Tartalmak létrehozásához (vagy Regisztráció) szükséges.

Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂

ElőzőOldal 507 / 569Következő

Hááát... a metró vezetője annyit mondott: "hogy milyen hülye emberek vannak, hogy a metró elé ugrálnak". No comment. – De ezt már megírtam itt valamikor.

http://www.borsonline.hu/aktualis/vonat-eleg-ugrott-de-tulelte-a-tini/93940

2:49-nél van a pillangóm... a bal vállamon.

Mi meg itt gyászolnànk. Lányod, barátaid sem örülnének. 🙁

A sofőrnek sem jó. Utasnak sem.

http://www.unikornis.hu/elet/20170214-vonat-utkozes-mozdonyvezeto-vasut-trauma-gazolas.html

És egyébként sem jó ötlet mert nem biztos megoldás. Az viszont tuti, h a túlélő megszívja! 

Ha az alkohol a gond, húz le, akkor inkább ne igyál. Legközelebb megyünk teaházba v cukrászdába!

Ha mélypont van, valami túlélési ösztönbe kapaszkodva kellenne sztem más megoldást találni. Az ember nem meghalni akar, csak a szenvedésnek véget vetni és ehhez elég az állapotjavulás is. Felesleges ehhez kétes eséllyel vonat elé ugrani/feküdni. Kicsit sem humánus módja a meghalásnak. Lehet órákig kínlódnál mire elvérzel.

Tudom, tudom, a múltkor is ezt mondtad, hogy úgyis... de inkább a sínek (van ragyogó 5letem), mint az alkoholba' fetrengés...

Ne újra kezdd! Folytasd máshogy, ha így nem jó!

Hagyd a síneket! Szarul nèznèl ki fej nélkül, bár nem hiszem h ez halottként izgatna. 

És ha túléled? Pl a vonat nem átmegy rajtad, hanem odébb lök? Levágja a lábad, karod, eltöri a gerinced és erre kelsz? Ez nem egy tuti biztos módszer!!!

Mi van, ha kisiklik a vonat?

Ráérsz meghalni, ha nem sietteted, akkor is eljön az ideje. 

A piából (még) ki tudnék szállni. Nincs minőségibb élet, ez már az! Nincs élet.

Mi lenne, ha megpróbálnál megint kimászni ebből? Egy minőségibb élet reményében.

Megint vehetek konyakot... Csakhogy (a fogdokival együtt) az anyagi készleteim kezdenek kimerülni... 

Látom magam a jövőben: egyedül, magányosan, lepusztulva, tök piásan meghalni. Gusztustalan. Egyszer ebből kimásztam, ki akar lepusztulva megdögleni??? Pedig ez lesz. Egy árokpart, egy utcaszél... csak egy alkoholista volt... csak az. Kit érdekel?

Hát meg lehetnek a drasztikus megvonástól komoly fizikai tünetek is.

Sztem is! Mivel csúnya visszaesést provokálhat ki a megvonási tünet.

A dokimnak az óvatos csökkentéssel.

Miben? Lemaradtam egy körrel.

Ahogy elnézem a haveromat, lehet, hogy neki van igaza.

Idézet tőle: Kleó

2x100 mg Tiapridalból 1x25-öt. Mert "nem sietünk". A déli 0,25 (fél) rivót meg felezzem... szerintem elhagyom, marad a reggel-este 1/2-1/2, összesen 0,5 mg. 
Azt aszonta, h fogyni kell. Mondtam, most híztam kicsit, pedig nem eszem többet meg csokit még kevesebbet. A likőrkéket valahogy nem mondtam... devil

Nagyon óvatos az orvosod.

Miért olyan érzés minden nap, hogy van, aki egyszerűen azért jött a világra, hogy boldogtalan legyen? Mindegy mit tesz és hogy miben lenne más az élete, akkor is boldogtalan lenne, mert őt így hozta össze a véletlen.

2x100 mg Tiapridalból 1x25-öt. Mert "nem sietünk". A déli 0,25 (fél) rivót meg felezzem... szerintem elhagyom, marad a reggel-este 1/2-1/2, összesen 0,5 mg. 
Azt aszonta, h fogyni kell. Mondtam, most híztam kicsit, pedig nem eszem többet meg csokit még kevesebbet. A likőrkéket valahogy nem mondtam... devil

Mennyiből vesz el és mennyit?

Voltam ma áternél. Csökkenteni kell a rivót (már hova?) meg a Tiapridalt reggel negyed szemmel, az 25 mg. Úgy látszik, ez a 25 mg a dokim heppje, a lamót is ennyinként emeltük.

Aztán voltam fogdokinál is. Holnap is megyek...

Jó reggelt!

Ugye-ugye. Aki tud, az tud!

Juhééé! Megjött a labor. Gamma GT 39 (itt 38-ig jó 😀 ), van egy kicsi Na-K eltérés, meg jó kis vashiányom. Ebben az a szám, h a házidokinő a vasat, vastelítést nem karikázta be, na de én igen! S lám... Belgyógyászatból is mék vizsgázni.

Felháborítóan jó az eredményed!

Most hívott az első férjem, irigylésre méltóan berúgva...

Juhééé! Megjött a labor. Gamma GT 39 (itt 38-ig jó 😀 ), van egy kicsi Na-K eltérés, meg jó kis vashiányom. Ebben az a szám, h a házidokinő a vasat, vastelítést nem karikázta be, na de én igen! S lám... Belgyógyászatból is mék vizsgázni.

Nekem is alacsony a vasam. Erre koccintani kell! 😀

Idézet tőle: Jolán

Sziasztok! Kleó, írj blogot, az mindig jót tesz!

Írtam. Ott van.
Köszi. Jobb lett.

Sziasztok! Kleó, írj blogot, az mindig jót tesz!

Na. Mindjárt láccik, h meggyüttem.

🙂 Köszi. Telóról bénázok, a gépet meg csak most kapcs. be, meglátogattam a havert a kh.-ban.

Kleó!

Mondj vmit. Aggasztóan csendben vagy.

Köszönöm szépen! 🙂

– – – lehet, h írnom kéne blogot, h mi van körülöttem (bennem?), ha nem olvassa senki, akkor is...

nekem segít akkor is ha nehéz

Kleó, tudom ez nem segítség, de direkt neked szedtem ezt a képet, egy kosár kiskutyi, mert szereted őket. smiley

Kleó nagyon sajnálon 🙁

Én elolvasom, írj, az segít. Azt nem ígérem hogy tudok okosat mondani.

Jobbulást és szerintem írd az igazat. Itt mi bajod lehet ebből?

Jó éjt!

Na, mék alunnyi... vagy hányni előbb.

Aranyos vagy! De még össze kell szedni a gondolataimat. Mit merjek mondani arról, h apám haldoklik? H a lányom is tudja ezt, ma feljött, mert itthon van edzőtáborban? Az igazat?

Kleó! Te is írj! Én tuti olvasom.

Hát, el tudnám képzelni... állítólag hedonizmus (ilyen diag nincs is 😀 )

– – – lehet, h írnom kéne blogot, h mi van körülöttem (bennem?), ha nem olvassa senki, akkor is...

Sorstárs, néha én is így vagyok ezzel, főleg meló, meg szokások terén.

Álommanó kerestetik.

ElőzőOldal 507 / 569Következő