Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 526 / 569Következő
Idézet tőle: Kleó

Nem szeretem a bort. Csak ha nincs más 😀

Érdekes, nekem az SSRI-, SNRI-megvonás semmilyen tünetet nem okozott. Mondjuk a benzó, pia, mariska ment...

Épp most beszéltük a haverommal a kh.-ban (addikton van, érdekes "sztorikat" hallani), szóval eszünkbe jutott, mikor egy hétvégén épp főztünk (ettünk is rendesen, ez hozzátartozik a történethez), és szombat déltől vasárnap délutánig ketten 50 sört nyomtunk le, és a világon semmi bajunk nem volt. 

Mondjuk lehet az ssri elvonás volt hangsúlyban, és az viselt meg. a leírásában hasonló tünetek vannak leírva, ha hirtelen hagyod abba.
Az egyik napon még 20mg-ot szedtem, a kövi napon már0-át. Kb 1 hét volt mire megéreztem a hiányát.
Mariska. devilangelyes
Azért Te is tudsz élni. laugh

Nem szeretem a bort. Csak ha nincs más 😀

Érdekes, nekem az SSRI-, SNRI-megvonás semmilyen tünetet nem okozott. Mondjuk a benzó, pia, mariska ment...

Épp most beszéltük a haverommal a kh.-ban (addikton van, érdekes "sztorikat" hallani), szóval eszünkbe jutott, mikor egy hétvégén épp főztünk (ettünk is rendesen, ez hozzátartozik a történethez), és szombat déltől vasárnap délutánig ketten 50 sört nyomtunk le, és a világon semmi bajunk nem volt. 

Gin-tonic, citrommal és bodzalevéllel. Szóval dzsinn Tóni.

Én most épp borozok. Pár hete mondtam le a sörről, amikor is kb 4 nap alatt közel 40 doboz sört gyűrtem le, úgy hogy az előtte lévő 2 hetet végigpiáltam.
Az azt követő hetet nem kívánom senkinek, ssri elvonási tünetek, meg kiadós másnaposság. Attól levetr a víz a 20 fokos klimatizált irodánkban, ha egy papírlapot megemeltem. surprise
Mindegy, ennek akkor vetettem véget, mert marha elgondolkodtató hét volt.
Rájöttem, hogy az ssri-től és a piától olyan lettem, mint aki lábon hordta ki az agyhalált. angel

Gin-tonic, citrommal és bodzalevéllel. Szóval dzsinn Tóni.

Ilyet akajoook! Majd kedden, sokat!!!

Mi ez, molyírtó? Akarom mondani mohitó? 🙂

Ilyet akajoook! Majd kedden, sokat!!!

Idézet tőle: Kiscsillag

Kleó!

Lentebb találod a laborvizsgálatbarát koktélokat!

Köszönöm! 🙂 Guszta.

Like. 🙂

Kleó!

Lentebb találod a laborvizsgálatbarát koktélokat!

Légyszi írjatok a krízisben lévőnek. Én lassan már nem tudok írni, szédülök...és amúgy sem tudom, h mit írjak ilyenkor...

Ezzel nem vagy egyedül, én se tudom, hogy mi lenne a jó, lehet többet ártasz, mint segítesz.
De az egy jó jel, hogy akar róla beszélni, tehát küszködik.

Légyszi írjatok a krízisben lévőnek. Én lassan már nem tudok írni, szédülök...és amúgy sem tudom, h mit írjak ilyenkor...

Ez spec. Mg-citrát. Hááát, fosat.

Én magnerotot szoktam, épp emiatt, hogy reggel a kv tuti hasson, és ne kelljen szenvednem 🙂
Bocsi, ha túl sok infó volt. blush
Amúgy még a szódabikarbóna egy hatásos cucc, és ráadásul marha jó méregtelenítő, savtalanító is.

Ez spec. Mg-citrát. Hááát, fosat.

Utoljára Megnerotot (orotát).

Lábgörcsre előtte mást.

Ezért próbáltam 3 félét. Nekem minddel ugyanez volt a tapasztalatom.

Egyiket kardiós javasolta mikor AP miatt rosszul lettem. (alacsony vérnyomás + magas pulzus)

Egy hét! 12.-étől nem iszom. Amúgy már egy esti édességmegvonás javítja a vércukrot pl. A gamma gt-m biztos jobb lesz, a többi meg mindig jó 🙂

Magnèziumtól nekem hasmenèsem van. 3x próbaltam meg szedni (más gyártótól), igaz en (làb)görcsoldónak próbáltam...

Igen, anagyobb mennyiségű magnéziumtól rád tör a szapora, de a nem a légzés, és nem a pulzus. 🙂
Ebből a szempontból jobb, mint a koffein.
Amúgy nem mindegy, hogy milyen magnéziumot veszel be, kismillió féle van, és biohasznosulás szempontjából nem mindegy, hogy milyet veszel be.
Pl. van az orotát, laktát, citrát, stb, de a leggyagyibb az oxid.
A legtöbb vitaminba ezt trszik mert olcsó, és cserébe semmi hatása nincs.
Na oxid az az amitől gyorsan slozira kell menned, mert a szervezeted fokozott tempóban meg akar tőle szabadulni.

