Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.14., 22:04Azért a ruhapróbával lenne esély... (Már hogy ne offoljuk szét a barátkozós topicot, mert még elijednek...)
Azért a ruhapróbával lenne esély... (Már hogy ne offoljuk szét a barátkozós topicot, mert még elijednek...)
Idézet tőle: Dr. Jekyll ekkor: 2022.03.14., 11:27Hátfájásra nem próbáltál meg Naproxént bevenni?
Hátfájásra nem próbáltál meg Naproxént bevenni?
Idézet tőle: Dr. Jekyll ekkor: 2022.03.14., 11:21Idézet tőle: KleóHaaaj, neked is milliárdosnak kéne lenned. Dolgozzon az, aki szereti.
Na, persze. Nézd már meg az ujságok címoldalát, hogy kik halnak meg ebben-abban! Sose a szegény emberek, hanem a kőgazdagok. Úgyhogy akar a fene milliárdos lenni! 😀
Idézet tőle: KleóHaaaj, neked is milliárdosnak kéne lenned. Dolgozzon az, aki szereti.
Na, persze. Nézd már meg az ujságok címoldalát, hogy kik halnak meg ebben-abban! Sose a szegény emberek, hanem a kőgazdagok. Úgyhogy akar a fene milliárdos lenni! 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.14., 11:10Idézet tőle: KiscsillagPia nélkül milyen a tramadol?
Nincs semmilyen hatása sajnos úgy sem. Egynél többet egyszerre még nem vettem be, de anno a Donalgint is párosával szedtem, és úgy sem hatottak, még az állkapocs gyulladásos korszakomban. De szedtem egy kis ideig valami más ópiátot is, és az se csinált semmit.
Idézet tőle: KiscsillagPia nélkül milyen a tramadol?
Nincs semmilyen hatása sajnos úgy sem. Egynél többet egyszerre még nem vettem be, de anno a Donalgint is párosával szedtem, és úgy sem hatottak, még az állkapocs gyulladásos korszakomban. De szedtem egy kis ideig valami más ópiátot is, és az se csinált semmit.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.14., 11:06De én nem akarnám, hogy bárki részesüljön a pénzemből, hanem csak akinek én adok. A szülő, gyám, akárki rendelkezik róla 18 éves kor előtt, aztán vettek volna maguknak hülyeségeket a jó kis milliárdjaimból.
MInt a Külvárosi gettó c. rajzfilmben, ahol a nagypapa mondja a rá maradt unokáknak, hogy nézzétek milyen szép házat vettem nektek a pénzetekből.
De én nem akarnám, hogy bárki részesüljön a pénzemből, hanem csak akinek én adok. A szülő, gyám, akárki rendelkezik róla 18 éves kor előtt, aztán vettek volna maguknak hülyeségeket a jó kis milliárdjaimból.
MInt a Külvárosi gettó c. rajzfilmben, ahol a nagypapa mondja a rá maradt unokáknak, hogy nézzétek milyen szép házat vettem nektek a pénzetekből.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.14., 11:04Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóMár a 2. féle antibiotikumon vagyok túl, de a felfázásos tüneteken nem, a rosseb egye meg.
Ezenkívül ég a gyomrom, szóval reflux, lehet, h túl sok a citromlé, amit a káktélba teszek...Meg a szédülés elleni gyszer mellett is szédülök olykor, a vérnyomásom meg 3-féle gyszer (4 hatóanyaggal) mellett is ugrál.
Na, ez csak a fizikai, thököm bele.
Panaszkodás felfüggesztve.
Mitől szédülsz?
Milyen vérnyomás bogyókat szedsz?
Moxogamma 0,4 2x, Covercard 10/5 (a 2féle 6óanyagos) 2x, Nebilet 1x (ez olyan, mint a propranolol).
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóMár a 2. féle antibiotikumon vagyok túl, de a felfázásos tüneteken nem, a rosseb egye meg.
Ezenkívül ég a gyomrom, szóval reflux, lehet, h túl sok a citromlé, amit a káktélba teszek...Meg a szédülés elleni gyszer mellett is szédülök olykor, a vérnyomásom meg 3-féle gyszer (4 hatóanyaggal) mellett is ugrál.
Mitől szédülsz?
Moxogamma 0,4 2x, Covercard 10/5 (a 2féle 6óanyagos) 2x, Nebilet 1x (ez olyan, mint a propranolol).
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.14., 07:57Idézet tőle: John DoeEgy egésztől alvajárok, de egy fél jó szokott lenni. Rémálmom nincs, közömbös álmaim vannak.
Örülnöm kellene, hogy jön 9 nap nemdolgozás. Erre itt átesek magamon lelkileg. Holnap veszek töményet, kipróbálom milyen a tramadolra ivás.
Félálomban volt ilyen emlék, hogy nagyinál nyáron nyitva volt bejárati ajtó egész nap, de estére becsuktuk, és minek csuktuk be ha nappal maradhatott. Aztán ilyen kis kényszergondolat megmaradt, hogy be kellett volna csuknom az ajtót estére, "mert bejött".
