Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 519 / 569Következő

https://marieclaire.hu/riporter/2016/09/05/miert-introvertaltak-az-introvertaltak/

Idézet tőle: Kiscsillag

Úgy tudom, h az introvertáltnak sokkal alacsonyabb az igénye a társas helyzetekre, bulikra stb. Ő szívesebben van egyedül, olyan szórakozást választ amihez nem szükséges társaság. JÓL érzi magát, nem szorongás akadályozza, hogy többet legyen emberek között. Nincs rá igénye. Van emberi kapcsolata, tud kötődni, de zavaró számára ha nem lehet eleget egyedül. 

Az extrovertált fordítva. 

Mind2 személyiségtípus, ezek nem változtathatóak meg és egyik sem betegség.

A gond akkor van, ha valakinek a társas helyzetek szorongást okoznak (amit Te is írtál), szeretne többet lenni emberek között és felszabadultabban, de ebben a szorongás gátolja. 

A leírásodból nekem úgy tűnik, hogy extrovertált vagy, de szorongás miatt nem tudsz annyit és olyan felszabadult lenni társaságban, amennyit szeretnél.

De lehet introvertált vagy, alapból kicsi a társas igényed + szorongással küzdesz.

A szorongást lehet kezelni (remèlem beválik a mostani gyszer), de ha introvertált vagy akkor sosem leszel extrovertált. 

A személyiségedet 6 tényező befolyásolja, ha érdekel, leírom. Azokban vagy intro, vagy extro vagy.
Tehát egy intronak is vannak extro tulajdonságai, és fordítva is igaz.
Nekem a beszélgetés a fő problémám.
Egy intro érzékeny a dopaminra, mert hamar túltöltődik miatta.
Ha érdekel a téma, olvasd el ezt.
https://intro-vertigo.blog.hu/2018/02/22/5_10_bizonyitek_hogy_az_introvertaltak_agya_tenyleg_maskepp_mukodik
Részletesebben el tudnám mondani, mert érdekel a téma, csak mint mondtam, ittam némit, nehéz gépelnem.
A lényeg az arosual szint, tehát a fomfort zónára való törekvés.
Ez más azi ntrók, és más az extrók szempontjából. Szó szerint másképp működünk agyilag.
Nekünk is szükségünk van a társaságra, de csak olyanra, akik megértenek. Imádunk bulizni, de csak bizonyos ideig.
Teáht ami a neten kering az introvertáltásgról, azok többsége egy full baromság.

Én gyerekkorom óta ilyen vagyok. Fontos, h minden nap pár órát vagy legalább heti 1x egy teljes napot egyedül lehessek.

Koleszban ezt úgy oldottam meg, hogy minden nap elmentem 1-2 órát sétálni + hétvégén magamra zártam az ajtót. Nem volt szorongásom, jól kijöttem a szobatársakkal, csak zavaró volt, h folyamatosan emberek között vagyok.

Táborokban (8-10 évesen) is mindig kerestem egy eldugott sarkot, a kertben egy részt, ahol senki nincs és baromi jól esett, h ott egyedül lehetek. 

Amikor egyedül laktam is élveztem, hogy csak akkor van ott vki, ha vendégségbe jön + mhelyen vagyok társaságban. Jártam bulizni, abban az időszakban sokat/nagy adagot ittam és utána mindig jól esett, h otthon egyedül lehetek. (más kérdés, h akkoriban folyamatosan hallottam hangot, beszélt hozzám, amit úgy éltem meg, h vki velem van.)

Amit leír, nekem úgy tűnik, h a szorongás akadályozza, ugyi oviban még nem szorongott, tehát alapból nem intro. Meg én már ezelőtt sem hittem ebben...

"de zavaró számára ha nem lehet eleget egyedül" – ilyet hármat is ismerek, de nem, nem és nem bírom őket megérteni! Elfogadom, de nem értem...

a vadászmester, az egyik kedvenc piám. 🙂

Igaz, 1x nagyon depisen lementem a kocsmába, egy szót nem szóltam, azt mondták, h ez borzasztó, ennél még az is jobb, amikor egyfolytában kiabálok... (Mert még hangos is vagyok. blush)

Úgy tudom, h az introvertáltnak sokkal alacsonyabb az igénye a társas helyzetekre, bulikra stb. Ő szívesebben van egyedül, olyan szórakozást választ amihez nem szükséges társaság. JÓL érzi magát, nem szorongás akadályozza, hogy többet legyen emberek között. Nincs rá igénye. Van emberi kapcsolata, tud kötődni, de zavaró számára ha nem lehet eleget egyedül. 

