Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.23., 08:11Sajnos már nem él... De, hobbiállat. És nem kell almot takarítani utána, meg nem kell annyira félteni, hogy kimegy és történik vele valami, és lehet "rabságban" tartani, lényeg, h a gazda közelében legyen és lemozogja magát. Nem eszik sokat, és pasihoz képest meg főleg nem... A macska nem hobbiállat, önálló lény, na, őket nem engedném, hogy csak a lakásban tartsák. Persze kutyának is igazából a benti-kinti tartás az igazi. Minden állatot felelősen kell tartani...
Sajnos már nem él... De, hobbiállat. És nem kell almot takarítani utána, meg nem kell annyira félteni, hogy kimegy és történik vele valami, és lehet "rabságban" tartani, lényeg, h a gazda közelében legyen és lemozogja magát. Nem eszik sokat, és pasihoz képest meg főleg nem... A macska nem hobbiállat, önálló lény, na, őket nem engedném, hogy csak a lakásban tartsák. Persze kutyának is igazából a benti-kinti tartás az igazi. Minden állatot felelősen kell tartani...
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.23., 07:54Én bírom a kutyákat,csak sokat esznek.A macskám elvan egy doboz száraztápon meg egy konzervet eszik egy hétig.Inni meg iszik két kortyot naponta az esővízből,nem kell utána ürüléket szedni, vigyáz magára, kerítésen is kimehet, egy kutyának azért nem jó,ha nyitva hagysz egy rést az utca felé,mert elgondolkodik.
Legyen haszonállat a kutya,és ne hobbiállat.És felelősen kell tartani.Szép a fotón a dög.Én a cicámról nem fogok fotót tenni,ha nem gond.
Én bírom a kutyákat,csak sokat esznek.A macskám elvan egy doboz száraztápon meg egy konzervet eszik egy hétig.Inni meg iszik két kortyot naponta az esővízből,nem kell utána ürüléket szedni, vigyáz magára, kerítésen is kimehet, egy kutyának azért nem jó,ha nyitva hagysz egy rést az utca felé,mert elgondolkodik.
Legyen haszonállat a kutya,és ne hobbiállat.És felelősen kell tartani.Szép a fotón a dög.Én a cicámról nem fogok fotót tenni,ha nem gond.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.23., 07:36Ugyan. Mind a kettőből vittem haza... Pit-mixet meg elkóborolt rottit.
Először is "csak úgy" nem támadnak. A falkánál ne hagyd, hogy körülvegyenek, hátad mögött legyen fix dolog (kerítés, fal stb.). Aztán amit írtál; és meg kell keresni a falkavezért, határozottan, de halkan rászólni, és szabad szemezni, de csak ha bírod!
Ugyan. Mind a kettőből vittem haza... Pit-mixet meg elkóborolt rottit.
Először is "csak úgy" nem támadnak. A falkánál ne hagyd, hogy körülvegyenek, hátad mögött legyen fix dolog (kerítés, fal stb.). Aztán amit írtál; és meg kell keresni a falkavezért, határozottan, de halkan rászólni, és szabad szemezni, de csak ha bírod!
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.23., 07:27Nem kell kalimpálni,hadonászni,meg kell állni,és óvatosan ,de határozottan hátrálni, de ha nem a saját területét védi a kutya és úgy támad,akkor szerinten minden szabály bukik.Akkor választhatsz?Tévedtem már be kettő kaukázusi területére, kuvasszal futottam össze éjjel,eddig nem bántottak.Pitbull-ban ,vagy falkában, esetleg rottweiler-ben nem tudok megbízni.Ezek ellen bármit csinálhatsz.Vélemény?
