Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.16., 08:47Idézet tőle: KleóJa, ennek a hatását láttam egy Derrick-filmben, persze abban a formában túlzás volt, de ijesztő. Valami látnokzsálya is létezik, az sem tiltólistás, pedig már a neve is sokat elárul...
A becsületes neve: Salvia divinorum
Régen legális volt, egyszer kipróbáltam. Ne akard, egy értelmes mondatot nem tudsz tőle összehozni.
Nem is baj, hogy betíltották.
Idézet tőle: KleóJa, ennek a hatását láttam egy Derrick-filmben, persze abban a formában túlzás volt, de ijesztő. Valami látnokzsálya is létezik, az sem tiltólistás, pedig már a neve is sokat elárul...
A becsületes neve: Salvia divinorum
Régen legális volt, egyszer kipróbáltam. Ne akard, egy értelmes mondatot nem tudsz tőle összehozni.
Nem is baj, hogy betíltották.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.16., 08:46Idézet tőle: KleóCsattanó maszlag. Neki rokona a trombitavirág. Barinőm (a kertészmérnök) észrevette, h a trombitavirágja összes kinyíló virágja eltűnik. Elő a szakkönyv: mi az alkaloidja? Aztán megtalálta a "receptet" a neten...
Valahol sejtettem, hogy ez a maszlag lesz. 🙂
Nálam az is tíltólistán van, tehát a soha ki nem próbálandók listáját erősíti.
Ismerőseim már kipróbálták. Ahogy mesélteék vicces volt, legalábbis ahogy leírták az estéjüket, én marha jót nevettem rajtuk.
Kár, hogy a csikófark tiltólistán van, az a növényi efedrin.
Tuti pörögnék tőle, mint egy zárlatos Biró Ica. 🙂
Idézet tőle: KleóCsattanó maszlag. Neki rokona a trombitavirág. Barinőm (a kertészmérnök) észrevette, h a trombitavirágja összes kinyíló virágja eltűnik. Elő a szakkönyv: mi az alkaloidja? Aztán megtalálta a "receptet" a neten...
Valahol sejtettem, hogy ez a maszlag lesz. 🙂
Nálam az is tíltólistán van, tehát a soha ki nem próbálandók listáját erősíti.
Ismerőseim már kipróbálták. Ahogy mesélteék vicces volt, legalábbis ahogy leírták az estéjüket, én marha jót nevettem rajtuk.
Kár, hogy a csikófark tiltólistán van, az a növényi efedrin.
Tuti pörögnék tőle, mint egy zárlatos Biró Ica. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.16., 08:40https://hu.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1tnokzs%C3%A1lya
Virágüzletből 😀 😀 😀
https://hu.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1tnokzs%C3%A1lya
Virágüzletből 😀 😀 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.16., 08:36Ja, ennek a hatását láttam egy Derrick-filmben, persze abban a formában túlzás volt, de ijesztő. Valami látnokzsálya is létezik, az sem tiltólistás, pedig már a neve is sokat elárul...
Ja, ennek a hatását láttam egy Derrick-filmben, persze abban a formában túlzás volt, de ijesztő. Valami látnokzsálya is létezik, az sem tiltólistás, pedig már a neve is sokat elárul...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.16., 08:33Csattanó maszlag. Neki rokona a trombitavirág. Barinőm (a kertészmérnök) észrevette, h a trombitavirágja összes kinyíló virágja eltűnik. Elő a szakkönyv: mi az alkaloidja? Aztán megtalálta a "receptet" a neten...
Csattanó maszlag. Neki rokona a trombitavirág. Barinőm (a kertészmérnök) észrevette, h a trombitavirágja összes kinyíló virágja eltűnik. Elő a szakkönyv: mi az alkaloidja? Aztán megtalálta a "receptet" a neten...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.16., 08:29Egyébként meg ne töltse az idejét köszöngetéssel, van elég dolga, azzal törődjön! Nincs lógás! Most vettem be a reggeli 7 gyógyit, munkára fel!
Egyébként meg ne töltse az idejét köszöngetéssel, van elég dolga, azzal törődjön! Nincs lógás! Most vettem be a reggeli 7 gyógyit, munkára fel!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.16., 08:06Idézet tőle: KiscsillagLegalon sosem árt! Kezdd el, napi 3 tabit is lehet kezdésnek.
Egy napig nem érdemes 🙁
Idézet tőle: KiscsillagLegalon sosem árt! Kezdd el, napi 3 tabit is lehet kezdésnek.
