Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.20., 07:44Itt sem mutatkozott be minden új lakó. Az emeletünk jobb szárnyán is minimum 10 lakás van. Nem csoda, h nem járták végig.
Itt sem mutatkozott be minden új lakó. Az emeletünk jobb szárnyán is minimum 10 lakás van. Nem csoda, h nem járták végig.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.20., 07:19Mostanában úgylátszik sehol nem mutatkoznak be az emberek egymásnak.
Sarkon vagyunk a keresztbe szomszéd fiatal pár 2 kislánnyal,kb 1 éve vannak itt csak integetni szoktunk,annyit sem modanak hogy mukk 🙂
gyerekkorom óta talán 2 idősebb nő maradt,a többi már mind más.
Lassan kicserélődik mindenki.Én meg ki nem állhatom a változásokat,illetnve nem tudom elviselni.
Akik most jöttek talán 2 hete vannak itt de még nem sikerült dumáni.
most van itt 2 kutya,nem tudjuk most az ővék-e idáig nem voltak.
A kutyákat szeretem,nem arról van szó.
Inkább akik sétáltatnak,az a gond.
Kint a ház mellett nagyon szép a fü,meg a bokrok,fák.
Oda sz,,nak pisilnek,nem érdekli őket,ha látjusk sem.
Mostanában úgylátszik sehol nem mutatkoznak be az emberek egymásnak.
Sarkon vagyunk a keresztbe szomszéd fiatal pár 2 kislánnyal,kb 1 éve vannak itt csak integetni szoktunk,annyit sem modanak hogy mukk 🙂
gyerekkorom óta talán 2 idősebb nő maradt,a többi már mind más.
Lassan kicserélődik mindenki.Én meg ki nem állhatom a változásokat,illetnve nem tudom elviselni.
Akik most jöttek talán 2 hete vannak itt de még nem sikerült dumáni.
most van itt 2 kutya,nem tudjuk most az ővék-e idáig nem voltak.
A kutyákat szeretem,nem arról van szó.
Inkább akik sétáltatnak,az a gond.
Kint a ház mellett nagyon szép a fü,meg a bokrok,fák.
Oda sz,,nak pisilnek,nem érdekli őket,ha látjusk sem.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.20., 06:29Itt sok kis méretű lakás van. Az egyik falszomszédit halljuk és ő is minket. Ő a falba bokszolós. Sajnos már halk TV miatt is püföli a falat.
Nem TV lehalkítást, hanem kikapcsolást vár el. De hiába várná el, nem fogom kikapcsolni, ha nézném.
Sokáig le volt véve a falióra mert akkorát vágott a falba, h az óra rám esett.
Sajnos 1x akkor is ordított és verte a falat, mikor nem szólt Tv és aludtunk. Máshonnan hallhatott valamit.
Itt sok kis méretű lakás van. Az egyik falszomszédit halljuk és ő is minket. Ő a falba bokszolós. Sajnos már halk TV miatt is püföli a falat.
Nem TV lehalkítást, hanem kikapcsolást vár el. De hiába várná el, nem fogom kikapcsolni, ha nézném.
Sokáig le volt véve a falióra mert akkorát vágott a falba, h az óra rám esett.
Sajnos 1x akkor is ordított és verte a falat, mikor nem szólt Tv és aludtunk. Máshonnan hallhatott valamit.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.19., 22:50Legalábbis a szokásait. Egy ideig fölöttünk lakott egy tanár hp., B. nevű, a lányomnál kicsit fiatalabb fiú gyerekkel. Na, egyik este B. hatalmas hisztit levágott lefekvés ellen, én meg mentem a jánnyal a fürdőszobába, persze dumáltunk, megengedtem a vizet. Erre fölöttünk az anyuka: hallod, hallod, B., már A. is fürdik! 😀
Legalábbis a szokásait. Egy ideig fölöttünk lakott egy tanár hp., B. nevű, a lányomnál kicsit fiatalabb fiú gyerekkel. Na, egyik este B. hatalmas hisztit levágott lefekvés ellen, én meg mentem a jánnyal a fürdőszobába, persze dumáltunk, megengedtem a vizet. Erre fölöttünk az anyuka: hallod, hallod, B., már A. is fürdik! 😀
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.19., 22:21Ltp-n be sem kell mutatkozni. Mikor kimegyek egy héten egyszer a féllakásba, az összes szomszédot hallom, hogy éppen mit csinál.
