Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.27., 20:04Ezek az esti boltbeli kirándulások! Mondjuk a szembeszomszéd (a szerb) meg a csaja ilyenkor kinn dohányoznak a folyosón, ők már tudják, hogy piáért megyek... Jár egy kis adrenalinszint-emelkedéssel, hogy lebukok-e, ám csekély a valószínűsége, mert anyám ilyenkor "beleájul" a tévébe. Viszont kitör rajtam ezerrel a xenofóbia, mert magyar szót csak a pénztárosnőtől hallani, habár még ő is jobbára angolul beszél... Tegnap kénytelen voltam én is megfeszíteni az angolomat, mert bejöttek utánam a kapun, és megkérdeztem, Whiter go? mondták, hogy a negyedikre – mert érteni még ebből is többet vagyok képes –, mondtam, okay. Ma meg láttam a Sparban egy olyan, de olyan fiút, csak 30-cal lennék fiatalabb! Szláv nyelven beszéltek a haverjával, ízlésemet ismerve lengyelek lehettek. A kedvéért tán még oroszul is megszólaltam volna! Mindenesetre itt a Garroném.
Ezek az esti boltbeli kirándulások! Mondjuk a szembeszomszéd (a szerb) meg a csaja ilyenkor kinn dohányoznak a folyosón, ők már tudják, hogy piáért megyek... Jár egy kis adrenalinszint-emelkedéssel, hogy lebukok-e, ám csekély a valószínűsége, mert anyám ilyenkor "beleájul" a tévébe. Viszont kitör rajtam ezerrel a xenofóbia, mert magyar szót csak a pénztárosnőtől hallani, habár még ő is jobbára angolul beszél... Tegnap kénytelen voltam én is megfeszíteni az angolomat, mert bejöttek utánam a kapun, és megkérdeztem, Whiter go? mondták, hogy a negyedikre – mert érteni még ebből is többet vagyok képes –, mondtam, okay. Ma meg láttam a Sparban egy olyan, de olyan fiút, csak 30-cal lennék fiatalabb! Szláv nyelven beszéltek a haverjával, ízlésemet ismerve lengyelek lehettek. A kedvéért tán még oroszul is megszólaltam volna! Mindenesetre itt a Garroném.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.27., 15:28Dettó Algopyrinnel. Na ja, az ibuprofén erre sem jó. A paracetamol meg tényleg életveszélyes, aztán azt szabadon árulják, bezzeg jó kis barbiturátokhoz alig-alig lehet hozzájutni. Üzlet...
Dettó Algopyrinnel. Na ja, az ibuprofén erre sem jó. A paracetamol meg tényleg életveszélyes, aztán azt szabadon árulják, bezzeg jó kis barbiturátokhoz alig-alig lehet hozzájutni. Üzlet...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.27., 13:24Próbáltam, önmagában ez sem hat, nem tudom, hogy mivel lehet kombinálni (mivel ez is kombó).
Ha nincs Flector rapidom dupla Algopyrint veszek be dupla No-spával. A Flector rapid jobb, az gyorsabban hat. Naproxen hatóanyagtartalmú nagyon lassan hat (90-120 perc), Algoflex sz@rt sem ér.
Próbáltam, önmagában ez sem hat, nem tudom, hogy mivel lehet kombinálni (mivel ez is kombó).
Ha nincs Flector rapidom dupla Algopyrint veszek be dupla No-spával. A Flector rapid jobb, az gyorsabban hat. Naproxen hatóanyagtartalmú nagyon lassan hat (90-120 perc), Algoflex sz@rt sem ér.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.27., 12:37Diclofenac, hááát, halottnak sóhaj.
http://mdd2002.hu/2016/04/11/Meristin-Medisan-tabletta/
Ha még egyáltalán létezik, már akkor is vényköteles. Ifjúkorunk "slágere".
Papaverinum hydrocloricum? Pl. epegörcsre szupi.
Diclofenac, hááát, halottnak sóhaj.
http://mdd2002.hu/2016/04/11/Meristin-Medisan-tabletta/
Ha még egyáltalán létezik, már akkor is vényköteles. Ifjúkorunk "slágere".