Jobbulást! 

2-3 nap pia megvonás javítani fogja a májfunkciód? 

Na, a rosseb egye meg. Két-három napja ráz a hideg, gondoltam, piamegvonás (kedden vérvétel, addig szervezettisztítás), meg a túl sok cigi. Aztán ma a fogorvosnál gondoltam, hogy a bal fölső kettes injekciójától dugult be az orrom. Egy tüdőt! Immár náthás is vagyok...

Holnap küldök vmi finomat. Ma már nem mert a telót is alig tudom fogni.

Nekem is...

Magnèziumtól nekem hasmenèsem van. 3x próbaltam meg szedni (más gyártótól), igaz en (làb)görcsoldónak próbáltam...

Jolán!

Üdv

Idézet tőle: debut12

Ha az antidepik nem hatottak, sztem ez sem fog.

BZD megvonási tünet mellett sztem attól sem tudnék aludni. (kiindulva abból, h a 12,5 mg Leponex nem hatott)

Sima valerianat ill gyógynövény keveréket is próbáltam. 

Ha nem lenne megvonási tünetem is nehezen aludnèk itt el. (zaj, tv, villany, kiabál stb)

Ha nem hajlandó az üvöltéssel leállni míg elalszok, min 2 mg nyugtató kell az alváshoz. 

Nézd, abból kiindúlva, hogy már kismillió antidepit szedtem (tegnap leírtam neked, hogy miket) és szinte egyiknek sincs hatása, de 5 féle gyógynövény 180fokos fordulatot hoz ki belőlem, akkor az azt jelenti, hogy van létjogosultságuk.
Eddig az életben csak gyógynövényektől éreztem magam jól(persze illegáslisoktól még jobban, de azok csak tönkretesznek), De az a probléma velük, hogy 2-3 hétig hatnak, utána várni kell k.b újabb 2 hónapot, hogy megint jól érezd magad újabb 2-3 hétig.
Nekem ennél tartósabb feeling kell, és nem csak 2-3 hétig akarom magam jól érezni.

Milyen hatása volt? Hangulatot javítotz vagy szorongást csökkentett? Álmosított? Étvágy? Egyik netes oldalon olvastam, h csökkenti.

Tessék.

Kedvenc gyógynövényem:

https://avilagtitkai.com/articles/view/a-kannabisz-6-megdobbento-hatasa-melyrol-melyen-hallgatnak

Szia, Jolán! Mindjárt nézem a koktélt.

Sziasztok! Van valami jó kis édes koktél?

Lentebb írta valaki, hogy a magnézium is altat. Ez komoly? Mert én azt szedem, hogy valamennyire végig tudjam csinálni a napokat, mert amúgy már reggel kilenckor olyan fáradt vagyok, mintha 12 órája a bányában dolgoznék. Állandóan aludni akarok. Ez szörnyű. Hogy lesz így munkám?

Írtam megint, most írok állandóan, ez legalább jó.

BZD megvonási tünet mellett sztem attól sem tudnék aludni. (kiindulva abból, h a 12,5 mg Leponex nem hatott)

Ha nem lenne megvonási tünetem is nehezen aludnèk itt el. (zaj, tv, villany, kiabál stb)

Ha nem hajlandó az üvöltéssel leállni míg elalszok, min 2 mg nyugtató kell az alváshoz. 

Nézd, abból kiindúlva, hogy már kismillió antidepit szedtem (tegnap leírtam neked, hogy miket) és szinte egyiknek sincs hatása, de 5 féle gyógynövény 180fokos fordulatot hoz ki belőlem, akkor az azt jelenti, hogy van létjogosultságuk.
Eddig az életben csak gyógynövényektől éreztem magam jól(persze illegáslisoktól még jobban, de azok csak tönkretesznek), De az a probléma velük, hogy 2-3 hétig hatnak, utána várni kell k.b újabb 2 hónapot, hogy megint jól érezd magad újabb 2-3 hétig.
Nekem ennél tartósabb feeling kell, és nem csak 2-3 hétig akarom magam jól érezni.

5HTP-t nem próbáltam. Valeriánának hatását sem érzem. Citromfű teát próbáltam. Az sem hat, de legalább finom. 🙂

A sima valeriana tényleg semmire nem jó, de ez valamiért tényleg hat.
Az 5HTP-t próbáld ki, de csodát ne várj tőle. Milliószor gyengébb egy gyógyszernél, de ha végre elalszol, eszméletlen jót alszol tőle.

5HTP-t nem próbáltam. Valeriánának hatását sem érzem. Citromfű teát próbáltam. Az sem hat, de legalább finom. 🙂

Kb 3-4 óra alvás után felriadtam. Du, Frontinnal még kb 4 órát.