Nem kell kalimpálni,hadonászni,meg kell állni,és óvatosan ,de határozottan hátrálni, de ha nem a saját területét védi a kutya és úgy támad,akkor szerinten minden szabály bukik.Akkor választhatsz?Tévedtem már be kettő kaukázusi területére, kuvasszal futottam össze éjjel,eddig nem bántottak.Pitbull-ban ,vagy falkában, esetleg rottweiler-ben nem tudok megbízni.Ezek ellen bármit csinálhatsz.Vélemény?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.23., 07:26Jaj, majd' elfelejtettem, nemcsak SBO meg plasztika, hanem még tetanusz- és veszettségoltás is! 😀
Jaj, majd' elfelejtettem, nemcsak SBO meg plasztika, hanem még tetanusz- és veszettségoltás is! 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.23., 07:21Hát kést (bicskát) én is hordok magamnál... Egyet el is koboztak, pontosabban kettőt, de a másodikat visszaadták.
Én tudok a kutyákkal bánni. Ha vicsorog, attól még nem harap, és van néhány "trükk", amit be kell tartani. Akkor elvonul az egész falka!
Hát kést (bicskát) én is hordok magamnál... Egyet el is koboztak, pontosabban kettőt, de a másodikat visszaadták.
Én tudok a kutyákkal bánni. Ha vicsorog, attól még nem harap, és van néhány "trükk", amit be kell tartani. Akkor elvonul az egész falka!
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.23., 07:16Ha-ha Kleó! Bedobtam neked a kutya témát, szándékos volt.Egy ~83mm pengehosszúságú "herbertz skorpio" vadászkést vittem tokban magammal,és az is tény,hogy valakit széttéptek a közelmúltban ,csak úgy az utcán,itt tőlünk nem messze.Én nem fogok haverkodni egy állattal,aki a fogát mereszti rám.Mert megtehetem.Te a baleseti sebészetet választanád, száguldó mentőautóval,meg bőrplasztikával inkább?Nem kislányok kezébe való a kés.Igaz,hogy a zárton még fogkefém sem lehetett,de most mindent visszakapnak.:) Hogy is mondta egykori pszichiáterem az ébredésekben? "gondoljon arra,hogy maga most egy szabad ember"
Ha-ha Kleó! Bedobtam neked a kutya témát, szándékos volt.Egy ~83mm pengehosszúságú "herbertz skorpio" vadászkést vittem tokban magammal,és az is tény,hogy valakit széttéptek a közelmúltban ,csak úgy az utcán,itt tőlünk nem messze.Én nem fogok haverkodni egy állattal,aki a fogát mereszti rám.Mert megtehetem.Te a baleseti sebészetet választanád, száguldó mentőautóval,meg bőrplasztikával inkább?Nem kislányok kezébe való a kés.Igaz,hogy a zárton még fogkefém sem lehetett,de most mindent visszakapnak.:) Hogy is mondta egykori pszichiáterem az ébredésekben? "gondoljon arra,hogy maga most egy szabad ember"
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.23., 07:00"Azért a kutyák ellen vittem egy tokban egy vadászkést,mert volt idén,hogy megtámadtak valakit tőlünk nem messze.Akkor inkább vesszen a kutya,gondoltam."
Rosszul gondoltad! Állatkínzó!
A lányom szerint a Hungárián lehet jól bringázni, van kerékpárút, meg van az egész XVI. kerületben, az gyakorlatilag vidék, ja, izé, kertváros.
"Azért a kutyák ellen vittem egy tokban egy vadászkést,mert volt idén,hogy megtámadtak valakit tőlünk nem messze.Akkor inkább vesszen a kutya,gondoltam."
Rosszul gondoltad! Állatkínzó!
A lányom szerint a Hungárián lehet jól bringázni, van kerékpárút, meg van az egész XVI. kerületben, az gyakorlatilag vidék, ja, izé, kertváros.
