Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.24., 19:18Idézet tőle: KleóSa-la-la-la-la! Ma már volt nálunk mentő, mert apám hajnal 4-től 8-ig nem volt fölszedhető a fürdőszobában, anyám meg rosszul lett, vett be nitromintet, amitől hirtelen esett le a vérnyomása. Apámat nem vitték be (nem törésgyanús), de javasoltak neki belosztályt... Du. beszélek a hűje kórházellenes házidokival, mert kell tőle beutaló... A beutaló-írástól meg irtózik, mint a kh.-ba küldéstől. Most mind a 2 alszik, subidubí! Én + iszom...
És már jobban vannak?
Idézet tőle: KleóSa-la-la-la-la! Ma már volt nálunk mentő, mert apám hajnal 4-től 8-ig nem volt fölszedhető a fürdőszobában, anyám meg rosszul lett, vett be nitromintet, amitől hirtelen esett le a vérnyomása. Apámat nem vitték be (nem törésgyanús), de javasoltak neki belosztályt... Du. beszélek a hűje kórházellenes házidokival, mert kell tőle beutaló... A beutaló-írástól meg irtózik, mint a kh.-ba küldéstől. Most mind a 2 alszik, subidubí! Én + iszom...
És már jobban vannak?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 16:35Valahogy bele kéne nyugodnom, h nincs orvosom. De nem megy. Ha nem veszem be a nyugtatót, szarul leszek és beparázok. + áll a bál, h szarul vagyok, nem alszok éjjel stb. Ha beveszem, akkor az a baj. Szval mindegy mit csinálok.
Az is aggaszt, h hiába szedtem újra a nyugtatót, a halu nem csökkent le.
Valahogy bele kéne nyugodnom, h nincs orvosom. De nem megy. Ha nem veszem be a nyugtatót, szarul leszek és beparázok. + áll a bál, h szarul vagyok, nem alszok éjjel stb. Ha beveszem, akkor az a baj. Szval mindegy mit csinálok.
Az is aggaszt, h hiába szedtem újra a nyugtatót, a halu nem csökkent le.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2018.09.24., 12:32Idézet tőle: KleóNem pattan le, lepattintom... 🙂
Akkor azt 🙂
Idézet tőle: KleóNem pattan le, lepattintom... 🙂
Akkor azt 🙂
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.24., 12:26Van, aki előbb gyorsan regisztrál, és csak utána olvas és jön rá, hogy talán mégsem. Én az ellentétbje, mert név nélkül egy ideig csak olvasgattam itt.
Van, aki előbb gyorsan regisztrál, és csak utána olvas és jön rá, hogy talán mégsem. Én az ellentétbje, mert név nélkül egy ideig csak olvasgattam itt.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2018.09.24., 11:53De azért szeretném egyszer azt elérni, hogy úgy pattanjanak le rólam a sértegetések, mint rólad, Kleó 🙂
De azért szeretném egyszer azt elérni, hogy úgy pattanjanak le rólam a sértegetések, mint rólad, Kleó 🙂
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2018.09.24., 11:29Sajnos az ember tapasztalatból is tudja, hogy hiába kér segítséget, sokszor csak baszogatást kap - ahogy Kiscsillag te is írtad máshol, hogy te sem direkt hallucinálsz, mégis úgy tesznek, mintha te tehetnél róla.
És azt hinnéd, hogy a hasonszőrűekben van egy kis empátia, mert ők is hasonlóakat élnek át, de sokszor nincs.
Sajnos az ember tapasztalatból is tudja, hogy hiába kér segítséget, sokszor csak baszogatást kap - ahogy Kiscsillag te is írtad máshol, hogy te sem direkt hallucinálsz, mégis úgy tesznek, mintha te tehetnél róla.
És azt hinnéd, hogy a hasonszőrűekben van egy kis empátia, mert ők is hasonlóakat élnek át, de sokszor nincs.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 11:20Ja, végre nincs balhé.
