Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.18., 18:46Idézet tőle: Gray5Mármint megkínzott bébiboci?
Nem, a szörp az ilyen édes sűrű folyadék, vízzel kell felhigítani.
Idézet tőle: Gray5Mármint megkínzott bébiboci?
Nem, a szörp az ilyen édes sűrű folyadék, vízzel kell felhigítani.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.03.18., 17:20Idézet tőle: John DoePárizsiből csak borjú. Ma kell boltba mennem, elfogyott a szörpöm többek között.
Mármint megkínzott bébiboci?
Idézet tőle: John DoePárizsiből csak borjú. Ma kell boltba mennem, elfogyott a szörpöm többek között.
Mármint megkínzott bébiboci?
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.18., 13:13Nekem jobb oldalt leges leg alul fáj a hasam sokszor,bármitől függetlenül.
És nem tudják miért :/
Nekem jobb oldalt leges leg alul fáj a hasam sokszor,bármitől függetlenül.
És nem tudják miért :/
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.18., 10:46Én nem jól. Du. 5kor vége a szabadságnak, kezdődik a rendes hétvége, ami tart vasárnap délig. Utána szorongásos depressziós világutálat a hétfői munkakezdés miatt.
Én nem jól. Du. 5kor vége a szabadságnak, kezdődik a rendes hétvége, ami tart vasárnap délig. Utána szorongásos depressziós világutálat a hétfői munkakezdés miatt.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.17., 23:46Az lehet, meg még csomó más hormon/enzim.
Vmit beszélj meg velük... Carházik, merth kell nekik, majd...
Az lehet, meg még csomó más hormon/enzim.
Vmit beszélj meg velük... Carházik, merth kell nekik, majd...
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.17., 23:42Nem allergiás érzet, inkább bizsereg, de már csak alig. Mint amikor keveset alszok és fek kell kelni, akkor meg belül bizsereg a mellkasomban. Adrenalin vagy a fene tudja.
Hát idegesít, ja. Majd megpróbálom rávenni őket, hogy a nő valamelyik gyereke vegye meg a részemet, és akkor elfelejtem végre az egészet.
Nem allergiás érzet, inkább bizsereg, de már csak alig. Mint amikor keveset alszok és fek kell kelni, akkor meg belül bizsereg a mellkasomban. Adrenalin vagy a fene tudja.
Hát idegesít, ja. Majd megpróbálom rávenni őket, hogy a nő valamelyik gyereke vegye meg a részemet, és akkor elfelejtem végre az egészet.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.17., 23:36Tanácsra ettem sajtot, meg önállóan marhapárizsit, duracell nélkül... "Rendes" kenyér kéne, de mámmának jó ez a car.
Tanácsra ettem sajtot, meg önállóan marhapárizsit, duracell nélkül... "Rendes" kenyér kéne, de mámmának jó ez a car.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.17., 23:10Ántihisztaminod nincs?
Értettem, h a mostohanagyi, de kb. ua. Intézzétek már el azt a car örökség lakást, úgy tűnik, idegesít.
Ántihisztaminod nincs?
Értettem, h a mostohanagyi, de kb. ua. Intézzétek már el azt a car örökség lakást, úgy tűnik, idegesít.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.17., 23:02Nem kívül bizsereg, hanem belül a bőr alatt. Régen csináltam ilyen légzőgyakorlatokat, hogy több legyen az oxigén a vérben, és akkor voltak ilyesmi érzések.
Az anyja mondta a bírákat az ablakból, nem a nevelőanyám. De lehet azért is az álom, mert a félörökös nője felhívott délelőtt, hogy volt kint és nincs semmi levél.
Nem kívül bizsereg, hanem belül a bőr alatt. Régen csináltam ilyen légzőgyakorlatokat, hogy több legyen az oxigén a vérben, és akkor voltak ilyesmi érzések.
Az anyja mondta a bírákat az ablakból, nem a nevelőanyám. De lehet azért is az álom, mert a félörökös nője felhívott délelőtt, hogy volt kint és nincs semmi levél.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.17., 22:54Nem úgy a szám, hanem körülötte az arcom az orromig és az állam aljáig, körben.
