Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 52 / 569Következő

Néhány dolog, amit csak mély érzésű emberek értenek

Álmos vagyok, nincs kedvem dolgozni, szóval semmi különös.

Én is fent voltam már fél 5-kor, de rádobtam egy fél altatót, nem érdekelt. Szívdobogós érzés persze, rémálmok. A pulzusom egyfolytában elég magas, és születési szívebeteg is vagyok, szóval nem akarom, hogy kinyiffanjon a ketyegőm.
Jobbulást kívánok!

Nagyon korán ébredten,fáj a hasam.

Pedig holnap le kellene menni a városba,befizetni a telefont,meg időpontot kérni az SZTk-ban.

Szia, köszi ma jobban, itthon kell melózni. Majd vérnyomást is mérek.
És te? Hogy aludtál?

Klimaxolsz 😉

Sziasztok!

Ki hogy van ma?

Idézet tőle: IvyWeston

Rólam folyik a víz.
Ki tudja, ez most tavasz-e vagy csak ravasz,

Nekem szokott lenni  olyan, hogy ülök egy helyben, mondjuk a gép előtt, egyszer csak melegem lesz és izzad a homlokom, aztán egyszer csak elmúlik ahogy jött. Nem tudom mitől, nem mozogtam, nem volt melegem, csak úgy jön.

Rólam folyik a víz.
Ki tudja, ez most tavasz-e vagy csak ravasz,

Megvagyok!

Elugrottam az Orvosiba,a nővérke kidobta nekem a reuma,meg a pajzsmirigy ultrahang beutalót.

Szia!

És te?

SziaszOk!

Ki hogy van?

Most má' tényleg jöhetne vmi tavaszféle...

Itt már el is múlt.

Olyan szépen esik a hó,nem tudom megmarad-e  🙂

Jól elűzték a telet a Busók 😀

Kimostam az egyik nadrágomat, és foltos lett, biztos a beáztatástól. Valamikor el kellene mennem ruhákat venni.

Sziasztok!

Ki hogy van? 🙂

Idézet tőle: John Doe

Én csak elmondtam róla a véleményemet, nem akartam vitatkozni. 🙂

Okés nekem.

Én csak elmondtam róla a véleményemet, nem akartam vitatkozni. 🙂

Idézet tőle: Gray5

Én azt gondolom, hogy a családállítás azért komolyabb dolog mint a kurzslás, még ha nem is tudományosan elfogadott.

Nem is lehet elfogadott, ha még csak tudományos alapja sincs.

"A családot egy közös családi lélek mozgatja, amely igen távoli családtagok sorsa közt is szoros kapcsolatot teremthet. ... A család egy energetikai rendszer, egy mező.".

Ez nem több, mint az asztrológia, spiritizmus, ezotéria és bullshit. Biztosan lesz olyan családtag, akinek voltak kudarcai, akinek volt rossz házassága, akármicsoda, hiszen ezeket hozzátartoznaki az emberi sorsokhoz kb. mindenkinél. Aztán ha ezt a rokont megtalálják, akkor boldogan lobogtatják, hogy igen, itt van a családlélek energiamező kapcsolat. De még csak megtalálni sem kell, elég ha valaki kapcsolódott a családhoz, mert akkor ő is a "rendszerbe kerül". Vagy kitalálnak egy rokont: " A forgatókönyvet nem befolyásolja az a tény, ha a családtagok ismeretlenek, vagy tabuk voltak."

Ez sima csalás. Kérdezgetik a beteget, aztán sugalmaznak neki válaszokat, hogy igen, a nagyapád egyik volt szerelme okozott egy traumát és az van benned is. Akkor még el kell jönnöd 5 alkalomra. Viszlát, lehet fizetni.

