Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 23:36Idézet tőle: KleóPersze, most már van olyan, akivel "nem állok szóba". Szerintem örül neki. Ez legyen a legnagyobb öröme! (Gonoszkodok, O. K.?)
Kivel?
Idézet tőle: KleóPersze, most már van olyan, akivel "nem állok szóba". Szerintem örül neki. Ez legyen a legnagyobb öröme! (Gonoszkodok, O. K.?)
Kivel?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 23:29Mikor égett az a lakás egyszercsak (képeken először zárt, később nyitott ablak volt) megcsapott egy szag. Előtte is nagy volt a füst, de akkor már azon tanakodtunk, h ha fordul a szélirány akkor rossz helyen állunk.
Megváltozott a szag. Disznópörzsölés szerű szag volt. Lehetett érezni, hogy nem csak műanyag/fa/textil ég, hanem emberi bőr/hús/haj.
Mikor égett az a lakás egyszercsak (képeken először zárt, később nyitott ablak volt) megcsapott egy szag. Előtte is nagy volt a füst, de akkor már azon tanakodtunk, h ha fordul a szélirány akkor rossz helyen állunk.
Megváltozott a szag. Disznópörzsölés szerű szag volt. Lehetett érezni, hogy nem csak műanyag/fa/textil ég, hanem emberi bőr/hús/haj.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 23:16Elegem van. Égő ember szagát érzem és magyaráz a hang...szaghallucinálok. Mi jöhet még? Besétál ide egy hulla?
Pont ugyanazt érzem, mikor azt mondtam, h ezt nem bírom. Érzem, h ember is ég.
A rohadt kurva geci életbe. Még mivel szopat meg?
Elegem van. Égő ember szagát érzem és magyaráz a hang...szaghallucinálok. Mi jöhet még? Besétál ide egy hulla?
Pont ugyanazt érzem, mikor azt mondtam, h ezt nem bírom. Érzem, h ember is ég.
A rohadt kurva geci életbe. Még mivel szopat meg?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 22:45Persze, most már van olyan, akivel "nem állok szóba". Szerintem örül neki. Ez legyen a legnagyobb öröme! (Gonoszkodok, O. K.?)
Persze, most már van olyan, akivel "nem állok szóba". Szerintem örül neki. Ez legyen a legnagyobb öröme! (Gonoszkodok, O. K.?)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 22:29Baj lesz... még mindig fáj. Hoznom kell helyette másikat. El fog fogyni a kis pénzem: fogo., rendelések, vásárlás, mega-pia...
Baj lesz... még mindig fáj. Hoznom kell helyette másikat. El fog fogyni a kis pénzem: fogo., rendelések, vásárlás, mega-pia...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 22:08Ajjaj, még mindig fáj... Én is aludtam du., és nem a szokásos fél órát, hármat. Ez már az ősz, jön a depi, "Dömike Oktoberfestje", ahogy anyám mondja. Tényleg minden októberben történik vmi. Legutóbb a gerincsérv.
Ajjaj, még mindig fáj... Én is aludtam du., és nem a szokásos fél órát, hármat. Ez már az ősz, jön a depi, "Dömike Oktoberfestje", ahogy anyám mondja. Tényleg minden októberben történik vmi. Legutóbb a gerincsérv.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 22:04Igen. Csak egy baj van: ha csak a "nagyon muszáj"-t beszélitek pl. kollégákkal, egy idő után az átlag-normális embereknek az lesz a véleményük, h nagyképű vagy, nem ereszkedsz le hozzájuk. Tapasznyalat.
Igen. Csak egy baj van: ha csak a "nagyon muszáj"-t beszélitek pl. kollégákkal, egy idő után az átlag-normális embereknek az lesz a véleményük, h nagyképű vagy, nem ereszkedsz le hozzájuk. Tapasznyalat.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 22:03Idézet tőle: Kleó+ volt.
Én egy üveg bort, és 2 sört ittam, de bealudtam tőle egy filmnézés közepén.
Fura volt így ébredni...
Mondtam, nekem marha jó alvókám van, tehát most is az lehetett a baj, hogy egy hosszabbat pislogtam, és ezáltal bealudtam.
Idézet tőle: Kleó+ volt.
Én egy üveg bort, és 2 sört ittam, de bealudtam tőle egy filmnézés közepén.
Fura volt így ébredni...
