Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.05., 08:45Nemrég keltem fel 20 perce, eddig álmosan érzem magam. Hogy ma hogy érzem magam azt olyan fura, mert a ma az folyamatosan tart éjfélig, addig azt lehetne kérdezni, hogy ki hogy fogja magát ma érezni, illetve eddig ki hogy érzi ma magát. Éjfél után meg már nem ma van, vagyis akkor a kérdést nem is lehet feltenni múlt időben úgy, hogy "ma", mert a ma múlt ideje a tegnap.
Éppen melegszik az energiaitalom, mert a higedet nem szereti az egyik fogam.
Nemrég keltem fel 20 perce, eddig álmosan érzem magam. Hogy ma hogy érzem magam azt olyan fura, mert a ma az folyamatosan tart éjfélig, addig azt lehetne kérdezni, hogy ki hogy fogja magát ma érezni, illetve eddig ki hogy érzi ma magát. Éjfél után meg már nem ma van, vagyis akkor a kérdést nem is lehet feltenni múlt időben úgy, hogy "ma", mert a ma múlt ideje a tegnap.
Éppen melegszik az energiaitalom, mert a higedet nem szereti az egyik fogam.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.03.05., 06:25Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóErről jut eszembe: fú de rossz és szemtelen kölyök voltam, aztán az is maradtam, ugye a border...
Miket írtál fel magadnak?
Ó, nemcsak magamnak. Pl. barbiturátokat.
A legjobb bar(bitur)átaimnak 😉
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóErről jut eszembe: fú de rossz és szemtelen kölyök voltam, aztán az is maradtam, ugye a border...
A legjobb bar(bitur)átaimnak 😉
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.04., 21:01Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóErről jut eszembe: fú de rossz és szemtelen kölyök voltam, aztán az is maradtam, ugye a border...
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóErről jut eszembe: fú de rossz és szemtelen kölyök voltam, aztán az is maradtam, ugye a border...
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.03.04., 18:52Gyűlölöm ezt a rohadt fogkrémes fogmosást, és mégis csinálom, meg járok orvoshoz évente többször is.
Elmulasztja a finom ízeket a számban, amit a jó kajával éreztem, amit korábban ettem. A fokhagyma például.
Imádom.
És gyűlölöm a náci absztinenseket is, amikor a bor finom, és jól esik, annyi, amennyit csak akarok.
Nem részegségért, hanem az íze végett.
FOS.
Gyűlölöm ezt a rohadt fogkrémes fogmosást, és mégis csinálom, meg járok orvoshoz évente többször is.
Elmulasztja a finom ízeket a számban, amit a jó kajával éreztem, amit korábban ettem. A fokhagyma például.
Imádom.
És gyűlölöm a náci absztinenseket is, amikor a bor finom, és jól esik, annyi, amennyit csak akarok.
Nem részegségért, hanem az íze végett.
FOS.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.03.04., 17:27üdvözlet! egyúttal minden jót!
🙂
ölelés mindenkinek.
üdvözlet! egyúttal minden jót!
🙂
ölelés mindenkinek.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.04., 12:07Idézet tőle: KleóErről jut eszembe: fú de rossz és szemtelen kölyök voltam, aztán az is maradtam, ugye a border...
Idézet tőle: KleóErről jut eszembe: fú de rossz és szemtelen kölyök voltam, aztán az is maradtam, ugye a border...
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.04., 12:06Idézet tőle: ElijahShadeAm hétfőn voltam piciáternél (direkt írom így le, tudom hogyan kell írni egyébként).
Közöltem vele, amit ő is tud:
tudniillik azt, hogy legtöbbféle terápiára rezisztens vagyok, ill. nem szívesen vállal senki terap Hajdú-Biharban bipolárt meg ilyesmiket, ugye orvosi szempontból könnyű eseteket szeretik csak picológusok, ill. piciáterek.