De azt megértem, ha vki nem mer csatlakozni, írni v nem sok jót remél ettől.
Ja, végre nincs balhé.
De azt megértem, ha vki nem mer csatlakozni, írni v nem sok jót remél ettől.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.24., 11:10🙂 Senki nem provokál... szerencsére. Pl. engem lehet provokálni, még meg is szoktam mondani, erre megpróbálják, és még csodálkoznak, h ugrok rá...
🙂 Senki nem provokál... szerencsére. Pl. engem lehet provokálni, még meg is szoktam mondani, erre megpróbálják, és még csodálkoznak, h ugrok rá...
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2018.09.24., 11:08Szerintem csak nem találják meg azt, amiért regisztráltak.
Egyébként én most különösen örülök, hogy mostanában nincs egymás piszkálása meg kiszekálása, így néha már nekem is van kedvem írni.
Szerintem csak nem találják meg azt, amiért regisztráltak.
Egyébként én most különösen örülök, hogy mostanában nincs egymás piszkálása meg kiszekálása, így néha már nekem is van kedvem írni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.24., 11:01Azért rémisztőek vagyunk, itt új regiző nemigen mer megnyilvánulni, és ha igen, egy-kettő után el is tűnik..
Azért rémisztőek vagyunk, itt új regiző nemigen mer megnyilvánulni, és ha igen, egy-kettő után el is tűnik..
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.24., 10:56Ugye. Amúgy vagy 4x röntgenezték, a gerincsérvkor is, mert ott is folyton kiugrott... De ott egyik helyen sem javasolták a műtétet. Ahol igen, ott a nővérrel meg a dokival is jól összebalhéztam. Nem emiatt...
Ugye. Amúgy vagy 4x röntgenezték, a gerincsérvkor is, mert ott is folyton kiugrott... De ott egyik helyen sem javasolták a műtétet. Ahol igen, ott a nővérrel meg a dokival is jól összebalhéztam. Nem emiatt...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 10:50Nem hangzik jól. Sztem jobb ha vigyázol rá és ha kiugrik és vissza is ugrik, nem műttetném meg.
Nem hangzik jól. Sztem jobb ha vigyázol rá és ha kiugrik és vissza is ugrik, nem műttetném meg.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.24., 10:44Vagy 4 éve műtétet... Egyik hibával "orvosolnák" a másikat. Gyakorlatilag "lekapcsolnák" az izmot az idegről... Nem kell.
Vagy 4 éve műtétet... Egyik hibával "orvosolnák" a másikat. Gyakorlatilag "lekapcsolnák" az izmot az idegről... Nem kell.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.24., 10:40Idézet tőle: Kiscsillagoh
Múlt héten érdeklődetem pszicho magánrendelésről. Most írtak, h leterheltségük miatt új pacienst nem vállalnak.
Bravo!
Ja, és halihali, arra ébredtem, h kiment a vállam (10 hónap "mentesség" után), de elég hamar visszaugrott. Olyankor reccsen egyet.
Idézet tőle: Kiscsillagoh
Múlt héten érdeklődetem pszicho magánrendelésről. Most írtak, h leterheltségük miatt új pacienst nem vállalnak.
Bravo!
Ja, és halihali, arra ébredtem, h kiment a vállam (10 hónap "mentesség" után), de elég hamar visszaugrott. Olyankor reccsen egyet.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.24., 10:31Szociális szorongás? Inkább egyszerű érdektelenség, a gondolatok jobban lefoglalnak, mint a legtöbb ember mondandója
Szociális szorongás? Inkább egyszerű érdektelenség, a gondolatok jobban lefoglalnak, mint a legtöbb ember mondandója
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 10:31oh
oh
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.24., 10:14Sa-la-la-la-la! Ma már volt nálunk mentő, mert apám hajnal 4-től 8-ig nem volt fölszedhető a fürdőszobában, anyám meg rosszul lett, vett be nitromintet, amitől hirtelen esett le a vérnyomása. Apámat nem vitték be (nem törésgyanús), de javasoltak neki belosztályt... Du. beszélek a hűje kórházellenes házidokival, mert kell tőle beutaló... A beutaló-írástól meg irtózik, mint a kh.-ba küldéstől. Most mind a 2 alszik, subidubí! Én + iszom...