Mondtam, nekem marha jó alvókám van, tehát most is az lehetett a baj, hogy egy hosszabbat pislogtam, és ezáltal bealudtam.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 22:01Idézet tőle: Kleó😀
Na akkor most már: a másik az volt, h összeszövetkeztek (csupa ffi), h nem szólnak hozzám, akármit mondok. 10 perc után észrevettem, de eltelt v két óra, én csak beszéltem. Erre az egyik nem bírta tovább: Te, nem veszed észre, hogy senki nem válaszol neked??? – Dehogynem, de nem érdekel!
Irigyellek titeket extrokat.
Amúgy egy intro csaj többet beszél, mint egyextro pasi.
Ez feltűnt már?
Idézet tőle: Kleó😀
Na akkor most már: a másik az volt, h összeszövetkeztek (csupa ffi), h nem szólnak hozzám, akármit mondok. 10 perc után észrevettem, de eltelt v két óra, én csak beszéltem. Erre az egyik nem bírta tovább: Te, nem veszed észre, hogy senki nem válaszol neked??? – Dehogynem, de nem érdekel!
Irigyellek titeket extrokat.
Amúgy egy intro csaj többet beszél, mint egyextro pasi.
Ez feltűnt már?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 21:44😀
😀
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 21:40Idézet tőle: KleóIdézet tőle: csaklenniakartvalakiIdézet tőle: debut12Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy amit mondani akarsz, szebb e, mint a csend, amit megtőrsz vele.
Én gyűlölöm megtörni a csendet. Sokszor megszólalni sem szeretek. Én gond nélkül el lennék, ha egész nap nem kéne szólnom senkihez sem.
Na, elmondom az egyik sztorit. Hárman melóztunk egy szobában, aznap két csendes pasi meg én. Ezek meg sem szólaltak. Eltelt így egy óra, akkor már kerestem az előző napi melóban, mit b@sztam el... Később még mélyebbre ásva, sehol nem találtam vmi szörnyű hibát, de már leizzadtam. Két óra múlva +kérdeztem: Mit bacctam el? Mondják, semmit. Én: mert már 2 órája nem szóltok hozzám. Erre: Az ember akkor beszél, ha van mondanivalója. Hát az MINDIG van!!! Mondjuk mélydepiben meg a lítiumtól nincs, de az elhülyülés...
🙂
Mhelyen órákon át nem kaptam szót (elakadtam, kérdezni szerettem volna). De kolléganőhöz csak jöttek, telón hívták, jöttek. Elegem lett. Velem szemben ült. Telefonon felhívtam.
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: csaklenniakartvalakiIdézet tőle: debut12Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy amit mondani akarsz, szebb e, mint a csend, amit megtőrsz vele.
Én gyűlölöm megtörni a csendet. Sokszor megszólalni sem szeretek. Én gond nélkül el lennék, ha egész nap nem kéne szólnom senkihez sem.
Na, elmondom az egyik sztorit. Hárman melóztunk egy szobában, aznap két csendes pasi meg én. Ezek meg sem szólaltak. Eltelt így egy óra, akkor már kerestem az előző napi melóban, mit b@sztam el... Később még mélyebbre ásva, sehol nem találtam vmi szörnyű hibát, de már leizzadtam. Két óra múlva +kérdeztem: Mit bacctam el? Mondják, semmit. Én: mert már 2 órája nem szóltok hozzám. Erre: Az ember akkor beszél, ha van mondanivalója. Hát az MINDIG van!!! Mondjuk mélydepiben meg a lítiumtól nincs, de az elhülyülés...
🙂
Mhelyen órákon át nem kaptam szót (elakadtam, kérdezni szerettem volna). De kolléganőhöz csak jöttek, telón hívták, jöttek. Elegem lett. Velem szemben ült. Telefonon felhívtam.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 21:35Idézet tőle: csaklenniakartvalakiIdézet tőle: debut12Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy amit mondani akarsz, szebb e, mint a csend, amit megtőrsz vele.
Sorstárs. 🙂
Akkor valszeg Te is intró vagy.
Mi nem nagyon szeretünk beszélni, csak ha nagyon kell.
Idézet tőle: csaklenniakartvalakiIdézet tőle: debut12Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy amit mondani akarsz, szebb e, mint a csend, amit megtőrsz vele.
Sorstárs. 🙂
Akkor valszeg Te is intró vagy.