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.23., 06:47Nyitok ide egy blogot.Egy hozzászólás erejéig.(nyisson ide blog-ot a halál) .Én ma hajnali 4-től ~5-ig sétáltam a még sötétségbe hajló kisvárosban.Mire hazaértem már világos volt,és nemsokára jött a zápor.Déltől jobb időt mondanak.Addig nem tudok mit csinálni,marad a gépezés,meg rendbe tettem magamat,kajáltam, borotválkoztam,fejemet is.Tegnap Bpesten toltam a kilométereket a bringámba.Kb. 20km-t mentem a kétkerekűvel.Itt ahol élek még vagy 5-6-ot.Tegnap este 8-kor már ágyban voltam,kihagytam az esti kajálást.Megittam egy doboz alk. mentes sört, be a haloperidol-t és a rivotril-t,és ment az alvás.Nem álmodtam rosszakat,elég sok pozitív élmény ért tegnap.Aztán megébredtem este 11 körül, aztán hajnalban 3 óra körül,aztán kb. 3:45 körül már keltem is,és kiengedtem a macskámat,aztán sétálni indultam.Jó volt ma hajnalban a villogó/kihúnyt közlekedési lámpákat látni,alig volt forgalom az utcákon.5 vagy 6 emberrel találkoztam talán összesen.Egy 40+-os nőnek előttem ahogyan ment a járdán jó illata volt.És nekem meg nincsen senkim.Szar ügy.Az emberek az első buszt várták éppen Pest irányába, vagyis kettő nőt láttam talán ott,vagy max. hármat.De akkor még sötét volt.Én szobai papucsban mentem ki, de így is vagy 4km-t sétáltam,strandpapucsban hajnalban a kisvárosban.Kimentem a sétálóutcáig.Mindenhol nyugalom.Azért a kutyák ellen vittem egy tokban egy vadászkést,mert volt idén,hogy megtámadtak valakit tőlünk nem messze.Akkor inkább vesszen a kutya,gondoltam.
Tegnap Bpesten összevásároltam pár dolgot,kezdtem a Városligetben,miután Zugló-ban leszálltam a vonatról a kerékpárral, aztán vettem két hangszórót 2e ft-ért Budán,meg egy régi retro mikrofon-t még a ligetben ,hátha jó lesz valamire.Ezek nem mai darabok.A pályaudvarhoz tartva végig száguldottam a Villányi úton, az Alkotás úton a MOM park mellett,át a Széll Kálmánon , a Margit körúton is, nem egy nagy élmény.Sok a lámpa,nem lehet jól és biztonságosan haladni.Amolyan ámokfutás az egész városi bringázás számomra.De volt hozzá idegrendszerem.Aztán már Pesten átszelve a Dunát a Margit hídon a Szent István körúton menni az sem volt valami jó, szlalomozni a villamos síneken. A legjobb a Szabadság hídon ami most le van zárva, azon átmenni bringával ,talán az volt a legjobb.De egyébként amikor megyek át a városon, egykori lakhelyemen, csak keresztülmegyek a múltamon, nem tud már kialakulni kötődés.Pillanatok maradnak, kellemesek,vagy félelmetesek,negatívak ,pozitívak, tanulságosak.Felejthetők.
Nyitok ide egy blogot.Egy hozzászólás erejéig.(nyisson ide blog-ot a halál) .Én ma hajnali 4-től ~5-ig sétáltam a még sötétségbe hajló kisvárosban.Mire hazaértem már világos volt,és nemsokára jött a zápor.Déltől jobb időt mondanak.Addig nem tudok mit csinálni,marad a gépezés,meg rendbe tettem magamat,kajáltam, borotválkoztam,fejemet is.Tegnap Bpesten toltam a kilométereket a bringámba.Kb. 20km-t mentem a kétkerekűvel.Itt ahol élek még vagy 5-6-ot.Tegnap este 8-kor már ágyban voltam,kihagytam az esti kajálást.Megittam egy doboz alk. mentes sört, be a haloperidol-t és a rivotril-t,és ment az alvás.Nem álmodtam rosszakat,elég sok pozitív élmény ért tegnap.Aztán megébredtem este 11 körül, aztán hajnalban 3 óra körül,aztán kb. 3:45 körül már keltem is,és kiengedtem a macskámat,aztán sétálni indultam.Jó volt ma hajnalban a villogó/kihúnyt közlekedési lámpákat látni,alig volt forgalom az utcákon.5 vagy 6 emberrel találkoztam talán összesen.Egy 40+-os nőnek előttem ahogyan ment a járdán jó illata volt.És nekem meg nincsen senkim.Szar ügy.Az emberek az első buszt várták éppen Pest irányába, vagyis kettő nőt láttam talán ott,vagy max. hármat.De akkor még sötét volt.Én szobai papucsban mentem ki, de így is vagy 4km-t sétáltam,strandpapucsban hajnalban a kisvárosban.Kimentem a sétálóutcáig.Mindenhol nyugalom.Azért a kutyák ellen vittem egy tokban egy vadászkést,mert volt idén,hogy megtámadtak valakit tőlünk nem messze.Akkor inkább vesszen a kutya,gondoltam.