Papaverinum hydrocloricum? Pl. epegörcsre szupi.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.27., 12:24No-spa önmagában nekem nem hat, Flector rapid (ugyanaz a hatóanyaga mint a Cataflamnak) mellé szoktam bevenni (dupla hatóanyagút).
Flector + Tramadol (ópiatszarmazékos) kombónak azért illene hatni. Utóbbit a mostani házidokim fel sem írja, pár szemet szereztem végszükség esetére.
No-spa önmagában nekem nem hat, Flector rapid (ugyanaz a hatóanyaga mint a Cataflamnak) mellé szoktam bevenni (dupla hatóanyagút).
Flector + Tramadol (ópiatszarmazékos) kombónak azért illene hatni. Utóbbit a mostani házidokim fel sem írja, pár szemet szereztem végszükség esetére.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.27., 09:10*
Az agresszív, antiszociális kismalac sétál az utcán, és morog magában. – Fuj, ezek a ronda autók! Fuj, ezek a ronda házak! Fuj, ez a ronda város! Hogy válna mind köddé! Fuj, ez a ronda köd!
*
Az agresszív, antiszociális kismalac sétál az utcán, és morog magában. – Fuj, ezek a ronda autók! Fuj, ezek a ronda házak! Fuj, ez a ronda város! Hogy válna mind köddé! Fuj, ez a ronda köd!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.27., 08:46Idézet tőle: ColumboKleo,most nagyon jót mondtál..De azt ugye látod,hogy csak nagy ritkán szólok.....ha valami van....
🙂
Ez már igaz.
Még szerencse, hogy ebben a topicban sok minden elfér...
Idézet tőle: ColumboKleo,most nagyon jót mondtál..De azt ugye látod,hogy csak nagy ritkán szólok.....ha valami van....
🙂
Ez már igaz.
Még szerencse, hogy ebben a topicban sok minden elfér...
Idézet tőle: Columbo ekkor: 2018.07.27., 08:42Kleo,most nagyon jót mondtál..De azt ugye látod,hogy csak ritkán szólok.....ha valami van....S nem tudom eldönteni,melyik gombot nyomjam a segélyhívón.
Kleo,most nagyon jót mondtál..De azt ugye látod,hogy csak ritkán szólok.....ha valami van....S nem tudom eldönteni,melyik gombot nyomjam a segélyhívón.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.27., 08:14Hogy bírtad a szederbort?
Nekem már végképp elegem van. Flector rapidra vettem be Tramadolt, de még így is fáj a hasam és állva el tudnék aludni. Még jó, hogy ma csak 2-ig dolgozok, addig kell valahogy kibírnom.
Hogy bírtad a szederbort?
Nekem már végképp elegem van. Flector rapidra vettem be Tramadolt, de még így is fáj a hasam és állva el tudnék aludni. Még jó, hogy ma csak 2-ig dolgozok, addig kell valahogy kibírnom.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.27., 08:11Idézet tőle: KleóPedig ebből reggel minimum reflux lesz...
Nem viselte meg az emésztőrendszeremet. Mindenesetre nem lesz a kedvencem.
Idézet tőle: KleóPedig ebből reggel minimum reflux lesz...
Nem viselte meg az emésztőrendszeremet. Mindenesetre nem lesz a kedvencem.
Idézet tőle: Columbo ekkor: 2018.07.27., 07:37JÓ napot, üdvözlöm a pszichiátria gyorssegély szolgáltatásánál! Ha ön kényszerbeteg, nyomja meg az 1-es gombot többször. Ha ön kodependens, kérjen meg valakit, hogy nyomja meg ön helyett a 2-es gombot. Ha önnek több személyisége van, nyomja meg a 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os gombokat. Ha ön paranoiás, tudjuk kicsoda ön, és mit akar. Maradjon a vonalban, amíg lenyomozzuk a hívás helyét! Ha ön hallucinál, nyomja meg a 7-es gombot, és hívását továbbítjuk az anyahajóra. Ha ön skizofréniás, figyeljen jól, mert a hang megmondja, melyik számot nyomja meg. Ha ön mániákus-depressziós, tökmindegy milyen gombot nyom meg, úgysem fog válaszolni senki. Ha ön diszlexiás, nyomja meg a 969696969696969-et. Ha ön idegbajos, cseszegesse a kettős kereszt gombot, amíg munkatársunkat kapcsolják. Ha ön amnéziás, nyomja meg a 8-as gombot és diktálja be nevét, címét, telefonszámát és anyja leánykori nevét. Ha ön poszttraumás rendellenességben szenved, l-a-s-s-a-n és ó-v- a-t-o-s-a-n nyomja meg a 0 0 0-át. Ha ön bipoláris, kérem, hagyjon üzenetet a sípszó előtt vagy a sípszó után vagy a sípszó előtt. Kérem, várja meg a sípszót. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövid távú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövid távú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha ön kishitű, kérem, tegye le. Munkatársaink túl elfoglaltak ahhoz, hogy önnel traccsoljanak. Ha menopauzás, tegye le, kapcsolja be a ventillátort, feküdjön le és sírjon. Nem marad ez mindig így, ne féljen. Ha ön szőke, ne nyomjon semmilyen gombot, úgyis elrontaná.
