Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 514 / 569Következő
Idézet tőle: Kleó

Idézet tőle: Kiscsillag

Ez a face is egy fertő. Nem ismerkedős oldal, aztán folyton valaki b@szni akar...

ismerős szitu...itt is voltak érdekes tagok...

egyszert írt nekem privit egy női láb imádó...a lábak izgatják, ha jól értettem, térdtől lefele

Érdeklődött, h lenne e kedvem. Egy másiktól konkrét árajánlatot kaptam anális szexre. 

Itt volt egy transzvesztita meg egy leszbikus "udvarlóm". Na, és mi lett a láb-fetisistával?

Udvariasan megkérdezte, udvariasan nemet mondtam és elfogadta.

Idézet tőle: csaklenniakartvalaki

Idézet tőle: debut12

Sorstárs. 🙂
Akkor valszeg Te is intró vagy.
Mi nem nagyon szeretünk beszélni, csak ha nagyon kell.

Hétköznapi életben többnyire nem szeretek. Elvagyok magamnak a gondolataimmal vagy zenével. De ez sokszor feszélyez másokat körülöttem, hogy én csendben vagyok. Beszélnek mindenféléről, akár a problémáikról is, hogy ne legyen csönd. És akkor utána kíváncsiak az életemre, mert ők elmondtákmár a sajátjukat. Pedig senki sem kérte meg erre őket. Ha valamit megtudnak rólam, csodálkoznak, hogy eddig miért nem mondtam. Hát mert nem kérdezte. Én magamtól nem mondok vagy utalgatok dolgokra.

Akikkel vagy akivel én beszélni szeretnék és akarnék, már nem akar és nem fog velem. Ez ilyen. Más valakire meg mintha nem is lennék kíváncsi.

Akor Te is egy csendes harcos vagy. wink

Sarkon fordult.. 

Ez a face is egy fertő. Nem ismerkedős oldal, aztán folyton valaki b@szni akar...

egyszert írt nekem privit egy női láb imádó...a lábak izgatják, ha jól értettem, térdtől lefele

Érdeklődött, h lenne e kedvem. Egy másiktól konkrét árajánlatot kaptam anális szexre. 

Itt volt egy transzvesztita meg egy leszbikus "udvarlóm". Na, és mi lett a láb-fetisistával?

Aztán egy ilyen. De nem tudom behűteni...

Még mindig...

Éhes vagyok.

Persze lehet más is, de jó volna ilyenkor megmérni.

Azt hiszem ideje lesz beszerezni.

Nem, az nem volt.

Jó lenne azért egy vérnyomásmérő. Verítékezésed nem volt?

A reflux nekem is eszembe jutott, de szerencsére nincs gyomorprblémám, se túl sok savam. Miután leírtam a kérdést, annyira szédültem, hogy le kellett feküdnöm, mert nem bírtam megmozdulni sem. Megmértem a pulzusom: 56. Most már jobban vagyok valamivel, a pulzusom is 70. (vérnyomásmérőm nincs). A fojtogató érzés elmúlt.

akárhogy is van, mindig gyanús, hogy van mögötte valami lelki szarság. ha mégsem akkor lehet reflux, egyéb savval kapcsolatos probléma, például.

Bocs, hogy most bedobok ide egy random témát:

Az nem tudjátok miért van, hogy folyamatosan olyan érzésem van ma egész nap (eddig csak néhányszor napközben), hogy egyszer csak egy nagyot dobban a szívem (mint akit megijesztettek), majd utána mintha nem kapnék levegőt, majd a torkomban gombócot érzek, és hányingerem is lesz - van, hogy fekve elszédülök. Nem gondolom, hogy pánikrohamom lenne, mert nem cikáznak a fejemben a gondolatok, de fizikailag elég hasonló érzés, és mély légzésekkel próbálom magam lenyugtatni.

Volt már hasonló tapasztalatotok?