Mi nem nagyon szeretünk beszélni, csak ha nagyon kell.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 21:35Idézet tőle: KleóEngem megnyugtat. Annyira, h mondták is haverék, h "neki nyugodtan adhacc, őt lenyugtatja". És nem olyan "lesz@rom"-módra, hanem olyan belső béke száll meg, semmi szorongás... Más meg, pláne piára/másnaposan, agresszív lesz tőle. Kinek ez használ, kinek az. Mint a gyszereknél...
Kiváló hányáscsillapító.
Világbéke, nyugalom, jó kedv, hányás, vakarózás: metadon.
Idézet tőle: KleóEngem megnyugtat. Annyira, h mondták is haverék, h "neki nyugodtan adhacc, őt lenyugtatja". És nem olyan "lesz@rom"-módra, hanem olyan belső béke száll meg, semmi szorongás... Más meg, pláne piára/másnaposan, agresszív lesz tőle. Kinek ez használ, kinek az. Mint a gyszereknél...
Kiváló hányáscsillapító.
Világbéke, nyugalom, jó kedv, hányás, vakarózás: metadon.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 21:35Idézet tőle: csaklenniakartvalakiIdézet tőle: debut12Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy amit mondani akarsz, szebb e, mint a csend, amit megtőrsz vele.
Idézet tőle: csaklenniakartvalakiIdézet tőle: debut12Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy amit mondani akarsz, szebb e, mint a csend, amit megtőrsz vele.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 21:34Ne már, ez jobban tetszik???
Bulikban csak ilyet hallgatok, vagyis csak ilyen bulikba megyek.
Ez techno. A Rock is olyan, mint a techno, tehát "kemény" zene, csak itt másképp kell értelmezni a "kemény"-t.
A David Guetta, vagy hasonló nyáladzást az én gyomrom se vesz be, tehát a tingli-tangli elektronikus zenét.
Ne már, ez jobban tetszik???
Bulikban csak ilyet hallgatok, vagyis csak ilyen bulikba megyek.
Ez techno. A Rock is olyan, mint a techno, tehát "kemény" zene, csak itt másképp kell értelmezni a "kemény"-t.
A David Guetta, vagy hasonló nyáladzást az én gyomrom se vesz be, tehát a tingli-tangli elektronikus zenét.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 21:31Idézet tőle: KleóÉdes, drága Debut! Ugye, elmagyarázod??? 🙂
Mit? És elmagyarázom. 🙂
Bocsesz, bealudtam, nemrég ébtedtem, és egy pohár borocska kíséretében próbálom összerakni a világomat.
Idézet tőle: KleóÉdes, drága Debut! Ugye, elmagyarázod??? 🙂
Mit? És elmagyarázom. 🙂
Bocsesz, bealudtam, nemrég ébtedtem, és egy pohár borocska kíséretében próbálom összerakni a világomat.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 21:29Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KleóMár megbocsáss, de ennél lehet, hogy jobb a csend... A szövegét meg úgysem értem, nem bírom az angolt. De a feléig meghallgattam, mert egy hős vagyok! Mondjuk én is tudnék olyat, amitől te szaladnál ki a világból...
Látod, látod, más a zenei ízlésünk.
Én alapból ilyen zenéket(amit az üzi végén linkelek) csípek...
Sztem a linkeltnél jobb amit korábban mutattam.
Ilyen zenékre tudod milyen jó bulizni, tsccsra vágva?
Te, ez jobb, mint a másik, a tücc-tücc. De én maradok a rock-blues-raggie-rap-nél.
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KleóMár megbocsáss, de ennél lehet, hogy jobb a csend... A szövegét meg úgysem értem, nem bírom az angolt. De a feléig meghallgattam, mert egy hős vagyok! Mondjuk én is tudnék olyat, amitől te szaladnál ki a világból...
Te, ez jobb, mint a másik, a tücc-tücc. De én maradok a rock-blues-raggie-rap-nél.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 21:26Engem megnyugtat. Annyira, h mondták is haverék, h "neki nyugodtan adhacc, őt lenyugtatja". És nem olyan "lesz@rom"-módra, hanem olyan belső béke száll meg, semmi szorongás... Más meg, pláne piára/másnaposan, agresszív lesz tőle. Kinek ez használ, kinek az. Mint a gyszereknél...
