Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 14:53Ja, tegnap nem, mostanában. Ma már fél üveg Cinzanót meg előtte fél deci konyakot. Miért, mi baj van Adyval? :O
Ja, tegnap nem, mostanában. Ma már fél üveg Cinzanót meg előtte fél deci konyakot. Miért, mi baj van Adyval? :O
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 14:19"Sem utódja, sem boldog őse...
Sem utódja, sem boldog őse
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek,
Nem vagyok senkinek.Vagyok, mint minden ember: fenség,
Észak-fok, titok, idegenség,
Lidérces, messze fény,
Lidérces, messze fény.De, jaj, nem tudok így maradni,
Szeretném magam megmutatni,
Hogy látva lássanak,
Hogy látva lássanak.Ezért minden: önkínzás, ének:
Szeretném, hogyha szeretnének
S lennék valakié,
Lennék valakié."(Ady Endre)
"Sem utódja, sem boldog őse...
Sem utódja, sem boldog őse
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek,
Nem vagyok senkinek.
Vagyok, mint minden ember: fenség,
Észak-fok, titok, idegenség,
Lidérces, messze fény,
Lidérces, messze fény.
De, jaj, nem tudok így maradni,
Szeretném magam megmutatni,
Hogy látva lássanak,
Hogy látva lássanak.
Ezért minden: önkínzás, ének:
Szeretném, hogyha szeretnének
S lennék valakié,
Lennék valakié."
(Ady Endre)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 09:03Dopamin írt egy hsz.-t az Asszociáló topicba!
Murray szerintem nagyon depressziós, néha fenn van.
Dopamin írt egy hsz.-t az Asszociáló topicba!
Murray szerintem nagyon depressziós, néha fenn van.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.25., 18:38Nekem minden önitatós. 🙂 Most ezekre az édes sz.rokra vagyok rákattanva. Unicum+sör, az jó.
Egy pultos haverom egyszer körbemutatott a kocsmában: – Te, meg te meg te is, ti mind alkoholisták vagytok! NEKEM munkahelyi ártalom.
Nekem minden önitatós. 🙂 Most ezekre az édes sz.rokra vagyok rákattanva. Unicum+sör, az jó.
Egy pultos haverom egyszer körbemutatott a kocsmában: – Te, meg te meg te is, ti mind alkoholisták vagytok! NEKEM munkahelyi ártalom.
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.07.25., 18:24Lehet hogy látens plusz munkahelyi ártalom, mert 15 évig jártam kéthetente vidékre és olyankor mindig inni kellett. Leginkább töményet, bár Tokaj vagy Eger környékén muszáj volt bort is kostolni. A bortól fáj a gyomrom, a sör eltelít, bár ifjú titánként legurult 5-6 kori 3 óra alatt, a tömény meg itatós. Föleg a Jäger meg az Unicum.
Idézet tőle: Kleólátens alkesz, az más
Lehet hogy látens plusz munkahelyi ártalom, mert 15 évig jártam kéthetente vidékre és olyankor mindig inni kellett. Leginkább töményet, bár Tokaj vagy Eger környékén muszáj volt bort is kostolni. A bortól fáj a gyomrom, a sör eltelít, bár ifjú titánként legurult 5-6 kori 3 óra alatt, a tömény meg itatós. Föleg a Jäger meg az Unicum.
Idézet tőle: Kleólátens alkesz, az más
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.07.25., 18:08Szia connie!
Ezzel tisztában vagyok,de az agresszív viselkedést okozó AD ről volt szó és Kleó csak megemlítette a rivo+pia combót de ha már itt tartunk én a xanaxtól önmagában is feszült és agresszív leszek. Ezért is cseréltek rivora. Mondjuk abban a két hónapos időszakban is volt AP+AD+ talán 1,5 mg rivo Egyébként jó, hogy benéztél már arra gondoltam mégis bementél khba.
Idézet tőle: connie0510Idézet tőle: Panda63Kleo nem találtam azt a topicot ahol az Ad és pia ötvözésével való agresszív viselkedésről írtad a rivo+vodka kombó hatását. Szóval ha 3 mg rivohoz iszom két deka vodkát, le fogom gyilkolni a lakótelepet?
Nekem ennel joval tobb mg rivo es 2 deka tomenytol csak K.O. semmi agresszivitas. De ugy kezdted hogy AD plusz pia otvozes erdekelne, a rivo meg nem AD. ... ??