Egy napig nem érdemes 🙁
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.16., 00:02Idézet tőle: KiscsillagKöszi!!! 🙂 95 % feletti a hatékonysága, ha valaki betartja a szabályokat.
Az is szempont, h gyszermentesen sem lenne jó, ha kiugornék az ablakból vagy akut pszichózissal kínlódnék, nem cél mindenáron...
És azért azt sem felejtem el, h illegális szer (gyszer) mekkora szarból húzott ki egyszer.
Mondjuk azt nekem is nehéz lesz elfelejtenem, hogy illegális(nem gyogyi) szer (valszeg) mekkora szarba tett be.
Idézet tőle: KiscsillagKöszi!!! 🙂 95 % feletti a hatékonysága, ha valaki betartja a szabályokat.
Az is szempont, h gyszermentesen sem lenne jó, ha kiugornék az ablakból vagy akut pszichózissal kínlódnék, nem cél mindenáron...
És azért azt sem felejtem el, h illegális szer (gyszer) mekkora szarból húzott ki egyszer.
Mondjuk azt nekem is nehéz lesz elfelejtenem, hogy illegális(nem gyogyi) szer (valszeg) mekkora szarba tett be.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 23:57Köszi!!! 🙂 95 % feletti a hatékonysága, ha valaki betartja a szabályokat.
Köszi!!! 🙂 95 % feletti a hatékonysága, ha valaki betartja a szabályokat.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 23:51Idézet tőle: Kiscsillag16 hetet kért és ezt a Bizottság jóváhagyta. OEP/NEAK-é a végső szó. Lehúzhatja 8 v 12 hétre ktsg takarékossági okoknál fogva. Sőt, elvileg dönthet úgy, h nem engedélyezi, de ilyenről csak 1 esetben hallottam. Nem fizetett a beteg tb járulékot...
Akkor szorítok a 4x4 ért, és hogy tényleg hasson.
Idézet tőle: Kiscsillag16 hetet kért és ezt a Bizottság jóváhagyta. OEP/NEAK-é a végső szó. Lehúzhatja 8 v 12 hétre ktsg takarékossági okoknál fogva. Sőt, elvileg dönthet úgy, h nem engedélyezi, de ilyenről csak 1 esetben hallottam. Nem fizetett a beteg tb járulékot...
Akkor szorítok a 4x4 ért, és hogy tényleg hasson.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 23:4016 hetet kért és ezt a Bizottság jóváhagyta. OEP/NEAK-é a végső szó. Lehúzhatja 8 v 12 hétre ktsg takarékossági okoknál fogva. Sőt, elvileg dönthet úgy, h nem engedélyezi, de ilyenről csak 1 esetben hallottam. Nem fizetett a beteg tb járulékot...
16 hetet kért és ezt a Bizottság jóváhagyta. OEP/NEAK-é a végső szó. Lehúzhatja 8 v 12 hétre ktsg takarékossági okoknál fogva. Sőt, elvileg dönthet úgy, h nem engedélyezi, de ilyenről csak 1 esetben hallottam. Nem fizetett a beteg tb járulékot...
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 23:39Idézet tőle: KiscsillagSokszor az ütközés oka az, h egyik gyszer a másik kiürülèsét nehezíti ès túl magas lehet a szintje. Olyan is lehet, h túl gyorsan ürül....vagy a toxikus hatás összeadódik (pl Leponexnél)
Amivel nincs vizsgálva az azért tiltott mert nem lehet tudni, h üzközik v nem ütközik és biztosra akarnak menni.
A kutatási fázisban nem derült ki, h valamelyik szívgyógyszerrel életveszélyes. Szval meglepetések lehetnek, új gyszer, nincs 1000 éves tapasztalat.
Remélem, hogy összejön, és egy komoly gondoddal kevesebb lesz a számládon.
Idézet tőle: KiscsillagSokszor az ütközés oka az, h egyik gyszer a másik kiürülèsét nehezíti ès túl magas lehet a szintje. Olyan is lehet, h túl gyorsan ürül....vagy a toxikus hatás összeadódik (pl Leponexnél)
Amivel nincs vizsgálva az azért tiltott mert nem lehet tudni, h üzközik v nem ütközik és biztosra akarnak menni.
A kutatási fázisban nem derült ki, h valamelyik szívgyógyszerrel életveszélyes. Szval meglepetések lehetnek, új gyszer, nincs 1000 éves tapasztalat.
