Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 02:13Idézet tőle: KleóKudarcot nyerhetek. Igaz, én keresem a kudarcot, egy áter +mondta...
Kezd rajtam kitörni az atípusos depi... elég volt hozzá a mai idő.
Depihez nem értek.... De, a még mélyebbre kerüléshez tudnék adni min. 100 jó tanácsot.
Idézet tőle: KleóKudarcot nyerhetek. Igaz, én keresem a kudarcot, egy áter +mondta...
Depihez nem értek.... De, a még mélyebbre kerüléshez tudnék adni min. 100 jó tanácsot.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 02:11Idézet tőle: KleóKudarcot nyerhetek. Igaz, én keresem a kudarcot, egy áter +mondta...
Mi lenne ha stratégiát váltanál?
Idézet tőle: KleóKudarcot nyerhetek. Igaz, én keresem a kudarcot, egy áter +mondta...
Mi lenne ha stratégiát váltanál?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 02:11http://fajdalomportal.hu/cikkek/456/az-atipusos-depresszio-es-a-fajdalom
http://fajdalomportal.hu/cikkek/456/az-atipusos-depresszio-es-a-fajdalom
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 02:09Idézet tőle: KleóHűűűje vok. Elküldtem exnek... Mindentbevevős.. De most úgyis kihánynám, semmi értelme.
Ráérszbevevős. 1 napot ki lehet még bírni és ezt minden nap el lehet mondani.
Idézet tőle: KleóHűűűje vok. Elküldtem exnek... Mindentbevevős.. De most úgyis kihánynám, semmi értelme.
Ráérszbevevős. 1 napot ki lehet még bírni és ezt minden nap el lehet mondani.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 02:07Kudarcot nyerhetek. Igaz, én keresem a kudarcot, egy áter +mondta...
Kudarcot nyerhetek. Igaz, én keresem a kudarcot, egy áter +mondta...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 01:40Egyébként ezek nem döglenek meg. Előbb fogok spontán én.
Megint kezd meghalni a billentyűzet meg az egér. H b@ssza +!
Egyébként ezek nem döglenek meg. Előbb fogok spontán én.
Megint kezd meghalni a billentyűzet meg az egér. H b@ssza +!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 01:39Idézet tőle: KleóAh, te még ráérsz.... 3 év a lányom meg közted. Nekem már semmi...
Nekem még sok időm van még jobban elszúrni.
Idézet tőle: KleóAh, te még ráérsz.... 3 év a lányom meg közted. Nekem már semmi...
Nekem még sok időm van még jobban elszúrni.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 01:26Idézet tőle: KleóHidd el,én sem kértem... Van egy (viszonylag) szép, okos egészséges gyerekem, aki alig tartja velem a kapcsolatot, amiben max. igaza van. Volt egy munkám, amiben egész jó voltam. Ebben-abban ügyes vagyok. Meg bírok inni. Ennyit tok felmutatni. Megérte? Talán a gyerek igen. Hát egy nőnek szülni, hatodszorra, mégsem vmi teljesítmény...
Máris lekőröztél.
Idézet tőle: KleóHidd el,én sem kértem... Van egy (viszonylag) szép, okos egészséges gyerekem, aki alig tartja velem a kapcsolatot, amiben max. igaza van. Volt egy munkám, amiben egész jó voltam. Ebben-abban ügyes vagyok. Meg bírok inni. Ennyit tok felmutatni. Megérte? Talán a gyerek igen. Hát egy nőnek szülni, hatodszorra, mégsem vmi teljesítmény...
Máris lekőröztél.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 01:12Max. fél méterről nem is vagyok annyira ronda. (Mindig ilyen típus voltam, közelről jobb, mint távolról.) Ne megyek a hentihez. Minek???
Max. fél méterről nem is vagyok annyira ronda. (Mindig ilyen típus voltam, közelről jobb, mint távolról.) Ne megyek a hentihez. Minek???
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 01:07Hidd el,én sem kértem... Van egy (viszonylag) szép, okos egészséges gyerekem, aki alig tartja velem a kapcsolatot, amiben max. igaza van. Volt egy munkám, amiben egész jó voltam. Ebben-abban ügyes vagyok. Meg bírok inni. Ennyit tok felmutatni. Megérte? Talán a gyerek igen. Hát egy nőnek szülni, hatodszorra, mégsem vmi teljesítmény...