Szia connie!
Ezzel tisztában vagyok,de az agresszív viselkedést okozó AD ről volt szó és Kleó csak megemlítette a rivo+pia combót de ha már itt tartunk én a xanaxtól önmagában is feszült és agresszív leszek. Ezért is cseréltek rivora. Mondjuk abban a két hónapos időszakban is volt AP+AD+ talán 1,5 mg rivo Egyébként jó, hogy benéztél már arra gondoltam mégis bementél khba.
Idézet tőle: connie0510Idézet tőle: Panda63Kleo nem találtam azt a topicot ahol az Ad és pia ötvözésével való agresszív viselkedésről írtad a rivo+vodka kombó hatását. Szóval ha 3 mg rivohoz iszom két deka vodkát, le fogom gyilkolni a lakótelepet?
Nekem ennel joval tobb mg rivo es 2 deka tomenytol csak K.O. semmi agresszivitas. De ugy kezdted hogy AD plusz pia otvozes erdekelne, a rivo meg nem AD. ... ??
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.25., 16:15A sört sajnos tuti megérzi anyám, emellett még a sok dobozt sem tudom hova dugni. A tojás még jobb, főleg az a keserűmandula-ízű. Haver tudja, hogy életemben először kávélikőrtől rúgtam be 5 évesen, mondta is, hogy jön még a Hubertus (brrr), a triple sec, a végén meg az anyatejre szokok vissza. Úgy látszik, ez vmi regresszió. Amúgy volt már Garrone (az sem más), Cinzano bianco (vermut) meg Malibu is. Ja, több kell, igen, na de sört sem kettőt szoktam inni. Gyszer csak a "kötelező", semmi abuzálás.
Ma nem biztos, hogy iszom...
A sört sajnos tuti megérzi anyám, emellett még a sok dobozt sem tudom hova dugni. A tojás még jobb, főleg az a keserűmandula-ízű. Haver tudja, hogy életemben először kávélikőrtől rúgtam be 5 évesen, mondta is, hogy jön még a Hubertus (brrr), a triple sec, a végén meg az anyatejre szokok vissza. Úgy látszik, ez vmi regresszió. Amúgy volt már Garrone (az sem más), Cinzano bianco (vermut) meg Malibu is. Ja, több kell, igen, na de sört sem kettőt szoktam inni. Gyszer csak a "kötelező", semmi abuzálás.
Ma nem biztos, hogy iszom...
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.25., 14:32Kleo, miert ragaszkodsz a likor fogyasztashoz? Az olyan, mint a light-os cigi. Ha keveset szivsz, szart se er. Ha sokat rossz az ize, sokszor "kell" ragyujtani es ugyanott vagy mintha erosbol szivnal kevesebbet vagy valljuk be, leginkabb ott sem. Vagy tevedek? En mar reg jutottam messzebbre mint a sör ital... Nem vagyok tapasztalt likorileg. De inkabb par sor es gyszer, mint egy liter likor. Vagy finom? :O Na de a tojas is? Hmmm
Amugy kerdesedre valaszolva, nem, nem biztos, hogy mindennap meg KÉNE inni. De ez némileg koltoi volt, nemde?
Kleo, miert ragaszkodsz a likor fogyasztashoz? Az olyan, mint a light-os cigi. Ha keveset szivsz, szart se er. Ha sokat rossz az ize, sokszor "kell" ragyujtani es ugyanott vagy mintha erosbol szivnal kevesebbet vagy valljuk be, leginkabb ott sem. Vagy tevedek? En mar reg jutottam messzebbre mint a sör ital... Nem vagyok tapasztalt likorileg. De inkabb par sor es gyszer, mint egy liter likor. Vagy finom? :O Na de a tojas is? Hmmm
Amugy kerdesedre valaszolva, nem, nem biztos, hogy mindennap meg KÉNE inni. De ez némileg koltoi volt, nemde?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.25., 06:20Nem vagyok benne egészen biztos, hogy mindennap meg kéne inni egy liter likőrt... Nem biztos.
Nem vagyok benne egészen biztos, hogy mindennap meg kéne inni egy liter likőrt... Nem biztos.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.24., 23:35Az igaz, hogy ebből egy liter sem "üt be", igazi kontyalávaló, de meg kéne várni, amíg az öt szál hajamból konty lesz. Viszont paranoiát és querulanciát csinál.
