Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 511 / 569Következő

Nagyon lehúzta az adagot, holott biztos nem véletlenül adnak ennyiféle AP-t és hangstabot.

Harcold vissza, mondd meg, h ez így nem jó, veszélyes levinni az adagot.

75-75 100mg kventi---------------25,50 mg

100 lamolep------------------- 0 mg

3x1mg risperdál-------------------3x fél mg

dulodet 90 mg----------------30 vagy 60mg

sanval e 1..............................0

meg van valami r betüs hangulat stabilizáló amitől nem csorog a nyálam na azt se kapok.

nem fogja fel igen valószinüleg vissza kerülök vagy csinálok magammal valamit én érzem ahogy erőmön felül küzdök mindennap.

Egyszer rám szólt, hogy te, hallgassál már tisztességes zenét 🙂 . Akkor küldtem neki ezt a számot, illetve a másik kedvencemet tőlük, a Lehetek én is-t. Istenem de tudta gyűlölni a zenei ízlésenet 🙂 :'(((

Oh...de most jöttél ki a kh-ból. Arra nem gondol, h visszaeshetsz?

Mennyit szedsz? Mennyit kellene?

Még várom...

Ezek a fánya manók 😀 remélem legalább hajnalra beért.

Én kissebb vagy nagyobb bajban vagyok( leszek)

mikor utaztunk 24 rát a buszon megbeszéltük, hogy csak estére kapok majdnem teljes gyógyszeradagot mert ott is két határt lépünk át mi lesz ha nem tudanak felébreszteni nappalra gyakorlatilag a frontin maradt.

Majd a testvérem úgy döntött ot se szedjem a problémám ezzel, hogy tudom milyen leállni és semmivé lenni nem menni nem létezni csak ott bent nyikorog valaki.

szóval nem szedem a gyógyszert mert nem adja itthon sem a testvérem ide úgy örül hogy kevesebbet alszok és éberebb vagyok egyszerüen nem jutok mellette érvényesülni mert nem enged. A gyógyszert azóta adagolja mióta egyszer váratlanul mind megettem A havit

most nem adja teljes adagban a kventit, risperdált, a dulot,és a frontint meg a fene tudja mit éjjel nincs altató adva sanval. Nem is alszom ugy ahogy régen mig szedtem mindent.

Most a második hete szedem igy csökkentve azt gondolom kurva nagyot szívok ezzel meg a család is de nem hiszik el.

Tegnap voltam igazságügyi elmeszakértői vizsgálaton mert valami jegyet valamikor elkevertem a vonaton állítólag megnézték, hogy beszámitható vagyok e vagy személyiséget loptam na ennyit értettem meg. Gusztustalan csótánypatkány módon voltam kikérdezve. Na majd kiderül mi van velem szerinte.

ennyit röviden a problémáról.

Meghalt a barátnőm talán nem szándékosan tette, de szerintem várta a halált és tett érte veseelételenség a hivatalos diagnózis. Szilveszterkor volt nállam egy másik átriai barátommal mindenütt tabikat találtunk először Zsoltit kérdeztem ő bevallotta volna, de tagadta én meg nem szedtem olyanokat nem maradt más mint Ágim de ő éppen kiütötte magát az unikummal elsején meg összeveszett velünk de úgy hogy bárki más elzavarta volna. Gondoltam majd egy két hónap múlva megbékélünk fel is hívott de a következő jel a halála volt. Nem tudom mit tehettem volna érte mert ő nem hagyta a támogatást....fáj.

.

Lehet elaludt a manóm crying Nem jött.

Jól jönne egy rutinos álommanó. 

R.I.P.

Ilyen erővel gyógyeszt se szedj másmilyet mellé. Akkor meg minek kell? "Komolyabbnál" nem elégséges, "kieg. kezelésre". Ezért nem bízom ezekben a gyógynövényes dolgokban. Ja, meg azért, mert gyakorta okoznak allergiát (az arra hajlamosaknál), persze a gyszerek is okozhatnak...

Jahí, vettem Legalont! Már be is vettem. A net is, meg a b.-táj. is azt írja, h ne igyál mellé, mert az alkohol okozta/za májkárosodást nem védi ki... Egy lóf@szt nem!

Az "eredetiben" gondolkozom, hát ülni kell... a számítógép előtt 😀 – azt még kibírom, de ha teszem azt, íróasztal előtt, azt is. Még akadna is, csak a kifizetéssel van a gond... Nem akarnám elveszteni a roki-járadékot.

Vmi derékkímélő munkán gondolkozz. 

Idézet tőle: Kiscsillag

Idézet tőle: Kleó

Kellett vennem még egy ilyet, anyámét pótlandó... mert abban már csak épphogy volt, ami lebukás 🙁

Visszaöntötted?

Á, kicseréltem az üveget, az újból leinni egy kicsit no problem...

Tömnek, tömnek, aztán ami eredetileg volt, aztán megint tömnek, tömnek... és még egy híd, meg valszeg a régi helyett is, egyben talán. Az húzós. Valahogy el kéne vállalnom egy-két melót, de feketén...

Mit csinálnak?

Akkor ez elvonási tünet...

Voltam ma fogorvosnál, hát ez zusammen nagyon fog fájni a pénztimnek...

Hasonlóan jártam a lábammal egy másik leszokásnál.

Mini adagot hagyok el (igaz nekem altató is volt), de a kezeletlen minden más bajomat nagyon felerősítette.

Minden nap egy kicsit máshogy vagyok szarul.

"nagyon depressziós kicsit hipomániás" – ez a kevert, affektíve

A lábad is attól lehetett. Haveromnak az addikton zsibbad és "lefagy" a lába olykor derékig. Napi hivatalosan 3x4 mg-ról (ennél többet abuzált) szedték le 3x1, most már 3x0,5-re (én ennyit szedek).