Ettem egy algopyrint.
Pia nélkül milyen a tramadol? Úgy értem neked. Én végszükség esetén veszek be. Főleg mens görcsre kiegészítő gyszernek Flector rapid mellé. Legutóbb erős hátfájásra. 50 mg-ot szoktam bevenni.
Engem enyhén nyugtat és álmosít. De ez is adagfüggő. 100 mg felett kiüt. Régen vitte fel a hangulatom is.
Idézet tőle: John DoeEgy egésztől alvajárok, de egy fél jó szokott lenni. Rémálmom nincs, közömbös álmaim vannak.
Örülnöm kellene, hogy jön 9 nap nemdolgozás. Erre itt átesek magamon lelkileg. Holnap veszek töményet, kipróbálom milyen a tramadolra ivás.
Félálomban volt ilyen emlék, hogy nagyinál nyáron nyitva volt bejárati ajtó egész nap, de estére becsuktuk, és minek csuktuk be ha nappal maradhatott. Aztán ilyen kis kényszergondolat megmaradt, hogy be kellett volna csuknom az ajtót estére, "mert bejött".
Ettem egy algopyrint.
Pia nélkül milyen a tramadol? Úgy értem neked. Én végszükség esetén veszek be. Főleg mens görcsre kiegészítő gyszernek Flector rapid mellé. Legutóbb erős hátfájásra. 50 mg-ot szoktam bevenni.
Engem enyhén nyugtat és álmosít. De ez is adagfüggő. 100 mg felett kiüt. Régen vitte fel a hangulatom is.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.14., 07:51Idézet tőle: KleóMár a 2. féle antibiotikumon vagyok túl, de a felfázásos tüneteken nem, a rosseb egye meg.
Mitől szédülsz?
Idézet tőle: KleóMár a 2. féle antibiotikumon vagyok túl, de a felfázásos tüneteken nem, a rosseb egye meg.
Mitől szédülsz?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.13., 19:22A mai sör + 2 rudotel sem volt hatásos, aztán rájöttem, hogy a rudotel üveget csak behoztam, de nem ettem belőle.
Na még 6 nap szabadság, a hetediken meg feszkó a hétfő miatt.
A mai sör + 2 rudotel sem volt hatásos, aztán rájöttem, hogy a rudotel üveget csak behoztam, de nem ettem belőle.
Na még 6 nap szabadság, a hetediken meg feszkó a hétfő miatt.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.03.13., 12:19Idézet tőle: John DoeAz dühítő lehet. 🙁 Milyen keksz volt?
Háztartási, de legkevésbé a keksz érdekel... Az idegeim rosszabb állapotban vannak mint a szétázott keksz.
Idézet tőle: John DoeAz dühítő lehet. 🙁 Milyen keksz volt?
Háztartási, de legkevésbé a keksz érdekel... Az idegeim rosszabb állapotban vannak mint a szétázott keksz.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.03.13., 11:56Annyira kiborított a családom, hogy véletlenül beleborítottam a kekszet a mosogatóvízbe -.-
A hosszúhétvége ...va jó!
🙁
Annyira kiborított a családom, hogy véletlenül beleborítottam a kekszet a mosogatóvízbe -.-
A hosszúhétvége ...va jó!
🙁
Idézet tőle: Metzger92 ekkor: 2022.03.13., 11:45Idézet tőle: KleóA ffiak tapaszlatom szerint max. 2 évig nem csalnak meg...
Én soha nem csaltam meg senkit. Nem is tennék ilyet. Engem viszont már többször is. Akkor már nem is vagyok férfi. 😀 (Persze, értem, ez tapasztalat nálad, nem általánosítás, csak azért mégis kikívánkozott.)
Idézet tőle: KleóA ffiak tapaszlatom szerint max. 2 évig nem csalnak meg...
Én soha nem csaltam meg senkit. Nem is tennék ilyet. Engem viszont már többször is. Akkor már nem is vagyok férfi. 😀 (Persze, értem, ez tapasztalat nálad, nem általánosítás, csak azért mégis kikívánkozott.)
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.13., 07:08Idézet tőle: KleóMár a 2. féle antibiotikumon vagyok túl, de a felfázásos tüneteken nem, a rosseb egye meg.
Szédülésre milyen gyogyót kapsz?
nekem egyszer írtak fülészeten,de nem emlékszem mi volt.
Idézet tőle: KleóMár a 2. féle antibiotikumon vagyok túl, de a felfázásos tüneteken nem, a rosseb egye meg.
Szédülésre milyen gyogyót kapsz?
nekem egyszer írtak fülészeten,de nem emlékszem mi volt.
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.03.13., 04:59Idézet tőle: KleóA ffiak tapaszlatom szerint max. 2 évig nem csalnak meg...
Ezért is jobb,minél előbb kidobni némeliyket 🙂
Idézet tőle: KleóA ffiak tapaszlatom szerint max. 2 évig nem csalnak meg...
