Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.25., 07:01Inkább kreatívnak mondanám.
Inkább kreatívnak mondanám.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.25., 04:48Idézet tőle: KleóKapsz egy kicsit.
Reggelire is jól megnézem. Hátha a látványa is hat.
Nézek mellé egy kis olanzapint is, hatha elnyomja a halukat.
Falcolásra is nézek képet, az mindig segít. Azt inkább nem posztolom.
És elképzelem mellé, hogy ezzel a fejszével szétverek egy gumiszobát mielőtt teljesen bekattanok.
Remélem lassan már elég rosszul leszek ahhoz, h átbillenjek eufóriába. Ha nagyon félek v nagyon dühös vagyok és semmit nem csinálok vele v ellene akkor franc se tudja miért, egyik pillanatról a másikra eufóriám lesz. Erről mindig a heroin jut eszembe. Sztem az lehet ilyen.
Idézet tőle: KleóKapsz egy kicsit.
Reggelire is jól megnézem. Hátha a látványa is hat.
Nézek mellé egy kis olanzapint is, hatha elnyomja a halukat.
Falcolásra is nézek képet, az mindig segít. Azt inkább nem posztolom.
És elképzelem mellé, hogy ezzel a fejszével szétverek egy gumiszobát mielőtt teljesen bekattanok.
Remélem lassan már elég rosszul leszek ahhoz, h átbillenjek eufóriába. Ha nagyon félek v nagyon dühös vagyok és semmit nem csinálok vele v ellene akkor franc se tudja miért, egyik pillanatról a másikra eufóriám lesz. Erről mindig a heroin jut eszembe. Sztem az lehet ilyen.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 22:40http://mosaiconline.hu/megdobbento-elaludt-a-parkban-hullahazban-ebredt-a-ferfi/
http://mosaiconline.hu/megdobbento-elaludt-a-parkban-hullahazban-ebredt-a-ferfi/
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 22:33Idézet tőle: JolánSziasztok! Nem megy, nem megy, nem megy.... kétségbeejtő. Nem változik semmi. 🙁
🙁
Orvos, lógus, válás.
Idézet tőle: JolánSziasztok! Nem megy, nem megy, nem megy.... kétségbeejtő. Nem változik semmi. 🙁
🙁
Orvos, lógus, válás.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 22:06Introvertált, szoc fóbos tagok is csatlakozhatnak. Mindenre van megoldás. Idővel a kibontakozás us sikerülhet.
Introvertált, szoc fóbos tagok is csatlakozhatnak. Mindenre van megoldás. Idővel a kibontakozás us sikerülhet.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 22:04Barátnőm ment hazafele. Talált egy kidobott széket. Gondolta rául és pihen kicsit. Nem vette észre, h csak 3 lába van. Beborult az árokba.
Barátnőm ment hazafele. Talált egy kidobott széket. Gondolta rául és pihen kicsit. Nem vette észre, h csak 3 lába van. Beborult az árokba.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.24., 21:52Idézet tőle: KiscsillagGoogle-ba beütöttem, hogy részeg és a képek-nél keresgélek.
Persze.. De akkor is.. ennyi zsibbadt képet. 🙂
Idézet tőle: KiscsillagGoogle-ba beütöttem, hogy részeg és a képek-nél keresgélek.
Persze.. De akkor is.. ennyi zsibbadt képet. 🙂
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.24., 21:51Idézet tőle: KiscsillagOlyat láttam, aki úgy ült a biciklire fel, hogy az a tárolóba volt beállítva és kezdte el tekerni. Majd elfáradt és megpihent rajta. Kicsit szobabicikli feelingje volt csak presszó kivitelben
Idézet tőle: Kiscsillag
Olyat láttam, aki úgy ült a biciklire fel, hogy az a tárolóba volt beállítva és kezdte el tekerni. Majd elfáradt és megpihent rajta. Kicsit szobabicikli feelingje volt csak presszó kivitelben
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 21:46Idézet tőle: csaklenniakartvalakiAz internet milyen szegletén tálalod ezeket..