Engem megnyugtat. Annyira, h mondták is haverék, h "neki nyugodtan adhacc, őt lenyugtatja". És nem olyan "lesz@rom"-módra, hanem olyan belső béke száll meg, semmi szorongás... Más meg, pláne piára/másnaposan, agresszív lesz tőle. Kinek ez használ, kinek az. Mint a gyszereknél...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 21:25Idézet tőle: KleóNa, látod, többek közt ezért nem vállaltam én anno a modiságot. Itt állsz meghasonulva a modiság meg magad között! (Mingyá verekedés lesz 😀 )
Igen. Jól látod a helyzetet!!!
Idézet tőle: KleóNa, látod, többek közt ezért nem vállaltam én anno a modiságot. Itt állsz meghasonulva a modiság meg magad között! (Mingyá verekedés lesz 😀 )
Igen. Jól látod a helyzetet!!!
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 21:24Idézet tőle: KleóMár megbocsáss, de ennél lehet, hogy jobb a csend... A szövegét meg úgysem értem, nem bírom az angolt. De a feléig meghallgattam, mert egy hős vagyok! Mondjuk én is tudnék olyat, amitől te szaladnál ki a világból...
Idézet tőle: KleóMár megbocsáss, de ennél lehet, hogy jobb a csend... A szövegét meg úgysem értem, nem bírom az angolt. De a feléig meghallgattam, mert egy hős vagyok! Mondjuk én is tudnék olyat, amitől te szaladnál ki a világból...
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.22., 21:23Idézet tőle: debut12Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy amit mondani akarsz, szebb e, mint a csend, amit megtőrsz vele.
Idézet tőle: debut12Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy amit mondani akarsz, szebb e, mint a csend, amit megtőrsz vele.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 21:23Kitiltàs! Ne viccelj! Ki akar itt kit kitiltani???
Csak azt kértem, h vki néha olvassa el a hsz-eket és ha Ő úgy látja JÓNAK, akkor töröljön v szólaljon meg vagy írja, h OK, ez elmegy.
Nem, nem írtad! Más sem mondott ilyet. Csak az összkép problémás. Sztem. Hangsúlyozom: sztem.
Kitiltàs! Ne viccelj! Ki akar itt kit kitiltani???
Csak azt kértem, h vki néha olvassa el a hsz-eket és ha Ő úgy látja JÓNAK, akkor töröljön v szólaljon meg vagy írja, h OK, ez elmegy.
Nem, nem írtad! Más sem mondott ilyet. Csak az összkép problémás. Sztem. Hangsúlyozom: sztem.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 21:20Na, látod, többek közt ezért nem vállaltam én anno a modiságot. Itt állsz meghasonulva a modiság meg magad között! (Mingyá verekedés lesz 😀 )
Na, látod, többek közt ezért nem vállaltam én anno a modiságot. Itt állsz meghasonulva a modiság meg magad között! (Mingyá verekedés lesz 😀 )
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 21:19Idézet tőle: KleóCsak a lelki nyugalom végett...
Mennyei rakéták.
Bér ennyitől meghalnék, mert ez az a szar, amit soha nem bírtam, pár slukk, és végem. 🙂
Én inkább "csík" párti vagyok, ha tudod az mit jelent.
Idézet tőle: KleóCsak a lelki nyugalom végett...
Mennyei rakéták.
Bér ennyitől meghalnék, mert ez az a szar, amit soha nem bírtam, pár slukk, és végem. 🙂
Én inkább "csík" párti vagyok, ha tudod az mit jelent.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 21:11A gyerekvédő letiltja a Búrát, már többen tapasztalták.
Hát így segítünk magunkon! Azt senki nem állítja, h bármi követendő lenne. Írtam én olyat, h nyomd el a csikket a melleden, és akkor már kevésbé akarsz megmurdelni???
Neked szigorított ejnye-bejnye, másnak meg kitiltás...
A gyerekvédő letiltja a Búrát, már többen tapasztalták.
Hát így segítünk magunkon! Azt senki nem állítja, h bármi követendő lenne. Írtam én olyat, h nyomd el a csikket a melleden, és akkor már kevésbé akarsz megmurdelni???
