Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 528 / 569Következő

Már de. 11-kor...

Mélydepiben 24-ből 20 órát aludtam. (A többiben erősen szorongtam.) Aszonta áter néni, atípusos depresszió. 

Munkahely 😀 Hát a nyomiban meg a laborban nehezen tűrték, de a szeriben de. lehetett. Megcsináltam a reggeli "adagot", aztán órákig úgysem történt semmi, ledőltem a kanapéra, aztán a fiúk időben felébresztettek.

Jó reggelt!

Jó reggelt!

Ja, voltak Búra-elvonási tünetek! Üdv.

Szinte.. elvonási tünetei vannak az embernek.. hogy legalább olvasson..

Áh, most tök jó, alul tisztára vámpír, van egy hátsó őrlő, ami nem látszik, és a két szemfog, le is fényképeztem...

Kitartást!

Igen, alsó részleges protkó lesz, de várni kell, míg rendesen begyógyul a sok kipiszkálás helye. Fölül nagyjából O. K. 

Oh....fogpótlást tervezel? sokáig ez nem mehet így.

Sőt, még ezt sem...

Sopszka.

Idézet tőle: Kleó

Ezt sem bírom elrágni crying crying crying

🙁

Hát, akkor az ismeretlenben reménykedem. 🙂

Ezt sem bírom elrágni crying crying crying

Steak... nyami.

Nem, sosem voltam nála.

Kiscsillag! Toma Szilveszterhez kerültem. Első alkalommal nem csinált semmit, csak egy panoráma rtg-t. Majd okt. 1-jén töm. Áll. nagy meló lesz. Vele van vmi tapasztalatod?

SOK kalória, és nem fogyok. Ma ettem spenótot... még jó, hogy szeretem. De lemegy a csoki (szopogatva) meg a Nutella (nyalogatva) is, csupa "kalóriaszegény". Csak egy rendes husit tudnék enni! crying

Ezzel a hiányos, pótolatlan fogazattal enni nem igazán lehet. No de inni!

Abban is van valamennyi kalória és ha fogysz, tehermentesül a gerinced!

Bébipapi?

Itt off? Meg vagy te húzatva...!

🙂 Gondoltam nem pofatlankodom be a litániámat a pias üvegek közé. 🙂

Ezzel a hiányos, pótolatlan fogazattal enni nem igazán lehet. No de inni!

Áh, sok elmebeteg közt elvész a gyerek...

Itt off? Meg vagy te húzatva...!

Connie!

Azt nagyon megèrtem, hogy nem akarsz a depressziós mélypontba átlendülni. Középút nincs?

Ha jól értem, elvagy ebben a pörgős állapotban, csak a dokidnak nem tetszik. Légy óvatos, bár nem tudom, hogy azon kívül, h a gyszereket szeded, mi mást tudnál tenni. 

Most a kh is vidám helynek tűnik, viszont ha ott kihoznak a pörgésből,már nem biztos, hogy az lesz. 

Miket szedsz most?

Magamról majd blogban írok, iletve gyszer topikba, nem akarok offolni.

Idézet tőle: Gácsi Krisztián

Örülünk? 😉

Igen, örülünk! 🙂

Idézet tőle: Gácsi Krisztián

Örülünk? 😉

Igen, örülünk! 🙂

Üdv Kleó!

Connie!

Este válaszolok.

Akkor hajrá!

Örülünk? 😉

Idézet tőle: Kiscsillag

Connie!

Veled mi újság?

es most visszaolvasva Titeket meg egy kicsit rohogtem... Talan megis megvan, miert vok itt egy kicsit most igy is. 🙂

Idézet tőle: Kiscsillag

Connie!

Veled mi újság?

koszonom kerdesed, porgok mint a ventilator, egesz nap, probalnak lecsapni mint a legyet, egyelore en allok nyeresre. Penteken vervetel a mostanra duplazott gyszereim miatt (gondolom) hogy mennyiree basztak mar szet a majam meg ilyesmi. A neuropot-ot fel akarja tolni, de majd en azt azert meglatom meg minek hat sz*t se er. Mondtam Jezus erzesem van, segitek mindenkin, en mar ugyis mindenen atmentem, meg rajtam is atment az uthenger par szazszor... amugy is en mindent meguszok, ha mar ennyi mindenen tulkerultem. Mondtam ha a 4rol ugrom is tulelem. Na ezen meg a Jezus dologra 2en mondtak nekem ma, hogy errol melyen hallgassak, ha meg akarom uszni h megin a zarton landoljak. Mi koze Jezusnak a zarthoz? 

