Vidám Kávéház - Ahol az Úri közönség vígan, vagy hervadtan dumálgat egymással ... 🙂
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.12., 21:11Hááát... a metró vezetője annyit mondott: "hogy milyen hülye emberek vannak, hogy a metró elé ugrálnak". No comment. – De ezt már megírtam itt valamikor.
Hááát... a metró vezetője annyit mondott: "hogy milyen hülye emberek vannak, hogy a metró elé ugrálnak". No comment. – De ezt már megírtam itt valamikor.
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 21:06http://www.borsonline.hu/aktualis/vonat-eleg-ugrott-de-tulelte-a-tini/93940
http://www.borsonline.hu/aktualis/vonat-eleg-ugrott-de-tulelte-a-tini/93940
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 20:51A sofőrnek sem jó. Utasnak sem.
http://www.unikornis.hu/elet/20170214-vonat-utkozes-mozdonyvezeto-vasut-trauma-gazolas.html
És egyébként sem jó ötlet mert nem biztos megoldás. Az viszont tuti, h a túlélő megszívja!
Ha az alkohol a gond, húz le, akkor inkább ne igyál. Legközelebb megyünk teaházba v cukrászdába!
Ha mélypont van, valami túlélési ösztönbe kapaszkodva kellenne sztem más megoldást találni. Az ember nem meghalni akar, csak a szenvedésnek véget vetni és ehhez elég az állapotjavulás is. Felesleges ehhez kétes eséllyel vonat elé ugrani/feküdni. Kicsit sem humánus módja a meghalásnak. Lehet órákig kínlódnál mire elvérzel.
A sofőrnek sem jó. Utasnak sem.
http://www.unikornis.hu/elet/20170214-vonat-utkozes-mozdonyvezeto-vasut-trauma-gazolas.html
És egyébként sem jó ötlet mert nem biztos megoldás. Az viszont tuti, h a túlélő megszívja!
Ha az alkohol a gond, húz le, akkor inkább ne igyál. Legközelebb megyünk teaházba v cukrászdába!
Ha mélypont van, valami túlélési ösztönbe kapaszkodva kellenne sztem más megoldást találni. Az ember nem meghalni akar, csak a szenvedésnek véget vetni és ehhez elég az állapotjavulás is. Felesleges ehhez kétes eséllyel vonat elé ugrani/feküdni. Kicsit sem humánus módja a meghalásnak. Lehet órákig kínlódnál mire elvérzel.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.12., 20:40Tudom, tudom, a múltkor is ezt mondtad, hogy úgyis... de inkább a sínek (van ragyogó 5letem), mint az alkoholba' fetrengés...
Tudom, tudom, a múltkor is ezt mondtad, hogy úgyis... de inkább a sínek (van ragyogó 5letem), mint az alkoholba' fetrengés...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.12., 20:34Ne újra kezdd! Folytasd máshogy, ha így nem jó!
Hagyd a síneket! Szarul nèznèl ki fej nélkül, bár nem hiszem h ez halottként izgatna.
És ha túléled? Pl a vonat nem átmegy rajtad, hanem odébb lök? Levágja a lábad, karod, eltöri a gerinced és erre kelsz? Ez nem egy tuti biztos módszer!!!
Mi van, ha kisiklik a vonat?
Ráérsz meghalni, ha nem sietteted, akkor is eljön az ideje.
Ne újra kezdd! Folytasd máshogy, ha így nem jó!
Hagyd a síneket! Szarul nèznèl ki fej nélkül, bár nem hiszem h ez halottként izgatna.
És ha túléled? Pl a vonat nem átmegy rajtad, hanem odébb lök? Levágja a lábad, karod, eltöri a gerinced és erre kelsz? Ez nem egy tuti biztos módszer!!!
Mi van, ha kisiklik a vonat?
Ráérsz meghalni, ha nem sietteted, akkor is eljön az ideje.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.12., 19:08Megint vehetek konyakot... Csakhogy (a fogdokival együtt) az anyagi készleteim kezdenek kimerülni...
Látom magam a jövőben: egyedül, magányosan, lepusztulva, tök piásan meghalni. Gusztustalan. Egyszer ebből kimásztam, ki akar lepusztulva megdögleni??? Pedig ez lesz. Egy árokpart, egy utcaszél... csak egy alkoholista volt... csak az. Kit érdekel?