Neked szigorított ejnye-bejnye, másnak meg kitiltás...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 20:58Ha idejön vki mit olvas? Módosítsd a felírt adagot! Nyugodtan vegyél be x akárhány mg-t, csak nem lesz bajod. Sztem még többet bevehetsz, en sem hóttam meg. De jót ittam! Te is? Szuper a fű! Á, vagdosni még jobb, dehogy. Beveszek egy marék nyugibogyót!
Mindez egy ÖNSEGÍTŐ fórumon.
Úgy csinálunk mintha a világon a legjobb, leghatékonyabb gyógymód volna beállni. Mindegy mitől. (nekem még ott a falcolás is) Ezt olvassa beteg/egészséges és a 10 éves gyerek?
Ne piszkáljam? Miért? Mi történik? Törli valaki 1-2 hsz-em v azt mondja, h ejnye-bejnye?
Ha idejön vki mit olvas? Módosítsd a felírt adagot! Nyugodtan vegyél be x akárhány mg-t, csak nem lesz bajod. Sztem még többet bevehetsz, en sem hóttam meg. De jót ittam! Te is? Szuper a fű! Á, vagdosni még jobb, dehogy. Beveszek egy marék nyugibogyót!
Mindez egy ÖNSEGÍTŐ fórumon.
Úgy csinálunk mintha a világon a legjobb, leghatékonyabb gyógymód volna beállni. Mindegy mitől. (nekem még ott a falcolás is) Ezt olvassa beteg/egészséges és a 10 éves gyerek?
Ne piszkáljam? Miért? Mi történik? Törli valaki 1-2 hsz-em v azt mondja, h ejnye-bejnye?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 20:40Akartam... azt, hogy ne piszkáld a tüzet! Amúgy vala egy topic a kábszerek legalizálásának kérdéséről. Eltűnt, mint pl. a "Saját verseink". H miért, talán E. tudja...
Akartam... azt, hogy ne piszkáld a tüzet! Amúgy vala egy topic a kábszerek legalizálásának kérdéséről. Eltűnt, mint pl. a "Saját verseink". H miért, talán E. tudja...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 20:38Jó!!!
Ha időd engedi és tudsz mit mondani, akkor mondj légyszi vmit a modi topikban feltett kérdéskörre.
Jó!!!
Ha időd engedi és tudsz mit mondani, akkor mondj légyszi vmit a modi topikban feltett kérdéskörre.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 20:35Állítólag egy doki (belgyógyász) mondta neki még egyetemista korában, h gyomorfájásra egy kupica konyak/rum/pálinka, vmi "tiszta" alkohol, mert az vagy megszünteti (lemarja), vagy kijön (hánytat). Jó a duma, mííí?
Állítólag egy doki (belgyógyász) mondta neki még egyetemista korában, h gyomorfájásra egy kupica konyak/rum/pálinka, vmi "tiszta" alkohol, mert az vagy megszünteti (lemarja), vagy kijön (hánytat). Jó a duma, mííí?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 20:22Na, ilyen a "gyomorgyszerünk" anyámmal. De vele olyan 2-4 centet szabad csak inni. És nekem kell megvenni, mert neki ciki. Mondom, látens alkesz.
Na, ilyen a "gyomorgyszerünk" anyámmal. De vele olyan 2-4 centet szabad csak inni. És nekem kell megvenni, mert neki ciki. Mondom, látens alkesz.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 18:23Már megbocsáss, de ennél lehet, hogy jobb a csend... A szövegét meg úgysem értem, nem bírom az angolt. De a feléig meghallgattam, mert egy hős vagyok! Mondjuk én is tudnék olyat, amitől te szaladnál ki a világból...
Már megbocsáss, de ennél lehet, hogy jobb a csend... A szövegét meg úgysem értem, nem bírom az angolt. De a feléig meghallgattam, mert egy hős vagyok! Mondjuk én is tudnék olyat, amitől te szaladnál ki a világból...
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 15:35Én is mutatnék zenéket, de sztem kiszaladnátok a világból.
Na jó, legyegegy egy példa. Az egyik kedvenc zeném, amikor csendre" vágyok.
Ha már belinkeltem, kötelező végighalgatni.
elektronikus zene, nem ez a fő sítűlusom, de szeretem az ilyen "csitítós" zenéket is.
Amúgy meg k*rva jó a szövege.
Én is mutatnék zenéket, de sztem kiszaladnátok a világból.
Na jó, legyegegy egy példa. Az egyik kedvenc zeném, amikor csendre" vágyok.