Nem apám szelleme volt a lakásban, inkább a nevelőanyám anyja lehetett (már így visszagondolva az álomra), mert az ő szobájának az ajtaja volt zárva, amikor emlékeztem, hogy nyitva volt.Nem nagyon szoktam élesen felidézni az álmokat. Meg ő olyanokat mondott, hogy bejöttek a bírák az ablakon megítélni őt és meg fog halni (12 évesen a frászt hozta rám). Aztán persze tényleg meghalt, de vagy 2 évvel utána.
Nem úgy a szám, hanem körülötte az arcom az orromig és az állam aljáig, körben.
Nem apám szelleme volt a lakásban, inkább a nevelőanyám anyja lehetett (már így visszagondolva az álomra), mert az ő szobájának az ajtaja volt zárva, amikor emlékeztem, hogy nyitva volt.Nem nagyon szoktam élesen felidézni az álmokat. Meg ő olyanokat mondott, hogy bejöttek a bírák az ablakon megítélni őt és meg fog halni (12 évesen a frászt hozta rám). Aztán persze tényleg meghalt, de vagy 2 évvel utána.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.17., 22:47A szájad kend be vmivel, én a múltkor megharaptam álmomban=körömvirágkenőcs, fél nap alatt elmúlt.
Tod, én is összevissza alszom, de mostanában rémálmom nincs, csak soxor veszexem az exférjemmel. 22 évvel válás után...Amikor 14 éve azt mondtam, h túl vagyok rajta, egy ismi mondta: nem, és nem is leszel soha. Pedig ő effektíve nem hiányzik, csak a kapcsolat jellege – nem minden részletében.
A szájad kend be vmivel, én a múltkor megharaptam álmomban=körömvirágkenőcs, fél nap alatt elmúlt.
Tod, én is összevissza alszom, de mostanában rémálmom nincs, csak soxor veszexem az exférjemmel. 22 évvel válás után...Amikor 14 éve azt mondtam, h túl vagyok rajta, egy ismi mondta: nem, és nem is leszel soha. Pedig ő effektíve nem hiányzik, csak a kapcsolat jellege – nem minden részletében.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.17., 22:38Álomkór van rajtam. Kényelen voltam visszafeküdni, ájulás jellegű álmossággal. Félálomból felébredni sem tudtam + hülye fél-rémálom (biztos a téma miatt), az öröklött lakásban voltam, és voltak valami szellemek is, én meg mondtam hogy jöjjenek elő és ne várják meg míg én keresem meg őket mert az rossz lesz nekik. Szóval nem féltem, csak nyomasztó volt.
Meg alvás alatt - közben, meg most is ilyen bizsergés vagy mi van a szám körül.
Álomkór van rajtam. Kényelen voltam visszafeküdni, ájulás jellegű álmossággal. Félálomból felébredni sem tudtam + hülye fél-rémálom (biztos a téma miatt), az öröklött lakásban voltam, és voltak valami szellemek is, én meg mondtam hogy jöjjenek elő és ne várják meg míg én keresem meg őket mert az rossz lesz nekik. Szóval nem féltem, csak nyomasztó volt.
Meg alvás alatt - közben, meg most is ilyen bizsergés vagy mi van a szám körül.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.17., 22:33Dobjon már fel vki egy, az oldalra illő érdekes témát... Én már újat magamtól nemigen tudok, szinte mindent megírtam, sőt, lehet, h túl sokat.
Dobjon már fel vki egy, az oldalra illő érdekes témát... Én már újat magamtól nemigen tudok, szinte mindent megírtam, sőt, lehet, h túl sokat.
Idézet tőle: quablock-nemtudom ekkor: 2022.03.16., 18:01Szintén. Én már skizofréniára gondolok, de lehet sima súlyos depressziós epizód plusz extrém szorongás. Kventiax nem hat, Leponextől rosszabb, Xanax szart sem ér. Hullik a hajam is.
Szintén. Én már skizofréniára gondolok, de lehet sima súlyos depressziós epizód plusz extrém szorongás. Kventiax nem hat, Leponextől rosszabb, Xanax szart sem ér. Hullik a hajam is.