Ltp-n be sem kell mutatkozni. Mikor kimegyek egy héten egyszer a féllakásba, az összes szomszédot hallom, hogy éppen mit csinál.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.19., 22:20Játszok egy középkori játékkal, amiben van mellettem egy kutya, amit lehet idomítani ha adok neki kaját meg pátyolgatom. Hoz nyulat meg morog ha ellenség van a közelben, rátámad arra aki rám, effélék. De állandóan ugat. Ha más kutya is van arra, akkor az is ugat. Még bírom, de szerintem ott fogom hagyni ahol éppen lakom, egy malomban, a molnár lányára bízom.
Játszok egy középkori játékkal, amiben van mellettem egy kutya, amit lehet idomítani ha adok neki kaját meg pátyolgatom. Hoz nyulat meg morog ha ellenség van a közelben, rátámad arra aki rám, effélék. De állandóan ugat. Ha más kutya is van arra, akkor az is ugat. Még bírom, de szerintem ott fogom hagyni ahol éppen lakom, egy malomban, a molnár lányára bízom.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.19., 22:12Az újnak kell(ene) bemutatkozni. Már itt sem működött, sem a kertesben, sem itt, a társasban. 🙁 Érdekes, a ltp.-en igen.
Itt a társasban a kb. 50 lakásból úgy öten laknak "gyerekkoromból". És rengeteg a bérlő, albérlő, üres! lakás...
Az újnak kell(ene) bemutatkozni. Már itt sem működött, sem a kertesben, sem itt, a társasban. 🙁 Érdekes, a ltp.-en igen.
Itt a társasban a kb. 50 lakásból úgy öten laknak "gyerekkoromból". És rengeteg a bérlő, albérlő, üres! lakás...
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.19., 21:57Kutyát nem bántjuk! Azért van, h ugasson. De a bagzó macskát hallgatni sem egy Verdi-opera...
Az autók büdösek is.
Kutyát nem bántjuk! Azért van, h ugasson. De a bagzó macskát hallgatni sem egy Verdi-opera...
Az autók büdösek is.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.19., 21:28Idézet tőle: John DoeAz ilyen kertes házas rész vagy társasházas?
Térítés ház.
De már annyira nem csendes hely mint régen.
Egyre többen költöznek erre.
Meg a sok autó,meg a rengeteg kutya stb.
Idézet tőle: John DoeAz ilyen kertes házas rész vagy társasházas?
Térítés ház.
De már annyira nem csendes hely mint régen.
Egyre többen költöznek erre.
Meg a sok autó,meg a rengeteg kutya stb.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.19., 19:28Idézet tőle: John DoeHa nem kockáztatok, akkor nem is nyerek. Egy huszas még belefért a próbálkozásba.
Értem.
Idézet tőle: John DoeHa nem kockáztatok, akkor nem is nyerek. Egy huszas még belefért a próbálkozásba.
Értem.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.19., 19:19Mondjuk Magyarországon vagyunk nem Ámérikában 🙂
Sztem is az újnak kell bemutatkoznmi.
De most ismerkedni soncs kedvem.
Amugy sem vagyok olyan beszédes típus,inkább magamnak való.
A többi szomszéddal sem nagyon jópofizok.
Majd kialakul.
lassan az összes stömszéd kicserélődik az öregek kihalnak már...
Mondjuk Magyarországon vagyunk nem Ámérikában 🙂
Sztem is az újnak kell bemutatkoznmi.
De most ismerkedni soncs kedvem.
Amugy sem vagyok olyan beszédes típus,inkább magamnak való.
A többi szomszéddal sem nagyon jópofizok.
Majd kialakul.
lassan az összes stömszéd kicserélődik az öregek kihalnak már...
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.19., 18:42Megéri kockáztatni, hogy veszítesz?
Megéri kockáztatni, hogy veszítesz?
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.19., 17:29Próbáltam megint rulettezni, 20 ezerből csináltam 67ezret, aztán elvesztettem az egészet. Már a szerencsejátékban sem bízhat az ember.
Eszembe jutott Liliomlány gúnyos röhögése, hogy "ezek szerint mi az ilyen skizó-félékből élünk meg".
Próbáltam megint rulettezni, 20 ezerből csináltam 67ezret, aztán elvesztettem az egészet. Már a szerencsejátékban sem bízhat az ember.
Eszembe jutott Liliomlány gúnyos röhögése, hogy "ezek szerint mi az ilyen skizó-félékből élünk meg".