Sa-la-la-la-la! Ma már volt nálunk mentő, mert apám hajnal 4-től 8-ig nem volt fölszedhető a fürdőszobában, anyám meg rosszul lett, vett be nitromintet, amitől hirtelen esett le a vérnyomása. Apámat nem vitték be (nem törésgyanús), de javasoltak neki belosztályt... Du. beszélek a hűje kórházellenes házidokival, mert kell tőle beutaló... A beutaló-írástól meg irtózik, mint a kh.-ba küldéstől. Most mind a 2 alszik, subidubí! Én + iszom...
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.24., 03:56Feltűnt már, hogy azt hiszik flegma vagyok és azért nem beszélek velük, de egyszerűen csak nincs mit mondanom, nem tudok csacsogni a semmiről. Ha mondandóm van, röviden és lényegre törően elmondom gyorsan és kész. Nem tudok változtatni magamon.
Feltűnt már, hogy azt hiszik flegma vagyok és azért nem beszélek velük, de egyszerűen csak nincs mit mondanom, nem tudok csacsogni a semmiről. Ha mondandóm van, röviden és lényegre törően elmondom gyorsan és kész. Nem tudok változtatni magamon.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 22:15Idézet tőle: KleóÉrdekes, tőlem még senki nem kért pénzt.
Nekem fizetni akart. Közölte, h havi 2-4 x tartana igényt az anális megdugásomra 50 ezer Ft/alkalom áron.
Idézet tőle: KleóÉrdekes, tőlem még senki nem kért pénzt.
Nekem fizetni akart. Közölte, h havi 2-4 x tartana igényt az anális megdugásomra 50 ezer Ft/alkalom áron.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 21:24Ajjaj. Én meg nem bírom beszédben tartani a lépést az agyammal. Így aztán meggondolatlanul kimondok sok mindent, amit jobb lenne megtartani magamnak.
De jó, hogy beszélgetünk erről, talán könnyebb lesz "megérteni" egymást...
Ajjaj. Én meg nem bírom beszédben tartani a lépést az agyammal. Így aztán meggondolatlanul kimondok sok mindent, amit jobb lenne megtartani magamnak.
De jó, hogy beszélgetünk erről, talán könnyebb lesz "megérteni" egymást...
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.23., 21:15Többnyire szó sincs negatív dolgokról, csak elveszettség a gondolatokban és félelem, hogy hülyeséget mondok. Ha nem jár a szám, akkor az agyam teszi azt(ami elég gyakori), így a beszéd olykor nehézzé válik. (Kb ez a hogy kell egyáltalán beszélni? Tudok én olyat vagy csak a fejemben hallatom magam?)
Többnyire szó sincs negatív dolgokról, csak elveszettség a gondolatokban és félelem, hogy hülyeséget mondok. Ha nem jár a szám, akkor az agyam teszi azt(ami elég gyakori), így a beszéd olykor nehézzé válik. (Kb ez a hogy kell egyáltalán beszélni? Tudok én olyat vagy csak a fejemben hallatom magam?)
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 21:05Épp az az aggasztó! H mit gondol "ez" rólam... és próbáljuk kitalálni, ami még rosszabb, mint tudni – akár a negatív – valóságot!
Épp az az aggasztó! H mit gondol "ez" rólam... és próbáljuk kitalálni, ami még rosszabb, mint tudni – akár a negatív – valóságot!