Tegnap Bpesten összevásároltam pár dolgot,kezdtem a Városligetben,miután Zugló-ban leszálltam a vonatról a kerékpárral, aztán vettem két hangszórót 2e ft-ért Budán,meg egy régi retro mikrofon-t még a ligetben ,hátha jó lesz valamire.Ezek nem mai darabok.A pályaudvarhoz tartva végig száguldottam a Villányi úton, az Alkotás úton a MOM park mellett,át a Széll Kálmánon , a Margit körúton is, nem egy nagy élmény.Sok a lámpa,nem lehet jól és biztonságosan haladni.Amolyan ámokfutás az egész városi bringázás számomra.De volt hozzá idegrendszerem.Aztán már Pesten átszelve a Dunát a Margit hídon a Szent István körúton menni az sem volt valami jó, szlalomozni a villamos síneken. A legjobb a Szabadság hídon ami most le van zárva, azon átmenni bringával ,talán az volt a legjobb.De egyébként amikor megyek át a városon, egykori lakhelyemen, csak keresztülmegyek a múltamon, nem tud már kialakulni kötődés.Pillanatok maradnak, kellemesek,vagy félelmetesek,negatívak ,pozitívak, tanulságosak.Felejthetők.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.23., 05:39Ez más, most ki vagy merülve. Nálam a "túlalvás" atípusos depresszió tünete. Most 7+du. 1 óránál többet nem bírok, gyszerek ide v oda.
Ez más, most ki vagy merülve. Nálam a "túlalvás" atípusos depresszió tünete. Most 7+du. 1 óránál többet nem bírok, gyszerek ide v oda.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.23., 04:15Délután végül ötödjére már nem aludtam vissza. Ha jól számolom 16 órát aludtam szombat éjjel + vas. nappal. Este időben feküdtem, mégis alig bírtam felébredni. (kb 7,5 órát aludtam).
Régen, AP-val aludtam ennyit, de akkor ez mindennapos volt.
Délután végül ötödjére már nem aludtam vissza. Ha jól számolom 16 órát aludtam szombat éjjel + vas. nappal. Este időben feküdtem, mégis alig bírtam felébredni. (kb 7,5 órát aludtam).
Régen, AP-val aludtam ennyit, de akkor ez mindennapos volt.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.22., 17:03Ez lehet még olcsóbb is!
Volt egy kolléganőm, aki minden télen elutazott Egyiptomba, hogy úgy jött haza, mint más nyáron a tengerpartról... Imádta.
Ez lehet még olcsóbb is!
Volt egy kolléganőm, aki minden télen elutazott Egyiptomba, hogy úgy jött haza, mint más nyáron a tengerpartról... Imádta.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.22., 16:58Még nem tudom, hogy egyeztetném munkával. Minden hétvégére be vagyok osztva. A másik helyen lesz szabad hetem.
Lehet ősszel v télen kéne nyárba utazni. (ahol olyankor is meleg van).
Be kéne mennem egy utazási irodába és érdeklődni h vasárnaptól csütörtökig hogyan lehet nyaralást megoldani.
Még nem tudom, hogy egyeztetném munkával. Minden hétvégére be vagyok osztva. A másik helyen lesz szabad hetem.
Lehet ősszel v télen kéne nyárba utazni. (ahol olyankor is meleg van).