Idézet tőle: ElijahShade ekkor: 2022.03.16., 17:03Épp arra gondoltam, hogy sok embernek, akinek hatalmas lelki, mentális és fizikai fájdalmai vannak, azoknak nagyon jó lenne, ha testét bepelenkáznák, és rácsatlakoztatnák egy virtuális szemüveges világba, mely nem felzaklató, hanem megnyugtató, olyan, melyet ő akar, ami neki ideális.
Idővel meghalna teste persze, és elméje ott maradna virtuális világban, ÁM ha meghalt fizikai teste, akkor le is lehetne kapcsolni egy idő után - levenni szemüveget.
Ez humánus dolog lenne, és ma már léteznek olyan valósághű 3D-s virtuális szemüvegek, melyekkel időlegesen is részének érezheted magad egy olyan adott örömteli virtuális világnak, mely nem olyan unalmas, gyötrelemmel, kínnal, szenvedéssel teli, mint a valóságod, ha nagyfokú betegségeid vannak, melyeken nagymértékben sem gyógyszer, sem terápia, sem homeopátia, sem gyógynövény, semmi nem segít.
A jövőben már lehet olyan tökéletes virtuális világ, mely nem megkülönböztethető valóságtól.
Épp arra gondoltam, hogy sok embernek, akinek hatalmas lelki, mentális és fizikai fájdalmai vannak, azoknak nagyon jó lenne, ha testét bepelenkáznák, és rácsatlakoztatnák egy virtuális szemüveges világba, mely nem felzaklató, hanem megnyugtató, olyan, melyet ő akar, ami neki ideális.
Idővel meghalna teste persze, és elméje ott maradna virtuális világban, ÁM ha meghalt fizikai teste, akkor le is lehetne kapcsolni egy idő után - levenni szemüveget.
Ez humánus dolog lenne, és ma már léteznek olyan valósághű 3D-s virtuális szemüvegek, melyekkel időlegesen is részének érezheted magad egy olyan adott örömteli virtuális világnak, mely nem olyan unalmas, gyötrelemmel, kínnal, szenvedéssel teli, mint a valóságod, ha nagyfokú betegségeid vannak, melyeken nagymértékben sem gyógyszer, sem terápia, sem homeopátia, sem gyógynövény, semmi nem segít.
A jövőben már lehet olyan tökéletes virtuális világ, mely nem megkülönböztethető valóságtól.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.16., 07:04Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: gb.kittyNaaa!
Miért?
Mert nem volt jó. Rettegtem a nagybátyámtól, aztán a nevelőanyámtól, meg a suliban a többiektől.
Nálam 8,osztálytól kezdődött,hogy piszkáltak.
Aztán a melóhelyen az utolsó 3-4 évben lelki terrorban tartottak.
Annyira kikészítettek lelkileg,hogy l is kellett jönni a melóhelyről,azóta is rémálmaim vannak.
Azóta mégjobban tönkrementem lelkileg.És minden értelemben.
Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: gb.kittyNaaa!
Miért?
Mert nem volt jó. Rettegtem a nagybátyámtól, aztán a nevelőanyámtól, meg a suliban a többiektől.
Nálam 8,osztálytól kezdődött,hogy piszkáltak.
Aztán a melóhelyen az utolsó 3-4 évben lelki terrorban tartottak.
Annyira kikészítettek lelkileg,hogy l is kellett jönni a melóhelyről,azóta is rémálmaim vannak.
Azóta mégjobban tönkrementem lelkileg.És minden értelemben.
Idézet tőle: Panda63 ekkor: 2022.03.15., 19:15Nem ide való, az van hogy öt napja szorongok ma reggel óta fáj a fejem görcsölnek az izmaim, de a legrosszabb hogy nagyon félek. Tudja valaki hogy mi lehet ez?
Nem ide való, az van hogy öt napja szorongok ma reggel óta fáj a fejem görcsölnek az izmaim, de a legrosszabb hogy nagyon félek. Tudja valaki hogy mi lehet ez?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.15., 17:57Idézet tőle: gb.kittyNaaa!
Miért?
Idézet tőle: gb.kittyNaaa!
Miért?