De jokat rohogtem minden esetre. Ezek az apolok annyira jofejek, meg az aterem is. Eskuszom. Ilyen helyet mindenkinek!!!!

Amugy meg leginkabb nem alszom es egyatalan nem eszem es ezen dolgokat egyatalan nem erzem.  Bar neha memoria problema bebaszik, de valahogy aztan valami valahogy mindig van es visszaszedem a fonalat szoval eszemnel is vagyok marmint agyi funkcionalisan (ami mar eleg reg volt).  

MOndtam aternek is nincs nekem semmi bajom, nem vok beteg jelenleg  (foleg nem epilepszias hogy azt a .. epilepszia gyszert szedjem.) Na akkor mar jott hogy a betegsegbelatasom is elfogyott meg ramszolt h ne vitatkozzak vele mit kell szedni..De ez se hat meg. semmi se mert a kh is party bar jobb lenne elhuzni a gcibe ez meg is fog torteni csak nemtom meg mikor aztan annyi.. es igen tudom, vann a masik oldal de hagy szarjam mar le a masik oldalt amig ez az oldal van. Mar unalmas volt a masik oldala a kazinak, ha mar van egy kazid amin van A meg B oldal kibaszas ha csak az A oldal megy mindig. Szoval ja. Eljen a Boldal. 

A gyogyszer meg nem nagyon szamit, ater szerint: "mindegy mostmar ido kell, mert mar "tulporogte". A kh-ban meg tiszta jo flash az osztalyos apolokat szorakoztatni, plane hogy mindenki ismert tavalyrol csak kurvara nem ilyennek devil 

Na ennyi eleg belolem. AMugy is mit keresek itt? marmint most. se kerdesem se ketelyem se panaszom. a mult meg akkor basz fel ha emlegetik hogy ugyis az var a jovore vetitve, a depresszioo meg az ongyilkossag meg a tobbi szar, hogy az nem is mult el bla bla.. Majd azzal akkor foglalkozzunk. most hagyhatnanak egy kicsit. De nem. Szoval kicsit be vagyok korlatolva, de megoldom hogy atmasszam ezeket a korlatokat vagy mi. 

Veletek mizu?

Connie!

Veled mi újság?

Pár éve olyan 5-6000 volt egy új SIM. Telekom. Meg még mi tele...

Fogalmam sincs mennyit kérnek ezért...

Egy SIM-kártyának önmagában nincs nagyon értéke...nálunk nem is számítanak fel érte semmit. Ha ilyen van, akkor 5 percen belül kicseréltem a usernek és már működik is.

Majd írd meg, mert kíváncsi vagyok.

Jaj, hogy ez nekem mennyibe fog "fájni"...?

Kösz, holnap azt próbálom meg. Lehet, hogy sérült, már nagyon régi, úgy 7 éves.

Kleó!

Ha már próbáltad letörölgetni/megtisztogatni a SIM kártyát ronggyal, és visszatéve úgy sem megy, lehet, hogy ki kéne cseréltetni.

.

Sziasztok! Ez anyám lepitopija, mert bedöglött a stick. Kiírja a gép, h nem észleli a SIM-kártyát. Már mindent +próbáltam, csak épp nem hypóztam le...

Idézet tőle: Dani89

Ezen mindig röhögök :

Az a lényeg hogy megkapják a SZOCPOLITIKÁT és KIZÁRT DOLOG MERT NEM TUDOM xDDDDDD

A polgár Jenő ... úrhoz 😀

Mindenkit (aki nem vonta meg magától a csokit) megkínálok!

Ezen mindig röhögök :

Az a lényeg hogy megkapják a SZOCPOLITIKÁT és KIZÁRT DOLOG MERT NEM TUDOM xDDDDDD

Kemény a csávó

B+ Kleó !
Büntetésből ezt meg kell hallgatnod, amiért ilyen hülye kérdésekkel fárasztasz!!!

Idézet tőle: Znation

új telefonom,és a mágikus számok

Működik még? :O

KCs, válogass!

új telefonom,és a mágikus számok

ElőzőOldal 528 / 569Következő