Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 518 / 569Következő

Na, menjünk aludni!

Jó éjszakát, szép álmokat!

A 'Bodri' veszélyes üzem.

– Mit hisztizel?
– Ez nem hiszti, ez borderline düh.
– Mi a különbség?
– Mindjárt megtudod, ha nem hagyod abba!

Idézet tőle: Kleó

A másik sem volt "veszélytelen", mert a villamossínen landolt... de nem jött a tuja szerencsére.

A nárcisztikus viszont fel akart jelenteni, amikor széttörtem a fején a poharat (az sem előzmény nélkül való), de csak a fejbőre vérzett.

Jó ég!

🙂 pedig megspórolnék egy húzást... Na, ez se volt vastagabb, de már a fröccsöktől...

Közben még voltak yardok is, igazoltatás, sniccerelkobzás... Értem is jött mentő, de sááájnos nem jutottunk el Kistartjára (rendesek voltak).

Jaj, és közben egy későbbi haver (akkor még nem ismertük 1mást) felüvöltött, hogy "kórházba vele! ennek kell egy nagy adag haloperidol". Szakember, az szakember 😀

megszakértette a helyzetet 🙂

Közben még voltak yardok is, igazoltatás, sniccerelkobzás... Értem is jött mentő, de sááájnos nem jutottunk el Kistartjára (rendesek voltak).

Jaj, és közben egy későbbi haver (akkor még nem ismertük 1mást) felüvöltött, hogy "kórházba vele! ennek kell egy nagy adag haloperidol". Szakember, az szakember 😀

Gyanítom mersze nem volt. Az lehet, h nem erősebb nálad, és ő húzta volna rövidebbet, de én még a pille súlyommal is pofán mernélek vágni, ha nem mozogna a fogad. (félnék, h kiverem)

Igy ha megengednéd sem vágnálak fejbe. 

A másik sem volt "veszélytelen", mert a villamossínen landolt... de nem jött a tuja szerencsére.

A nárcisztikus viszont fel akart jelenteni, amikor széttörtem a fején a poharat (az sem előzmény nélkül való), de csak a fejbőre vérzett.

Igen, az volt, de a 3.-hoz se mersze, se ereje nem lett volna.

mákod volt, hogy 

1. nem jelentett fel

2. nem vittek kh-ba

3. bosszúból nem keresett meg és nem késelt meg (egy jó nagy pofonnal megúsztad, amit más adott)

🙂 🙂 🙂 

Elképzeltem, hogy hátba szúrod, meghívod egy fröccsre (amit elfogad miután megkéselted) és végül elviszi egy mentő.

Ja. 😀

Egyszer meg kivágtam egy csajt egy másik kricsmiből, szemtelen volt a pultos barinőmmel (is). Aszongya a barinő: De hát meg is hívtad! Mondom: Mert megsajnáltam. (Nem volt pénze, és a fiúknak már elegük volt a lejmolásából.) Erre barinő: Ha lehet, engem sose sajnálj meg...

Miután megkéselted, meghívtad?

Később vki mástól (ffi) kaptam ezért egy óriási pofont, és nem tudtam visszaütni, mert lefogtak mindkettőnket. Engem 3 pasi.

Hát az asztalomról ellopta az aprópénzem, ami telefonálni kellett, az akkori pasimat (a nárcisztikust) akartam mindenáron felhívni, aki nem vette föl... 
Később (sniccer után) kiderült, h egy fröccsöt akart, mondtam: miért nem szólt? Akkor +hívom. Meghívtam. Tán ez is benne volt, h nem lett feljelentés a dologból.

Gyanítom volt némi előzménye...

Vágtam. A hátát, de látta, mi készül. Mivel még 2 óra múlva is vérzett, mentő, varrás.

Mi lett vele? Hol szúrtad/vágtad meg? (úgy értem, h melyik teszrészét)

Ma én is megittam vagy 5 lityi vizet, 3 kv-t, 1 teát meg a 7 deci cherry-t. Holnap megnézem a bokám...

Megkéseltem. Nem jelentett fel, mert tudta 1.), h "sáros", 2.) h megkeresném...

Idézet tőle: Kiscsillag

Úgy értettem, h kizártnak tartom, hogy velem szemben juss el súlyos testi sértésig/gyilkosságig. 

Férfi volt az illető? 

Nem.

Mit tettél vele? 