Remélem, hogy összejön, és egy komoly gondoddal kevesebb lesz a számládon.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 23:36Sokszor az ütközés oka az, h egyik gyszer a másik kiürülèsét nehezíti ès túl magas lehet a szintje. Olyan is lehet, h túl gyorsan ürül....vagy a toxikus hatás összeadódik (pl Leponexnél)
Sokszor az ütközés oka az, h egyik gyszer a másik kiürülèsét nehezíti ès túl magas lehet a szintje. Olyan is lehet, h túl gyorsan ürül....vagy a toxikus hatás összeadódik (pl Leponexnél)
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 23:35Idézet tőle: KiscsillagIgen. Mondtam, h nem ok nélkül javasolnak mindent elhagyni és nem véletlen, h most semmit nem akarnak beállítani.
Eddig azt sem tudtam, h mi az amire várok (több gyszer jöhetett számításba), így azt sem tudtam nézni h ütközik-e. Vagyis mindet nézni kellett...
Azzal megszívnám, ha beállítanának 1 v akár többféle gyszert, amit szélsebesen kellene elhagynom ütközési gondok miatt.
Nagyon óvatosak, több milliós gyszerre várok és nem az a cél, h ütköző gyszer v rápiálás miatt ne hasson. Esetleg kihányjam mert berúgtam stb.
Ez nem olyan, h ha nem hat, újra adnak. Rezisztencia gondok lehetnek és egy új kezelés nem biztos, h hatna.
Ha nem működök együtt, lestoppolhatja a kúrát és a büdös életben nem kapok újra több milliós gyszert.
És addig is igyekezni kell(ene) védeni a májam mert nem mindegy milyen állapotban van. Gyszer, gynövèny is lehet ártalmas, ezért kellene havi laborkontroll, főleg ha új gyszert szednék.
De a csóró eü nem tud havi laborkontrollt biztosítani...
Meddig kell majd ezt szedned?
Bocsi, lehet már mondtad, de hulla fáradt vagyok, nem jól fog az agyam.
Idézet tőle: KiscsillagIgen. Mondtam, h nem ok nélkül javasolnak mindent elhagyni és nem véletlen, h most semmit nem akarnak beállítani.
Eddig azt sem tudtam, h mi az amire várok (több gyszer jöhetett számításba), így azt sem tudtam nézni h ütközik-e. Vagyis mindet nézni kellett...
Azzal megszívnám, ha beállítanának 1 v akár többféle gyszert, amit szélsebesen kellene elhagynom ütközési gondok miatt.
Nagyon óvatosak, több milliós gyszerre várok és nem az a cél, h ütköző gyszer v rápiálás miatt ne hasson. Esetleg kihányjam mert berúgtam stb.
Ez nem olyan, h ha nem hat, újra adnak. Rezisztencia gondok lehetnek és egy új kezelés nem biztos, h hatna.
Ha nem működök együtt, lestoppolhatja a kúrát és a büdös életben nem kapok újra több milliós gyszert.
És addig is igyekezni kell(ene) védeni a májam mert nem mindegy milyen állapotban van. Gyszer, gynövèny is lehet ártalmas, ezért kellene havi laborkontroll, főleg ha új gyszert szednék.
Meddig kell majd ezt szedned?
Bocsi, lehet már mondtad, de hulla fáradt vagyok, nem jól fog az agyam.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 23:31Igen. Mondtam, h nem ok nélkül javasolnak mindent elhagyni és nem véletlen, h most semmit nem akarnak beállítani.
Igen. Mondtam, h nem ok nélkül javasolnak mindent elhagyni és nem véletlen, h most semmit nem akarnak beállítani.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 23:30Ha egyszer találsz valakit az életben, akit az élet ugyanúgy megviselt, mint téged, és a szorongásaitok tökéletesen kiegészítik egymást, akkor az az igazi, valódi szerelem, amikor is végre megtaláltad az igazi leki társad, aki megért, és elfogad olyannak, amilyen valóban vagy, a hibáiddal, a fogyatékosságaiddal együtt.
Akkor végre révbe értél...
Ha egyszer találsz valakit az életben, akit az élet ugyanúgy megviselt, mint téged, és a szorongásaitok tökéletesen kiegészítik egymást, akkor az az igazi, valódi szerelem, amikor is végre megtaláltad az igazi leki társad, aki megért, és elfogad olyannak, amilyen valóban vagy, a hibáiddal, a fogyatékosságaiddal együtt.
Akkor végre révbe értél...
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 23:23Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KiscsillagAz ÖSSZES gynövèny tiltott.