Be kéne mennem egy utazási irodába és érdeklődni h vasárnaptól csütörtökig hogyan lehet nyaralást megoldani.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.22., 16:56Neee, olyat ne csinálj! Menj az Adriára, és lubickolj egyet a tengerben meg az életben!
Az Azori-szigetekre is elmennék, olyan jópofa pásztorkutyujuk van... Spanyol 🙁 Mondjuk portugál, de a spanyollal el lehet ott boldogulni.
*
Anyám közbe' kib@szta a biztosítékot, de szó szerint...
Neee, olyat ne csinálj! Menj az Adriára, és lubickolj egyet a tengerben meg az életben!
Az Azori-szigetekre is elmennék, olyan jópofa pásztorkutyujuk van... Spanyol 🙁 Mondjuk portugál, de a spanyollal el lehet ott boldogulni.
*
Anyám közbe' kib@szta a biztosítékot, de szó szerint...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.22., 16:27Pont ezért gondoltam rá, h el kéne utazni, ki tudja mi vár rám utána...Viszem a sírba a pénzem???
Pont ezért gondoltam rá, h el kéne utazni, ki tudja mi vár rám utána...Viszem a sírba a pénzem???
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.22., 16:27Az "öltöztetőnőm is lenne" az a pont, ahol mindenki elkezd röhögni (sofőr, szobalány, inas, szakácsnő, kertész, társalkodónő! stb. még elmegy); kivéve a lányom. Azt mondta: Neked? Még hátmosónőd is lenne!
Az "öltöztetőnőm is lenne" az a pont, ahol mindenki elkezd röhögni (sofőr, szobalány, inas, szakácsnő, kertész, társalkodónő! stb. még elmegy); kivéve a lányom. Azt mondta: Neked? Még hátmosónőd is lenne!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.22., 16:21Bulesz is az érettségi utáni nyáron volt. A kosarasfiúval, 57 kg. Aztán szülinapi hb, koncertek, előfelvételi az egyetemre; enyém a világ-élmény. És rá következő októberben már a metró...
Bulesz is az érettségi utáni nyáron volt. A kosarasfiúval, 57 kg. Aztán szülinapi hb, koncertek, előfelvételi az egyetemre; enyém a világ-élmény. És rá következő októberben már a metró...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.22., 16:21Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KleóOlvasok angol novelláskötetet. Katherine Mansfield ilyeneket ír: "még Jeanne-t sem hívta be, egyedül vetkőzött le" (t. i. a kabátját meg ilyesmit vett le), oh! Aztán: "csengetett a vacsoráért". Jaaaj, és éltek-élnek így; de rosszkor, rossz helyre születtem... Talán majd legközelebb 🙂
Ehhez még annyit, hogy annak idején olvastam Dickens: A Pickwick klub című szatirikus (pikareszk) regényét (hülyére röhögtem magam, de évtizedekkel később már képtelen voltam újraolvasni nehézkessége miatt). Két dologra emlékszem, ami nagyon tetszett: az egyik, hogy "szégyellte magát, hogy hálósipkában(!!!) mutatkozott egy hölgy előtt"; a másik, meg amikor az apa infarktust kap, orvos, szaladgálás, és "a kisasszony saját kezűleg volt kénytelen csengetni az inasért" – merthogy különben ez a szobalány feladata. Jó-jó, hogy ez már Dickens részéről is humor volt, de arra a világra, életformára mégis rávilágít.
Na, ebből nem lesz semmi, pedig hát "munkahelyeket teremtenék". Igaz, anyám már gyerekkoromban azt mondta rólam, hogy "rettenetes nagysága lenne belőlem".Kacagok.
