Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 11:38Tényleg nem akarom folyton baszogatni.
Ez is, csak folyton letörik... most jó, csak lakkozni kéne, de az nekem 2 napig tart... nem a folyamat, a lakk.
Tényleg nem akarom folyton baszogatni.
Ez is, csak folyton letörik... most jó, csak lakkozni kéne, de az nekem 2 napig tart... nem a folyamat, a lakk.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 11:25Ez szép, az enyém nem szép, de hosszabb... hűje teló nem akarja feltölteni, aszongy, "a feltöltés sikertelen". Mi a szarért?
Ez szép, az enyém nem szép, de hosszabb... hűje teló nem akarja feltölteni, aszongy, "a feltöltés sikertelen". Mi a szarért?
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 11:01Idézet tőle: Kleó... és sötétség, fúúúj!
Én imádom ha sötét van, sokkal de sokkal nyugodtabb vagyok.
Idézet tőle: Kleó... és sötétség, fúúúj!
Én imádom ha sötét van, sokkal de sokkal nyugodtabb vagyok.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 10:59Idézet tőle: KleóNa, én csütörtökön. Sajnos a pénztárcát nem tudják érzésteleníteni. Amikor kinyitom, már fáj...
Nekem az elmúl 3 hónapban volt 3 foghúzásom, abból 2 bölcsességfog, és egy kevésbő bölcs.
Amalgán töméses fogam szétesett, ezért arra inlay-t kaptam, volt egy olyan szuvasodásom, hogy két fog között, teáht két fogamat fúrták egyszerre, én most épp egy gyökérkezelés kellős közepén tartok, és arra is inlay-t fogok kapni.
A kihúzott nem bölcsességfogam helyére implantátumot akarok, tehát valszeg az se lesz egy sétagalopp.
Amúgy a rossz fogaim 90%-át az okozta, hogy popcornozás alatt a ki nem pattogzottakat is szétrágom, ezáltal sérül a fog.
Ez a fogmóka most jósokszázezerforintoombalesz.
Bele se merek gondolni, hogy mennyi lesz a váge.
De hát rágni, meg mosolyogni azt azért kell.
Idézet tőle: KleóNa, én csütörtökön. Sajnos a pénztárcát nem tudják érzésteleníteni. Amikor kinyitom, már fáj...
Nekem az elmúl 3 hónapban volt 3 foghúzásom, abból 2 bölcsességfog, és egy kevésbő bölcs.
Amalgán töméses fogam szétesett, ezért arra inlay-t kaptam, volt egy olyan szuvasodásom, hogy két fog között, teáht két fogamat fúrták egyszerre, én most épp egy gyökérkezelés kellős közepén tartok, és arra is inlay-t fogok kapni.
A kihúzott nem bölcsességfogam helyére implantátumot akarok, tehát valszeg az se lesz egy sétagalopp.
Amúgy a rossz fogaim 90%-át az okozta, hogy popcornozás alatt a ki nem pattogzottakat is szétrágom, ezáltal sérül a fog.
Ez a fogmóka most jósokszázezerforintoombalesz.
Bele se merek gondolni, hogy mennyi lesz a váge.
De hát rágni, meg mosolyogni azt azért kell.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 10:51Én meg karmolok! Te leszel az egyetlen kivétel, akivel agresszív vagyok.
Rémisztéskèppen küldök egy fotót az éles fegyverről!!!
Én meg karmolok! Te leszel az egyetlen kivétel, akivel agresszív vagyok.
Rémisztéskèppen küldök egy fotót az éles fegyverről!!!
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 10:17😀 Én ki se nyitottam, de voltam lenn a nemzeti boltban, és a hosszú ujjú pólóra elment volna a kabát is... Sötét is van, szél is fúj.
"Most tél van és csend és hó és halál,
A föld megőszült;"
(Vörösmarty)
😀 Én ki se nyitottam, de voltam lenn a nemzeti boltban, és a hosszú ujjú pólóra elment volna a kabát is... Sötét is van, szél is fúj.