Senki ne sértődjön meg, ezen eseteket ezzel nem lekicsinylem, de ezen kórképek viszonylag jól karbantarthatóak vagy kezelhetőek orvosi szempontból (mondom, orvosok meg gyógyulások, jobban levési statisztikák szerint): nevezetesen a pánikrohamosok, exogén depressziósak (külső körülmények miatti) és fóbiások meg enyhe szorongásosok.
Azt is mondtam, több gyógyszer kéne, de sajna nem lehetséges, legtöbbtől magam alá teszek nagy adagban, meg nagyon rossz mellékhatások vannak. Én még antidepitől is pl. agresszív vagyok, pedig majdnem mindenki nyugodt azoktól.
Így maradnak a megszokottak: Rivotril, Tiapridal, Latrigil meg Quetiapine (hogy a fene esne abba, aki ezt feltalálta, gyilkos, de muszáj szedni, pedig legkisebbet szedem belőle, nagyon addiktív, nem tudom letenni)
Ezért elő is irányoztam, hogy tud-e valami kísérleti terápiát, mit áll TB, fizet, de mondta nem igazán.
És még volt képe azt mondani, látom, nem fogyott.
Amúgy mivel enni se merek colitis miatt sokat, ezért fogytam kb. 7 - 8 kg-t. Amúgy is súlyom átlagos, kb. 10 kg túlsúly volt rajtam, most már nincs, mivel nem merek enni, csak napi 3-szor keveset.
Meg is mondtam neki, hogy tudtommal nem dietetikus, így agyamban turkáljon, ne súlyomban.
A colitises dokinál legutóbb 8 (!!!!!!!!!) órát kellett várni......
Az meg mindig súlyommal van megáldva, meg hogy ideggyenge vagyok.....
Annyit mondhatok, hogy itt Hajdú-Biharban még ez a kettő a legjobb, vannak még a szintén kiégett szurkálósok, de még félrekezelőek is meg akiknek dunsztjuk sincs, bár kedvesek.
Magyar eü, én így szeretlek!!!!!
Quetiapin? 800 mg-ról álltam le kb 1,5 év szedés után. Kb 6 hónapos csökkentés előzte meg. Látni akartuk, h az elhagyás hogyan hat a tünetekre.
Sztem jó kombinációt szedsz.
Idézet tőle: ElijahShadeAm hétfőn voltam piciáternél (direkt írom így le, tudom hogyan kell írni egyébként).
tudniillik azt, hogy legtöbbféle terápiára rezisztens vagyok, ill. nem szívesen vállal senki terap Hajdú-Biharban bipolárt meg ilyesmiket, ugye orvosi szempontból könnyű eseteket szeretik csak picológusok, ill. piciáterek.
Senki ne sértődjön meg, ezen eseteket ezzel nem lekicsinylem, de ezen kórképek viszonylag jól karbantarthatóak vagy kezelhetőek orvosi szempontból (mondom, orvosok meg gyógyulások, jobban levési statisztikák szerint): nevezetesen a pánikrohamosok, exogén depressziósak (külső körülmények miatti) és fóbiások meg enyhe szorongásosok.
Azt is mondtam, több gyógyszer kéne, de sajna nem lehetséges, legtöbbtől magam alá teszek nagy adagban, meg nagyon rossz mellékhatások vannak. Én még antidepitől is pl. agresszív vagyok, pedig majdnem mindenki nyugodt azoktól.
Így maradnak a megszokottak: Rivotril, Tiapridal, Latrigil meg Quetiapine (hogy a fene esne abba, aki ezt feltalálta, gyilkos, de muszáj szedni, pedig legkisebbet szedem belőle, nagyon addiktív, nem tudom letenni)
Ezért elő is irányoztam, hogy tud-e valami kísérleti terápiát, mit áll TB, fizet, de mondta nem igazán.
Amúgy mivel enni se merek colitis miatt sokat, ezért fogytam kb. 7 - 8 kg-t. Amúgy is súlyom átlagos, kb. 10 kg túlsúly volt rajtam, most már nincs, mivel nem merek enni, csak napi 3-szor keveset.
Meg is mondtam neki, hogy tudtommal nem dietetikus, így agyamban turkáljon, ne súlyomban.