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.19., 17:18Idézet tőle: gb.kittyOlyan sírhatnékom van már hosszú hetek óta,de nem tudom miétrt.
Valószínű a deépresszió miatt!
Az új szomszédokkal is kéne már beszélgetni,de nincs kedvem hozzá.
Bár nem tudom kinek kell ilyenkor kezdeményezni,ha ök jöttek ide mi meg itt vagyunk 40 akárhány éve.
Szerintem bárki kezdeményezheti.
Idézet tőle: gb.kittyOlyan sírhatnékom van már hosszú hetek óta,de nem tudom miétrt.
Bár nem tudom kinek kell ilyenkor kezdeményezni,ha ök jöttek ide mi meg itt vagyunk 40 akárhány éve.
Szerintem bárki kezdeményezheti.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.19., 16:33Olyan sírhatnékom van már hosszú hetek óta,de nem tudom miétrt.
Olyan sírhatnékom van már hosszú hetek óta,de nem tudom miétrt.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.19., 14:49Idézet tőle: John DoeMár múlt hét szombaton is stresszeltem magam. 🙂
Az idő olyan mint valami gép, ami lassan de biztosan tol a szakadék felé. Hiába van 1km-re a szakadék, elkerülhetetlenül beleesek. Ezért 8 nap távolságból ugyanúgy stresszes a közelgő hétfő, mint ma.
Én is stressztem korábban vasárnap du.
Idézet tőle: John DoeMár múlt hét szombaton is stresszeltem magam. 🙂
Az idő olyan mint valami gép, ami lassan de biztosan tol a szakadék felé. Hiába van 1km-re a szakadék, elkerülhetetlenül beleesek. Ezért 8 nap távolságból ugyanúgy stresszes a közelgő hétfő, mint ma.
Én is stressztem korábban vasárnap du.
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.19., 13:33Már múlt hét szombaton is stresszeltem magam. 🙂
Már múlt hét szombaton is stresszeltem magam. 🙂
Idézet tőle: John Doe ekkor: 2022.03.19., 09:40Idézet tőle: KleóNa most eszünk, vagy nem eszünk?
Még nem ébredt fel a hasam az evéshez.
Mostanában hívogatott egy csaj, mindig kértem tőle még gondolkodási időt, de tegnap megállapodtam vele abban, hogy nem lesz semmi. A vodafontól hívott és új előfizetést akart rámbeszélni. Nem túl romantikus, de legalább megvolt az illúzió, hogy valakinek fontos voltam valamiért.
Már csak másfél nap a hétvége.
Idézet tőle: KleóNa most eszünk, vagy nem eszünk?
Még nem ébredt fel a hasam az evéshez.
Mostanában hívogatott egy csaj, mindig kértem tőle még gondolkodási időt, de tegnap megállapodtam vele abban, hogy nem lesz semmi. A vodafontól hívott és új előfizetést akart rámbeszélni. Nem túl romantikus, de legalább megvolt az illúzió, hogy valakinek fontos voltam valamiért.
Már csak másfél nap a hétvége.
Idézet tőle: gb.kitty ekkor: 2022.03.19., 07:44Idézet tőle: KleóPetefészek-sérv.
Volt már polipom annál,feljebb,de már nem akarok semmi fityfenét,pláne nem mútétet.
Van elég bajom így is.
Idézet tőle: KleóPetefészek-sérv.
Volt már polipom annál,feljebb,de már nem akarok semmi fityfenét,pláne nem mútétet.
Van elég bajom így is.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.18., 23:55Jó éjt! Én is fexek. Leragad a szemem.
Jó éjt! Én is fexek. Leragad a szemem.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.18., 23:48Mindjárt el kell mennem aludni, 8-kor kelni kell, mert jön a takarítóember. Még jó, h du. aludtam egy kicsit... De ez a 7 óra kevéske.
Mindjárt el kell mennem aludni, 8-kor kelni kell, mert jön a takarítóember. Még jó, h du. aludtam egy kicsit... De ez a 7 óra kevéske.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.18., 23:40A sématerápiám alig kezdődött el.
A sématerápiám alig kezdődött el.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.18., 23:34Előrébb annyival vagyok, h van friss laborom és tüdőszűrő eredményem. Erre felhívta a figyelmem.
Előrébb annyival vagyok, h van friss laborom és tüdőszűrő eredményem. Erre felhívta a figyelmem.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.18., 23:32Idézet tőle: KleóAzt gondolom, szerinte már előbbre vagy...