Ezért is jobb,minél előbb kidobni némeliyket 🙂
Idézet tőle: Törölt felhasználó ekkor: 2022.03.13., 04:51Idézet tőle: John DoeMittudomén, legyen valami élmény. Tudok még rudotelre, donalginra, xiloxra is inni.
John,te kis narkós XD
Idézet tőle: John DoeMittudomén, legyen valami élmény. Tudok még rudotelre, donalginra, xiloxra is inni.
John,te kis narkós XD
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.13., 00:01Már a 2. féle antibiotikumon vagyok túl, de a felfázásos tüneteken nem, a rosseb egye meg.
Már a 2. féle antibiotikumon vagyok túl, de a felfázásos tüneteken nem, a rosseb egye meg.
Ezenkívül ég a gyomrom, szóval reflux, lehet, h túl sok a citromlé, amit a káktélba teszek...
Meg a szédülés elleni gyszer mellett is szédülök olykor, a vérnyomásom meg 3-féle gyszer (4 hatóanyaggal) mellett is ugrál.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.12., 20:336.5%-os sört vettem kettőt. 20mg rudotel-el semmi különös nem volt. Szerintem az nem is jó semmire.
6.5%-os sört vettem kettőt. 20mg rudotel-el semmi különös nem volt. Szerintem az nem is jó semmire.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.12., 01:16Jó, de ezért nem váltok nőkről pasikra. Az a trükk, hogy hamarabb kell lekoptatni őket mint ahogy megcsalnának vagy elhagynának. Persze ez alkalmi eseti dolgokra nem vonatkozik, az veszélytelen ilyen szempontból. De most nem tudok senkit áthívni, hogy lejöjjön velem a hamburgereshez.
Jó, de ezért nem váltok nőkről pasikra. Az a trükk, hogy hamarabb kell lekoptatni őket mint ahogy megcsalnának vagy elhagynának. Persze ez alkalmi eseti dolgokra nem vonatkozik, az veszélytelen ilyen szempontból. De most nem tudok senkit áthívni, hogy lejöjjön velem a hamburgereshez.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.12., 01:03Férfiakkal nem foglalkozom. Nőkkel kapcsolatosan bekövetkezett már néhány tapasztalati tényeken alapuló eset az említett aspektusok fennállását figyelembe véve, mely tények összegző elemzése ama predikcióhoz vezetett, hogy nem az a kérdés hogy megcsalnak és/vagy elhagynak, hanem az, hogy mikor.
Férfiakkal nem foglalkozom. Nőkkel kapcsolatosan bekövetkezett már néhány tapasztalati tényeken alapuló eset az említett aspektusok fennállását figyelembe véve, mely tények összegző elemzése ama predikcióhoz vezetett, hogy nem az a kérdés hogy megcsalnak és/vagy elhagynak, hanem az, hogy mikor.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.12., 00:43Ennék én is valamit. Hétfőn hazafelé vettem 15 darabos csirkemell vödröt a KFCnél. Két sültkrumpli is volt benne, és a fele megmaradt másnapra. Most ilyet ennék. Van éjjelnappali hamburgeres a buszvégállomáson, de hideg van és egyedül nincs kedvem lemászni. Mármint másik ember társasága nélkül.
Ennék én is valamit. Hétfőn hazafelé vettem 15 darabos csirkemell vödröt a KFCnél. Két sültkrumpli is volt benne, és a fele megmaradt másnapra. Most ilyet ennék. Van éjjelnappali hamburgeres a buszvégállomáson, de hideg van és egyedül nincs kedvem lemászni. Mármint másik ember társasága nélkül.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.12., 00:28Most inszomniával díszített befordulás. Rég volt ilyen. Mintha aludni akarnék a fejem hátuljában, de ébren vagyok, csukott szemmel ülök nagyrészt mert hunyorgok a fénytől, bántja a szemem.
Lehet, hogy megfáztam és az okozza, arra jó az algo.
Most inszomniával díszített befordulás. Rég volt ilyen. Mintha aludni akarnék a fejem hátuljában, de ébren vagyok, csukott szemmel ülök nagyrészt mert hunyorgok a fénytől, bántja a szemem.
Lehet, hogy megfáztam és az okozza, arra jó az algo.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.11., 23:39Egy egésztől alvajárok, de egy fél jó szokott lenni. Rémálmom nincs, közömbös álmaim vannak.
Ettem egy algopyrint.
Egy egésztől alvajárok, de egy fél jó szokott lenni. Rémálmom nincs, közömbös álmaim vannak.
Ettem egy algopyrint.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.11., 23:30Jaj, nekem a stilnoxtól és hatóanyagától mindig rémálmaim voltak. Muszáj volt, mert a vénasszonyok 9-kor aludni akartak, én meg kimenni még nem bírtam.
Szerk.: a kh.-ban.
Jaj, nekem a stilnoxtól és hatóanyagától mindig rémálmaim voltak. Muszáj volt, mert a vénasszonyok 9-kor aludni akartak, én meg kimenni még nem bírtam.
Szerk.: a kh.-ban.