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.03.15., 16:53Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Dr. JekyllHátfájásra nem próbáltál meg Naproxént bevenni?
Próbáltam Algopyrint, Cataflamot, Naproxent, Tramadolt stb.
Egyik sem hatott rá. Csak a pihentetés enyhíti. Hanyatt fekve. Terheléstől fáj, de annyira egy idő után, h sírás határán állok. Volt, h munkából nem tudtam hazamenni, amíg parkban nem feküdtem padon vagy mozgássérült wc-ben.
Nekem a derekam szokott fájni, valami kopás meg lerakódás, szerencsére mostanában kevésbé, de azért fáj terhelésre.
Próbáltam rá, tapaszt, fájdalomcsillapítót. Az ortopédián adtak valmai 12 órán át ható fájdalomcsillapítót, előző este kellett bevenni, ha tudtad hogy másnap terhelés lesz, de az se volt jó.
Csak a terhelés csökkentése segít, leülni, lefeküdni, de a fekvés se mindegy hogyan.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: Dr. JekyllHátfájásra nem próbáltál meg Naproxént bevenni?
Egyik sem hatott rá. Csak a pihentetés enyhíti. Hanyatt fekve. Terheléstől fáj, de annyira egy idő után, h sírás határán állok. Volt, h munkából nem tudtam hazamenni, amíg parkban nem feküdtem padon vagy mozgássérült wc-ben.
Nekem a derekam szokott fájni, valami kopás meg lerakódás, szerencsére mostanában kevésbé, de azért fáj terhelésre.
Próbáltam rá, tapaszt, fájdalomcsillapítót. Az ortopédián adtak valmai 12 órán át ható fájdalomcsillapítót, előző este kellett bevenni, ha tudtad hogy másnap terhelés lesz, de az se volt jó.
Csak a terhelés csökkentése segít, leülni, lefeküdni, de a fekvés se mindegy hogyan.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.15., 13:04Idézet tőle: John DoeÉn nem kívánom vissza a gyerekkort. Esetleg a nyári szünetet ötödikben, de az csak 3 hónap. A gyerekkorom többi része mehet a kukába.
Naaa!
Miért?
Idézet tőle: John DoeÉn nem kívánom vissza a gyerekkort. Esetleg a nyári szünetet ötödikben, de az csak 3 hónap. A gyerekkorom többi része mehet a kukába.
Naaa!
Miért?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.15., 12:38Én nem kívánom vissza a gyerekkort. Esetleg a nyári szünetet ötödikben, de az csak 3 hónap. A gyerekkorom többi része mehet a kukába.
Én nem kívánom vissza a gyerekkort. Esetleg a nyári szünetet ötödikben, de az csak 3 hónap. A gyerekkorom többi része mehet a kukába.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.15., 08:36Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: gb.kittyJaj Istenem!
Ezekröl az ünnepi felvonulásokról(Március 15.Május1. Augusztus 20.)
Mindig a gyerekkori iskolai ünnepek,felvonulások jutnak eszembe,mikor még Úttörők,Kisdobosok voltunk!
Semmi probléma nem volt,de szerettem azokat az időket,a gondtalan gyerekkort.
Visszasírom százszor.
Én is visszasírom a gyerekkorom.
Ugye-ugye?
80-as éveg vége 90-es eleje a legszebb volt nekem.
Bárcsak megint gyerek lehetnék,a sok játszás,nyaralás,Balaton,Mamáék,osztálytársak,barátok...
Lehet,akkor is gyagyás voltam,sőt tuti,mert már akkor sem szerettem beszélgetni senkivel.
meg félrevonultam sokszor,de akkor is...
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: gb.kittyJaj Istenem!
Mindig a gyerekkori iskolai ünnepek,felvonulások jutnak eszembe,mikor még Úttörők,Kisdobosok voltunk!
Visszasírom százszor.
Ugye-ugye?
80-as éveg vége 90-es eleje a legszebb volt nekem.
Bárcsak megint gyerek lehetnék,a sok játszás,nyaralás,Balaton,Mamáék,osztálytársak,barátok...