Annyit mondhatok, hogy itt Hajdú-Biharban még ez a kettő a legjobb, vannak még a szintén kiégett szurkálósok, de még félrekezelőek is meg akiknek dunsztjuk sincs, bár kedvesek.
Quetiapin? 800 mg-ról álltam le kb 1,5 év szedés után. Kb 6 hónapos csökkentés előzte meg. Látni akartuk, h az elhagyás hogyan hat a tünetekre.
Sztem jó kombinációt szedsz.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.04., 10:10Felébredős éccaka volt, valakivel (valamivel) még vitatkoztam is a szobában, már ami rémlik belőle.
Felébredős éccaka volt, valakivel (valamivel) még vitatkoztam is a szobában, már ami rémlik belőle.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.03.04., 00:47Jó éjt! 🙂
Jó éjt! 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.04., 00:34"Őrült beszéd, őrült beszéd: de van benne rendszer" (Shakespeare, Arany J.)
Na, ez most h jutott eszembe?
"Őrült beszéd, őrült beszéd: de van benne rendszer" (Shakespeare, Arany J.)
Na, ez most h jutott eszembe?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.04., 00:23Erről jut eszembe: fú de rossz és szemtelen kölyök voltam, aztán az is maradtam, ugye a border...
Erről jut eszembe: fú de rossz és szemtelen kölyök voltam, aztán az is maradtam, ugye a border...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.04., 00:12Én kamaszként, de kiváltható volt mind, és semmi bukta. Tudtam, mit nem lehet. (Már akkoriban.) Barinőm szerezte, egy megszűnt! sztk-ból, pecséttel. Soha senki nem ellenőrizte, nem volt digitalizáció.
Én kamaszként, de kiváltható volt mind, és semmi bukta. Tudtam, mit nem lehet. (Már akkoriban.) Barinőm szerezte, egy megszűnt! sztk-ból, pecséttel. Soha senki nem ellenőrizte, nem volt digitalizáció.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.04., 00:08Gyerekként hozzájutottam üres receptekhez, de persze csak hülyeségeket írtam rá, az iskolában meg kérdezték honnan van (anyám akkori munkahelyéről), de az nem rémlik, hogy lett-e belőle valami ügy.
Gyerekként hozzájutottam üres receptekhez, de persze csak hülyeségeket írtam rá, az iskolában meg kérdezték honnan van (anyám akkori munkahelyéről), de az nem rémlik, hogy lett-e belőle valami ügy.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.04., 00:01Aztán ha elgondolom, mennyi recipét írtam anno... Szereztek pecsétes paklit, de megírni csak én tudtam... Hurrá, hihi. Most is tudnék, ha nem e-recept lenne, sőt, de nincs papírom hozzá.
Aztán ha elgondolom, mennyi recipét írtam anno... Szereztek pecsétes paklit, de megírni csak én tudtam... Hurrá, hihi. Most is tudnék, ha nem e-recept lenne, sőt, de nincs papírom hozzá.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.03.03., 23:55Most eszembe jutott egy csuda mókás eset 2010-ből.
Voltam egy éjjeli ügyeleten, mert nagy vizelési fájdalom volt.
És mai napig emlékszem a palira, aki ott volt, teljesen affektálva és nagyon magas hangon beszélt, ilyen kis orvos rezidens/kezdő orvos volt (kb. olyan hangja volt, mint Lakatos Márknak), és mikor írta receptet, mondta nővérnek:
- Hát, de jó, de szupi, én már ilyet is írhatok!?
Meg össze-vissza röhögött. xD
Akkor mivel nagy fájdalmaim voltak, nem volt vicces, de így utólag nagyon mókás eset.
😀 xD
Most eszembe jutott egy csuda mókás eset 2010-ből.
Voltam egy éjjeli ügyeleten, mert nagy vizelési fájdalom volt.
És mai napig emlékszem a palira, aki ott volt, teljesen affektálva és nagyon magas hangon beszélt, ilyen kis orvos rezidens/kezdő orvos volt (kb. olyan hangja volt, mint Lakatos Márknak), és mikor írta receptet, mondta nővérnek:
- Hát, de jó, de szupi, én már ilyet is írhatok!?
