Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.11., 22:51Álmos vagyok, alig látok, vonszolom magam, de nem tudok elaludni fél stilnoxal sem. Gondoltam játszok vagy valami, de leültem ide és néztem a falat húsz percig.
Álmos vagyok, alig látok, vonszolom magam, de nem tudok elaludni fél stilnoxal sem. Gondoltam játszok vagy valami, de leültem ide és néztem a falat húsz percig.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.11., 20:35Az enyém most egy drnő, nagyon alapos, nagyon jó, csak szereti a kis borítékot bizonyos összeggel. Reumatológus jattal jár... A többség szart sem ér, anyám is megállapította.
Nekem a csontritkulás nincs is rajta a le%olásin (mérges smiley).
Az enyém most egy drnő, nagyon alapos, nagyon jó, csak szereti a kis borítékot bizonyos összeggel. Reumatológus jattal jár... A többség szart sem ér, anyám is megállapította.
Nekem a csontritkulás nincs is rajta a le%olásin (mérges smiley).
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.11., 18:49Idézet tőle: IvyWestonIdézet tőle: Kleó"Meghalni – elszunnyadni – semmi több" (W. S.)
Fáradt vagyok
Ringass el, oh, Halál!
(W.S.)
Nehogy azt higgyék, h Weöres Sándor. Mondjuk ő se rossz, és hogy szerette a piát!
Szóval W., S.
Idézet tőle: IvyWestonIdézet tőle: Kleó"Meghalni – elszunnyadni – semmi több" (W. S.)
Fáradt vagyok
Ringass el, oh, Halál!
(W.S.)
Nehogy azt higgyék, h Weöres Sándor. Mondjuk ő se rossz, és hogy szerette a piát!
Szóval W., S.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.11., 07:28Idézet tőle: IvyWestonAz összes ismerősöm, rokonom, akinek reumatológiával volt dolga, azt mondta, hogy azok faszok.
Nem hiszem, hogy ez a betegeken múlt.
De miért?!? 🙁
Nekem is kell lassan a klimax miatt majd.
A régi reumás orvosom nagyon jófej volt,szerettem,de sajna elment magánba 🙁
Mindent kiírt,minden évben elküldött erre a gépes csontsúsúség vizsgálatra is,meg mindenhova.
De ez már bolond.
Idézet tőle: IvyWestonAz összes ismerősöm, rokonom, akinek reumatológiával volt dolga, azt mondta, hogy azok faszok.
De miért?!? 🙁
A régi reumás orvosom nagyon jófej volt,szerettem,de sajna elment magánba 🙁
Mindent kiírt,minden évben elküldött erre a gépes csontsúsúség vizsgálatra is,meg mindenhova.
De ez már bolond.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.03.11., 07:13Az összes ismerősöm, rokonom, akinek reumatológiával volt dolga, azt mondta, hogy azok faszok.
De miért?!? 🙁
Az összes ismerősöm, rokonom, akinek reumatológiával volt dolga, azt mondta, hogy azok faszok.
De miért?!? 🙁
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.11., 07:01Idézet tőle: KleóFölfelé nézés szédüléssel? Nyaki gerincszakasz, azt nézték? Rtg. simán.
Csontritkulásom ,van 1 évben egyszer szoktam menni reumára,kiírja azt a 10 alkalmas gyógytornát,meg fizikot.azt ennyi.
29-én megyek reumára,de olyan mufurc az a doki.
De kell menni,mert a leszázalékolási papíromon a csontritkulás is rajta van.
Idézet tőle: KleóFölfelé nézés szédüléssel? Nyaki gerincszakasz, azt nézték? Rtg. simán.
Csontritkulásom ,van 1 évben egyszer szoktam menni reumára,kiírja azt a 10 alkalmas gyógytornát,meg fizikot.azt ennyi.
29-én megyek reumára,de olyan mufurc az a doki.
De kell menni,mert a leszázalékolási papíromon a csontritkulás is rajta van.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.03.11., 06:36Idézet tőle: Kleó"Meghalni – elszunnyadni – semmi több" (W. S.)
Fáradt vagyok
Ringass el, oh, Halál!
(W.S.)
Idézet tőle: Kleó"Meghalni – elszunnyadni – semmi több" (W. S.)
Fáradt vagyok
Ringass el, oh, Halál!
(W.S.)
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.10., 23:10Szédülés + hányinger lehet egyensúlyzavar akármi, fülorrgégésszel is megnézehtetné (ha még nem tette).
Szédülés + hányinger lehet egyensúlyzavar akármi, fülorrgégésszel is megnézehtetné (ha még nem tette).
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.10., 23:04Nem okoskodásiból, de szerintem Kittynél van szervi háttér. Mint nekem a gerincsérv, amit a házidokinő több mint egy évig agórának+lustaságnak gondolt legyintgetve...