Tudja, h nem. Krízisig fajul a rosszullét a korábbiak miatt. 2 napja majdnem gyszert abuzáltam. Írtam is neki, h HELP.
Idézet tőle: KleóAzt gondolom, szerinte már előbbre vagy...
Tudja, h nem. Krízisig fajul a rosszullét a korábbiak miatt. 2 napja majdnem gyszert abuzáltam. Írtam is neki, h HELP.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.18., 23:03Idézet tőle: KleóIgen, + ásványvíz.
A víz jót tesz!
Idézet tőle: KleóIgen, + ásványvíz.
A víz jót tesz!
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.18., 23:03Idézet tőle: KleóÖnkéntest csinálod még?
2x8 órát dolgoztam. Abban maradtunk, h vállalok még munkát, 1 hét kihagyással. Heti 1 napot szívesen vállalok. Lehet, h a régi önkéntes munkát is folytatom. Közben keresgélek fizetőset. De óvatosan mert meggyőződésem, h korai bármiféle vizsgálat. Káros az egészségemre. Orvosom, terapom mégis erre terel. Magyarázatot kértem tőle, h miért ne várjak ezzel míg terápiával előrébb jutok. Remélem majd kapok választ.
Idézet tőle: KleóÖnkéntest csinálod még?
2x8 órát dolgoztam. Abban maradtunk, h vállalok még munkát, 1 hét kihagyással. Heti 1 napot szívesen vállalok. Lehet, h a régi önkéntes munkát is folytatom. Közben keresgélek fizetőset. De óvatosan mert meggyőződésem, h korai bármiféle vizsgálat. Káros az egészségemre. Orvosom, terapom mégis erre terel. Magyarázatot kértem tőle, h miért ne várjak ezzel míg terápiával előrébb jutok. Remélem majd kapok választ.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.18., 22:58Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóVan még belőle. 😀
Az jó hír! Mit iszol?
Vodka, nem tisztán.
Ezt hogy érted? Citrommal?
Idézet tőle: KleóIdézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóVan még belőle. 😀
Az jó hír! Mit iszol?
Vodka, nem tisztán.
Ezt hogy érted? Citrommal?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2022.03.18., 22:56Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóVan még belőle. 😀
Az jó hír! Mit iszol?
Vodka, nem tisztán.
Idézet tőle: KiscsillagIdézet tőle: KleóVan még belőle. 😀
Az jó hír! Mit iszol?
Vodka, nem tisztán.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.18., 22:54Idézet tőle: KleóVan még belőle. 😀
Az jó hír! Mit iszol?
Idézet tőle: KleóVan még belőle. 😀
Az jó hír! Mit iszol?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.18., 22:49Idézet tőle: KleóCiao! Hogi vagi?
Ugyanezt kérdezem. Hogi vagi? Nincs Y betűd? 🙂
Itókával hogy állsz?
Idézet tőle: KleóCiao! Hogi vagi?
Ugyanezt kérdezem. Hogi vagi? Nincs Y betűd? 🙂
Itókával hogy állsz?
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.18., 22:47Idézet tőle: KleóCiao! Hogi vagi?
Egész jól! Leállt a pörgés. Szerintem az Amitrextől. Végre már 100 mg-nál tartok a Lamoleppel. Terapom gondoskodik rólam. Kezdte régebben bungee jumping linkkel. Folytatta a napokban önkéntes, majd fizetős állás linkek küldésével. Mozgáshoz is küldött.
Idézet tőle: KleóCiao! Hogi vagi?
Egész jól! Leállt a pörgés. Szerintem az Amitrextől. Végre már 100 mg-nál tartok a Lamoleppel. Terapom gondoskodik rólam. Kezdte régebben bungee jumping linkkel. Folytatta a napokban önkéntes, majd fizetős állás linkek küldésével. Mozgáshoz is küldött.
Idézet tőle: Kiscsillag ekkor: 2022.03.18., 22:26Halihó mindenkinek!
Itten vagyok.
Halihó mindenkinek!
Itten vagyok.
Idézet tőle: Gray5 ekkor: 2022.03.18., 19:40Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: Gray5Mármint megkínzott bébiboci?
Nem, a szörp az ilyen édes sűrű folyadék, vízzel kell felhigítani.
Á borjúszörp! Értem! 😛
Idézet tőle: John DoeIdézet tőle: Gray5Mármint megkínzott bébiboci?
Nem, a szörp az ilyen édes sűrű folyadék, vízzel kell felhigítani.
Á borjúszörp! Értem! 😛