Hidd el,én sem kértem... Van egy (viszonylag) szép, okos egészséges gyerekem, aki alig tartja velem a kapcsolatot, amiben max. igaza van. Volt egy munkám, amiben egész jó voltam. Ebben-abban ügyes vagyok. Meg bírok inni. Ennyit tok felmutatni. Megérte? Talán a gyerek igen. Hát egy nőnek szülni, hatodszorra, mégsem vmi teljesítmény...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 01:00Idézet tőle: KleóSzenvedni évtizedekig? Minek? Mi célból? Ha ezós lennék, buddhista stb. biztos érteném... és még ateista sem vagyok, csak materialista.
Jó kérdés. Elrettentő pèldának JÓ. Nem kétesèlyes. Vagy meghalok vagy folytatom ott, ahol vagyok vagy még rosszabb állapotban. A 3. verzióból nem kérek.
Idézet tőle: KleóSzenvedni évtizedekig? Minek? Mi célból? Ha ezós lennék, buddhista stb. biztos érteném... és még ateista sem vagyok, csak materialista.
Jó kérdés. Elrettentő pèldának JÓ. Nem kétesèlyes. Vagy meghalok vagy folytatom ott, ahol vagyok vagy még rosszabb állapotban. A 3. verzióból nem kérek.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 00:43Idézet tőle: KleóÉs túlélte? Úgy értettem, h nem. Miért nem hagyják megdögleni, aki akar? Engem is hány év szenvedésre ítéltek ezzel? Pedig pont azt akartam elkerülni.
Él. Garatmetszés helyszínen, 2 hét kóma (sztem merséges altatás), műtétek. Intenzív, rehab, átria. Testfelületének 70%-a megégett.
Idézet tőle: KleóÉs túlélte? Úgy értettem, h nem. Miért nem hagyják megdögleni, aki akar? Engem is hány év szenvedésre ítéltek ezzel? Pedig pont azt akartam elkerülni.
Él. Garatmetszés helyszínen, 2 hét kóma (sztem merséges altatás), műtétek. Intenzív, rehab, átria. Testfelületének 70%-a megégett.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 00:41Szenvedni évtizedekig? Minek? Mi célból? Ha ezós lennék, buddhista stb. biztos érteném... és még ateista sem vagyok, csak materialista.
Szenvedni évtizedekig? Minek? Mi célból? Ha ezós lennék, buddhista stb. biztos érteném... és még ateista sem vagyok, csak materialista.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 00:39Idézet tőle: KleóRÉSZEG A SÍNEKEN
Egy részeg ember fekszik a síneken,
A bal kezében tartja a butykosát
És hortyog. Alszik hajnali hívesen.
Az Éj az úton most üget el tovább.Kuszált haját már ékesitette sok
Giz-gaz-szeméttel lágyan az éji szél,
Most hint az ég rá isteni harmatot
S meg nem mozog, csak melle zihál, hisz él.Jobb ökle mint a talpfa olyan kemény,
Úgy alszik mint rég, anyja meleg ölén.
Ruhája rongyos. Még fiatal; legény.A Nap se kél, az ég hamuszínre tört.
Egy részeg ember fekszik a síneken
És messziről lassan dübörög a föld.(J. A.)
Hátborzongató.
Idézet tőle: KleóRÉSZEG A SÍNEKEN
S meg nem mozog, csak melle zihál, hisz él.Jobb ökle mint a talpfa olyan kemény,
Hátborzongató.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 00:37Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóKb. én is ezt üvöltöttem a metró után. És tényleg, miért nem???????????? Nincs jogod meghalni?
Ez az amit én sem értek. De ki tudja. Lehet már van kedve élni....
NINCS.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóKb. én is ezt üvöltöttem a metró után. És tényleg, miért nem???????????? Nincs jogod meghalni?
NINCS.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 00:37És túlélte? Úgy értettem, h nem. Miért nem hagyják megdögleni, aki akar? Engem is hány év szenvedésre ítéltek ezzel? Pedig pont azt akartam elkerülni.
És túlélte? Úgy értettem, h nem. Miért nem hagyják megdögleni, aki akar? Engem is hány év szenvedésre ítéltek ezzel? Pedig pont azt akartam elkerülni.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 00:37Idézet tőle: KleóKb. én is ezt üvöltöttem a metró után. És tényleg, miért nem???????????? Nincs jogod meghalni?
Idézet tőle: KleóKb. én is ezt üvöltöttem a metró után. És tényleg, miért nem???????????? Nincs jogod meghalni?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 00:34RÉSZEG A SÍNEKEN
RÉSZEG A SÍNEKEN
Az Éj az úton most üget el tovább.
Kuszált haját már ékesitette sok
S meg nem mozog, csak melle zihál, hisz él.