Nem okoskodásiból, de szerintem Kittynél van szervi háttér. Mint nekem a gerincsérv, amit a házidokinő több mint egy évig agórának+lustaságnak gondolt legyintgetve...
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.03.10., 17:19Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: John DoeAnnyira nem érdekel semmi, hogy már öngyilkos sem lennék, mert ahhoz sincs kedvem.
Ezzel most én is így vagyok 🙁
Csatlakozom 🙁
Idézet tőle: gb.kittyIdézet tőle: John DoeAnnyira nem érdekel semmi, hogy már öngyilkos sem lennék, mert ahhoz sincs kedvem.
Csatlakozom 🙁
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.10., 16:33Idézet tőle: IvyWestonIgen, ez a legtutibb diagnózis, hogy "maga ideggyenge, de elhiszem, hogy fáj". 🙁
Már azt mondom,hogy le van xarva...
Idézet tőle: IvyWestonIgen, ez a legtutibb diagnózis, hogy "maga ideggyenge, de elhiszem, hogy fáj". 🙁
Már azt mondom,hogy le van xarva...
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.03.10., 15:02Idézet tőle: John DoeReggel csak egy vékony inget vettem fel, alá pólót nem. Fáztam idefelé, fázni fogok hazafelé.
Csalóka. Én is vettem egy pulcsit a jótékonysági boltban még.
Bár itthon 350 van már.
Idézet tőle: John DoeReggel csak egy vékony inget vettem fel, alá pólót nem. Fáztam idefelé, fázni fogok hazafelé.
Csalóka. Én is vettem egy pulcsit a jótékonysági boltban még.
Bár itthon 350 van már.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.10., 10:03Reggel csak egy vékony inget vettem fel, alá pólót nem. Fáztam idefelé, fázni fogok hazafelé.
Reggel csak egy vékony inget vettem fel, alá pólót nem. Fáztam idefelé, fázni fogok hazafelé.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.10., 09:28Idézet tőle: John DoeAnnyira nem érdekel semmi, hogy már öngyilkos sem lennék, mert ahhoz sincs kedvem.
Idézet tőle: John DoeAnnyira nem érdekel semmi, hogy már öngyilkos sem lennék, mert ahhoz sincs kedvem.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.03.10., 08:26Sajnos a szorongás és a pánik nagyon sok féle tüntetet okozhat, kis túlzással kb. bármit. Emberenként változó.
Sajnos a szorongás és a pánik nagyon sok féle tüntetet okozhat, kis túlzással kb. bármit. Emberenként változó.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.10., 07:10Idézet tőle: KleóEzzel a hányingerrel... nem látens migréned van esetleg? Meg kéne vizsgáltatni.
Volt már Ct,Mr minden.
De minden oké volt,mármint amennyire az agyam oké 🙂
Ráfogják,hogy ideg alapon van.
A dilidokim azt mondta,azért fáj it ott mert,ráérek egész nap magammal foglalkozni...
Sokszor a lépcsőn is mellélépek,ha fölfele nézek sokszor megszédülök.
Lehet talán a szemem miatt is,vagy pánik ki tudja.
Idézet tőle: KleóEzzel a hányingerrel... nem látens migréned van esetleg? Meg kéne vizsgáltatni.
Volt már Ct,Mr minden.
De minden oké volt,mármint amennyire az agyam oké 🙂
Ráfogják,hogy ideg alapon van.
A dilidokim azt mondta,azért fáj it ott mert,ráérek egész nap magammal foglalkozni...
Sokszor a lépcsőn is mellélépek,ha fölfele nézek sokszor megszédülök.
Lehet talán a szemem miatt is,vagy pánik ki tudja.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.09., 23:17Felettesem felvetette, hogy én is vállalhatnék hétvégi ügyeletet, mert neki pszichésen megterhelő. Ügyeleti pénz nincs. Mondtam neki, hogy majd jövő hét után megbeszéljük. Azt nem tudja, hogy nekem a sima munka is megterhelő pszichésen, és így a hétvégéim is megszűnnének, vagyis a szombat, mert a vasárnap az már nem számít.
Nekem az ilyen dolgok "jelek" azon elgondolások megerősítésére, hogy le kell lépni május végén onnan.
Felettesem felvetette, hogy én is vállalhatnék hétvégi ügyeletet, mert neki pszichésen megterhelő. Ügyeleti pénz nincs. Mondtam neki, hogy majd jövő hét után megbeszéljük. Azt nem tudja, hogy nekem a sima munka is megterhelő pszichésen, és így a hétvégéim is megszűnnének, vagyis a szombat, mert a vasárnap az már nem számít.