Majd.. egyszer.. talán.  🙂

Gondolom igen vagy rossz kép alakult ki bennem a segítség elfogadásáról

Értem. Terápia!

Na, kh.-ban én is szoktam "menekülni"! Olyan jó pl. egyedül lenni a dohányzóban.

Gondolom igen vagy rossz kép alakult ki bennem a segítség elfogadásáról

Néha az embert félreértik. Volt olyan helyzet, amikor én is hallgatag voltam, távolságtartó, amit beképzeltségnek véltek. Pedig csak féltem kommunikalni, vmit mondani. 

Na itt vagy pl. Te. (Remélem, nem sértelek meg.) Alapjaiban imádsz beszélni, viszont szeretsz (meg bírsz!) egyedül lenni. 

Igen, kommunikatív vagyok, de nem tudnék (pontosabban frusztrál, ha nem megoldható) folyamatosan emberek között lenni. 

A fórum más: fizikailag (itthon) lehetek egyedül, miközben társalgok. Nem ugyanaz, mintha egy táborban/kórházban/párral vagyok összezárva. Bármikor letehetem a mobilt, tehetek-vehetek, visszajöhetek.

Aha. Az elfogadással van a baj?

De más ötlete.. kvázi segítség, azt meg.. nem szeretem..

Na de. Itt vagyok én. Ugye. És a bizottságnál a drnő leírta, hogy lelassultan reagálok, holott csak fostam, h nehogy vmit rosszul csináljak... Általában orvosnál zavarban vagyok (áternél nem 🙂 ).

Néha az embert félreértik. Volt olyan helyzet, amikor én is hallgatag voltam, távolságtartó, amit beképzeltségnek véltek. Pedig csak féltem kommunikalni, vmit mondani. 

Na itt vagy pl. Te. (Remélem, nem sértelek meg.) Alapjaiban imádsz beszélni, viszont szeretsz (meg bírsz!) egyedül lenni. 

Azért olykor egész jó ötleteket hallani. Mert végeredményben ez ötletelés...

"Nem ilyen hatást kelt.." Az esti gondolatáradat fele az ilyenekből áll, hogy talán ma is félreértett(ek).. megint..

De én meghallgatni se szeretem. Mindenki egyedi problémákkal van megáldva, gondolom én. És magamnak kéne megoldjam, "más úgy sem érti az én helyzetem". 

Értem én, csak nem ilyen hatást kelt.

Jaj, hát a "tutit" mi sem fogadjuk el, csak meghallgatjuk. 🙂

Én is csak moderálni szoktam (azaz nem törlöm, felhasználók számára láthatatlanná teszem, utólag visszaállítható)

Mondjuk én pont semmire sem tartom a saját véleményem és dolgaim. Jobb nem terhelni másokat vele. 

Meg ugye..  úgy is úgy oldom meg, ahogy megoldom.. Ha valaki a "jó megoldást" javasolja is inkább másképp oldom meg akkor..

Bár sokszor tényleg olyan érzés, mintha egyszerű emberek, egyszerű gondolatok és egyszerű problémák közé kéne "leereszkedni". Bár inkább vágyakozás, hogy bár ilyen lennék.

Törölni mezei felhasználóként nem tudsz.

Szívesen!

Azzal törölni nem tudsz, csak kipontozhatod.

Köszi, csak szerkesztést látok

Miért látom duplán, amit írtam ésvagy hogyan törlöm?

Sztem rendszerhiba. Ha látsz alul szerkesztés gombot, akkor tudod módosítani a hsz-t. Ha látsz törlés gombot a hsz alatt, alul, akkor azzal tudsz törölni. Nem tudom, hogy felhasználóként nálad hogyan jelenik meg az oldal (modi beállítással máshogy látom). Törlöm. 