Megint vehetek konyakot... Csakhogy (a fogdokival együtt) az anyagi készleteim kezdenek kimerülni...
Látom magam a jövőben: egyedül, magányosan, lepusztulva, tök piásan meghalni. Gusztustalan. Egyszer ebből kimásztam, ki akar lepusztulva megdögleni??? Pedig ez lesz. Egy árokpart, egy utcaszél... csak egy alkoholista volt... csak az. Kit érdekel?
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.11., 20:44Idézet tőle: Kleó2x100 mg Tiapridalból 1x25-öt. Mert "nem sietünk". A déli 0,25 (fél) rivót meg felezzem... szerintem elhagyom, marad a reggel-este 1/2-1/2, összesen 0,5 mg.
Azt aszonta, h fogyni kell. Mondtam, most híztam kicsit, pedig nem eszem többet meg csokit még kevesebbet. A likőrkéket valahogy nem mondtam...Nagyon óvatos az orvosod.
Idézet tőle: Kleó2x100 mg Tiapridalból 1x25-öt. Mert "nem sietünk". A déli 0,25 (fél) rivót meg felezzem... szerintem elhagyom, marad a reggel-este 1/2-1/2, összesen 0,5 mg.
Azt aszonta, h fogyni kell. Mondtam, most híztam kicsit, pedig nem eszem többet meg csokit még kevesebbet. A likőrkéket valahogy nem mondtam...
Nagyon óvatos az orvosod.
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.11., 20:39Miért olyan érzés minden nap, hogy van, aki egyszerűen azért jött a világra, hogy boldogtalan legyen? Mindegy mit tesz és hogy miben lenne más az élete, akkor is boldogtalan lenne, mert őt így hozta össze a véletlen.
Miért olyan érzés minden nap, hogy van, aki egyszerűen azért jött a világra, hogy boldogtalan legyen? Mindegy mit tesz és hogy miben lenne más az élete, akkor is boldogtalan lenne, mert őt így hozta össze a véletlen.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.11., 17:482x100 mg Tiapridalból 1x25-öt. Mert "nem sietünk". A déli 0,25 (fél) rivót meg felezzem... szerintem elhagyom, marad a reggel-este 1/2-1/2, összesen 0,5 mg.
Azt aszonta, h fogyni kell. Mondtam, most híztam kicsit, pedig nem eszem többet meg csokit még kevesebbet. A likőrkéket valahogy nem mondtam...
2x100 mg Tiapridalból 1x25-öt. Mert "nem sietünk". A déli 0,25 (fél) rivót meg felezzem... szerintem elhagyom, marad a reggel-este 1/2-1/2, összesen 0,5 mg.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.11., 16:34Voltam ma áternél. Csökkenteni kell a rivót (már hova?) meg a Tiapridalt reggel negyed szemmel, az 25 mg. Úgy látszik, ez a 25 mg a dokim heppje, a lamót is ennyinként emeltük.
Aztán voltam fogdokinál is. Holnap is megyek...
Voltam ma áternél. Csökkenteni kell a rivót (már hova?) meg a Tiapridalt reggel negyed szemmel, az 25 mg. Úgy látszik, ez a 25 mg a dokim heppje, a lamót is ennyinként emeltük.
Aztán voltam fogdokinál is. Holnap is megyek...
Idézet tőle: Anonymous ekkor: 2018.10.10., 19:16Idézet tőle: KleóJuhééé! Megjött a labor. Gamma GT 39 (itt 38-ig jó 😀 ), van egy kicsi Na-K eltérés, meg jó kis vashiányom. Ebben az a szám, h a házidokinő a vasat, vastelítést nem karikázta be, na de én igen! S lám... Belgyógyászatból is mék vizsgázni.
Felháborítóan jó az eredményed!
Idézet tőle: KleóJuhééé! Megjött a labor. Gamma GT 39 (itt 38-ig jó 😀 ), van egy kicsi Na-K eltérés, meg jó kis vashiányom. Ebben az a szám, h a házidokinő a vasat, vastelítést nem karikázta be, na de én igen! S lám... Belgyógyászatból is mék vizsgázni.
Felháborítóan jó az eredményed!