JÓ napot, üdvözlöm a pszichiátria gyorssegély szolgáltatásánál! Ha ön kényszerbeteg, nyomja meg az 1-es gombot többször. Ha ön kodependens, kérjen meg valakit, hogy nyomja meg ön helyett a 2-es gombot. Ha önnek több személyisége van, nyomja meg a 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os gombokat. Ha ön paranoiás, tudjuk kicsoda ön, és mit akar. Maradjon a vonalban, amíg lenyomozzuk a hívás helyét! Ha ön hallucinál, nyomja meg a 7-es gombot, és hívását továbbítjuk az anyahajóra. Ha ön skizofréniás, figyeljen jól, mert a hang megmondja, melyik számot nyomja meg. Ha ön mániákus-depressziós, tökmindegy milyen gombot nyom meg, úgysem fog válaszolni senki. Ha ön diszlexiás, nyomja meg a 969696969696969-et. Ha ön idegbajos, cseszegesse a kettős kereszt gombot, amíg munkatársunkat kapcsolják. Ha ön amnéziás, nyomja meg a 8-as gombot és diktálja be nevét, címét, telefonszámát és anyja leánykori nevét. Ha ön poszttraumás rendellenességben szenved, l-a-s-s-a-n és ó-v- a-t-o-s-a-n nyomja meg a 0 0 0-át. Ha ön bipoláris, kérem, hagyjon üzenetet a sípszó előtt vagy a sípszó után vagy a sípszó előtt. Kérem, várja meg a sípszót. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövid távú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövid távú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha ön kishitű, kérem, tegye le. Munkatársaink túl elfoglaltak ahhoz, hogy önnel traccsoljanak. Ha menopauzás, tegye le, kapcsolja be a ventillátort, feküdjön le és sírjon. Nem marad ez mindig így, ne féljen. Ha ön szőke, ne nyomjon semmilyen gombot, úgyis elrontaná.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 19:42Ó, hogy ba' +! Ez szederbor, 8,5%. Ettől csak hányni lehet (majd). Az az előnye, h ezzel akár meg is bukhatok...
Ó, hogy ba' +! Ez szederbor, 8,5%. Ettől csak hányni lehet (majd). Az az előnye, h ezzel akár meg is bukhatok...
Idézet tőle: lucyliu ekkor: 2018.07.26., 18:38Idézet tőle: KleóNagy előnyben részesítem a koncertfelvételeket. Persze vannak nagyon jó klipek, és van, amiből nincs fenn más, csak lemez(borítós)-felvétel.
Egyszer a zex fia (aki nálunk lakott egy ideig) este dünnyögte, h "éhes vagyok és fáradt", mire megszólalt az apja: akkor egyél valamit és feküdj le!
Pont egy hete voltam Bikin koncerten egy órát. Falunapok voltak nem messze és kimozdultunk picit. Nagyon tetszett a zene is, minden, a dobos és az énekes különös tiszta volt...
Idézet tőle: KleóNagy előnyben részesítem a koncertfelvételeket. Persze vannak nagyon jó klipek, és van, amiből nincs fenn más, csak lemez(borítós)-felvétel.
Egyszer a zex fia (aki nálunk lakott egy ideig) este dünnyögte, h "éhes vagyok és fáradt", mire megszólalt az apja: akkor egyél valamit és feküdj le!