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.23., 21:03Pedig sokszor tényleg olyan, hogy ha csendes vagy, akkor azt hiszik megzápult az agyad és csak nézel ki a fejedből bambán. Fogalmuk sincs, hogy talán több gondolat zizzen ezalatt mint égen a csillag
Pedig sokszor tényleg olyan, hogy ha csendes vagy, akkor azt hiszik megzápult az agyad és csak nézel ki a fejedből bambán. Fogalmuk sincs, hogy talán több gondolat zizzen ezalatt mint égen a csillag
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 20:46Ezt már mesélted, úgy látszik, tényleg nagyon megviselt...
Az extro nők nem kapnak hülyét a szótlan pasiktól, mert ők akarnak beszélni 😀
Ezt már mesélted, úgy látszik, tényleg nagyon megviselt...
Az extro nők nem kapnak hülyét a szótlan pasiktól, mert ők akarnak beszélni 😀
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.23., 20:46Ne is mond. A héten volt egy csajszi nálunk próbanapon.
Olyan szinten ráparáztam a szitura, hogy (számomra) idegen lánnyal kell beszélnem, hogy a 20fokos klíma mellett vert a víz.
Ez így marha gáz, ez így nem élet.
Pedig téte se volt a dolognak, tehát nem randi volt, csak sima munkamegbeszélés.
Ha randi lett volna, sztem rohammentőt kellett volna hívni hozzám.
Ne is mond. A héten volt egy csajszi nálunk próbanapon.
Olyan szinten ráparáztam a szitura, hogy (számomra) idegen lánnyal kell beszélnem, hogy a 20fokos klíma mellett vert a víz.
Ez így marha gáz, ez így nem élet.
Pedig téte se volt a dolognak, tehát nem randi volt, csak sima munkamegbeszélés.
Ha randi lett volna, sztem rohammentőt kellett volna hívni hozzám.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.23., 20:35A fő bajai épp az introvertáltságomból fakad.
Tehát ha nem vagyok beszédes egy társaságban, attól beszorongok, tehát szociális szorongásom van emiatt.
Mivel útálok szorongani, ezáltal kerülöm az ilyen szitukat, tehát elkerülő személyiségzavarom is van, ja és persze depis is vagyok olyan sinten, amennyire ez az állapot megköveteli.
Az emiatt felhalmozódó stressz miatt valszeg minimálisan borderline vagyok, tehát az érzelmemim vezérelnek, és mivel nincs egy boldog életem, általában szarul érzem magam, amitől bedepizek.Tehát tök jó, hogy a csajok nem szeretik a nyomulós pasikat, még ha fejre állnék se tudnék nyomulós lenni, de valahogy még szinte sosem futottam bele olyan lányba, akit érdekelnék a problémáimmal együtt.
Én mindig abból indulok ki, hogy a másik (ellentétes nemű) extrovertált, és hidegrázást kap a "néma" fasziktól.
Tehát elég ritkán tudok (viccesen fogalmazva) lyukat beszélni egy lány lábai közé.
És nem is ez lenne a fő cél, hanem egy saját család ltrehozása, ami egyelőre bukó a korábban vázoltak miatt.
És ont emiatt szedek gyógyszereket, hogy lazítani tudjak a hülye szorongásaimon.
A fő bajai épp az introvertáltságomból fakad.
Tehát ha nem vagyok beszédes egy társaságban, attól beszorongok, tehát szociális szorongásom van emiatt.
Mivel útálok szorongani, ezáltal kerülöm az ilyen szitukat, tehát elkerülő személyiségzavarom is van, ja és persze depis is vagyok olyan sinten, amennyire ez az állapot megköveteli.
Az emiatt felhalmozódó stressz miatt valszeg minimálisan borderline vagyok, tehát az érzelmemim vezérelnek, és mivel nincs egy boldog életem, általában szarul érzem magam, amitől bedepizek.
Tehát tök jó, hogy a csajok nem szeretik a nyomulós pasikat, még ha fejre állnék se tudnék nyomulós lenni, de valahogy még szinte sosem futottam bele olyan lányba, akit érdekelnék a problémáimmal együtt.