Idézet tőle: Anonymous2 ekkor: 2018.10.10., 18:07Idézet tőle: KleóJuhééé! Megjött a labor. Gamma GT 39 (itt 38-ig jó 😀 ), van egy kicsi Na-K eltérés, meg jó kis vashiányom. Ebben az a szám, h a házidokinő a vasat, vastelítést nem karikázta be, na de én igen! S lám... Belgyógyászatból is mék vizsgázni.
Nekem is alacsony a vasam. Erre koccintani kell! 😀
Idézet tőle: KleóJuhééé! Megjött a labor. Gamma GT 39 (itt 38-ig jó 😀 ), van egy kicsi Na-K eltérés, meg jó kis vashiányom. Ebben az a szám, h a házidokinő a vasat, vastelítést nem karikázta be, na de én igen! S lám... Belgyógyászatból is mék vizsgázni.
Nekem is alacsony a vasam. Erre koccintani kell! 😀
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.10., 17:27Juhééé! Megjött a labor. Gamma GT 39 (itt 38-ig jó 😀 ), van egy kicsi Na-K eltérés, meg jó kis vashiányom. Ebben az a szám, h a házidokinő a vasat, vastelítést nem karikázta be, na de én igen! S lám... Belgyógyászatból is mék vizsgázni.
Juhééé! Megjött a labor. Gamma GT 39 (itt 38-ig jó 😀 ), van egy kicsi Na-K eltérés, meg jó kis vashiányom. Ebben az a szám, h a házidokinő a vasat, vastelítést nem karikázta be, na de én igen! S lám... Belgyógyászatból is mék vizsgázni.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.08., 09:05Idézet tőle: JolánSziasztok! Kleó, írj blogot, az mindig jót tesz!
Írtam. Ott van.
Köszi. Jobb lett.
Idézet tőle: JolánSziasztok! Kleó, írj blogot, az mindig jót tesz!
Írtam. Ott van.
Köszi. Jobb lett.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.06., 18:28🙂 Köszi. Telóról bénázok, a gépet meg csak most kapcs. be, meglátogattam a havert a kh.-ban.
🙂 Köszi. Telóról bénázok, a gépet meg csak most kapcs. be, meglátogattam a havert a kh.-ban.
Idézet tőle: dopamin ekkor: 2018.10.06., 07:38Idézet tőle: Kleó– – – lehet, h írnom kéne blogot, h mi van körülöttem (bennem?), ha nem olvassa senki, akkor is...
nekem segít akkor is ha nehéz
Idézet tőle: Kleó– – – lehet, h írnom kéne blogot, h mi van körülöttem (bennem?), ha nem olvassa senki, akkor is...
nekem segít akkor is ha nehéz
Idézet tőle: Vegas Baby2 ekkor: 2018.10.06., 07:14Kleó, tudom ez nem segítség, de direkt neked szedtem ezt a képet, egy kosár kiskutyi, mert szereted őket.
Kleó, tudom ez nem segítség, de direkt neked szedtem ezt a képet, egy kosár kiskutyi, mert szereted őket.
Idézet tőle: Liliomlány ekkor: 2018.10.06., 05:44Kleó nagyon sajnálon 🙁
Én elolvasom, írj, az segít. Azt nem ígérem hogy tudok okosat mondani.
Kleó nagyon sajnálon 🙁
Én elolvasom, írj, az segít. Azt nem ígérem hogy tudok okosat mondani.
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.06., 00:58Aranyos vagy! De még össze kell szedni a gondolataimat. Mit merjek mondani arról, h apám haldoklik? H a lányom is tudja ezt, ma feljött, mert itthon van edzőtáborban? Az igazat?
Aranyos vagy! De még össze kell szedni a gondolataimat. Mit merjek mondani arról, h apám haldoklik? H a lányom is tudja ezt, ma feljött, mert itthon van edzőtáborban? Az igazat?
Idézet tőle: Kleó ekkor: 2018.10.05., 23:55– – – lehet, h írnom kéne blogot, h mi van körülöttem (bennem?), ha nem olvassa senki, akkor is...
– – – lehet, h írnom kéne blogot, h mi van körülöttem (bennem?), ha nem olvassa senki, akkor is...
Idézet tőle: csaklenniakartvalaki ekkor: 2018.10.05., 17:48Álommanó kerestetik.
Álommanó kerestetik.