Na ez az. Azt érzékelni, hogy nem vagytok kíváncsiak a másikra. Hogy olyan biztosak vagytok a saját véleményetekben, h fölöslegesnek tartjátok "vitára bocsátani", hogy nem ereszkedtek le a másikhoz, nem érdekel benneteket, ő mit gondol; "feljebbvalók" vagytok annál. És ez bántó, sőt sértő. 

Ha idéztél, sehogy. Hagyd a fenébe, majd vki kimoderálja, ha zavarja.

Miért látom duplán, amit írtam ésvagy hogyan törlöm?

Sorstárs. 🙂
Akkor valszeg Te is intró vagy.
Mi nem nagyon szeretünk beszélni, csak ha nagyon kell.

Hétköznapi életben többnyire nem szeretek. Elvagyok magamnak a gondolataimmal vagy zenével. De ez sokszor feszélyez másokat körülöttem, hogy én csendben vagyok. Beszélnek mindenféléről, akár a problémáikról is, hogy ne legyen csönd. És akkor utána kíváncsiak az életemre, mert ők elmondtákmár a sajátjukat. Pedig senki sem kérte meg erre őket. Ha valamit megtudnak rólam, csodálkoznak, hogy eddig miért nem mondtam. Hát mert nem kérdezte. Én magamtól nem mondok vagy utalgatok dolgokra.

Akikkel vagy akivel én beszélni szeretnék és akarnék, már nem akar és nem fog velem. Ez ilyen. Más valakire meg mintha nem is lennék kíváncsi.

"A teszten: 49 pontot értél el a maximum 72-ből.

(Ez a 36-50 pontszám tartományba esik.)"

Hát ez nem is vészes. Bipol-teszt.

Igen. Csak egy baj van: ha csak a "nagyon muszáj"-t beszélitek pl. kollégákkal, egy idő után az átlag-normális embereknek az lesz a véleményük, h nagyképű vagy, nem ereszkedsz le hozzájuk. Tapasznyalat.

És ezt én de utálom. Nem vagyok nagyképű.
Bár az lennék...

Nem is azt írtam, h tényleg azok vagytok... De az a hatása.

Én elmegyek
Szólt a kisgyerek
Neked elmondom
Másnak senkinek
Majd addig megyek
Míg lesz egy kis sziget
Ahol boldog leszek

Én elmegyek
Itt az emberek
Ahogy néznek rám
Érzem, hidegek
Hát addig megyek
Míg lesz egy kis sziget
Majd írok neked

Nem szóltam neki
Nem mondtam
Nincsenek szigetek
Csak azt mondtam
Fiú, ég veled
Várom a leveled

Én elmegyek
Itt az emberek
Ahogy néznek rám
Érzem, hidegek
Hát addig megyek
Míg lesz egy kis sziget
Majd írok neked

Nem szóltam neki
Nem mondtam
Nincsenek szigetek
Csak azt mondtam
Fiú, ég veled
Várom a leveled

Édes, drága Debut! Ugye, elmagyarázod??? 🙂 blush

Erre már válaszoltam???
Tegnap kicsit becsíptem, kiestek dolgok.

Igen, válaszoltál.

Ezzel nem vagy egyedül. Kicsit megcsapoltam a konyakkészletet. Aztán útba' voltak a rohadék ajtófélfák.

Édes, drága Debut! Ugye, elmagyarázod??? 🙂 blush

Erre már válaszoltam???
Tegnap kicsit becsíptem, kiestek dolgok.

Igen. Csak egy baj van: ha csak a "nagyon muszáj"-t beszélitek pl. kollégákkal, egy idő után az átlag-normális embereknek az lesz a véleményük, h nagyképű vagy, nem ereszkedsz le hozzájuk. Tapasznyalat.

És ezt én de utálom. Nem vagyok nagyképű.
Bár az lennék...

Mentem. Szép álmokat!

Azt modta áter -kereső. A -kerülő sem út, vmi sikerorientált v mi a fax...

Jó8!

? Milyet?

Kudarckerülő. 

ElőzőOldal 514 / 569Következő