"Most tél van és csend és hó és halál, |
A föld megőszült;" (Vörösmarty) |
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 10:13Az! Reggel első dolgom volt becsukni az ablakot! Nem szeretnék jegesmedvét hallucinálni...
Az! Reggel első dolgom volt becsukni az ablakot! Nem szeretnék jegesmedvét hallucinálni...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 09:04Idézet tőle: KleóNa, én csütörtökön. Sajnos a pénztárcát nem tudják érzésteleníteni. Amikor kinyitom, már fáj...
🙁 vágom...nekem is fáj...
Idézet tőle: KleóNa, én csütörtökön. Sajnos a pénztárcát nem tudják érzésteleníteni. Amikor kinyitom, már fáj...
🙁 vágom...nekem is fáj...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 08:58Na, én csütörtökön. Sajnos a pénztárcát nem tudják érzésteleníteni. Amikor kinyitom, már fáj...
Na, én csütörtökön. Sajnos a pénztárcát nem tudják érzésteleníteni. Amikor kinyitom, már fáj...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 08:56Idézet tőle: debut12Idézet tőle: Kleóén meg arcon, mint a macsek! és ballal bemosok egyet, mert a jobb vállam kiugrik 🙂
Youtube gynaús verekedés lenne. 🙂
Á, csak virtuálisan bunyózunk...
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: Kleóén meg arcon, mint a macsek! és ballal bemosok egyet, mert a jobb vállam kiugrik 🙂
Á, csak virtuálisan bunyózunk...
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 08:49Idézet tőle: Kiscsillaga fogaimat megtartanám!!!
Mert drága móka, tanusíthatom.
Kedden megint megyek fogdokihoz, kész vagyon amit otthagyok.
Idézet tőle: Kiscsillaga fogaimat megtartanám!!!
Mert drága móka, tanusíthatom.
Kedden megint megyek fogdokihoz, kész vagyon amit otthagyok.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 08:48Idézet tőle: Kleóén meg arcon, mint a macsek! és ballal bemosok egyet, mert a jobb vállam kiugrik 🙂
Idézet tőle: Kleóén meg arcon, mint a macsek! és ballal bemosok egyet, mert a jobb vállam kiugrik 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 08:14Igen, egy rakás pénzért cserélgetik a tömést, fogkiverés fóbiám is van és karmolásos heg sem lenne jó az arcomon. Ha nyom nélkül gyógyul, azt sem bánom.
Igen, egy rakás pénzért cserélgetik a tömést, fogkiverés fóbiám is van és karmolásos heg sem lenne jó az arcomon. Ha nyom nélkül gyógyul, azt sem bánom.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 07:59Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagEzt úgy írtad mintha a többi okés lenne neked. 🙂
Hát az is!
kéésssz! tudod mit! ezek után, ha fejbe baszol vállon karmollak!
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagEzt úgy írtad mintha a többi okés lenne neked. 🙂
Hát az is!
kéésssz! tudod mit! ezek után, ha fejbe baszol vállon karmollak!
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 07:44Idézet tőle: KleóIdézet tőle: debut12Idézet tőle: KleóMa én is megittam vagy 5 lityi vizet, 3 kv-t, 1 teát meg a 7 deci cherry-t. Holnap megnézem a bokám...
,,I,,
A sót kifelejtetted a képletből.
Meg ez több hétvége ártalma volt, de szerencsére már majdnem elmúlt.
Még egy picit van bedagadva, de már szinte olyan, mint egy modellé.
Nem akartam én Halál a vesére!-akciót...
Nem dagadt be. Örülök, h a tied javul. Majd a legközelebbi vörösnél +látjuk...Ugye, jobb a halál a májra akció? 🙂
Tegnap is, és ma is vörsöztem. Egri bikavér, de semmi.
