Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 533 / 569Következő

Tudod, én láttam élőben pedofilt. Kettőt is, az egyik ült is 7 évet. Elég ennyi?

Miért foglalkoztat ez téged Kleó! Azt olvastam,hogy az orvosi kasztrációval oldódnának a problémák.Meg,hogy mohamed próféta egy 9 éves kislánnyal hált.De őszintén szólva én a strucc politikát folytatom ebben a témában.De mondjuk ha valaki homoszexuális ,azt kb. 100 ember közül kiszúrom.Nem láttam még élőben pedofilt.Vagyis ha láttam nem tudtam,hogy az .Szerintem golyó a fejbe, hátulról,ha elkövet valamit.Vagy fekete delfin. Ha én megyek az IMEI-be ha csinálok valamit, akkor ezt miért kéne hagyni?

https://vilagfigyelo.com/ted-eloadas-a-pedofilia-egy-termeszetes-szexualis-orientacio/

?

"Őrült beszéd, őrült beszéd: de van benne rendszer." (Shakespeare)
Mint Daniken.

http://drumbrecraft.uw.hu/bugworld.html

Aki ezt végig olvassa , és eddig jól volt,  az utána  "kutyául" lesz, azt garantálom.

.

Jellegtelen.

Ez volt az eredeti:

😀 elég ehhez inni +dohányozni...

🙂

Na, már iszom. Csak nem tudom, minek igyam: ízesített rum (ez van ráírva), ízesített pálinka vagy likőr (21°-os). ???

Ilyenem van... Még nem kezdtem bele. 

Lehet, hogy volt már...

Idézet tőle: Kleó

Olvasok angol novelláskötetet. Katherine Mansfield ilyeneket ír: "még Jeanne-t sem hívta be, egyedül vetkőzött le" (t. i. a kabátját meg ilyesmit vett le), oh! Aztán: "csengetett a vacsoráért". Jaaaj, és éltek-élnek így; de rosszkor, rossz helyre születtem... Talán majd legközelebb 🙂

Jéééééééééézus. 🙂

🙂

Kleó!

Küldtem privit!

Olvasok angol novelláskötetet. Katherine Mansfield ilyeneket ír: "még Jeanne-t sem hívta be, egyedül vetkőzött le" (t. i. a kabátját meg ilyesmit vett le), oh! Aztán: "csengetett a vacsoráért". Jaaaj, és éltek-élnek így; de rosszkor, rossz helyre születtem... Talán majd legközelebb 🙂

Jolán!

Jobbulást! Sztem 1 szemet próbaképpen bevehetnél, hátha nincs mellékhatása.

Murray-el egyetértek, van amikor biokémia az ok, máskor problémás helyzet okozza a depressziót v mind2 együtt. (télen mindig rosszabbul vagyok, tavasszal érzelmileg káoszos v mánia gyanúsan pörgök, nyáron jobban vagyok, ez biokémia nálam, a többi nem) Sztem a tartós gondok esetén nem hat jól a gyszer.

Idézet tőle: Jolán

Az előző gyógyszeremtől iszonyatosan rosszul voltam. Mivel itt vagyok a gyerekeimmel és nincs támogató közegem (gyengeségnek tartják a depressziómat), nem engedhetem meg magamnak, hogy megint vagy két-három hétig rosszul legyek. Der most fizikailag is beteg vagyok, fáj a fülem, ez lehet, hogy befolyásol. Csak holnap tudok elmenni orvoshoz.

Az orvoshoz menés ilyenkor fontos. Ne hanyagold el a tested a mentális neézségek miatt, még rövidebb lesz az életed és rosszabbodik az állapotod majd...

Az előző gyógyszeremtől iszonyatosan rosszul voltam. Mivel itt vagyok a gyerekeimmel és nincs támogató közegem (gyengeségnek tartják a depressziómat), nem engedhetem meg magamnak, hogy megint vagy két-három hétig rosszul legyek. Der most fizikailag is beteg vagyok, fáj a fülem, ez lehet, hogy befolyásol. Csak holnap tudok elmenni orvoshoz.

Próbáljatok meg segíteni _másnak_. Attól az ember mindjárt erősebbnek érzi magát. 

Végem van. Nem fogok még egy gyógyszert kirpóbálni. Egyedül vagyok a gyerekekkel és iszonyatos szülő vagyok. Meg akarok halni. A páromnak már megemlítettem, hogy átmegyek Belgiumba euthanáziát kérni, egyetértett vele. Illetve hát nem tudom mikor lehet komolyan venni a reakcióit. Végig nézi, hogy megőrülök. Ő is.

Csakhogy ne pia legyen...

Új Vizeken járok

Ne félj, hajóm, rajtad a Holnap hőse,
Röhögjenek a részeg evezősre.

Röpülj, hajóm,
Ne félj, hajóm: rajtad a Holnap hőse.