Pont egy hete voltam Bikin koncerten egy órát. Falunapok voltak nem messze és kimozdultunk picit. Nagyon tetszett a zene is, minden, a dobos és az énekes különös tiszta volt...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 17:57Meg ez...
https://www.youtube.com/watch?v=C8dtZGoYndg
Meg ez...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 17:44Na, ez meg lemez. Látvány nincs, de ez az eredeti, 13 évesen láttam... És le van védve.
Viszont a lógus volt barátnőm, amikor beszélt az exéről, és beraktam ezt, "elmenekült" a lakása legtávolabbi pontjára... Lógus. Pár- és családterap.
Na, ez meg lemez. Látvány nincs, de ez az eredeti, 13 évesen láttam... És le van védve.
Viszont a lógus volt barátnőm, amikor beszélt az exéről, és beraktam ezt, "elmenekült" a lakása legtávolabbi pontjára... Lógus. Pár- és családterap.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.26., 17:40Bikini volt az egyik kedvencem régen. Rádayba jártam suli után (heti max 1x), CD-n mindig berakattam.
Bikini volt az egyik kedvencem régen. Rádayba jártam suli után (heti max 1x), CD-n mindig berakattam.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 17:14Nagy előnyben részesítem a koncertfelvételeket. Persze vannak nagyon jó klipek, és van, amiből nincs fenn más, csak lemez(borítós)-felvétel.
Nagy előnyben részesítem a koncertfelvételeket. Persze vannak nagyon jó klipek, és van, amiből nincs fenn más, csak lemez(borítós)-felvétel.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.26., 16:48Oh, jut eszembe. A köldökömbe vennem kell egy szemöldökpiercinget (kiesett). Mar alig tartja valami, ezért nem tudok már köldökpiercinget betenni. Újra kéne szúrni, de magamnak nem vállalom.
Oh, jut eszembe. A köldökömbe vennem kell egy szemöldökpiercinget (kiesett). Mar alig tartja valami, ezért nem tudok már köldökpiercinget betenni. Újra kéne szúrni, de magamnak nem vállalom.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 16:43Már kész, és a hüvelykujjamon (bal) egy ;
Van még tervem...
Mutter rosszul van tőle, aszongya: zulukaffer! Meg hogy a tetkó meg a piercing az őserdőből ered. Meg persze az ékszer is (azokat nagyon csípi...) Mondom, a smink is. (Azt ő csak enyhén.) Meg, mondom, az illatosítás is, merth azért kenték magukat mindenféle növényekkel, hogy elfedjék a saját szagukat. K. O. lett, h igaz: merth a kölnit szereti.
Már kész, és a hüvelykujjamon (bal) egy ;
Van még tervem...
Mutter rosszul van tőle, aszongya: zulukaffer! Meg hogy a tetkó meg a piercing az őserdőből ered. Meg persze az ékszer is (azokat nagyon csípi...) Mondom, a smink is. (Azt ő csak enyhén.) Meg, mondom, az illatosítás is, merth azért kenték magukat mindenféle növényekkel, hogy elfedjék a saját szagukat. K. O. lett, h igaz: merth a kölnit szereti.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.26., 16:30Idézet tőle: connie0510Idézet tőle: KleóÉs akkor most már mindenki mindenkinek kinyalhatja a s.ggét! Akinek jó a Stilnox, azért; akinek meg nem jó, azért!
ennyi
🙂
Idézet tőle: connie0510Idézet tőle: KleóÉs akkor most már mindenki mindenkinek kinyalhatja a s.ggét! Akinek jó a Stilnox, azért; akinek meg nem jó, azért!
ennyi
🙂
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.26., 16:28Idézet tőle: KleóÉs akkor most már mindenki mindenkinek kinyalhatja a s.ggét! Akinek jó a Stilnox, azért; akinek meg nem jó, azért!
ennyi
Idézet tőle: KleóÉs akkor most már mindenki mindenkinek kinyalhatja a s.ggét! Akinek jó a Stilnox, azért; akinek meg nem jó, azért!
ennyi
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.26., 16:27Idézet tőle: KleóIdézet tőle: connie0510Azaz!!! Pontosan az! nyomjuk, ha elnem bszom az osszes penzem es nem "kaszniznak be" addig akkor az elkovetkezo hetekben... A hol az mar mind1 hol ha a mikor meg a mibol megvan es a hangulatunk osszecseng 😉
Kepzeld mar el ha egyutt kerulnenk be vhova, ennyi ev utan. de rohognek!!