És akár egy drogvizsgálatot is kérhet illetve addiktológustól szakvélemènyt, ha kérdéses számára h valaki absztinens. Ez alkoholra és drogra is érvényes és addiktológust sem biztos h meg tudom győzni, h ez csak egy gynövèny és nem legális drog.
A metadon és a suboxon (mivel sokan receptre kapják ópiát helyettesítő szerként) vizsgálva van. Az nem ütközik, de ezt is csak az szedheti mellette, akinek ez fel van írva.
Akkor Neked most tényleg minden stop üzemmódon van.
Viszont adtál pár jó ötletet, amiknek rögtön utána is olvasok. 🙂Ahogy olvasom, a kratom pont ezekre a receptorokra hat.
És mivel az pozitív gondolkodást vált ki belőlem, lehet sztornóznom kéne a dopamin teóriámat.
Bocsi, már nem vagyok függő semmitől, és nem is tervezem, és én örülnék a legjobban, ha nem kéne ilyen szarokat szednem, de eltökélt vagyok, és bármire kész vagyok, hogy normál életem legyen a hátralévő életemben. Szeretmák egy családot, min.egy gyereket, aki kislány, és azzal sokkol, hogy be nem áll a szája, és ezzel kiegészítené a fogyatékosságomat. 🙂
Mindenféleképp kislányt szeretnék, de ha kisiú, akkor az is maradhat, csak az enyém legyen.
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KiscsillagAz ÖSSZES gynövèny tiltott.
És akár egy drogvizsgálatot is kérhet illetve addiktológustól szakvélemènyt, ha kérdéses számára h valaki absztinens. Ez alkoholra és drogra is érvényes és addiktológust sem biztos h meg tudom győzni, h ez csak egy gynövèny és nem legális drog.
A metadon és a suboxon (mivel sokan receptre kapják ópiát helyettesítő szerként) vizsgálva van. Az nem ütközik, de ezt is csak az szedheti mellette, akinek ez fel van írva.
Viszont adtál pár jó ötletet, amiknek rögtön utána is olvasok. 🙂
Ahogy olvasom, a kratom pont ezekre a receptorokra hat.
És mivel az pozitív gondolkodást vált ki belőlem, lehet sztornóznom kéne a dopamin teóriámat.
Bocsi, már nem vagyok függő semmitől, és nem is tervezem, és én örülnék a legjobban, ha nem kéne ilyen szarokat szednem, de eltökélt vagyok, és bármire kész vagyok, hogy normál életem legyen a hátralévő életemben. Szeretmák egy családot, min.egy gyereket, aki kislány, és azzal sokkol, hogy be nem áll a szája, és ezzel kiegészítené a fogyatékosságomat. 🙂
Mindenféleképp kislányt szeretnék, de ha kisiú, akkor az is maradhat, csak az enyém legyen.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 23:15Idézet tőle: KiscsillagAz ÖSSZES gynövèny tiltott.
Idézet tőle: KiscsillagAz ÖSSZES gynövèny tiltott.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 23:15Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KiscsillagMinden gyógynövény tiltott mert vagy vizsgálták és ütközik v nem vizsgálták és nem lehet tudni, h ütközik.
Citrusfélét sem lehet enni.
Citrus féléből gondolom a grapefruitról beszélünk, az pedig a lebontó enzimeket befolyásolja, pl. ezért nem lehet grapefruitot inni MAO gátló szedése alatt.
Citrom és narancs is tiltott.
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KiscsillagMinden gyógynövény tiltott mert vagy vizsgálták és ütközik v nem vizsgálták és nem lehet tudni, h ütközik.
Citrus féléből gondolom a grapefruitról beszélünk, az pedig a lebontó enzimeket befolyásolja, pl. ezért nem lehet grapefruitot inni MAO gátló szedése alatt.
Citrom és narancs is tiltott.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 23:14Tegretollal ütközik. Leponex-szel és Seroquel XR-rel "potentitol interaction" van. Frontinnal nincs ütközés, ha tudom, javasolja elhagyni, ha nem megy, ezt szedhetem. Szerinte a legjobb az lenne, ha semmit nem szednék, bármire lehet egyéni érzékenység. Addig is és akkor is, ha már azt szedem.
Tegretollal ütközik. Leponex-szel és Seroquel XR-rel "potentitol interaction" van. Frontinnal nincs ütközés, ha tudom, javasolja elhagyni, ha nem megy, ezt szedhetem. Szerinte a legjobb az lenne, ha semmit nem szednék, bármire lehet egyéni érzékenység. Addig is és akkor is, ha már azt szedem.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 23:05Az ÖSSZES gynövèny tiltott.