Mondom, hogy a túl sok folyadék rakódott le. 🙂
Mondjuk én utálom az alkoholt, csak szorongás oldás miatt iszom hétvégenként, csak néha túl"gyógyítom" magam.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: debut12Idézet tőle: KleóMa én is megittam vagy 5 lityi vizet, 3 kv-t, 1 teát meg a 7 deci cherry-t. Holnap megnézem a bokám...
,,I,,
Nem dagadt be. Örülök, h a tied javul. Majd a legközelebbi vörösnél +látjuk...
Ugye, jobb a halál a májra akció? 🙂
Tegnap is, és ma is vörsöztem. Egri bikavér, de semmi.
Mondom, hogy a túl sok folyadék rakódott le. 🙂
Mondjuk én utálom az alkoholt, csak szorongás oldás miatt iszom hétvégenként, csak néha túl"gyógyítom" magam.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.09.22., 07:42Sziasztok, megjöttem 2 hónap átria után(ahol eltörtem a kezem) egy hét otthon amikor poloskákkal küzdöttünk mert valahonnan beszöktek kemény pénzbe került aztán utolsó ájjel szinte sírva pakoltuk vissza a butorainkat mert akkor volt a második írtás és szétdobáltak mindent.
Aztán elindultunk másnap Sartira görögországba 8 napra
Sziasztok, megjöttem 2 hónap átria után(ahol eltörtem a kezem) egy hét otthon amikor poloskákkal küzdöttünk mert valahonnan beszöktek kemény pénzbe került aztán utolsó ájjel szinte sírva pakoltuk vissza a butorainkat mert akkor volt a második írtás és szétdobáltak mindent.
Aztán elindultunk másnap Sartira görögországba 8 napra
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 07:09Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KleóMa én is megittam vagy 5 lityi vizet, 3 kv-t, 1 teát meg a 7 deci cherry-t. Holnap megnézem a bokám...
,,I,,
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KleóMa én is megittam vagy 5 lityi vizet, 3 kv-t, 1 teát meg a 7 deci cherry-t. Holnap megnézem a bokám...
,,I,,
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 05:21Idézet tőle: KleóA 'Bodri' veszélyes üzem.
– Mit hisztizel?
– Ez nem hiszti, ez borderline düh.
– Mi a különbség?
– Mindjárt megtudod, ha nem hagyod abba!Na igen, a bodri tényleg veszélyes dolog. Bár én annyira vagyok veszélyes ilyenkor, mint Lassie séta közben.
Max puffogok egy kicsit, utána 1/2-1 óra, és visszaváltozok.
Csak ez a random kiborulás, néha a semmitől, marha idegesítő tud lenni.
Idézet tőle: KleóA 'Bodri' veszélyes üzem.
– Mit hisztizel?
– Ez nem hiszti, ez borderline düh.
– Mi a különbség?
– Mindjárt megtudod, ha nem hagyod abba!
Na igen, a bodri tényleg veszélyes dolog. Bár én annyira vagyok veszélyes ilyenkor, mint Lassie séta közben.
Max puffogok egy kicsit, utána 1/2-1 óra, és visszaváltozok.
Csak ez a random kiborulás, néha a semmitől, marha idegesítő tud lenni.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 05:16Idézet tőle: Kiscsillag🙂 🙂 🙂
Elképzeltem, hogy hátba szúrod, meghívod egy fröccsre (amit elfogad miután megkéselted) és végül elviszi egy mentő.
Ez jó, vidáman indult a reggelem.
Idézet tőle: Kiscsillag🙂 🙂 🙂
Elképzeltem, hogy hátba szúrod, meghívod egy fröccsre (amit elfogad miután megkéselted) és végül elviszi egy mentő.
Ez jó, vidáman indult a reggelem.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 05:14Idézet tőle: KleóMa én is megittam vagy 5 lityi vizet, 3 kv-t, 1 teát meg a 7 deci cherry-t. Holnap megnézem a bokám...
,,I,,
Idézet tőle: KleóMa én is megittam vagy 5 lityi vizet, 3 kv-t, 1 teát meg a 7 deci cherry-t. Holnap megnézem a bokám...