Ha már belinkeltem, kötelező végighalgatni.
elektronikus zene, nem ez a fő sítűlusom, de szeretem az ilyen "csitítós" zenéket is.
Amúgy meg k*rva jó a szövege.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 14:15Bármilyen hang (szinte) jobb, mint a csend... Erről van két mh-i sztorim is, de most már nem mondom el. Pfü.
Bármilyen hang (szinte) jobb, mint a csend... Erről van két mh-i sztorim is, de most már nem mondom el. Pfü.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 14:12Van egy budhista mondás, lehet nem jól idézem.
Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy amit mondani akarsz, szebb e, mint a csend, amit megtőrsz vele.
És ez igaz. Én mindig arra törekszek, hogy minél több infót adjak át, a lehető legkevesebb szóval.
Van egy budhista mondás, lehet nem jól idézem.
Mielőtt megszólalsz, gondold végig, hogy amit mondani akarsz, szebb e, mint a csend, amit megtőrsz vele.
És ez igaz. Én mindig arra törekszek, hogy minél több infót adjak át, a lehető legkevesebb szóval.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 13:06Szegény Déri Jancsi mondta nekem (egy interjú/riport alkalmával, amikor megkérdeztem, h "Most azt akarod, h csöndben maradjak?"), h "Ennyire nem akarlak megbüntetni."
Szegény Déri Jancsi mondta nekem (egy interjú/riport alkalmával, amikor megkérdeztem, h "Most azt akarod, h csöndben maradjak?"), h "Ennyire nem akarlak megbüntetni."
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.22., 13:04Jó a fogsor, este kiveszed, éjszaka ázik, addig se magyaráz, és reggel menetre kész, nem kell agyonsikálnod. 🙂
Jó a fogsor, este kiveszed, éjszaka ázik, addig se magyaráz, és reggel menetre kész, nem kell agyonsikálnod. 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 11:57Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KleóNa, én csütörtökön. Sajnos a pénztárcát nem tudják érzésteleníteni. Amikor kinyitom, már fáj...
Nekem az elmúl 3 hónapban volt 3 foghúzásom, abból 2 bölcsességfog, és egy kevésbő bölcs.
Amalgán töméses fogam szétesett, ezért arra inlay-t kaptam, volt egy olyan szuvasodásom, hogy két fog között, teáht két fogamat fúrták egyszerre, én most épp egy gyökérkezelés kellős közepén tartok, és arra is inlay-t fogok kapni.
A kihúzott nem bölcsességfogam helyére implantátumot akarok, tehát valszeg az se lesz egy sétagalopp.
Amúgy a rossz fogaim 90%-át az okozta, hogy popcornozás alatt a ki nem pattogzottakat is szétrágom, ezáltal sérül a fog.
Ez a fogmóka most jósokszázezerforintoombalesz.
Bele se merek gondolni, hogy mennyi lesz a váge.
De hát rágni, meg mosolyogni azt azért kell.Ne is részletezzük... Eddig 9-től "szabadultam meg", letört és mozgó. Nyomdai ólom áldásos hatása... A 83 éves szüleimnek saját foguk van.
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: KleóNa, én csütörtökön. Sajnos a pénztárcát nem tudják érzésteleníteni. Amikor kinyitom, már fáj...
Nekem az elmúl 3 hónapban volt 3 foghúzásom, abból 2 bölcsességfog, és egy kevésbő bölcs.
Amalgán töméses fogam szétesett, ezért arra inlay-t kaptam, volt egy olyan szuvasodásom, hogy két fog között, teáht két fogamat fúrták egyszerre, én most épp egy gyökérkezelés kellős közepén tartok, és arra is inlay-t fogok kapni.
A kihúzott nem bölcsességfogam helyére implantátumot akarok, tehát valszeg az se lesz egy sétagalopp.
Amúgy a rossz fogaim 90%-át az okozta, hogy popcornozás alatt a ki nem pattogzottakat is szétrágom, ezáltal sérül a fog.
Ez a fogmóka most jósokszázezerforintoombalesz.
Bele se merek gondolni, hogy mennyi lesz a váge.
De hát rágni, meg mosolyogni azt azért kell.
Ne is részletezzük... Eddig 9-től "szabadultam meg", letört és mozgó. Nyomdai ólom áldásos hatása... A 83 éves szüleimnek saját foguk van.