Az extrovertált fordítva. 

Mind2 személyiségtípus, ezek nem változtathatóak meg és egyik sem betegség.

A gond akkor van, ha valakinek a társas helyzetek szorongást okoznak (amit Te is írtál), szeretne többet lenni emberek között és felszabadultabban, de ebben a szorongás gátolja. 

A leírásodból nekem úgy tűnik, hogy extrovertált vagy, de szorongás miatt nem tudsz annyit és olyan felszabadult lenni társaságban, amennyit szeretnél.

De lehet introvertált vagy, alapból kicsi a társas igényed + szorongással küzdesz.

A szorongást lehet kezelni (remèlem beválik a mostani gyszer), de ha introvertált vagy akkor sosem leszel extrovertált. 

Ne keseregj...

Én élvezem (habár olykor már magamat is fárasztom), de a környezetem meghülyül tőle...

Idézet tőle: Kleó

Megyek hozzád gyereknek! 😀 Ezek gyűlölték, h folyamatosan beszélek, mindig is. Úgy 3 éves koromban megszámolták, hány szót mondok percenként. 62... Több, mint szó/mp. Apám kijelentette: nem is csoda, h fáj a feje. Később 1x sóhajtva megkérdezte: és arról ez most h jutott eszedbe? Elmondtam. Mire ő: kár volt megkérdezni. Aztán: maradj már egy kicsit csöndben! Lányom: miért, hangos, vagy a témával van baj? Apám: nem, csak SOK, SOK, SOK! Melóhelyen: Csak egy kicsit próbálj meg csendben maradni! Én: próbálok, de nem megy! 

Szóval azt akarom mondani, hogy az extro sem olyan fenékig tejfel...

De, az extró k*rva jó, én élvezném. Rége bespurizott állapotban voltam szófosógép, amikor könyörögtek, hogy kussoljak már el végre. Életem legszebb bókja volt, de komolyan.
Kisgyereknek extró voltam, én voltam az ovi középpontja, non-stop pofáztam, és utána valami elcsesződött bennem, átestem a ló túloldarára, és amilyen beszédes voltam, olyan csendes lettem, ami engem zavar, mert tudom, hogy van egy másik énem, akit újra kell éleszteni, és ez motivál a gyogyikra.

Értem, de közben azt írod h ilyen-olyan gyszernek olvassak utána, keressek orvost stb. Erre leírtam, h ESETEMBEN ez problémás. Nem azt, h BENNED a gyszer kárt fog tenni!!! 

Bocs, benéztem, néha elveszek a sorok között, főleg 1 üveg borral, és némi vadászmesterrel a fejemben. 🙁

Értem, de közben azt írod h ilyen-olyan gyszernek olvassak utána, keressek orvost stb. Erre leírtam, h ESETEMBEN ez problémás. Nem azt, h BENNED a gyszer kárt fog tenni!!! 

Megyek hozzád gyereknek! 😀 Ezek gyűlölték, h folyamatosan beszélek, mindig is. Úgy 3 éves koromban megszámolták, hány szót mondok percenként. 62... Több, mint szó/mp. Apám kijelentette: nem is csoda, h fáj a feje. Később 1x sóhajtva megkérdezte: és arról ez most h jutott eszedbe? Elmondtam. Mire ő: kár volt megkérdezni. Aztán: maradj már egy kicsit csöndben! Lányom: miért, hangos, vagy a témával van baj? Apám: nem, csak SOK, SOK, SOK! Melóhelyen: Csak egy kicsit próbálj meg csendben maradni! Én: próbálok, de nem megy! 

Szóval azt akarom mondani, hogy az extro sem olyan fenékig tejfel...

Szívből remélem, h ez sikerülni fog.

Nem ellentem, h kezeltesd magad gyszerrel és azt sem mondom, h ez baromi kockázatos az esetedben.

Az én szitum más. Nyilván emiatt is óvatosak a gyszerekkel. 

Nálam az is szempont, h valszeg volt mániás fázisom. Emiatt AD mellett lehet átcsapnék. AP-től (magában) még depressziósabb leszek. Kicsit patt helyzet mert 2-3-4 féle gyszert nem szedhetek.