🙂
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KleóOlvasok angol novelláskötetet. Katherine Mansfield ilyeneket ír: "még Jeanne-t sem hívta be, egyedül vetkőzött le" (t. i. a kabátját meg ilyesmit vett le), oh! Aztán: "csengetett a vacsoráért". Jaaaj, és éltek-élnek így; de rosszkor, rossz helyre születtem... Talán majd legközelebb 🙂
Ehhez még annyit, hogy annak idején olvastam Dickens: A Pickwick klub című szatirikus (pikareszk) regényét (hülyére röhögtem magam, de évtizedekkel később már képtelen voltam újraolvasni nehézkessége miatt). Két dologra emlékszem, ami nagyon tetszett: az egyik, hogy "szégyellte magát, hogy hálósipkában(!!!) mutatkozott egy hölgy előtt"; a másik, meg amikor az apa infarktust kap, orvos, szaladgálás, és "a kisasszony saját kezűleg volt kénytelen csengetni az inasért" – merthogy különben ez a szobalány feladata. Jó-jó, hogy ez már Dickens részéről is humor volt, de arra a világra, életformára mégis rávilágít.
Na, ebből nem lesz semmi, pedig hát "munkahelyeket teremtenék". Igaz, anyám már gyerekkoromban azt mondta rólam, hogy "rettenetes nagysága lenne belőlem".
Kacagok.
🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.22., 16:16Idézet tőle: KleóOlvasok angol novelláskötetet. Katherine Mansfield ilyeneket ír: "még Jeanne-t sem hívta be, egyedül vetkőzött le" (t. i. a kabátját meg ilyesmit vett le), oh! Aztán: "csengetett a vacsoráért". Jaaaj, és éltek-élnek így; de rosszkor, rossz helyre születtem... Talán majd legközelebb 🙂
Na, ebből nem lesz semmi, pedig hát "munkahelyeket teremtenék". Igaz, anyám már gyerekkoromban azt mondta rólam, hogy "rettenetes nagysága lenne belőlem".
Idézet tőle: KleóOlvasok angol novelláskötetet. Katherine Mansfield ilyeneket ír: "még Jeanne-t sem hívta be, egyedül vetkőzött le" (t. i. a kabátját meg ilyesmit vett le), oh! Aztán: "csengetett a vacsoráért". Jaaaj, és éltek-élnek így; de rosszkor, rossz helyre születtem... Talán majd legközelebb 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.22., 16:1449 kilóval érettségiztem. Nyár elején és a végén is nyaraltam Horvátországban. 4 vagy 5 fesztiválon (asszem 2-őn végig, a többin 1-2 napot) voltam a 2 nyaralás között. Egyik házibuliból mentem a másikba. Soha nem voltam olyan boldog. Kb 10 kilót híztam azon a nyáron, 1 év alatt fogytam vissza (sajnos). Ősszel már újra depressziós voltam.
49 kilóval érettségiztem. Nyár elején és a végén is nyaraltam Horvátországban. 4 vagy 5 fesztiválon (asszem 2-őn végig, a többin 1-2 napot) voltam a 2 nyaralás között. Egyik házibuliból mentem a másikba. Soha nem voltam olyan boldog. Kb 10 kilót híztam azon a nyáron, 1 év alatt fogytam vissza (sajnos). Ősszel már újra depressziós voltam.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.22., 15:50Álmodj tovább! 😉
A depresszió nyáron általában enyhül. Tengerpart? 1x, 38 éve, Bulgária. Igaz, nekem aquafóbiám van, mondhatjuk rendes víziszonynak is, még úszni sem tudok (hasonló, mint a biciklizés, köszönhető a kedves szüleimnek).
Barcelona, Buenos Aires. A spanyolt bevállalnám, csak valaki fizetné. Mert most már nem úgy tanítanak nyelvet, ahogy a "mi időnkben" próbálták. Röviden: nem csoda, hogy 8-12 év orosztanulás ellenére sem tudunk oroszul – tisztelet a szláv szakosoknak. Ess neki annak a felsőfokú angolnak!
Álmodj tovább! 😉
A depresszió nyáron általában enyhül. Tengerpart? 1x, 38 éve, Bulgária. Igaz, nekem aquafóbiám van, mondhatjuk rendes víziszonynak is, még úszni sem tudok (hasonló, mint a biciklizés, köszönhető a kedves szüleimnek).