Meg össze-vissza röhögött. xD
Akkor mivel nagy fájdalmaim voltak, nem volt vicces, de így utólag nagyon mókás eset.
😀 xD
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.03.03., 23:35Ja, igen, írni is akartam, hogy súlyos bél-és-gyomorbántalmakat okozhat az acetilszalicilsav-tartalmú fájdalomcsillapítók rendszeres szedése. Konkrétan az aszpirin meg kalmopyrin.
Meg még a Diklofenák meg nagyon erős Advil Ultra.
Úgyhogy a legbiztonságosabb függni az Algopyrin-től, az csinálja legkevesebb bajt.
Ja, igen, írni is akartam, hogy súlyos bél-és-gyomorbántalmakat okozhat az acetilszalicilsav-tartalmú fájdalomcsillapítók rendszeres szedése. Konkrétan az aszpirin meg kalmopyrin.
Meg még a Diklofenák meg nagyon erős Advil Ultra.
Úgyhogy a legbiztonságosabb függni az Algopyrin-től, az csinálja legkevesebb bajt.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.03., 23:34Pesten is vannak, hát, tehetségtelen orvosok...
Én is terápiarezisztens vagyok, már vagy négyfélét próbáltak.
(Ja, tudjuk, h tudod, h hogy kell írni.)
Pesten is vannak, hát, tehetségtelen orvosok...
Én is terápiarezisztens vagyok, már vagy négyfélét próbáltak.
(Ja, tudjuk, h tudod, h hogy kell írni.)
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.03.03., 23:26Am hétfőn voltam piciáternél (direkt írom így le, tudom hogyan kell írni egyébként).
Am hétfőn voltam piciáternél (direkt írom így le, tudom hogyan kell írni egyébként).
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.03., 23:24Egyetlen visszatérős álmom van, hogy egy házban vagy lakásban vagyok, amiben van egy szoba ami nagy és tele van fából készült ülőbútorokkal.
Egyetlen visszatérős álmom van, hogy egy házban vagy lakásban vagyok, amiben van egy szoba ami nagy és tele van fából készült ülőbútorokkal.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.03., 23:16A villanásba nem jó belenézni, mert utána már semmit sem látsz. 🙂
Egyszer régen álmodtam olyat, hogy nagyiéknál voltunk hátul a kisháznál, ahol laktunk anyámmal gyerekkoromban rákospalotán, de a dédnagyi volt ott, és a ház mögött pár km-re robbant fel egy atombomba, és láttam a felhőt és elfogott a rémület, hogy mi lesz most.
A villanásba nem jó belenézni, mert utána már semmit sem látsz. 🙂
Egyszer régen álmodtam olyat, hogy nagyiéknál voltunk hátul a kisháznál, ahol laktunk anyámmal gyerekkoromban rákospalotán, de a dédnagyi volt ott, és a ház mögött pár km-re robbant fel egy atombomba, és láttam a felhőt és elfogott a rémület, hogy mi lesz most.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.03., 23:05A Fallout 76-ban többször voltam atomrobbanás közelében, szép és fennséges látvány még így egy játékban is.
A Fallout 76-ban többször voltam atomrobbanás közelében, szép és fennséges látvány még így egy játékban is.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.03., 22:54Jaj szegény...
Atomos fikciós regény A Prométheusz-válság, u.a. szerzője, mint a Pokoli toronynak.
Jaj szegény...
Atomos fikciós regény A Prométheusz-válság, u.a. szerzője, mint a Pokoli toronynak.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.03.03., 22:51Én éppen videókat néztem arról, hogy mi lenne, ha atomtámadás érne egy nagyvárost.
Amúgy meg olyan zenéket hallgatok, melyekre annó öngyilkos akartam lenni meg falcoltam.
Ma egyébként rendesen borzalmas volt, ma én voltam Murányi kutyája colitis miatt, meg volt kisebb dührohamom is.