Az ÖSSZES gynövèny tiltott.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 23:01Idézet tőle: KiscsillagMinden gyógynövény tiltott mert vagy vizsgálták és ütközik v nem vizsgálták és nem lehet tudni, h ütközik.
Idézet tőle: KiscsillagMinden gyógynövény tiltott mert vagy vizsgálták és ütközik v nem vizsgálták és nem lehet tudni, h ütközik.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 22:58Idézet tőle: KiscsillagJó, de ezt hogy magyarázom meg egy hepatológusnak? Nem az érdekli, h mi legális és mi nem, hanem az h a gyogyesszel mi ütközik és mi nem. Orbáncfű is ütközik, alkohol is, holott egyik sem illegális.
Na igen, ha az orbáncfű tíltott, akkor valszeg ez is, mert neurotranszmitterre hat.
A jó hír, hogy kb 5 nap altt teljesen kiürűl a szervezetedből.
Mondjuk az orbáncfüvet semmihez sem ajánlják, mivel növényi MAO gátló, tehát nincs olyan antidepi, vagy ami az agyi biokémiára hat, amihez ajánlanák. A MAO gátlók a transzmitterek lebomlását akadályozzák, ezáltal nő a koncentritásuk a szinapszisokban.
Azt kell megtudnod, hogy a ginzeng vagy ginkgo biloba tiltott-e, mert kb. hasonló a hatása, de mint mondtam, kb 5 nap alatt kiürül a szervezetedből.
Idézet tőle: KiscsillagJó, de ezt hogy magyarázom meg egy hepatológusnak? Nem az érdekli, h mi legális és mi nem, hanem az h a gyogyesszel mi ütközik és mi nem. Orbáncfű is ütközik, alkohol is, holott egyik sem illegális.
Na igen, ha az orbáncfű tíltott, akkor valszeg ez is, mert neurotranszmitterre hat.
A jó hír, hogy kb 5 nap altt teljesen kiürűl a szervezetedből.
Mondjuk az orbáncfüvet semmihez sem ajánlják, mivel növényi MAO gátló, tehát nincs olyan antidepi, vagy ami az agyi biokémiára hat, amihez ajánlanák. A MAO gátlók a transzmitterek lebomlását akadályozzák, ezáltal nő a koncentritásuk a szinapszisokban.
Azt kell megtudnod, hogy a ginzeng vagy ginkgo biloba tiltott-e, mert kb. hasonló a hatása, de mint mondtam, kb 5 nap alatt kiürül a szervezetedből.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 22:48Minden gyógynövény tiltott mert vagy vizsgálták és ütközik v nem vizsgálták és nem lehet tudni, h ütközik.
Minden gyógynövény tiltott mert vagy vizsgálták és ütközik v nem vizsgálták és nem lehet tudni, h ütközik.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 22:44Jó, de ezt hogy magyarázom meg egy hepatológusnak? Nem az érdekli, h mi legális és mi nem, hanem az h a gyogyesszel mi ütközik és mi nem. Orbáncfű is ütközik, alkohol is, holott egyik sem illegális.
Jó, de ezt hogy magyarázom meg egy hepatológusnak? Nem az érdekli, h mi legális és mi nem, hanem az h a gyogyesszel mi ütközik és mi nem. Orbáncfű is ütközik, alkohol is, holott egyik sem illegális.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 22:41Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagRemélem a karomat végső esetben azért szabad vagdosni.
NINCS végső eset! Csikket elnyomni magadon sem szabad, befőttesgumizd (végső esetben postagumizd) a csuklódat!
A gumizd a csuklódat a tudatos álmodáshoz jó. Kollégám mesélte, hogy ah pár napi használat után leveszed, akkor az az álmaidben fel fig tűnni, és éber leszel az álmodban, mert tudod, hogy az csak egy álom.
Még soha nem próbáltam, viszont 1x már álmodtam álmomban, és amikor felébredtem belőle, még az álmomban voltam.
Ezt az 5HTP gyógynövény hozta ki belőlem, és full emlékszek rá. 😉
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagRemélem a karomat végső esetben azért szabad vagdosni.
NINCS végső eset! Csikket elnyomni magadon sem szabad, befőttesgumizd (végső esetben postagumizd) a csuklódat!