Idézet tőle: Kleó

Kellett vennem még egy ilyet, anyámét pótlandó... mert abban már csak épphogy volt, ami lebukás 🙁

Visszaöntötted?

BZD megvonás indukálta nagyon depressziós kicsit hipomániás pszichotikus zavar.

Lábam rendbejött. Már nem hányok. Hasmenésem van. Micsoda előrelépés!!!

A franc se tudja mim van és ebből mennyi tudható be a megvonási tünetnek. Ma már serényebb voltam, felkeltem az ágyból.

Kb 1 hete napi 3-4 órát alszok. Kimerítő, mégsem tudok aludni.

ILYENKOR amúgy is szoktam kapni eufóriát. Igaz, nem minden évben. Néha elfelejt a hang.

Egy biztos: ma jobb, mint tegnap. 

Ilyenkor: priviben.

Kevert fázis.

Lábod?

Nekem már inni sem kell. Olyan mèlyre zuhantam, hogy átcsaptam eufóriásba, de a depresszió is maradt.

Most nem is tudom egy szóval hogy fogalmazzak. 

Sírvanevetős vagyok és lebegek az ágy felett és alatt. 

Szia Dopamin, örülök, hogy újra itt vagy. 🙂

Szia, jó hogy itt vagy!

Üdv.

Üdv itt újra!

sziasztok csajok,srácok,

megérkeztem ide is. Voltam vagy 2 hónapot az átrián(eltörtem a kezem)

egy hetet görögországba(isteni volt)

Örülökhogy jöttök a topikba, Jolán örülök, hogy írtál mégha nem is pozitív

itt nyaraltam 🙂

Nem írtam... majd ma remélhetőleg. Ma megint idegvaj van. Válást nekem ne ajánljatok, mert nincs se munkám, se pénzem, se lehetőségem elköltözni. Maximum az lehetne, hogy Magyarországra visszajövök, a gyerekeim nélkül... (Néha rábólint arra is, hogy a gyerekekkel jöjjek, de úgyis tudjuk mind a ketten, hogy nem tudnék megélni. Meg a nagy már nehezen is szokná meg, ő Franciaországban akar lenni.) Most amúgy a kettőnk közötti kapcsolat javult. De ez mindig olyan rapszódikus. És pénzt akkor ad, ha eszébe jut. Amúgy kérni kell, amit utálok. Sokszor látom magamat metróban kolduló öregasszonyként... 🙁

csaklenniakartvalaki: a cicanadrág az egy nagyon hálás dolog, de én is így voltam vele ahogy te, csak a nyár közeledtével már meleg volt rá a rövidnadrág.

Jolán: a lényeg hogy egy kicsit is de jobb lett, írd majd meg milyen volt

Voltam ma pszichológusnál, kicsit jobb. Bár az előző pszichológusom jobb volt. Írni fogok ma is.

Néztem nadrágot is.. az egyik ez a cica jelelgű nadrág volt, a másik meg nem annyira cica jelelgű, vastagabb anyagú, de drágább. Szóval a nadrággal még várok.. az a baj, hogy ez a simulós cicanaci kicsit.. furi érzés.. 🙂 De lehet cicanaci lesz ráhúzva a rövidgatyával.. akkor talán nem érzem azt, hogy pucéran futok és talán meg sem fagyok

Igen, azt olvastam, hogy most szereztél aláöltözetet - azt hittem nadrágot is.

Nálam még a "cicanadrág"-szerűség elmegy (a rövidnadrág már kevés lenne nekem), ha hidegebb lesz akkor arra +rövidnadrág, ha annál is hidegebb, akkor cicanadrágra melegítő 😀

Felülre hasonlóan rétegesen. Majd bejön a sál, sapka, fülmelegítő...esetleg derékmelegítő.

Hajrá!

Na akkor tökéletesen elbeszéltem melletted. 🙂

Rövid cuccom volt még idáig csak.. még egy hosszú szárú nadrág kell majd.. de előbb kipróbálom a felső aláöltözetet ma.

Ha elkezdek fázni, gyorsabban futok haza.. 🙂

De ne rövid cuccban fuss!

Ki kéne próbáljam.. Csak nehéz elhinni, hogy rövid cuccban, pár fokban futva ne fázzak.

Én is fázós vagyok, de inkább a hideg, mint a forróság.

Én nagyon fázós vagyok, szóval ha nekem megy, neked is fog. 😉

Tavaly csak a nagy mínuszokban álltam le kb. 2 hétre.

Hideg időben futással még nincs sok tapasztalatom. Eddig az ősz és tél jöttével mindig leálltam. Most cél van kitűzve, így muszáj tenni is érte.

Kleó: biztos az volt a baj, hogy ezek nem németek 😀

csaklenniakartvalaki: ne felejtsd el, hogy a futás melegen tart 🙂 persze azért kell a megfelelő öltözék

Tegnap este kiléptem az ajtón, hogy futni megyek, de azonnal visszafordított a csípős hideg. Most kerítettem aláöltözéket, újraprobálkozás este.

Reggel is csak pulcsiban indultam el dolgozni. Friss volt a levegő..  lassan elő kell kerüljön a kabát.

Pedig a németek anno bementek a 16°-os Balcsiba... Satnyulnak ők is.

Csak nem fáztál meg...

Tegnap elmentem futni, valaki utánamszólt hogy "es ist so kaaaaaaaaaalt".

De ma reggel tényleg lefagytam a bicikliről. Ha most nem fáztam meg, akkor már nem is fogok.

Viszont a futás óta jól érzem magam.

QRVA HIDEG VAN!

ElőzőOldal 511 / 569Következő