Ha szar a laborom melyiket állítják le??? Honnan fogják tudni, h a 4 féléből melyik okozza a gondot??? Vagy elveszik mind a 4et egyszerre és falnak megyek?

Orvos javasta a nyugi bogyó elhagyását!!! Erre mi lett? Egy rakás megvonási tünet + a halum fellángolt.

Nézd, én felfogtam agyilag, hogy mit akarátl mondani, mert most vagyok 38, kb. 14 éves korom óta tudom, hogy gáz van velem, teáht közel 24 éve olvasok ezekről a szarokról.
De ezt úgy képzeld el, amikor egy amputált betegnek sikerül elvonatkoztatnia arról, hogy nem tud pl. járni, és erre külön felhívják a figyelmét. Próbálok ezekre nem odafigyelni.

Nézd, egy kis önéletrajz.
Introvertált vagyok, sztem tudod, hogy az mit jelent. Az extrovertált ellentéte.
Ebből adódóan vagy egy bizonyos fokú szociális szorongásom, és elkerülő személyiségzavarom.
A hab a tortán, hogy valszeg a sok stressz miatt minimálisan borderline is vagyok.
Egy jó példa. Tegnap jött egy csaj hozzánk próbanapra.
Amikor megjelent, lefagytam, úgy hogy nekem kellet volna prezentálnom a dolgot.
Alap szinten ment is beszélgetés, de a 20fokos klíma mellett engem szó szerint vert a víz, mert mivel ellentétes nemű volt, előjött az összes gátoltságom úgy, hogy tisztában voltam vele, hogy van családja, tehát férje és gyereke.
Én fizikailag képtelen vagyok egy kapcsolat kialakításra.
És ez nagyon beteg, nem egy igazi élet.
Én csak egy saját családra vágynék, lehetőleg egy kislánnyal, aki apának szólít, és non-stop beszél, tehát ellensúlyozza a "fogyatékosságomat".

Nem akarom elvenni a kedved a gyszerek szedéséről.

Azt próbáltam megértetni, h en hiába olvasom, hogy mi es mire jó, ha

1. nem írja fel orvos mert túl kockázatosnak tartja

2. nem vállalja a kezelésem mert laborkontrollt nem tud megoldani

3. nem tartja indokoltnak

4. leállítja mert toxikusan károsít

5. nem passzol a másik gyszerhez,azaz vagy azt nem kaphatom v a pszicho gyszert. 

6. anyám balhézik mert szétcsap a gyszer

A rokonomnak nem 1-2 féle gyszer okozta a májzsugort. Sokféle és hosszú idő alatt. Nincs jól, sosem volt, de az is lehet h gyszerek nélkül már öngyilkos lett volna vagy még szarabbul lenne.

Az antibiotikumtól besárguló ismerősöm azóta rendbejött. 1 hétig volt kh-ban, vizsgálgatták, minden egyéb lehetséges okot kiszűrtek. Ez nagyon ritka mellékhatás, egyéni érzékenysége volt. 

Májrákban nem valami boldog a halál...

Ebben a kérdésben rossz az alapvetésed. Már miért ne sikerülhetne??? Csak ne görcsölj rá folyton, hogy neked ez nem... 

A lítium meg legalább a vesét teszi tönkre.

Ne vedd el a kedvemet a gyigyiktól. Tisztában vagyok a mellékhatásokkal, de én az életem hátralévő részét boldogan akarom megélni. Tehát nem sokáig boldogtalanul, hanem, röveiden de boldogan.
Én muternál tovább úgy se terveztem, csak ha nem esik be egy saját család akikért rajonghatok.
De ez egyelőre csak hiú ábránd, megvalósíthatatlan terv.

Idézet tőle: debut12

Csoportra soha többet nem megyek. Egyszer egy srác egy csajt rángatni, rázni kezdett. Odamentem és odébb lökött. Semmit nem csináltam és szó szerint egyetlen szót sem szóltam.

Legszívesebben leüvöltöttem volna a fejét, de nem akartam cirkuszt v felkúrni az agyát egy másik, nálam még betegebb embernek. Eletemben nem éreztem ilyen tehetetlenséget.

Egy nem beteg ember (vagy nem ennyire beteg) ha agresszív velem, akkor elküldöm a faszba. 

