Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 49 / 569Következő

Attól függ, melyik szenny-, bulvárlap, és épp ki a szerk. 😀

Az még kevés lenne a címlaphoz. 🙂

Azért a ruhapróbával lenne esély... (Már hogy ne offoljuk szét a barátkozós topicot, mert még elijednek...)

Hát nem meglepő, hogy egy nemkőgazdag halálának nincs hírértéke. 🙂

XD XD XD

... és ha címlapra akarok kerülni???

Hátfájásra nem próbáltál meg Naproxént bevenni? 

Idézet tőle: Kleó

Haaaj, neked is milliárdosnak kéne lenned. Dolgozzon az, aki szereti.

Na, persze. Nézd már meg az ujságok címoldalát, hogy kik halnak meg ebben-abban! Sose a szegény emberek, hanem a kőgazdagok. Úgyhogy akar a fene milliárdos lenni! 😀

Idézet tőle: Kiscsillag

Pia nélkül milyen a tramadol?

Nincs semmilyen hatása sajnos úgy sem. Egynél többet egyszerre még nem vettem be, de anno a Donalgint is párosával szedtem, és úgy sem hatottak, még az állkapocs gyulladásos korszakomban. De szedtem egy kis ideig valami más ópiátot is, és az se csinált semmit.

De én nem akarnám, hogy bárki részesüljön a pénzemből, hanem csak akinek én adok. A szülő, gyám, akárki rendelkezik róla 18 éves kor előtt, aztán vettek volna maguknak hülyeségeket a jó kis milliárdjaimból.

MInt a Külvárosi gettó c. rajzfilmben, ahol a nagypapa mondja a rá maradt unokáknak, hogy nézzétek milyen szép házat vettem nektek a pénzetekből.

Idézet tőle: Kiscsillag

Már a 2. féle antibiotikumon vagyok túl, de a felfázásos tüneteken nem, a rosseb egye meg.
Ezenkívül ég a gyomrom, szóval reflux, lehet, h túl sok a citromlé, amit a káktélba teszek...

Meg a szédülés elleni gyszer mellett is szédülök olykor, a vérnyomásom meg 3-féle gyszer (4 hatóanyaggal) mellett is ugrál.

Na, ez csak a fizikai, thököm bele. 

Panaszkodás felfüggesztve.

Mitől szédülsz? 

Milyen vérnyomás bogyókat szedsz?

Moxogamma 0,4 2x, Covercard 10/5 (a 2féle 6óanyagos) 2x, Nebilet 1x (ez olyan, mint a propranolol).

Idézet tőle: John Doe

Egy egésztől alvajárok, de egy fél jó szokott lenni. Rémálmom nincs, közömbös álmaim vannak.

Örülnöm kellene, hogy jön 9 nap nemdolgozás. Erre itt átesek magamon lelkileg. Holnap veszek töményet, kipróbálom milyen a tramadolra ivás.

Félálomban volt ilyen emlék, hogy nagyinál nyáron nyitva volt bejárati ajtó egész nap, de estére becsuktuk, és minek csuktuk be ha nappal maradhatott. Aztán ilyen kis kényszergondolat megmaradt, hogy be kellett volna csuknom az ajtót estére, "mert bejött".

Ettem egy algopyrint.

Pia nélkül milyen a tramadol? Úgy értem neked. Én végszükség esetén veszek be. Főleg mens görcsre kiegészítő gyszernek Flector rapid mellé. Legutóbb erős hátfájásra. 50 mg-ot szoktam bevenni. 

Engem enyhén nyugtat és álmosít. De ez is adagfüggő. 100 mg felett kiüt. Régen vitte fel a hangulatom is.

Már a 2. féle antibiotikumon vagyok túl, de a felfázásos tüneteken nem, a rosseb egye meg.
Ezenkívül ég a gyomrom, szóval reflux, lehet, h túl sok a citromlé, amit a káktélba teszek...

Meg a szédülés elleni gyszer mellett is szédülök olykor, a vérnyomásom meg 3-féle gyszer (4 hatóanyaggal) mellett is ugrál.

Mitől szédülsz? 

Milyen vérnyomás bogyókat szedsz?

Én azért több mindent kaphattam volna...

18 éves korom előtt nem rendelkezhettem volna a pénzzel, ezért a 18.

Nekem már 5-6 éves koromban...

18 éves korom óta milliárdosnak kellene lennem. A munka öl, butít és nyomorba dönt.

Haaaj, neked is milliárdosnak kéne lenned. Dolgozzon az, aki szereti.

A mai sör + 2 rudotel sem volt hatásos, aztán rájöttem, hogy a rudotel üveget csak behoztam, de nem ettem belőle.

Na még 6 nap szabadság, a hetediken meg feszkó a hétfő miatt.