Jobb ökle mint a talpfa olyan kemény,
Ruhája rongyos. Még fiatal; legény.
A Nap se kél, az ég hamuszínre tört.
És messziről lassan dübörög a föld.
(J. A.)
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 00:33Idézet tőle: KleóKülönben a begyszerezésnél is ott van, h mehetett volna másért a rohammentő, aki szeretett volna élni, de mire odaértek, meghalt. Nemde?
Jó esetben van elég mentő. Rossz esetben nincs.
Az utolsó, ami ideért az a mentő volt. Asszem 2 is jött. Ott állt az ablaka alatt és 1 a bejáratnál. Kb 6-an mentek be érte.
Nem tudom, h a katasztrófavédelem v a tűzoltók voltak gyorsabbak. Sztem a katasztrófa. Olyan erővel verték az ajtókat, hogy a holt is kiugrott volna a sírjából.
Idézet tőle: KleóKülönben a begyszerezésnél is ott van, h mehetett volna másért a rohammentő, aki szeretett volna élni, de mire odaértek, meghalt. Nemde?
Jó esetben van elég mentő. Rossz esetben nincs.
Az utolsó, ami ideért az a mentő volt. Asszem 2 is jött. Ott állt az ablaka alatt és 1 a bejáratnál. Kb 6-an mentek be érte.
Nem tudom, h a katasztrófavédelem v a tűzoltók voltak gyorsabbak. Sztem a katasztrófa. Olyan erővel verték az ajtókat, hogy a holt is kiugrott volna a sírjából.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 00:25🙂 Nem is rossz...
Kosztolányi Dezső:
Mint aki a sínek közé esett...
És általérzi tűnő életét,
míg zúgva kattog a forró kerék,
cikázva lobban sok-sok ferde kép
és lát, ahogy nem látott sose még:
a végtelent, a távol életet
búcsúztatom, mert messze mese lett,
mint aki a sínek közé esett:
Mint aki a sínek közé esett -
vad panoráma, rémes élvezet -
sínek között és kerekek között,
a bús idő robog fejem fölött
és a halál távolba mennydörög,
egy percre megfogom, ami örök,
lepkéket, álmot, rémest, édeset:
Mint aki a sínek közé esett.
PERSZE MIT TUD KOSZTOLÁNYI A MAI EMBERNEK MONDANI???
🙂 Nem is rossz...
Kosztolányi Dezső:
És általérzi tűnő életét,
míg zúgva kattog a forró kerék,
cikázva lobban sok-sok ferde kép
és lát, ahogy nem látott sose még:
a végtelent, a távol életet
búcsúztatom, mert messze mese lett,
mint aki a sínek közé esett:
Mint aki a sínek közé esett -
vad panoráma, rémes élvezet -
sínek között és kerekek között,
a bús idő robog fejem fölött
és a halál távolba mennydörög,
egy percre megfogom, ami örök,
lepkéket, álmot, rémest, édeset:
Mint aki a sínek közé esett.
PERSZE MIT TUD KOSZTOLÁNYI A MAI EMBERNEK MONDANI???
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 00:21A másik:
Begyógyszerezett, kötelet rakott a nyakába és kiugrott az ablakon. 2 emelet között himbálózott felakasztva órákig egy lakótelepen. (A hullát órákig ott kell hagyni, ahol van, van vmi ilyen szabály) Egy utcán fekvő embert letakarnak, mellé áll egy rendőr. De egy ablakon kilógó felaasztott hullával mit kezdjenek???
A másik:
Begyógyszerezett, kötelet rakott a nyakába és kiugrott az ablakon. 2 emelet között himbálózott felakasztva órákig egy lakótelepen. (A hullát órákig ott kell hagyni, ahol van, van vmi ilyen szabály) Egy utcán fekvő embert letakarnak, mellé áll egy rendőr. De egy ablakon kilógó felaasztott hullával mit kezdjenek???
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 00:21Különben a begyszerezésnél is ott van, h mehetett volna másért a rohammentő, aki szeretett volna élni, de mire odaértek, meghalt. Nemde?
Különben a begyszerezésnél is ott van, h mehetett volna másért a rohammentő, aki szeretett volna élni, de mire odaértek, meghalt. Nemde?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 00:18Kb. én is ezt üvöltöttem a metró után. És tényleg, miért nem???????????? Nincs jogod meghalni?
Kb. én is ezt üvöltöttem a metró után. És tényleg, miért nem???????????? Nincs jogod meghalni?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 00:16Ezzel az a baj, h nem 1 személyes történet. Begyógyszerezek, megdöglök, ok.