Na, az a diliház sem állna sokáig!
A hol azért problem, mert nincs mindenhol... Zuglóban is én ittam meg az uccsó 1,8 üveggel, örült a főnök, és soha többet nem rendelt belőle...
Nem biiiiiiiiroooom! (marmint a rohogest) lol 😀 Eskuszom. kesz. Az Auchanban mindig van itt erre felee. a tobbit priviben. majd. mert most nemerek ra (1hetig biztos) marmint nem megbeszelni hanem meginni urirtn mos t jobb lesz ha kilepek bye bye
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: connie0510Azaz!!! Pontosan az! nyomjuk, ha elnem bszom az osszes penzem es nem "kaszniznak be" addig akkor az elkovetkezo hetekben... A hol az mar mind1 hol ha a mikor meg a mibol megvan es a hangulatunk osszecseng 😉
A hol azért problem, mert nincs mindenhol... Zuglóban is én ittam meg az uccsó 1,8 üveggel, örült a főnök, és soha többet nem rendelt belőle...
Nem biiiiiiiiroooom! (marmint a rohogest) lol 😀 Eskuszom. kesz. Az Auchanban mindig van itt erre felee. a tobbit priviben. majd. mert most nemerek ra (1hetig biztos) marmint nem megbeszelni hanem meginni urirtn mos t jobb lesz ha kilepek bye bye
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2018.07.26., 16:27Én az Aperol Spritzre szavazok 🙂
Én az Aperol Spritzre szavazok 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.26., 16:26Idézet tőle: KleóKCs! Nekem is ma jött meg az új felsőm, tök jó, látszanak a tetkóim is! Olykor kell venni vmi cart. Na ugye, h jó az a Stilnox?!
Át is üttetted? Vagy még csak tervezed?
Igen, kell néha újítani. (a régi strandpapucsom egyik fele eltűnt, egy lábon nem ugrálhatok 🙂 )
Idézet tőle: KleóKCs! Nekem is ma jött meg az új felsőm, tök jó, látszanak a tetkóim is! Olykor kell venni vmi cart. Na ugye, h jó az a Stilnox?!
Át is üttetted? Vagy még csak tervezed?
Igen, kell néha újítani. (a régi strandpapucsom egyik fele eltűnt, egy lábon nem ugrálhatok 🙂 )
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 16:26És akkor most már mindenki mindenkinek kinyalhatja a s.ggét! Akinek jó a Stilnox, azért; akinek meg nem jó, azért!
És akkor most már mindenki mindenkinek kinyalhatja a s.ggét! Akinek jó a Stilnox, azért; akinek meg nem jó, azért!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.26., 16:22Idézet tőle: connie0510na persze h neked lett igazad. visszaolvastam. de nekem akkor se jo. punktum es sok embernek masnak se.
Idézet tőle: connie0510na persze h neked lett igazad. visszaolvastam. de nekem akkor se jo. punktum es sok embernek masnak se.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 16:16Idézet tőle: connie0510Azaz!!! Pontosan az! nyomjuk, ha elnem bszom az osszes penzem es nem "kaszniznak be" addig akkor az elkovetkezo hetekben... A hol az mar mind1 hol ha a mikor meg a mibol megvan es a hangulatunk osszecseng 😉
Idézet tőle: connie0510Azaz!!! Pontosan az! nyomjuk, ha elnem bszom az osszes penzem es nem "kaszniznak be" addig akkor az elkovetkezo hetekben... A hol az mar mind1 hol ha a mikor meg a mibol megvan es a hangulatunk osszecseng 😉
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.26., 15:50na persze h neked lett igazad. visszaolvastam. de nekem akkor se jo. punktum es sok embernek masnak se.
na persze h neked lett igazad. visszaolvastam. de nekem akkor se jo. punktum es sok embernek masnak se.