Az igaz, hogy ebből egy liter sem "üt be", igazi kontyalávaló, de meg kéne várni, amíg az öt szál hajamból konty lesz. Viszont paranoiát és querulanciát csinál.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.24., 22:12Idézet tőle: KleóFinom is. Öt perc alatt beszereztem!
Viszont qrva kevés ez a fél liter. 15%-os 🙁
Beszereztem még egyet, de csoki már nem volt (nem raktak ki), ez tojás. Lesz, ami lesz.
Idézet tőle: KleóFinom is. Öt perc alatt beszereztem!
Viszont qrva kevés ez a fél liter. 15%-os 🙁
Beszereztem még egyet, de csoki már nem volt (nem raktak ki), ez tojás. Lesz, ami lesz.
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.24., 20:51Idézet tőle: Panda63Kleo nem találtam azt a topicot ahol az Ad és pia ötvözésével való agresszív viselkedésről írtad a rivo+vodka kombó hatását. Szóval ha 3 mg rivohoz iszom két deka vodkát, le fogom gyilkolni a lakótelepet?
Idézet tőle: Panda63Kleo nem találtam azt a topicot ahol az Ad és pia ötvözésével való agresszív viselkedésről írtad a rivo+vodka kombó hatását. Szóval ha 3 mg rivohoz iszom két deka vodkát, le fogom gyilkolni a lakótelepet?
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.07.24., 18:56Mióta ezeket a sz@r bogyókat szedem nem igazán iszom alkoholt. Mondjuk mikor az ex-ex bejelentette, hogy elhagy és szocmunkás barátunk ivásra sarkallt másfél - két hónapig ko voltam minden egyes nap, bár akkor kevesebb gyógyszert szedtem. Azóta egyszer nyakaltam be egy hét decis Jack Danielst, mikor megkaptam az első nyugdíjamat. Igaz attól két napig részeg voltam. Igazából nem is kívánom, de ha beveszem a két szem rivot valahogy mindig megszomjazom. Biztos száraz alkesz vagyok.
Mióta ezeket a sz@r bogyókat szedem nem igazán iszom alkoholt. Mondjuk mikor az ex-ex bejelentette, hogy elhagy és szocmunkás barátunk ivásra sarkallt másfél - két hónapig ko voltam minden egyes nap, bár akkor kevesebb gyógyszert szedtem. Azóta egyszer nyakaltam be egy hét decis Jack Danielst, mikor megkaptam az első nyugdíjamat. Igaz attól két napig részeg voltam. Igazából nem is kívánom, de ha beveszem a két szem rivot valahogy mindig megszomjazom. Biztos száraz alkesz vagyok.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.24., 18:32Én sem tom már, hova írtam. De egy bűntény kapcsán, éjjel a tv-ben is elhangzott a kombó végletes hatása.
Egyéni érzékenységen múlik, de ennyitől talán még nem... (Pedig lehet, h megérdemelnék 😀 )
Én sem tom már, hova írtam. De egy bűntény kapcsán, éjjel a tv-ben is elhangzott a kombó végletes hatása.
Egyéni érzékenységen múlik, de ennyitől talán még nem... (Pedig lehet, h megérdemelnék 😀 )
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.07.24., 18:24Kleo nem találtam azt a topicot ahol az Ad és pia ötvözésével való agresszív viselkedésről írtad a rivo+vodka kombó hatását. Szóval ha 3 mg rivohoz iszom két deka vodkát, le fogom gyilkolni a lakótelepet?
Kleo nem találtam azt a topicot ahol az Ad és pia ötvözésével való agresszív viselkedésről írtad a rivo+vodka kombó hatását. Szóval ha 3 mg rivohoz iszom két deka vodkát, le fogom gyilkolni a lakótelepet?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.24., 17:51Megmondta egy volt kollégám (akit anno 'súlyos neurózissal' leszázalékoltak), hogy: " 'Kleó', 'Kleó', neked rettenetes fejed van a hülyeségre!"
Megmondta egy volt kollégám (akit anno 'súlyos neurózissal' leszázalékoltak), hogy: " 'Kleó', 'Kleó', neked rettenetes fejed van a hülyeségre!"
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.24., 07:07Két férfi beszélget a kocsmában.