Kicsit sarkítod a dolgot, de amúgy igazad van, nem tiszta a dolog működése. Én csak arra céloztam, hogy ha valakinek segít tök mindegy hogy  működik vagy mi az alapja 😀
Bevallom, ha lenne rá pénzem én is előbb keresnék egy igazán jó pszichológust és nem családállításra mennék, csak egy kis nyitottságot fenntartok magamban.
Ha belegondolunk a pszichiátriai gyógyszerek jó része is ismeretlen módon hat, soknak a tájékoztatójában szerepel valami ilyesmi: "pontos  hatásmechanizmusa nem ismert". Azt sem tudják megmondani kinek melyik gyógyszer lesz jó, felírnak egyet, ha nem jó, jöhet a következő. Szóval a gyógyszerezésnek sincs tisztán tudmányos alapja, mégis van akinek segít.
Kb. ezért nem ítélem el alapból a családállítást sem, annak ellenére, hogy én is rühellem a kóklerkedést.
Egyébként nem baj ha nem értünk egyet. 🙂

Néha néha kicsit kisüt a nap,de fúj a szél,nem séta idő 🙂

Itt ugyan nem! 😀

Itt süt a nap.

Én azt gondolom, hogy a családállítás azért komolyabb dolog mint a kurzslás, még ha nem is tudományosan elfogadott.

Nem is lehet elfogadott, ha még csak tudományos alapja sincs.

"A családot egy közös családi lélek mozgatja, amely igen távoli családtagok sorsa közt is szoros kapcsolatot teremthet. ... A család egy energetikai rendszer, egy mező.".

Ez nem több, mint az asztrológia, spiritizmus, ezotéria és bullshit. Biztosan lesz olyan családtag, akinek voltak kudarcai, akinek volt rossz házassága, akármicsoda, hiszen ezeket hozzátartoznaki az emberi sorsokhoz kb. mindenkinél. Aztán ha ezt a rokont megtalálják, akkor boldogan lobogtatják, hogy igen, itt van a családlélek energiamező kapcsolat. De még csak megtalálni sem kell, elég ha valaki kapcsolódott a családhoz, mert akkor ő is a "rendszerbe kerül". Vagy kitalálnak egy rokont: " A forgatókönyvet nem befolyásolja az a tény, ha a családtagok ismeretlenek, vagy tabuk voltak."

Ez sima csalás. Kérdezgetik a beteget, aztán sugalmaznak neki válaszokat, hogy igen, a nagyapád egyik volt szerelme okozott egy traumát és az van benned is. Akkor még el kell jönnöd 5 alkalomra. Viszlát, lehet fizetni.

Szia!
Jobb a kedved?
Én már szép ruhában készülök apámhoz ebédelni, főzni, vásárolni.
Legyen szép napotok!

Nekem?

Nagyon mennék fejet szellőztetni valamerre,tó,folyó,hegy,erdő mindegy mi!

Fúj a szél,be van borulva hideg van 🙂

Azt tapasztaltad? Milyen?

Nem, nem tudom milyen.

Szia!
Jobb a kedved?
Én már szép ruhában készülök apámhoz ebédelni, főzni, vásárolni.
Legyen szép napotok!

Azt tapasztaltad? Milyen?

Hali!

Ki hogy van ebben a borús időben?

Sőt testállítás is van.

Lehet egyéniben is családállítást csinálni amúgy. Ha valaki ódzkodik a csoportos "gyónásoktól".

Idézet tőle: Kleó

hát a professzó

Közel lakik hozzád, de nem adom 😀

Szerintem van annak valemennyi pszichológiai alapja, hogy szembenézel a családoddal és a családi problémákkal még ha közvetett módon is történik. Ezért kell, hogy egy jó szakamber vezesse aki lehetőleg pszichológus is és megfelelően irányítsa a dolgot.
De nem akarok befolyásolni senkit és ezeket én is csak gondolom és mint mondtam nem próbáltam.

Ha működik is valakinél valahogyan, inkább a placebo hatás lehet, úgy vélem. Vagy belenyugszik, hogy kapott valamire valamilyen magyarázatot.

Anno voltam pár ezoterikus helyen, auralátó harmadik szemmel, izomtónus reakcióból "válaszokat" kiolvasó nő, reiki cuccok. Igaz én fizikai betegséggel.