Lehet,akkor is gyagyás voltam,sőt tuti,mert már akkor sem szerettem beszélgetni senkivel.
meg félrevonultam sokszor,de akkor is...
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.15., 08:18Idézet tőle: gb.kittyJaj Istenem!
Visszasírom százszor.
Idézet tőle: gb.kittyJaj Istenem!
Visszasírom százszor.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.15., 08:12Jaj Istenem!
Visszasírom százszor.
Jaj Istenem!
Visszasírom százszor.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.15., 08:08Sérvvel még jobban kerülendò a fizikai munka.
Sérvvel még jobban kerülendò a fizikai munka.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.15., 08:06Anyunak is ez van. Sok rokonomnak is. Ugyanott fáj Anyunak. Iroda takarítást bírta a hátam. Konyhai mosogatást nem. Az angliai fizikai munkák többségétők nagyon fájt a hátam. + lúdtalpam van. Sarokfájás is gyakori. Be is gyullad a sarkam.
Anyunak is ez van. Sok rokonomnak is. Ugyanott fáj Anyunak. Iroda takarítást bírta a hátam. Konyhai mosogatást nem. Az angliai fizikai munkák többségétők nagyon fájt a hátam. + lúdtalpam van. Sarokfájás is gyakori. Be is gyullad a sarkam.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.14., 23:03Neki sokkal később vették észre, + enyhébb gerincsérvek. Semmit nem javasoltak... Nekem fűzőt több orvos, de épp elég sok, ha vmi ruhadarab nyomja a hasam. Sójermanról láttam képeket is... nem vigasztaló. De ezzel nem kéne fizikai munkát végezned.
Neki sokkal később vették észre, + enyhébb gerincsérvek. Semmit nem javasoltak... Nekem fűzőt több orvos, de épp elég sok, ha vmi ruhadarab nyomja a hasam. Sójermanról láttam képeket is... nem vigasztaló. De ezzel nem kéne fizikai munkát végezned.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.14., 22:59Alapból nem fáj. Csak terhelve. Pl alacsony mosogatónál mosogatás. Vagy futószalagos munka. Ahol hajolni kell és úgy munkát végezni. + komolyabb terheléstől.
Alapból nem fáj. Csak terhelve. Pl alacsony mosogatónál mosogatás. Vagy futószalagos munka. Ahol hajolni kell és úgy munkát végezni. + komolyabb terheléstől.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.14., 22:57Műtéttel lenne kiegyenesíthető, de ahhoz nem eléggé görbe, h indokolt legyen. Fűzőt nekem nem javasoltak. 17 évesen vették észre. Az már késő.
Diagnózis A Scheuermann-kór egyszerűen diagnosztizálható, de gyakran csak műtéti úton kezelhető. K
Műtéttel lenne kiegyenesíthető, de ahhoz nem eléggé görbe, h indokolt legyen. Fűzőt nekem nem javasoltak. 17 évesen vették észre. Az már késő.
Diagnózis A Scheuermann-kór egyszerűen diagnosztizálható, de gyakran csak műtéti úton kezelhető. K
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.14., 22:51Változatlan.
Kiegyenesíteni is ezért nem tudom. Eleve fokozott görbület van gerincnél.
Változatlan.
Kiegyenesíteni is ezért nem tudom. Eleve fokozott görbület van gerincnél.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.14., 22:49Schauermann-ja van a volt barinőmnek is, és halálra erőlteti... Gerincferdülés gyakori. Ha azóta rosszabbodott, újra rögöny.
Schauermann-ja van a volt barinőmnek is, és halálra erőlteti... Gerincferdülés gyakori. Ha azóta rosszabbodott, újra rögöny.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.14., 22:48Ez nem mostani. 20 éve ennyire fáj terheléstől.
Rtg: gerincferdülés + schauermann.
Schauermann miatt fáj.
Ez nem mostani. 20 éve ennyire fáj terheléstől.
Rtg: gerincferdülés + schauermann.
Schauermann miatt fáj.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.14., 22:43Idézet tőle: Dr. JekyllHátfájásra nem próbáltál meg Naproxént bevenni?
Idézet tőle: Dr. JekyllHátfájásra nem próbáltál meg Naproxént bevenni?