Betahistin-t. Ezt is a fülész adja.

Az dühítő lehet. 🙁 Milyen keksz volt?

Háztartási, de legkevésbé a keksz érdekel... Az idegeim rosszabb állapotban vannak mint a szétázott keksz.

Idézet tőle: Borostyán

John,te kis narkós XD

Nem is vagyok kis narkós. 🙂

Az dühítő lehet. 🙁 Milyen keksz volt?

Annyira kiborított a családom, hogy véletlenül beleborítottam a kekszet a  mosogatóvízbe -.-
A hosszúhétvége ...va jó!
🙁

A ffiak tapaszlatom szerint max. 2 évig nem csalnak meg...

Én soha nem csaltam meg senkit. Nem is tennék ilyet. Engem viszont már többször is. Akkor már nem is vagyok férfi. 😀 (Persze, értem, ez tapasztalat nálad, nem általánosítás, csak azért mégis kikívánkozott.)

Szédülésre milyen gyogyót kapsz?

nekem egyszer írtak fülészeten,de nem emlékszem mi volt.

Ezért is jobb,minél előbb kidobni némeliyket 🙂

Mittudomén, legyen valami élmény. Tudok még rudotelre, donalginra, xiloxra is inni.

John,te kis narkós XD

Hipochondriára placebó hatással rendelkezik.

6.5%-os sört vettem kettőt. 20mg rudotel-el semmi különös nem volt. Szerintem az nem is jó semmire.

Álmosan, de nem tudok aludni 10 percnél többet, az előbb próbáltam.

Hali!Mizu?

Ki hogy van?

Hülyeségeket írkálok meg önsajnálok, elviszem magam aludni.

Jó, de ezért nem váltok nőkről pasikra. Az a trükk, hogy hamarabb kell lekoptatni őket mint ahogy megcsalnának vagy elhagynának. Persze ez alkalmi eseti dolgokra nem vonatkozik, az veszélytelen ilyen szempontból. De most nem tudok senkit áthívni, hogy lejöjjön velem a hamburgereshez.

Férfiakkal nem foglalkozom. Nőkkel kapcsolatosan bekövetkezett már néhány tapasztalati tényeken alapuló eset az említett aspektusok fennállását figyelembe véve, mely tények összegző elemzése ama predikcióhoz vezetett, hogy nem az a kérdés hogy megcsalnak és/vagy elhagynak, hanem az, hogy mikor.

Azért ez nem feltétlenül így működik, csak ffiak esetében...

Hogy megcsaljon és elhagyjon? Inkább nem eszek éjszakai hamburgert.

Ugye, h jó lenne egy társ?

Ennék én is valamit. Hétfőn hazafelé vettem 15 darabos csirkemell vödröt a KFCnél. Két sültkrumpli is volt benne, és a fele megmaradt másnapra. Most ilyet ennék. Van éjjelnappali hamburgeres a buszvégállomáson, de hideg van és egyedül nincs kedvem lemászni. Mármint másik ember társasága nélkül.

Arra tényleg jó, de nem ezek a tünetei.

Én meg felfáztam, igazad van, megpróbálom arra...

Most inszomniával díszített befordulás. Rég volt ilyen. Mintha aludni akarnék a fejem hátuljában, de ébren vagyok, csukott szemmel ülök nagyrészt mert hunyorgok a fénytől, bántja a szemem.

Lehet, hogy megfáztam és az okozza, arra jó az algo.

Millen tüneteid vannak?

Hátha olyan tünetek amikre jó az algo.

Az algo minek???

Mittudomén, legyen valami élmény. Tudok még rudotelre, donalginra, xiloxra is inni.

jaj, még 1, és beüt semmi májkrémes hungarocell...

Azt meg minek?

Egy egésztől alvajárok, de egy fél jó szokott lenni. Rémálmom nincs, közömbös álmaim vannak.

Örülnöm kellene, hogy jön 9 nap nemdolgozás. Erre itt átesek magamon lelkileg. Holnap veszek töményet, kipróbálom milyen a tramadolra ivás.

Félálomban volt ilyen emlék, hogy nagyinál nyáron nyitva volt bejárati ajtó egész nap, de estére becsuktuk, és minek csuktuk be ha nappal maradhatott. Aztán ilyen kis kényszergondolat megmaradt, hogy be kellett volna csuknom az ajtót estére, "mert bejött".

Ettem egy algopyrint.

Jaj, nekem a stilnoxtól és hatóanyagától mindig rémálmaim voltak. Muszáj volt, mert a vénasszonyok 9-kor aludni akartak, én meg kimenni még nem bírtam.

Szerk.: a kh.-ban.

ElőzőOldal 49 / 569Következő