Nagyon érzékeny vagyok az agresszió minden formájára (szemtanúként is). Annyira kibuktam, h itthon ököllel szerettem volna beleverni a tükörbe. Szinte önkívületi állapotban jöttem haza, majdnem elütött egy autó, a hévről leestem és eltört a karom. 

Azóta be sem merek oda menni.

Ennyi nekem egy életre elég volt. Később máshova jártam, ott megoldható volt, h az utcán várakozzak. Nem merek bemenni váróterembe más betegek köze/mellé. Neha, ha volt bennem gyszer akkor bementem, főleg ha wc-re kellett mennem.

Kh-ban is csak úgy tudnék lenni (azóta) ha amíg ott vagyok nagyon felnyomnak a nyugtató adagomat.

Nekem az apám volt egy agresszív f@szkalap, az ő által okozott sérüléseket hordozom (főleg), ezért megértelek.
Kerülöm a stresszes helyzeteket, mert azok felszínre hozzák a rég eltemetett, de el nem felejtett múltat.
Épp ezért lenne jó egy hipnotizálás, hogy a mostani tudatommal dolgozzam fel a gyrekkori sérelmeimet.
Mert ez tényleg így működik. A tudatalattid nem tesz különbséget a múlt és a jelen között, tehát tudat alatt még mindig "lángolnak" az akkor átélt dolgok, amelyeket a taudat alattid a saját védelmed érdekében "eltemetett", de biológiai okokból a felszínre tőrnek.

Nálam az is gond, h ez nem csak múlt.

Most is bántalmazó környezetben/csaladtaggal lakok.

Nincs mit, nekem nagyon jók a tapasztalataim a Klinika átereivel, úgy szakmailag.

Jó, de azok a dokik akkor foglalkoznak úgy általában pszichotikus tünetekkel, hátha egyénileg is vállalnának...

Hétfőn telón érdeklődök. Köszi.

Érdekes, de én képtelen vagyok elhinni, h csak ennyi. Pl. a szerelemről.

Nekem az ár is szempont mert semmi garancia nincs arra, h akármit ad, az hatni fog és semmi garancia nincs arra, h nem tesz bennem kárt. Tehát pénzért jó esetben vmitől jobban leszek, rosszabb esetben rosszabbul. Ez azért megfontolandó...

Erre jó a tb, mert ha van rá késztetésed, akkor utánaolvasol a bajodnak, akár külföldi fórumokon is, és ha olyan a doki, akkor kérsz tőle egy gyogyit. Én eddig csak olyat kértem, amibe nem roppanhatok bele, tehát az igazi aduászok még odéébb vannak.
Amúgy meg szakmai tapasztalat, hogy egy gyógynövényel sokkal de sokkabb nagyobb változást érhetsz el, mint dilibogyóval... 

Majat mindegyik károsíthatja és ennek látható/érezhető jele nincs, ha fokozza a fibrózist, azt nem tudom visszafordítani. (Lítium lehet kivétel mert az, ha jól tudom nem a májban metabolizálódik.)

Úgy tudom, h máj szempontjából a legkevésbé az antidepik problémásak, utána jönnek a nyugtatók es az altatók, legrosszabb az antipszichotikum. 

Előre sajnos nem lehet tudni, h kinek mire van egyéni erzékenysége.

15 mg Yarocen +0,5 mg Rivotril mellett szálltak el az értékeim. Egyértelmű volt, h kétféle gond van,az egyik a toxikus, azaz a gyszer okozta májkárosodás.

Egyik ismerősöm 1 doboz antibiotikumtól sárgult be. 

Egyik rokonomnak a pszichó és egyéb gyszerek okozta májzsugora van. Idő kérdése és bele fog halni. Nem tudják gyógyitani mert már olyan súlyos a károsodás, h innen visszafordítani nem lehet. Egyéb toxikus károsodás kizárható, még nagyon nagyon ritkán sem iszik alkoholt.

Azért a szakember is lányeges.
Engem pl. az hipnutikus állapotba hoz, ha hosszan figyelem azt, hogy valaki hogy dolgozik, tehát szó szerint megfigyelem.
Érdekes, olyankor elvarázsolódok.

Jó, de azok a dokik akkor foglalkoznak úgy általában pszichotikus tünetekkel, hátha egyénileg is vállalnának...