,,I,,
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 05:12Idézet tőle: KleóIdézet tőle: debut12De ha mereven egy dologra figyelsz, akkor úgyszintén reterdáltnak hisznek.
De ha valakit épp nézek, és épp rám néz, akkor elpirulva másik irányba nézek, pedig nem is bámultam.Nem mereven, váltogatom az áldozatokat. Volt már, h pl. megdicsértem az ékszerét. Csacsogás lett.
Na, engem ilyenkor kezdene el verni a víz, és arra gondolnék, hogy de hosszú lesz ez az út. 🙂
Mondom, beteg vagyok, néha túltolom ezt az introvertáltsági érzést.
Viszont néha rásegítés nélkül is vannak olyan napok, amikor azért megy az alapszintű kommunikáció, és még csacsogni is tudok.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: debut12De ha mereven egy dologra figyelsz, akkor úgyszintén reterdáltnak hisznek.
De ha valakit épp nézek, és épp rám néz, akkor elpirulva másik irányba nézek, pedig nem is bámultam.Nem mereven, váltogatom az áldozatokat. Volt már, h pl. megdicsértem az ékszerét. Csacsogás lett.
Na, engem ilyenkor kezdene el verni a víz, és arra gondolnék, hogy de hosszú lesz ez az út. 🙂
Mondom, beteg vagyok, néha túltolom ezt az introvertáltsági érzést.
Viszont néha rásegítés nélkül is vannak olyan napok, amikor azért megy az alapszintű kommunikáció, és még csacsogni is tudok.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.21., 22:44Idézet tőle: Kleó🙂 pedig megspórolnék egy húzást... Na, ez se volt vastagabb, de már a fröccsöktől...
Sztem jobban megijednék, ha kiverném egy fogad, mint te!!! 🙂 De nem vszínű, hogy egy mozgó fog kiveréséhez szükséges nagyságú pofont tudnék adni.
Lökdösni mem mernélek mert félnék, hogy hanyatt/orra esel és vmi bajod lesz.
Megkéselni nem mernélek, mert félnék, h valami bajod lesz.
Beléd rúgni nem mernék mert félnék, h valami bajod lesz (eltörik/zúzódik).
Így mit tudnék veled kezdeni? Semmit.
Hogyan tudnék úgy agresszív lenni, hogy a másiknak ettől semmi baja ne legyen??? Max karmolni mernék, az pár hét alatt heg nélkül gyógyul és esélytelen, h abból vkinek komoly baja legyen.
Ha felkúrnád az agyam (fizikai agresszióval), leüvölteném a fejed és ettől megnyugodnék. Ha mégsem, itthon dühömben szétvágnám a karom.
Igen, veszélyes üzem a bodri v épp önveszélyes.
Idézet tőle: Kleó🙂 pedig megspórolnék egy húzást... Na, ez se volt vastagabb, de már a fröccsöktől...
Sztem jobban megijednék, ha kiverném egy fogad, mint te!!! 🙂 De nem vszínű, hogy egy mozgó fog kiveréséhez szükséges nagyságú pofont tudnék adni.
Lökdösni mem mernélek mert félnék, hogy hanyatt/orra esel és vmi bajod lesz.
Megkéselni nem mernélek, mert félnék, h valami bajod lesz.
Beléd rúgni nem mernék mert félnék, h valami bajod lesz (eltörik/zúzódik).
Így mit tudnék veled kezdeni? Semmit.
Hogyan tudnék úgy agresszív lenni, hogy a másiknak ettől semmi baja ne legyen??? Max karmolni mernék, az pár hét alatt heg nélkül gyógyul és esélytelen, h abból vkinek komoly baja legyen.
Ha felkúrnád az agyam (fizikai agresszióval), leüvölteném a fejed és ettől megnyugodnék. Ha mégsem, itthon dühömben szétvágnám a karom.
Igen, veszélyes üzem a bodri v épp önveszélyes.