Én éppen videókat néztem arról, hogy mi lenne, ha atomtámadás érne egy nagyvárost.
Amúgy meg olyan zenéket hallgatok, melyekre annó öngyilkos akartam lenni meg falcoltam.
Ma egyébként rendesen borzalmas volt, ma én voltam Murányi kutyája colitis miatt, meg volt kisebb dührohamom is.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.03.03., 15:40Idézet tőle: LinzerKét hét múlva megyek UH-ra még úgysem nézzettem meg soha. Mondjuk most már nem is nagyon fáj de akkor is megnézetem
Az a biztos!
Idézet tőle: LinzerKét hét múlva megyek UH-ra még úgysem nézzettem meg soha. Mondjuk most már nem is nagyon fáj de akkor is megnézetem
Az a biztos!
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.03.03., 13:22Két hét múlva megyek UH-ra még úgysem nézzettem meg soha. Mondjuk most már nem is nagyon fáj de akkor is megnézetem
Két hét múlva megyek UH-ra még úgysem nézzettem meg soha. Mondjuk most már nem is nagyon fáj de akkor is megnézetem
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.03., 06:57Ilyentől ne ijedjetek meg,nekem akkor fájnak,mielött megjönnek a piros napos ünnepek,Már egy hete ezzel kinlókok én is A PMS is szóba jöhet.Mostanában mindig késik,vagy Öregszem,vagy a Pfizer utóhatása nemtom.
Gyógyteát,vitamint ajánlanak ilyenkor,se ló..szt nem ér.
Ilyentől ne ijedjetek meg,nekem akkor fájnak,mielött megjönnek a piros napos ünnepek,Már egy hete ezzel kinlókok én is A PMS is szóba jöhet.Mostanában mindig késik,vagy Öregszem,vagy a Pfizer utóhatása nemtom.
Gyógyteát,vitamint ajánlanak ilyenkor,se ló..szt nem ér.
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.03.02., 19:07Idézet tőle: KleóNekem is szokott fájni, csak a bal. Mammográfia, alapos UH, kvázi semmi, egy mirigy, de nincs eltérés. Dg.: mellfájdalom. Ki kell vizsgáltatni, de azt mondta az asszisztensnő, h ha fáj, az általában azt jelenti, h semmi komoly.
Enyhén fáj csak, illetve nyomásra az az egy pont kicsit. Megvárom míg elmúlik a mensz mert ha van vmi ami nem amiatt van, ráfoghatják arra.
Idézet tőle: KleóNekem is szokott fájni, csak a bal. Mammográfia, alapos UH, kvázi semmi, egy mirigy, de nincs eltérés. Dg.: mellfájdalom. Ki kell vizsgáltatni, de azt mondta az asszisztensnő, h ha fáj, az általában azt jelenti, h semmi komoly.
Enyhén fáj csak, illetve nyomásra az az egy pont kicsit. Megvárom míg elmúlik a mensz mert ha van vmi ami nem amiatt van, ráfoghatják arra.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.02., 19:05Nekem is szokott fájni, csak a bal. Mammográfia, alapos UH, kvázi semmi, egy mirigy, de nincs eltérés. Dg.: mellfájdalom. Ki kell vizsgáltatni, de azt mondta az asszisztensnő, h ha fáj, az általában azt jelenti, h semmi komoly.
Szerk.: Na, el is kezdett fájni. Ennyit a hipochondriáról...
Nekem is szokott fájni, csak a bal. Mammográfia, alapos UH, kvázi semmi, egy mirigy, de nincs eltérés. Dg.: mellfájdalom. Ki kell vizsgáltatni, de azt mondta az asszisztensnő, h ha fáj, az általában azt jelenti, h semmi komoly.
Szerk.: Na, el is kezdett fájni. Ennyit a hipochondriáról...
Idézet tőle: Linzer ekkor: 2022.03.02., 18:32Sziasztok megint elkapott a hipochonderség
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__11627225-feloldali-mellfajdalom
Sziasztok megint elkapott a hipochonderség
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__11627225-feloldali-mellfajdalom