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.26., 15:48na, ugye h nem jo a stilnox? legyen mar nekem igazam! 😀 remalmok?
na, ugye h nem jo a stilnox? legyen mar nekem igazam! 😀 remalmok?
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.26., 15:47Azaz!!! Pontosan az! nyomjuk, ha elnem bszom az osszes penzem es nem "kaszniznak be" addig akkor az elkovetkezo hetekben... A hol az mar mind1 hol ha a mikor meg a mibol megvan es a hangulatunk osszecseng 😉
Azaz!!! Pontosan az! nyomjuk, ha elnem bszom az osszes penzem es nem "kaszniznak be" addig akkor az elkovetkezo hetekben... A hol az mar mind1 hol ha a mikor meg a mibol megvan es a hangulatunk osszecseng 😉
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 15:32KCs! Nekem is ma jött meg az új felsőm, tök jó, látszanak a tetkóim is! Olykor kell venni vmi cart. Na ugye, h jó az a Stilnox?!
KCs! Nekem is ma jött meg az új felsőm, tök jó, látszanak a tetkóim is! Olykor kell venni vmi cart. Na ugye, h jó az a Stilnox?!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.07.26., 15:28Idézet tőle: KiscsillagAdyval semmi, a piával sem, csak féltelek (egészségileg).
Á! A füstöléssel tartósítanak, a szesz meg konzervál! (Majdnem "konverzált" írtam... 😀 )
Egyébként is: haverommal megbeszéltük, hogy ha azt tartják, hogy a pia 40-45 év alatt végez az emberrel, a cigi 40 év alatt, már duplán meg kellett volna dögöljünk, és akkor még nem számoltuk pl. a gyszer-abuzálást meg "egyebeket", amiből sok van... Oszt mégis itt rohadunk.
Idézet tőle: KiscsillagAdyval semmi, a piával sem, csak féltelek (egészségileg).
Á! A füstöléssel tartósítanak, a szesz meg konzervál! (Majdnem "konverzált" írtam... 😀 )
Egyébként is: haverommal megbeszéltük, hogy ha azt tartják, hogy a pia 40-45 év alatt végez az emberrel, a cigi 40 év alatt, már duplán meg kellett volna dögöljünk, és akkor még nem számoltuk pl. a gyszer-abuzálást meg "egyebeket", amiből sok van... Oszt mégis itt rohadunk.
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.26., 15:10Idézet tőle: Panda63Szia connie!
Ezzel tisztában vagyok,de az agresszív viselkedést okozó AD ről volt szó és Kleó csak megemlítette a rivo+pia combót de ha már itt tartunk én a xanaxtól önmagában is feszült és agresszív leszek. Ezért is cseréltek rivora. Mondjuk abban a két hónapos időszakban is volt AP+AD+ talán 1,5 mg rivo Egyébként jó, hogy benéztél már arra gondoltam mégis bementél khba.
Idézet tőle: connie0510Idézet tőle: Panda63Kleo nem találtam azt a topicot ahol az Ad és pia ötvözésével való agresszív viselkedésről írtad a rivo+vodka kombó hatását. Szóval ha 3 mg rivohoz iszom két deka vodkát, le fogom gyilkolni a lakótelepet?
Nekem ennel joval tobb mg rivo es 2 deka tomenytol csak K.O. semmi agresszivitas. De ugy kezdted hogy AD plusz pia otvozes erdekelne, a rivo meg nem AD. ... ??
Be is de ki is jottem hahaha. Allitolag mania, szerintem "atmenetileg" gyogyult. volt mar ez igy sokszor, de igerem most jo vege lesz! Atmenetileg legalabbis. Atmeneti veg. na ez jo! Te hogy vagy?
Idézet tőle: Panda63Szia connie!
Ezzel tisztában vagyok,de az agresszív viselkedést okozó AD ről volt szó és Kleó csak megemlítette a rivo+pia combót de ha már itt tartunk én a xanaxtól önmagában is feszült és agresszív leszek. Ezért is cseréltek rivora. Mondjuk abban a két hónapos időszakban is volt AP+AD+ talán 1,5 mg rivo Egyébként jó, hogy benéztél már arra gondoltam mégis bementél khba.
