Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 510 / 569Következő

Akkor sem engedi! Reggelig menni kell. Egy èjjel többször felriad és zavarja ha nem megy olyankor. 

Ha nem alszok, lebasz.

Az a szörnyű, h van olyan, aki csak tv mellett tud (el)aludni. És ha elalszik, boldogan kikapcsolod (h végre te is tudjál aludni), felébred rá! Agyfelkúró.

🙂

Érdekes. Egy másik bipol-tesztben, mint ami itt van, is pont ugyanannyi pontom lett. 48. Nem súlyos... ennek alapján is stimmel a bipol affektív zavar dg.

Úgy érzem, ma reggel azzal kezdhettem, h rá sz@rtam a bölcsek kövére...

Mindegy, egy próbat megér az elhagyása, dokik is pártolták az elhagyast...hátha elleszek nélküle. Remélem a költözős, lakásvásárlós tervem is sikerül 1 éven belül. Utána már nincs ez a gond.

A teveszme elmúlt, az emlékhalu is v legalábbis nem rémlik h volt, hanghallásra nem hatott.

A téveszme lehet gyszer nélkül is elmúlt volna, az is lehet h nem. Thalassában sok hasonló esetet láttam és derengett h ha ez nekik tünet, nekem is az. 

AD meg ennyit sem hatott.

Es itt jön a patt helyzet: ha nem tudok elaludni/átaludni az ejszakát gyszer nelkül, akkor mit tudok tenni? Szedek újra nyugibogyót...

Amíg itt lakok, kettős a gond. Anyu szarik rá, h tv mellett nem tudok aludni, egész éjjel negy, este ha alszok amikor jön, felébreszt, reggel soxor felébredek a távozasára (4-4:30 körül indul). Füldugóval nem hallom az ebresztőt.

Ha bekattan, őrjöng mit tudok csinálni? Veszek be gyszert.

Tanulni mellette? Eselytelen. Nekem fontos. Inkabb nem dolgozok most, tanulni szeretnék.

Egyik lógus, terap sem tudott ezekre mit javasolni. Azt mondtak h a tüneteim fele nem tünet, amberi reakció arra amit A. rámnyom azzal, h alapvető igényem figyelmen kívül hagyja. Agyfelkúro amit csinál. Nem csak nekem, bárkinek az lenne, ha itt lakna. 

Ez akkor így nem megoldás. Ráadásul, ahogy mondod, igazából nem is használt az AP sem. 

Úgy fogalmaznék, hogy az anno vegetáció volt a nyomorban. (eltartani nem tudtak). Leállítás után 3 évig volt másodállásom is....hogy rendbehozzam azt, ami akkor alakult, mikor gyszertől munkaképtelen voltam.

Nem pusztán a nyomor miatt, ráadásul az úgy teljes vegetáció.

Az. Jól fogalmaztál. Altató sem sokkal különb. A végén többet kér, mint ad. Ezért IS szállnék ki ebből. Mielőtt elszállok.

Gondom azzal, h hébe hóba iszok, még nem dől össze a világ, de ezt is ritkítom.

Olyat meg nem szedek, ami nem hat nekem. (AD)

Végszükség esetén AP, de nem egyezek bele olyan adagba, amivel nem tudok dolgozni. Nem a nyomorba kezeltetnèm bele magam...

A nyugibogyó alattomos segítség, mint pl. a pia...

Ez igaz! Remèlem nem a sírba a nagy semmi gyszerrel, halukkal, depresszíóval 🙂

Igaz, azzal sem voltam jobban. Csak a nyugibogyesz volt igazán segítség.

De jól haladsz!

Azért ott még nem tartok 🙂

Írd meg a Jó hírekben, hadd lássa mindenki, hogy ebből is van kiút!

Hippihurrrááá!

Napok óta nem vettem be gyszert. Előtte is csak 1 nap, előtte is napokig kihúztam.

Enyhül minden megvonási tünet, újak nem jönnek. Eszek, alszok, főzök, takarítok, ki tudok mozdulni.

Chatelni vágyók gyűjjenek oda.

Sebaj...igyál velünk.

Idézet tőle: Kiscsillag

Kleó!

Köszönöm! 🙂

Ja, akkor csak magamban beszèltem laugh

Ha nekem vagy nekem is, aķkor reagálok rá.

Ha másnak, akkor nincs mondanivalóm erre. 

Számít valamit?

Kleó!

Idézet tőle: Maloy

Így van, szedjél minél több gyógyszert és igyál rá alkoholt is, mert úgy a tuti laugh

Ki a címzett?

Nem rakjátok be a címbe, hogy cinikus megjegyzések? laugh Hogy ne legyen sértődés, ha esetleg olyat írok  

Nem lennék megsértődve, ezen már rég túlvagyok. De kösz, hogy gondolsz a nagyon érzékeny lelkivilágomra laugh

Várjunk csak, nincs is lelkivilágom devil

Idézet tőle: Maloy

Így van, szedjél minél több gyógyszert és igyál rá alkoholt is, mert úgy a tuti laugh

Maloy 

Oké ,halottmosó meg vidámság,meg kocsma,de cinikus tippek,mégha tudjuk is ,hogy van ilyen eset aki gyógyszerekre alkoholt iszik....ha ezt most moderáltam volna , és elsősorban a cinikus ,,hangnem" miatt,akkor te lennél megsértődve.

Szia Crazy!  smiley

Ahoy! Maloy 🙂

Erőltesd, konfrontálódj, vitatkozz ha kell. Ebbe ne nyugodj bele. Az életed és az állapotod a tét ès nekik is gond lesz, ha még jobban visszaesel.

Kiscsillagom,

én ezt megváltoztatni, megérteni nem tudom így várom mi lesz borulok vgay felállok az biztos hogy nem igazán vagyok jól.

Gyszerszedés terén van javulás? Rá tudtad venni, hogy a felírt adagot adja?

Sztem az altató az egyetlen gyszered, aminek az elhagyása nem valószînű, hogy komoly gondot okozna. Esetleg a nyugtatót lehetne lassan csökkenteni, de csak akkor ha ezt jól bírod. Nagyot lehet borulni a megvonási tünettől.

Az antipszichotikumokat, antidepresstánst és a hangstabot veszélyes így lecsökkenteni, azt meg kell hogy èrtse. 

Kleó devillaughlaugh

Hű ez jólesett így reggel 🙂

🙂

Nagy kedvenc volt...

Köszi! Este nézegetem majd ès evès előtt is étvágyjavítás céljából.

Kapsz még!

🙂

Az esti Baileystől megnyugodtam és úgy maradtam.

yes

Hurrá! A BZD megvonás erősödési szakaszából az enyhülésibe érkeztem. Kezd lecsengeni. Végre nem csak hulla fáradt voltam, hanem álmos is. Napok v talán már hetek óta 3-4 órát aludtam. Most kb 7 órát, egyhuzamban. Elaludtam éjjel, reggel arra keltem, h jobban vagyok fizikailag és érzelmileg is + étvágyam is volt. Reggeliztem!!!! és ebédelést is tervezek!!! Felkelni is van kedvem. Eddig nem vagy minimális időre keltem fel és nem v alig ettem.

Üdv crazy!

2016.12.31.

https://www.youtube.com/watch?v=BqFOhYrXR-w&app=desktop

halló..utólagos engedelmetekkel beosontam a nyitott ajtón melegedni devil

Cigit az élőknek, kávét a holtaknak. Egymás sorsát akarjuk úgyis. 

Ez az idézet tök jó laugh

Részvétem mindenkinek, sok itt a halott mostanában 🙁

ElőzőOldal 510 / 569Következő