Idézet tőle: debut12

De ha mereven egy dologra figyelsz, akkor úgyszintén reterdáltnak hisznek.
De ha valakit épp nézek, és épp rám néz, akkor elpirulva másik irányba nézek, pedig nem is bámultam.

Nem mereven, váltogatom az áldozatokat. Volt már, h pl. megdicsértem az ékszerét. Csacsogás lett.

Úgy értettem, h kizártnak tartom, hogy velem szemben juss el súlyos testi sértésig/gyilkosságig. 

Férfi volt az illető? 

Nem.

Idézet tőle: debut12

De ha valakit épp nézek, és épp rám néz, akkor elpirulva másik irányba nézek, pedig nem is bámultam.

pedig milyen jó lenne ilyenkor extronak lenni, odamennék hozzá, és beszélgetnék vele a frizkójáról, a csukájáról, meg úgy bármiről, aminek úgymond semmi értelme sincs, tehát angolosan smal talk, magyrosan csevegés, csacsogás.

Férfi volt az illető? 

Téged hova teszlek? 

1. Nem tartom valószínűnek, hogy úgy felbasznám az agyad, h megüss.

2. Kizártnak tartom, hogy gyilkossági kísérletig vagy súlyos testi sértésig eljuss.

3. Elég jól vagy ahhoz, h ha mégütnél elküdjelek az anyádba. Nem hiszem, h életre szóló trauma volna számodra, ha leüvölteném a fejed. Ez biztonságérzetet ad.

Pontosabban: nem érzem magam teljesen tehetetlennek, ha úgy gondolom, hogy a másik elküldhető a faszba és ez nem traumatizálja (értékrendemmel összeegyeztethetelen ilyen esetben) és cserébe nem szúr kést a hátamba. 

Téged hova teszlek? 

2. Kizártnak tartom, hogy gyilkossági kísérletig vagy súlyos testi sértésig eljuss.

3. Elég jól vagy ahhoz, h ha mégütnél elküdjelek az anyádba. Nem hiszem, h életre szóló trauma volna számodra, ha leüvölteném a fejed. Ez biztonságérzetet ad.

1. Ezt én sem.

2. Tévedsz. A b-t már megtettem.

3. Üvöltözésbe' nagyon jó vagyok, még egy cigány fejét is leüvöltöttem, de ha más üvölt, azt is túlüvöltöm. Egyszer villamoson én "szaladtam bele" egy nő jókedvébe. Üvöltött, visszaüvöltöttem, h "Maga velem akar üvöltözni? Csak tessék!" Nem akart, bekussolt. 😀

Nem kell a szemébe. Bámulom a cipőjét, a nyakláncát, a frizuráját, a tetkóját stb.

Téged hova teszlek? 

.

Én nem bírok a másik szemébe nézni huzamosabb ideig, főleg ha idegen. Szétesek tőle.
Beszorongok egy ilyen alaphelyzettől.

Te melyik vagy? Szorongó intró? 

Én szorongó intro vagyok, aki ezt nem bírja elfogadni, tehát küzdök ellene.
Ez a szorngásom tárgya.

Azt én megelőzöm. Én bámulok az övékbe. Direkt. De azt nem bírom, amikor – többnyire véletlenül – hozzám érnek. Brrr. Ráadásul az egész időpocsékolás.

Én a tömegközlekedést csípem, csak ne bámuljanak a pofámba, mint pl. a metrón.

Szóval inkább a 3-asra teszel? Hááát... Volt már, h valaki csak úgy beleszaladt a "jókedvembe". Verbálisan nem kíméltem.

3 félet írtam....:-)

Agresszív emberekkel is 2 féle szitu van.

1. nem megyek csoportra, nem várakozok más, ismeretlen betegekkel egy váróban mert félek...

2. van akiről tudom, hogy nem en lennek az első, akit fejbekúr, de nem feltételezem, h felhúznám az agyát és nekem esne. Nem kerülöm a társaságát.

3. van akiről tudom, h neha kattos és ilyenkor megüt, de eléggé ismerem ahhoz, h tudjam h mikor van olyan állapotban, amikor ettől távol áll. Ilyenkor nem félek a jelenlétében.

Volt egy 2-es típus, aztán mégis... más helyett én kaptam. Ezt anyám is csinálta. Viszont én akkor se félek. Amúgy én is ilyen vagyok, 2-es...