De magamra gyújtom a lakást, szarok rá, h a tűz merre terjed, hány lakás ég le, hány ázik szarrá oltásnál, hány ember menekül, ácsorog órákig, nem találja a kutyáját macskáját, nem tudni, hogy robban, nem robban, mikor lehet visszamenni (egyáltalán vissza lehet majd menni??? ), hány hónapig bűzlik a lakás és addig hova teregessen az ember? Hány embert túráztat (katasztrófavédelem, tűzoltó, mentő, rendőr, elmű...jé, gázosok hol maradtak???), kutyafasza is kijött.
Ezek után kihozzák és annyit üvölt félholtan: hagyjanak a faszba.
Hát hagyhatták volna a faszba.
Ezzel az a baj, h nem 1 személyes történet. Begyógyszerezek, megdöglök, ok.
De magamra gyújtom a lakást, szarok rá, h a tűz merre terjed, hány lakás ég le, hány ázik szarrá oltásnál, hány ember menekül, ácsorog órákig, nem találja a kutyáját macskáját, nem tudni, hogy robban, nem robban, mikor lehet visszamenni (egyáltalán vissza lehet majd menni??? ), hány hónapig bűzlik a lakás és addig hova teregessen az ember? Hány embert túráztat (katasztrófavédelem, tűzoltó, mentő, rendőr, elmű...jé, gázosok hol maradtak???), kutyafasza is kijött.
Ezek után kihozzák és annyit üvölt félholtan: hagyjanak a faszba.
Hát hagyhatták volna a faszba.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 00:07Na, bejön a 4. 1x letoltak, h mér' háborgok, h éjjel 4-kor karbantartás van? Ki az a hülye, aki olyankor írni akar? Hát én, én vagyok az a hűje.
Na, bejön a 4. 1x letoltak, h mér' háborgok, h éjjel 4-kor karbantartás van? Ki az a hülye, aki olyankor írni akar? Hát én, én vagyok az a hűje.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 23:55Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóKit is?
Azt a szomszédot, aki magára gyújtotta a lakását.
Én néhányszor majdnem. Volt, h véletlenül, volt, h szándékosan. Anyám nagyon lebaszott, h másokat – gyerekeket is – veszélybe sodortam volna.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóKit is?
Azt a szomszédot, aki magára gyújtotta a lakását.
Én néhányszor majdnem. Volt, h véletlenül, volt, h szándékosan. Anyám nagyon lebaszott, h másokat – gyerekeket is – veszélybe sodortam volna.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 23:43Idézet tőle: KleóAki azt írta J. A.-ról, h "nem időszerű". Válaszoltam is erre, de szerintem azt nem is olvasta. Kerestem ezt, de nem találom.
Amúgy úgy érzem, rosszul van az illető.
Ki az?
Idézet tőle: KleóAki azt írta J. A.-ról, h "nem időszerű". Válaszoltam is erre, de szerintem azt nem is olvasta. Kerestem ezt, de nem találom.
Ki az?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 23:39Aki azt írta J. A.-ról, h "nem időszerű". Válaszoltam is erre, de szerintem azt nem is olvasta. Kerestem ezt, de nem találom.
Aki azt írta J. A.-ról, h "nem időszerű". Válaszoltam is erre, de szerintem azt nem is olvasta. Kerestem ezt, de nem találom.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.22., 23:39Anyám is bekattant:
Amíg a kh-ban volt (azaz nem itt), többször látta az ablakban, halotta sikítani és èjjelente a cipőjét kopogni.
Mondtam, h nézze meg kinek a cipője kopog. Addig úgysem nyugszik meg, míg nem látja, h valaki más az.
Anyám is bekattant:
Amíg a kh-ban volt (azaz nem itt), többször látta az ablakban, halotta sikítani és èjjelente a cipőjét kopogni.
Mondtam, h nézze meg kinek a cipője kopog. Addig úgysem nyugszik meg, míg nem látja, h valaki más az.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.22., 23:36Imádok magammal levelezni. Csak qrva uncsi. Pedig kezdődik az éjszakás műszak. Elég volt egy ilyen könyörtelen őszi nap.
virágzik a fagy
pusztító nap
sóhaj és semmi vagy
vasmarok ökölbe tart
nem lesz igazad
sűrű az agy
vért fagyaszt
Imádok magammal levelezni. Csak qrva uncsi. Pedig kezdődik az éjszakás műszak. Elég volt egy ilyen könyörtelen őszi nap.
virágzik a fagy
pusztító nap
sóhaj és semmi vagy
vasmarok ökölbe tart
nem lesz igazad
sűrű az agy
vért fagyaszt