Nekem az ilyen dolgok "jelek" azon elgondolások megerősítésére, hogy le kell lépni május végén onnan.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.03.09., 22:59Anyám egyszer mesélte, hogy egyszer voltak a barátaival Pesten, s vasútállomáson mondta barátainak:
- Nézzétek, ott egy jóvágású pasi!
Azért volt jóvágású, mert volt rajta egy jó nagy vágás-szerű heg. 🙂
Anyám egyszer mesélte, hogy egyszer voltak a barátaival Pesten, s vasútállomáson mondta barátainak:
- Nézzétek, ott egy jóvágású pasi!
Azért volt jóvágású, mert volt rajta egy jó nagy vágás-szerű heg. 🙂
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.09., 10:12Nekem,semmihez nincs kedvem,semmi nem jó.
Majd ebéd után elmegyek gyógyszertárba,kicsit kiszellőztetem a fejem.
Nekem,semmihez nincs kedvem,semmi nem jó.
Majd ebéd után elmegyek gyógyszertárba,kicsit kiszellőztetem a fejem.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.03.09., 09:17Én robbanok asszem. Nagyon nem olcsón rendeltem külföldről gatyákat. És szar anyagból van, és a futár azért a 2e ft-ért még az ajtómig sem hozza fel.
Bahhh.
Ma el kéne mennem a háziorvoshoz a vérnyomásom miatt, de nem fogok.
Én robbanok asszem. Nagyon nem olcsón rendeltem külföldről gatyákat. És szar anyagból van, és a futár azért a 2e ft-ért még az ajtómig sem hozza fel.
Bahhh.
Ma el kéne mennem a háziorvoshoz a vérnyomásom miatt, de nem fogok.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.08., 23:16Haj, de jó, h megint dumálhatok magammal...
Kéne írnom blogot, v a border-bipol topicba, csak még nem állt teljesen össze a kis fejemben. (Méretileg tényleg kicsi, amúgy meg a franztuggya.)
Haj, de jó, h megint dumálhatok magammal...
Kéne írnom blogot, v a border-bipol topicba, csak még nem állt teljesen össze a kis fejemben. (Méretileg tényleg kicsi, amúgy meg a franztuggya.)
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.07., 08:08Idézet tőle: IvyWestonÉn egy nagyon introvertált vékony kicsi nő vagyok, de ezeket simán leordítom, udvariasan letaglózó módban.
Én nem tudok lyet,max csendben morgok magamban 😀
Idézet tőle: IvyWestonÉn egy nagyon introvertált vékony kicsi nő vagyok, de ezeket simán leordítom, udvariasan letaglózó módban.
Én nem tudok lyet,max csendben morgok magamban 😀
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.03.07., 07:54Én egy nagyon introvertált vékony kicsi nő vagyok, de ezeket simán leordítom, udvariasan letaglózó módban.
Én egy nagyon introvertált vékony kicsi nő vagyok, de ezeket simán leordítom, udvariasan letaglózó módban.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.07., 07:09Pulzussal mellfájással én is így vagyok.
A nyomás néha ide oda ugrál.
be kell mennem a Ll.d..be.
De nincs túl sok kedvem,mindig tele vn,és a nénikék,bácsikák állandóan a s..ggembe tolják a bevásárló kocsijukat.
Sztkba is menni kell időpontot kérni.
Pulzussal mellfájással én is így vagyok.
A nyomás néha ide oda ugrál.
be kell mennem a Ll.d..be.
De nincs túl sok kedvem,mindig tele vn,és a nénikék,bácsikák állandóan a s..ggembe tolják a bevásárló kocsijukat.
Sztkba is menni kell időpontot kérni.
Idézet tőle: IvyWeston ekkor: 2022.03.07., 06:54Szia, igaz, hogy tegnapra kérdezted, de nem voltam nagyon gépnél.
Te hogy vagy?
Ma lenne anyukám 83, szóval nem leszek absztinens.
A régebbiekhez: nekem a mellem szokott fájni mensi előtt, ebbe belejátszott az AP is pl. rendesen.
Már klimaxolok, az sem az igazi, hogy bármikor rámtör a bőgés, a vérnyomásom is elég magas, a pulzus meg non-stop.
Szép napot!
Szia, igaz, hogy tegnapra kérdezted, de nem voltam nagyon gépnél.
Te hogy vagy?
Ma lenne anyukám 83, szóval nem leszek absztinens.
A régebbiekhez: nekem a mellem szokott fájni mensi előtt, ebbe belejátszott az AP is pl. rendesen.
Már klimaxolok, az sem az igazi, hogy bármikor rámtör a bőgés, a vérnyomásom is elég magas, a pulzus meg non-stop.
Szép napot!