Intro macijáról eszembe jutott a KUSS-maci. Azért ez volt a neve, mert úgy kaphattam meg, ha hallgatok, amíg apám x munkát befejez, ez úgy 3 este volt. De volt olyan este, h apám közölte: aludjál. Nem megy. Akkor számolj magadban. Egy idő múlva megkérdeztem: tízezer elég lesz?

Agresszív emberekkel is 2 féle szitu van.

1. nem megyek csoportra, nem várakozok más, ismeretlen betegekkel egy váróban mert félek...

2. van akiről tudom, hogy nem en lennek az első, akit fejbekúr, de nem feltételezem, h felhúznám az agyát és nekem esne. Nem kerülöm a társaságát.

3. van akiről tudom, h neha kattos és ilyenkor megüt, de eléggé ismerem ahhoz, h tudjam h mikor van olyan állapotban, amikor ettől távol áll. Ilyenkor nem félek a jelenlétében.

Engem a tömeg sem zavar. Jó buszon, vilin le akarok ülni.

De koncerten az sem zavart, hogy agyon tapostak és levegőt is alig kaptam. Voltam olyan koncerten, ahol slaggal locsolták az első 10-15 sort és olyanon is ahol annyira nyomták a kordont, h kidőlt.

Nem kimozdulni nem azonos az egyedülléttel.
Viszont a nagy tömeget csak rövid ideig bírom, pl. utcai rendezvények, ilyesmi, főleg, ahol "összevisszaság" van. A legkedvesebb kutyám is ilyen volt, egyszer csak "besokallt". Ja, meg még a tömegközlekedést is gyűlölöm. Legyen sok ismerős ember, az jó.

Te melyik vagy? Szorongó intró? 

Egyedül lakni? Az a legszörnyűbb. Ahogy a (szintén extro) haverom mondta, annál még anyámék is jobb. De ez nem jelenti azt, h mindig legyen vki a fenekemben (sőt), csak elérhető legyen. Egyedül? Heti 1x 2 óra, amíg takarítok...

🙂 Ezért mondtam, h nehezen tudom elképzelni, h társfüggő leszek...(miközben baromi nagy igényem van egyedüllétre). Társaságra is van igényem, nem vagyok szélsőségesen intro.

Nálam az is kavar, h depresszió miatt sem mindig van kedvem kimozdulni, a skizó (? hogy van-e) is hat a személyiségre, sokan elzárkóznak...

Négy féle embertípus létezik, persze árnyalatokkal.
1. intro
2. szorongó into
3. extro
4. szorongó extro

Igen, nem feltétlenül egyik v másik végponton van az ember. A gond sztem akkor van, ha vki vágyik vmire (pl társaságban lenni, szórakozni, beszédesebb lenni), de ebben szorongás korlátozza. 

Az egyik tagank a bemutakozását végigolvastam, van a nevében intro.
Megfogott egy szó, ami teljesen igaz rám: kommunikációképtelen

Egyedül lakni? Az a legszörnyűbb. Ahogy a (szintén extro) haverom mondta, annál még anyámék is jobb. De ez nem jelenti azt, h mindig legyen vki a fenekemben (sőt), csak elérhető legyen. Egyedül? Heti 1x 2 óra, amíg takarítok...

Én gyerekkorom óta ilyen vagyok. Fontos, h minden nap pár órát vagy legalább heti 1x egy teljes napot egyedül lehessek.

Koleszban ezt úgy oldottam meg, hogy minden nap elmentem 1-2 órát sétálni + hétvégén magamra zártam az ajtót. Nem volt szorongásom, jól kijöttem a szobatársakkal, csak zavaró volt, h folyamatosan emberek között vagyok.

Táborokban (8-10 évesen) is mindig kerestem egy eldugott sarkot, a kertben egy részt, ahol senki nincs és baromi jól esett, h ott egyedül lehetek. 

Amikor egyedül laktam is élveztem, hogy csak akkor van ott vki, ha vendégségbe jön + mhelyen vagyok társaságban. Jártam bulizni, abban az időszakban sokat/nagy adagot ittam és utána mindig jól esett, h otthon egyedül lehetek. (más kérdés, h akkoriban folyamatosan hallottam hangot, beszélt hozzám, amit úgy éltem meg, h vki velem van.)

Ezért írtam, hogy bizonyos tulajdonságokban, vagy intro vagy, vagy extro.
Eskü holnap előkeresem a könyvet, és leírom, hogy mi az a hat tényező, ami befolyásolja a személyiségedet.

ElőzőOldal 518 / 569Következő