Én mindig abból indulok ki, hogy a másik (ellentétes nemű) extrovertált, és hidegrázást kap a "néma" fasziktól.
Tehát elég ritkán tudok (viccesen fogalmazva) lyukat beszélni egy lány lábai közé.
És nem is ez lenne a fő cél, hanem egy saját család ltrehozása, ami egyelőre bukó a korábban vázoltak miatt.
És ont emiatt szedek gyógyszereket, hogy lazítani tudjak a hülye szorongásaimon.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 20:18Semmi baj a kinézeteddel. Inkább az intro lehet a baj. De igazándiból a nők nem szeretik a "nyomulós" pasikat.
Semmi baj a kinézeteddel. Inkább az intro lehet a baj. De igazándiból a nők nem szeretik a "nyomulós" pasikat.
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.23., 20:16Köszi!
Amúgy dehogy bukik rám bárki is, valamiért ez a keresztem.
Tudom, nem vagyok egy Adonisz, sajnos ez van.
Nem vagyok egy ismerkedő típus, a csajok meg nem nagyon írogatnak, tehát bukó az egész.
Köszi!
Amúgy dehogy bukik rám bárki is, valamiért ez a keresztem.
Tudom, nem vagyok egy Adonisz, sajnos ez van.
Nem vagyok egy ismerkedő típus, a csajok meg nem nagyon írogatnak, tehát bukó az egész.
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.09.23., 20:08Ez igaz viszont jut eszembe luxus qrvákat ajánlanak naponta szóval igaza van Kleónak csak én a másik oldalon vagyok azaz mindenki választhat azért ez tényleg gáz
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Panda63Bezzeg én soha nem kapok ilyet
Lehet mert pasi vagyok
Idézet tőle: KleóEz a face is egy fertő. Nem ismerkedős oldal, aztán folyton valaki b@szni akar...
Sztem nem sokra mennél azzal, ha egy PASI rád írna h x ezerért megdugna.
Ez igaz viszont jut eszembe luxus qrvákat ajánlanak naponta szóval igaza van Kleónak csak én a másik oldalon vagyok azaz mindenki választhat azért ez tényleg gáz
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Panda63Bezzeg én soha nem kapok ilyet
Lehet mert pasi vagyok
Idézet tőle: KleóEz a face is egy fertő. Nem ismerkedős oldal, aztán folyton valaki b@szni akar...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.23., 20:06Idézet tőle: debut12Idézet tőle: Panda63Bezzeg én soha nem kapok ilyet
Lehet mert pasi vagyok
Ugye? Ez nekem is feltünt. Soha nem ír rám egy lány sem.
Ez a mostani (akartam is írni) jó képed. Tedd ki, aztán vki csak bukik rá. Amilyen szivárványos manapság a világ!
Idézet tőle: debut12Idézet tőle: Panda63Bezzeg én soha nem kapok ilyet
Lehet mert pasi vagyok
Ez a mostani (akartam is írni) jó képed. Tedd ki, aztán vki csak bukik rá. Amilyen szivárványos manapság a világ!
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.23., 19:53Idézet tőle: Panda63Bezzeg én soha nem kapok ilyet
Lehet mert pasi vagyok
Idézet tőle: Panda63Bezzeg én soha nem kapok ilyet
Lehet mert pasi vagyok
Idézet tőle: debut12 ekkor: 2018.09.23., 19:50Idézet tőle: Panda63Bezzeg én soha nem kapok ilyet
Lehet mert pasi vagyok
Idézet tőle: Panda63Bezzeg én soha nem kapok ilyet
Lehet mert pasi vagyok
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2018.09.23., 19:39Bezzeg én soha nem kapok ilyet
Lehet mert pasi vagyok
Bezzeg én soha nem kapok ilyet
Lehet mert pasi vagyok