Barcelona, Buenos Aires. A spanyolt bevállalnám, csak valaki fizetné. Mert most már nem úgy tanítanak nyelvet, ahogy a "mi időnkben" próbálták. Röviden: nem csoda, hogy 8-12 év orosztanulás ellenére sem tudunk oroszul – tisztelet a szláv szakosoknak. Ess neki annak a felsőfokú angolnak!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.22., 15:30A Búrás tali utolsó napján amikor a medencében úszkáltam úgy éreztem h ez egy olyan nap, amiért érdemes volt élni.
Nyáron mindig jobban vagyok (depresszióm enyhül).
Gondolkodok azon, hogy el kéne utaznom pár napra a tengerpartra feltöltődni. (16 éve nem voltam tengerparton).
Sajnálom ra a pénzt, de tudom h jön az ősz, jön a tél és szarul leszek. Mindig kérdéses, hogy meddig bírom, mikor kísérlek meg öngyilkosságot és jó lenne előtte mindent elérni, amit fontosnak tartottam vagy vágytam ra. Indiába is szeretnék egyszer eljutni, de arra most nem költenék és oda csak úgy szeretnék menni, hogy előtte JÓL megtanulok angolul.
A Búrás tali utolsó napján amikor a medencében úszkáltam úgy éreztem h ez egy olyan nap, amiért érdemes volt élni.
Nyáron mindig jobban vagyok (depresszióm enyhül).
Gondolkodok azon, hogy el kéne utaznom pár napra a tengerpartra feltöltődni. (16 éve nem voltam tengerparton).
Sajnálom ra a pénzt, de tudom h jön az ősz, jön a tél és szarul leszek. Mindig kérdéses, hogy meddig bírom, mikor kísérlek meg öngyilkosságot és jó lenne előtte mindent elérni, amit fontosnak tartottam vagy vágytam ra. Indiába is szeretnék egyszer eljutni, de arra most nem költenék és oda csak úgy szeretnék menni, hogy előtte JÓL megtanulok angolul.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.22., 14:16Idézet tőle: KleóMeglesz az a 24, nyugibogyók nélkül...
Kopogott a szomszéd, erre ébredtem. Visszaaludtam. Jött valaki más, felkeltem, ettem. Alszok tovább. Már alvás rekordot döntöttem. (ennél többet csak akkor aludtam, amikor AP-t szedtem vagy nyugtatót adagoltam túl)
Idézet tőle: KleóMeglesz az a 24, nyugibogyók nélkül...
Kopogott a szomszéd, erre ébredtem. Visszaaludtam. Jött valaki más, felkeltem, ettem. Alszok tovább. Már alvás rekordot döntöttem. (ennél többet csak akkor aludtam, amikor AP-t szedtem vagy nyugtatót adagoltam túl)
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.22., 11:00Kisebb megszakításokkal 13 órája alszok. (1 nyugtatóval) Sztem folytatom az alvást, még mindig nagyon fáradt és álmos vagyok.
Kisebb megszakításokkal 13 órája alszok. (1 nyugtatóval) Sztem folytatom az alvást, még mindig nagyon fáradt és álmos vagyok.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.22., 09:30Pl. 1883. Ott "lájkolva vagy" – hogy szép magyarosan fejezzem ki magam.
Egy volt osztálytársam (nem az áter) mondta: Közönségből lesz a közönséges.
Pl. 1883. Ott "lájkolva vagy" – hogy szép magyarosan fejezzem ki magam.
Egy volt osztálytársam (nem az áter) mondta: Közönségből lesz a közönséges.
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.22., 09:23Engem miért nem like-oltok? Tegyek ki képet a f.rkamról? 🙂 Vagy legyek közönséges? Ja,hogy már az vagyok? 🙂
Engem miért nem like-oltok? Tegyek ki képet a f.rkamról? 🙂 Vagy legyek közönséges? Ja,hogy már az vagyok? 🙂
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.22., 05:19KCs erről a belga zenekar énekese jutott eszembe, régebbi nevén : még5lövés 🙂 Azóta nevet váltott és új fedőneve: még5milliárd. 🙂
KCs erről a belga zenekar énekese jutott eszembe, régebbi nevén : még5lövés 🙂 Azóta nevet váltott és új fedőneve: még5milliárd. 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.21., 15:58Idézet tőle: KleóNAGYON EGÉSZSÉGES ÉTEL
A részeges tyúk receptje
1/2 dl bor a csirkére, a maradék a háziasszonyba.