– Képzeld, tegnap elvitt moziba a fiam meg a menyem. A filmen bemutatták egy alkoholista belső szerveit. Te, ha láttad volna annak az embernek a máját! Borzalmas volt, rettenetes.
– És? Mire jutottál?
– Ezekkel én soha többet nem megyek moziba!
Két férfi beszélget a kocsmában.
– Képzeld, tegnap elvitt moziba a fiam meg a menyem. A filmen bemutatták egy alkoholista belső szerveit. Te, ha láttad volna annak az embernek a máját! Borzalmas volt, rettenetes.
– És? Mire jutottál?
– Ezekkel én soha többet nem megyek moziba!
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.23., 19:56Idézet tőle: KleóEz volt az első "népszerűsítő" videó nyitóképe...
Te meg hol bujkáltál?
Hat ha en azt most elkezdenem leirni... Nincs erom. Kaosz kozpont van.
Holnap peldaul ket kulonbozo okbol ket kulonbozo idopontban fogok jarni a Merenyiben meg a Delpestiben. Oh yeah.! De voltam az elmult 2 hetben eleg sok lokacion.... Gyogyszerem az hat ugy nem igen van meg ami van se szedtem mar megint be. Elv holnap helyrebillentenek asszem.. vagy mi..Vagy leginkabb jol seggberugnak de most annyira nem hat meg, leginkabb a kva rivo recimert muszaj megmutatkozni bszanegAzert koszonom kerdesed, remelem itt mindenki nagyjabol egyben van.. majd bele bele olvasok egy kep topicba lassacskan. vagy nem
Idézet tőle: KleóEz volt az első "népszerűsítő" videó nyitóképe...
Te meg hol bujkáltál?
Hat ha en azt most elkezdenem leirni... Nincs erom. Kaosz kozpont van.
Holnap peldaul ket kulonbozo okbol ket kulonbozo idopontban fogok jarni a Merenyiben meg a Delpestiben. Oh yeah.! De voltam az elmult 2 hetben eleg sok lokacion.... Gyogyszerem az hat ugy nem igen van meg ami van se szedtem mar megint be. Elv holnap helyrebillentenek asszem.. vagy mi..Vagy leginkabb jol seggberugnak de most annyira nem hat meg, leginkabb a kva rivo recimert muszaj megmutatkozni bszaneg
Azert koszonom kerdesed, remelem itt mindenki nagyjabol egyben van.. majd bele bele olvasok egy kep topicba lassacskan. vagy nem
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.23., 19:28Gyonyoru ezen a kepen!!!!!!!
Gyonyoru ezen a kepen!!!!!!!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.23., 10:26Hajjj. Mivel szeretnék egy jó lecsót enni, kivettem anyám kezéből a dolgot. Nem volt nehéz, mert hogy utál főzni, az távoli megközelítés, inkább gyűlöl. Azzal kezdtem, hogy a hagymát, amit kikészített hozzá, kicseréltem egy nagyobbra...
Hajjj. Mivel szeretnék egy jó lecsót enni, kivettem anyám kezéből a dolgot. Nem volt nehéz, mert hogy utál főzni, az távoli megközelítés, inkább gyűlöl. Azzal kezdtem, hogy a hagymát, amit kikészített hozzá, kicseréltem egy nagyobbra...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.23., 08:32Igen, elveszíteni őket szörnyű.
Ápolt, oltott stb. állattól kevésbé lesz baja a gyereknek, mint a náthás nagynénitől! Ritka a zoonózis.
Igen, elveszíteni őket szörnyű.
Ápolt, oltott stb. állattól kevésbé lesz baja a gyereknek, mint a náthás nagynénitől! Ritka a zoonózis.
Idézet tőle: Znation ekkor: 2018.07.23., 08:27Hú, gyakorikérdéseken van egy kemény mag a nők körében,akik a cicácskákat odaengedik az újszülőtt kisbabájukhoz,mert semmi baja nem lehet tőle.Az én macskámat akit imádok,és a gyerekemnek tekintem úgy b.sznám fel,ha bejönne a lakásba ha én nem akarom,hogy zúgva szállna mint a győzelmi zászló.
Mondjuk volt,hogy behoztam hajnalban,és elbújt.És később jöttem rá,hogy az ágy alatt ahol volt,oda begyűjtött magának pár tárgyat, papírzsebkendőket,meg többet közt a lakáskulcsomat is bevitte valahogyan.Én meg kerestem hol a kulcs?