Én ha nem tudok aludni, akkor vagy valeriana max, vagy 5HTP.
Még az emelt dózisú magnéziumnak is altató hatása van.
A xanax nálam most átmeneti tűzoltás, mint mondtam, marha jó alvókám van, de egy stresszes nap után néha így is nehezen alszok el, főleg ha beüt egy front, és nyugtalan vagyok.
Ezek gyógynövények, tehát nem szabad tőlük csodát várni, mert nem kemikálék, de nekem hatni szoktak.
Amúgy az 5HTP egy marha érdekes cucc, mert olyan álmaid lesznek tőle, mint ha valóság lenne, és az éjszakai normál 4-6 álmod közül min. a felére emlékszel, és szinte az elejétől a végéig.
Bár ha túl sokat veszel be, akkor visszanyal a fagyi, és kb. 20-30 percenként felriadsz.
Már párszor megnyaltam vele, kisérletezgető típus vagyok. angel

Kb 3-4 óra alvás után felriadtam. Du, Frontinnal még kb 4 órát.

Jó reggelt! Sztem èn bújok is vissza az ágyba. Hajnalban aludtam el. 🙁

És mennyit aludtál? Nekem volt olyan, hogy hajnali 3körül tudtam volna bealudni úgy, hogy 5:30-kor kelés van, de már direkt nem aludtam inkább, mert sokkal fáradtabb lettem volna a túl kevés alvástól, mint a nem alvástól.

Nosztalgia.

https://mult-kor.hu/20101123_fiatalok_es_a_kabitoszer_az_1970es_evek_budapestjen

Mennyivel kultúráltabb spanglizni, spurizni és ekizni, mint szipuzni. 🙂
De ezt most halál komolyan írtam. laugh
A szipu a legalja. Bár régen más nem volt.

Elég ronda szokás, az tény. Még volt a gyszer-pia kombó, pl. a cikkben emlegetett Parkan meg a Tardyl és más barbiturátok, nyugtatók, fogyasztó!-tabik... Ez úgy marokszámra, aztán öblögetés. 
Ja, és a sziputól másnap nem a fejed vagy az agyad, hanem a koponyacsontod fáj! Pazar. Cserébe nagyon pszichotikus leszel, és olyan "mindentleszarok", szorongás nuku.

A gyógyszerre piálás, meg a szipu az amit soha. Max akkor "szipuztunk" amikor Rusht szereztünk.
Na az viszont tényleg odatesz. 🙂
Amúgy az ajzószer, de buliban elég jól fejbevág, olyan kellemes érzésed lesz tőle 5-10 percig.

Jó reggelt! Sztem èn bújok is vissza az ágyba. Hajnalban aludtam el. 🙁

Pájinkás jó reggelt!

Nosztalgia.

https://mult-kor.hu/20101123_fiatalok_es_a_kabitoszer_az_1970es_evek_budapestjen

Elég ronda szokás, az tény. Még volt a gyszer-pia kombó, pl. a cikkben emlegetett Parkan meg a Tardyl és más barbiturátok, nyugtatók, fogyasztó!-tabik... Ez úgy marokszámra, aztán öblögetés. 
Ja, és a sziputól másnap nem a fejed vagy az agyad, hanem a koponyacsontod fáj! Pazar. Cserébe nagyon pszichotikus leszel, és olyan "mindentleszarok", szorongás nuku.

🙂

Most meg ilyet nyalogattam... Hiába, élni tudni kell!
Vannak dolgok, amikben igaza van anyámnak. Például, hogy hedonista vagyok.

Nutellás péksütit reggeliztem.

Egy kis villásreggeli. Jó étvágyat!

Ez nagyon guszta! 

Nosztalgia.

Szia!

Egy ideig nem működött a Búra, és végül aug. 1-jére tudta Krisz visszaállítani. Sok minden "elveszett".

Írtam a blogodhoz.

Kérsz valami lélekmelegítőt? 😉

Sziasztok! Bocs, most nem tudok visszaolvasni, hogy ki hogy van, régen voltam, néha nem tudtam belépni, akkor kétségbe estem. A múltkor írtam egy posztot a blogomra, eltünt, most beraktam megint. De újból írnom kell, mert megőrülök. Megint nagyon mélyrepülés van, kétségbeesés, káosz. Lehet, hogy gyógyszert kéne megint szednem? De nemhogy a pszichiáter, már a pszichológus közelébe se megyek... végem. Na írok még, hogy kijöjjön...

Ti hogy vagytok?

Egy kis villásreggeli. Jó étvágyat!

Nosztalgia.

– Cukros, és szobahőmérsékleten köt. Mi az? – Nagymama.

– Nagymama, mért kötsz olyan gyorsan? – Hogy kész legyek, mielőtt elfogy a fonalam!

Most meg ilyet nyalogattam... Hiába, élni tudni kell!
Vannak dolgok, amikben igaza van anyámnak. Például, hogy hedonista vagyok.

ElőzőOldal 526 / 569Következő