Feri még nem tudja, de a riói olimpiát már lekéste sajnos. De kitartóan készül, ez dicséretes
Igen, fő hogy próbálkozik. Lekéste, mégsem adja fel!
Idézet tőle: csaklenniakartvalakiAz internet milyen szegletén tálalod ezeket..
Feri még nem tudja, de a riói olimpiát már lekéste sajnos. De kitartóan készül, ez dicséretes
Igen, fő hogy próbálkozik. Lekéste, mégsem adja fel!
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.24., 21:42Az internet milyen szegletén tálalod ezeket..
Az internet milyen szegletén tálalod ezeket..
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 21:40Idézet tőle: csaklenniakartvalakiCsak nehogy elfelejtsék, hogy ki az ügyeletes fuvaros és mind ott feküdjenek.. akkor már táBORozás lesz
Lehet ezt a csoportos színteráPIÁ-t eleve táBOR formában kellene hirdetni.
Más gondok is lehetnek. Mutatom mindjárt képen.
Idézet tőle: csaklenniakartvalakiCsak nehogy elfelejtsék, hogy ki az ügyeletes fuvaros és mind ott feküdjenek.. akkor már táBORozás lesz
Lehet ezt a csoportos színteráPIÁ-t eleve táBOR formában kellene hirdetni.
Más gondok is lehetnek. Mutatom mindjárt képen.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.24., 21:34Csak nehogy elfelejtsék, hogy ki az ügyeletes fuvaros és mind ott feküdjenek.. akkor már táBORozás lesz
Csak nehogy elfelejtsék, hogy ki az ügyeletes fuvaros és mind ott feküdjenek.. akkor már táBORozás lesz
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 21:28Idézet tőle: csaklenniakartvalakiBár az utóbbinál már egy egész stáb kell..
A csoportos színteráPIA a csapatmunka készségeket is javíthatja.
Idézet tőle: csaklenniakartvalakiBár az utóbbinál már egy egész stáb kell..
A csoportos színteráPIA a csapatmunka készségeket is javíthatja.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.24., 21:25"A megfáradt mesehősök"
"A megfáradt mesehősök"
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.24., 21:19Bár az utóbbinál már egy egész stáb kell..
Bár az utóbbinál már egy egész stáb kell..
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.24., 21:16Lemattulni és eltaxiznak. Idilli 🙂
Jó pihenést kleó
Lemattulni és eltaxiznak. Idilli 🙂
Jó pihenést kleó
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.09.24., 20:57Idézet tőle: KleóAztán jöhetne a csoportos color-hányás.
Szinte úgy képzelem el, mint egy művész/alkotó szakkört. Mindenki.. színeset ásít.
Idézet tőle: KleóAztán jöhetne a csoportos color-hányás.
Szinte úgy képzelem el, mint egy művész/alkotó szakkört. Mindenki.. színeset ásít.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 20:56Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagElképzeltem egy csoportos színteráPIAT. Lehetnél a színteráPIAterapeuta.
Aztán jöhetne a csoportos color-hányás.
Szép lenne! Szerintem detox bérlet sem ártana utána.
Oda mennyit kell inni, hogy átcsússzon vki a felvételin???
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagElképzeltem egy csoportos színteráPIAT. Lehetnél a színteráPIAterapeuta.
Szép lenne! Szerintem detox bérlet sem ártana utána.
Oda mennyit kell inni, hogy átcsússzon vki a felvételin???
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 20:53Idézet tőle: KleóNe fürödj vérző karral! Nem egészséges.
Kacagok!
Majdnem mindig fürdés közben vágok. Ott nem látja senki. Pontosabban csak a macska, de az nem árulkodik. Legközelebb kirakom addig a lakásból. Jön, nyàvog, ideges és le akarja nyalogatni a vért. Kiidegelem.
Idézet tőle: KleóNe fürödj vérző karral! Nem egészséges.
Kacagok!
Majdnem mindig fürdés közben vágok. Ott nem látja senki. Pontosabban csak a macska, de az nem árulkodik. Legközelebb kirakom addig a lakásból. Jön, nyàvog, ideges és le akarja nyalogatni a vért. Kiidegelem.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.24., 20:47Idézet tőle: KiscsillagElképzeltem egy csoportos színteráPIAT. Lehetnél a színteráPIAterapeuta.
