szerintem ezért már tiltás jár!? 🙂

Siker. Cinzano bianco. Persze ez is jobb lenne behűtve... 🙁

Olvasok werbungokat. Mindjárt eszembe jutott egy sutka.

Két pasi összefut.
– Szia! De jól nézel ki!
– Igen, tavaly nyáron megszabadultam 80 kg súlyfeleslegtől.
– Ez fantasztikus! És hogy csináltad?
– Egyszerű. Elváltam a feleségemtől.

Tessék fenyőket ellenőrizni! 😉

Itt, úgy látszik, rajtam kívül senki nem bír piálni, vagy néhányan tagadjáksurprise

*

Köszönöm szépen!

Hüm, hüm. Ezért most feltápászkodom és kimegyek a kurva jó életbe az udvarra két percre kábé. 

Meg átmegyek szembe és veszek (vagy sem) némi piát.

Hehe, még csak nem is bírok inni, na ez aztán a jópofa. 

*

Kleó, a pszi-pályafutásodról szól írásaid tök jók lettek!!

Hurrá, megvan Murray!!!

Igen, kifejezetten fárasztó.

Köszönöm az érdeklődést, depis vagyok, mint a fene, egész nap fekszem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire unalmas és fárasztó lehet egész nap feküdni. 

Ebből a kedvencem a "ha szőlőérzékeny vagy, igyál tablettást". Egyébként egyikük ott lakott a környékünkön, vajon honnan ismertük? Néha a többiek is bejártak... És az egyiküknek volt pofája egy újságban azt nyilatkozni, hogy ő SOHA nem ivott. Pedig elég volt a fotóra nézni. Az a baj, hogy most már ők is "megélhetésiek" lettek.

12-ből 8 Kleó... Mégiscsak a mánia felé haladok. És még majd le kell lógnom piáért.

Ez utóbbit gyanítom én is, lásd lejjebb.

Tényleg más is kapott ilyet, azóta még csak nem is e-mail-ezünk.

Én ugyan említést sem teszek a Búráról, elvégre nem kérdezik 😀

Murray, ahogy szokott, gondolom majd visszatér.

Csak! Murray-t meg kell látogatni. Nekem sem veszi fel a telefont. Viszont én ,és még egy inneni nőnemű tag valamelyik nap a héten meglátogattuk stb. stb.  Gondolom van elég problémája. Én sem szeretek mindenkivel telefonon értekezni.

Dopamin valószínűleg megkaphatta az ukázt,hogy nem szabad burázni, ezt (is) szokták javasolni pszichiáterek. 🙁

Én is ezt kérdezem...

Dopamin nem veszi fel a telót, és vissza sem hív... de kicsöng.

Murray!

Eltűntél! Remélem nincs nagy baj! 

Dopamin!

Hát veled mi van? 

Valaki tud róluk valamit?

Egészségedre!

Én már olvastam az 5. és 6. részt. De el kellett mennem, lestrapálták az idegrendszerem, majd hazaertem, ittam egy gyümis sört és egy felest, elaludtam es még nem tudtam írni.

Kész van, fel lehet lélegezni, vége! (egyelőre, ennek.)

Megellettem... Akkor olvashatja "az úri közönség" – hogy hűek legyünk a topic címéhez 😀

ElőzőOldal 534 / 569Következő