Ha szerettek olvasni, ez egy alapmű, hogy megértsétek az érzelmeitek mivoltát.
https://www.libri.hu/konyv/marco_rauland.az-erzelmek-kemiaja.html

Hááát... én a hipnózis alatt semmi olyat nem mondtam, amit anélkül is ne mondtam volna el. Biztos azon is múlik, ki, mit és hogyan "kérdez", miként vezet.

😀 hát az is!

Már csak az "idős gondozást is vállalunk" hiányzik. 🙂

Az másik osztály 🙂 De sajnos demenseket nem fogadnak...

Csoportra soha többet nem megyek. Egyszer egy srác egy csajt rángatni, rázni kezdett. Odamentem és odébb lökött. Semmit nem csináltam és szó szerint egyetlen szót sem szóltam.

Legszívesebben leüvöltöttem volna a fejét, de nem akartam cirkuszt v felkúrni az agyát egy másik, nálam még betegebb embernek. Eletemben nem éreztem ilyen tehetetlenséget.

Egy nem beteg ember (vagy nem ennyire beteg) ha agresszív velem, akkor elküldöm a faszba. 

Nagyon érzékeny vagyok az agresszió minden formájára (szemtanúként is). Annyira kibuktam, h itthon ököllel szerettem volna beleverni a tükörbe. Szinte önkívületi állapotban jöttem haza, majdnem elütött egy autó, a hévről leestem és eltört a karom. 

Ennyi nekem egy életre elég volt. Később máshova jártam, ott megoldható volt, h az utcán várakozzak. Nem merek bemenni váróterembe más betegek köze/mellé. Neha, ha volt bennem gyszer akkor bementem, főleg ha wc-re kellett mennem.

Kh-ban is csak úgy tudnék lenni (azóta) ha amíg ott vagyok nagyon felnyomnak a nyugtató adagomat.

Nekem az apám volt egy agresszív f@szkalap, az ő által okozott sérüléseket hordozom (főleg), ezért megértelek.
Kerülöm a stresszes helyzeteket, mert azok felszínre hozzák a rég eltemetett, de el nem felejtett múltat.
Épp ezért lenne jó egy hipnotizálás, hogy a mostani tudatommal dolgozzam fel a gyrekkori sérelmeimet.
Mert ez tényleg így működik. A tudatalattid nem tesz különbséget a múlt és a jelen között, tehát tudat alatt még mindig "lángolnak" az akkor átélt dolgok, amelyeket a taudat alattid a saját védelmed érdekében "eltemetett", de biológiai okokból a felszínre tőrnek.

😀 hát az is!

Már csak az "idős gondozást is vállalunk" hiányzik. 🙂

😀 hát az is!

Szent Rókus Kórház, kórházi épület földszint.

Elérhetőség:
Telefon:        06-1-2668000 (központ), 6607 mellék 
06-1-2663513

Tevékenységi kör:
Előzetes bejelentkezés és időpontegyeztetés után képzett orvos-, pszichológus-, gondozónői csapat várja a betegeket Pest megyéből, a Fővárosból és közvetlen ellátási területünkön kívülről is.
Intézetünkben pszichózisok diagnosztikája, kezelése, pszichotikus betegek gondozása mellett szorongásos- és hangulatzavarok, alvászavarok, pszichoszomatikus kórképek gyógyítása történik, komplex gyógyszeres és pszichoterápiás módszerekkel. 
Feladatunk még a területünkhöz tartozó betegek gyámsági-, gondnoksági ügyeinek véleményezése, pszichiátriai szakértése.

Ez úgy hangzik, mint valami elcseszett reklám, hogy csak azért is ezt vedd meg...

Nappali kórház, tematikus kéthetes csoportok

2018
Szeptember 17.
 hétfő – 28. péntek: Mindennapi érzelmeink
Október 8. hétfő – 19 péntek: Stresszmentesítő, relaxációs csoport
November5. hétfő – 16. péntek: „Mindennapi kapcsolataink” (szociális kompetencia) 
November 19. hétfő – 30. péntek: Kognitív-viselkedésterápiás csoport (CBT)
December 3. hétfő – 14. péntek: Pszichotikus páciensek pszichoedukációs csoportja (metakognitív tréning)

Várjuk jelentkezésüket – legkésőbb a csoport kezdte előtti héten – első interjúra!