Szállani, szállani, szállani egyre,
Új, új Vizekre, nagy, szűzi Vizekre,
Röpülj, hajóm,
Szállani, szállani, szállani egyre.

Új horizonok libegnek elébed,
Minden percben új, félelmes az Élet,
Röpülj, hajóm,
Új horizonok libegnek elébed.

Nem kellenek a megálmodott álmok,
Új kínok, titkok, vágyak vizén járok,

Röpülj, hajóm,
Nem kellenek a megálmodott álmok.

Én nem leszek a szürkék hegedőse,
Hajtson szentlélek vagy a korcsma gőze:
Röpülj, hajóm,
Én nem leszek a szürkék hegedőse.

(Ady Endre)

kiemelések – Kleó

Sziasztok! Kedden este itt örültem a helyi vegyes néppel, hogy a franciák a ficodöntőben vannak, de mára már megint a tömény depresszió van és a halálvágy. Szét van esve az életem. Mi ez az egész? Miért nincs vége a káosznak? Mindegy, vasárnapig biztos életben maradok, de aztán már készülni kell a börönddel, megyek Magyarországra. A repülőn meg rettegek, hogy lezuhan miközben folyton meg akarok halni. Nooormális? Azt hiszem, a kényszereim dolgoznak megint. Csak most épp nem tudom azonosítani, hogy mitől félek. Majd meglesz az is. Kényelmesebb úgy rettegni, hogy tudom mitől...

Alkohol és gyógyszer. Azt nem szabad, na. Na most mellrákra vajon jó a curacao? Mondjuk prevenciónak...

Meglátom, meglátom, ha túlélem a 3 járműt, mint busz, pótlóbusz, villamos.

A videóra értettem. 

Mi a hazai???

Tudtommal nincs mellrákom.

Ki másik embert?

A videó ízléstelen, de a thug life hungary az az egyik kedvenc csatornám,alig tudok már valamit megnézni yt-n,ők meg a tolják a magyar vonalat.

Blue..... gyógysz.r is van,nem csak mindig az alkoholra kell terelni a témát,mert ránk szólnak!

Majd meglátod.Pösti csaj. 

Azért az túlzás, h ez is 8 perc kocsival, de 3 járművel jutok oda... Qrva "buszpótló", hogy 30 éve minden nyáron b.sztatják a rohadt síneket a Körúton!

A videóra értettem. 

Mi a hazai???

Tudtommal nincs mellrákom.

Ki másik embert?

Te, ez ÍZLÉSTELEN. (Ami nálam a "főbűnök" egyike.)

Mindegyik ízléstelen, de az egyik legalább hazai.

Holnap 5 kor megyek a nyugiba,és viszek magammal egy embert is,ok?

Roppant praktikus a süketség. Aszongya anyám, "már megint a huzat visz ki". Mire én: "Nem whiskey, legfeljebb cognac." Erre ő: "Én nem kérek semmit, de te ihatsz." 😀

Önkiszolgáltam.

Te, ez ÍZLÉSTELEN. (Ami nálam a "főbűnök" egyike.)

Egyik szőke a másiknak:

Te, én olyan depis vagyok, hogy mindjárt öngyi leszek!

Azért ez durva:

Na, ebben nem fogunk egyezni, mert én meg állatvédő vagyok. Ráadásul: Ha kannibál lennék, sem ennék embert!

Ha-ha Kleó! 🙂 Erre a salátásra annyit tudok reagálni,mint érintett,hogy 

VÉDD A FÁKAT, EGYÉL HÓDOT! 🙂

Értettem, nagys' kisasszony!

Hülye 3,14CSA nem találta meg ma a kókuszlikőrt a kirakatból, de ez a tojás- is qrva finom, csak hát... csupán 5 dl. 

Ez a Nyírő tök normális hely! Itt is mindjárt "felismertek", bejött haverom betegtársa és élből tegezett... Mint anno az OPNI-ban, barinőmet látogattam +, azt' ki volt írva, h dohányzás csak betegeknek. Persze én is rágyújtottam, jött egy ápoló, rám nézett, és szemmel láthatólag azon spekulált, vajon melyik szobában fexem...

Szupi!!! Akkor most lazíts! Haverok, buli, Fanta. Keksz, kompót, madártej.

Ez vajon durva kombó???!

Az! 🙂

Szupi!!! Akkor most lazíts! Haverok, buli, Fanta. Keksz, kompót, madártej.

Ez vajon durva kombó???!

yes

Fúú, megnyugodtam.  Pénzem mar  teljes biztonsagba es ezzel a háború/fenyegtes is veget ér a bérlőim, a szomszéd es közöttem. Olyan mintha 2 nyugtatót bevettem volna (pedig nem). 🙂

A szomszéd megszívta, bérlő marad.....

Apósomnak volt egy piros Moszkvicsa...

smiley

ElőzőOldal 533 / 569Következő