Úgy tudom a leghitelesebb a Hellinger féle.

Hogy lehet egy alapvetően áltudományos kuruzslásról megállapítani, hogy hiteles?

Személyesen nem voltam, így nem tudok nyilatkozni. Csak hallottam, hogy ha már mész akkor ilyenre érdemes.
Mert vannak akik elvégeznek valami gyorstalpaló tanfolyamot és máris családot állítanak. A Hellinger intétezben pedig egy sokkal komolyabb képzést adnak.
A tudományos alapja valóban kérdéses, de többektől hallottam, hogy voltak és jó volt. Mindenki maga dönti el...
Ha valakit érdekel így már rá tud keresni.
De valóban a hiteles talán nem a megfelelő kifejezés volt.

Úgy tudom a leghitelesebb a Hellinger féle.

Hogy lehet egy alapvetően áltudományos kuruzslásról megállapítani, hogy hiteles?

Jóestét.

Én még sosem voltam családállításon, de hallottam róla. Sokan csinálják, de nem mind jó,
Úgy tudom a leghitelesebb a Hellinger féle. Az árakat nem tudom, de gyanítom, hogy nem olcsó.
https://hellingerintezet.hu/

Mit próbálsz még ki?

A családállítást tovább, mivel az egyszeri alkalom nem elég arra hogy kijelentsem h semmit mondó-e vagy használ

Mit próbálsz még ki?

Akkor hanyagolom asszem. Spórolok is...

Nem ajánlom h bárki is erre költse az összespórolt pénzét, nekem most van, így kipróbálok párat, meg ezáltal belekeveredtem egy spritiuális közösségbe, ami eléggé idegen tőlem

Akkor hanyagolom asszem. Spórolok is...

Idézet tőle: Linzer

Sziasztok, mi mit gondol a családállításról?

Nekem az áterem ajánlotta, barinőm szerint (akinek a nevelt fia volt) kikészülnék tőle... Van, aki szerint humbug. Áter azt mondta, csakis képzett lógushoz menjek.

Én voltam egyszer, akkor azt gondoltam hogy de jó segített, de sajnos csak átmeneti volt, sztem sokat nem ér. Aki ajánlotta ő mér volt 100 állításon, azt mondta nagyon segített neki, milyen jó van minden fasza aztán kiderült h hamarosan szépen kezdett visszacsúszni

Haj, de kár, h amúgy is utálom...

Basszus, már 2x ettem, de. óta iszom, létezik, h éhes vagyok???

Idézet tőle: Linzer

Nekem az áterem ajánlotta, barinőm szerint (akinek a nevelt fia volt) kikészülnék tőle... Van, aki szerint humbug. Áter azt mondta, csakis képzett lógushoz menjek.

hát a professzó

Miva'?

Grapefruit:
"A jelenség magyarázata az, hogy a grapefruit gátolja egy a májban és bélben jelenlévő fontos enzim (Cytochrome P450 3A4) működését, amely számos gyógyszer gyógyhatásában szerepet játszik. Egy másik hatás a P-glycoproteinen keresztül történik, amely a gyógyszermolekulák szállításában vesznek részt, pl. a P-glycoproteinek aktivitása határozza meg, mennyi jut be a sejtekbe, ill. mennyit választ ki a szervezet a gyógyszerből vagy annak bomlástermékéből. Amikor a grapefruit gátolja Cytochrome P450 3A4 aktivitását, egyben gátolja a P-glycoproteinek működését is. Egyetlen grapefruit vagy 2-3 deciliter grapefruit lé elfogyasztása akár három napra is jelentősen csökkentheti ezen enzim és fehérje hatását. A forgalomban lévő gyógyszereknek legalább a felénél ez az enzim játszik fontos szerepet (Bressler, 2006). A kölcsönhatások számos gyógyszer hatását akár életveszélyes mértékben is felfokozhatják, más gyógyszerek hatását viszont csökkentik, ami szintén komoly veszélyeket rejt magában."

ElőzőOldal 52 / 569Következő