Időpontot kérni, érdeklődni a (1)2100-330/51219-es telefonszámon lehet.

Változik. Folyton. Most mindenhez a Balassa u. 6. az út, a nappali kh. a Tömő u. (mögötte), a többi thely már nincs.

Szent Rókus Kórház, kórházi épület földszint.

Elérhetőség:
Telefon:        06-1-2668000 (központ), 6607 mellék 
06-1-2663513

Tevékenységi kör:
Előzetes bejelentkezés és időpontegyeztetés után képzett orvos-, pszichológus-, gondozónői csapat várja a betegeket Pest megyéből, a Fővárosból és közvetlen ellátási területünkön kívülről is.
Intézetünkben pszichózisok diagnosztikája, kezelése, pszichotikus betegek gondozása mellett szorongásos- és hangulatzavarok, alvászavarok, pszichoszomatikus kórképek gyógyítása történik, komplex gyógyszeres és pszichoterápiás módszerekkel. 
Feladatunk még a területünkhöz tartozó betegek gyámsági-, gondnoksági ügyeinek véleményezése, pszichiátriai szakértése.

Terápiát nem akarok. Gyszert passz. Eddig nem hatott, kivéve a Frontin és az altató. 

Klinikát tudnád pontosítani? Nekem ez mindig rejtély, hogy ott hol és mi van. Ilyen tömb, olyan tömb, ilyen terápia, olyan. Egyszer érdeklòdtem, de telóban azt mondták h pszichotikus beteget nem vállalnak.

Nekem az ár is szempont mert semmi garancia nincs arra, h akármit ad, az hatni fog és semmi garancia nincs arra, h nem tesz bennem kárt. Tehát pénzért jó esetben vmitől jobban leszek, rosszabb esetben rosszabbul. Ez azért megfontolandó...

Erre jó a tb, mert ha van rá késztetésed, akkor utánaolvasol a bajodnak, akár külföldi fórumokon is, és ha olyan a doki, akkor kérsz tőle egy gyogyit. Én eddig csak olyat kértem, amibe nem roppanhatok bele, tehát az igazi aduászok még odéébb vannak.
Amúgy meg szakmai tapasztalat, hogy egy gyógynövényel sokkal de sokkabb nagyobb változást érhetsz el, mint dilibogyóval... 

Ott vannak mind a 2-re. Szerintem nézegesd meg neten, aztán telefonálj.

Terapon azt szokták mondani, h gyszer kellene, áter erre azt, h inkább terápia.

Az is szempont, h magánban máshol is lehet laborkontroll gondom...illetve ha nincs pénzem, nem tudok menni 

KCs! A Klinikán a nappali kh.-ban mostanában épp skizóknak tartanak csoportokat. Hátha ott vmelyik doki vállal egyénit/magánt is.

De sétáljak oda be és mondjam h hahó, valaki óhajtana kezelni?

Eddig mindig úgy jártam, h aki skizóra volt specializálódva az azt mondta h borderem van, aki borderre az azt mondta, h ez skizó. 

Mi a szent sz@r ez a 71 vendég??? KGB, CIA, Moszad?

KCs! A Klinikán a nappali kh.-ban mostanában épp skizóknak tartanak csoportokat. Hátha ott vmelyik doki vállal egyénit/magánt is.

Nézd, a gyogyi számomra a megoldás lenne... Megfigyeltem magamon, hogy ha "kiütöm" magam, akkor szófosó géppé változok. És én ez  szeretnék lenni, mert elegem van a "némaságból" adódó szociális szorongásból, és az elkerülő személyiség zavarból.
A gyogyik meg épp azokra a neurotranszmitterekre hatnak, amelyek a "kitütődéskor" termelődnek.

Sztem az ár nem szempont, ha a további életedről van szó.
Én is csak szért járok tb-re, mert kedvemre válogathatok a gyogyik közül.
Nekem ez a "beszélgessünk" téma nem lényeg dokinál, mert a fő bajom az introvertáltság, tehát nem vagyok beszédre hajlamos.
Most egy számomra harmadik félnek minősülő emberrel beszélgessek úgy, arról, hogy nem vagyok beszédes, és a fő témám az, hogy nem vagyok beszédes, és ez kibeb@szottul zavar???
Ez az igazi irónia. 🙂

ElőzőOldal 519 / 569Következő