Idézet tőle: connie0510Idézet tőle: Panda63Kleo nem találtam azt a topicot ahol az Ad és pia ötvözésével való agresszív viselkedésről írtad a rivo+vodka kombó hatását. Szóval ha 3 mg rivohoz iszom két deka vodkát, le fogom gyilkolni a lakótelepet?
Nekem ennel joval tobb mg rivo es 2 deka tomenytol csak K.O. semmi agresszivitas. De ugy kezdted hogy AD plusz pia otvozes erdekelne, a rivo meg nem AD. ... ??
Be is de ki is jottem hahaha. Allitolag mania, szerintem "atmenetileg" gyogyult. volt mar ez igy sokszor, de igerem most jo vege lesz! Atmenetileg legalabbis. Atmeneti veg. na ez jo! Te hogy vagy?
Idézet tőle: connie0510 ekkor: 2018.07.26., 15:06Idézet tőle: KleóEs tenyleg?? most TENYLEG ide teszed a kedvenc piamat? hogy meg nezegessem is? 😀 jo latni vegulis! rajottem, ez volt a narancslevesuvegben dugdosott baratom legutobb, mikor patakba hajtva alvazat mosattam 😉 na mind1.. most eszembe jutott a kep kapcsan egy story ami teljesen kiesett es most visszajott... amugy kurva jol vagyok ugy sajnalom aki meg nincs (nem ironia TENYLEG!). Hangstabot meg mindig csak nezegetni sikerult. jo vagyok en igy sracok, nem? legszivesebben ilyen szep campari szinure satiroznam at az osszes f*sz diagom. bullshit. vagy az elet is maga egy diag ha az ember ilyenkor beteg . MIERT erzek teljesen mast mint amit az ater mond?
Campari. az a lenyeg. Campari. mennyi mindent idez. meg igy is finom hogy csak kepen latom.
Idézet tőle: Kleó
Es tenyleg?? most TENYLEG ide teszed a kedvenc piamat? hogy meg nezegessem is? 😀 jo latni vegulis! rajottem, ez volt a narancslevesuvegben dugdosott baratom legutobb, mikor patakba hajtva alvazat mosattam 😉 na mind1.. most eszembe jutott a kep kapcsan egy story ami teljesen kiesett es most visszajott... amugy kurva jol vagyok ugy sajnalom aki meg nincs (nem ironia TENYLEG!). Hangstabot meg mindig csak nezegetni sikerult. jo vagyok en igy sracok, nem? legszivesebben ilyen szep campari szinure satiroznam at az osszes f*sz diagom. bullshit. vagy az elet is maga egy diag ha az ember ilyenkor beteg . MIERT erzek teljesen mast mint amit az ater mond?
Campari. az a lenyeg. Campari. mennyi mindent idez. meg igy is finom hogy csak kepen latom.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.07.26., 14:58Végre lesz egy szabad hétvégém. Szombaton pihenek, vasárnap strandolok. (tegnap vettem új fürdőruhát, ma strandpapucsot). Lehet egy naptej sem ártana.
Beleszerettem egy karkötőbe és egy nyár naciba is. Anyu hívott, h bugyit vett hozzá (feher nadrág). Ja, egy topot is vettem mert passzol a karkötőhöz és olcsó volt.
Hulla fáradt, de happy vagyok. És még mindig fáj szinte mindenhol.
Stilnoxszal jól aludtam (nyugtató nélkül), de megvonási tünetem volt. Bevettem ma egy 0,25-ös Frontint. Máris jobban lettem. (csak álmos)
Végre lesz egy szabad hétvégém. Szombaton pihenek, vasárnap strandolok. (tegnap vettem új fürdőruhát, ma strandpapucsot). Lehet egy naptej sem ártana.
Beleszerettem egy karkötőbe és egy nyár naciba is. Anyu hívott, h bugyit vett hozzá (feher nadrág). Ja, egy topot is vettem mert passzol a karkötőhöz és olcsó volt.
Hulla fáradt, de happy vagyok. És még mindig fáj szinte mindenhol.
Stilnoxszal jól aludtam (nyugtató nélkül), de megvonási tünetem volt. Bevettem ma egy 0,25-ös Frontint. Máris jobban lettem. (csak álmos)