A gumizd a csuklódat a tudatos álmodáshoz jó. Kollégám mesélte, hogy ah pár napi használat után leveszed, akkor az az álmaidben fel fig tűnni, és éber leszel az álmodban, mert tudod, hogy az csak egy álom.
Még soha nem próbáltam, viszont 1x már álmodtam álmomban, és amikor felébredtem belőle, még az álmomban voltam.
Ezt az 5HTP gyógynövény hozta ki belőlem, és full emlékszek rá. 😉
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 22:37Idézet tőle: KiscsillagRemélem a karomat végső esetben azért szabad vagdosni.
Ezegy növény, a hatóanyag a mitragyna speciosa. Nincs emmilyen tiltólistán, mert nem drog.
Kb olyan, mint a ginzeng.
Idézet tőle: KiscsillagRemélem a karomat végső esetben azért szabad vagdosni.
Ezegy növény, a hatóanyag a mitragyna speciosa. Nincs emmilyen tiltólistán, mert nem drog.
Kb olyan, mint a ginzeng.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 22:36Idézet tőle: KiscsillagÉn èpp józanságra törekszem...csak annyi a bajom a piával, droggal, Kratom gyógynövénnyel...
Azt még nem is próbáltad. 🙂
Lehet életed megmentője lesz. 🙂
Idézet tőle: KiscsillagÉn èpp józanságra törekszem...csak annyi a bajom a piával, droggal, Kratom gyógynövénnyel...
Azt még nem is próbáltad. 🙂
Lehet életed megmentője lesz. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.15., 22:03Idézet tőle: KiscsillagRemélem a karomat végső esetben azért szabad vagdosni.
Idézet tőle: KiscsillagRemélem a karomat végső esetben azért szabad vagdosni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.15., 22:01"A támadók megpróbálhatják ellopni a(z) www.kozosseg.bura.hu webhelyen lévő adatait (például jelszavait, üzeneteit és hitelkártyaadatait)."
Ez jött fel, amikor a nagy alkoholtesztet próbáltam megnyitni.
Csak azért, hogy érzékeltessem, az is mekkora marhaság. Kb. 40 kérdésből (olyan "Iszol-e ha iszol?"-típusúak) 4-re!!! igennel válaszolsz, alkesz vagy. Távolról sem. Attúl, h valaki megiszik minden este 2-3 sört, nem lesz alkoholista. Lehet, de nem törvényszerű.
"A támadók megpróbálhatják ellopni a(z) http://www.kozosseg.bura.hu webhelyen lévő adatait (például jelszavait, üzeneteit és hitelkártyaadatait)."
Ez jött fel, amikor a nagy alkoholtesztet próbáltam megnyitni.
Csak azért, hogy érzékeltessem, az is mekkora marhaság. Kb. 40 kérdésből (olyan "Iszol-e ha iszol?"-típusúak) 4-re!!! igennel válaszolsz, alkesz vagy. Távolról sem. Attúl, h valaki megiszik minden este 2-3 sört, nem lesz alkoholista. Lehet, de nem törvényszerű.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 21:51Ja...nem lenne jó, ha kihajítanának a várólistáról v addiktológustól várnák a szakvéleményt a józan életemről...alkohol, drog stb függő nem kaphatja meg a csodabogyót.
Ja...nem lenne jó, ha kihajítanának a várólistáról v addiktológustól várnák a szakvéleményt a józan életemről...alkohol, drog stb függő nem kaphatja meg a csodabogyót.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.15., 21:37Szóval a pia. 'Anagy szesztilalom" idejére tehető a mai (dollár)milliárdosok vagyonának megalapozása, akkora üzlet.
Szóval a pia. 'Anagy szesztilalom" idejére tehető a mai (dollár)milliárdosok vagyonának megalapozása, akkora üzlet.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.15., 21:36Én èpp józanságra törekszem...csak annyi a bajom a piával, droggal, Kratom gyógynövénnyel...
Én èpp józanságra törekszem...csak annyi a bajom a piával, droggal, Kratom gyógynövénnyel...
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.15., 20:40Idézet tőle: KleóLátom, a devla vigyen el engemet... Ja, tudok, ha már muszáj.
Ha nem teheted azt, amit akarsz, akkor azt kell akarnod amit tehetsz.
Ezt mindig a matektanárnőnk mondta röpdoga előtt.
Idézet tőle: KleóLátom, a devla vigyen el engemet... Ja, tudok, ha már muszáj.
Ha nem teheted azt, amit akarsz, akkor azt kell akarnod amit tehetsz.
Ezt mindig a matektanárnőnk mondta röpdoga előtt.