Macskát lakásba soha! Elkorcsosul,megkattan.Házi macskára gondolok most! 🙂
A kutyám is volt, egyszer forrasztottam vezetékeket,még falun mikor laktam az előző lakhelyemen, nyár volt ,nyitva az ajtó,és a kutya bejött a konyhába ,és lefeküdt,és nézte amit csinálok.Nagyon tetszett neki.És ott feküdt, és nézte végig amit csinálok.Kinti kutya volt.Aztán jött hozzánk egy szaki heggesztőgéppel javítani a bejárati kaput, az le volt véve egy fél órára,nem figyeltünk a kutyára (tigris csíkos bullterrier keverék),és többet nem láttam.Kettévágta egy száguldó vonat Mende és Gyömrő közöt.Mikor megtudtam ezt valahogyan az állatbefogótól , elindultam és gyalog végigmentem a síneken,hogy legalább a vérét, vagy darabot a testéből láthassak.Hát őt szépen elmeszelték.Nem találtam meg.Ez a legrosszabb ,mikor elveszti az állatot az ember.Macskámat kellett altatni végleg csapda okozta helyrehozhatatlan lábsérülés miatt,egy napig legyógyszerezve feküdtem a lakásban étlen szomjan,és fájt a mellkasom.Úgy altatta előttem el az állatorvos, végig néztem a halálát.Mikor a szívébe szúrt az altatott állatnak.És már nem érzett semmit.Akkor én sem.Csak utána ,mikor már eltemettem.Még jó,hogy addig volt erőm.
Hú, gyakorikérdéseken van egy kemény mag a nők körében,akik a cicácskákat odaengedik az újszülőtt kisbabájukhoz,mert semmi baja nem lehet tőle.Az én macskámat akit imádok,és a gyerekemnek tekintem úgy b.sznám fel,ha bejönne a lakásba ha én nem akarom,hogy zúgva szállna mint a győzelmi zászló.
Mondjuk volt,hogy behoztam hajnalban,és elbújt.És később jöttem rá,hogy az ágy alatt ahol volt,oda begyűjtött magának pár tárgyat, papírzsebkendőket,meg többet közt a lakáskulcsomat is bevitte valahogyan.Én meg kerestem hol a kulcs?
Macskát lakásba soha! Elkorcsosul,megkattan.Házi macskára gondolok most! 🙂
A kutyám is volt, egyszer forrasztottam vezetékeket,még falun mikor laktam az előző lakhelyemen, nyár volt ,nyitva az ajtó,és a kutya bejött a konyhába ,és lefeküdt,és nézte amit csinálok.Nagyon tetszett neki.És ott feküdt, és nézte végig amit csinálok.Kinti kutya volt.Aztán jött hozzánk egy szaki heggesztőgéppel javítani a bejárati kaput, az le volt véve egy fél órára,nem figyeltünk a kutyára (tigris csíkos bullterrier keverék),és többet nem láttam.Kettévágta egy száguldó vonat Mende és Gyömrő közöt.Mikor megtudtam ezt valahogyan az állatbefogótól , elindultam és gyalog végigmentem a síneken,hogy legalább a vérét, vagy darabot a testéből láthassak.Hát őt szépen elmeszelték.Nem találtam meg.Ez a legrosszabb ,mikor elveszti az állatot az ember.Macskámat kellett altatni végleg csapda okozta helyrehozhatatlan lábsérülés miatt,egy napig legyógyszerezve feküdtem a lakásban étlen szomjan,és fájt a mellkasom.Úgy altatta előttem el az állatorvos, végig néztem a halálát.Mikor a szívébe szúrt az altatott állatnak.És már nem érzett semmit.Akkor én sem.Csak utána ,mikor már eltemettem.Még jó,hogy addig volt erőm.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.23., 08:25Őt meg én neveltem fel 5 hetestől süldő macska koráig.
*
De tré egy nyár van, sötét, hideg, nyirkos; már becsuktam az ablakot, vettem fel dupla felsőt; megnéztem, 21°, még télen a szobában is kevés...
Őt meg én neveltem fel 5 hetestől süldő macska koráig.
*
De tré egy nyár van, sötét, hideg, nyirkos; már becsuktam az ablakot, vettem fel dupla felsőt; megnéztem, 21°, még télen a szobában is kevés...