Idézet tőle: KiscsillagElképzeltem egy csoportos színteráPIAT. Lehetnél a színteráPIAterapeuta.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 20:41Küldök magamnak egy pengét. Szigorúan csak nézegetni!!!Megint előtörtek a hedonista vágyaim. Pia +Xanax + Penge kombó. Mindenből egy kicsi. 1 Xanax, 1 feles + 2dl bor, 3 vágás. Jó lenne egy jó meleg szoba, puha takaró, fotel, cigi, kávé, hangulatvilágítás, illatgyertya, fürdőkád + fürdősó v fürdőolaj. Lehet utána szexelni is lenne kedvem vkivel. Ez kérdéses.
Küldök magamnak egy pengét. Szigorúan csak nézegetni!!!Megint előtörtek a hedonista vágyaim. Pia +Xanax + Penge kombó. Mindenből egy kicsi. 1 Xanax, 1 feles + 2dl bor, 3 vágás. Jó lenne egy jó meleg szoba, puha takaró, fotel, cigi, kávé, hangulatvilágítás, illatgyertya, fürdőkád + fürdősó v fürdőolaj. Lehet utána szexelni is lenne kedvem vkivel. Ez kérdéses.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.24., 19:45Ne aggódj, Murray, ez csak átmeneti. Aztán átlendül a másik végletbe. Na, odáig nem szabad eljutni.
Ne aggódj, Murray, ez csak átmeneti. Aztán átlendül a másik végletbe. Na, odáig nem szabad eljutni.
Idézet tőle: roxy ekkor: 2018.09.24., 19:41Köszi Kleó! Jaj de jó.
Nem aranyóraként tűntem el, hanem vízbe dobott kavicsként. Aztán meglátjuk, a kavics tud-e úszni. Hehe.
Kár, hogy immuis lettem az alkoholra.
Ti már hallottatok ilyet? Akármennyit iszom, egész egyszerűen nulla hatása van. És azért nem kell ezt úgy elképzelni, hogy hónapokig csak ittam, hanem csak jött és kurva idegesítő.
Köszi Kleó! Jaj de jó.
Nem aranyóraként tűntem el, hanem vízbe dobott kavicsként. Aztán meglátjuk, a kavics tud-e úszni. Hehe.
Kár, hogy immuis lettem az alkoholra.
Ti már hallottatok ilyet? Akármennyit iszom, egész egyszerűen nulla hatása van. És azért nem kell ezt úgy elképzelni, hogy hónapokig csak ittam, hanem csak jött és kurva idegesítő.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.09.24., 19:30Idézet tőle: murray headLiterszámra adjatok valami jóféle alkoholt, természetesen koktél formában.
Amúgy remélem mindenki jól van??
Hát, kösz, elvagyunk, hol így, hol úgy.
És veled mi van? Eltűntél, mint az aranyóra...
Idézet tőle: murray headLiterszámra adjatok valami jóféle alkoholt, természetesen koktél formában.
Amúgy remélem mindenki jól van??
Hát, kösz, elvagyunk, hol így, hol úgy.
És veled mi van? Eltűntél, mint az aranyóra...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 19:27Jó hír!
Anyu vett magának ruhákat ès nekem is egy pulcsit. Tetszik, méret is jó. 🙂
Kár, h napok óta fel sem tudtam kelni, pizsmát cserélgetem hálóingre.
Jó hír!
Anyu vett magának ruhákat ès nekem is egy pulcsit. Tetszik, méret is jó. 🙂
Kár, h napok óta fel sem tudtam kelni, pizsmát cserélgetem hálóingre.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.09.24., 19:25Rémálom, pánikroham, hányás...jól indult az este.
Reggel arra keltem, h szétrobban a fejem + roham.
Egész nap rázott a hideg, halu, para.
Rémálom, pánikroham, hányás...jól indult az este.
Reggel arra keltem, h szétrobban a fejem + roham.
Egész nap rázott a hideg, halu, para.