🙂
Idézet tőle: KleóNAGYON EGÉSZSÉGES ÉTEL
A részeges tyúk receptje
🙂
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.20., 12:14Idézet tőle: Sweet HarmonySaját közösségi oldalam:
Gyertek! <3
nekem ebben valami nem tetszik, pedig regisztráltam.
Idézet tőle: Sweet HarmonySaját közösségi oldalam:
Gyertek! <3
nekem ebben valami nem tetszik, pedig regisztráltam.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.20., 10:38NAGYON EGÉSZSÉGES ÉTEL
A részeges tyúk receptje
NAGYON EGÉSZSÉGES ÉTEL
A részeges tyúk receptje
Idézet tőle: Sweet Harmony ekkor: 2018.07.19., 20:51Saját közösségi oldalam:
Gyertek! <3
Saját közösségi oldalam:
Gyertek! <3
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.19., 10:01Anyámon ezerrel kitört a hisztéria meg a b@szogathatnék. Idegrohamot kapott, hogy megyek a kutya-tetkómat felfrissíttetni (ilyenre pénzt kiadni?!); sőt a múlt péntekért is most kaptam meg a magamét. Meg mindenki törölje fel maga után a fürdőszobát (ez rám vonatkozik, mert apám mint hülye fel van mentve; bocs, de én is hülye vagyok), mert ő tud úgy zuhanyozni (kádban, zuhanyfüggöny nélkül), hogy nem locsolja ki a vizet. Apám meg ismét eltépett valami ruhaneműt (ez az ötéves kori bosszúja), erre anyám visszament a tanítóképzőbe: legközelebb nem vesz neki süteményt (büntiből), sőt, már ma sem kap csokoládét!
Úgyhogy kénytelen leszek hozni magamnak egy tojáslikőrt...
Anyámon ezerrel kitört a hisztéria meg a b@szogathatnék. Idegrohamot kapott, hogy megyek a kutya-tetkómat felfrissíttetni (ilyenre pénzt kiadni?!); sőt a múlt péntekért is most kaptam meg a magamét. Meg mindenki törölje fel maga után a fürdőszobát (ez rám vonatkozik, mert apám mint hülye fel van mentve; bocs, de én is hülye vagyok), mert ő tud úgy zuhanyozni (kádban, zuhanyfüggöny nélkül), hogy nem locsolja ki a vizet. Apám meg ismét eltépett valami ruhaneműt (ez az ötéves kori bosszúja), erre anyám visszament a tanítóképzőbe: legközelebb nem vesz neki süteményt (büntiből), sőt, már ma sem kap csokoládét!
Úgyhogy kénytelen leszek hozni magamnak egy tojáslikőrt...
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.19., 06:26Idézet tőle: KleóAz "elég ennyi"-t arra értettem, hogy magyarázatnak. NEM a 7 évre...
Értem hogy értetted, de szándékosan ködösítek,valami más fórumban az illetékesek talán folytathatnák a vitát, én kiszállok ebből...
Idézet tőle: KleóAz "elég ennyi"-t arra értettem, hogy magyarázatnak. NEM a 7 évre...
Értem hogy értetted, de szándékosan ködösítek,valami más fórumban az illetékesek talán folytathatnák a vitát, én kiszállok ebből...
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.19., 06:06Idézet tőle: KleóTudod, én láttam élőben pedofilt. Kettőt is, az egyik ült is 7 évet. Elég ennyi?
A Fekete Delfin-ből már nem szoktak visszajönni az emberek.Válaszom: nem elég.
Idézet tőle: KleóTudod, én láttam élőben pedofilt. Kettőt is, az egyik ült is 7 évet. Elég ennyi?
A Fekete Delfin-ből már nem szoktak visszajönni az emberek.Válaszom: nem elég.